سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amini1856
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 48

در اصل توسط amini1856 پست شده است View Post
    سلام به دوستان بالاخره منم نفتی شدم 30000 تا خریدم3653 و الان 15000 تاشو 3867 فروختم تا الان 230000 تومن سود داد باقیشم ببینم چطور میشه بیاد پایین میخرم بره بالا هم بهتر.
    دوست عزیز وقتی آخر وقت سهم صف فروش شد تازه میفهمی بورس یعنی نوسانگیری . در ضمن اگر بلند مدتی هستید چرا مثل من روزی 4 ساعت پای سیستم میشینی و چشمات رو خراب میکنی تارگت بلند مدتتو به کارگزارت بگو هر وقت رسید به اون قیمت برات میفروشه شما هم با خیال راحت به کار هات برس.
    حالا با خیال راحت بخرید صف فروشش زود جمع میشه

نظر

• شاه بورس
      ستاره دار (4)
      • Dec 2012
      • 325

حالا با خیال راحت بخرید صف فروشش زود جمع میشه

جناب امینی عزیز
      شرمنده اینو میگم ولی تا وقتی امثال شما باشن بازم صف فروش خواهد شد
      همون طور که گفتم یه عده جو گیر صف فروش کردن ولی جمع شد
      فکر کنم دیگه اصلاحش تموم شده
      جناب امینی شما هم نگه دار ایشاالله عید بتونی بهتر بفروشی
      به امید سود تپل به همه دوستان:D
      موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

امروز در محدوده بسیار مناسبی از سهم ونفت را خریدند . فردا مثبت شود رالی جدیدش شروع میشود (((((((((((( 34 میل تا الان معامله شده ))))))))))))))))

نظر

• mohsen66
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 181

فردا بهترین فرصت برای خرید ونفت

نظر

• شاه بورس
            ستاره دار (4)
            • Dec 2012
            • 325

این سهامدارایی که من میبینم اگه فقط و فقط 100 هزار تا صف خرید بشه .... همینایی که تو 365 میفروشن.... صف خرید رو میکنن 20 میلیووون تو 400:.thumbsdownsmileyan
            :.thumbsdownsmileyan
            موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• daylaq
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 292

شاه بورس عزیز ملت ما همیشه دوست دارن تو صف باشن! سال قبل مرغ 9500 تومنی رو دیدین چجوری تو صف میخریدن؟ آبرومون توی دنیا رفت. چندتا از دوستامون چند وقت پیش برا سرگرمی جلوی یک مغازه صف درست میکنند بعدش همه وایساده بودن تو صف اینا اومده بودن اینور داشتن به اونا میخندیدند به خاطر همین بهتره به ما بگن صفویان!!!!!
              ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• جادو
                عضو عادی
                • May 2013
                • 37

کمی صبر کنید فردا همه چی مشخص میشه

نظر

• j_farhud
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 77

.ازین حجم معامله امروز واقعا لذت بردم 38 میلیون حجم خورد چه خریداره پرقدرتی داره.بازار تازه داره ونفت رو جمع میکنه.اگه اول وقت دوستان عجله نمیکردند تو صف فروش 15 میلیون تو منفی 4 فروشنده نبودند و قیمت پایانی پایین نمرفت امروز ونفت با صف خرید بسته میشه.هر وقت هم صف فروش میشد حقوقی میزذ زیرش جمع میکرد.دیگه از فردا کسی هوس فروختن به سرش نخواهد زد.با تصویب نرخ دلار در بودجه و لغو تحریمها واسه پیمانکاران و تجهیزاتی ها عروسی میشه.تو این 20 روز اخیر به اندازه کل شناوره سهم بالای 370 تومان معامله شده این تو بازار بورس رکورد به حساب میاد سهمی که میخواد تا اخره سال بشه 1000 تومان باید اینجوری معامله بشه.

نظر

• amini1856
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 48

در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Post
                    جناب امینی عزیز
                    شرمنده اینو میگم ولی تا وقتی امثال شما باشن بازم صف فروش خواهد شد
                    همون طور که گفتم یه عده جو گیر صف فروش کردن ولی جمع شد
                    فکر کنم دیگه اصلاحش تموم شده
                    جناب امینی شما هم نگه دار ایشاالله عید بتونی بهتر بفروشی
                    به امید سود تپل به همه دوستان:D
                    در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Post
                    این سهامدارایی که من میبینم اگه فقط و فقط 100 هزار تا صف خرید بشه .... همینایی که تو 365 میفروشن.... صف خرید رو میکنن 20 میلیووون تو 400:.thumbsdownsmileyan
                    :.thumbsdownsmileyan
                    جناب شاه بورس هدف من از نوشتن خرید و فروش هام خودنمایی نیست فقط میخواستم دوستان ببینند از یه سهم چطور میشه نوسان گرفت من مجددا 30000 سهم در منفی 4 خریدم و 430 هزار تومن هم سود کردم. چه کنم عادت کردم به نوسانگیری.

نظر

• norther_68
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 1306

.ونفت
                      هم امروز با اين حجم سنگين و معنا دار و برگشت گروه نفتي و با رسیدن سهم های گروه به قیمت جذاب خرید دوباره قدرت نمايي کرد و با حجم شگرف 38 ميليوني براي اين زير خاکي فوق الاده ميباشد.تصويب نرخ دلار 2600 توماني براي ونفت هم يک پوئن مثبت و خريد تجهيزات نفتي را براي زير مجمعوعه هاي ونفت را کم هزينه تر و سرعت پروژهاي در حال احداث را تسهيل خواهد کرد.و هزينه براورد پروژ هاي در حال تکميل مخصوصا ذخاير مخزن قشم را کاهش و بازگشت سود را تسريع خواهد کرد.امروز تو منفي 4 پله ای شروع به خرید کردم .فقط دوستان در نظر داشته باشن ونفت يک شرکت تجهيزاتي پيمانکاري و بلند مدت ميباشد.

در ضمن ياداور بشم نوشته هاي بنده هيچ توصيه اي براي خريد و فروش دوستان نميباشد و بنده هيچ مسوليتي در قبال سود و ضرر دوستان نخواهم داشت.نوشته هاي بنده براي دوستان با سابقه 3 سال تجربه بورس مفيد ميباشد.
                      دوستان حد ضرر رو هم رعايت کنند و ازين شاخه به اون شاخه بپرهيزند.سهم بنيادي و فاند دار راهشو پيدا ميکنه.با يکي دو تا منفي تصميم عجولانه فروش جايز نيست معلوم نيست ان سهمي که جايگزين ميکنيد ايا رشد کند يا بدتر از سهمي بشود که فروختيد.امکان دارد سهمي که فروختيد از فردا رشد کند.
                      يا حق به اميد سود همگي دوستان که ارزوي قبلي norther_68 ميباشد.

نظر

• amin geravand
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 21

سلام فردا ونفت مثبت میشه طبق فیبوناچیش در محدوده 38 درصد و 50 درصد است
                        بخرید

نظر

• j_farhud
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 77

.
                          امروز زير مجموعه هاي سرماي گذاري صنعت نفت را در زير مي نويسم:
                          1-شركت بازرگاني نيك نفت
                          2-شركت پتروكام كيش
                          3-شركت بازرگاني نفت ياب
                          4-شركت خدمات مهندسي نفتگران
                          5-شركت ره گستر نفت
                          6-شركت خدمات حفاري صنايع نفت
                          7-شركت مديريت و ساخت طرح هاي نفت گستر
                          8-شركت جوي گستر نفت
                          9-شركت سوخت رساني و خدمات فرودگاهي اوج
                          10-شركت خدماتي پتروقصر
                          11-شركت پاك تانك كيش
                          12-شركت كنترل گاز اكباتان
                          13-شركت سرمايه گذاري نفت قشم
                          14-شركت بسپار افرند
                          15-شركت شيميايي نفت گستر
                          16-شركت مهندسي و پشتيباني پخش فراورده هاي نفتي امين

حالا ارزش اين سهم را با صدرا مقايسه كنيد.
                          ضمنا هيچكدام از اين شركتها مشمول تحريم نشده اند.
                          حتي اگر برنده پروژه هاي فازهاي پارس صدرا باشد شك نكنيد انجام دهنده كار شركت هاي فوق الذكر مي باشند
                          دوستان ونفت هم مثل مپنا یک شرکت تجهیزاتی و پیمانکار هست نگاه به صف خرید امروز مپنا انداختید ببینید چه خبره؟ونفت تنها بدیش اینه اشتباهی تو گروه نفتی قرار گرفته اگه الان تو گروه تجهیزاتی بود مثل مپنا الان 900 تومان یه مثل فاراک 800 تومان قیمت داشت.
                          666 43,003,095 9,299
                          1 280 9,295
                          2 1,050 9,294
                          این صف مپنا هست تا چند روز دیگه قول میدم چند برابر این صف رو برای ونفت خواهند چید .ونفت هیچی از مپنا کمتر نداره کافیه یکی از زیر مجمعه هاش رو وارد بورس کنه اونقت خواهید دید چقدر این ونفت ارزشمند هست.

نظر

• روحان
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 53

دوستان من از 180 وارد سهم شدم و سه بار خارج شدم يكبار 240 يكبار 330 يكبار 415 اما سري آخر كارگزارم كم لطفي كرد 200هزارتا تو قيمت 372 سفارش دادم تو صف فروش برام نخريد همون روز 6 درصد گين رو از دست دادم (دقيقا مثل امروز) . از آن موقع از ناراحتي ديگه واردش نشدم ... با حركتاش كاملا آشنا هستم و براحتي ميشه ازش گين گرفت حال ميده براي نوسان گيري !!! هدف سهم 1200

نظر

• akbar
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 28

در اصل توسط روحان پست شده است View Post
                              دوستان من از 180 وارد سهم شدم و سه بار خارج شدم يكبار 240 يكبار 330 يكبار 415 اما سري آخر كارگزارم كم لطفي كرد 200هزارتا تو قيمت 372 سفارش دادم تو صف فروش برام نخريد همون روز 6 درصد گين رو از دست دادم (دقيقا مثل امروز) . از آن موقع از ناراحتي ديگه واردش نشدم ... با حركتاش كاملا آشنا هستم و براحتي ميشه ازش گين گرفت حال ميده براي نوسان گيري !!! هدف سهم 1200
                              سلام 1200 هدف کی هست؟ آخر سال ؟

نظر

• j_farhud
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 77

در اصل توسط j_farhud پست شده است View Post
                                .
                                امروز زير مجموعه هاي سرماي گذاري صنعت نفت را در زير مي نويسم:
                                1-شركت بازرگاني نيك نفت
                                2-شركت پتروكام كيش
                                3-شركت بازرگاني نفت ياب
                                4-شركت خدمات مهندسي نفتگران
                                5-شركت ره گستر نفت
                                6-شركت خدمات حفاري صنايع نفت
                                7-شركت مديريت و ساخت طرح هاي نفت گستر
                                8-شركت جوي گستر نفت
                                9-شركت سوخت رساني و خدمات فرودگاهي اوج
                                10-شركت خدماتي پتروقصر
                                11-شركت پاك تانك كيش
                                12-شركت كنترل گاز اكباتان
                                13-شركت سرمايه گذاري نفت قشم
                                14-شركت بسپار افرند
                                15-شركت شيميايي نفت گستر
                                16-شركت مهندسي و پشتيباني پخش فراورده هاي نفتي امين

حالا ارزش اين سهم را با صدرا مقايسه كنيد.
                                ضمنا هيچكدام از اين شركتها مشمول تحريم نشده اند.
                                حتي اگر برنده پروژه هاي فازهاي پارس صدرا باشد شك نكنيد انجام دهنده كار شركت هاي فوق الذكر مي باشند
                                دوستان ونفت هم مثل مپنا یک شرکت تجهیزاتی و پیمانکار هست نگاه به صف خرید امروز مپنا انداختید ببینید چه خبره؟ونفت تنها بدیش اینه اشتباهی تو گروه نفتی قرار گرفته اگه الان تو گروه تجهیزاتی بود مثل مپنا الان 900 تومان یه مثل فاراک 800 تومان قیمت داشت.
                                666 43,003,095 9,299
                                1 280 9,295
                                2 1,050 9,294
                                این صف مپنا هست تا چند روز دیگه قول میدم چند برابر این صف رو برای ونفت خواهند چید .ونفت هیچی از مپنا کمتر نداره کافیه یکی از زیر مجمعه هاش رو وارد بورس کنه اونقت خواهید دید چقدر این ونفت ارزشمند هست.
                                يکي ميتونه بمن توضيح بده ونفت چي از مپنا کمتر داره؟مپنا 200 توماني هنوز از يادم نرفته ايا مپنا سود سنگيني اعلا کرده.جواب نه هست مپنا هم مثل ونفت تجهيزاتي و پيمانکار هست رشد امروزمپنا فقط بخاطره فاند سهم هست.

نظر

در حال کار...
                                X