بر اساس ابر ایچیموکو به احتمال زیاد شنبه بر می گرده
سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
-
جایی نبودم دوست عزیز...۱۴۰ خریدم ۳۸۰ فروختم..دارویی خریدم بدون استرس کلی سود بردم..:D
سهم فاندش عالیه..هدفشم بالاست به موقع دوباره ورود میکنم ..سهم بعد از رشد شارپ نیاز به ریکاوری و نفس گیری داره...
اصلا رو هیچ سهمی تعصب ندارم..اینو واتی یادم داد..
این نمودار اقای مهدی پور هم برای اگاهی دوستان زدم..ما اینجا هستیم که بهم کمک کنیم..اگه باعث ناراحتی میشه...چشم دیگه مطلب تو این تاپیک نمیزنم...
ارزومند سلامتی و نشاط برای دوستان عزیز /:.Heart.:/
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
-
نمیدونم واقعا چرا بعضی ها قیمت سهم رو میخوان پایین ببینن
نه اینکه من سهم رو دارم ازش تعریف کنم نه
ولی با این خبرای خوووب واقعا قرمز دیدنش جای تعجب داره
باور کنید خرداد ماه 1200 تومن قیمتشه که این کمترین انتظار از ونفت هستش
امروز رو یادداشت میکنیم به وقتش میارم بالا
ششم آذر 92 قیمت 3938 ریالموفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
نظر
-
در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Postنمیدونم واقعا چرا بعضی ها قیمت سهم رو میخوان پایین ببینن
نه اینکه من سهم رو دارم ازش تعریف کنم نه
ولی با این خبرای خوووب واقعا قرمز دیدنش جای تعجب داره
باور کنید خرداد ماه 1200 تومن قیمتشه که این کمترین انتظار از ونفت هستش
امروز رو یادداشت میکنیم به وقتش میارم بالا
ششم آذر 92 قیمت 3938 ریال
مطمئن باش از 380 برمیگرده ولی ایا دوباره بصورت شارپ بالا میره ؟
نظر
-
در اصل توسط farda1 پست شده است View Post
مطمئن باش از 380 برمیگرده ولی ایا دوباره بصورت شارپ بالا میره ؟
1-انقدر معامله بشه بین 380 الی 430 که سهم خشک بشه و فشار عرضه کم و سهم برود بالا
2-اطلاعیه جدیدی بیاد رو سایت کدال که حاصل از فروش زمین یا خبری مثل این باشه که سودشو ببره بالا
3-بازار شدیدا گاوی گوسفندی باشه(گاوی گوسفندی یعنی مثبت خرکی)
:D
راستی در دین یک حرف زیبایی رو میزنن: شک در یقین کفر است...
یعنی آقایی که در مسائل بنیادی سهم یقین حاصل کرده ای پس شک نکن که این شک بعد از یقین اشتباه است...
اگرم یقین حاصل نکردید برید و به این حجمو خبراش شک کنید و تحقیق کنید ببینید واقعا واقعیت داره یا نه...
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط BETA پست شده است View Postجایی نبودم دوست عزیز...۱۴۰ خریدم ۳۸۰ فروختم..دارویی خریدم بدون استرس کلی سود بردم..:D
سهم فاندش عالیه..هدفشم بالاست به موقع دوباره ورود میکنم ..سهم بعد از رشد شارپ نیاز به ریکاوری و نفس گیری داره...
اصلا رو هیچ سهمی تعصب ندارم..اینو واتی یادم داد..
این نمودار اقای مهدی پور هم برای اگاهی دوستان زدم..ما اینجا هستیم که بهم کمک کنیم..اگه باعث ناراحتی میشه...چشم دیگه مطلب تو این تاپیک نمیزنم...
ارزومند سلامتی و نشاط برای دوستان عزیز /:.Heart.:/
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
نظر