محسن جان به نظرت حفارس از چه نقطه اي برميگرده؟ ميشه يه تحليل ازش بذاري؟
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
رکیش عالی معامله میشه
در مداران پترن کاپ محتمله . اگر 247 زده بشه
مداران و حقش امروز خوب هستند. تحلیلش بعد معاملات
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postرکیش عالی معامله میشه
در مداران پترن کاپ محتمله . اگر 247 زده بشه
مداران و حقش امروز خوب هستند. تحلیلش بعد معاملات
در اصل توسط hassanh پست شده است View Postسلام استاد عزیز
از تحلیل های بسیار زیباتون نهایت سپاسگزاری رو دارم
نظرتون در مورد نگهداری دلر یا فروش آن چیه؟ ممنون
دلر رو تو منفیها بنده میخرم
عین دفارا
دسبحا هم تو یکی از سبدها دارم
نهایتا 20 روز تا ارسال گزارشات مونده
نظر
-
جدا احساس میکنم اراده ای نمیذاره سهم های ما زیاد بالا بره ! شایدم من از حال و روز بازار بی اطلاعم!
دلر و سدور و ومعادن وسپه حقوقی خودشو با عرضه هاش کشت . امروزم رکیش !
====================================
مداران :
سهم از فیبوی 38% برگشته
پترن کاپ در صورت شکسته شدن مقاومت 247
تو گروه بانکی :
سهم مورد علاقه من دی هستش
این سهم مقاومت 140 رو شکست و بهش پولبک هم کرده
سهم بتونه بالای 150 تثبیت بشه آینده بسیار روشنی داره
پ ن:
دوستان روال کار بنده رو که دیدند ، بنده شبها به مجموع سوالات پاسخ میدم .
پس لطفا تو تایم معاملات و بعد پست پاسخ بنده در شب ، سوال نفرمایند . چون نمیشه پاسخ داد .
همیشه تصمیمتون در قبال خرید یا فروش یه سهم رو روز قبلش باید بگیرید .آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/10/01, 10:40.
نظر
-
-
با سلام ودرود خدمت اقا محسن دوسداشتنی...من امروز شاراک خریدم.نظرت در موردش چیه؟حمایت ومقاومتاش چنده؟با سپاسیا غنی....
نظر
-
محسن جان
سيمانيها رو ديشب گفته بودي ميتونن از چهارشنبه برگردن . امروز كه معاملات سفارس رو بعنوان ليدر گروه بررسي كردم بنظر نمياد بخواد زير 290 بره و برگشتش تو معاملات فردا از همينجا محتمله . ممنون ميشم نظر شما رو هم بدونم.
يه مورد هم درخصوص والبر . اينم داره با بقيه داروئيها اصلاح ميكنه اگر ممكنه يه بررسي از شاخص گروه داره داشته باشي ببينيم كجاي كاريم؟
مورد آخر اينكه كروي امروز مقاومت قدر 330 رو شكست و رفتيم براي ايستگاه بعد . مقاومتاي پيش رو تو چه نقاطي هستند؟
خيلي ممنونتم
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postمحسن جان
سيمانيها رو ديشب گفته بودي ميتونن از چهارشنبه برگردن . امروز كه معاملات سفارس رو بعنوان ليدر گروه بررسي كردم بنظر نمياد بخواد زير 290 بره و برگشتش تو معاملات فردا از همينجا محتمله . ممنون ميشم نظر شما رو هم بدونم.
يه مورد هم درخصوص والبر . اينم داره با بقيه داروئيها اصلاح ميكنه اگر ممكنه يه بررسي از شاخص گروه داره داشته باشي ببينيم كجاي كاريم؟
مورد آخر اينكه كروي امروز مقاومت قدر 330 رو شكست و رفتيم براي ايستگاه بعد . مقاومتاي پيش رو تو چه نقاطي هستند؟
خيلي ممنونتم
هدف سفارس 3500 ریال
نظر
-
-
نظر