در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postای پی اس زاگرس 610 و پی به ای زاگرس 3.74. تازه پی به ای گروه حدود 280!!! این یعنی طبیعیه دوست من؟ تو این گروه چه خبره؟!
اوه عجب صفی چیندن برای شاوان ......خوب تابلو سهم با قدرت زور حمایت شده و قراره بشه .....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه زودی به اشتباهشون پی میبرن ......ما سهم با پی بر ای 3 رو میترسیم بخریم (-: ها ها در هر حال انشالله که سود کنن .....
زاگرس با 700 تومن سود صف فروشه ..........ولی شاوان شاوان ...>>البته به قدرت پول بستگی داره .....ممکنه بالا هم بره این سهم در این روزها ولی با زور .......
سربازی رفتی موهاتو کوتاه کردی ولی ریشهات خیلی بلند شدنا :D
نظر
-
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
والله من این نرم افزار رو یک هفته پیش سرچ کردم و در موردش مقداری مطالعه کردم اما بعداز نصب خود برنامه خواستم TseClient را نصب کنم که نرم افزار میگه به Microsoft .NET Framework 4 Client Profile
احتیاج داره که من هم آنرا دانلود کردم وخواستم نصب کنم که متاسفانه این نرم افزار Microsoft .NET Framework 4 کلا توی سیستم من که ویندوز 64 بیتی سون نصب نمیشه لطفا یک نرم افزاری را معرفی کنید که به TseClient احتیاج نداشته باشه
مجددا متشکرم
خدایا آنچه دارم از عنایت توست، و آنچه ندارم درایت توست.../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسایتشون قاط زده ....پایین ترین پی بر ای گروه رو فک کنم زاگرس داشته باشه بعدش شپاکسا ...البته با پیش بینی تعدیل مثبت .....
اوه عجب صفی چیندن برای شاوان ......خوب تابلو سهم با قدرت زور حمایت شده و قراره بشه .....
نظر
-
متاسفانه امروز شسینا به جهت تعدیل سود متوقف شد . خیلی حیف شد که سهم زود بست
من تازه داشتم تارگت 760 رو تو سرم میپروروندم که پر پر شد....
نظر
-
بعد مدتها فعالیت تو گروه قندی زیاد شده
پس از کش و قوسهای فراوان ، قشیر سهمیه که نشون شده
امیدوارم این هفته گروه قندی برگردند
اونهایی که نقد هستند و میخوان سهم بخرن ، یه پیام خصوصی به من بدن یا تو صفحه شخصی من پیغام بازدید کننده بذارن....
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postبعد مدتها فعالیت تو گروه قندی زیاد شده
پس از کش و قوسهای فراوان ، قشیر سهمیه که نشون شده
امیدوارم این هفته گروه قندی برگردند
اونهایی که نقد هستند و میخوان سهم بخرن ، یه پیام خصوصی به من بدن یا تو صفحه شخصی من پیغام بازدید کننده بذارن....
صف فروش قچار و قشیر رو دوستان رصد کنن فعلا
نظر
-
-
-
قچار خوب خرید میشه
داروییها هم به دید دوماهه خرید شدند
والبر حمایت 350 معتبره و صف امروزش جمع شد
ددام کفش 1570 هست که نذاشتن به حمایتش برسه فعلا
دلر-داروپخش هم سهم های بعدی دارویی که خیلی مورد علاقه من هستندآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/09/08, 10:45.
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postقچار خوب خرید میشه
داروییها هم به دید دوماهه خرید شدند
والبر حمایت 350 معتبره و صف امروزش جمع شد
محسن جان دارویی ها در شرف رالی خوب بعدیشون هستند. مفت تر از مفت شدند خیلی هاشون. همچنان به والبر امیدوارم...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
محسن جان دارویی ها در شرف رالی خوب بعدیشون هستند. مفت تر از مفت شدند خیلی هاشون. همچنان به والبر امیدوارم...
نظر شما نسبت به دتماد چیه؟
در چند سال گذشته جدای از افزایش نرخ دارو روند رو به رشد خیلی خوبی در سودآوری داشته.
با توجه به اینکه مواد اولیه دارویی تولید میکنه و نرخ ارز مبادله ای .........................
از سال گذشته تاکنون هیچ تعدیلی هم نداده.
نظر
نظر