سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postامروز بازی ونفت تموم شد امیدوارم توش گیر نکنید. من امروز همه را تبدیل به شکربن کردم.
این حرفا از 300 تومن با سهم هستن
شما فروختی سودش نوش جونت ولی ما حداقل تا عید که 800حداقل بشه نگهش میداریم
ونفت تازه جون گرفته/:.ph34r-smiley.:/
با توکل بر خدا سربلندمون میکنه/:.coolsmiley02:./>:D<موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
نظر
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postامروز بازی ونفت تموم شد امیدوارم توش گیر نکنید. من امروز همه را تبدیل به شکربن کردم.
یکی از شرکت هایی که کم شدن تحریمها مستقیما روش تاثیر میزاره همین سرمایه گذاری نفت هست ....
تا خدا چه خواهد....بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
.ونفت هم امروز با حجم بالا و سنگين سقف قبلي رو براحتي شکست متاسفانه امروز بعضي از دوستان دچار اشتباه محاسباتي شدند و نفت با لغو تحريمها و توافقات هسته اي متنفع خواهد شد بر عکس همگروه هاي خودش. چون شرکت سرمايگذاري ميباشد و شرکت بر خلاف همگروهايش برا پوشش سود خود تسعير نرخ ارز ندارد با بر چيده شدن تحريمها و کاهش دلارو بر قراري ارتباط با شرکتهاي خارجي زير مجموعه هاي اکتشافي و تجهيزاتي و پيمانکاري ونفت شکوفا و بنيادي سهم با توجه به نگاه ويژه دولت جديد به صنعت نفت و برنامه افزايش توليد نفت و صادرات بهبود قابل ملاحضه اي خواهد يافت.با اين زير خاکي فقط سهامداري کنييد با کامل شدن پروژه نفت قشم و ديگر زير مجموعه ها اين قيمتهاي امروز ونفت تبديل به سود اعلامي سال ديگر ونفت خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post.ونفت هم امروز با حجم بالا و سنگين سقف قبلي رو براحتي شکست متاسفانه امروز بعضي از دوستان دچار اشتباه محاسباتي شدند و نفت با لغو تحريمها و توافقات هسته اي متنفع خواهد شد بر عکس همگروه هاي خودش. چون شرکت سرمايگذاري ميباشد و شرکت بر خلاف همگروهايش برا پوشش سود خود تسعير نرخ ارز ندارد با بر چيده شدن تحريمها و کاهش دلارو بر قراري ارتباط با شرکتهاي خارجي زير مجموعه هاي اکتشافي و تجهيزاتي و پيمانکاري ونفت شکوفا و بنيادي سهم با توجه به نگاه ويژه دولت جديد به صنعت نفت و برنامه افزايش توليد نفت و صادرات بهبود قابل ملاحضه اي خواهد يافت.با اين زير خاکي فقط سهامداري کنييد با کامل شدن پروژه نفت قشم و ديگر زير مجموعه ها اين قيمتهاي امروز ونفت تبديل به سود اعلامي سال ديگر ونفت خواهد شد.
انشالله ونفت به قیمت های خیلی بالایی دست پیدا می کنه
نظر
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postامروز بازی ونفت تموم شد امیدوارم توش گیر نکنید. من امروز همه را تبدیل به شکربن کردم.در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Postبا سلام خدمت دوست عزیز
این حرفا از 300 تومن با سهم هستن
شما فروختی سودش نوش جونت ولی ما حداقل تا عید که 800حداقل بشه نگهش میداریم
ونفت تازه جون گرفته/:.ph34r-smiley.:/
با توکل بر خدا سربلندمون میکنه/:.coolsmiley02:./>:D<در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postولی به نظر یه مقاومت بود و یه فرصت ،
یکی از شرکت هایی که کم شدن تحریمها مستقیما روش تاثیر میزاره همین سرمایه گذاری نفت هست ....
تا خدا چه خواهد....
نظر
-
سلام و صبح بخیر
امیدوارم دوستان اسیره هیجان نشده باشن ونفت دلیلی برای کما رفتن وجود نداره و این صف فروش هم کاملا احساس و روانی میباشد بخاطره جو منفی گروه میباشد که به ونفت مربوط نمیشود تا اخره وقت معاملات زمان زیاد داریم انشالا تا اخره وقت این صف فروش بلعیده خواهد شد و با خروج این نوسانگیرها و سهامداره عجول و بی تحلیل پر قدرت رو به جلو خواهد رفت
جو گروه هم مثبت شده باید منتظره اب شدن صف فروش بود.
در ضمن این صف فروش واقعی نیست صف فروش 400 نفر تشکیل دادند که کاملا مصنوعی میباشد کافیست 1 میلیون ازین صف برداشته بشه اردرها غیب خواهد شد.
نظر
-
علی الحساب الا ن ساعت 10:15 صف فروشش بیش از 11 ملیون شده و با توجه به اینکه غیر از خریدار های دیروز بقیه تو سود هستند این صف توجیه داره. یک نکته آموزشی هم بگم اصولا توی صف خرید سهم هایی که قبل از شروع بازار صف دارند نروید چون اگه سهم به من و شما برسه یعنی ............
نظر
-
.یک خبر خوب
امروز در تالار خبر فروش زمین ونفت آمده !!!تالار همسایه
سهم را از دست ندید.
دوستان شک نکنييد خبري پشت سهم اومده که اينجوري صف فروش ساختگي درست کردند اگر اين صف را يهو جمع نکردند.من يک پچيزايي شنيدم احتمالا براي تعديل ببنده و با يک قيمت روياي باز بشه.هواستون باشه رکب خوريد انا همش بازيه.صف رو ميزنن زيرش جمع ميکنند.
نظر
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postبا سلام الان ساعت 10 صبح هست و ونفت بیش از 8 ملیون صف فروشه.از امروز کم کم هیجان مذاکرات کم میشه و بازار دوباره عاقل میشه.من خودم در عجبم خودرو با زیان 50 تومنی صف خرید باشه و شکربن با سود 350 تومنی صف نباشه.واقعا ملت همیشه در صفیم.
نظر
-
در اصل توسط j_farhud پست شده است View Postمطمئن باشيد صف فروش كردند كه از دست حقيقي بكشند بيرون.
گزارش تعديل سود رفته سازمان همين روزها بسته ميشه.
ونفت زمينشو فروختهكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
نظر