اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

واکنش مشایی به خبر کاندیداتوریش در انتخابات ریاست جمهوری

رئیس دفتر رئیسجمهور در مورد اخبار منتشر شده درباره تمایل وی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری گفت: من نه راجع به خودم و نه راجع به دیگران حرفی نمیزنم.

اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه مراسم عزاداری کارکنان نهاد ریاست جمهوری و در پاسخ به سؤال فارس در مورد اخبار منتشر شده درباره تمایل وی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری گفت: من نه راجع به خودم و نه راجع به دیگران حرفی نمیزنم.

وی افزود: آیا از من تاکنون در این رابطه چیزی شنیدهاید.

رئیس دفتر رئیس جمهور درباره اخبار منتشر شده سابق نیز تصریح کرد: در خصوص آن مطلب نیز دفتر من اطلاعیهای را صادر کرد و آن را تکذیب نمود.

بنابراین گزارش چندی پیش برخی از سایتهای خبری سخنانی را در خصوص کاندیداتوری اسفندیار رحیم مشایی در جمع مازندرانیهای مقیم تهران منتشر کرده بودند که از آمادگی وی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری خبر میداد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

بررسي اصلاح قانون انتخابات به تأخیر افتاد

گروه سياسي: بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات که با اولویت دادن نمایندگان در دستورکار امروز مجلس قرار گرفته بود، به سرانجام نرسید و بعد از حرف و حدیثهای طولانی در جلسه علنی در نهایت به دو هفته آینده موکول شد.

روز گذشته تعدادي از نمايندگان طی نامهای به هیئت رئیسه تقاضای رسیدگی با اولویت و خارج از نوبت به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را ارائه داده بودند که این طرح تصویب و موجب شد بررسی اصلاح قانون انتخابات به دستورکار امروز صحن علنی بیاید اما امروز هنگامی که در آغاز جلسه علنی اصلاح قانون انتخابات به عنوان اولین دستورکار مجلس اعلام شد، پیش از آنکه مجلس بتواند وارد بررسی کلیات این طرح شود، سیل تقاضاها برای تذکر و اخطار درباره این اصلاحیه روانه هیئت رئیسه مجلس شد.

تذکرات و اخطارهای مکرر در انتقاد به اصلاحیه قانون انتخابات در جلسه علنی امروز تا دقایقی پیش از زمان برگزاری نطقهای میان دستور نمایندگان ادامه پیدا کرد و تذکر و خواهش علی لاریجانی، رئیس مجلس هم برای خاتمه دادن به تذکرات و اخطارها و ورود به بررسی کلیات اصلاح قانون انتخابات هم نتیجهای در بر نداشت. پس از تذکرات و اخطارهای پی در پی، تنها یک موافق و یک مخالف فرصت کردند درباره کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری نطق کنند. نادر قاضیپور نماینده ارومیه به عنوان یک مخالف، مهدی دواتگری نماینده مراغه به عنوان موافق کلیات در صحن علنی سخنرانی کردند اما نوبت به مخالف و موافق بعدی و رأی گیری برای کلیات این طرح نرسید.

در نهایت پس از ایراد نطقهای میان دستور نمایندگان،عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد که ادامه بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری به دو هفته بعد موکول میشود. محمدحسین فرهنگی، گفت: ادامه رسیدگی به کلیات این طرح به جلسه بعدی مجلس موکول میشود و چون هفته آینده جلسات علنی مجلس جهت رسیدگی نمایندگان به حوزههای انتخابیه تعطیل خواهد بود و یک شنبه دو هفته بعد، اولین جلسه علنی مجلس پس از تعطیلات برگزار خواهد شد.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

پلیس در پي عاملان مثله كردن دختر جوان تهراني

صاحب جسد دختر تکه تکه شده مشخص شد

گروه حوادث: با مشخص شدن هويت صاحب جسد دختر تکه تکه شده در داخل پژو 206 ، پلیس آگاهی در تلاش است عامل يا عاملان این جنایت را شناسایی و دستگیر کنند.

صبح روز پنج شنبه ۱۸ آبان ماه زن سالخوردهای وحشتزده به کلانتری ۱۰۳ گاندی رفت و مأموران را از ناپدید شدن ناگهانی دختر ۳۲ سالهاش به نام لیلا باخبر کرد. وی گفت: من در یکی از محلات جنوب تهران زندگی میکنم و دخترم که آرایشگر است، به تنهایی در شمال شهر زندگی میکند. لیلا چند روز پیش از من خواست برای ۱۰ روز به خانه او بروم و از دو روز قبل هم به خانه او رفتم تا اینکه شب قبل مشغول خوردن شام بودیم که تلفن همراهش زنگ خورد و او چند دقیقه با طرف مقابل حرف زد. او بعد از قطع کردن تلفن، آماده شد تا از خانه بیرون برود. لیلا گفت: در مرکز خرید تیراژه با دکتر داروسازی قرار ملاقات دارد و به زودی به خانه برمیگردد. بعد هم با ماشین ۲۰۶ خودش به ملاقات دکتر رفت و دیگر از او خبری نشد.

شاکی ادامه داد: چند ساعت بعد از رفتن لیلا، نگرانش شدم و بارها با تلفن همراهش تماس گرفتم اما وقتی به تماسهایم جواب نداد، چند قرص آرامبخش خوردم و خوابیدم تا اینکه نیمههای شب در آپارتمان باز شد. تصور کردم لیلا به خانه برگشته اما وقتی در باز شد، با مرد میانسالی روبهرو شدم که با دیدن من شوکه شد. وقتی جیغ کشیدم، ترسید و فرار کرد. او با دسته کلید دخترم وارد خانه شده بود.

به همین خاطر بلافاصله با تلفن همراه لیلا تماس گرفتم اما این بار از آن سوی خط مرد ناشناسی جواب تلفن را داد. او خودش را پلیس معرفی کرد و گفت دخترم را دستگیر کردند و بعد از بازجویی آزاد میشود. من خیلی نگران بودم و خوابم نمیبرد تا اینکه نیمههای شب همان مرد با تلفن همراه لیلا با خانه تماس گرفت. او تمام اطلاعات ریز و درشت من و دخترم را داشت و حتی میدانست که من و لیلا شام چه خوردهایم یا اینکه من به چه بیماری مبتلا هستم. مرد ناشناس به من گفت: دخترم را گروگان گرفته و تا چند ساعت دیگر پیکی به در خانه میفرستد تا تمام مدارک ماشین و یکسری مدارک لیلا را به او بدهم. او تهدید کرد چنانچه موضوع را به پلیس بگویم، دخترم را خواهد کشت اما پیکی نفرستاد و من تا صبح از نگرانی نخوابیدم و اکنون به اینجا آمدهام تا دختر جوانم را هرچه زودتر پیدا کنید.

تحقیقات در این باره از سوی پلیس ادامه داشت تا اینکه شامگاه جمعه ۲۶ آبان ماه ساکنان خیابان ابراهیمی حوالی بلوار فردوس با استشمام بوی تعفن از داخل خودرو ۲۰۶ که کنار خیابان پارک شده بود، پلیس را باخبر کردند. مأموران در نخستین گام با باز کردن در ۲۰۶ با جعبه بزرگ پلاستیکی روبهرو شدند که به شدت بوی تعفن میداد. پلیس در ادامه وقتی در جعبه را گشود، جسد متعفن دختر جوانی را مشاهده کرد و بلافاصله با حفظ صحنه، بازپرس کشیک ویژه قتل از دادسرای جنایی را باخبر کردند.

دقایقی بعد، بازپرس در رأس اکیپی از کارآگاهان جنایی در محل جنایت به تحقیق پرداختند. تحقیقات در صحنه جنایت نشان داد که دختر جوان با ضربات چاقو به شکم و دیگر اعضای بدنش به قتل رسیده و همچنین عوامل اورژانس اعلام کردند از مرگ وی چند روزی گذشته است.

در نخستین شاخه از تحقیقات با استعلام پلاک خودرو مشخص شد مالک ۲۰۶ همان دختر آرایشگری است که ۱۸ آبان ماه مادرش گمشدنش را به پلیس خبر داده بود. در ادامه، مادر لیلا با حضور در پزشکی قانونی جسد دخترش را شناسایی کرد. یکی از ساکنان خیابان ابراهیمی گفت: چند روزی بود این ماشین ۲۰۶ اینجا پارک بود. ابتدا فکر کردم که صاحب آن مهمان یکی از همسایهها است اما امروز وقتی از کنارش عبور کردم، متوجه جعبه بزرگ زرد رنگی داخل آن شدم. بوی خیلی بدی از داخل ماشین به مشامم رسید. وقتی به آن نزدیکتر شدم، بوی متعفن حالم را بد کرد. به همین دلیل مشکوک شدم و بلافاصله موضوع را به پلیس خبر دادم. با کشف جسد دختر گمشده، تیمی از کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی در تلاشند تا هرچه زودتر عامل و عاملان این جنایت را شناسایی و دستگیر کنند.

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

دستور رهبر انقلاب به مجلس: سؤال از رئیس جمهور را متوقف کنید/ طراحان سوال انصراف دادند

طرح سوال از رییس جمهور تا اینجا كار مثبتی بود،هم نشان دهنده احساس مسئولیت مجلس و هم آمادگی مسئولان دولتی برای پاسخگویی است،اما ادامه این كار آن چیزی است كه دشمن می خواهد.

دیدار جمعی از بسیجیان سراسر كشور با رهبر انقلاب ساعتی پیش در حسینیه امام خمینی انجام شد.

به گزارش عصر ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبرانقلاب ، آیت الله خامنه ای در این دیدار تصریح کردند: طرح سوال از رییس جمهور تا اینجا كار مثبتی بود،هم نشان دهنده احساس مسئولیت مجلس و هم آمادگی مسئولان دولتی برای پاسخگویی است، اما ادامه این كار آن چیزی است كه دشمن می خواهد.

ایشان افزودند: از نمایندگان محترم، تقاضا می كنیم از اینجا به بعد ادامه ندهند.

رهبر انقلاب اضافه کردند: رفتار كشورهای اسلامی در قضیه غزه مناسب نبود. آنهایی كه داعیه دنیای اسلام را دارند در این مواقع باید خود را نشان دهند.

طراحان انصراف دادند/ طرح سوال منتفی شد

سخنگوی طراحان سئوال از رئیس جمهور اعلام کرد: امضا کنندگان این طرح با صدور بیانیه ای انصراف خود را از پیگیری طرح مذکور اعلام کردند.

به گزارش مهر، عوض حیدرپور سخنگوی طرح سئوال از رئیس جمهور با حضور در جمع خبرنگاران پارلمانی، به سخنان امروز رهبر معظم انقلاب در جمع بسیجیان اشاره کرد و گفت: مقام معظم دستوری صادر کرده اند که نمایندگان سئوال کننده به دنبال آن با صدور بیانیه ای انصراف خود را از طرح سئوال از رئیس جمهور اعلام کردند.

به گفته حیدرپور متن بیانیه نمایندگان به این شرح است:

رهنمودهای مقام معظم رهبری و فرامین ایشان نصب العین و فصل الخطاب برای نمایندگان بوده است. با لبیک به فرمان ایشان نمایندگان سئوال کننده مراتب انصراف خود را از ادامه طرح سئوال از رئیس جمهور اعلام می کنند.

بر اساس این گزارش مقام معظم رهبری امروز در جمع بسیجیان طی سخنانی تاکید کردند: طرح سئوال از رئیس جمهور تا اینجا کار مثبتی بود. هم نشان دهنده احساس مسئولیت و هم آمادگی مسئولان دولتی برای پاسخگویی است، اما ادامه این کار چیزی است که دشمن می خواهد. ایشان در ادامه بیان داشتند از نمایندگان محترم تقاضا می کنیم از این به بعد ادامه ندهند.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

من به عنوان یه ایرانی به این بزرگواران بالا خیلی خیلی خیلی افتخار می کنم;)
            آدم می مونه با خودش که کی بهتر از اون یکیه؟
            نمایندگان شجاع یا رئیس جمهور مدبر و پاکدست یا آقا که دیگه نور چشم ماست...
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/11/21, 13:26.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

واکنش مطهری به حکم حکومتی رهبری

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بعد از حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب درباره سؤال، نیاز به پس گرفتن امضاها نیست و ما تابع حکم حکومتی هستیم.

به گزاش انتخاب، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که طرح سؤال از رئیس جمهور را امضا کرده بود در گفتو گو با فارس، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای متوقف کردن طرح سؤال از رئیس جمهور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره طرح سؤال از رئیس جمهور حکم حکومتی داشتند و بنده نیز خود را تابع این حکم میدانم.

وی افزود: طرح سؤال از رئیس جمهور با حکم حکومتی خود به خود منتفی است و نیازی به اینکه نمایندگان امضایشان را پس بگیرند، ندارد.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

رزمایش بزرگ دریایی ارتش دی ماه در سواحل جنوب شرق برگزار میشود

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

نسخه چاپيارسال به دوستان
                  عضو هیئت رئیسه مجلس:
                  بیانات رهبری فصلالخطاب است/ انصراف همه از طرح سئوال از رئیسجمهور

خبرگزاری فارس: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه بیانات مقام معظم رهبری برای نمایندگان فصلالخطاب است، طرح سئوال از رئیسجمهور متوقف شد.
                  خبرگزاری فارس: بیانات رهبری فصلالخطاب است/ انصراف همه از طرح سئوال از رئیسجمهور

حجتالاسلام حسن سبحانینیا، ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای متوقف کردن طرح سئوال از رئیسجمهور، اظهار کرد: قطعا همواره رهنمودها و بیانات مقام معظم رهبری و فرامین ایشان برای نمایندگان فصلالخطاب بوده است.

وی افزود: البته امروز حضرت آقا، هم از نمایندگان مجلس به خاطر احساس مسئولیت و هم از دولت به دلیل آمادگی برای پاسخگویی تقدیر کردند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنابراین در همین راستا نمایندگان مجلس نیز با لبیک به فرمان مقام عظمای ولایت امضاهای خود را پس گرفته و اکنون طرح سئوال از رئیس جمهور متوقف شده است.

نظر

• پاسال
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 304

قرار بود در انتخابات بعدی رییس جمهوری دیگر شرکت نکنم ولی در انتخابت مجلس هم شرکت نمیکنم دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نمیکنم اصلن من شناسنامهام را پاره میکنم کارت ملی هم را آتش میزنم کارت هوشمند هم نمیگیرم من هم به این نمایندگان ......
                    در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

حمایت رهبر کره شمالی از بشار اسد!

گروه بين الملل: رهبر کره شمالی با ارسال پیامی به رئیس جمهوری سوریه بر حمایت کشورش از دمشق و دولت اسد تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، خبرگزاری رسمی کره شمالی در تاریخ ۱۶ نوامبر بیانیهای منصوب به کیم جونگ اون، رهبر این کشور منتشر کرد که در آن نوشته شد: تبریکات گرم من مرا به دولت و مردم کشور دوست، سوریه، در چهل و دومین سالگرد به قدرت رسیدن حزب بعث در سوریه بپذیرید. در این بیانیه تاکید شده است: جنبش تسویه (جنبشی که موجب به قدرت رسیدن حزب بعث در سوریه شد) یک رویداد تاریخی بود که در مبارزه مردم سوریه به منظور دفاع از حاکمیت کشورشان و ایجاد یک جامعه جدید موفق و بسیار متمدن فرصتی مهم به وجود آورد. در خاتمه این پیام آمده است: من با غنیمت شمردن فرصت برای شما در عمل مسئولانهتان آرزوی موفقیت میکنم و بر همبستگی قاطع مردم با جنگ مردم سوریه به منظور دفاع از حاکمیت، صلح و ثبات کشورشان تاکید میکنم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

لاریجانی: حمایتمان از فلسطین نظامی بود

گروه سياسي: رئیس مجلس با بیان اینکه نمایندگان مجلس آماده همراهی با مردم فلسطین در جنگ با صهیونیستها هستند گفت: با افتخار میگوییم که حمایت ما از فلسطین جنبه مادی و نظامی داشت.

علی لاریجانی كه در حاشیه راهپیمایی نمایندگان مجلس سخن میگفت، با بیان اینکه راهپیمایی نمایندگان مجلس در حمایت از ملت فلسطین معنا دار است، گفت: راهپیمایی نمایندگان مجلس در حمایت از مردم مظلوم و شجاع فلسطین برگزار شده است. وی افزود: درباره حمله رژیم صهیوینستی به غزه مباحث مختلفی مطرح است اما آنچه در بین همه این مباحث مشترک است اشتباه محاسباتی رژیم صهیونیستی است. لاریجانی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی تصور میکرد که برای خروج از پوسته انزوا میتواند به حماس ضربه بزند تصریح کرد: مردم فلسطین با الگوی عاشورایی امام حسین (ع) در مقابل صهیونیستها ایستادند و البته از ملت ایران نیز پند گرفتهاند. رئیس مجلس با بیان اینکه سلاح مجاهدت همراه با موشکهای فلسطین پاسخ محکم مردم غزه به صهیونیستها بود، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی با پاسخ قوی مردم فلسطین، بیش از گذشته در شرایط سقوط قرار گرفته است و رژیم صهیونیستی در این ماجرا خسران جدی خواهد دید.

لاریجانی اظهار داشت: ما با افتخار اعلام میکنیم که از ملت فلسطین و حماس حمایت کردیم و با افتخار اعلام میکنیم که در سختترین شرایط در کنار مردم فلسطین خواهیم بود. رئیس مجلس، تاکید کرد: افتخار میکنیم که کمک ما به مردم فلسطین جنبه مادی و نظامی داشته است و این کشورهای عربی که مینشینند و نشست برگزار میکنند باید بدانند که ملت فلسطین نیازی به سخنرانی و نشست ندارد. برخیها در این ماجراها گفتهاند که ما برده نیستیم اما حرف ما این است که کشورهای عربی برای کمک به ملت فلسطین باید کمک نظامی کنند.

لاریجانی با بیان اینکه نمایندگان مجلس به عنوان نمایندگان ملت اعلام میکنند که آماده اعزام به غزه و جنگ با صهیونیستها در کنار ملت فلسطین هستند، از مسئول سفارت مصر در ایران که در همراه با نمایندگان مجلس در راهپیمایی ضد صهیونیستی شرکت کرده بود، خواست زمینه اعزام نمایندگان مجلس به غزه را فراهم کند.

نظر

• نادری
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 519

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          واکنش مطهری به حکم حکومتی رهبری

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بعد از حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب درباره سؤال، نیاز به پس گرفتن امضاها نیست و ما تابع حکم حکومتی هستیم.

به گزاش انتخاب، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که طرح سؤال از رئیس جمهور را امضا کرده بود در گفتو گو با فارس، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای متوقف کردن طرح سؤال از رئیس جمهور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره طرح سؤال از رئیس جمهور حکم حکومتی داشتند و بنده نیز خود را تابع این حکم میدانم.

وی افزود: طرح سؤال از رئیس جمهور با حکم حکومتی خود به خود منتفی است و نیازی به اینکه نمایندگان امضایشان را پس بگیرند، ندارد.
                          چرا و به چه علت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

کد خبر: ۱۳۳۰۲۶
                            ۰۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۹

«اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در زندان اوین با فرزندانش دیدار کرد.

مهدی و فائزه هاشمی رفسنجانی دو فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی از حدود یک ماه پیش در زندان به سر می برند. پسر دوم رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دوم مهرماه بلافاصله پس از ورود به تهران مورد بازجویی قرار گرفت و روز بعد از آن در مراجعه به دادسرای اوین، بازداشت شد.

فائزه هاشمی نیز درپی اجرای حکم محکومیت خود که در دی ماه سال 90 از سوی دادگاه به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به شش ماه حبس محکوم شده بود، اول مهرماه سال جاری بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

در این راستا «سیدمحمود علیزاده طباطبایی» وکیل مدافع مهدی هاشمی از ملاقات حضوری آیتالله هاشمی رفسنجانی با دو فرزندش (مهدی و فائزه هاشمی) در زندان اوین خبر داد.

وی گفت: این ملاقات بعدازظهر روز سه شنبه 30 آبان ماه در محل زندان اوین انجام شده است.

علیزاده طباطبایی بدون اشاره به جزییات بیشتری از این ملاقات تاکید کرد که این دیدار به درخواست قوه قضاییه صورت گرفته است.

پیش از این نیز «اکبر هاشمی رفسجانی» در 15 آبان به دلیل بستری شدن مهدی هاشمی در بیمارستان دی با او دیدار کرده بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

عاشورا در هامبورگ آلمان تعطیل رسمی شد

در پی توافق شهرداری هامبورگ آلمان و «انجمن ترکی اسلامی هامبورگ»، «فدراسیون مراکز فرهنگی اسلامی»، و «شورای جوامع اسلامی» این شهر عاشورا به همراه اعیاد قربان و فطر در این شهر تعطیل رسمی شد.

به گزارش انتخاب به نقل از تقریبنیوز «زکریا آلتوگ» رئیس انجمن ترکی اسلامی هامبورگ، اعلام کرد: مقامات شهر هامبورگ آلمان با تعطیلی روزهای عید فطر، عید قربان و روز عاشورا در این شهر موافقت کردند.

وی روز امضای این توافقنامه را روزی تاریخی برای هامبورگ و همچنین کشور آلمان توصیف کرد و افزود: این توافقنامه توسط «انجمن ترکی اسلامی هامبورگ»، «فدراسیون مراکز فرهنگی اسلامی»، و «شورای جوامع اسلامی» این شهر به امضا رسید، که طی آن مقامات شهر تعطیلات قربان، فطر و روز عاشورا را به عنوان تعطیلات رسمی مسلمانان به رسمیت شناختند.

آلتوگ ادامه داد: در شهر هامبورگ 150 هزار مسلمان و در سراسر کشور آلمان حدود 4 میلیون مسلمان زندگی می کنند که این جمعیت برابر با 5 درصد کل جمعیت 82 میلیونی آلمان است. این کشور بعد از فرانسه، از نظر تعداد مسلمانان، جایگاه دوم را در بین دیگر کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده است.

«اولاف شولز» شهردار هامبورگ نیز امضای این توافقنامه را یک نقطه عطف دانست و گفت: با امضای این توافقنامه ما بنیان اجتماعی شهر خود را تقویت میکنیم زیرا همگی هامبورگی هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد که این توافقنامه با اکثریت آرا به تصویب برسد چراکه این توافقنامه به منظور تأیید نهایی، باید توسط پارلمان مدنی شهر هامبورگ که حزب شولز در آن اکثریت را در اختیار دارد، تصویب شود هرچند نمایندههای دموکرات مسیحی و سبزها در پارلمان نیز از این توافقنامه استقبال کردهاند.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

وزیر خارجه مصر آتش بس را اعلام کرد/ اجرای آتش بس ساعت 9 به وقت قاهره

محمد کامل عمرو وزیر خارجه مصر در یک نشست خبری با اعلام آتش بس میان فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی زمان اجرایی شدن آن را ساعت 9 امشب به وقت قاهره دانست.

به گزارش مهر به نقل از شبکه های الجزیره و العربیه، محمد کامل عمرو وزیر خارجه مصر در یک نشست خبری با شرکت هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا در قاهره با اعلام آتش بس میان رژیم صهیونیستی وحماس زمان اجرای آن را ساعت 9 چهار شنبه شب به وقت قاهره(ده و نیم شب به وقت تهران) دانست.

نظر

در حال کار...
                                X