کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو گروه پالایشی ، شبندر هرچه نزدیک به 1100 نزدکتر بشه خریدنی تره
تو گروه خودرو : ایران خودرو چون لیدره
تو گروه پترو : شاراک ، شپدیس و شخارک---------شاراک اگر 1900 رو بزنه میره دیگه
در خصوص والبر هم بنده به هیچ کسی توصیه به خرید یا فروش نمیکنم چون مسئولیت سنگینی داره.
بنده حمایت و مقاومتهای سهم رو میگم . خریدهام رو هم میگم و نقطه ورود و خروج به عهده خود دوستان هست و اینکه ببینن مقاومت رد شده یا نشده و...
موفق باشید
عجیبه تا کی این شبندر فروشنده داره!من که امروز تو کف معاملات یه پله وارد شدم!با تشکر فراوان از جناب مهرورز عزیز!
@};-@};-@};-
[COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]
شاخص سیمانی ها:
در نمای هفتگی سیگنال خروج در moving average , macd صادر شده
سقف دوقلو زده. این مثبتهای گروه رو میشه به عنوان پولبک به خط گردن در نظر گرفت. مگر اینکه مقاومت خط گردنشون رو به بالا بشکنه
سغرب هم تو یه کانال نزولی هست که نتونسته از 800 رد بشه . اگر همنوا با گروه افت کنه حمایتهای سهم 730 و کف سهم 660 هستش که میشه کف کانال و امکان بازگشت هست
سلام
راستش این سهم افزایش سرمایه خوبی داره
منتها بخاطر سود کمش ، من ریسک خواب سرمایه و شرکت تو این مجمع افزایش سرمایه این سهم رو متقبل نمیشم .
سهم های کم ریسک تری تو بازار هست:
غبشهر 3850
شاراک اگر 1900 رو بزنه
شپدیس اگر 1945 رو بزنه
شبندر 1150-1100 عالیه
دارویی ها تو استراحت هاشون
شمواد 350 و 325
و....
نظر