در اصل توسط creator_65 پست شده است
View Post
سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
[COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]
-
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postدر مورد خودرو ملاک شما گذشته و عملکرد گذشته اون ، این اشتباهه به اینده فکر کنید.
خودرو بنا به شرایطی زیان ده بوده که اگه این شرایط عوض بشه از زیان خارج خواهد شد شکربن هم زیاد روش بررسی نداشتم در موردش چیزی نمیگم امیدوارم بازدهی خوبی براتون داشته باشه
در مورد ونفت هم ملاک شما صف فروش ساعت 10 صبح هست؟؟ ایا این معیار درستیه؟؟ ای کاش دلیل قانع کننده ای داشتید تا ما هم مجاب میشدیم که ماندن و سهامداری در ونفت اشتباهه .
دوست عزیز قیمت امروز ونفت 416 و تاریخ هم 4 - 9 - 92
موفق باشیددر اصل توسط amini1856 پست شده است View Postبا سلام دوست عزیز امروز سهم هایی که صف خرید 100 ملیونی داشتند عرضه شد و منفی شدند دیگه ونفت که از اولش صف فروش شد معلوم که جمع نمیشه. خودرو هم مطمئن باشید بازی با سهمه و هیچی توش نیست (مثل ونقت).گذر زمان همه چیز رو معلوم میکنه. منم قیمت ونفت رو تا آخر هفته دیگه 350 تا 360 میگم میشه ببینیم کی درست تر پیش بینی میکنه.یا حقدر اصل توسط hooshang2020 پست شده است View Postدوستان اگه دنبال نوسانگیری هستید که فعلن سهم اصلاح اساسی داره و باید دق مرگ بشید بنیاد سهم خوبه و باید سهامداری کرد. وگرنه با فروش سهم و صف فروش رفتن جز ضرر چیزی عایدتون نمیشه. نمیدونم اون 609امین نفر تو صف فروش کیه که فک میکنه میتونه سهمشو بفروشه!!!!! واقعا بعضیا ..........
نظر
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postفردا سهم به قیمت بسیار جذابی برای خرید میرسه . دوست عزیزم جناب یزدی دیدید گفتم فرصت خروجه . در مورد اینکه نفر 609 صف فروش کی هست همون بدبختی هست که 300 تومن سهمو خریده و با اراجیف سفته بازا دو دل شده تو فروش و حالا باز هم امید داره صف چمع بشه و با سود 33 درصذ خارج بشه نه مثل بعضی که تازه 430 خرید کرده اند و با افتخار هم اعلام میکنند.
موفق باشید[COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط hooshang2020 پست شده است View Postصحبت من در مورد 609 مین نفر بخاطر اینه که میخام بگم با صف فروش رفتن نه میشه سهمو به قیمت خوب فروخت و نه با صف خرید رفتن میشه سهمو خوب خرید. حالا نمیگم من حرفه ای هستم سهمو به موقه میخرم به موقه میفروشم. کلا منظورم اینه که تو صف فروش 11 میلیونی رفتن یعنی حماقت. در ضمن من نه 430 خریدم نه افتخار میکنم نه هم نوسانگیری. یه قیمت خوب خریدم و این اصلاح شدنا رو هم تحمل میکنم و حالا حالا ها هم نمیفروشم. ایشالا در بلند مدت ما سودکنیم و امثال شماها حرفه ای ها که که از نوسانات و اصلاحات سهم هم خوب استفاده میکنید 2 برابر ما سود کنید.
موفق باشید
نظر
-
با سلام باید بگم منم با نظر دوستمون در مورد یه سری افراد سودجو موافقم بنده توی شبندر توی ضرر بودم که یکی از دوستان رو دیدم که کلی هم طرفدار داره مردم ازش سوال میکردن اونم با کمال اطمینان میگفت من جاتون بودم میفروختم ونفت میگرفتم و این زور حرفها خیلی ها هم به حرفش اطمینان کردن و خریدم ولی الان همه تو ضرر رفتن . من 2 ماه بیشتر تو بورس نیستم ولی تجربه کردم همه که نمیشه گفت ولی اکثرا برای رضای خدا راهنمائی نمیکنن بلکه برای منافع خودشون . یه نمونه دیگه بازهم یه شخصه پرطرفدار جالب وقتی توصیه به خرید میده که خودش قبل از چند روز با پروئیه تمام مینویسه فلان سهم خریده شد بعدا میگه همه بخرن. به هر حال دوستان از من باتجربه ترن و واقف هستن من چی عرض میکنم
نظر
-
من هم کاملاً با نظر شما موافقم البته نمی دونم شما منظورتون چه کسی هست ولی از این افراد در فرومها بسیار پیدا می شوند در ضمن تحلیلگرهای بسیار خوش نامی هم هستند که مطالب زیادی از اونها یاد گرفته ایمریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
نظر
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postفردا سهم به قیمت بسیار جذابی برای خرید میرسه . دوست عزیزم جناب یزدی دیدید گفتم فرصت خروجه . در مورد اینکه نفر 609 صف فروش کی هست همون بدبختی هست که 300 تومن سهمو خریده و با اراجیف سفته بازا دو دل شده تو فروش و حالا باز هم امید داره صف چمع بشه و با سود 33 درصذ خارج بشه نه مثل بعضی که تازه 430 خرید کرده اند و با افتخار هم اعلام میکنند.
اینکه شما فرصت خروج میدونید ومن فرصت ورود به سبک معامله کردنمون بر می گرده .
امیدوارم من که سهامدارشم به یاری خدا درست حدس زده باشم و شما هم در جای دیگه به سود برسید.
ولی دلیلی ارائه نکردید بنیادی سهم رو زیر سوال ببره شخصا نتونستم دلیلی برای زیر سوال بردن بنیادی سهم پیدا کنم.
راستی میدونی دارم به چی فکر می کنم به این:
حجم معاملات روزانه 6 میل
حجم معامله در 7 روز:110 میل
حجم معامله در 20 روز: 381 میل
حجم معاملات 28 روز 460 میل
ارزش معاملات:
روزانه:2.2 میلیارد ت
هفته 45 میلیارد ت
14 روز:110 میلیارد ت
20 روز 147 میلیارد ت
سوال من از شما اینه به نظر شما اگه سهم از نطر بنیادی یا بهتر بگم ایندش زیر سوال میرفت ، بااین حجم های سنگین معاملات ،،،
صف فروشش رو میشد مهارکرد؟؟؟
15 روز گذشته 270 میل سهم جابجا شده (20 روز 380میل) اگه همه این افراد نسبت به خریدشون پشیمون میشدند به نظرت چه اتفاقی می افتاد؟؟؟
راستی نظرت در مورد صف فروش در مقابل این حجم خرید چی هست بازی نیست به نظر شما؟؟
جناب امینی یه نگاه به ارزش معاملات اخابر داشته باشید اگه خواسته باشید براتون ارائه میدم ارزش معاملات ونفت تا 20 روز گذشته ،در حد اخابر هست
این کجا و ان کجا !!!!!!!!!!!!!!!!دقیقا من رو یاد معاملات خودرو میندازه که الان داره ابعاد پشت پردش مشخص میشه
---------------
عده ای اومدند که بمونند و روند قیمتی براشون مهم نیست .
البته بعضی از دوستان هم میگن دلیل بالا اومد سهم فروش حق تقدم ها هست شاید هم درست باشه ولی این حق تقدم ها در کجا مصرف میشه ایا غیراز اینه این افزایش سرمایه یکی از دلایلش پروژه قشم بوده
برنامه مدیریت هم برای پوشش زیان سال 91 هم بماند.
همیشه بعد از این نوع معاملات سنگین درصدی از افراد حالا به هر دلیل از خریدشون پشیمون میشن که اصلاح قیمتی زمینه ورود افرادی به سهم میشه که اهداف بالاتری رو دنبال کنند پس
این اصلاح قیمتی باید اتفاق بیفته مثل هر سهم دیگه ولی فرصت خروج بودن یا نبودن رو دید افراد مشخص میکنه
من عاشق حجم ها و ارزش معاملات هستم شما هم عاشق روند قیمتی باشید.
----------------------------------------------------------
اینها برداشتهای شخصیه ممکنه 100 درصد اشتباه باشه پس با قواعد خود معامله کنید
توکل بر خدا
یا علیبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
ممنون استاد يزدي منم همين الان داشته حجم معاملات ونفت رو حساب ميکردم و از 8/19 ونفت رو قيمت بالاي 380 تومان 267 ميليون معامله شده اين حجم بالا معاملات بالاي 380 تومان واسه ونفت عرض کمتر از يک ماه يک تعبيري داره اونم اينکه ونفت بزودي بالاي 700 تومان تثبيت ميشه.جالب اينکه ديگه حقوقي فروشنده نيست ديروز و امروز فقط خريدار بوده.اين صف فروش ونفت رو هم رواني و هيجاني تکنيکاليستها درست کردند.بابا اين سهم فاند داره تکنيک مکنيک رو ولش کن يهو هر ان امکان داره خبري بياد و يا واسه تعديل ببنده.سري قبل که ونفت از 378 تومان برگشت.فردا هم به دلم برات شده فردا سهم پر قدرت بر ميگرده انشالا.تازه سهم ديگه خدايش خشک شده ديگه کسي فروشنده نيست.267 ميليون بالاي 380 تومان معامله شده. راستي ميدونستيد فردا اگه برگرده قفل ميشه ديگه کسي فروشنده نيست.
نظر
-
در اصل توسط amir_321 پست شده است View Postبا سلام باید بگم منم با نظر دوستمون در مورد یه سری افراد سودجو موافقم بنده توی شبندر توی ضرر بودم که یکی از دوستان رو دیدم که کلی هم طرفدار داره مردم ازش سوال میکردن اونم با کمال اطمینان میگفت من جاتون بودم میفروختم ونفت میگرفتم و این زور حرفها خیلی ها هم به حرفش اطمینان کردن و خریدم ولی الان همه تو ضرر رفتن . من 2 ماه بیشتر تو بورس نیستم ولی تجربه کردم همه که نمیشه گفت ولی اکثرا برای رضای خدا راهنمائی نمیکنن بلکه برای منافع خودشون . یه نمونه دیگه بازهم یه شخصه پرطرفدار جالب وقتی توصیه به خرید میده که خودش قبل از چند روز با پروئیه تمام مینویسه فلان سهم خریده شد بعدا میگه همه بخرن. به هر حال دوستان از من باتجربه ترن و واقف هستن من چی عرض میکنم
در هرفروم بورسی مث همین فروم،در ازای هر نفر که صادقانه تحلیل میکنه، پر هستند از افرادی که به فکر سودجویی هستند.اما در مورد اینکه طرف سهم میخره بعد میاد معرفی میکنه، همیشه هم بد نیست.
ببینید یه وقت یکی از یک سهم بسیار خوب باخبر میشه، خب طبیعی اول خودش خرید کنه بعد اعلام کنه، این افراد دوس دارند در کنار خودشون بقیه هم سود کسب کنند.مثلا میتونم آقای مصری پور مثال بزنم.
یه وقت هم هست، طرف رو یه سهمی که هیچ پتانسیلی نداره میاد سفته بازی راه میندازه، تبلیغ الکی میکنه، اون دیگه به تجربه شماس که این دو رو تشخیص بدین!
نظر
-
دوستان چرا انقدر نامید هستید من 800 هزار سهم ونفت تک سهم هستم تازه 50 درصد خریدم رو 400 تومان هست بازار همینه دیگه.قرار نیست یک کله تا 1000 بره تو این بین خیلیها باید پیاده بشن.فعلا بازار رو تاج خودروهیها و بانکیها میچرخه عروسی به کوچه ما هم میاد.فقط مراقب باشید از این شاخه به اون شاخه نپرید که از هر دو طرف بیافتید.50 درصد کل شناور ونفت بالای 400 تومان معامله شده ونفت دیگه اخرین منفی خوردنش هست داره فنرش رو جمع میکنه برای رالی بزرگ.من که بلند مدت ونفت رو انداختم یک گوشه و تا سال دیگه با خیال راحت 500 درصد ازش سود میگیرم.ونفت سهامداره بلند مدت میخواد هر کی به این سهم اعتقاد نداره همین فردا بفروشه.امروز تو محل کارم شنیدم قراره فردا گروه نفتی استارت بخوره.
راستی به پرتفوی غیر بورسی ونفت تو کدال دقت کردید 4 میلیون 500 هزار سهم 3300 تومانی کنترل گاز اکباتان اضافه کرده 216 هزار سهم هم ره گستر نفت هم اظافه کرده و غیره.امروز هم روحانی رفته پارس جنوبی.زنگه به پیمانکاران نفتی اماده باش داده و مثل بنز در حال کار هستند.سال دیگه همین ونفت بالای 3 هزار تومان ارزو خواهد بود.اونایی هم که امروز تو صف فروش رفتند واقعا بی منطق و بی شعور هستند این همه ما داریم میگیم ونفت رو باید با دید 1 ساله و بلند مدت خرید. زرتی با هر منفی میرن تو صف فروش انگار تو صف فروش جایزه میدند.فردا که مثبت بشه همین ها دوباره میرت تو صف خرید.
نظر
-
.فازهای پارس جنوبی 100 ماهه راهاندازی میشوند
فازهای پارس جنوبی 100 ماهه راهاندازی میشوند
به گزارش خبرنگار مهر، طرح توسعه چهار فاز قدیمی پارس جنوبی شامل 15، 16، 17 و 18 آذر ماه سالجاری وارد هفتاد و هفتمین ماه توسعه خود شده است و با این وجود وزارت نفت از تحویل کامل این فازهای مشترک گازی تا پیش از زمستان سال آینده خبر داده است.
از این رو در صورتیکه این چهار فاز مشترک گازی تا آذر ماه سال 1393 (12 ماه آینده) به طور کامل در مدار بهره برداری قرار بگیرند این چهار طرح مشترک گازی در یکصدمین ماه توسعه تکمیل و تولید روزانه 100 میلیون مترمکعب گاز طبیعی از آنها آغاز خواهد شد.
وزارت نفت امروز رسما با انتشار گزارشی، اعلام کرد: بیژن زنگنه وزیر نفت در سفر پنج شنبه هفته گذشته خود به پارس جنوبی با بررسی مسائل و مشکلات طرحهای اولویت دار، با اتخاذ تدابیر ویژه زمان بهره برداری از فازهای قدیمی پارس جنوبی (شامل 12، 15، 16، 17 و 18 پارس جنوبی) را تا قبل از زمستان ٩٣ تعیین کرد.
علی اکبر شعبان پور مدیرعامل جدید شرکت نفت و گاز پارس هم در نشست مشترک با وزیر نفت و پیمانکاران فازها با تاکید بر اینکه بخشهای فراساحلی فاز 12 تا شهریور ماه سال 93 تکمیل و به طور کامل راهاندازی خواهند شد، گفت: همچنین باید راهکارهایی دیده شود تا زمان بهره برداری از بخش دریایی فاز 17 و 18 پارس جنوبی از سال ٩٤ به قبل از زمستان سال ٩٣ تغییر کند.
این مقام مسئول در شرکت ملی نفت ایران زمان راه اندازی اولیه پالایشگاه گاز فاز 17 و 18 پارس جنوبی را تابستان سال 1393 عنوان کرد و افزود: ردیف اول پالایشگاه فاز 15 و 16 پارس جنوبی هم با ظرفیت ٦ میلیون مترمکعب در روز به بهره برداری رسیده و به زودی به ١٠ میلیون متر مکعب افزایش مییابد.
در همین حال بیژن زنگنه وزیر نفت روز گذشته از افزایش ظرفیت پالایش گاز در پارس جنوبی با استفاده از گاز تولیدی سایر فازهای قدیمی خبر داده و تاکید کرده است: با استفاده از گاز فازهایی که قبلا راه اندازی شده امسال ظرفیت پالایش گاز حدود 35 میلیون مترمکعب در روز افزایش مییابد.
به گزارش مهر، بر اساس استانداردهای تعریف شده در شرکت ملی نفت ایران یک فاز استاندارد پارس جنوبی شامل حفاری چاه در خلیج فارس، طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی سکو و خطوط لوله دریایی بهمنظور انتقال و پالایش اولیه گاز و سپس احداث پالایشگاه ساحلی شامل مخازن ذخیرهسازی، ردیفهای شیرین سازی و واحدهای یوتیلیتی برای تامین آب، بخار و سرویسهای جانبی است.
هدف از طرح توسعه نهایی هر یک فاز 15 و 16 و یا 17 و 18 پارس جنوبی توليد روزانه 50 ميليون متر مكعب گاز طبيعي، 80 هزار بشكه ميعانات گازي، 400 تن گوگرد، سالانه بیش از یک میلیون تن گازمایع و یک میلیون تن اتان برای تامین خوراک پتروشیمیها است.
نظر
-
جناب یزدی عزیز با سلام . من در ارزندگی سهم شک ندارم ولی وقتی روند سهمی نزولی هست چرا باید قیمت خرید رو بالا برد . خوب کسی که فردا سهم رو بخره 20 درصد قیمت خریدش پایینتره و این یعنی 20 درصد سود بیشتر.مخصوصا افرادی که تعداد بالا میخرند این نکته برایشان مهم هست. بگذریم من خودم معتقد به خرید و فروش پله ای هستم و تجربه 6 ساله ام نشان داده این روش اصلا توش ضرر وجود نداره.
نظر
-
به نظر دوستان و اساتید آیا شرایط ونفت برای سقف دو قلو مهیا نیست؟ با این وجود برای خرید مناسبه؟[COLOR=#a52a2a][I][B]نوسانگیرها به بهشت نمی روند![/B][/I][/COLOR]
نظر
نظر