محسن جان من امروز شدوص گرفتم اگه میشه ازش یه تحلیل بزار
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان من امروز شدوص گرفتم اگه میشه ازش یه تحلیل بزار
در کنار قندیا دیروز خساپا 108 و امروز هم خودرو 129 تومنی خیلی بهم حال دادن .
وبشهر هم عالی بود معاملاتش . خوشم اومد ازش
========================
شدوص سهم خوبیه . اگه خریدید تا بعد گزارش 3 ماهه بهش دست نزنید . تارگت رو 2000 ببینید
نظر
-
در اصل توسط koroosh پست شده است View Postدرود بر شما
محسن جان تحلیلت در مورد لسرما چیه این دو روز منفی خورده ایا رشد خواهد کرد یا با سهام های که گفتید عوضش کنم من از 198 تومن دارمش اگه اهداف و مقاومتهاشو بگی ممنون میشم؟
اردتمند شما
چه قیمتی هم خرید کردید!!!
سهم روی 206 مقاومت فوق العاده جدی داشت . شانس آوردید که سهم ردش کرد .وگرنه تو ضرر میرفتید
سهم روی 228 مقاومت مهمی داشت که هنوز داره روش بازی میکنه. بشکنه تا 213 شاید بره. اما حمایتی که نباید از دست بره 206 هستش .
اگر 228 رو بزنه میره به سمت 248
280 و 305 هم مقاومتهای بعدی هستند .
نظر
-
فرصت های خرید در سهم های ذیل غنیمت شمرده شد :
دلر
چکارن
چفیبر
قچار
شدوص
کگاز که فرصت نمیده
کهمدا شایدآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/07/01, 08:34.
نظر
-
در اصل توسط dorrtaj پست شده است View Postبا سلام
با توجه به رشد همه گروهها ونیز گروه غذایی به نظرم توی این گروه فقط غاذر فرصت خرید داده .که البته تکنیکالش هم بد نیست. توی یه کف قیمتی هستش وارزش خرید داره .البته جناب مهرورز ببخشید جسارت کردیم مشتاق نظر شما نیز هستم .
با تشکر
غاذر مقاومت جدی روی 420 داره. بعد شکست 420 سیگنال خرید میده
دارندگان سهم هم به حمایت 375 دقت کنن که ترندلاین سهمه و حد ضرر میتونه قرار بگیره
نظر
-
در اصل توسط samijun پست شده است View Postسلام آقا محسن
تو شیران تو ضررم.نظرتون راجبش چیه؟
/ایا امید به صعودش هست؟
شیران ارزشش 6000 تومنه . تارگت یه ساله سهم همینه که باید ببینه
منتها انقدر سهم رو تبلیغ کردن که رفتار سهم توسط حقیقی های هیجانی به هم ریخت . لذا حقوقی هم برای کنترل سهم اقدام کرد
حمایت 3000 ، سطح خوبیه
اونهایی که خریدن باید به دید گزارش 6ماهه سهم خریده باشن . بنظرم حداکثر یه ماه صبر کنید تا گزارشش رو کدال بشینه
================================================== ==============
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postفرصت های خرید در سهم های ذیل غنیمت شمرده شد :
دلر
چکارن
چفیبر
قچار
شدوص
کگاز که فرصت نمیده
کهمدا شاید
آخه آدم چی بگه ؟!
اولا که 4% این سهم با 4% اون سهم فرقی نداره. دوما مگر توان تعدیل سهم جدیدت چقدر از چکارن بیشتره!؟
==============================
تکنیکال سهم رو که دیدم ، دیدم اوایل میشد برای سهم مقاومت و تارگت اعلام کرد.
اما با تکمیل پترن کاپ و سپس خروج سهم از چنگال اندروز فعلا دنبال تارگت نیستم تا ببینم وضعیت تعدیل سهم چطور میشه
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/07/01, 10:46.
نظر
-
با سلام خدمت جناب مهرورز
این الگویی که در وبشهر شکل گرفته را میشه الگوی cup در نظر گرفت ؟؟؟
و در اینصورت ، تارگت را چه محدوده ای می بینید؟ ( با در نظر گرفتن عرضه های سنگین وصنعت که فکر کنم یه 30 میل دیگه داره )در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
سلام
نظرتون را در مورد وتوسم میشه بگید؟زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
نظر