سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amini1856
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 48

در اصل توسط j_farhud پست شده است View Post
    دوستان تبریک امروز من 500 هزار سهم رو قیمت 330 تومان دشت کرد فکرشو نمیکردم امروز بهم برسه خدایا شکرت.
    ونفت رفت برای 1000 تومان با لغو تحریمها رشد ونفت شتاب بیشتری خواهد گرفت.
    در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
    330نه 430/:.offtopic.:/
    در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
    دوستان کسی میدونه امروز کدوم حقوقی 6 م عرضه کرده؟ این عرضه کمی شک برانگیز بود و کمی نگرانم کرد. معاملات امروز رو دوست نداشتم.
    امروز بازی ونفت تموم شد امیدوارم توش گیر نکنید. من امروز همه را تبدیل به شکربن کردم.

نظر

• شاه بورس
      ستاره دار (4)
      • Dec 2012
      • 325

در اصل توسط amini1856 پست شده است View Post
      امروز بازی ونفت تموم شد امیدوارم توش گیر نکنید. من امروز همه را تبدیل به شکربن کردم.
      با سلام خدمت دوست عزیز
      این حرفا از 300 تومن با سهم هستن
      شما فروختی سودش نوش جونت ولی ما حداقل تا عید که 800حداقل بشه نگهش میداریم
      ونفت تازه جون گرفته/:.ph34r-smiley.:/
      با توکل بر خدا سربلندمون میکنه/:.coolsmiley02:./>:D<
      موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• محمد یزدی
        عضو فعال
        • May 2011
        • 948

ولی به نظر یه مقاومت بود و یه فرصت ،

یکی از شرکت هایی که کم شدن تحریمها مستقیما روش تاثیر میزاره همین سرمایه گذاری نفت هست ....

تا خدا چه خواهد....
        بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• norther_68
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 1306

.ونفت هم امروز با حجم بالا و سنگين سقف قبلي رو براحتي شکست متاسفانه امروز بعضي از دوستان دچار اشتباه محاسباتي شدند و نفت با لغو تحريمها و توافقات هسته اي متنفع خواهد شد بر عکس همگروه هاي خودش. چون شرکت سرمايگذاري ميباشد و شرکت بر خلاف همگروهايش برا پوشش سود خود تسعير نرخ ارز ندارد با بر چيده شدن تحريمها و کاهش دلارو بر قراري ارتباط با شرکتهاي خارجي زير مجموعه هاي اکتشافي و تجهيزاتي و پيمانکاري ونفت شکوفا و بنيادي سهم با توجه به نگاه ويژه دولت جديد به صنعت نفت و برنامه افزايش توليد نفت و صادرات بهبود قابل ملاحضه اي خواهد يافت.با اين زير خاکي فقط سهامداري کنييد با کامل شدن پروژه نفت قشم و ديگر زير مجموعه ها اين قيمتهاي امروز ونفت تبديل به سود اعلامي سال ديگر ونفت خواهد شد.

نظر

• dpi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 578

اگه فقط فردا مثبت باشه( که ان شااله هست) اهداف خیلی بالایی را خواهد دید مثلاٌ 643 تومن در مرحله اول<:-p

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
              .ونفت هم امروز با حجم بالا و سنگين سقف قبلي رو براحتي شکست متاسفانه امروز بعضي از دوستان دچار اشتباه محاسباتي شدند و نفت با لغو تحريمها و توافقات هسته اي متنفع خواهد شد بر عکس همگروه هاي خودش. چون شرکت سرمايگذاري ميباشد و شرکت بر خلاف همگروهايش برا پوشش سود خود تسعير نرخ ارز ندارد با بر چيده شدن تحريمها و کاهش دلارو بر قراري ارتباط با شرکتهاي خارجي زير مجموعه هاي اکتشافي و تجهيزاتي و پيمانکاري ونفت شکوفا و بنيادي سهم با توجه به نگاه ويژه دولت جديد به صنعت نفت و برنامه افزايش توليد نفت و صادرات بهبود قابل ملاحضه اي خواهد يافت.با اين زير خاکي فقط سهامداري کنييد با کامل شدن پروژه نفت قشم و ديگر زير مجموعه ها اين قيمتهاي امروز ونفت تبديل به سود اعلامي سال ديگر ونفت خواهد شد.
              دقیقا روزی سهام کویر تایر 270 تومن بود و الان سودش 270...

انشالله ونفت به قیمت های خیلی بالایی دست پیدا می کنه

نظر

• amini1856
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 48

در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Post
                با سلام خدمت دوست عزیز
                این حرفا از 300 تومن با سهم هستن
                شما فروختی سودش نوش جونت ولی ما حداقل تا عید که 800حداقل بشه نگهش میداریم
                ونفت تازه جون گرفته/:.ph34r-smiley.:/
                با توکل بر خدا سربلندمون میکنه/:.coolsmiley02:./>:D<
                در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                ولی به نظر یه مقاومت بود و یه فرصت ،

یکی از شرکت هایی که کم شدن تحریمها مستقیما روش تاثیر میزاره همین سرمایه گذاری نفت هست ....

تا خدا چه خواهد....
                با سلام الان ساعت 10 صبح هست و ونفت بیش از 8 ملیون صف فروشه.از امروز کم کم هیجان مذاکرات کم میشه و بازار دوباره عاقل میشه.من خودم در عجبم خودرو با زیان 50 تومنی صف خرید باشه و شکربن با سود 350 تومنی صف نباشه.واقعا ملت همیشه در صفیم.

نظر

• norther_68
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 1306

سلام و صبح بخیر
                  امیدوارم دوستان اسیره هیجان نشده باشن ونفت دلیلی برای کما رفتن وجود نداره و این صف فروش هم کاملا احساس و روانی میباشد بخاطره جو منفی گروه میباشد که به ونفت مربوط نمیشود تا اخره وقت معاملات زمان زیاد داریم انشالا تا اخره وقت این صف فروش بلعیده خواهد شد و با خروج این نوسانگیرها و سهامداره عجول و بی تحلیل پر قدرت رو به جلو خواهد رفت
                  جو گروه هم مثبت شده باید منتظره اب شدن صف فروش بود.
                  در ضمن این صف فروش واقعی نیست صف فروش 400 نفر تشکیل دادند که کاملا مصنوعی میباشد کافیست 1 میلیون ازین صف برداشته بشه اردرها غیب خواهد شد.

نظر

• amini1856
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 48

علی الحساب الا ن ساعت 10:15 صف فروشش بیش از 11 ملیون شده و با توجه به اینکه غیر از خریدار های دیروز بقیه تو سود هستند این صف توجیه داره. یک نکته آموزشی هم بگم اصولا توی صف خرید سهم هایی که قبل از شروع بازار صف دارند نروید چون اگه سهم به من و شما برسه یعنی ............

نظر

• j_farhud
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 77

.یک خبر خوب
                      امروز در تالار خبر فروش زمین ونفت آمده !!!تالار همسایه
                      سهم را از دست ندید.
                      دوستان شک نکنييد خبري پشت سهم اومده که اينجوري صف فروش ساختگي درست کردند اگر اين صف را يهو جمع نکردند.من يک پچيزايي شنيدم احتمالا براي تعديل ببنده و با يک قيمت روياي باز بشه.هواستون باشه رکب خوريد انا همش بازيه.صف رو ميزنن زيرش جمع ميکنند.

نظر

• پرشانس
                        عضو جدید
                        • Sep 2013
                        • 12

با سلام الان ساعت 10 صبح هست و ونفت بیش از 8 ملیون صف فروشه.از امروز کم کم هیجان مذاکرات کم میشه و بازار دوباره عاقل میشه.من خودم در عجبم خودرو با زیان 50 تومنی صف خرید باشه و شکربن با سود 350 تومنی صف نباشه.واقعا ملت همیشه در صفیم.
                        حالا شما چرا اینقدر دوست داری ونفت بیاد پایین ؟ خود دوستان میبینن دیگه لازم به یاد آوری نیست هر روز ! شما چون شکربن خریدی بهترین سهمه بازاره و همه باید بخرن ولی چون این ونفت رو نداری هر روز باید سم پاشی کنی ؟

نظر

• j_farhud
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 77

مطمئن باشيد صف فروش كردند كه از دست حقيقي بكشند بيرون.
                          گزارش تعديل سود رفته سازمان همين روزها بسته ميشه.
                          ونفت زمينشو فروخته

نظر

• شاه بورس
                            ستاره دار (4)
                            • Dec 2012
                            • 325

میخوان حقیقی های بیشتری بیان تو صف بعد صف رو جمع کنن
                            دقایق اخر صف جمع میشه
                            موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

در اصل توسط j_farhud پست شده است View Post
                              مطمئن باشيد صف فروش كردند كه از دست حقيقي بكشند بيرون.
                              گزارش تعديل سود رفته سازمان همين روزها بسته ميشه.
                              ونفت زمينشو فروخته
                              یکی از دوستان میزان تعدیل رو هم بگه یعنی از فروش زمین به ازای هر سهم چقدر؟
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• amirabbas2012
                                Banned
                                • Oct 2012
                                • 286

سلام دوست خوب ،خوش خبر باشید، منبع خبر فروش زمین رولطف می کنید بفرمایید؟

نظر

در حال کار...
                                X