محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران :

در نماد وتوصا ، نوسانات قیمتی سهم را می توان در داخل یک کانال صعودی محصور کرد. از طرفی دیگر ، می توان بر روی سه پیوت ماژور آخر نمودار یک چنگال اندروز رسم کرد که همچنان معتبر است.
    سهم در چند هفته اخیر ، دوبار در شکست سقف کانالی ترسیمی در محدوده 150 تومان ناکام بوده است. از همین رو تا سطح حمایتی 142 - 139 ( فیبوی 127% و نیز کف چنگال اندرو ) افت کرده است . در صورت شکسته شدن باند 139 – 142 تومان ، حمایت معتبر 125 تومان در انتظار سهم می باشد که می تواند به عنوان حد ضرر استفاده شود .
    برای اینکه بتوان با قطعیت از شروع رالی جدید سخن گفت ، قیمت باید بالای 155 تومان تثبیت شود. شکست این سطح ، می تواند سکوی پرتاب سهم باشد.
    در صورت تثبیت قیمت بالای 155 تومان می توان گفت که سقف کانال بی اعتبار شده و مطابق قواعد کلاسیک ، قیمت می تواند به اندازه عرض کانال رشد داشته باشد. بنابراین هدف تکنیکی وتوصا 240 تومان می باشد که در راه رسیدن به این هدف ، مقاومت های 175 و 210 تومان پیش روی قیمت دارد.

جمع بندی : در صورتی که قیمت بتواند خود را بالای 155 تومان تثبیت کند ، می توان وارد معامله خرید با هدف 240 تومان شد. حد ضرر این معامله روی 125 تومان قرار دارد.

نظر

• paiezan
      عضو فعال
      • May 2012
      • 317

سلام محسن جان و عرض خسته نباشین
      لطف میکنین در صورت امکان تحلیل خودتون رو از بموتو بفرمایین .
      بینهایت ممنون

نظر

• mehdi62
        ستاره دار(2)
        • Feb 2013
        • 41

ممنون بخاطر معرفیتون

نظر

• amir.r
          ستاره دار(3)
          • Apr 2013
          • 613

درود درود

آقا محسن امروز معاملات ثاژن حجم بالایی زد
          بالای 4000000 سهم!!!
          نظرتون چیه؟

در اوج...
          با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• ahmadreza
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 1294

سلام محسن جان اگه میشه از وبانک و وصندوق هم یه تحلیل بذار من این دو سهم رو دارم تا کی نگه داری کنم?

نظر

• mehdi020
              عضو عادی
              • May 2012
              • 40

سلام اقا محسن یه تحلیل از سیمان غرب لطف می کنید.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1683

سلام دوستان
                این چندروزه که فراغت داریم ، میشه سهم ها رو بررسی کرد .تو این چند روز هم مشخص نیست چه اتفاقی قراره بیفته
                فعلا رو قندیا ، سمگا فقط کار میکنم و بس
                بیشتر نقدم و قندی رو حمایت میخرم
                سیمانی ها خیلی رشد کردن و ریسکشون بالاست
                ساختمونی ها هم فعلا باید پولبک بکنن به مقاومتهایی که شکستند .اگر میان مدتی کار میکنید ، نگه دارید که تو 6ماه آتی ، ثشرق ، ثتران ، ا س پ ، وساخت و ... یه گین بالای 70% دارن

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                  سلام دوستان
                  این چندروزه که فراغت داریم ، میشه سهم ها رو بررسی کرد .تو این چند روز هم مشخص نیست چه اتفاقی قراره بیفته
                  ساختمونی ها هم فعلا باید پولبک بکنن به مقاومتهایی که شکستند .اگر میان مدتی کار میکنید ، نگه دارید که تو 6ماه آتی ، ثشرق ، ثتران ، ا س پ ، وساخت و ... یه گین بالای 70% دارن
                  محسن جون قصفها در آستانه صدور یک سیگنال قویه.
                  افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی هم که با جدیت داره دنبال میشه.
                  ضمنا کسی نمیدونه قصفها 40 هزار تومن به ازای هر سهمش زمین خالص داره(خالص یعنی خیابون کشی و سهم شهرداری و.... انجام بشه)

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

سلام دوستان
                    آقا محسن نکته جالبی که در مورد قندی ها وجود دارد این است که فقط پول شکر موجود در انبار بعضی از شرکتها از ارزش سهامشان بیشتر است .

البته رشد اصلی سهام قندی یک هفته قبل از ماه رمضان شروع می شود . فعلا در سهمهای قشیر ، قچار و قلرست و قزوین و قشرین با 50 درصد سرمایه حضور دارم و تا قبل از ماه رمضان 100 درصد قندی خواهم شد .

رشد قندی ها اگر شروع بشه حداقل 100 درصد گین خواهند داد .

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

سلام دوستان
                      سلام آقا محسن عزیز
                      جسارت نباشه شما که میگفتی یک هفته مونده به رمضان وقت خرید سهام قندی است پس چی شد که از دیروز دست به خرید زدید برام مهم بود خریدتون از گروه قند
                      اگه لطف کنید دو خط هم در مورد قشرین بنویسید ممنون میشم

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

آقا محسن به نظرت این موجی که در سهم خودرو راه افتاده میتونه موج 3 صعودی بزرگ باشه .

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Post
                          سلام اقا محسن یه تحلیل از سیمان غرب لطف می کنید.
                          سلام
                          سغرب از 400 معرفی شد دوست عزیز. خودتون قیمت کنونی رو با اون قیمت مقایسه کنید .
                          تا زمانیکه رالی ادامه داشته باشه ، سهامداران سهامداری کنند . ولی خرید این قبیل سهم هایی که بیش از 25% رشد کردن رو بنده نمیپسندم .
                          بعد شاخص سیمانیها و سدور ، سیمانی بعدی مورد علاقه من سغربه که بارها عرض کرده بودمش
                          امروز این سهم عالی ظاهر شد
                          سه تا چارت از سهم حاضر کردم :
                          1 ) چارتی که سیگنال ها خرید توشون صادر شده . مهمترین اندیکاتورهایی که توش مشهوده macd , ichi moku , moving ave هستند .

2)نمای بلندمدت سهم که سهم درون کانالی صعودی قرار داشته

3) نمای نزدیک سهم
                          تو تصویر زیر کف مستحکم سهم روی 388 بسته شده و این کف باعث شده که الگوی کف سه در سهم با خط گردن 440 شکل بگیره.
                          مقاومت 440 خیلی مهمه برای سهم که احتمال قوی فردا شکسته میشه . تارگت این کف سه قلو 500 هست.
                          مقاومتهای سهم بعد 440 ، روی 480 ، 500 و 554 ( فیبوی 161%) هستند که من به تارگت 554 بسیار خوشبینم

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                          سلام محسن جان و عرض خسته نباشین
                          لطف میکنین در صورت امکان تحلیل خودتون رو از بموتو بفرمایین .
                          بینهایت ممنون
                          سلام
                          بموتو هم زیادی رشد کرده
                          کندل مرد دارآویز هم در روز 2شنبه انداخت که با توجه به اینکه سهم در منطقه اشباع خریده، ریسک سهم رو بالا برده
                          مقاومت سهم 600
                          حمایت سهم 520

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
                          درود درود

آقا محسن امروز معاملات ثاژن حجم بالایی زد
                          بالای 4000000 سهم!!!
                          نظرتون چیه؟

در اوج...
                          گفته بودم مقاومت سهم 160 تومنه . با شدت گرفتن عرضه ،باید میفروختید .
                          حمایت سهم 145 و 130
                          فقط گوش به زنگ باشید. امکان داره استراحت فعلی گروه بخاطر پولبک یه سری از سهم های گروه به مقاومتها باشه . اگر از پولبکها برگشتن ، رالی جدید

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                          سلام محسن جان اگه میشه از وبانک و وصندوق هم یه تحلیل بذار من این دو سهم رو دارم تا کی نگه داری کنم?
                          سلام
                          هفته بعد احتمالا بازار مثبته . پس وبانک و وصندوق هم ردیف باید باشن
                          وبانک مقاومتهاش 500 و تارگتش 565 فعلا
                          وصندوق مقاومت جدی روی 450 داره. بزنه 500 فعلا
                          حمایتش هم 403 . اما اگر سهم زیر این سطح نره و مثبت بمونه ، امکان داره با یه الگوی هارمونیک ab=cd بره به سمت 532

نظر

• ahmadreza
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 1294

محسن جان ببخشید بلند مدت وصندوق و وبانک رو چند میبینید?

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                              سلام آقا محسن عزیز
                              جسارت نباشه شما که میگفتی یک هفته مونده به رمضان وقت خرید سهام قندی است پس چی شد که از دیروز دست به خرید زدید برام مهم بود خریدتون از گروه قند
                              اگه لطف کنید دو خط هم در مورد قشرین بنویسید ممنون میشم
                              سلام
                              جسارت چرا؟ خب سوال سواله
                              بنده معاملات گروه قندی رو بررسی میکنم . بعضی اوقات شرایطی پیش میاد که تو بورس شما لحظه ای تصمیم میگیرید چه برسه به اینکه هفتگی تصمیم خودتون رو عوض کنید . بنده رشد ماه رمضون رو برای گروه متصورم
                              اما با مشاهده معاملات روزهای اخیر گروه قندی ، شاهد کاهش حجم و کاهش عرضه در برخی سهم های مد نظرم بودم .
                              لذا برای عدم جا موندن از رالی که ممکنه قبل ماه رمضون هم استارت بخوره ، شروع به خرید پله ای کردم . بالاخره تصمیمیه که گرفتم . ممکنه اشتباه باشه .
                              در مورد قشرین هم قبلا صحبت کردم . پستهام هست .
                              گفته بودم حمایت سهم 450 هست که سهم دقیقا از 450 برگشت . مقاومت هاشو 500 و 550 گفته بودم. سهم دقیقا از 549.9 برگشته
                              فعلا هم حمایت 500 براش معتبره . بشکنه 478 حمایتشه این سری
                              مقاومت 550 هم خیلی مهمه . بزنه تارگتش میشه 630-638
                              مقاومت بعدی 673
                              اگر کسی تا به حال سهامداری کرده ، حتما نگه داره

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                              آقا محسن به نظرت این موجی که در سهم خودرو راه افتاده میتونه موج 3 صعودی بزرگ باشه .
                              راستش یه کم هنوز زوده برای اظهار
                              ممکنه این موج بزرگ فعلی پیچیده ترم بشه
                              اما اگر لیدرهای گروه که ایران خودرو و سایپا هستند ، بتونن قیمتهای خوبی رو ببینن ، میشه امیدوار بود . مثلا ایران خودرو وقتی بالای 128 بره ، یعنی دیگه موج جدید تشکیل شده .
                              من خودم به این گروه خیلی امیدوارم . واقعا با یه خبر خوب ، میتونن استارت عالی بزنن
                              و تو این گروه خزامیا رو محکم تر از بقیه گروه میبینم . واقعا معاملاتش از بقیه گروه قشنگ تره

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                              محسن جان ببخشید بلند مدت وصندوق و وبانک رو چند میبینید?
                              هر دو 600 رو خواهند دید
                              اما به نظرم گروه دارویی و قندی و بعدشون خودرویی ، برای میان مدت بهترن

نظر

• ahmadreza
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 1294

پیشنهاد خریدتون برای شنبه چیه محسن جان?

نظر

در حال کار...
                                X