کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با عرض سلام خدمت جناب مهرورز
در صورت امکان تحلیل خودتون رو از بترانس بفرمایین
بینهایت ممنون
سلام
بترانس :
ابتدا توجه دوستان رو به نمای بلند مدت سهم جلب میکنم. سهم مدتها پیش توی سقف ، یه سروشونه قشنگ زد و برگشت . یه تریدر موفق ، باید با شکست اون خط گردن، میفروخت.
بعدش هم ترند لاین دیگه ای داریم که روی 270 شکست و باز سهم تا 160 ریخت .
در نمای نزدیکتر میبینم که سهم در نوساناتی که داشته ، در افتها به فیبوهای 61% و 78% در 187 و 175 واکنش مثبت نشون داده . در مقاومتها هم به فیبوی 50% در 236 واکنش منفی نشون داده .
اما الآن باید بگم اگر سهم بتونه محدوده مقاومتی 230-236 رو با قدرت رد کنه، احتمال تشکیل سروشونه کف با تارگت 295 مصادف با فیبوی 78% روند قبلی هست .
مقاومتی هم که تو مسیر دستیابی به اون هدف وجود داره254 هست . بعد 295 اگر بشکنه ، 311 ، 335 و 406 اهداف موردی هستن .
نکته قشنگ دیگه اینه که سهم به ابرهای ایچیموکو هم زیبا واکنش نشون داده . تابحال دو دفعه نتونسته از سقف ابرها بزنه بیرون و رشد کنه . ببینیم این سری چی میشه!
فقط با این سهم چون حال نمیکنم، سعی کنید قدم به قدم برید .
کسعدی با شاخص کاشی و سرامیک هارمونی جالبی پیدا کرده . اگر فردا مثبت باشن ، که هیچ . اگر منفی بشن ، واگرایی منفی میزنن
الآن هم البته تو منطقه اشباع خرید هستن . ولی بازار وقتی مثبت بشه، سهم خوب و بد - اشباع خرید و ... رو نمیشناسه
کسعدی مقاومت 215 رو داره رد میکنه
مقاومت بعدیش 235 میفته .اگر اینو بزنه، 275
حمایت سهم هم 188 هست
همچنان در روند صعودی میمانیم.
دوستان فرصت خریدها رو با فرصت فروشها اشتباه نگیرید . غپینو امروز روی مقاومت 325 بود . مقاومتهای بعدی 360 و 400 هستن. ولی تارگت این موج سه، همون 450 که قبلا گفتم پابرجاست
فردا غپینو -غاذر هر کدوم فرصت دادن . هرچه کمتر ، بهتر در اولویتن
بعدش غبشهر رو منفی ارزنده ست.
امسال سال غذاییهاست . کسی اگه هنوز تو شکه ، بفروشه از شک در بیاد .:D
غاذر :
31 شهریور ماه : وقتی غاذر حوالی 380 بود و تارگت 590 ، برای خودمون ریسک زیادی داشت:-&
غاذر :
این سهم سروشونه قبلی که پیش بینی کرده بودیم با شکست 390 به وقوع بپیونده رو با بازگشت به زیر خط گردن فیل کرد
این سهم بالای ابرهای ایچی موکو هم تثبیت شده و دوبار در تماس با ابر بالایی ، به بالا پرتاب شده
حمایت نزدیک سهم 360
مقاومتها در 400 و 420 هستند . بقیه در 495 و 530 و 575
این سری هم احتمال سروشونه بزرگتری هست . با شکست 420 ، هدف 590 قوت میگیره
دوستان با موج 5 و هدف حداقلی 940 چطورن؟
همه مقاومتها رو درو کرده. مقاومت بعدی 800 . بعدیا هم 865 و 940 . شایدم 4رقمی شدیم .
یه سهمی هم که در گوشی به بچه ها گفته بودم و همچنان مثبتم ، کشرق بود
این سهم بنیادی نشون داده که تعدیلیش قشنگه . پوشش سود، تناژ تولید و فروش کامل گواه این مطلبه. تو موجی که افتاده ، تارگت 500 رو مبینم
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
محسن نظرت راجبه پالایشگاهیا چیه (با توجه به اینکه غذاییا با بسته شدن نمادای لیدرشون دارن میرن تو اصلاخ) تا کجا جا دارن ؟ شبریز که جعفره عزیزم میگف تکنیکالش حرف نداره الان ...
خودت الان لیدرو پالایشگا میبینی یا نه ؟
بایستی عرض کنم که غالبا شرکتهای گروه سیمان ، تکنیکال قشنگی ندارن . یا بهتر بگم بدلیل صعودو نزولهای شارپی که دارن ، تکنیکال پذیر نیستند . بلکه بیشتر در این گروه باید دنبال مسائل بنیادی و اخبار پیرامون گروه بود.
سفارس :
این سهم مدتها توی کانال نزولی بود. تا اینکه با خروج از اون ، اعتبار کانال رو از بین برد .
این سهم در صعود اخیرش با برخوردبه فیبوی مقاومت 127% در 158 برگشت . نزدیکترین حمایتش روی 144 قرار داره. اگر سهم از این سطح برنگرده ، حمایت بعدی روی 132 قرار داره . اگر سهم این حمایت رو هم بشکنه، یه سقف دوقلو با هدف 104 میزنه.( البته احتمال شکستش کمه. ولی احتمالات رو باید گفت)
حمایت بعد 132 در 125 قرار داره.
اما مقاومتهای سهم بعد 158 در 174 و 200 هستن
محسن نظرت راجبه پالایشگاهیا چیه (با توجه به اینکه غذاییا با بسته شدن نمادای لیدرشون دارن میرن تو اصلاخ) تا کجا جا دارن ؟ شبریز که جعفره عزیزم میگف تکنیکالش حرف نداره الان ...
خودت الان لیدرو پالایشگا میبینی یا نه ؟
نظرم روی گروه پالایشی مثبته . از همه بیشتر شبندر رو میپسندم. همه چیز در قیمت سهام لحاظ شده. پس فقط معاملات و رشد قیمت رو ببینید. نه بنیادی و تکنیکال و ... شبریز هم یا در زیر موج 5 از موج 3 اصلیه . یا اینکه در موج 5 اصلی افتاده.
اما لیدر بازار رو پالایشگاهی ها نمیدونم. گروه فلزات اساسی رو لیدر میدونم. با بازگشایی فولادو فخوز و تداوم روند ذوب- ( ذوب اگه مقاومت 247 رو ردکنه ، با الگوی کاپ میتونه تا 300 بره. شایدم 340 رو دید) - و تاثیر این گروه بر بازار ، احتمالا لیدری به این گروه برسه .
غذاییها هم همچنان روشون مثبت هستم. گزارشات غبشهرو غپینو و غمارگ ( احتمالا ) کذایی بودن ادعاهای منفی بافان رو اثبات کرد. منتظر بازگشایی باشکوه غمارگ و تارگتهای اعلام شده برای تمام گروه هستم.
با اصلاح هم خداحافظی کنید.
سلام جناب مهرورز و عرض خسته نباشین
با توجه به وضع نامناسب خودرویها وضع تکنیکال وایران رو یه بررسی میفرمایین
نگهش دارم یا بفروشم و امید ی بهش نداشته باشم
ممنون
اول باید عرض کنم کم کم باید تب گزارشها بخوابه . با خوابیدن تب و تاب گزارشات شرکتها ، کمی بازار نیاز به استراحت داره . لذا دیگه تو صف خرید رفتنها بنظرم توجیهی نداره . تو فاز استراحت بازار ، با بازگشایی غمارگ ، احتمالا شاهد اقبال مجدد بازار به گروه غذایی خواهیم بود.
سلام جناب مهرورز و عرض خسته نباشین
با توجه به وضع نامناسب خودرویها وضع تکنیکال وایران رو یه بررسی میفرمایین
نگهش دارم یا بفروشم و امید ی بهش نداشته باشم
ممنون
سلام
بنده دور گروه خودرو و لیزینگ رو در کنار گروه تجهیزاتی ها خط کشیدم ...
در شکل زیر سطوح معتبر مقاومتی و حمایتی هست : مهمترین مقاومت سهم 130 هست . که سهم نتونست بشکنه و ریخت . جالبه که این مقاومت ، بال بالایی ابرهای ایچی موکو هم بود که با افت سهم ، وایران به درون ابرها برگشت و نتونست خارج بشه .
یه الگو هم توش محتمله : ( البته من در توان سهم نمیبینم. فقط در حد احتمال میگم ) اگر سهم 130 رو بزنه، شاید یه سروشونه کف خوشگل برای 180 زد. البته یه مقاومت هم روی 143 داریم .
اما مهمترین حمایتها روی 100 و 92 هستند .
Mohsen عزیز خسته نباشید، قربان نظرتون راجع به باز شدن فولاد بفرمایید! روند تکنیکی سهم رو چطور می بینید؟
ممنون
فولاد بازگشایی خوبی داشت و شاخصو باهاش مهندسی کردن . امسال گروه فلزات اساسی درکنار گروه پترو - پالایشی از گروههای پیشرو هستند .
اما تکنیکال زیبای سهم :
سهم قله 300 رو با هزار زحمت شکست .
سهم درون چنگال اندرو قرار داشت که در حوالی بال بالایی چنگال ، که محل تلاقی با ترندلاین صعودی بلند مدت و فیبوی 127% (332) هم بود ، سهم بست و روی فیبوی 161% باز شد.
حالا مقاومت مهم سهم 400 افتاده . نزدیکترین حمایتش هم 332 میشه . این سهم میان مدت باید 480 رو هم ببینه . چون این سهم از لیدرهای بازاره و بازار هم صعودیه . این وسط فقط حواسها باید اصلاح بازار در این روند باشه . شاخص 7روز پیاپی مثبت خورده . یه ذره دقت کنید
حواسها به گروه ساختمونی باشه
ثاباد-ثنوسا-وساخت-ثشرق-ثتران-ثتران همگی خوبن
ثنوسا رو دیدم کل شناور زیر1% 21 میلیونه
ثشرق :
ثشرق ترندلاین نزولیشو خیلی وقته شکسته
این سهم یه ماه پیش ، یه سروشونه کف زد و تا حالی تارگتش رفت . ولی روی فیبوی مقاومت 78% خراب کرد و برگشت
این سری هم داره یه سروشونه کف میسازه
اگر بتونه 213 رو به سلامت رد کنه ، اهداف بالایی خواهد داشت
اما مقاومت بسیار مهم سهم ، روی فیبوی 38 % یعنی 200 قرار داره.
نزدیکترین حمایتش هم 172
ثنوسا :
تو یه کانال صعودی افتاده سهم
از فیبوی حمایتی 38% در 388 برگشت زیبایی داشته
مقاومت اصلی سهم که هم قله قبلی ، و هم میدلاین چنگال محسوب میشه روی 443 افتاده
فقط امیدوارم غپینوهاتو قبله بسته شدن داده باشی محسن چون حالا حالاها به نظرم تو گره باشه :( البته تو زبل تر ازین حرفاایی میدونی چیکار میکنی:دی ولی از غمارگت که مطمئن بودم از پستای زمان تعدیلت که نگر داشتی:دی ایشاله اونم یه فرصت خوب باز شه تعدیلاش نسوزه الکی<:-p تو یه جوه عادی و متعادل میشه انتظار بالای 550 رو ازش داشت ....
ساختمانیارو گفتی از گروهی که دور دورشون شرو شده معاملات این دوروزم بعده باز شدن فولادیا اینو داشت نشون میداد، نظرت راجبه لاستیکیا چیه ؟ یه نیگا به شاخصشون بندا یه سیگنالایی داره میده بیرون، یه هزارتا رشد فک کنم بشه ازش کشید بیرون:))) البته ما به 500تاشم راضی ایــم :دی پکویره بالای 300 رو میشه دید تو اون حالت ...
من خودم یه پله فعلا اومدم تو پکویر امروزم محمد عزیز خبر داش که پسهند زمیناشو فروخته به زودی میره بره تعدیلش اینم هس هرچن پسهند یه مقدار پیش خوری کرده، جعفر جان هم نظره مساعدی داره رو گروه البته کلا میگه الان دور دوره سهامای ریالی شده ساختمان و رایانه و ...
فقط امیدوارم غپینوهاتو قبله بسته شدن داده باشی محسن چون حالا حالاها به نظرم تو گره باشه :( البته تو زبل تر ازین حرفاایی میدونی چیکار میکنی:دی ولی از غمارگت که مطمئن بودم از پستای زمان تعدیلت که نگر داشتی:دی ایشاله اونم یه فرصت خوب باز شه تعدیلاش نسوزه الکی<:-p تو یه جوه عادی و متعادل میشه انتظار بالای 550 رو ازش داشت ....
ساختمانیارو گفتی از گروهی که دور دورشون شرو شده معاملات این دوروزم بعده باز شدن فولادیا اینو داشت نشون میداد، نظرت راجبه لاستیکیا چیه ؟ یه نیگا به شاخصشون بندا یه سیگنالایی داره میده بیرون، یه هزارتا رشد فک کنم بشه ازش کشید بیرون:))) البته ما به 500تاشم راضی ایــم :دی پکویره بالای 300 رو میشه دید تو اون حالت ...
من خودم یه پله فعلا اومدم تو پکویر امروزم محمد عزیز خبر داش که پسهند زمیناشو فروخته به زودی میره بره تعدیلش اینم هس هرچن پسهند یه مقدار پیش خوری کرده، جعفر جان هم نظره مساعدی داره رو گروه البته کلا میگه الان دور دوره سهامای ریالی شده ساختمان و رایانه و ...
بله. غپینو رو روز آخر دادم رفت ولی غمارگ رو نگه داشتم . روزی که غمارگ اونطوری حجم خورد هم تو بازار نبودم. وگرنه میدادم میرفت .
کلا از گروه غذایی الآن همین غمارگ برام مونده . البته شایعات تعدیل تا 110 هم هست . ولی کلا از بودن با غمارگ ناراحت نیستم.
چنانچه به خوبی سهم رو نگه داشتن . اگر هفته بعد ، بعد افت گروه سهم باز بشه ، مهندسی گروه رو تکمیل کردن
اما در مورد گروه ساختمونی : هنوز برای ذکر اینکه رالی شروع کردن، زوده. حداقل تا یکشنبه باید خوب باشن تا بعد بشه گفت رالیه
در مورد گروه لاستیک :
این گروه با کف دوقلوی شاخص ، برگشتن و تونستن قله قبلی در 3245 رو هم رد کنن
مقاومت بعدی 3472 بود که رد شد
مقاومت فعلی فیبوی 161% در 3750 هست .
در تایم بلند مدت واگرایی منفی در شاخص گروه دیده میشه . اگر گروه استارت پرقدرتی بزنن و صعودشونو ادامه بدن ، واگرایی کنسل میشه. چون اندیکاتورها هم رشد میکنن . ولی اگر سرعتشون کم باشه ، واگرایی قوت پیدا میکنه
یه چنگال و یه کانال بزرگ هم تو شاخص دیده میشه :
یه کانال کوتاه مدت هم هست :
پکویر تو موج خوبی افتاده ( احتمالا موج 3/ که 300 هدف حداقلی پکویر محسوب میشه )
همچنان با مقاومت 220 درگیره و نتونسته سه روز خودشو بالاش تثبیت کنه
مقاومتهای بعدیش در 245 ، 277 و 300 هستن .
نظر