اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #17776
    سفیر ایران در اردن: حاضریم در مقابل تبادلات تجاری و گردشگری، 30 سال نفت رایگان در اختیار اردن قرار دهیم!/اردن: اتحادمان با عربستان را رها نخواهیم کرد

    دکتر مصطفی مصلح زاده سفیر ایران در اردن گفته است که تهران اماده است در برابر تبادلات محصولات مورد نیاز و گشایش درهای اردن بر روی گردشگران ایرانی، به مدت 30 سال نفت رایگان در اختیار اردن قرار دهد.



    دکتر مصطفی مصلح زاده سفیر ایران در اردن گفته است که تهران اماده است در برابر تبادلات محصولات مورد نیاز و گشایش درهای اردن بر روی گردشگران ایرانی، به مدت 30 سال نفت رایگان در اختیار اردن قرار دهد.

    به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از "الرای"، وی با حضور در برنامه ماهواری "جوسات" در خصوص رابطه ی ایران و اردن گفت: کشورم به دنبال افزایش رابطه ی دیپلماتیک و تخاری با اردن است.

    سفیر ایران در اردن افزود: دشمن ما مشترک است و همه می دانند که این دشمن به دنبال ایجاد تفرقه بین مسلمانان برای تسلط بر منطقه است.

    سخنگوی دولت اردن در واکنش به سخنان سفیر ایران در این کشور گفته است که اردن تمام پیشنهادها را بررسی می کند.

    از سوی دیگر، الحیاه به نقل از یک مقام ارشد حکومت اردن نوشت: تهران چیزی غیر از تبادلات تجاری و گردشگری دینی می خواهد.

    این مقام ارشد حکومت اردن افزود: اردن اتحاد تاریخی خود با کشورهای خلیج فارس مخصوصا عربستان را رها نخواهیم کرد.

    همچنین شیخ همام سعید رهبر اخوان المسلمین اردن ضمن انتقاد شدید از ایران با پیشنهاد مصلح زاده مخالفت کرده است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #17777
      خاتمی: اهل تحریم نیستیم، ولی نداشتن کاندیدا در انتخابات به هیچ وجه به معنی خروج از نظام نیست/ مگر فلان آقای نظامی حق دارد درون و بیرون نظام را تعریف کند؟/ غربی ها دم از انسان می زنند، اما امروز بزرگترین فشار را با تحریم به مردم ما وارد می کنند

      تا کی همه مان تو سری خور باشیم و این همه تحقیر و توهین نسبت به همین دولت ها و ملت ها بشود و یک ملت زیر پنجه ها و چکمه های رژیم سفاک گرفتار باشد و ما حتی سر و صدای درستی هم نمی بینیم. دولت ها بیایید به ملت ها توجه کنند کنار ملت ها قرار بگیرند. دولت ها این امکانات را از ملت ها گرفته اند و باید در مقابل این مسائل بیاستند. ...همان هایی که به خاطر شکستن پای آهو در فلان نقطه جهان موضع گیری می کنند اینجا مردم این طوری دارند کشته می شوند ولی عکس العملی نشان نمی دهند یا امور را به تعارف برگزار می کنند.


      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


      سید محمد خاتمی در دیدار با اصلاح طلبان پس از استماع سخنان حضار، ضمن اشاره به قیام امام حسین و فلسفه عاشورا، به مسائل جاری و بین المللی پرداخت در مورد انتخابات پیش رو اظهار نظر کرد.

      به گزارش سرویس سیاسی انتخاب ؛ متن کامل سخنان سید محمد خاتمی را می توانید در ادامه بخوانید:

      بسم الله الرحمن الرحیم

      خیلی خوش آمدید. از دیدار شما خوشحالیم. مطالب خوبی گفته شد و نکته های خیلی خوبی بود و ان شاء الله بتوان اینها را بسط داد و در جامعه هم روشن گری گرد.

      ما در ماه محرم هستسم، محرم ماه خیلی مهمی است. نکته های خیلی قشنگی گفته شد راجع به محرم. ما داریم که ابا عبدالله "قتیل العبرات"(شهید اشک ها)است، شهیدی که اشک ها نثار او می شود.

      شور مذهبی خیلی مهم است حماسه را زنده نگاه داشته است. همین اشک ها ، عزاداری ها همین شورها و هیجان ها ، مرثیه سرایی ها، شعرها، کارهای هنری فرهنگی و اجتماعی و روضه ها همه اینها بسیار مهم بوده و واقعا نام و یاد ابا عبدالله را زنده نگاه داشته منتهی زنده نگاه داشتن ابا عبدالله برای این است که راه امام حسین علیه السلام زنده نگاه داشته شود اگر خدای نکرده فقط اسم و نام باشد و لی آن راه و محتوا فراموش شود و حتی پوشیده بشود چه بسا ما امام حسین را مطرح می کنیم ولی آن را مصرف می کنیم در مسیرهایی که درست خلاف جهت مسیر قیام ابا عبدالله است این جفای به ابا عبدالله است نه خدمت به ابا عبدالله.
      امام حسین قدرت طلب نبود، برای منافسه در سلطان و به دست آوردن قدرت ظاهری قیام نکرد و نیز حرکت او سرکشانه و آشوبگرانه نبود (لا اشراً و لا بطراً) بلکه آمده بود برای طلب اصلاح در امت جدش، انحرافاتی را دیده بود که می بایست با آن مبارزه کند، حداقل این است که حقیقت را برای تاریخ روشن کرد.
      تعریفی که از امر به معروف و نهی از منکر دارد یعنی مبارزه با ظلم مجسمی که وجود دارد.
      شما می دانید که حضرت در زمان معاویه اقدامی نکرد گرچه نامه های تندی خطاب به معاویه داشت ولی او عهد امام حسن را نشکست.

      امام مجتبی علیه السلام هنگامی که مردم از دور او پراکنده شدند صلح کردند، منتهی قرارداد بسیار محکمی بسته شد که البته معاویه همه آن را زیر پا گذاشت.

      آخرین نکته قرارداد آن بود که معاویه بعد از مرگش تکلیف را به مردم بسپارد و نیایید کسی را معین کند و درباره حکومت اسلامی مردم تصمیم بگیرند و کارشان را انجام دهند.

      همه اینها نقض شد آخری آن خلافت یزید بود او هم روی کار آمد خواست بیعت بگیرد که امام حسین ایستاد و چه ایستادنی.

      انحراف بزرگی که ایجاد شده بود هم از نظر شخصیتی که حاکم بر امت اسلامی بود و هم بدعت بسیار بزرگی که از زمان امویان (معاویه) حکومت موروثی شد و در دوران بنی عباس هم این مسأله ادامه یافت و امام حسین در مقابل همه این انحرافات از جمله این امر ایستاد و اصلاح گری امام حسین هم شورش گری نبود، روشن گری و بیدارگری بود. مخاطب آن تاریخ بود تا معلوم شود که دو اسلام وجود دارد یک اسلامی که عبودیت خدا را محور کار قرار داده و در مقابلش سر گرانی و سر فرازی انسان در مقابل هر چه جز خداست خدایی که انسان را آزاد آفریده و آزاده خواسته است این انسان نباید مورد ستم قرار گیرد.

      اسلامی که به مردم حرمت می گذارد حق مردم را می شناسد عدالت را برای مردم می خواهد حاکمان زورگو را نمی خواهد این اسلام در مقابل اسلامی است که پوششی می شود برای روی کار آمدن قدرت ها و جبارانی که هر گونه کاری که می خواهند می کنند و به هیچ کس پاسخگو نیستند.

      اشکی که مردم ریختند عزاداری هایی که کردند به خصوص دوران هایی که خفقان سخت بود سبب شد عاشورا و امام حسین علیه السلام در ذهن ها زنده بماند و از طریق عاشورا به محتواها پی ببریم و تکلیف خودمان را در هر زمانی بدانیم از جمله اینکه کجا دارد ظلم می شود، کجا دارد حق انسان نابود می شود.

      شیعه و پیرو ابا عبدالله بودن ایستادن در مقابل ظلم و حق کشی و اجحاف به انسان است و این که پیرو امام در دفاع از حقوق انسانها و نیز ارزشهای والای معنوی و اخلاقی و انسانی برخیزد.

      امیدوارم همه ما بتوانیم از محرم و عاشورا درس بگیریم و واقعا پیرو ابا عبدالله باشیم.

      در همین جا عرض بکنم در طول تاریخ ظلم و ستم فراوان بوده هم حکومت های جباری که هیچ حرمتی به انسان ها نگذاشته اندچه حکومت های عرفی و چه حکومت های دینی و این دومی بدتر از اولی است که قلدری در صحنه بیاید و بگوید می خواهد حکومت کند هیچ توجیه دینی نمی کند اما اگر ظلم و اجحاف توجیه دینی شد چنان که در تاریخ اسلام توجیهات فلسفی و دینی برای حکومت های جبار کردند، این خطرناک تر است.

      انقلاب ما گفت نمونه ای که در تاریخ داریم عدل علی است و آن را می خواهیم پیاده کنیم یعنی در طول تاریخ اسلام بعد از پیامبر که واقعا می توانیم به عنوان الگو اشاره کنیم. البته وضع حکومت و جامعه در زمان خلفای راشدین قابل قیاس با وضع اسف بار دوران اموی و عباسی نیست، ولی آنچه در تاریخ جلوه تابناک دارد، حکومت امام علی علبه السلام است. ما با عدل علی آمدیم و انقلاب کردیم با اسلامی که به انسان احترام می گذارد و قدرت را مردمی و پاسخگو در برابر مردم می داند.

      پیامبران نیامدند به زور مردم را به قسط وا دارند بلکه آمده اند تا رشد بدهند مردم را تا مردم خودشان به قسط برخیزند. این خیلی مسأله مهمی است.

      اگر مردم آگاهی نداشته باشند ممکن است حکومت عادل روی کار بیاید ولی دوام ندارد یا انحراف پیدا می کند و چون پایگاه مردمی ندارد اگر هم بیاید از بین خواهد رفت.

      ما باید این مسأله را روشن کنیم که آیا اصلاحات یعنی فقط در حکومت بودن؟ یا با مردم بودن؟ اصلاً حکومت برای حکومتگران؛ ولی باید حق و حرمت و جایگاه و معیشت مردم پاس داشته شود. گرچه همواره باید از حکومتی که نماینده مردم باشد و از رأی آزاد مردم برآمده باشد دفاع کرد، ولی مسأله این نیست که بگوییم ما حتما باید در حکومت باشیم. باید مردم را رشد داد. اصلاح گری رشد دادن مردم است. روشنفکری هم به معنی واقع اش توجه به مردم است.

      به هر حال ظلم در طول تاریخ بوده است و بسیاری از حکومت های جبار وجود داشته اند، ولی امروز ظلم در عرصه بین المللی بسیار سنگین است.

      نمونه کار همان است که الان دارد در غزه می گذرد.

      این مردم مظلوم که در بیش از نیم قرن آواره شده اند، در تنگنا قرار گرفته و سرزمینشان را گرفته اند و دائما سرکوب می شوند و اخیراً این سرکوب خونین و وجشیانه در غزه که واقعا دل آدمی را خون می کند، زنان و کودکانی که به وحشیانه ترین وضعی قتل عام می شوند و این ها نشانه بد اخلاقی و بی رحمی است که در عرصه بین المللی وجود دارد.

      همان هایی که به خاطر شکستن پای آهو در فلان نقطه جهان موضع گیری می کنند اینجا مردم این طوری دارند کشته می شوند ولی عکس العملی نشان نمی دهند یا امور را به تعارف برگزار می کنند.

      گرچه اسرائیل نشان داده که به قراردادهای بین المملی تعهدی ندارد و بزرگترین نقض کننده هم همین امر است ولی چرا مجامع مسؤول در برابر این ستم نمی ایستند؟ !

      البته ملت های اغلب کشورها بیدارند ولی کجاست موضع گیری دولت ها؟ بخصوص دولت های اسلامی و عربی. کجا هستند؟

      تا کی همه مان تو سری خور باشیم و این همه تحقیر و توهین نسبت به همین دولت ها و ملت ها بشود و یک ملت زیر پنجه ها و چکمه های رژیم سفاک گرفتار باشد و ما حتی سر و صدای درستی هم نمی بینیم. دولت ها بیایید به ملت ها توجه کنند کنار ملت ها قرار بگیرند. دولت ها این امکانات را از ملت ها گرفته اند و باید در مقابل این مسائل بیاستند.

      اما در مورد خودمان!

      الان وضعی که ما بخصوص از نظر اقتصادی داریم وضع سختی است و بالاخص از نظر وضعیت معیشت مردم عادی خیلی دشوار است نمی خواهم بحث کنم که چقدر به خاطر اشکالات مدیریتی است و چقدر تحمیل شده از بیرون است اما اجمالا این را می گویم که تحریم ها و فشارهای بین المللی یکی از عوامل اصلی است که البته اگر مدیریت سنجیده ای بود می شد آثار بد آن را کم کرد.

      آنچه این جا عرض می کنم این است که غربی ها و دیگران چه فکر می کنند آنهایی که دم از انسان می زنند! امروز بزرگترین فشار را مردم ما دارند متحمل می شوند. چه تحریم هوشمندی؟ این تحریم برای فشار آوردن روی مردم است حقوق بشر و انسان چه شده؟

      من به این روش ها اعتراض می کنم.

      البته می توان روش های مناسب تری برای تعامل با دنیا داشت ولی نمی توان در برابر این تحریم که سخت مردم را تحت فشار قرار داده است ساکت بود. امروز باید دفاع از مردمی کرد که این طور دست و پا می زنند در این مشکل ها و نیازهای حیاتیشان. هم کالاهای اساسی و هم دارو و درمان امروز مشکل پیدا کرده است. این چه تحریمی است؟

      مطمئناً ملت ما اینها را به حساب خواهد آورد و بخش هایی از آن را هم علیه خود می داند.
      به هر حال وضع کنونی کشور ناگوار است و همه موظفیم که برای اصلاح این وضع تلاش کنیم. ولی چه کنیم که یک جریان و تفکری می گوید من نظامم و هر کس مستحیل و هضم در من نشود خارج از نظام است!

      مگر فلان آقای نظامی یا امنیتی حق دارد درون و بیرون نظام را تعریف کند؟ ! اینها یعنی چه؟
      نظام همین مردم هستند و اگر اعتراض و انتقادی هست به خاطر نظام است که مبادا از معیارها و ارزشهای اصلی اش دور شود.

      ما چهره نظام را زیبا می خواهیم.

      ما نظامی می خواهیم که به معیشت مردم برسد، حرمت مردم را نگه دارد. مائیم که از حقیقت نظام دفاع می کنیم.

      اما در مورد انتخابات و اصلاح طلبان مثل این که مشکل فقط این است که چه کسی کاندیدا بشود؟ نخیر، آیا اصلا شما را راه می دهند؟

      یکی از مسائل مهم این است که احساس نکنند دل ما برای قدرت لک زده است والله قدرت باشد برای هر کس که می خواهد بیاید کار بکند ما می خواهیم زندگی کنیم، حرف بزنیم امنیت داشته باشیم.

      باید همه قانون اساسی اجراء بشود. قانون اساسی هم ولایت فقیه دارد و هم حقوق مردم ، هم منبعث بودن حکومت از رای مردم و هم مسؤول بودن حکومت در برابر مردم و هم قدرت مردم در جابه جاکردن حکومت بدون توسل به زور. همه اینها در قانون اساسی است و همه آنها باید اجرا شود.

      البته این به هیچ وجه به این معنا نیست که قانون اساسی عیب ندارد قانون اساسی هم امر بشری است اما ملاک و معیار همه ما در عمل باید قانون اساسی باشد.

      اصلاح طلبی چه میگوید؟ می گوید هر کس پایبند به قانون اساسی است هر عقیده ای می خواهد داشته باشد و می گوید من در چارچوب قانون اساسی عمل میکنم شهروند جمهوری اسلامی است و از همه حقوق آن برخوردار است.

      مردم و اصلاح طلبان باید توجه کنند که مسأله ما این نیست که حتما به قدرت برسیم.

      و بحث دیگر انسجام بین نیروها و از جمله در امر انتخابات آنچه مهم است اجماع و همبستگی همه نیروها در این مورد است. پراکنده گویی و پراکنده کاری به زیان همه است.

      باید دید آیا زمینه برای حضور اصلاح طلبان فراهم است؟ راه برای افرادی که از کل جریان اصلاح طلبی و کل جامعه به صورتی نمایندگی کنند باز است؟

      آنچه برای ما مهم است این است که ما داخل نظامیم هیچ کس حق ندارد بگوید چه کسی داخل نظام است و چه کسی خارج نظام.

      سلب تابعیت یک فرد خلاف قانون است آن وقت چطور حکم صادر می کنند که کسانی خارج از نظام هستند. آن هم از سوی چه کسانی؟ کسانی که نباید در عرصه سیاسی فعال باشند! این فضا باید عوض شود.

      نگرانی ما خروج از معیارهایی است که در نظام و انقلابمان یافتیم و هشدار می دهیم که که انحراف از آن ها پیدا نشود یا اگر شده است اصلاح شود.

      ما ولی مردم نیستیم، این مردم هستند که باید توجیه شوند که بیایند پای صندوق. آیا ما این توجیه را کرده ایم؟ آیا واقعا این طوری هست؟ آیا کاندیدای اصلاح طلبان می تواند در این فضا همه حرف هایش را بزند یا اگر بزند به انواع اتهامات متهم می شود؟ البته که معتقدم راه خوب و درست این است که با تغییر رویکردها و حفظ نظام وضعیتی پیش بیاید که عقل و تدبیری بیاید که مشکلات مملکت را رفع کند و هم دیدگاه جهانی را نسبت به ایران عوض کند و هم اینکه بتواند در جامعه مدیریت درست بکند.

      دوستی گفت اصلاحات دچار رهبانیت است و فقط هنگام انتخابات خود را نشان می دهد، این حرف درخور توجه است، ولی آن طرف قضیه هم این که نباید طوری رفتار کنیم که موجب استحاله اصلاحات شود. اصول را نباید فدای مصلحت اندیشی های موسمی کرد.

      آمدن در صحنه نباید به معنی استحاله و دست برداشتن از اصولی که اصلاحات دارد باشد و نباید دهن کجی به مردم یا بخش های قابل توجه از مردم بشود.

      باید با مردم ارتباط برقرار کرد و نسبت به دردها و مشکلاتشان همدلی کرد. گرچه اصلاحات شعار اقتصادی نداد اما اصلاح طلبان در طول تاریخ بعد از انقلاب بهترین خدمت را در عرصه اقتصادی داشته اند. اتفاقا کار اقتصادی اصلاحات بیش از کارهای دیگر آن قابل عرضه است. اما شعار آن را کمتر دادیم.

      نباید دست از شعارهایمان برداریم، باید به مردم بگوییم جامعه مدنی ، آزادی حرمت مردم و حقوق انسان، اینهاست که معیشت مردم را هم درست می کند. آن شعارهاست که عسلویه را ایجاد می کند. آن شعارهاست که شما را در دنیا به نحوی مطرح می کند که بدون اینکه اصولتان را از دست بدهید فشارها از شما کم شود و نیز می توانید از امکانات جهان برای پیشرفتتان بهره بگیرید.

      در دوران ما دهها میلیارد دلار سرمایه و تکنولوژی خارجی جذب شد و با درآمدی کمتر از یک سوم درآمد نفتی این دولت در صنعت و کشاورزی و خدمات رشد قابل توجهی داشتیم.

      در سال 83 گندم ما خودکفا شد الان چندین میلیون تن باید گندم وارد بکنند یعنی نان مردم هم وابسته به واردات شده است واردات هم تحریم جلویش گرفته از آن طرف هم به درآمد نفت که منبع در آمد ما بوده لطمه خورده است بله فشار روی مردم میاید البته ما به خارجی ها اعتراض می کنیم که چرا شما چنین می کنید که فشار آن روی مردم بیاید.

      من درباره انتخابات آینده فعلاً نظری نمی دهم، آن را به اجماع اهل حل و عقد و جریان اصلاح طلبی واگذار می کنم، ولی باز هم بر این نکته تأکید می کنم که گرچه ما اهل تحریم نیستیم، ولی عدم شرکت و نداشتن کاندیدا به هیچ وجه به معنی خروج از نظام نیست. نباید تحت تأثیر جنگ روانی قرار بگیریم
      .
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #17778
        بخشی از فرموده سید جلیل القدر خاتمی بزرگوار

        نباید دست از شعارهایمان برداریم، باید به مردم بگوییم جامعه مدنی ، آزادی حرمت مردم و حقوق انسان، اینهاست که معیشت مردم را هم درست می کند. آن شعارهاست که عسلویه را ایجاد می کند. آن شعارهاست که شما را در دنیا به نحوی مطرح می کند که بدون اینکه اصولتان را از دست بدهید فشارها از شما کم شود و نیز می توانید از امکانات جهان برای پیشرفتتان بهره بگیرید.

        در دوران ما دهها میلیارد دلار سرمایه و تکنولوژی خارجی جذب شد و با درآمدی کمتر از یک سوم درآمد نفتی این دولت در صنعت و کشاورزی و خدمات رشد قابل توجهی داشتیم.

        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #17779
          شکایت وزارت ارشاد از یک روزنامه بخاطر کاریکاتور احمدی نژاد

          پاکآیین با اشاره به این مطلب که رعایت حدود قانونی از تکالیف مطبوعات است ادامه داد: کاریکاتور صفحه نخست امروز روزنامه مغرب متضمن تخلف آشکار از ماده 6 قانون مطبوعات است و درج چنین کاریکاتوری در شرایطی که رهبر معظم انقلاب به وحدت و انسجام بین قوای سه گانه کشور تاکید کردند باعث تاسف و حاکی از بی توجهی به منافع ملی و تکالیف قانونی است که با شناختی که بنده از هیئت نظارت بر مطبوعات دارم مطمئن هستم که از این تخلف چشم پوشی نشده و با آن برخورد قاطع میشود.
          مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد از شکایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از روزنامه مغرب خبر داد.

          پدارم پاکآیین در گفت و گو با فارس اظهار داشت: روزنامه مغرب تا کنون تخلفات زیادی داشته که یکی از آنها درج کاریکاتور امروز در صفحه نخست این روزنامه است.

          وی گفت: کاریکاتور و تیتر یک صفحه نخست امروز این روزنامه از جمله تخلفات یاد شده و موضوع شکایت وزارت ارشاد از این روزنامه است.


          مدیرکل مطبوعات داخلی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد تصریح کرد:در جلسه هیئت نظارت بر مطبوعات که بلافاصله بعد از تعطیلات ایام سوگواری امام حسین(ع) برگزار میشود به تخلفات این روزنامه رسیدگی و با استفاده از ظرفیت های قانونی برخورد قاطع صورت میگیرد.

          پاکآیین با اشاره به این مطلب که رعایت حدود قانونی از تکالیف مطبوعات است ادامه داد: کاریکاتور صفحه نخست امروز روزنامه مغرب متضمن تخلف آشکار از ماده 6 قانون مطبوعات است و درج چنین کاریکاتوری در شرایطی که رهبر معظم انقلاب به وحدت و انسجام بین قوای سه گانه کشور تاکید کردند باعث تاسف و حاکی از بی توجهی به منافع ملی و تکالیف قانونی است که با شناختی که بنده از هیئت نظارت بر مطبوعات دارم مطمئن هستم که از این تخلف چشم پوشی نشده و با آن برخورد قاطع میشود.

          وی تصریح کرد: همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل تخلف زیاد این روزنامه از حدود قانونی مطبوعات و مصوبه شورای عالی امنیت ملی از آن شکایت کرده و انتظار داریم قوه قضاییه هرچه زودتر در این زمینه تصمیم گیری کند.

          مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد افزود: ماده 6 قانون مطبوعات بخش عمده ای از حدود قانونی مطبوعات را بیان می‎کند که هم تخلف امروز و هم سایر تخلفهای این روزنامه عدول از این ماده است.

          وی اضافه کرد: تاکنون تذکراتی به این روزنامه داده شده بود که این روزنامه به آن توجه نکرده و شاهد استمرار تخلفات این روزنامه طی ماه ها و هفتههای اخیر بودیم.



          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #17780
            قطع شبکه موبایل در پاکستان به خاطر امنیت مراسم تاسوعا و عاشورا

            این نخستین بار است که در پاکستان شبکه موبایل با این ابعاد قطع میشود.

            وزارت کشور پاکستان روز جمعه اعلام کرد که برای جلوگیری از حملات به شیعیان در روزهای عاشورا و تاسوعا٬ شبکه موبایل در اغلب نقاط این کشور در دو روز آینده قطع میشود.

            تروریستهای وهابی عموما از بمبهایی که توسط تلفن موبایل هدایت میشوند٬ برای حمله به تجمعات استفاده میکنند.

            این نخستین بار است که در پاکستان شبکه موبایل با این ابعاد قطع میشود.

            شیعیان مظلوم پاکستان در سالهای اخیر، همواره قربانی قتل عام های فرقه ای وهابیون بوده اند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #17781
              لاریجانی در دمشق: استراتژی ایران، مقابله با اسرائیل و آمریکاست

              علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در راس هیاتی وارد دمشق شد. وی در بدو ورود به دمشق، مورد استقبال جهاد لحام رئیس پارلمان سوریه قرار گرفت و دقایقی پیرامون مسائل منطقه و سوریه با هم گفتگو کردند.

              علی لاریجانی گفت: استراتژی جمهوری اسلامی ایران، مقابله با صهیونیست و آمریکاست و در طول این مدت تجربه نشان داده است این استراتژی یک استراتژی دقیق و قابل قبول بوده است.

              به گزارش مهر و ایسنا، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در راس هیاتی وارد دمشق شد. وی در بدو ورود به دمشق، مورد استقبال جهاد لحام رئیس پارلمان سوریه قرار گرفت و دقایقی پیرامون مسائل منطقه و سوریه با هم گفتگو کردند.

              علی لاریجانی در نشستی که در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق با حضور گروههای فلسطینی و نمایندگان آنها در سوریه برگزار شد، اظهار کرد: همه طرحهای اسرائیل و آمریکا در فلسطین با شکست مواجه شده است و در لبنان نیز حضور حزبالله توفیقات زیادی برای مقاومت اسلامی این کشور داشته است و اگر روحیه مجاهدت در این مناطق نبود ما هیچگاه نمیتوانستیم شاهد این پیروزیها باشیم.

              وی تاکید کرد: در طول دهههای اخیر همواره وضعیت صهیونیستها و آمریکا رو به افول بوده است و شکست آنها در جنگها علیه مقاومت فلسطین و لبنان این موضوع را نشان میدهد.

              رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمله نظامی اخیر صهیونیستها به نوار غزه، گفت: مقاومت فلسطین باعث شده که صهیونیستها به دنبال آن باشند که با دستپاچگی این جنگ را به پایان برسانند و حضور دبیرکل سازمان ملل و وزیر خارجه آمریکا در سرزمینهای اشغالی نیز بیانگر این موضوع بود چرا که تا پیش از آن رژیم صهیونیستی تصور میکرد میتواند با سامانه گنبد آهنین خود در مقابل موشکهای مقاومت فلسطین بایستد اما در جنگ اخیر نتوانست به این هدف دست یابد و برای اولین بار ما شاهد موشکباران تلاویو توسط مقاومت فلسطین بودیم و همه این اتفاقات باعث شد که رژیم صهیونیستی از لحاظ سیاسی و امنیتی ضربه شدیدی بخورد و از سوی دیگر نیز بیانگر رشد مقاومت بود.

              لاریجانی تصریح کرد: در سوریه نیز به دلیل آنکه این کشور از مدافعان حامیان مقاومت بود آمریکا و متحدانش در تلاش بودند تا با ماجراجویی و تحرکات نظامی، سوریه را از این عملش باز دارند اما به این هدف خود نیز دست نیافتند.

              وی ادامه داد: انقلابهای منطقه و بیداری اسلامی که به عنوان یک ظرفیت خوب برای تحول در منطقه است نیز باعث سردرگمی آمریکا و متحدانش شده است و آنان به دنبال سرد کردن تنور این بیداریها هستند.

              در ادامه این دیدار، احمد جبرئیل دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین با بیان اینکه ما در فلسطین شاهد فعالیتهای مردمی برای دستیابی به آزادی هستیم، گفت: با وجود شرایط سخت و توطئههای مختلف، مردم فلسطین و گروههای مقاومت همچنان به مسیر خود ادامه میدهند و انقلاب اسلامی ایران نیز عاملی برای موفقیت و پیروزی بیشتر ملت فلسطین شده است.

              وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش امام خمینی (ره) در رابطه با اینکه اسرائیل غده سرطانی است و باید از بین برود، تصریح کرد: این موضوع همواره موضع مقاومت و مردم فلسطین بوده است و قطعا اگر نبود حمایتهای جمهوری اسلامی ایران، ما هیچگاه شاهد پیروزیهای مقاومت فلسطین نبودیم.

              به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در ادامه سفر خود به سوریه و پس از دیدار با نمایندگان گروههای فلسطینی در سفارت جمهوری اسلامی ایرانی در دمشق، به دیدار و گفتوگوی رسمی با رییس مجلس شعب سوریه خواهد پرداخت.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #17782
                نشست سران اتحادیه اروپا برای تعیین بودجه آن بدون توافقی پایان یافت

                نشست ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در بروکسل برای تعیین بودجه هفت ساله آن بدون توافقی پایان یافت. هرمان رامپوی، رئیس شورای اروپا، اعلام کرد که اعضا برای رسیدن به توافق نیاز به گفتگوی بیشتری دارند اما ابراز اطمینان کرد که در جلسه دیگری در اوایل سال آینده میلادی به توافق دست خواهند یافت.
                بسیاری از اعضا، از جمله بریتانیا و آلمان به دلیل مشکلات اقتصادی و برنامه های صرفه جویی، خواستار کاهش هزینه های این اتحادیه هستند اما کشورهای اروپای شرقی که از کمک های مالی این اتحادیه برای طرح های عمرانی خود بهره می برند با کاهش بودجه مخالفند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #17783
                  در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  لاریجانی در دمشق: استراتژی ایران، مقابله با اسرائیل و آمریکاست
                  .
                  خروس بی محل

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #17784
                    خطیب جمعه مشهد: کربلا تاسیس یک جریان تا ظهور امام زمان (عج) است
                    این افراد منحرف....ولایت علی ابن ابیطالب را فقط برای باند بازی
                    میخواهند....
                    چرا این افراد با این حرفها تنبیه نمیشوند!!!!

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #17785
                      در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      این افراد منحرف....ولایت علی ابن ابیطالب را فقط برای باند بازی
                      میخواهند....
                      چرا این افراد با این حرفها تنبیه نمیشوند!!!!

                      با سلام چرا تنبیه می شوند و ظلم هیچ موقع پاه بر جا نمی ماند آن هم با سو استفاده کردن فرستاده خداوند !! و تنبیه آن هم به دست طبیعت و گذشت زمان ! با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #17786
                        لاریجانی:وقت ارسال سلاح به فلسطین است نه لابیگری/ تحلیل مواضع اخیر مصر
                        رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری در بیروت درباره موضع مصر دربرابر حمله اخیر به غزه گفت : کشورها ممکن است ملاحظاتی داشته باشند ، ما به دنبال تحقیر کسی نیستیم و دیدگاه ما این است که در شرایط فعلی باید از ملت فلسطین حمایت واقعی شود.
                        به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لبنان ، علی لاریجانی در سفر به بیروت جمعه شب پس از دیدار با همتای لبنانی خود در کنفرانسی خبری به سئوالات خبرنگاران از لبنان ، ایران و کشورهای مختلف پاسخ داد.

                        رئیس مجلس در پاسخ به خبرنگار مهر که با اشاره به توقع مردم انقلابی مصر از سران این کشور در حمایت صریح و قاطع از فلسطین ، دیدگاه لاریجانی را پیرامون مواضع قاهره در حمله صهیونیست ها به غزه جویا شد، گفت : شرایط کشورها متفاوت است و ممکن است کشورها ملاحظاتی داشته باشند.

                        وی ادامه داد : ما به دنبال تحقیر کسی نیستیم و دیدگاه ما این است که در شرایط فعلی باید از ملت فلسطین حمایت واقعی شود.

                        لاریجانی تاکید کرد : همه کشورها باید در حدی که می توانند کمک کنند.

                        وی در این نشست خبری کشورهای منطقه را بعد از حمله اخیر به غزه به سه دسته تقسیم کرد و گفت : برخی کشورها سکوت و برخی حمایت زبانی کردند . گروهی نیز تلاش می کنند نقش واسطه داشته باشند ، اما نه کمک واقعی می دهند و نه سلاح به مردم فلسطین . زمان این گونه لابی گری ها و حرف های کم خاصیت گذشته است .

                        وی ادامه داد: کسانی که معتقدند به فلسطین کمک کرده اند بگویند چقدر سلاح به آنها داده اند .

                        رئیس مجلس در پاسخ به سؤالی درباره موضع ایران درباره سوریه گفت: بحث ما در سوریه این است که اصلاحات و دموکراسی باید محقق شود و ملاحظه نظامی در این کشور را مطلقا رد می کنیم ، ما مذاکرات با سایر کشورها را ادامه می دهیم تا راه حل سیاسی برای موضوع سوریه کسب شود.

                        وی با بیان اینکه برخی کشورها با ارسال سلاح به سوریه به موضع مقاومت در برابر صهیونیستها ضربه می زنند ، خاطرنشان کرد: در موضوع سوریه ما معتقدیم نباید عدهای از بیرون شرط و شروط تعیین کنند چراکه سرنوشت مردم سوریه باید توسط سوریها رقم بخورد.

                        لاریجانی در پاسخ به خبرنگاری که اختلاف ایران و ترکیه را برسر شرایط سوریه عمیق خواند گفت: ما با ترکیه که کشور دوست و برادر ماست درباره موضوع سوریه اختلافنظر داریم و این اختلاف نظر ما در مباحث روشی است. چراکه ما معتقدیم باید موضوع سوریه به دور از مناقشات بیرونی با یک همگرایی حل و فصل شود.

                        وی ادامه داد: ما در مذاکرات در پی یکی کردن روشها هستیم و تلاش می کنیم اختلاف نظر ها به راه حل مرضی الطرفین برسد.

                        رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین به سؤالی درباره احتمال حمله نظامی ناتو به سوریه تاکید کرد: ما به طور مطلق هرگونه اقدام نظامی در سوریه را رد میکنیم و اساساً معتقدیم مشکلات سوریه باید توسط خود سوریها حل و فصل شود و نتیجه آن توسط صندوقهای رأی و به شکلی کاملاً دموکراتیک مشخص شود.

                        وی در پاسخ به خبرنگاری که درباره موضع ایران در قبال گروهها و جریانهای مختلف لبنان پرسید، گفت: ابتدا باید بگویم در همین جنگ ۳۳ روزه که افتخار ملت لبنان است برخیها در لبنان از حزبالله حمایت نکردند اما معتقد به وحدت گروهها و جریانها در لبنان هستیم.

                        وی درباره تفرقه افکنی ها در لبنان گفت : فکر می کنم رهبران لبنان از اراده قوی برای حل این مساله برخوردارند و ممکن است برنامه هایی برای برهم زدن صحنه سیاسی در این کشور باشد اما این برنامه ریزان آنقدر قدرت ندارند.

                        رئیس مجلس در پاسخ به سؤالی درباره حمایت ایران از غزه در تهاجم اخیر صهیونیستها، اظهارداشت: ما کمک به مردم فلسطین و غزه را وظیفه شرعی خود میدانیم و از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون نیز از فلسطین حمایت کردهایم و از این پس نیز این کار را خواهیم کرد.

                        لاریجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا عدم حمایت ایران از نیروهای مخالف بشار اسد موجب اختلاف در سوریه نمیشود گفت: ما با طرفهای مختلف در سوریه در ارتباطیم و محدودیتی در این زمینه قائل نشدیم در نشست اخیر نیز از گروههای معارض دعوت کردیم که تشریف بیاورند و حرفشان را بزنند لذا ما در این چارچوب آماده حل مشکل هستیم.

                        رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال با توجه به اینکه نخستوزیر لبنان در این کشور حضور ندارد آیا سفر شما به بیروت به دلیل انتقال پیام مهم و فوری از سوی ایران به لبنان است، تصریح کرد: نه، حامل پیام فوری نیستم اما مذاکراتی را با مقامات لبنانی انجام دادهام.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #17787
                          بررسی تعلیق عضویت بحرین در شورای حقوق بشر سازمان ملل
                          خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: با تداوم نقض آشکار حقوق بشر از سوی رژیم آل خلیفه، تعلیق عضویت بحرین در شورای حقوق بشر سازمان ملل به طور جدی از سوی فعالان حقوق بشری بحرین در حال پیگیری است.
                          به گزارش خبرگزاری مهر، طی هفته های اخیر تلاشهای فعالان و موسسات حقوق بشری بحرین در مجامع بین المللی برای محکومیت اقدامات وحشیانه رژیم آل خلیفه در سرکوب مردم ، وارد مرحله جدیدی شده و آنها در تلاش هستند عضویت منامه در شورای حقوق بشر بحرین را لغو کنند.
                          در همین راستا، "جلال فیروز" عضو حزب الوفاق بحرین که اخیرا از سوی رژیم بحرین سلب تابعیت شده بود در گفتگو با روسیا الیوم تاکید کرد: غرب به رغم نقض حقوق بشر در این کشور از رژیم آل خلیفه حمایت می کند.
                          وی حمایتهای انگلیس و آمریکا از رژیم منامه را عامل اصلی افزایش شدت اقدامات ضدحقوق بشری دانست و افزود: دولت بحرین مایل نیست که دنیا درباره کشتارها در این کشور چیزی بداند.این دولت حاضر نیست ذره ای کوتاه بیاید و وارد مذاکره شود.مخالفان حتی حاضرند با دولت مذاکره کنند. چندی پیش "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس در منامه اعلام کرد که در هر صورت در کنار دولت بحرین می ماند. آمریکا نیز کاری را که باید انجام نمی دهد و فقط ابراز نگرانی می کند و با مقامات بحرینی که بیشترین سابقه را در نقض حقوق بشر دارند ، دیدار و گفتگو می کند.
                          این در حالی است رژیم منامه گزارش موسسات حقوق بشری را مبنی بر این که بحرین به وعده های اصلاحات دموکراتیک خود عمل نکرده ، رد کرده است. رژیم آل خلیفه در حالی ادعای انجام اقدامات در این زمینه را مطرح کرده است که سازمان عفو بین الملل در گزارشهایی اخیرا به افزایش شکنجه و سرکوب مخالفان در بحرین اذعان کرده است.
                          همچنین "خلیل المروزق" معاون سیاسی جمعیت الوفاق بحرین از جدی نبودن جامعه جهانی برای اعمال فشار بر رژیم آل خلیفه انتقاد کرد. وی در گفتگو با شبکه اللؤلؤه درباره گذشت یکسال از انتشار گزارش کمیته بسیونی گفت: رژیم بحرین و شخص پادشاه تشکیل کمیته مستقل برای تحقیقات را پذیرفت. این کمیته بر لزوم حاکمیت قانون در کشور تاکید کرد اما توصیه های اصلی این کمیته نادیده گرفته شد.



                          المرزوق افزود: ظلم در بحرین همچنان ادامه دارد و عاملان جنایتها در حق مردم از مجازات فرار می کنند. سازمان عفو بین الملل و مقامات آمریکایی از عملی نشدن توصیه های کمیته بسیونی ابراز نگرانی کردند. اوضاع بحرین نگران کننده و وحشناک است و اراده واقعی برای تغییر در کشور وجود ندارد.

                          وی خاطر نشان کرد: جامعه جهانی به علت منافع راهبردی بعضی کشورها، پرونده بحرین را به طور جدی پیگیری نمی کند. جامعه جهانی هم خطرناک بودن اوضاع در بحرین را احساس می کند، اما هنوز هیچ گامی برای اعمال فشار بر رژیم حاکم برنداشته است. جامعه جهانی رژیم بحرین را به علت عمل نکردن به تعهداتش باید مجازات کند و از آن بخواهد که برای عملی کردن این تعهدات جدول زمانی تعیین کند. رژیم بحرین میلیونها دلار برای بهبود وجهه خود هزینه می کند و به شرکتهای تبلیغاتی پول می پردازد. ما به تلاش برای پس گرفتن حق خود برای برگزاری تظاهرات ادامه خواهیم داد. تحرکات ملت بحرین در عرصه سیاسی، دیپلماتیک و رسانه ای متوقف نخواهد شد. ما به فکر اقداماتی به منظور تشدید فشار بر رژیم بحرین هستیم.

                          از سوی دیگر، دپارتمان آزادیها و حقوق بشر در جمعیت الوفاق بحرین اخیرا با صدور بیانیه ای تاکید کرد: با گذشت یکسال از صدور گزارش کمیته حقیقت یاب بحرین به ریاست بسیونی، دولت بحرین پایبندی دروغینی به رعایت مسائل حقوق بشری داشته است.
                          در همین راستا پس از تلاش موسسات حقوق بشری بحرین، شورای حقوق بشر سازمان ملل طرح تعلیق عضویت بحرین به دلیل نقض حقوق بشر را بررسی خواهد کرد.
                          به گزارش روسیا الیوم ، شورای کمیساریای حقوق بشر خاورمیانه روز گذشته در توصیه نامه ای درخواست کرد، دولت بحرین به دلیل نقض حقوق بشر محکوم شود.
                          "هیثم ابوسعید" سفیر کمیساریای حقوق بشر در خاورمیانه با اعلام پذیرش طرح تعلیق عضویت دولت بحرین تاکید کرد:این شورا پس از بررسی، این طرح را جهت ارایه به شورای بین المللی حقوق بشر به اتحادیه پارلمانی بین المللی می دهد.
                          "محمد شهید امین خان" رئیس کمیساریای حقوق بشر خاورمیانه نیز تاکید کرد: کشتار شهروندان بحرینی باید متوقف شود و قاتلان در بحرین باید بازخواست شوند، زیرا اقدامات آنها با اصول حقوق بشر و حق ملتها تناقض دارد.

                          از سوی دیگر، "یوسف ربیع" رئیس انجمن حقوق بشر بحرین نیز در این نشست از سازمانهای بین المللی خواست هیئتی را برای نظارت بر وضع حقوق بشر به بحرین اعزام کنند، چرا که حتی پس از صدور گزارش قاضی "بسیونی" نقض حقوق بشر در این کشور شدت گرفته است.

                          در همین رابطه، "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز گذشته از مقامات بحرین تقاضا کرد تلاشهای بیشتری در راستای رفع مشکلات مردم این کشور داشته باشد.
                          وی البته در این گزارش از تلاشهای رژیم آل خلیفه در راستای عمل به توصیه های کمیته حقیت یاب بسیونی قدردانی کرده است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #17788
                            اخراج هفت هزار نفر از جنرال موتورز

                            ایسنا: واحد تابعه شرکت خودروسازی جنرالموتورز در کره جنوبی اعلام کرد که هفت هزار نفر از کارگران اداری خود را اخراج خواهد کرد.

                            سخنگوی جنرالموتورز کره با اشاره به اینکه برنامه تعدیل نیروی این شرکت با هدف افزایش کارآیی سازمانی انجام خواهد شد افزود: هفت هزار نفر از کارگران بخش اداری به صورت داوطلبانه بازنشسته میشوند.

                            به گزارش رویترز، برنامه کاهش نیروهای کاری دراین شرکت شامل 10 هزار نفر از کارگران بخش تولید نمیشود.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #17789
                              مرسی پا جای پای مبارک می گذارد؟

                              فردی که پیش از انتخاب خود به ریاست جمهوری مصر متعهد شده بود تا از اختیارات و قدرت خود سوء استفاده نکند در حال حاضر همزمان رییس قوه مجریه و مققنه محسوب می شود و به عنوان فرعون جدید مصر خطاب شده است.

                              دهها هزار نفر از شهروندان مصری، روز جمعه با تجمع در میدان تحریر قاهره، گاهواره انقلاب سال ۲۰۱۱ این کشور، علیه فرمان چند ماده ای روز پنجشنبه محمد مرسی اعتراض کردند.
                              به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ جمعی از تظاهرکنندگان با تجمع در برابر ساختمان وزارت کشور مصر به طرف این ساختمان سنگ پرتاب کردند. اجتماع مخالفان در این محل به درگیری با پلیس ضد شورش انجامید و دستکم ده تن از معترضان مجروح شدند.
                              یکی از مخالفان فرمان محمد مرسی، رئیس جمهوری را مسئول تمام ناآرامی های روز جمعه می داند و می گوید:"مردم مصر نمی توانند بپذیرند که رئیس جمهوری اختیار هر سه قوه قانونگذاری، اجرایی و قضاییه را در دست داشته باشد. این بدان معنی است که وی لیاقت آنچه در جریان است را دارد.”
                              یک معترض دیگر، محمد مرسی را دیکتاتورتر از حسنی مبارک می نامد:"این تصمیم ها به وسیله یک دیکتاتور گرفته شده اند. حتی مبارک هم در زمانی که کشور را در قبضه داشت چنین کارهایی نمی کرد. این بیانیه قانون اساسی، نقض فاحش کارکرد قوه قضاییه است.”
                              بنا به اعلام تلویزیون دولتی مصر مخالفان محمد مرسی در شهرهای اسماعیلیه، پورت- سعید و سوئز، دفاتر حزب آزادی و عدالت، شاخه سیاسی جنبش اخوان المسلمین را به آتش کشیده اند.
                              از سوی دیگر محمد مرسی با حضور در میان دهها هزار تن از هوادارنش که در برابر کاخ ریاست جمهوری در قاهره تجمع کرده بودند، با دفاع از فرمان اخیر خود مبنی بر افزایش قدرت ریاست جمهوری ، گفت که مصر در مسیر آزادی و دموکراسی به پیش می رود. وی همچنین تاکید کرد که او همواره با مردم بوده و با آنها خواهد ماند.
                              رئیس جمهوری مصر درست یک روز پس از برقراری آتش بس میان حماس و اسرائیل، توافقی که وی نقش پررنگی در انعقاد آن داشت، با صدور بیانیه ای چند ماده ای، مدت کار مجلس موسسان تدوین قانون اساسی را افزایش داد و تصمیمات خود را لازم الاجرا و غیرقابل اعتراض دانست.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #17790
                                ارزش هرشخص میزان تبعیت از رهبری است

                                گروه سياسي: امام جمعه بوشهر گفت: ارزش و جایگاه هر شخصی در هر پست و مقامی که باشد به میزان تبعیت او از مقام معظم رهبری است.

                                آیتالله غلامعلی صفاییبوشهری در خطبههای نماز جمعه این هفته بوشهر با اشاره به دیدار بسیجیان با رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: حمایت از بسیج، خودسازی در تمامی عرصههای اخلاقی، رفتاری و سیاسی بسیجیان، توجه به جنگ نرم از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع بسیجیان بود.
                                امام جمعه بوشهر تأکید کرد: مسئولان در عین تعامل با وجود اختلاف سلیقه که طبیعی نیز هست وحدت و همگرایی داشته باشند. تخطی از وحدت و همگرایی از سوی هر مقام و مسئولی که باشد خطرناک بوده و کاری مشروع نیست. وی ادامه داد: ارزش و جایگاه هر شخصی در هر پست و مقامی که باشد به میزان تبعیت او از مقام معظم رهبری است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X