با سلام خدمت شما.اقا محسن نظرتون در مورد بانک دی و کهرام چیه؟با تشکر فراوان
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
-
سلام محسن جان
بعضی سهمها توی 6 ماه اول تا حالا 100% رشد داشتند به نظرتون خرید چنین سهمهایی ریسک ندارند؟ مثلا همین شسینا یا دلر یا ددام که چند وقت پیش معرفی کردید. البته من تازه وارد هستم و با این دید وارد بورس شدم که بورس ریسک هم داره.
می خواستم فردا دوتاش رو به سبدم اضافه کنم البته اگر صف سنگین نشه
ممنونآخرین ویرایش توسط roz_1221؛ 2013/09/10, 22:41.
نظر
-
سلام و درود
در اصل توسط hassanh پست شده است View Postبا سلام خدمت استاد عزیز
استاد اطلاع دارید مداران کی باز میشه؟
با تشکر
خیر . فعلا خبری دستم نرسیده
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postبا سلام خدمت شما.اقا محسن نظرتون در مورد بانک دی و کهرام چیه؟با تشکر فراوان
تو بانکی ها دو ساله از این سهم اخبار خوب میشنوم . ولی هیچ تحرک مناسبی از این سهم ندیدم!
این سهم کاملا به سطوح حمایتی و مقاومتی مقید بوده و از حمایت 110 برگشته و همچنان حمایت سهم همین سطحه
مقاومتهای سهم 130 و 140 و 160 و 175 هستند
کهرام :
سهم بین حمایت 220 و مقاومت 250 فعلا نوسانیه
سهم اگر 220 رو به پایین بشکنه ، یعنی سروشونه سقف زده و میریزه
اما اگر 250 رو به بالا بشکنه ، میره به سمت مقاومت 270 و بعد اون 293
در اصل توسط roz_1221 پست شده است View Postسلام محسن جان
بعضی سهمها توی 6 ماه اول تا حالا 100% رشد داشتند به نظرتون خرید چنین سهمهایی ریسک ندارند؟ مثلا همین شسینا یا دلر یا ددام که چند وقت پیش معرفی کردید. البته من تازه وارد هستم و با این دید وارد بورس شدم که بورس ریسک هم داره.
می خواستم فردا دوتاش رو به سبدم اضافه کنم البته اگر صف سنگین نشه
ممنون
ابتدا باید عرض کنم سعی کنید اول روند وارد بشید
مثلا بنده وقتی شسینا 650 تومنی ، ددام 1700 ، دلر 800 و 1200 ، تاپیکو 360 ، انصار 260 رو میگم بخرید به فلان دلیل ، دیگه بعد 20% رشد نظر قبلی رو ندارم .
در مورد سوالتون هم باید بگم که خب بسیاری از سهم ها بواسطه تعدیل یا بواسطه افزایش سرمایه یا بواسطه رشد شاخص و گروهشون رشدهایی رو کردن که رشدهای مختلف رو در سهم های مختلف شاهد بودیم .
وقتی بناست این قبیل سهم ها رو بخریم ، باید ببینیم آیا این سهم ، باز هم توان رشدهای مناسب رو داره یا نه ؟! و جواب این سوال رو باید در مسائل بنیادی سهم ها پیدا کنید و ببینید آیا این سهم میتونه همچنان تعدیل بده یا نه
===============================
================================
=================================
در خصوص تاپیکو :
این سهم رو تو بازار منفی گفتم خرید 360 تومن به دید مجمع خوبه . چون ریسکی نداره و کف سهم مشخصه
سهم از همین سطح 360 برگشت و فردا به بالای 400 میرسه
نظر من این بود که سهم 360 تومنی ، پس از مجمع 310 تومن در میاد و میتونه حوالی 330 حداقل باز بشه و یه گینی بده .
اما شرکت در مجمع سالیانه سهم با قیمت 400 تومن رو دیگه ارزنده نمیبینم. چون سهم بعد مجمع درمیاد 350 تومن و دیگه بستگی داره که سهم چقدر باز بشه !!!
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
محسن جان
بنظرت سقف دوقلو نزده!!!!
لطفا یه کم راهنمایی فرمایید
نظر
-
صف فروش دلر چشمک میزنه
وسوسه میشم بخرمش
این اوضاع بازار به هم ریخته ست خیلیا نگرانن
منتها دلر خوب افتی کرده
بنظرم پله اولش خوب باشه
بعدا بیشتر راجع بهش صحبت میکنیم
=============================
ددام اگر 1565 رو میشکست ، سقف دوقلو بود نه الآن که سقف قبلی در 1900 رو هم رد کرده دیگه. سهم به سمت بالای 2200 میره و شما دنبال سقف دوقلویی؟!!!
نظر
-
نیم ساعت هست دستور خرید گذاشتم دلم نمیاد ارسال سفارش بزنم/:.coolsmiley02:./.... یکم می خرم ولی هفته اینده هفته اخر شهریور خیلی سهم ها ماه میشن واسه خرید...[QUOTE=Mohsen Mehrvarz;376413]صف فروش دلر چشمک میزنه
وسوسه میشم بخرمش
منتها دلر خوب افتی کرده
بنظرم پله اولش خوب باشه
نظر
-
استقبال مستخدمین حسینی از ابقاء صالح آبادی در سازمان بورس:
با تغییر هیات مدیره سازمان بورس خواسته های دولت محقق می شود
نظر
-
سلام محسن جان
نظرتون در مورد شبندر (ورود در 1220) شیران(ورود در 3067) و غبشهر (ورود در: 4117) چیه؟ برخی میگن شبندر مدتی درجا میزنه و ممکنه تا 900 هم پایین بیاد.
راستی زمانی که شبندر 130 بود کسی پیش بینی می کرد حدودا 1000 درصد رشد کنه؟ امسال هم ازین سهما خواهیم داشت با رشد 1000 درصدی؟ فکر کنم فقط توی سهمای پالایشگاهی این اتفاق بیشتر افتاده.
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postصف فروش دلر چشمک میزنه
وسوسه میشم بخرمش
منتها دلر خوب افتی کرده
بنظرم پله اولش خوب باشه
در بحث الیوت ویو سهم ، به نظرم در موج 5 اصلی قرار داریم .
اما در بحث ریزموج های موج 5 ، باید بگم احتمالا در اواخر ریزموج 4 قرار داشته باشیم .
حمایت بسیار معتبر سهم سطح 1597 محل تلاقی دو نسبت فیبو بود
حمایت بعدی سطح 1506 فیبوی 61%
و کف سهم رو 1400 محل تلاقی دو نسبت فیبوی 78% و 38% اصلی
بنظرم سهم زیر 1400 رو به هیچ عنوان نمیبینه
لذا اونهایی که میخواستن بخرن ، بایست شروع به خرید پله ای میکردن که اگر سهم برگشت ، جا نمونند
اما تارگت سهم وقتی موج 5 شروع بشه ، 3000 در بازه میان مدت خواهد بود . ( 7ماهه )
اما مقاومتهای سهم در مسیر صعود عبارتند از :
1772
1991
2167
2475
2690
3000
نظر
-
در اصل توسط ali8922 پست شده است View Postبازار هفته پیش رو را چطور ارزیابی میکنی محسن جان؟احتمال عرضه جم و تسویه های آخر ماه میتونه بازار را منفی کنه؟
پیش گویی تو این گونه بازارها که تحت تاثیر خبرهای لحظه ایه خیلی سخته و نمیشه هیچ حدسی زد
عزیزانی که نقد هستند ، از منفیهای سهم های لیدر مثل شبندر در این هفته برای خریدها استفاده کنن
نظر
-
[QUOTE=Mohsen Mehrvarz;375324][B]قچار :
این سهم امروز روی حمایت معتبر 570 قرار داشت . حمایت بعدی سهم که کف سهم محسوب میشود 520 میباشد .
از طرفی سهم روی ترندلاین میان مدتش قرار داشت که خوب جمع شد امروز
مقاومتهای معتبر سهم عبارتند از 650 ، 700 ، 773 و 855
محسن جان
قچار پس از رسيدن به مقاومت 650 تا 589 اصلاح و در انتهاي معاملات امروز روي مثبت فردا معامله ميشد.
درصورتيكه فردا هم روي مثبت معامله و بطرف صف خريد بره ميتونيم بگيم اين حركت اصلاحيش پولبك بوده براي شكست مقاومت 650 ؟
نظر
نظر