محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masoudrom
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 105

شیراز و تاپیکو مطمئن باشید 20 درصد تو 15 روز بهتون میدن
    نخرید افسوس میخوری ........

نظر

• mohammad_esf59
      عضو عادی
      • May 2012
      • 41

سلام آقا محسن
      نظرتون راجع به خرید شپدیس و رفتن به مجمع مثبته?من یه مقدار پول دستم اومده تا عید لازم ندارمش.ممنون اگه راهنمایی کنید.
      همیشه راهنمایی های شما خیر رسونده امیدوارم اجرش رو صد چندان ببینید

نظر

• shahab58
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 68

در اصل توسط masoudrom پست شده است View Post
        شیراز و تاپیکو مطمئن باشید 20 درصد تو 15 روز بهتون میدن
        نخرید افسوس میخوری ........

20درصد كمه كه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟؟!!؟!؟!؟!؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

دوستان این هفته جدا گرفتار سایت و سیستمم بودم.
          نشد جهت پاسخگویی در خدمت دوستان باشم
          امروز دیدم کنتور و بترانس برگشتند الحمدلله . این دوسهم فقط حقوقی سهم خراب کن داشتند وگرنه منفی نمیشدند این چند وقته

امروز دامین بنظرم خوبه
          یک سهم دارویی
          به نظر میرسد امسال سال گروه دارویی باشد . به لحاظ پتانسیل تعدیل پیاپی سودهای 92 شرکتها
          یکی از سهم هاییکه قبلا هم سیگنال آن داده شده بود ، سهم دامین است .
          این سهم پتانسیل تعدیل خوبی دارد. از جهتی جدای از نوسانات کنونی سهم ، بنظرمیرسد بتواند هدف 2000
          که سقف کانال است را تا پایان سال بر خودببیند . لذا با توجه به نزدیکی حمایت 1250-1235 ، خرید پله ای
          به قصد رسیدن به هدف فوق الذکر مناسب ارزیابی میشود .

کگازم شنیدم تعدیل داره....

نظر

• fartoos
            عضو عادی
            • May 2013
            • 58

محسن جان خسته نباشی
            به نظرت نفت و گاز پارسیان الان سیگنال ورود داره؟
            با تشکر

نظر

• Milad 999
              ستاره‌دار (۱)
              • Mar 2013
              • 228

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

کگازم شنیدم تعدیل داره....
              تعدیل مثبت یا منفی؟؟

چند درصد؟؟

چه موقع میبنده؟؟

لطفا منبع خبر رو هم بفرمایید.... ممنون
              گاهی می‌خندیم به روزهایی که می‌گریستیم و گاهی می‌گرییم به روزهایی که می‌خندیدیم

نظر

• mehri
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 38

سلام خدمت محسن عزیز

می شه نظرتون را راجع به فارس بفرمائید. می خوام کمی خرید کنم ... از لحاظ فاندامنتال اوضاع خوبی ولی خواستم تکنیکال هم نظر شما را بدونم.

با تشکر
                ترس، جهل، و حزن، بزرگترین دشمنان بشریت هستند.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

استاد خسته نباشيد.
                  داستان افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي داراييها که رو غالبر-فاذر-وبصادر-بيمه ايها-غذايي اتفاق افتاد ميخواد رو خودروايها و احتمالا ساختمانيها بيفته.جنابعالي رو خودرو نظرتون مثبت بود و تا شب عيد ديدگاهتون 500تومان بود براي ايران خودرو.
                  ...........................................
                  محبت بفرماييد با توجه با ارزش بالاي داراايهاي ساختمانيها مثلا تکنيکال شاخص ساختمانيها و بعضي از سهام اين گروه مثل وساخت يا ثفارس ياثشاهد يا........را بررسي فرماييد.
                  بسيار سپاسگزارم.
                  تکنيکال جام جهان نماي بورس هست.

نظر

• محمد حقانی
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 447

سلام آقای مهرورز عزیز
                    از دوستان عزیز دیگر هم مشورت گرفتم. لطف میفرمایید شما که تکنیکال کار توانمندی هستید نظر خودتون رو راجع به بیمه ایها بفرمایید؟ کدام شرایط مستعد تری برای رشد دارند با توجه به میزان رشدی که تا بحال داشته اند. بیمه دانا؟ بیمه البرز؟ بیمه پارسیان؟ بیمه ملت؟ و یا...
                    با سپاس

نظر

• بیدار
                      ستاره دار(3)
                      • Nov 2011
                      • 234

باسلام
                      جناب مهرورزلطف میکنید غشان روهم بررسی داشته باشید...
                      درضمن تکنیکالی شرازوپالایشگاه بنظرتون مستعدیه رشدنیستند؟
                      ممنون

نظر

• امیرعلی56
                        عضو جدید
                        • Aug 2013
                        • 18

پاسخ : محسن و دیگر گلادیاتورهای تکنیکال

سلام و عرض ادب جناب مهرورز
                        لطفا نمودار بیمه ایها رو بررسی بفرمایید.
                        قصد خرید یک بیمه ای به دید میان مدت دارم.دانا یا ملت کدام رو مناسب می دونید یا بیمه دیگری؟
                        با سپاس

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

محسن جان هدف كوتاه مدت اكنتور رو چند ميبينيد؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

سلام و درود
                            شب دوستان بخیر و خوشی

دوستان یه درخواست راهنمایی :
                            من ویندوز 8.1 رو نصب کردم .
                            حین نصب ویندوز یکسری درایورها هم نصب میشن
                            NET FRAMEWORK 3.5 برای نصب TSE CLIENT لازمه .
                            NET FRAMEWORK 3.5 رو نمیشه دانلود و نصب کرد. چون ویندوز میگه من ورژن 4.5 رو سیستم با ویندوز نصب شده
                            حالا تکلیف چیه؟! نه میشه NET FRAMEWORK رو نصب کرد نه میشه TSE رو!

اگر کسی به این مشکل خورده و حلش کرده بگه ممنونش میشم .
                            من از کنترل پنل و بخش نرم افزارها کلیه نرم افزارهای جانبی NET FRAMEWORK رو هم پاک کردم که بشه این نرم افزارو از اول اجرا کرد که باز هم ارور میداد!!!

================================================== ==

در اصل توسط mohammad_esf59 پست شده است View Post
                            سلام آقا محسن
                            نظرتون راجع به خرید شپدیس و رفتن به مجمع مثبته?من یه مقدار پول دستم اومده تا عید لازم ندارمش.ممنون اگه راهنمایی کنید.
                            همیشه راهنمایی های شما خیر رسونده امیدوارم اجرش رو صد چندان ببینید
                            سهم خوب تا عید همین گروه دارویی - بانکی و کهمدا و خودروییها هستند .

در اصل توسط fartoos پست شده است View Post
                            محسن جان خسته نباشی
                            به نظرت نفت و گاز پارسیان الان سیگنال ورود داره؟
                            با تشکر
                            بنظرم با این جوی که راجع به نرخ خوراک گاز و قطعی یکسری از واحدهای صنایع پتروشیمی تا تعیین تکلیف قطعی این گروه تو کما هستند .
                            بجز تک سهم هایی که محصولاتشون فرق داره. مثلا شسینا ُ شلعاب ُ شپارس یا شاملا و شدوص ‌‍‍‍

در اصل توسط Milad 999 پست شده است View Post
                            تعدیل مثبت یا منفی؟؟

چند درصد؟؟

چه موقع میبنده؟؟

لطفا منبع خبر رو هم بفرمایید.... ممنون
                            وقتی میام سیگنال میدم ُ سیگنال فروش نیست ک . حتما تعدیل مثبته و بالای 20٪ هم هست .
                            درصدش و زمان بسته شدن رو نمیدونم . سهم چهارشنبه و امروز صف شد . ببینم چقدر میده...

در اصل توسط mehri پست شده است View Post
                            سلام خدمت محسن عزیز

می شه نظرتون را راجع به فارس بفرمائید. می خوام کمی خرید کنم ... از لحاظ فاندامنتال اوضاع خوبی ولی خواستم تکنیکال هم نظر شما را بدونم.

با تشکر
                            تو این گروه تو صنایعی که محصولات پتروشیمی دارند ُ شاراک ک مثل فارس خوراک مایعه بهتره . شخارک و شفن هم تو خوراک گازی ها بهترین بودند که این دوهفته کلا ورق برگشته و به ضرر گروه تموم شده فعلا . فعلا باید راجع به خرید این گروه دست به عصا بود تا تکلیفشون مشخص بشه .
                            اگرچه نباید خوراک رو انقدر گرون کنند . نهایتا 7سنت باید ببندنش که صنعت پتروشیمی ما سر پا بمونه . وگرنه....

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            استاد خسته نباشيد.
                            داستان افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي داراييها که رو غالبر-فاذر-وبصادر-بيمه ايها-غذايي اتفاق افتاد ميخواد رو خودروايها و احتمالا ساختمانيها بيفته.جنابعالي رو خودرو نظرتون مثبت بود و تا شب عيد ديدگاهتون 500تومان بود براي ايران خودرو.
                            ...........................................
                            محبت بفرماييد با توجه با ارزش بالاي داراايهاي ساختمانيها مثلا تکنيکال شاخص ساختمانيها و بعضي از سهام اين گروه مثل وساخت يا ثفارس ياثشاهد يا........را بررسي فرماييد.
                            بسيار سپاسگزارم.
                            تکنيکال جام جهان نماي بورس هست.
                            درود کیانوش جان
                            ساختمونی ها هم موج 3 خوبی رو شروع کردند . ثشاهد و ثفارس و ثتران محکمترین معاملات رو اتفاقا دارند .
                            ثشاهد و ثفارس و وساخت به سبب اینکه بازیگرشون رو میشناسم .
                            ثتران هم که به سبب فرابورسی بودن و p/e مناسب مورد توجه بازاره و مقاومت 260 رو هم با قدرت رد کرده . بنظرم ثشاهد هم تو این موج هدف 500 داره

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                            سلام آقای مهرورز عزیز
                            از دوستان عزیز دیگر هم مشورت گرفتم. لطف میفرمایید شما که تکنیکال کار توانمندی هستید نظر خودتون رو راجع به بیمه ایها بفرمایید؟ کدام شرایط مستعد تری برای رشد دارند با توجه به میزان رشدی که تا بحال داشته اند. بیمه دانا؟ بیمه البرز؟ بیمه پارسیان؟ بیمه ملت؟ و یا...
                            با سپاس
                            تو این گروه بیمه البرز و آسیا و پارسیان و بعدش بساما رو قوی میدونم .
                            اگرچه امروز و 4شنبه یکسری سهم های بیمه ای از مقاومتهاشون موقتا نتونستند رد بشن و منفی شدند .

در اصل توسط بیدار پست شده است View Post
                            باسلام
                            جناب مهرورزلطف میکنید غشان روهم بررسی داشته باشید...
                            درضمن تکنیکالی شرازوپالایشگاه بنظرتون مستعدیه رشدنیستند؟
                            ممنون
                            غشان سقف کانال صعودیشو شکسته و الآن بهش پولبک کرده . جالب اینکه میدلاین چنگال با سقف کانال تلاقی دارند . اگر به داخل کانال بازنگرده خوب میشه .
                            880 حمایت خوبیه برای سهم

شراز حمایت بسیار خوبی روی محدوده 2100-2000 داره که کف سهمه
                            اصلا نمیدونم چقدر فنر این گروه رو فشرده میخان نگه دارند!!!!!!!!!!!۱

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                            محسن جان هدف كوتاه مدت اكنتور رو چند ميبينيد؟
                            قبلا عرض کردم . 2000-2060 اول
                            بعد 2500

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

نمیدونم تو قندیا اخیرا چ خبر جدیدی اومده . ولی قنیشا رو دیدم که خط روند نزولیشو شکسته
                              قصفها ُ قمرو ُ قزوین و قهکمت برترین های این گروه هستند .

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                                سلام و درود
                                شب دوستان بخیر و خوشی

دوستان یه درخواست راهنمایی :
                                من ویندوز 8.1 رو نصب کردم .
                                حین نصب ویندوز یکسری درایورها هم نصب میشن
                                NET FRAMEWORK 3.5 برای نصب TSE CLIENT لازمه .
                                NET FRAMEWORK 3.5 رو نمیشه دانلود و نصب کرد. چون ویندوز میگه من ورژن 4.5 رو سیستم با ویندوز نصب شده
                                حالا تکلیف چیه؟! نه میشه NET FRAMEWORK رو نصب کرد نه میشه TSE رو!

اگر کسی به این مشکل خورده و حلش کرده بگه ممنونش میشم .
                                من از کنترل پنل و بخش نرم افزارها کلیه نرم افزارهای جانبی NET FRAMEWORK رو هم پاک کردم که بشه این نرم افزارو از اول اجرا کرد که باز هم ارور میداد!!!

================================================== ==

سهم خوب تا عید همین گروه دارویی - بانکی و کهمدا و خودروییها هستند .

بنظرم با این جوی که راجع به نرخ خوراک گاز و قطعی یکسری از واحدهای صنایع پتروشیمی تا تعیین تکلیف قطعی این گروه تو کما هستند .
                                بجز تک سهم هایی که محصولاتشون فرق داره. مثلا شسینا ُ شلعاب ُ شپارس یا شاملا و شدوص ‌‍‍‍

وقتی میام سیگنال میدم ُ سیگنال فروش نیست ک . حتما تعدیل مثبته و بالای 20٪ هم هست .
                                درصدش و زمان بسته شدن رو نمیدونم . سهم چهارشنبه و امروز صف شد . ببینم چقدر میده...

تو این گروه تو صنایعی که محصولات پتروشیمی دارند ُ شاراک ک مثل فارس خوراک مایعه بهتره . شخارک و شفن هم تو خوراک گازی ها بهترین بودند که این دوهفته کلا ورق برگشته و به ضرر گروه تموم شده فعلا . فعلا باید راجع به خرید این گروه دست به عصا بود تا تکلیفشون مشخص بشه .
                                اگرچه نباید خوراک رو انقدر گرون کنند . نهایتا 7سنت باید ببندنش که صنعت پتروشیمی ما سر پا بمونه . وگرنه....

درود کیانوش جان
                                ساختمونی ها هم موج 3 خوبی رو شروع کردند . ثشاهد و ثفارس و ثتران محکمترین معاملات رو اتفاقا دارند .
                                ثشاهد و ثفارس و وساخت به سبب اینکه بازیگرشون رو میشناسم .
                                ثتران هم که به سبب فرابورسی بودن و p/e مناسب مورد توجه بازاره و مقاومت 260 رو هم با قدرت رد کرده . بنظرم ثشاهد هم تو این موج هدف 500 داره

تو این گروه بیمه البرز و آسیا و پارسیان و بعدش بساما رو قوی میدونم .
                                اگرچه امروز و 4شنبه یکسری سهم های بیمه ای از مقاومتهاشون موقتا نتونستند رد بشن و منفی شدند .

غشان سقف کانال صعودیشو شکسته و الآن بهش پولبک کرده . جالب اینکه میدلاین چنگال با سقف کانال تلاقی دارند . اگر به داخل کانال بازنگرده خوب میشه .
                                880 حمایت خوبیه برای سهم

شراز حمایت بسیار خوبی روی محدوده 2100-2000 داره که کف سهمه
                                اصلا نمیدونم چقدر فنر این گروه رو فشرده میخان نگه دارند!!!!!!!!!!!۱

قبلا عرض کردم . 2000-2060 اول
                                بعد 2500
                                سلام،
                                من هم پارسال مشکل مشابه شما رو هنگام نصب اولیه ی ویندوز هشت داشتم....بنده هم مراحلی رو که شما طی کردین، طی کردم و هیچ کارساز نبود........ بعد از مدتی که ویندوز به طور اتوماتیک آپ دیت شد مشکل مرتفع شد اما همونطوری که گفتم، نصب و حذف Framework جدید و قدیم راهگشا نبود........این به نظرم بیشتر یه مشکل از خود ویندوز 8 باشه....
                                امیدوارم تونسته باشین تا الان مشکلتون رو حل کنین
                                آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2013/12/22, 08:13.
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X