اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #15781
    آقاي ضرغامي؛ شرمندهايم

    مردم سالاری:در سال توليد ملي، حمايت از کار و سرمايه ايراني و عليرغم توصيههاي رهبر معظم انقلاب به مسئولان کشور و مسئولان سازمان صداوسيما، يکي از پر مخاطبترين بخشهاي خبري صداوسيما، در لواي کار خبري، به تبليغ بي سابقه يک خودروي بي کيفيت چيني پرداخت.

    بنا بر اين گزارش، بخش خبري 20:30 مورخ 7/8/91 در يک رپرتاژ آگهي تحت عنوان «خبر» به تبليغ يک ماشين شاسي بلند چيني و امکانات آن پرداخت و مراسم رونمايي از آن را پخش نمود و اين در حاليست که صدا و سيما در سال توليد ملي، بنا بر بخشنامههاي موجود، اجازه تبليغ کالاهاي خارجي را حتي در باکسهاي تبليغاتي خود ندارد.

    در سالهاي اخير، انتقادات گوناگوني متوجه رسانه تحت مديريت عزتالله ضرغاميبوده است که مهمترين آنها خواب چند روزه صدا و سيما در زمان زلزله آذربايجان بود، اما تبليغ خودروي بنجل چيني و مدح و ثناي مجريان خبري صدا و سيما براي آن، در مهمترين بخشهاي خبري صدا و سيما، در سال توليد ملي واقعا تاسف برانگيز است و بايد به آقاي ضرغاميدست مريزاد گفت.



    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • نادری
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 519

      #15782
      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      سعید قاسمی: پس از آنکه ریشم را گرو گذاشتم به برکات آن پی بردم
      سعید قاسمی اخیراً در اظهاراتی با تحلیل و سیاست پردازی برای کشور، دوباره از ریش خود مایه گذاشته است.

      آن گونه که خبرگزاری دانشجو گزارش داده است، وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به آثار و برکات ریش خود گفت: ما پس از آنکه ریش خود را برای آن دخترک گرو گذاشتیم به آثار و برکات آن پی بردیم.

      وی افزود: قصد دارم آن را برای خاوری هم گرو بگذارم؛ چرا که به برکات آن پی بردهام.

      انتظار می رود چنین اشخاصی که جسارت پذیرش و انجام وعده ای به این سادگی را ندارد، نباید به خود اجازه بدهند درباره مسائل کشور که نیازمند یک نگاه عمیق و دارای قدرت پیش بینی های بلندمدت است، اظهارنظر نمایند.

      امثال این اشگول تپه ها هستند که گند کشیدند به جامعه .همین اشگولها احمدی را علمش کردند میگویند ما علم غیب نداشتیم.من میگم پس ما کسانی که به میر حسین عزیز رای دادیم علم غیب داشتیم دیگه پس الان میرحسین به ناحق در بند است.اگر میر ما میشد دیگه خیلی ها مثل این اشگول تپه قاسمی کثیف دستش روو میشد و میدیدیم که چقدر جنایت این اشگول کرده.

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #15783
        قیمت گذاری خودرو به ضرر خودروساز و مصرف کننده است:

        به گزارش خبر خودرو، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر قیمت گذاری در کاهش رقابت پذیری در صنعت خودرو کشور گفت : قیمتی که امروز برای خودروسازان در نظر گرفته شده است خارج از واقعیت و توان شرکت ها است.

        محمد بیاتیان در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو به تاثیر قیمت گذاری خودرو در شرایط کنونی پرداخت و افزود : طبعا در این وضعیت نوسان قیمت خودرو و در شرایطی که نرخ ارز و مواد اولیه تولید خودرو با نوسان زیادی مواجه شده ، ایرادی بر خودروسازان وارد نیست.

        وی تصریح کرد : در ماههای اخیر عرضه اولیه مورد نیاز قطعه سازان و خودروسازان همچون فولاد و آهن در بورس و ورود این مواد به چرخه دلال بازی و واسطه گری ، موجب افزایش قیمت تمام شده خودرو شده است به طوری که هم اکنون این شرایط نه تنها برای خودروساز ، بلکه حتی برای مصرف کننده نیز صرفه اقتصادی ندارد.

        وی تاکید کرد : باید با برخی تمهیدات و امتیازات این چرخه معیوب اصلاح شود به طوری که مواد اولیه مورد نیاز شرکت ها از تولید کننده به دست مصرف کننده که همان خودروساز است برسد تا روند تولید خودرو بیش از این با مشکل مواجه نشود و تولید افزایش یابد.

        وی تاکید : چنانچه این چرخه معیوب به نوعی اصلاح شود قطعا قیمت تمام شده خودرو نیز کاهش خواهد یافت و در این راستا ضمن اینکه قیمت خودرو متعادل می شود ، مصرف کننده واقعی نیز با قیمت مناسب تری خودرو های داخلی را خریداری خواهد نمود.

        نماینده بیجار در خانه ملت همچنین روش قیمت گذاری خودرو را راهکار مناسبی در شرایط موجود دانست و گفت : باید قیمت خودرو در شرایط رقابتی و بازار آزاد تعیین شود .

        بیاتیان افزود : قطعا تعیین قیمت خودرو در شرایط موجود نه تنها واقعی نبوده بلکه به ضرر خودروسازان و مصرف کننده نیز خواهد بود.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #15784
          با این وجود طبق ماده 25 قانون جرایم رایانه ای تولید، انتشار یا توزیع یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار میروند، جرم محسوب شده و جریمه خاص خود را دارد.
          طبق قانون جرایم رایانهیی فروش هر نرمافزار و یا ابزار الکترونیکی که به منظور استفاده از سایتهای فیلتر شده توزیع شود، جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد.


          به گزارش ایسنا، این روزها بسیاری از کاربران اینترنت کشور برای دستیابی به سایتهای مختلف و به ویژه شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک از فیلتر شکن بهره میگیرند و اگرچه آمار دقیقی از فروش فیلترشکنها در دسترس نیست اما تاکید مقامات قضایی مبنی بر این که 20 تا 30 درصد از کاربران اینترنت کشور از نرمافزارهایی مانند vpn برای دسترسی به سایتهای مختلف بهره میگیرند گویای آن است که به هر حال فیلترشکنها فروش خوبی در کشور دارند.


          با این وجود طبق ماده 25 قانون جرایم رایانهیی تولید، انتشار یا توزیع یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانهیی به کار میروند، جرم محسوب شده و جریمه خاص خود را دارد.


          بر اساس آنچه در فصل هفتم قانون جرایم رایانهیی آمده، هر فردی مرتکب اعمالی چون تولید یا انتشار یا توزیع یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانهیی به کار میروند، شود و یا این که نسبت به فروش یا انتشار یا در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر دادهای که امکان دسترسی غیرمجاز به دادهها یا سیستمهای رایانهیی یا مخابراتی متعلق به دیگری را فراهم کند، شود به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


          البته تبصرهای نیز برای این بند در نظر گرفته شده و در قالب آن تاکید شده است که«چنانچه مرتکب اعمال یاد شده را حرفه خود قرار داده باشد، به حداکثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محکوم خواهد شد.»
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #15785
            همچنین افرادی که کمتر از 10 سال حق بیمه پرداخت کردهاند، میتوانند با پرداخت مابهالتفاوت حق بیمه اعم از حق کارگر و کارفرما تا 10 سال به نرخ سال جاری از امتیاز بازنشستگی برخوردار شوند.

            با موافقت دولت، آییننامه اجرایی بند (66) قانون بودجه سال 1391 کل کشور برای اجرا ابلاغ شد.


            به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و به استناد بند (66) قانون بودجه سال 1391 کل کشور آییننامه اجرایی بند (66) قانون بودجه سال 1391 کل کشور را تصویب کرد.


            بر این اساس، مشمولان بند (66) قانون بودجه سال 1391 کل کشور که از اول فروردین امسال تا 29 اسفند امسال حائز شرایطی از جمله بیمهشدگان مرد دارای حداقل 60 سال سن و بیمهشدگان زن دارای حداقل 55 سال سن که حداقل 10 سال حق بیمه پرداخت کرده باشند و افرادی که به تشخیص کمیسیونهای موضوع ماده (91) قانون تأمین اجتماعی مصوب 1354 و اصلاحات بعدی آن در سنین کمتر از بند (الف) از کارافتاده شدهاند ولی از حق مستمری برخوردار نیستند، باشند میتوانند درخواست بازنشستگی کنند.


            همچنین افرادی که کمتر از 10 سال حق بیمه پرداخت کردهاند، میتوانند با پرداخت مابهالتفاوت حق بیمه اعم از حق کارگر و کارفرما تا 10 سال به نرخ سال جاری از امتیاز بازنشستگی برخوردار شوند.


            بر اساس این مصوبه، مبنای کسر حق بیمه ماهانه بیمهشدگان موضوع این آییننامه که کمتر از 10 سال حق بیمه پرداخت کردهاند، حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورایعالی کار در سال 1391 است.


            نحوه محاسبه و تعیین میزان مستمری نیز بر اساس، میزان مستمری بازنشستگی متقاضیان استفاده از مزایای این آییننامه با رعایت مفاد ماده (77) قانون تأمین اجتماعی و تبصره آن محاسبه و تعیین میشود و مستمری قابل پرداخت معادل مستمری استحقاقی بیمه شده و متناسب با سنوات پرداخت حق بیمه خواهد بود.
            این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #15786
              همه چیز درباره بازنشستگی پیش از موعد با 10 سال بیمهپردازی

              آتشی در ادامه تاکید کرد: فرمول محاسبه مستمری برای تمام بازنشستگان تامین اجتماعی ثابت و برابر با مستمریهای دو سال آخر بیمه پردازی ضربدر در سابقه بیمه پردازی تقسیم بر 30 است.

              مدیرکل امور فنی و مستمری سازمان تامین اجتماعی، اجرای قانون بازنشستگی با 10 سال سابقه بیمه پردازی در سال 91 را منوط به ابلاغ آییننامه اجراییاش از سوی هیات دولت عنوان کرد.

              منصور آتشی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: آییننامه اجرایی این قانون توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین شده و در انتظار تصویب و ابلاغ از سوی هیات دولت است.

              وی در ادامه تاکید کرد: تاکنون ابلاغیهای در این زمینه انجام نشده و علیرغم این امر عدهای تصور میکنند سازمان تامین اجتماعی در اجرای این قانون کوتاهی میکند، این در حالی است که این قانون برای چهار سال پیاپی در تامین اجتماعی اجرا شده است.

              مدیرکل امور فنی و مستمری سازمان تامین اجتماعی در ادامه تعداد کل افرادی را که از سال 86 تاکنون با استفاده از این قانون بازنشسته شدهاند، 80 هزار نفر عنوان کرد.

              آتشی در ادامه تاکید کرد: فرمول محاسبه مستمری برای تمام بازنشستگان تامین اجتماعی ثابت و برابر با مستمریهای دو سال آخر بیمه پردازی ضربدر در سابقه بیمه پردازی تقسیم بر 30 است.

              وی همچنین با بیان اینکه بازنشستگی با 10 سال بیمه پردازی در ماده 76 قانون تامین اجتماعی گنجانده شده بود، عنوان کرد: در سال 81 اصلاحات پارامتری در سازمان تامین اجتماعی انجام و ماده 76 نیز دستخوش اصلاح شد. بدینترتیب مقرر گردید حداقل سن بازنشستگی به صورت پلکانی در هر سال افزایش و تا سال 86 به 16 سال برسد.

              مدیرکل امور فنی و مستمری سازمان تامین اجتماعی در ادامه عنوان کرد: در عین حال در قانون بودجه سال 86، بازنشستگی با حداقل 10 سال سابقه بیمهپردازی ذکر شد و مقرر گردید مستمری متناسب با تعداد سالهای بیمهپردازی و کمتر از حد معمول به این بازنشستگان پرداخت شود.

              آتشی اضافه کرد: اجرای این قانون در سال 87 با وقفه روبرو اما پس از آن به مدت چهار سال پیاپی در قانون بودجه گنجانده و اجرا شد.

              وی با اشاره به بند 66 قانون بودجه سال 91، گفت: در قانون بودجه سال جاری نیز این قانون ذکر، اما اجرای آن به تدوین و ابلاغ آییننامه اجرایی از سوی وزارت تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت منوط شده اما تا این لحظه ابلاغیهای انجام نشده است.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #15787
                قائم مقام وزیر نیرو در غرفه ایسنا خبر داد:
                تغییر قیمت آب و برق در سال آینده
                » سرویس: اقتصادي - انرژي
                کد خبر: 91080906233
                سهشنبه ۹ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۰۱

                قائم مقام وزیر نیرو با بیان اینکه پیش بینی میشود در صورت اجرایی نشدن هدفمندی یارانهها در سال آتی شاهد افزایش 15 درصدی قیمت آب و برق باشیم تصریح کرد: در پروژههای بزرگی مانند ساخت سد و نیروگاه تنها از فاینانس کشور چین استفاده کرده و از دیگر کشورها به عنوان همکار دراین پروژهها بهره می گیریم.

                دکتر علی ذبیحی با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: از آنجا که قیمت آب و برق در برنامههای بودجه سالانه تعیین میشود در صورتی که فاز دوم هدفمندی یارانهها اجرایی نشود، تغییراتی برای آن در سال جاری نخواهیم داشت. اما در صورت اجرایی نشدن هدفمندی یارانهها، برای سال 92 احتمالا شاهد تغییراتی در قیمت آب و برق خواهیم بود که هنوز دراین رابطه تصمیمی گرفته نشده است.

                وی افزود: پیش بینی میشود در صورت اجرایی نشدن هدفمندی یارانهها در سال 92 حداقل تا 15 درصد قیمت آب و برق افزایش پیدا کند که این میزان برای آب کمتر و برای برق تا حدودی بیشتر است.

                این مقام مسئول با بیان اینکه در صورت اجرایی شدن هدفمندی یارانهها تغییر قیمتهای آب و برق براساس سیاستهای اتخاذ شده در ستاد هدفمندی یارانهها صورت میگیرد، تصریح کرد: اینکه قیمتهای آب و برق در هدفمندی یارانهها در سال آینده چند درصد دچار تغییر و تحول شود براساس مبلغ پرداختی به مردم و یا افزایش درصد رشد قیمتها بوده و بنابراین در صورت اجرایی شدن هدفمندی یارانهها تمامی تغییرات متناسب با آن انجام میشود.

                قائم مقام وزیر نیرو در خصوص استفاده از فاینانس چین در اجرای پروژههای وزارت نیرو عنوان کرد: در پروژههای زیادی مانند ساخت سد و نیروگاه درصدد استفاده از فاینانس چین هستیم که البته اقدامات آن از یک سال گذشته برای بسیاری از این پروژهها آغاز شده اما هنوز به صورت نهایی در نیامده است.

                ذبیحی ادامه داد: در برخی از پروژهها نیز از این خط اعتباری استفاده کردهایم و پروژه در حال اجراست که می توان به پروژه ساخت سد رودبار استان لرستان اشاره کرد.

                قائم مقام وزیر نیرو در پایان با بیان اینکه در اجرای پروژههای وزارت نیرو تنها از فاینانس چین استفاده می کنیم خاطرنشان کرد: از دیگر کشورها مانند کشورهای آمریکای جنوبی و منطقه از جمله عراق، تاجیکستان و غیره به عنوان همکار در اجرای پروژههای مختلف مانند ساخت سد و نیروگاه استفاده می کنیم اما برای استفاده از خط اعتباری در حال حاضر تنها کشور چین مورد نظر است.

                انتهای پیام
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • برزیل
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 415

                  #15788
                  در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  توفان در آمریکا تاکنون ۱۶ کشته و ۲۰ میلیارد دلار خسارت بر جا گذاشته؛ موج شکن نیوجرسی هم شکسته شد

                  چکیده :بزرگترین توفان سالهای اخیر در آمریکا تاکنون به کشته شدن ۱۶ نفر منجر شده و در آخرین خبر، بعدازظهر امروز موج شکن ایالت نیوجرسی هم در پی امواج سهمگین ناشی از توفان سندی شکسته شده است....




                  توفان سندی که بزرگترین توفان سالهای اخیر در آمریکاست به سوی شمال شرق آن کشور در حرکت است و تاکنون به کشته شدن ۱۶ نفر منجر شده و خسارات گسترده ای برجای گذاشته است. در همین حال گزارش ها حاکی است که موج شکن ایالت نیوجرسی در پی امواج سهمگین ناشی از توفان سندی شکسته شده است.


                  توفان سندی پیش از آنکه به آمریکا برسد نیز جان دست کم ۶۷ نفر را گرفته بود که ۵۱ نفر آنها از هائیتی بودند. تخمین زده شده که این توفان زندگی ۵۰ میلیون نفر را مختل کرده و حدود ۱ میلیون نفر را مجبور به تخلیه خانه هایشان کرده است. این توفان در مسیر خود باعث ریزش باران های شدید، جاری شدن سیل، اختلال و قطع شبکه برق رسانی ودر برخی نواحی ریزش برف شده است. میزان خسارت اقتصادی ناشی از توفان سندی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد دلار برآورده شده است.


                  به گزارش بیبیسی، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، شهر نیویورک را “فاجعه زده ” اعلام کرده است. نیویورک، از مراکز مهم تجاری ایالات متحده، از شهرهایی است که در مسیر حرکت توفان سندی قرار دارد و خسارات گسترده ای دیده است. از حدود ۳۷۵ هزار سکنه نیویورک خواسته شده بود که به خاطر بالا آمدن سطح آب رودخانه ها، خانه هایشان را تخلیه کنند.


                  مقامات شهر نیویورک می گویند شبکه قطارهای زیرزمینی نیویورک که قدمتی ۱۰۸ ساله دارد، تاکنون با چنین خرابی گسترده ای مواجه نشده بود. این نگرانی وجود دارد که راه اندازی مجدد این شبکه چندین روز طول بکشد. شهردار نیویورک گفته است که این توفان بزرگتر از پیش بینی های قبلی بود.


                  در حال حاضر بیش از ۶ میلیون نفر از مردم در سواحل شرقی آمریکا بدون برق هستند و پرواز هواپیماها را به شدت مختل کرده است. گزارش ها از متوقف شدن فعالیت تعدادی از پالایشگاههای نفت و کارخانه های شیمیایی در مسیر این توفان حکایت داردو بازار بورس نیویورک برای یک روز دیگر تعطیل شده است. مرکز سازمان ملل متحد در نیویورک هم همچنان بسته است.


                  هم اکنون در ۹ ایالت آمریکا وضعیت اضطراری اعلام شده و بخش هایی از ایالت نیوجرسی گرفتار آب گرفتگی شده است. توفان سندی که ابتدا یک توفان استوایی بود و بعدا به یک ابر توفان تبدیل شد، ساعت هشت شب گذشته به وقت محلی (چهار و نیم صبح به وقت تهران) به خاک آمریکا و ایالت نیوجرسی رسید.


                  براساس پیش بینی کارشناسان، توفان سندی ظرف ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده ، به دوازده ایالت دیگر آمریکا خواهد رسید. در واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا، ادارات دولتی تا روز چهارشنبه تعطیل شده و سیستم حمل و نقل عمومی در واشنگتن، نیویورک، بالتیمور، فیلادلفیا و بوستون به حال تعلیق درآمده است.
                  فقط خدامیتونه آمریکارونابودکنه بدون هیچ هزینه ای
                  آمریکاییهافکرمیکنن هیچ قدرتی ازونهابرترنیست امایه خدایی هست

                  نظر

                  • jm6197
                    عضو جدید
                    • Nov 2011
                    • 11

                    #15789
                    در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                    فقط خدامیتونه آمریکارونابودکنه بدون هیچ هزینه ای
                    آمریکاییهافکرمیکنن هیچ قدرتی ازونهابرترنیست امایه خدایی هست
                    ?
                    [CENTER][B][COLOR="#00cccc"][COLOR="#00FF00"][SIZE=4]صبر بی پایان در آغاز کا[RIGHT][RIGHT][/RIGHT][/RIGHT]ر[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER]X-(

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #15790
                      (تصاویر) طوفان «سندی»؛ شرق امریکا زیر آب
                      فرارو- ورود طوفان سهمگین «سندی» به قطع برق بیش از ۵ میلیون خانوار در آمریکا منتهی شد و سیلابهای شدید در خیابانها و زیرگذرهای ایالات شرقی آمریکا به ویژه «نیویورکسیتی» و «نیوجرسی» جاری شد.


                      براساس گزارش های دریافتی این توفان در مسیر خود باعث ریزش باران های شدید، جاری شدن سیل، اختلال و قطع شبکه برق رسانی ودر برخی نواحی ریزش برف شده است.


                      نیویورک، از مراکز مهم تجاری ایالات متحده، از شهرهایی است که در مسیر حرکت توفان سندی قرار دارد و خسارات گسترده ای دیده است.


                      از حدود ۳۷۵ هزار سکنه نیویورک خواسته شده بود که به خاطر بالا آمدن سطح آب رودخانه ها، خانه هایشان را تخلیه کنند.


                      مقامات شهر نیویورک می گویند شبکه قطارهای زیرزمینی نیویورک که قدمتی ۱۰۸ ساله دارد، تاکنون با چنین خرابی گسترده ای مواجه نشده بود.


                      هم اکنون در نه ایالت آمریکا وضعیت اضطراری اعلام شده و بخش هایی از ایالت نیوجرسی گرفتار آب گرفتگی شده است.


                      طوفان سندی که ابتدا یک توفان استوایی بود و بعدا به یک ابر توفان تبدیل شد، ساعت هشت شب گذشته به وقت محلی (چهار و نیم صبح به وقت تهران) به خاک آمریکا و ایالت نیوجرسی رسید.


                      میزان خسارت اقتصادی ناشی از طوفان سندی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد دلار برآورده شده است.


                      بنا به آخرین گزارشهای رسیده طوفان سندی تا بامداد روز سهشنبه (۳۰ اکتبر/۹ آبان) دستکم جان ۱۳ نفر را گرفت و شمار بیشتری را در آمریکا و کانادا مجروح کرد. ایالتهای نیوجرسی، نیویورک، ویرجینیای غربی، پنسلوانیا و کنتیکت در آمریکا خبر از قربانیان جدید توفان سندی دادهاند.


                      عکس های خبرگزاری های خارجی از این طوفان سهمگین را در زیر می بینید.































































                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #15791
                        دعوت محمدخاتمی از هیئت امریکایی
                        جوان آنلاین نوشت:




                        یک منبع ایرانی نزدیک به دولت امریکا فاش کرد که محمد خاتمی، رئیس جمهور سابق ایران در ابتدای کار دولت خود از یک هیئت از دانشمندان هسته ای امریکا دعوت کرد که از برنامه هسته ای ایران تحقیق کنند، ولی پنتاگون از سفر این هیئت به ایران ممانعت و آن را وتو کرد. لازم به یاد آوری است، بر نامه هسته ای ایران به شکل فعلی آن، از سال ۲۰۰۱ به بعد در مرکز توجه غربی ها قرار گرفته است.

                        دکتر بهراد نخعی یک کارشناس هسته ای که خودش این سفر را سازماندهی کرده در گفت و گو با اینترپرس سرویس (ips) برای اولین بار فاش کرد که وزارت دفاع امریکا در سال ۱۹۹۸ دعوت دولت تازه کار محمد خاتمی از کارشناسان هسته ای برجسته امریکا برای سفر به ایران برای تحقیق درباره بر نامه هسته ای ایران را وتو کرده است. به گفته نخعی، خاتمی این کار را برای بهبود مناسبات ایران با امریکا انجام داده بود.

                        نخعی که یک ایرانی مقیم امریکاست و دکترای خود را هم از دانشگاه تنسی گرفته در شرح این ماجرا می گوید که هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل در اواخر فوریه ۱۹۹۸ به او اطلاع داده اند که محمد خاتمی رئیس جمهور وقت و غلامرضا آقازاده رئیس وقت سازمان انرژی اتمی ایران از او خواسته اند که جمعی از دانشمندان هسته ای امریکا را برای سفر به ایران و تحقیق در باره بر نامه هسته ای آن، گرد هم بیاورد.

                        به گفته نخعی، این درخواست همزمان با گفت وگوی معروف خاتمی با کریستین امانپور، خبرنگار سی ان ان ابراز شد،

                        گفت و گویی که خاتمی در آن بر «فروریختن دیوار بی اعتمادی بین ایران و امریکا» تأکید کرده بود. نخعی می گوید که از نمایندگی ایران در سازمان ملل خواسته که بگویند این هیئت باید چند نفر باشند و نمایندگی به او گفته که «شما خودتان تصمیم بگیرید» و «ما ویزا صادر می کنیم». حتی نمایندگی سازمان ملل گفته که هیچ محدودیتی در بازدید وجود ندارد ولی در نهایت پنتاگون با این درخواست امریکا موافقت نکرده است.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #15792
                          یک غول جدید در خیابانهای تهران! +عکس

                          پس از بنز، بی . ام . دبلیو، پورشه و بوگاتی حالا نوبت به آلفارومئو رسیده تا در خیابانهای تهران، شانس خود برای فروش را امتحان کند.

                          به گزارش "اقتصاد ایرانی" کمپین تبلیغاتی این خودرو در پاساژهای لوکس شمال شهر تهران به راه افتاده است.

                          در یکی از این کمپینها خودروی آلفارومئو مدتی رونمایی و پس از آن پلاکاردی جایگزین خودرو شد که روی آن نوشته شده بود: "کاش یه بار دیگه ببینمش!".




                          قیمت ابتدایی فروش این خودرو 90 میلیون تومان در نظر گرفته شده بود ولی بهای نهایی آن پس از افزایش قیمت یورو به بیش از 100 میلیون تومان رسیده و 100 نمونه از این خودرو در بازار ایران فروخته شده است.

                          بر این اساس تا کنون این خودرو برای وارد کنندگان آن فروشی حدود 10 میلیارد تومانی به ارمغان آورده است.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #15793
                            عراق: همچنان بازرسی هواپیماهای ایران را ادامه می دهیم
                            دولت عراق به رغم مخالفت ها و نارضایتی های تهران اعلام کرد به بازرسی هواپیماهای ایرانی در مسیر سوریه ادامه می دهد.


                            به گزارشعصر ایران، مشاور اطلاع رسانی نخست وزیر عراق به روزنامه الحیات چاپ لندن گفت: بازرسی هواپیماهای ایرانی به مقصد سوریه که از آسمان عراق عبور می کنند همچنان ادامه می یابد. این اقدام بر روابط با تهران تاثیری نخواهد داشت.


                            مقامات عراقی روز شنبه گذشته یک فروند هواپیمای باری ایران به بهانه مشکوک بودن به حمل سلاح برای دولت سوریه، مجبور به فرود و بازرسی کردند اما تسلیحات یا کالای ممنوعیه در آن پیدا نکردند و هواپیما به پرواز خود به سمت دمشق ادامه داد.


                            این برای دومین مرتبه در چند ماه اخیر بود که عراق یک فروند هواپیمای ایرانی را مجبور به فرود و بازرسی می کند.
                            ایران بارها به این اقدام دولت عراق اعتراض و تهدید کرده بود دست به مقابله به مثل علیه هواپیماهای عراق خواهد زد.









                            علی موسوی افزود: عراق به بازرسی هر هواپیمای مشکوک به حمل سلاح برای سوریه از ایران یا هر کشور دیگری ادامه می دهد.


                            وی ادامه داد: این بازرسی ها به روابط با ایران آسیب نخواهد زد. طرف عراقی قبل از این به دولت ایران اطلاع داد که هواپیماهای این کشور به سمت سوریه را به صورت تصادفی، بازرسی خواهد کرد.


                            مشاور رسانه ای نخست وزیر عراق تاکید کرد: بغداد تلاش می کند به سیاست اعلامی خود در برابر بحران سوریه یعنی مخالفت با حمایت تسلیحاتی از دو طرف نزاع (دولت سوریه و مخالفانش) پایبند باشد. عراق برای جلوگیری از قاچاق سلاح به سوریه، مرزهای خود را به شدت کنترل می کند.


                            هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق هم قبل از این گفته بود دولتش به طور جدی قصد دارد هواپیماهای ایرانی در مسیر سوریه را تحت بازرسی قرار دهد.


                            این اقدام عراق با اعمال فشارهای آمریکا صورت می گیرد. آمریکا ایران را متهم می کند که با استفاده از هواپیما و آسمان عراق، برای حمایت از حکومت سوریه، تسلیحات به این کشور منتقل می کند. با این حال مقامات واشنگتن تاکنون از ارائه هرگونه نشانه ای برای این اتهام خود ، خودداری کرده اند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #15794
                              هوشنگ امیراحمدی در گفتگو با عصر ایران:
                              می خواهم رئیس جمهور ایران شوم / ایران حمله پیشدستانه نمی کند
                              از دید من رهبران جمهوری اسلامی معقول تر از آن هستند که پیامد فاجعه آمیز جنگ با غرب را برای نظام و ایران درنیابند. برعکس، به نظر من، حتی اگر به جمهوری اسلامی حمله بشود، پاسخ تهران شتابزده و انقلابی نخواهد بود.
                              عصر ایران ؛ هومان دوراندیش - هوشنگ امیراحمدی معتقد است در تل آویو، دو دیدگاه متفاوت درباره ایران وجود دارد: دیدگاه اول، سیاست خارجی ایران را غیرعقلایی می داند و به همین دلیل بر حمله پیشدستانه اسرائیل به ایران تاکید می کند. دیدگاه دوم اما، سیاست خارجی ایران را عقلایی و ایران را آغازگر جنگ با اسرائیل نمی داند.

                              وی هر گونه ارتباط میان تعطیلی سفارت کانادا در تهران و حمله نظامی اسرائیل به ایران را رد می کند.
                              او همچنین جنگ افروزی تل آویو در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را منتفی می داند و وقوع چنین جنگی را زمینه ساز شکست میت رامنی و نهایتاً به زیان اسرایل ارزیابی می کند.

                              هوشنگ امیراحمدی می خواهد نامزد ریاست جمهوری در انتخابات خرداد ماه سال آینده شود. او معتقد است جمهوری اسلامی و مردم ایران باید به او "شانس خدمت" بدهند.
                              وی در گفتگو با عصر ایران، از انتشار قریب الوقوع برنامه انتخاباتی و دلایل سیاسی اش برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 خبر داد.

                              ***
                              اخبار سیاسی یکی دو ماه اخیر، حاکی از افزایش احتمال حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران است. شما این حمله را چقدر محتمل می دانید؟

                              ایران و اسرائیل دشمن سرسخت یکدیگر شده اند و در دشمنی هم همه چیز امکان بروز دارد از جمله جنگ. اسرائیل سالهاست که ایران را تهدید به حمله می کند. در این چند ماه اخیر این تهدیدات به یکباره شدید و داغ شده اند.

                              جنگ ها متاسفانه همیشه مبتنی بر تدبیر نبوده اند. حماقت یک عامل بزرگ در وقوع جنگ ها بوده است. و اما واقعیت ها و محدودیت ها هم هستند. ضمن اینکه ایران باید تهدیدات اسرائیل را جدی تلقی کند. یعنی نباید اساس سیاست های خود را صرفا بر مبنای این تهدیدها بگذارد. همیشه پشت پرده بازی های باز، نقشه های پیچیده ای هم نهفته اند که باید درک شوند و برای این منظور وضعیت موجود باید با دقت ارزیابی گردد.

                              اسرائیل سال ها می گفت که برنامه هسته ای ایران فقط مشکل اسرائیل نیست بلکه مشکل همه دنیا است. بعضی از کشورها هم این حرف بی اساس را خریدند.
                              اما حتی آنها هم در عمل کاری که اسرائیلی ها را قانع کند نکردند. اسرائیل می خواست که آنها از مرز تحریم ها به سوی حمله نظامی به ایران بروند.
                              وقتی این اتفاق رخ نداد، اسرائیلی ها حرف خودشان را عوض کردند و بحث تهدید از سوی ایران را روی موجودیت خودشان متمرکز کردند. آنها، من جمله نتانیاهو نخست وزیر و ایهود بارک وزیر دفاع، حالا برنامه هسته ای ایران را به عنوان تهدیدی برای موجودیت کشور خود مطرح می کنند.

                              این را هم بگویم که این طرز برخورد فقط درون بخشی از هیئت حاکمه دست راستی اسرائیل مطرح است. بخش نظامی و امنیتی، مخصوصا انان که سرکار نیستند و جرئت مخالفت دارند، مثل میردگان رئیس سابق موساد، با این بحث "خطر موجودیت" موافقت ندارند؛ اگرچه آنها هم ایران را یک تهدید جدی می دانند.
                              طبیعی است که طرفداران بحث "خطر ایران برای موجودیت اسرائیل" ، طرفدار جنگ و دیگران مخالف جنگ و یا حداقل مخالف جنگ مستقیم اسرائیل با ایران باشند.
                              اساس فکر دسته اول این است که مسوولان جمهوری اسلامی غیرمعقول هستند و بنیادگرائی مذهبی هم آنها را دو چندان خطرناک می کند! آنها حتی ممکن است حاضر باشند که برای نابود کردن اسرائیل کشور خودشان را هم نابود کنند.



                              مخالفین برعکس معتقدند که رهبران ایران معقول هستند و می دانند که هرگز نباید قدمی در جهت نابودی اسرائیل ورای شعار بردارند؛ چه در این صورت اسرائیل و آمریکا ، ایران را به ورطه جنگی دشوار می کشانند.
                              این گروه همچنین معتقد است که اسرائیل نباید پیشقدم جنگ بشود و باید بگذارد امریکا این کار را بکند. یک دلیل این ایده این است که آنها قدرت ارتش اسرائیل را برای نابود کردن ساختارهای پراکنده هسته ای ایران ناکافی می دانند.

                              تصادفاً آمریکا هم خیلی شبیه این گروه از اسرائیلی ها فکر می کند؛ البته با تفاوتهایی. آمریکا هم "ایرانِ دشمن" را یک تهدید می بیند؛ هم برای رقابتهای راهبردی خود با قدرت های تازه به دوران رسیده، هم برای منافع مستقیم خود در منطقه و هم برای حفظ دوستان و دست نشانده هایش در آن حوزه مهم از جهان.

                              آمریکا همچنین معتقد است که باید به هر شکلی که شده، جلوی ایران برای پیشروی به سوی بمب اتمی گرفته شود و برای این منظور خط قرمز خودش را گذاشته روی "تصمیم" دولتمردان ایران به ساختن یک سلاح هسته ای. این خط قرمز فرسنگها با خط قرمز اسرائیل که "غنی سازی در هر درجه ای از غلظت" است فرق دارد.

                              این دو دیدگاه در عمل به دو برخورد و دو سیاستگذاری متفاوت می رسند: اسرائیل نمی خواهد هیچ خطری بکند و هیچ شانسی به ایران برای تبدیل شدن به یک قدرت اتمی بدهد در حالی که آمریکا ایران را حتی در آینده نزدیک هم یک خطر حیاتی نمی بیند و حاضر است حوصله بیشتری بکند و فرصت بیشتری به تحریم ها بدهد که حکومت اسلامی را فلج کنند. بدیهی است که دست راستی های اسرائیل بخواهند هرچه زودتر به ایران حمله نظامی بشود. آنها می گویند تحریم کارساز نخواهد بود.

                              در همین حال هم این دو موضع به ظاهر متضاد به همدیگر کمک می کنند: تهدیدات اسرائیل ، تحریم های آمریکا را بیشتر و موجه تر می کند در حالی که آمریکا هم با ممانعت از حمله اسرائیل به ایران، آبروی اسرائیل را که تهدید می کند ولی حمله نمی کند محفوظ نگه می دارد. اساس این بازی خریدن وقت بیشتر برای آماده کردن زمینه داخلی ایران در جهت ناآرامی است.

                              البته این را هم اضافه کنم که آمریکا جداً از جنگ با ایران واهمه دارد چرا که پیامدهای منطقه ای و جهانی وسیع خواهد داشت و وضعیت آمریکا هم طوری نیست که بتواند با این پیامدها به آسانی کنار بیاید. مثلا اقتصاد ضعیف آمریکا و دنیا ممکن است زیر بار قیمت سرسام آور نفت بشکند و یا ایران جنگ نامنظمی را در خلیج فارس و منطقه پیش ببرد که سالها نشود آن را خاتمه داد.

                              به علاوه، وضعیت کشورهائی نظیرعراق و افغانستان و دیگرانی که "بهار عربی" را داشته اند اما حکومت هایشان هنوز تثبیت نشده، می تواند به سرعت و شدت بحرانی شود. حزب الله لبنان و حماس فلسطین هم می توانند دردسرهای غیر قابل پیشبینی ای برای اسرائیل و آمریکا بوجود بیاورند.

                              سوای این مسائل، مخالفت امریکا با حمله اسرائیل به ایران یک مبنای منطقی دیگر هم دارد: اسرائیل قدرت نظامی آن چنان بزرگی نیست که بتواند از پس ایران برآید و جایگاه های هسته ای پراکنده اش را به سرعت نابود کند.
                              هم بعد مسافت در این جا اهمیت دارد و هم تعداد هواپیماها و هم اینکه تکنولوژی لازم در اختیار اسرائیل نیست.
                              این ضعف ها را هیچکس بهتر از خود اسرائیلی ها نمی داند. پس تهدید لفظی دائمی آنها لزوما به جنگ ختم نمی شود و آمریکا هم به صرف این تهدیدات وارد بازی جنگ نمی شود.

                              از همه مهم تر، آمریکا رهبران ایران را منطقی و معقول میداند و اعتقاد دارد که آنها به حفظ نظام شان بیشتر از داشتن بمب اتمی اهمیت می دهند. در همین حال آمریکایی ها جداً معتقدند که تحریم ها دارند اثر می بخشند و به زودی برای نظام ایران دردسر درست خواهد شد.

                              سوای تحریم، که تهدید اسرائیل هم آن را توجیه می کند، آمریکا کماکان به دنبال بی ثبات کردن ایران است و این سیاست را هم موفقیت آمیز می داند. به عبارت دیگر، آمریکا از تهدیدات اسرائیل بدش نمی آید ولی در همین حال هم به شدت نگران از دست دادن کنترل امور است.

                              تهدیدات اسرائیل برای خود اسرائیل هم کم فایده نیست؛ چرا که فشار دیگران را روی ایران زیاد می کنند. در همین حال اسرائیلی ها به عرب های دشمن ایران نزدیکتر می شوند و توجه دنیا به مسئله فلسطین هم تا حدودی کاسته می شود. اثر این تهدیدات بر روی ایران هم که زیاد بوده و خواهد بود: هم اثرات تحریمی و انزوائی و هم تاثیرات روحی و روانی.

                              اما تهدیدات اسرائیل ضرر هم برایش داشته است. مثلا ایران در چارچوب این تهدیدات و تحریم ها و انزوای سیاسی، با همت بیشتری به سوی توسعه صنعت هسته ای و نظامی خود پیش رفته است. در واقع متعاقب هر تحریم و تهدیدی، ایران تعدادی سانتریفیوژ اضافه کرده است. به عبارت دیگر، این دعوای بین ایران و اسرائیل، اگر چه لفظی مانده و در آینده نزدیک هم احتمالا لفظی خواهد ماند، ولی هم اکنون رابطه بین دو کشور را به طور جدی خطرناک کرده است.

                              دقیقا همین حرکت منفی مارپیچی در جهت افزایش خصومت است که می تواند به یک برخورد نظامی بسیار خطرناک منتهی شود. در واقع منطق این خصومت آن را به سوی دعوا می برد مگر اینکه طرفین آن را قطع کنند.

                              رادیو اسرائیل و برخی از نشریات غربی مدعی شده اند که تعطیلی سفارت کانادا در تابستان امسال، ناشی از اطلاع دولت این کشور از حمله قریب الوقوع اسرائیل به ایران بوده است. در این باره چه نظری دارید؟

                              من نظر مخالف دارم. ایران و کانادا، بعد از ماجرای زهرا کاظمی در سال 2003 به تدریج دشمن شدند و این دشمنی در دوره دولت آقای استفان هارپر از 2006 تشدید شده است.

                              در همین حال هم دولت دست راستی هارپر هر چه بیشتر طرفدار اسرائیل شده است. کانادا تنها کشوری بود که در سال 2009 به قطعنامه شورای امنیت در محکومیت اسرائیل برای حمله به نوار غزه رای منفی داد.
                              آقای بیرد، وزیر امور خارجه کانادا، دلیل اصلی قطع رابطه با ایران را "در مخاطره بودن کارکنان سفارت خانه کانادا در تهران" اعلام کرد و سعی نمود واقعه حمله به سفارت بریتانیا را هم به شهادت بگیرد. اما ایشان همچنین خطر حیاتی ایران برای اسرائیل و "وضعیت حقوق بشر در ایران" را هم یاد آور شد.



                              واقیت این است که این تصمیم به قطع رابطه، بلافاصله بعد از کنفرانس کشور های غیر متعهد در ایران گرفته شد. به اعتقاد من به درخواست اسرائیل و آمریکا، کانادا این حرکت را جهت خنثی کردن تبلیغات ایران بعد از اجلاس سران غیرمتعهدها در خصوص منزوی نشدن در نظام بین الملل، انجام داد. در اینکه اسرائیل روی تصمیم اقای هارپر تاثیر داشته است شکی نیست اما اینکه این تصمیم به دلیل حمله قریب الوقوع اسرائیل به ایران اتخاذ شد درست نیست.

                              در سال 1980، چند روز قبل از حمله ارتش آمریکا به طبس، بریتانیا همه دیپلمات های خود را از ایران خارج کرد. آیا شباهت اقدام اخیر دولت کانادا با تصمیم 32 سال پیش بریتانیایی ها، نگران کننده نیست؟

                              نه، چنین نیست. اگرچه روابط کانادا و اسرائیل در دوره هارپر بسیار دوستانه بوده است اما این دو کشور هنوز در سطح نظامی و امنیتی با هم همکاری گسترده و راهبردی ندارند.
                              از طرف دیگر، با شناختی که از دولت نتانیاهو داریم و باتوجه به فرهنگ مخفی کاری نظامی اسرائیل، بعید می نماید که دولت اسرائیل چنان نقشه بسیار سری ای را از قبل در اختیار دولت هارپر گذاشته باشد.
                              اسرائیلی ها حتی به امریکائی ها هم اعتماد نمی کنند و در عملیات گذشته علیه تاسیسات اتمی عراق و سوریه، هرگز امریکائی ها را از قبل مطلع نکردند. برعکس، همکاری نظامی- امنیتی امریکا و انگلستان سابقه طولانی دارد که نمونه بارزتر آن در رابطه با ایران در کودتای 1332 است.

                              نشریه ساندی تایمز ماه قبل گزارش داد که ممکن است اسرائیل با بمب مغناطیسی به ایران حمله و سیستم برق و مخابرات ایران را به کلی قطع کند و آمریکا هم از این بابت نگران است. آیا فضای بین المللی به اسرائیل اجازه چنین کاری می دهد؟

                              اگر اسرائیل یک روز تصمیم بگیرد که به ایران حمله کند، مطمئن باشید که از همه قدرت و امکانات خود استفاده خواهد کرد. اصولا اسرائیلی ها وقتی امنیت آنها مطرح باشد رعایت هیچ چیزی را نمی کنند و افکار عمومی برایشان اهمیتی نخواهد داشت. این را هم اضافه کنم که این حرف حمله به تاسیسات برق ایران، در آمریکا هم شایع بوده و احیاناً بخشی از گزینه ای خواهد بود که در یک جنگ احتمالی علیه ایران به کار گرفته خواهد شد.



                              واقعیت این است که اگر قرار باشد به جمهوری اسلامی حمله شود، این امر طوری پیش خواهد رفت که حداکثر ضربه را به ایران بزند. نه اسرائیل و نه آمریکا هرگز جمهوری اسلامی را زخمی به حال خود رها نخواهند کرد. یک ایران زخمی بیشترین خطر را برای دشمنانش خواهد داشت.

                              احتمال دارد که اسرائیل بخواهد از فرصت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای حمله به ایران استفاده کند؟

                              نه، اسرائیل هرگز چنین خطایی نمی کند. اسرائیلی ها می دانند که هر نوع دخالت واضح در انتخابات آمریکا برایشان خطرات استراتژیک در درازمدت خواهد داشت. به علاوه، اسرائیل با چنین حمله ای نتیجه عکس خواهد گرفت؛ برای اینکه بلافاصله معلوم خواهد شد که هدف از حمله چه بوده است. اعتقاد دارم آقای رامنی هم هرگز حاضر به قبول چنین "محبتی" از سوی دوست خود آقای ناتانیاهو نخواهدبود.

                              حمله احتمالی اسرائیل به ایران، به سود اوباماست یا میت رامنی؟

                              اگر اسرائیل دیوانه شود و قبل از انتخابات آمریکا به ایران حمله کند، که تقریبا احتمالش صفر درصد است، آن وقت دودش به چشم خودش خواهد رفت؛ چون ناخواسته باعث انتخاب دوباره اوباما می شود. آمریکایی ها فوراً خواهند فهمید که هدف حمله چه بوده و دقیقا در جهت عکس آن هدف رای خواهند داد. بازنده اصلی آقای رامنی و خود اسرائیل خواهد بود.



                              ممکن است جمهوریخواهان ، اسرائیل را به حمله نظامی به ایران ترغیب کنند تا شانس پیروزی شان در انتخابات بیشتر شود؟

                              نه؛ چون جمهوریخواهان می دانند که آمریکائیها و افکار عمومی جهان را علیه خود تهییج خواهند کرد و در این صورت، انتخابات را هم حتما می بازند. به علاوه، وضع جمهوریخواهان در این انتخابات بد نیست و حتی احتمال برد در شریط فعلی را دارند. ولی حتی اگر جمهوریخواهان می دانستند که انتخابات را خواهند باخت باز هم دست به این دیوانگی "تحریک اسرائیل به جنگ" نمی زدند. یادمان باشد که جنگ اسرائیل علیه ایران تبعات درازمدت ملی، منطقه ای و جهانی خواهد داشت و به شکلی خود جمهوریخواهان را هم می تواند در آتش خودش بسوزاند.

                              برخی هم معتقدند اگر قرار باشد ایران درگیر جنگ با جهان غرب شود، جنگ را خود ایران با هدف کاستن از فشار روزافزون تحریم ها آغاز می کند. نظر شما در این باره چیست؟

                              من مخالف این فکر هستم. ایران می داند که حریف غرب نیست و اگر بخواهد جنگی را علیه هرکشوری در منطقه و یا ورای آن شروع کند به سرعت در آتش آن می سوزد. شروع جنگ از سوی ایران برابر خواهد بود با نابودی کامل کشور و نه فقط نظام سیاسی.

                              از دید من رهبران جمهوری اسلامی معقول تر از آن هستند که پیامد فاجعه آمیز جنگ با غرب را برای نظام و ایران درنیابند. برعکس، به نظر من، حتی اگر به جمهوری اسلامی حمله بشود، پاسخ تهران شتابزده و انقلابی نخواهد بود.

                              اگر تا انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، ایران درگیر جنگ نشود، آیا تغییر رئیس جمهور می تواند زمینه ساز تغییر فضای بین المللی موجود در جهان غرب به سود ایران شود؟

                              بستگی دارد که چه کسی انتخاب شود. متاسفانه جمهوری اسلامی فردی را که غرب ایشان را مسئله ساز نداند در درون خود ندارد. همه آنانی که ممکن است در این لحظه مورد پسند حاکمان تهران باشند کم و یا زیاد در غرب به عنوان مسئله ساز و نه مسئله حل کن دیده می شوند. این درک غرب ممکن است درست نباشد ولی درک و واقعیت در دنیای سیاست، مخصوصا روابط خارجی، برابرند. البته در یک انتخابات آزاد امکان انتخاب شدن فردی که بتواند با غرب کنار بیاید و مدیریت سالم تری را بر ایران حاکم کند وجود دارد.

                              من امیدوارم با توجه به شرایطی که وجود دارد، انتخابات ریاست جمهوری آزاد و عادلانه برگزار کند. واقعیت این است که بحران های سیاسی، اقتصادی و بین المللی حادی ایران را تهدید می کنند و کشور نیاز به انسجام سیاسی و اتحاد ملی دارد تا بتواند از این بحران ها بیرون بیاید.



                              در جایی اشاره کرده بودید که قصد دارید کاندیدای ریاست جمهوری ایران شوید. هدف شما از این اقدام چیست و آیا فکر می کنید شانسی برای تایید صلاحیت دارید؟

                              خبر شما درست است. من در نظر دارم که کاندیدا شوم و در آینده نزدیک در صورتی که شرایط اجازه بدهد این موضوع را رسما اعلام خواهم کرد. من هم اکنون برنامه انتخاباتی مفصلی نوشته ام و در آن به طور مشروح توضیح داده ام که چرا دارم وارد این عرصه می شوم، چرا فکر می کنم که واجد شریط هستم، اگر انتخاب بشوم برای کشور (مردم و سرزمین) چه کار خواهم کرد، و بالاخره چرا باید نظام و مردم به من شانس خدمت بدهند.

                              نمی دانم شورای نگهبان چه تصمیمی خواهد گرفت. متاسفانه عده ای قبل از اینکه شورای نگهبان در باره من تصمیم بگیرد مرا رد صلاحیت می کنند! آنها ادعا دارند که شورای نگهبان مرا تایید نخواهد کرد. من این برخورد را سالم نمی دانم و فکر می کنم همه آنهایی که دلشان در گرو یک ایران بهتر است باید کمک کنند که صلاحیت من و دیگرانی که شرایط لازم را دارند تایید شود.

                              واقعیت این است که وضعیت فعلی ما بسیار شکننده شده است و ادامه آن مشکل ساز خواهد بود. در چنین شرایطی، گزینه سازان حرفه ای بدنبال براندازی و انقلاب و آشوب و حتی تحمیل جنگ به ایران هستند.

                              گزینه من انتخابات آزاد و عادلانه است و فکر می کنم که تنها از این مسیر است که نظام اسلامی و مردم ایران به آینده ای شکوفاتر نائل خواهند شد. با ورود به صحنه رقابت در انتخابات ریاست جمهوری آتی، امیدوارم بتوانم این نهاد مهم را حفظ کرده و رشد و ارتقاء دهم و در این راه نیز به کمک همه ایرانیان نیاز دارم.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #15795
                                يکي از مقامات شرکت روسي اتم استروي اکسپورت اعلام کرد نيروگاه اتمي بوشهر در اواخر مارس سال 2013 به ايران تحويل داده مي شود.
                                به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري ريانووستي، فاز اول نيروگاه اتمي بوشهر در اواخر ماه مارس سال 2013 ميلادي به ايران تحويل داده مي شود.

                                "ولاديمير پاولوف" معاون رييس اداره ساخت نيروگاه هاي اتمي ايران و ترکيه در شرکت روسي اتم استروي اکسپورت ضمن بيان اين مطلب، تاکيد کرد: عمليات اجراي فاز اول نيروگاه اتمي بوشهر طبق زمان بندي توافق شده با ايران انجام مي گيرد و مطابق آن، اواخر ماه مارس اين واحد به سفارش دهنده تحويل داده مي شود.

                                واحد توليد انرژي نيروگاه اتمي بوشهر روز 8 ماه مه سال 2011 در حداقل سطح ظرفيت قابل کنترل خود قرار گرفت و به اين ترتيب واکنش خود انگيخته تقسيم سوخت هسته اي آغاز شد.

                                اين رويداد يکي از مهم ترين مراحل در راه اندازي نيروگاه اتمي بوشهر براي توليد برق بوده است.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X