سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
امروز اطلاعیه فروش 51% از سهام نفت قشم که امروز صبح اومد روی کدال و دلیل صف 24 میلیونی ( در 15 دقیقه! ) همین بود..
حالا حالاها با سهم هستیم...
گزارش 2 تا از زیر مجموعه هاش همین الان اومد روی کدال..
سوخت رساني و خدمات فرودگاهي اوج
واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۲/۱۲/۲۹ : ۵۲۹,۱۱۰
واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۳/۱۲/۲۹ : ۶۹۰,۰۷۴
93 نسبت به 92 : 30% بالاتر
کنترل گاز اکباتان
واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۲/۱۲/۲۹ : ۹۳۵
واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۳/۱۲/۲۹ : ۱,۶۹۸
93 نسبت به 92 : 82% بالاتر
نظر
-
در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Postمگه ما در مورد آلترنیت ها بحث نکردیم؟ اگر قبول نداشتم که بحث نمی کردم در اون مورد اما بنده هم عرض کردم ممکنه موج B تمام نشده باشه و بر فلت اصرار داشتم و هنوز هم تحلیل جدیدم همین رو میگه. منتهی اون موقع در تحلیلم اتمام موج B را لیبل زده بودم و بعدش بحث کردیم و بنده هم قبول کردم که ممکنه موج B گسترش پیدا کنه. در ضمن بیشتر بحث ما سر این بود که بنده صعود ونفت رو موج B میدونستم و شما یک تسلسل شتابدار که در موج 1 و 2 از 3 اون قرار داشتیم که فیلد شد. در مورد تارگت هم هنوز توشته هامون هست برید بخونید بنده گفتم این تارگت صرفا بر اساس یک فلت ایده آل رسم شده و ممکنه موج C ناقص بشه و به اون تارگت نرسه. چرا هربخشی از حرفها رو که دوست دارید سانسور می کنید.
در مورد شروع موج 3 واقعا تعجب می کنم که این حرف رو میزنید! مگه مثلث میتونه موج 2 باشه؟ مثلث میتونی جزیی از اصلاح در موج 2 باشه اما به صورت انفرادی نمی تونه موج 2 باشه. پس شروع موج 3 در کار نخواهد بود.
در مورد شاخص هم تحلیل های بنده رو مرور کنید بنده اول ریزش شدید شاخص رو عرض کرده بودم که بعد از باز شدن پالایشی ها اتفاق افتاد و کندلی وحشتناکی که زد در تاریخ بورس بی سابقه بود بعد هم 61 هزار واحد رو اولین سطح برگشتی دیده بودم که اتفاق افتاد.تحلیل ها هنوز موجوده. اما در مورد وضعیت فعلی هم در موج 5 نیستیم و باز هم تحلیل دیگری در این مورد گذاشتم. تحلیل قبلی اتمام موج 4 رو نشون میداد و بعد از اون تحلیلی ارائه دادم مبنی بر شروع موج 5 اما رفتار قیمت اون سناریو رو تایید نکرد و بنده هم تحلیل دیگری در این رابطه ارائه دادم.
در مورد تارگت 57000 تایی هم ابدا بهش اعتقاد ندارم و زمان مشخص می کنه که شاخص به اون محدوده میرسه یا خیر. بنده فعلا روند شاخص رو صعودی میدونم و تا مرز 80 هزار واحد هم رشدش رو محتمل میدونم.
نقض قوانین موج شماری هم در هر حالتی قابل قبول نیست. شما برای توجیح موج شماری خودتون قوانین رو زیر سوال می برید. قانون قانونه فرقی نداره در موج A زیگزاگ هستیم یا موج دیگه ای.
در مورد موج شماری یادتون رفته، ببینید فرض رو بر این گذاشتم صعود 2013 موج 1 باشه که البته رو این هم کلی بحث داشتیم و اخر تقریبا قبول کردین اون صعود 2013 نمیتونسته 5 باشه و فرضا با توجه به دیتای حال حاضر 1 گرفتیم.
حالا بحث این 2 که میگم تمام این اصلاح بعد از اون صعود هست یعنی تمام این اصلاح رو من گفتم احتمالا یک دوگانه سه تایی با خاتمه ی یک مثلث هست و نظر شما اون موقع رو تخت بود که در ابتدای شاخه سومش C بودیم و الان نظرم همون هست و با اتمام این مثلث به عنوان اخرین بخش از این اصلاح این 2 بزرگ تمام شدست و میتونیم در انتظار 3 باشیم. حالا شما نظرتون کمی تغییر کرده و میگید هنوز شاخه دوم اصلاح که B باشه تمام نشده و اینطور که شما گرفتی یک تخت با B قوی هست که از سقف 1 هم قراره بالاتر بره! که اینم الترنیت درستی هست و البته ممکن.
در مورد شاخص حالا اینجا جاش نیست ولی به هرحال من هیچوقت یک سناریو کلی رو که همه جوره برام منطقی هست رو به خاطر فقط 2% پایینتر تمام شدن 3 اون هم در خلال یک زیگزاگ از یک اصلاح پیچیده خراب نمیکنم. حالا ممکنه شما یا هرکس دیگه ای نظر دیگه ای داشته باشین! در مورد موج شماری شما هم من همون اولی رو منظورم بود که باهم بحث کردیم اپدیت هاش رو ندیدم.
الان الترنیت قوی دیگه هم مدنظرم هست برای شاخص، از ابتدا و اصلاح از 89000 در نظر بگیریم. یک زیگزاگ دوگانه به همراه یک تخت دوگانه که شاخه سوم از تخت دوم داره کامل میشه! یک نگاه بندازید متوجه میشید منظورم چی هست فقط کمی تخت دوم از منظر زمانی غیر نرمال پیش رفته، حالا اگر اینطور باشه از همین محدوده ها و حدود 62100 باید برگشت خوبی رو از شاخص شاهد باشیم برگشتی به مراتب قوی تر و طولانی تر از صعود دوماه پیش ولی از دیده من سقف 89 شاخص به این زودی ها شکستنی نیست.
شرمنده از دوستان که بحث کمی طولانی شد. روزهای خوبی در انتظار ونفت هست.
موفق باشید.آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2015/05/13, 21:48.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
آغاز لغو غیر رسمی تحریمهای نفتی...
همزمان با پابرجا ماندن تحریمها، بازار جهانی در حالی شاهد بازگشت بی سر و صدای بشكههای نفت ایران است که این روزها پایانههای نفتی کشور هم میزبان کشتیهای نفتكش اروپایی و آسیایی شده است.
به گزارش مهر، نقل و انتقال ارز، تامین پوشش بیمه ای و ممنوعیت ورود کشتیهای نفتكش به پایانه نفتی ایران در خلیج فارس, سه محور اصلی تحریمهای نفتی را در طول چند سال گذشته تاكنون تشکیل داده اند.
بر این اساس قدرتهای غربی به ویژه وزارت خزانه داری آمریکا و اتحادیه اروپا بخشهای مرتبط با این سه فعالیت بزرگ نفتی ایران را بارها مورد تحریمهای غیر قانونی قرار دادند به طوریکه با افزایش محدودیتهای حجم صادرات نفت خام ایران به محدوده حدود یک میلیون بشكه در روز کاهش یافت.
از سوی دیگر در طول چند ماه گذشته دستگاه دیپلماسی ایران مذاكرات متعددی را با کشورهای غربی به ویژه گروه ۱+5 به منظور دستیابی به توافق جامع هسته ای و لغو تحریم ها آغاز کرده است که با وجود امضای چندین توافق نامه و سند تاكنون به طور رسمی هیچ کدام از تحریمهای بانکی و مالی، بیمه ای و حمل نفت خام ایران به طور رسمی لغو نشده است.
همزمان با پابرجا ماندن تحریمهای بینالمللی، بازار جهانی در حالی شاهد بازگشت بی سر و صدای بشكههای نفت ایران است که این روزها پایانههای نفتی کشور شاهد هم میزبان کشتیهای نفتكش اروپایی و آسیایی هستند.
یک مدیر ارشد در شركت ملی نفت ایران در گفتگو با مهر از بازگشت قابل توجه کشتی های نفتكش خارجی برای حمل و بارگیری نفت خام صادراتی ایران به پایانه های نفتی کشور در منطقه خلیج فارس خبر داده است.
این مقام مسئول در شركت ملی نفت ایران با بیان اینكه از حدود یکسال گذشته تاكنون با توافق انجام گرفته با ژاپن، کشتیهای نفتكش طرف قرارداد با پالایشگاههای ژاپنی قدام به ورود به پایانههای نفت ایران و حمل طلای سیاه صادراتی کشور شده اند، تصریح کرد: با این وجود در طول چند ماه اخیر پایانههای نفتی کشور شاهد بازگشت کشتی های نفتكش طرف قرارداد با پالایشگاه های ترکیه و چین است.
وی با تاکید بر اینكه هم اكنون تمامی زیر ساختهای برای میزبانی نفتكشهای خارجی و بینالمللی در پایانه های نفتی ایران به ویژه پایانه خارگ ایجاد شده است، اظهار داشت: با وجود شرایط تحریم نوسازی و بازسازی کامل اسكلهها و پایانههای نفتی ایران انجام شده و هم اكنون بالاترین استانداردها برای بارگیری و صادرات نفت وجود دارد.
در همین حال، بیژن زنگنه وزیر نفت با بیان اینكه در دوران تحریم حدود ۶۰ درصد سهم بازار نفت ایران به سایر تولید کنندگان واگذار شده است، گفت: در صورت لغو کامل تحریم در مدت چند ماه تولید و صادرات نفت ایران افزایش می یابد.
از سوی دیگر زنگنه در گفتگو با مهر با تاکید بر اینكه ایران با لغو تحریم و افزایش صادرات نفت خود به دنبال جنگ کاهش قیمت نفت نخواهد بود، تاکید کرده است: با استفاده از روشهای جدید بازاریابی نفت، ایران در مدت کوتاهی به بازار بازمیگردد.
در این بین، سید محسن قمصری مدیرامور بین الملل شركت ملی نفت ایران با بیان اینكه در صورت لغو تحریمها قطعا آسیا بازار اصلی صادرات نفت خام ایران خواهد بود، یادآور شده است: با این وجود، احتمال از سرگیری صادرات نفت به چند کشور آفریقایی هم وجود دارد.
۳ سناریوی افزایش تولید نفت ایران
به گزارش مهر، تولید و صادرات نفت خام و میعانات گازی در طول چند ماه گذشته به صورت چراغ خاموش افزایش یافته است و گزارش موسسات و سازمان های معتبر بین المللی همچون دبیرخانه اوپک، سازمان بین المللی انرژی، وزارت انرژی آمریکا هم بارها مهر تائیدی بر این افزایش تولید و فروش طلای سیاه زده اند.
بر این اساس، صرفا در آوریل سال جاری میلادی سه سناریو برای افزایش تولید و صادرات نفت خام ایران توسط سه نهاد بینالمللی ارائه شده است.
سازمان بینالمللی انرژی در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است: تولید نفت ایران نیز در ماه آوریل سال ۲۰۱۵ میلادی حدود ۹۰ هزار بشكه در روز افزایش یافت و به بیش از دو میلیون و ۸۸۰ هزار بشكه در روز رسیده است که بالاترین رقم از جولای ۲۰۱۲ میلادی تاكنون به شمار می رود.
از این رو میزان افزایش تولید نفت ایران پس از عراق در بین کشورهای دیگر عضو اوپک بیش از تمامی کشورها و حتی بالاتر از عربستان سعودی، لیبی، کویت و امارات متحده عربی بوده است.
با این وجود، منابع ثانویه میزان افزایش تولید نفت خام ایران در ماه گذشته میلادی را حدود ۱۰ هزار بشكه در روز عنوان می کنند.
دبیرخانه سازمان اوپک هم با انتشار گزارش جداگانه ای، اعلام کرده است: تولید نفت ایران در ماه آوریل (فروردین ۹۴) ۴۵ هزار و ۲۰۰ بشكه در روز افزایش یافته و به بیش از دو میلیون و ۸۲۴ هزار بشكه در روز رسیده است...
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalkانتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postدوستان حدضرر رو 285 مدنظر داشته باشند.
حرف من با میان مدتی ها بلند مدتی های مثل خودمه:
هر لحظه این احتمال هست که سهم بسته بشه به دلیل تغیرات مهم در سود هر سهم, و EPS شصت تومانی رو اعلام کنن!
بنا براین مواظب فروش سهم در این قیمت ها باشید, فریب این صف فروش رو نخورید و تا میتونید خرید کنید.
امروز 28 اردیبهشت 94, ونفت روی قیمت 303 تومان صف فروش بود و یکی دیگه از حماقت ها و عجایب بورس تهران رقم خورد...
به شخصه هرچی نقد داشتم امروز ونفت خریدم و امیدوارم به هدف مورد نظر برسه.
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalkانتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
در اصل توسط نجاT... پست شده است View Postهامد عزیز, کوتاه مدتی ها باید حد ضرر بذارن و حتما هم رعایت کنند و بی رحم هم باشند برای اعمال این استراتژی...
حرف من با میان مدتی ها بلند مدتی های مثل خودمه:
هر لحظه این احتمال هست که سهم بسته بشه به دلیل تغیرات مهم در سود هر سهم, و EPS شصت تومانی رو اعلام کنن!
بنا براین مواظب فروش سهم در این قیمت ها باشید, فریب این صف فروش رو نخورید و تا میتونید خرید کنید.
امروز 28 اردیبهشت 94, ونفت روی قیمت 303 تومان صف فروش بود و یکی دیگه از حماقت ها و عجایب بورس تهران رقم خورد...
به شخصه هرچی نقد داشتم امروز ونفت خریدم و امیدوارم به هدف مورد نظر برسه.
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
انشا... که به اونجا ها نمیرسه.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postنجات جان خیلی کم پیش اومده پیشنهاد کوتاه مدتی بدم، این هم حدضرر میان مدتی هست چون واقعا نقطه ی حساسی از لحاظ نموداریست و مرز تغییر سناریو ها. البته اینجا منظور از شکست صرفا نفوذ قیمتی نیست حداقل دوکندل.
انشا... که به اونجا ها نمیرسه.
بنده هیچگاه تعصبی به سهمی نداشتم بنابراین به تحلیل های همه با دقت توجه میکنم و سعی میکنم بیشتر یاد بگیرم.
از شما هم بخاطر تحلیلهای خوبتون تشکر میکنم.
نظر
نظر