محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

معاملات امروز کنتور بسیار مشکوک بود ........اونم تو این بازار ...عجله خریدار چی بود رو این قیمت اونم اول صبح شنبه!!!!!:D.....حالا چه خبر بوده سهمی که یه هفته کسی نگاش نمیکرد و صف فروش بود امروز از اول وقت صف خرید بوده!!!!!

کسی اگه خبری داره این سهم بگه...:d به گزارشتاش که نمیشه اعتماد کرد .........اصلا !!!!!!

البته این سهم ریسک خاص خودشو داره ............امسال شانس اورد زیر مجموعش براش 79 تومن سود ساخته و گرنه قیمتش میومد زیر 900 تومن با اون تعدیل منفی ای که داد ..همین الان هم گزارشش مشکوکه .....کلا از روی این گزارش 3 ماهش پیش بینیش کمی سخته ...........6 ماهش بیاد میشه بهتر نظر داد .......از اون سهم هاست که یا میکشدت بالا یا میکوبدت زمین!!!:D

حالا محسن جان چی شد از لیست برداشتیش؟
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/05, 01:49.
    ///

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      معاملات امروز کنتور بسیار مشکوک بود ........اونم تو این بازار ...عجله خریدار چی بود رو این قیمت اونم اول صبح شنبه!!!!!:D.....حالا چه خبر بوده سهمی که یه هفته کسی نگاش نمیکرد و صف فروش بود امروز از اول وقت صف خرید بوده!!!!!

کسی اگه خبری داره این سهم بگه...:d به گزارشتاش که نمیشه اعتماد کرد .........اصلا !!!!!!

البته این سهم ریسک خاص خودشو داره ............امسال شانس اورد زیر مجموعش براش 79 تومن سود ساخته و گرنه قیمتش میومد زیر 900 تومن با اون تعدیل منفی ای که داد ..همین الان هم گزارشش مشکوکه .....کلا از روی این گزارش 3 ماهش پیش بینیش کمی سخته ...........6 ماهش بیاد میشه بهتر نظر داد .......از اون سهم هاست که یا میکشدت بالا یا میکوبدت زمین!!!:D

حالا محسن جان چی شد از لیست برداشتیش؟
      میثم جان رانت وقتی رانت نداشته باشی، ریسک این سهم ها برات از صدرا بیشتر میشه؛
      صبح تو واچینگ لیستم بود چون علی رغم گزارش مشکوک و بدش ، تکنیکی ( چارت ص قبل) بد نبود؛
      اما یه ذره که فکر کردم دیدم امروز فروشنده حقوقی بوده؛ کاملا حرفه ای بروش قطره ای به صف خرید سهمو داده؛ اگه اون شدت عرضه نبود حتما صف سنگینی پشت سهم میموند؛ در نهایت استنباط کردم خودشون فروش داشتن تا خرید
      این سهم تو بازار فردا ممکنه مثبت بمونه، ولی ریسک بالایی در ادامه داره؛ اون هم تو این بازار که هر مثبتی فرصت خروج از برخی سهمهاست
      در نهایت ممکنه تصور من کاملا غلط باشه، ولی اینطوری خیال خودم راحته

الآن بازار اصلا گروه غذایی رو نمیبنه، چون کاملا چراغ خاموش دارن حرکت میزنن:
      رشد غسالم با گزارش خوبش
      بستن کف غگرجی رو 230 و خریدهای 20000 تایی هر روز آریا ملل و عدم ارسال گزارش سهم تا تکمیل شدن خریدهایشان
      عدم بازگشایی غمارگ،و دست نخوردن صف فروش غپینو
      خرید حقوقی تو غاذر
      تعدیل غالبر
      و...
      آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/08/05, 04:31.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
        میثم جان رانت وقتی رانت نداشته باشی، ریسک این سهم ها برات از صدرا بیشتر میشه؛
        صبح تو واچینگ لیستم بود چون علی رغم گزارش مشکوک و بدش ، تکنیکی ( چارت ص قبل) بد نبود؛
        اما یه ذره که فکر کردم دیدم امروز فروشنده حقوقی بوده؛ کاملا حرفه ای بروش قطره ای به صف خرید سهمو داده؛ اگه اون شدت عرضه نبود حتما صف سنگینی پشت سهم میموند؛ در نهایت استنباط کردم خودشون فروش داشتن تا خرید
        این سهم تو بازار فردا ممکنه مثبت بمونه، ولی ریسک بالایی در ادامه داره؛ اون هم تو این بازار که هر مثبتی فرصت خروج از برخی سهمهاست
        در نهایت ممکنه تصور من کاملا غلط باشه، ولی اینطوری خیال خودم راحته

رشد غسالم با گزارش خوبش
        بستن کف غگرجی رو 230 و خریدهای 20000 تایی هر روز آریا ملل و عدم ارسال گزارش سهم تا تکمیل شدن خریدهایشان
        خرید حقوقی تو غاذر
        تعدیل غالبر
        و...
        اون خط اولت حرف نداره.......;) دیگه همه چی رو تو یه خط گفتی........ممنون
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/05, 08:15.
        ///

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

این پست مال فولاد 240 بود و بازار مثبت:">
          در اصل توسط mohsen mehrvarz پست شده است View Post
          نمیدونم گفتنش درسته یا نه ! تکنیکی سقف دوقلو ایده آل با رعایت الگوی حجمی با هدف 180 در صورت شکست حمایت 240 تکمیل میشه .
          اما فقط تکنیکی . چون شرایط بازار این نزول رو نشون نمیده فعلا .

گویا قضیه نوش دارو پس از مرگ سهراب شده=((
          5.5 میلیون سایپا ، 7میلیون فولاد ، 5میلیون غدیر جمع کردن،3میلیون فملی ، باز صفهای میلیونی فروش در راهن. انگار نه انگار
          اینقدر فشار فروش زیاده و اینقدر سهامدارا ترسیدن که به هر قیمتی میخوان بزنن بیرون:-ss
          اگه تا 11:30 بازار همینطوری باشه باید یه فکر اساسی کرد

نظر

• morteza93
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 516

آقا محسن همه جوره داریم از تحلیلات لذت میبریم
            خسته نباشی گلادیاتور
            یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• صمدآقا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 214

محسن جان از دید خودت منگنز رو چطور می بینی؟ یادمه زمانی روش فعال بودی

نظر

• paiezan
                عضو فعال
                • May 2012
                • 317

سلام جناب مهرورز و عرض ادب
                ممنون از تحلیلهای زیباتون
                در صورت امکان تحلیل خودتو ن رو از روند حرکتی کسعدی بفرمایین
                سپاس

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
                  محسن جان از دید خودت منگنز رو چطور می بینی؟ یادمه زمانی روش فعال بودی
                  سیگنالهای ورود توسط اندیکاتورهای macd,rsi صادر شده. ولی هنوز از سیگنال m.a خبری نیست
                  سهم روز یکشنبه یه کندل مرد دارآویز انداخت که منفی امروز سهم طبیعی بود
                  یکی از اندیکاتورها که سیگنالهای مطمئنی صادر میکنه ، ایچی موکو هست که هنوز ازش خبری نیست.

سهم از حوالی فیبوی 50% موج 3 برگشته
                  مقاومت سر راه سهم فیبوی 38% موج 4 در 2123 قرار داره. الباقی مقاومتها هم که مشخصه
                  نزدیکترین حمایتش 1990 هست وکفش هم همون کف قبلی که مشخصه
                  باید دید آیا موج 5 اصلی سهم آغاز شده یا قراره موج 4 پیچیده تر بشه

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                  سلام جناب مهرورز و عرض ادب
                  ممنون از تحلیلهای زیباتون
                  در صورت امکان تحلیل خودتو ن رو از روند حرکتی کسعدی بفرمایین
                  سپاس
                  این سهم کف مهمی رو در 149 شکست
                  علی رغم واگرایی مثبت کوچکی که نشون داده ، با توجه به وضعیت شاخص گروه ، انتظار رشد چندان هم نمیرفت

در نمایی که توش مقاومتها وحمایتها مشخص شدن ، میبینیم که حمایتهای مهم سهم بعد 149 در 135(فیبوی 78% بزرگ) و بعدی در 126 قرار دارن
                  سهم با شکست مقاومت 168 میتونه امیدوار به صعودهای بالاتر باشه. سایر مقاومتها هم که مشخصن

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

سغرب :
                    یکیشون فیبوی 38% میفته روی 265
                    خرید پله ای هفته بعد مناسبه . به شخصه مشتاقم از بازار یکشنبه سهم بخرم .
                    ببینم شاخص 24300 رو تاچ میکنه تا بشه بهترین خریدهارو انجام داد:-w
                    سغرب با پایانی 264 موندنی شد
                    هر کسی اگه سهمی با بنیادی خوب دیروز میخرید ، حالشو امروز میبرد
                    شاخص هم بجای 24300 ، از حمایت 24000 برگشته
                    شاخص رسیده به حمایتش
                    بنظرم یکشنبه بازار خوبه
                    برای فروش عجله نکنید
                    نوسان خوبی شاید بشه گرفت;)
                    توریل-پکویر-فباهنر- کرماشا ،شپترو و ...

اکنتور رو حذف کردم
                    به سلامتی با تلورانس یکروزه ، بازار امروز خوب واکنش نشون داد
                    به همین خاطر بریم شاخصم یه سر بزنیم:
                    شاخص از کف قبلی برگشته+ جایی که منطقه اشباع فروش بود+ واگرایی مثبت هم زده+رو میدلاین چنگال قرار داشته
                    فعلا با شاخص تا 24700 بریم. شاید با کمی استراحت 25300 هم بعدش رویت شد;)

رشد غسالم با گزارش خوبش
                    خرید حقوقی تو غاذر
                    تعدیل غالبر
                    و...
                    غسالم که گیر احدی نمیاد. میدونید چرا؟ امروز دیدم تمام 30میلیون سهمش دست سهامداران بالای 1% هست.
                    تعدیل 80% غالبر یه طرف
                    تحرکات تو غاذر هم علنی شد و دیروز سهم رو همون اول صبح رنج کردن
                    امروز غاذر رو مقاومت 390 بود و عرضه زیاد بود. ولی نکته این بود که عرضه ها پایانی سهم رو پایین نبرد. فردا هم سهم مثبت باشه ، میره دیگه

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 296

سغرب با پایانی 264 موندنی شد
                      هر کسی اگه سهمی با بنیادی خوب دیروز میخرید ، حالشو امروز میبرد
                      شاخص هم بجای 24300 ، از حمایت 24000 برگشته

به سلامتی با تلورانس یکروزه ، بازار امروز خوب واکنش نشون داد
                      به همین خاطر بریم شاخصم یه سر بزنیم:
                      شاخص از کف قبلی برگشته+ جایی که منطقه اشباع فروش بود+ واگرایی مثبت هم زده+رو میدلاین چنگال قرار داشته
                      فعلا با شاخص تا 24700 بریم. شاید با کمی استراحت 25300 هم بعدش رویت شد;)

غسالم که گیر احدی نمیاد. میدونید چرا؟ امروز دیدم تمام 30میلیون سهمش دست سهامداران بالای 1% هست.
                      تعدیل 80% غالبر یه طرف
                      تحرکات تو غاذر هم علنی شد و دیروز سهم رو همون اول صبح رنج کردن
                      امروز غاذر رو مقاومت 390 بود و عرضه زیاد بود. ولی نکته این بود که عرضه ها پایانی سهم رو پایین نبرد. فردا هم سهم مثبت باشه ، میره دیگه
                      مگه تعدبل غالبر اعلام شده ؟

نظر

• paiezan
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 317

با عرض سلام و خسته نباشین جناب مهرورز
                        تعديل مثبت 30 درصدي سود شرکت فولاد مبارکه از سوی اکبر گل بو رئيس امورسهام و مجامع فولاد اعلام شد
                        با توجه به اینکه فولاد منفی خورد روند حرکتی سهم چطور پیش بینی میکنین
                        سپاس

نظر

• هادی129
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 296

محسن جان نظرت در مورد تکنیکال شفارا چیه ؟

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 959

آقای باقری
                            بازم قندیا نه؟

نظر

• mehdipour2000
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 406

سلام
                              خداییش موندم اینهمه تکنیکالیست و استاد داریم ...یکی نیست بنیادی امروز بازارو تحلیل کنه... امروز توی صف ها چی شد چه گذشت حمایت شد نشد.... منم بلدم چارت بزنم ... موندم معطل یکی فوند بازار امروزو بزنه.
                              تحلیل رایگان
                              اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                              توییتر: m_mehdipour

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                                مگه تعدبل غالبر اعلام شده ؟
                                اعلام نشده . ولی یکی از دوستانم گفت که در تماس با خود شرکت ، میزان تعدیل رو جویا شده بود.

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                                آقای باقری
                                بازم قندیا نه؟
                                آقای باقری؟ متوجه منظورتون نشدم
                                مگه من نظرم رو قندیها منفی بوده ؟! من گفتم هنوز شاخص نتونسته مقاومت اصلی رو 3000 رو بشکنه و بس.
                                اینهاهمه پستهای من راجع به قندیهاست .فکر کنم دقیقا قشکر از همون سطح 345 که گفتم همراه گروه برگشتن.

امروز ریسک بزرگی کردم
                                دل شیر میخواد تو این بازار قندی بخریL-) .ببینیم ریسکمون چقدر جواب میده !
                                قشکر رو یه ناخن زدم. چون به گمونم بازار باز باید مثبت بشه +ماه رمضان و افزایش قیمت شکر+ نزدیکی سهم به حمایت
                                1) واگرایی مثبت قیمت با اندیکاتورها RSI,MACD رو میبینم
                                2) همچنین واکنش سهم به چنگال اندرو (نزدیکی سهم به کف چنگال در 345 )+ تلاقی کف چنگال با فیبوی 78
                                دوستان دیگه وقتشه قندی تو سبد باشه
                                قصفها ، قشکر ، قپیرا ، قشیر
                                قشکرو عرض کرده بودم حقوقی و حقیقی خوب میخریدنش . اینم نتیجش .تکنیکی هم حمایت 345 همچنان معتبره . صف 300 تایی را آرزوست.
                                خوشحالم که قندیها امروز روز زیبا ولی حساس رو دارن.
                                همچنان قصفها ، قزوین،قشکر،قشیر و قپیرا که قبلا بعنوان بهترینها معرفی شده بودند ، بیشترین اقبال بازار رو کسب کردن
                                معاملات پرحجم امروز چندتا حسن داره :
                                1) امیدوارم جامونده های بتونن سوار بشن
                                2) باعث امیدواری بیشتر به استارتی قوی برای روندی صعودی میشه

اگر هم صف ها داده نشه ، بنظرم کم کم به روزهای اوج برمیگردیم . روزهایی که تو سایت همسایه بودیم و التماس میکردیم حجم مبنای شرکتها رو بدن
                                تا اینجا خریداران قشکر 345 (سهمی که سه شنبه صف فروش بود و راحت میشد برداشت) 8% سود گرفتن . تا ادامه راه منتظریم
                                بنظرم فردا پس فردا حجم معاملات قندیها بالا میره . یعنی با معاملات پرحجم رو پیک، شاخص جون تازه ای میگیره:
                                شاخص قندی : ببینید که هم واگرایی مثبت داشتیم +هم منطقه اشباع فروش بوده +هم از حمایت برگشته

سهم های مد نظر من تو این گروه :
                                قصفها-قپیرا-قشیر-قشکر
                                تو قشکر بجز حقوقیها ، 7تا حقیقی سهامدار عمده هستند .2.5 میلیون دارن .حجم مبنای قشکر22هزارتاست. نمیدونم چرا شنبه حجمو حداقل ندادن. عجب بخیلهایی هستند(:| ببینیم امروز چه میکنن.
                                دوستان ظاهرا گروه قندی رفتن که رالی تکرار کنن
                                قشکر هم انگار مقاومتشو داره میشکنه.برای جا نموندن یه پله برداشتم
                                ایشا... شاخص گروه رو هم تا آخر امروز میذارم ببینیم کجاییم

و اما در پاسخ به این پست :

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                                سلام
                                خداییش موندم اینهمه تکنیکالیست و استاد داریم ...یکی نیست بنیادی امروز بازارو تحلیل کنه... امروز توی صف ها چی شد چه گذشت حمایت شد نشد.... منم بلدم چارت بزنم ... موندم معطل یکی فوند بازار امروزو بزنه.
                                سلام
                                دوست من اسم از عنوان این تاپیک هم مشخصه که قراره مباحث تکنیکالی بحث بشه
                                امثال من که تو روز چند دقیقه سر سیستم هستن و میرن و نمیتونن کل بازارو رصد کنن ، چطوری بیان و فاند بازارو بریزن بیرون!
                                بهتره از اساتید فاندامنتال کار فروم در مورد این مسئله سوال کنید.
                                اگر چه فکر نمیکنم در این قبیل بازارها ، فاند موثر باشه . چنانچه مشخص شده و قبلا هم بنده عرض کردم ، بسیاری سهم ها فاندشون اجازه این افت را نمیداده بهشون . ولی تکنیکال این اجازه رو داده و به این اعداد هم رسیدن.

بنده فقط تکنیکی کار نمیکنم.
                                http://forums.boursy.com/showthread....952#post185952
                                بلکه در آخر هر جایی لازم باشه ، در حد توان بنده از گزارشات شرکتها در تحلیل استفاده میکنم. اگرم لازم نباشه ، قبلا گزارشات شرکت هارو بنده میخونم و با انتخاب سهم بنیادی مناسب ، اقدام به تحلیل تکنیکی میکنم.
                                در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post

منم بلدم چارت بزنم ... موندم معطل یکی فوند بازار امروزو بزنه.
                                خب هدف ما خدمت به دوستان سایته . بنده یه تحلیل تکنیکی شما رو دیدم . از شما و تمامی دوستان تکنیکال کار درخواست میکنم بیان و در فضایی دوستانه به تحلیل بپردازیم .
                                اگرم خودتون صلاح میدونید ، بهتره تاپیکی برای ایجاد یک آرشیو از تحلیلهاتون ایجاد کنید تا همه بهره ببریم
                                آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/08/06, 22:49.

نظر

در حال کار...
                                X