روی ذوب کسی نظری نداره؟؟
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
سلام و شب بخیر خدمت همه دوستان
راستش تعدد سوال پیش اومده و بنده هم به تنهایی نمیرسم پاسخگوی دوستان عزیز باشم .
از دوستان هم میخوام که چند سهم رو نخوان . چون واقعا نمیشه پاسخ داد
یا اینکه بنده به هیچ کس نمیگم چی رو بخره و چی رو بفروشه و کدوم سهم به نسبت کدوم سهم بهتره
فقط برای یکی از دوستان که اشتباه منظور بنده رو متوجه شده بود بگم که بنده نگفتم قندیا میریزن و یا رالی تمومه . بلکه باید رو مقاومتها حواستون باشه . همچنان قندیا تا پایان ماه مبارک صعودین . اما خب نوساناتی هم دارن که یه عده بی خیال نوسان میشن و سهامداری میکنن
---------------------------------------------------------------------------------------------
برای امشب بطور خلاصه پاسخ کلیه سوالات رو میدم
بازار بدون تحلیل و پشتوانه تحلیلی بطور افسار گسیخته داشت بالا میرفت . باید زودتر فکری به حالش میکردن ولی امروز این فکر رو کردند و بحث عرضه اولیه سهم تاپیکو برای هفته بعد رو مطرح کردن . این یعنی میخوان یه استراحت به بازار بدن . این وسط شرکتهای بزرگ استراحت میکنن
میمونه شرکتهای کوچیک با شناوری کمتر که اونم بستگی به بازی سهامدار عمده شون داره
به شخصه برای کلیت بازار رفته رفته استراحت رو پیش بینی میکنم و بجز یه سهم اکثر سبد رو نقد میکنم .
گروه دارویی ، قندی ، غذایی و کاشی به ترتیب کمترین افت
فلزات اساسی ، سرمایه گذاری ها ، پالایشیها ، پتروها و... هم احتمالا بیشترین افت رو متحمل بشن
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن :
با توجه به حجم نقدینگی وارده به بازار ، ممکنه نگرانی بنده بی مورد باشه . ولی همیشه اصل اول حفظ سرمایه و بعد سود کردنه
حالا هر کسی هر تصمیمی صلاح میدونه اتخاذ کنه
نظر
-
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postسلامی دوباره بر محسن خان
این نوشته نقل قول از ابن سینای عزیز می باشد
اگر دقت کرده باشید صبح قشکر را صف نمیزنند تا فروشنده بیاید
یک نگاهی به ارزش بازار قشکر در قیاس با بقیه قندیها بندازیم:
قشکر38میلیارد تومن
قنیشا57میلیارد تومن
قشیر60میلیارد تومن
قچار109میلیارد تومن
قشرین31میلیارد تومن
قزوین 62میلیارد تومن
قصفها90میلیارد تومن
قشرین و قشکر هر دو در این قیمتها ارزش بازارشان از بقیه گروه اختلاف معنا داری دارد.قشرین بدون عرضه است
قشکر هم هر 20درصد که بالا میرود حدود 150هزار تا عرضه میشود.دوستان تارگت قشکر در قدم نخست بالای 1500تومان است
لطف میکنید یه کم در مورد ارزش بازار قندی ها صحبت کنید که اصلا یعنی چه ؟
نظرتون در مورد ارزش بازار قشرین که از همه کمتره چیه ؟ایا این خوبه ؟؟
بابا این قشرین رو با قچار تعویض کنیم خوبه یا همین باشه ؟؟؟اخه حجم نمیخوره با 85 درصد شناور؟
نظر
-
سلام و باتشكر ار تحليل هاي درست و دقيقتون واقعاً مدتيه دارم اين تاپيك رو دنبال ميكنم لذت بردم از سهم هاي معرفي شده و بخصوص قچار رو كه رو 590 خريدم
جناب مهروز هنوز تو چكارن هستيد امروز عجب حركتي زد از -4 برگشت تو +4 در صورتيكه امروز بيشتر بازار از صف خريد اومدن رو صف فروش من تو منفي 4 امروز اضافه كردم به نظرتون تا كي باهاش بمونم ؟ از بنياديش خبري داريد ؟آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/07/07, 14:49.بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم
نظر
-
سلام و درود
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postگلادیاتور کجایی؟؟
بابا این قشرین رو با قچار تعویض کنیم خوبه یا همین باشه ؟؟؟اخه حجم نمیخوره با 85 درصد شناور؟
در اصل توسط KITY پست شده است View Postسلام و باتشكر ار تحليل هاي درست و دقيقتون واقعاً مدتيه دارم اين تاپيك رو دنبال ميكنم لذت بردم از سهم هاي معرفي شده و بخصوص قچار رو كه رو 590 خريدم
جناب مهروز هنوز تو چكارن هستيد امروز عجب حركتي زد از -4 برگشت تو +4 در صورتيكه امروز بيشتر بازار از صف خريد اومدن رو صف فروش من تو منفي 4 امروز اضافه كردم به نظرتون تا كي باهاش بمونم ؟ از بنياديش خبري داريد ؟
چکارن رو حالا حالاها فروشنده نباشید . تارگت اولیه رو بذارید 500
خرید منفی امروز هم عالی بود
-------------------------------------
سبد پیشنهادی فعلی بنده :
یه دارویی (دیگه گیر نمیان . از 45 روز پیش هی فریاد زدیم دارویی بخرید. اما بازم بعضیاشون فرصت میدن . والبر روزی 2میل حجم میخوره )
یه قندی ( قچار ،قپیرا ، قزوین ، قشرین ، قشکر و...) ( قمرو و قصفها هم قبلا گفتم بنیادی ترین سهم های گروهن)
چکارن
وپست
کگاز
نظر
-
در اصل توسط elnaz پست شده است View Postسلام . جند وقتیه نظرات شما رو مطاالعه میکنم . از نظرات دقیقتون ممنون.
اگه میشه نظرتون رو درباره سدور هم بگید.
آیا در کوتاه مدت سهم خوبیه؟ و الان با این صف فروشی که داره امیدی بهش هست؟
کلا بارها به دوستان توصیه کردم همیشه سهم رو در ابتدای روند بخرن. همین سدورو 400 تومن معرفی کردیم .
بارها دوستان درمورد سیمانیها پرسیدند و بنده هم گفتم که بعد این همه رشد سهم هارو نمیپسندم. میخواد بعدش 1000% هم باز رشد کنه
مقاومت سهم 1507 تومن قله سهم در 8 سال گذشته بود. که سهم نتونست ردش کنه
بنده در صفحات قبل سهم هایی رو معرفی کردم که هم در میان مدت و هم در کوتاه مدت به مراتب گین بیشتری نسبت به سدور خواهند داد .
نظر
نظر