اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیگنال
    Banned
    • Nov 2012
    • 714

    #26266
    هشدار به مسولین سازمان بازرسی و وزارت اطلاعات کشور



    ریزش و سقوط غیر طبیعی شاخص با وجود اخبار خوب و مثبت و ثبات سیاسی داخلی کشور و بین المللی از قبیل رسیدن روزهای تاریخی برداشتن تحریمها که همه ملت سالها منتظر آن بودند و بهبود روابط بین الملل بین ایران و ابر قدرتهای جهان که هر یک از این لغو تحریمها به خودی خود قدرت لازم را برای تحریک و رونق اقتصاد و بورس کشور دارا می باشد .

    حال چرا باید تنها با خبر عزل آقای صالح آبادی و به طبع آن دارو دسته ایشان از قبیل مالمیر ، خواجه نصیر و حسینی و....... سرمایه های سنگین از بازار اینگونه خارج شوند و با سرمایه و زندگی سهامداران که بر حسب اعتماد بر دولت قدم در بورس کشور گذاشته اند اینگونه نابود شود.
    مگر مسولین کنونی سازمان چه رابطه ای با این فروشها و خروجهای بی دلیل و بی تحلیل منطق دارند؟؟؟؟
    این امر بطور واضح نشان دهنده دستهای آلوده مسولین کنونی بورس است که با سفته بازی و پولشویی که در این مدت براه انداخته اند قیمتها سهمها را بالا پایین بردن و فریب سهامدارن حقیقی و این مصداق بارز دزدی و چپاول از بیت المال کشور است که حال وقتی آقای رییس و معاونین خطر عزل را بیخ گوششان میبینند اینگونه بی مهابا سرمایه های باد آورده خود را از بازار خارج میکنند و این است نتیجه اش که این روزها دیده میشود بر خلاف اینهمه اخبار خوب سیاسی و اقتصادی .

    این روند برای مسولین قضایی کشور هشدار است . طوری نشود که آقای صالح آبادی و معاونینشان از قبیل مالمیر و خواجه نصیر و.... هم همانند خاوری و دیگر خاوری ها از کشور به همراه سرمایه های سنگین بیت المال خارج شوند و ملت بعد ها بفهمند که مسولین بنگاه اصلی اقتصاد و صنعت کشور چه کلاهبرداری هنگفتی کرده اند و دست مسولین قضایی به هیچ جا بند نباشد.
    مسولین از همین الان به فکر حفاظت از سرمایه های مردم باشید تا در آینده سرافکنده در برابر ملت نشوید

    در نهایت بازهم از متذکر میشم که این منابع مالی سنگین که بدون هیچ دلیلی در حال خروج از بازار است چه رابطه ای با مسولین کنونی بورس دارند ؟؟؟؟ اگر آقای صالح آبادی سالم و خالص فعالیت میکرد (در این مدت اخیر پولشویی و سفته بازی در بازار بیداد میکرد و اکثر سهامداران حقیقی متوجه این دستکاری در قیمت سهمها شده بودند و تخلف مسولین سازمان به وضوح بر همگان روشن بود ، از گزارشهای زیانده سهمها و صف خریدشان و به دنبال آن تعدیل بالای سهمها و صف فروششان و قانون های یک شبه و خارج از قوانین و مقررات بازار همانند بردن سهمها به بازار توافقی (که به عقیده بسیاری از بزرگان بازار یک حرکت آماتور گونه و نشانه بی سوادی و بی کفایتی مسولین بود) که بدون هیچ دلیل بلوکه کردن و ضرر سنگین سهامداران حقیقی را شامل شد و ..... )چرا به دنبال ایشان این حجم عظیم نقدینگی در حال خروج است. ؟؟؟ حال این سرمایه که خارج میشود کجا میرود؟ اگر جلوی این روند گرفته نشود بزودی شاهد شروع سفته بازی در بازار های موازی مخصوصا زمین خواهیم بود.

    نظر

    • amirabbas2011
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 651

      #26267
      پاسخ : اخبار

      ضرغامی: مردم از سر کنجکاوی ماهواره می‌بینند

      ضرغامی در مورد فعالیت شبکه های فارسی زبان تصریح کرد: سیاستی که نظام رسانه ای سلطه در طول سالهای گذشته داشته احداث شبکه های ماهواره ای است و تمرکز کار آنها برای مقابله با انقلاب اسلامی و ملت ایران، بدون تردید همین شبکه ها است. زبان فارسی با توجه به تعداد ایرانیها و دیگر فارسی زبانان جهان بسیار محدودتر از آن است که 150 شبکه فارسی زبان راه اندازی شود این موضوع نشان‌دهنده اهمیت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران است. راه اندازی شبکه ها و مزیت هایی که بیگانگان فکر می کنند برای ملت ایران اهمیت دارد بی فایده است و مردم صرفا پس از برطرف شدن کنجکاویشان یا مورد توجه قرار دادن یک سریال یا فیلم در این شبکه ها آنها را از خاطر می برند اما ارتباط رسانه ملی با مردم بسیط و محکم تر است و مردم خودشان را در تلویزیون و رادیو می بینند بنابراین این شبکه‌ها خطری برای جمهوری اسلامی ایران به حساب نمی آید:))

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #26268
        پاسخ : اخبار

        مقام ارشد شهرداری تهران: مرگ 2 زن در آتش سوزی مشیت الهی بود!

        http://www.entekhab.ir/fa/news/145846
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #26269
          پاسخ : اخبار

          توضیح سازمان ملل برای کنار گذاشتن ایران از کنفرانس سوریه

          فرحان حق جانشین سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد می‌گوید‌ بان گی مون بر این باور بود که پیش از دعوت تهران به کنفرانس بین‌المللی صلح سوریه، به تفاهمی شفاهی با محمد جواد ظریف بر سر پایه‌های مذاکرات این کنفرانس رسیده است.

          به گزارش خبرگزاری فرانسه، فرحان سه‌شنبه یکم بهمن در کنفرانسی خبری گفت ایران از کتبی کردن توافقات شفاهی خود سر باز زد از همین رو بان گی مون مجبور به پس گرفتن دعوت ایران به کنفرانس ژنو۲ شد.

          شامگاه دوشنبه،‌ بان گی مون ۲۴ ساعت پس از آنکه دعوت ایران به کنفرانس بین‌المللی صلح سوریه را اعلام کرده بود، این دعوت را پس گرفت.

          ائتلاف ملی اپوزیسیون سوریه تهدید کرده بود در صورت لغو نشدن دعوت ایران، به مذاکرات بین‌المللی صلح نخواهد رفت. همچنین آمریکا بر موافقت علنی ایران با توافقات کنفرانس ژنو۱ اصرار کرد.

          کنفرانس ژنو۱ سال گذشته برگزار شده بود و در آن بر سر آن بر سر تشکیل دولت یا شورای حکومتی انتقالی در سوریه با توافق دولت و مخالفان این کشور، موافقت شده بود.

          فرحان حق در ادامه گفت: «تفاهم شفاهی باعث شده بود که دبیرکل سازمان ملل گمان کند که در پی آن تفاهمی مکتوب وجود خواهد داشت.»

          او افزود: «ما آنچه که پیش آمد برعکس بود. ایران به مواضع گذشته خود بازگشت، مساله‌ای که باعث ناخرسندی‌ بان گی مون شد و او را بر آن داشت تا دعوت از ایران را پس بگیرد.»

          پس از درخواست‌های غرب و همچنین اپوزیسیون سوریه از ایران برای پذیرش توافقات کنفرانس ژنو۱، حسین امیر عبداللهیان سخنگوی وزارت امور خارجه گفت که تهران در کنفرانس ژنو۱ حضور نداشته و نقشی در تدوین بیانیه آن نداشته است از این رو، آن را نمی‌پذیرد. او افزود که ایران بدون پیش‌شرط در کنفرانس بین‌المللی صلح سوریه حاضر می‌شود.

          فرحان حق اظهار داشت: «طرفی که پایه‌های مذاکرات را نپذیرفته نباشد، نمی‌تواند در آن حضور داشته باشد.»

          او ادامه داد: «همه طرف‌ها با مواضع مختلف، توافقات کنفرانس ژنو۱ را پذیرفته‌اند. آنچه که ما اکنون انجام می‌دهیم تلاش برای فراهم کردن زمینه‌ای به منظور مذاکره با حسن نیت است.»

          شامگاه دوشنبه هم مارتن نسیرکی سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد گفته بود که‌ بان گی مون با محمد جواد ظریف گفت‌و‌گوهای مفصلی داشته و در آن آقای ظریف با پذیرش بیانیه کنفرانس ژنو سال ۲۰۱۲ میلادی موافقت کرده بود؛ بیانیه‌ای که بر تشکیل دولتی انتقالی در سوریه به منظور پایان دادن به جنگ داخلی در این کشور، تصریح کرده است.

          پیشتر نیز مقام‌های کشورهای مختلف از جمله آمریکا از ایران خواسته بودند توافقات کنفرانس ژنو۱ را بپذیرد. روسیه، که بر پایه تفاهمش با آمریکا کنفرانس بین‌المللی صلح سوریه برگزار می‌شود، بیانیه کنفرانس ژنو۱ را پذیرفته است.

          محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، با ابراز تاسف از پس گرفته شدن این دعوت، ‌بان گی مون دبیر کل سازمان ملل متحد را به بی‌شهامتی متهم کرد.

          ظریف در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا اقدام‌ بان گی مون در پس گرفتن دعوت از ایران را ناشی از فشار آمریکا و برخی گروه‌هایی که به گفته او دستشان به خون مردم سوریه آلوده است، دانست. او تاکید کرد که چنین رفتاری درشان دبیرکل سازمان ملل متحد نیست.

          مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه هم در نشستی خبری، گفت ایران هیچ‌گاه متقاضی شرکت در کنفرانس ژنو۲ نبوده است.

          او افزود که مقام‌های ایرانی در همه مکالمه‌ها و مواضع خود، اعلام کرده بودند هیچ پیش‌شرطی را برای حضور در کنفرانس ژنو۲ نمی‌پذیرند.

          شامگاه دوشنبه مارتین نسیرکی این گفته که «بان گی مون در دعوت ایران عجله کرده بود» را نپذیرفت و گفت که دبیرکل سازمان ملل متحد، با مقام‌های آمریکای و روسی در تماس بود. او تاکید کرد که واشینگتن در جریان عزم بان گی مون برای دعوت از ایران قرار داشت.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #26270
            پاسخ : اخبار

            دیدبان حقوق بشر در گزارش سالانه خود از ادامه نقض حقوق بشر در ایران گفت

            دیده بان حقوق بشر، گزارش سال ۲۰۱۳ خود را درباره وضعیت حقوق بشر در نود (۹۰) کشور جهان، از جمله ایران را منتشر کرد.

            این گزارش در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران گفته است یکباردیگر اعدام ها، بویژه اعدام محکومان مواد مخدر با شتاب بیشتری ادامه یافت.
            همچنین اگر چه در پی انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران، دهها تن از فعالان حقوق بشر و چهره های سیاسی مخالف از زندان ها آزاد شدند، ولی جمعی دیگر به اتهام ارتباط با احزاب مخالفی که فعالیت شان ممنوع اعلام شده، و نیز رهبران اتحادیه های کارگری و گروه های دانشجویی همچنان در حبس هستند و ده ها تن از استادان و دانشجویان هم، به خاطر فعالیت های سیاسی در سال های گذشته از تدریس و تحصیل بازمانده اند و نقض حقوق زنان و اقلیت ها نیز ادامه یافته است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

              #26271
              پاسخ : اخبار

              اثر لغو تحریم ها بر سفره مردم

              ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۸
              فرارو- یک کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به لغو برخی تحریم ها علیه ایران گفت: «2 میلیارد دلار افزایش درآمد ارزی به معنای 50 درصد آورده ارزی بیشتر برای دولت است و افزایش 50 درصدی قدرت خرید ارزی دولت حتما اثر روشنی روی تولید ناخالص داخلی ایران خواهد داشت.»

              روز گذشته پس از تعلیق غنی سازی بیست درصد توسط ایران شورای وزیران اتحادیه اروپا، قانون تحریم‌ها را بر اساس توافق هسته‌ ای ژنو اصلاح کرد.

              بر اساس تصمیم روز دوشنبه، محدودیت موجود درباره بیمه و انتقال یا فروش نفت خام ایران به مشتریانش برداشته شده است. هم‌چنین محدودیت در واردات، فروش و انتقال محصولات پتروشیمی و خدمات مرتبط با آن برداشته شد. ایران قادر است نفت خام و محصولات پتروشیمی خود را انتقال دهد هم‌چنین اقدامات لازم برای رفع محدودیت در زمینه کشتی‌رانی انجام شده است.

              این محدودیت‌های تعلیق شده در دوره شش ماهه انجام می‌شود.

              تاثیر لغو این تحریم ها از چه زمانی بر اقتصاد کشور نمایان خواهد شد؟

              سعید لیلاز کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با فرارو گفت: «به لحاظ روانی تاثیر لغو تحریم ها از مدتی قبل شروع شده است. دیروز نیز شاهد تاثیر روانی بر بازار بودیم و این تاثیر روانی از آنجا که خود را در تثبیت یا حتی کاهش قیمت دلار نشان می دهد در تمام حوزه اقتصاد ایران تاثیر مثبت می گذارد.»

              وی ادامه داد: «اما ما انتظار داریم تاثیرات واقعی لغو تحریم ها در حوزه "اقتصاد واقعی" از فروردین 93 نمایان شود. البته از هم اکنون وقتی انتظار تورمی در مورد قیمت کالاها و خدمات وارداتی کاهش پیدا کند روی قیمت کالاهای موجود اندکی تاثیر مثبت خواهد گذاشت.»

              وی افزود: «اما اگر تحریم ها واقعا از دیروز برداشته شده باشد باید انتظار داشته باشیم از فروردین 93 تاثیر جدی خود را روی حوزه هایی که مربوط به واردات آن کالاها و خدمات به کشور می شود را به جا بگذارد.»

              لیلاز افزود: «به نظر من در مورد قطعات هواپیما نیز ممکن است آثار لغو تحریم را از اسفند ماه در خطوط هوایی ایران ببینیم.»

              این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: «به طور مثال در مورد کالاهایی که از خارج وارد می کنیم بین 10 تا 50 و گاهی 100 درصد گران تر می خریم. بنابراین با لغو تحریم ها بین 10 تا 50 و حتی 60 درصد کاهش قیمت در برخی کالاها و خدمات وارداتی به کشور خواهیم داشت.»

              لیلاز در پاسخ به این سوال که آیا لغو این تحریم ها در زندگی مردم دیده می شود؟، گفت: «صد در صد دیده می شود. بنده انتظار دارم بین 1.5 تا 2 میلیارد دلار به قدرت خرید ارزی دولت اضافه شود که امیدوارم بخش کمتری از این رقم به کالاهای مصرفی و بخش عمده آن به کالاهای سرمایه ای و مواد اولیه اختصاص پیدا کند.»

              وی ادامه داد: «به عبارت دیگر انتظار من این است که دولت از تجربه هشت سال گذشته فاصله بگیرد و افزایش درآمد نفتی را فورا به واردات کالاهای مصرفی اختصاص ندهد.»

              لیلاز در پاسخ به این سوال که آیا آثار لغو این تحریم ها در شاخص های اقتصادی دیده خواهد شد؟، گفت: «2 میلیارد دلار افزایش درآمد ارزی به معنای 50 درصد آورده ارزی بیشتر برای دولت است و افزایش 50 درصدی قدرت خرید ارزی دولت حتما اثر روشنی روی تولید ناخالص داخلی ایران خواهد داشت.»

              وی ادامه داد: «به طور مثال یکی از حوزه هایی که با لغو محدودیت مواجه شده حوزه خودرو است. سهم خودرو در تولید ناخالص داخلی ایران بین 3 تا 3.5 درصد است. لذا اگر لغو تحریم ها در این حوزه منجر به افزایش 30 تا 35 درصدی تولید خودرو در ایران شود به تنهایی یک درصد رشد اقتصادی برای کل کشور ایجاد می شود.»

              لیلاز در پاسخ به این سوال که آیا این امر موجب کاهش قیمت خودرو می شود؟، گفت: «خیر، ربطی به قیمت خودرو ندارد. قیمت خودرو به دلیل افزایش قیمت دلار روی داد. لغو تحریم ها در حوزه خودرو موجب افزایش عرضه خودرو، افزایش اشتغال و افزایش رشد اقتصادی می شود. لذا لغو تحریم ها موجب کاهش قیمت کالاهای وارداتی می شود اما در قیمت خودروی داخلی تاثیری نمی گذارد.»

              لیلاز درباره تاثیر 4میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران که قرار است در نتیجه توافق ژنو به صورت اقساط به ایران تحویل داده شود، گفت: «ما در 9 ماه اول امسال به طور متوسط از محل نفت ماهی 4 میلیارد دلار دریافت ارزی داشتیم.»

              وی ادامه داد: «بنابراین ماهی 500 میلیون دلار حدود 15 درصد به این رقم اضافه می کند و برای حل و فصل اصلی ترین مصارف ارزی کشور مانند مواد غذایی اقشار فرودست جامعه و کالاهایی که در داخل تولید نمی شود و یا خرید قطعات یدکی هواپیما که فوریت دارد بسیار خوب است.»

              وی افزود: «ما اکنون تعداد زیادی هواپیما داریم که اگر برای هرکدام چند میلیون دلار قطعه بخریم یک هواپیمای50 میلیون دلاری را وارد ناوگان هوایی کشور می کنیم.»

              این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: «بازگشت این 4 میلیارد دلار اثر ضد تورمی بسیار بالایی دارد که روی همه چیز اثر خواهد گذاشت. لذا 500 تا 550 میلیون دلار در ماه نسبتا عدد مناسبی است.»

              وی ادامه داد: «در سال 90 ما روزانه به طور متوسط 300 میلیون دلار مصرف ارزی داشتیم. لذا اگر به مقیاس سال 90 حساب کنیم این عدد (ماهی 500 میلیون دلار) اصلا چشمگیر نیست اما اگر به مقیاس 9 ماه اول سال جاری حساب کنیم این عدد به تنهایی 15 درصد آورده ارزی دولت را اضافه می کند که با آن می توان فوری ترین و جدی ترین مصارف کشور را حل کرد.»

              وی افزود: «کل نیاز ما در صنعت خودروسازی، صنعت هواپیما سازی برای حل و فصل مسائل هواپیماهای زمین گیر شده و واردات مواد غذایی سه دهک بسیار محروم جامعه همین حدود است و لذا با این رقم می توان مشکلات این سه حوزه را صفر کرد.»
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #26272
                پاسخ : اخبار

                معصومه ابتکار:
                اگر کودک خردسال دارید از تهران بروید/ بنزین مورد استفاده استاندارد نیست

                معصومه ابتکار معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست در سخنان خود در شورای شهر به سئوالات اعضای شورای شهر پاسخ گفت.

                به گزارش خبرآنلاین، او سئوال اسماعیل دوستی را تایید کرد که کیفیت بنزین غیر استاندارد عامل اصلی آلودگی شهرهاست. ابتکار همچنین در مورد شلیک به گوزن داخل پارک پردیسان گفت: ما تصور می کنیم این اتفاق نادرپیامی به سازمان محیط زیست است ولی ما اعلام می کنیم سازمان، سیاست محکمی برای مقابله با شکار غیر مجاز دارد و با ستاد کل نیروهای مسلح توافق نامه امضا کرده ایم تا سلاحهای غیر مجاز جمع شود.

                وی ادامه داد:” حیات وحش ما در معرض انقراض است و ما کوتاه نمی آییم تقاضا می کنیم از این پیامها به محیط زیست ندهند که ما خودمان حاضریم به جای محیط زیست قربانی شویم.”

                معاون رییس جمهور سئوال اسماعیل دوستی درباره پارازیتها را بی پاسخ گذاشت ولی درباره بنزین غیر استاندارد توضیحات کامل داد و گفت: “استانداردهای سوخت ۸ سال است به تعویق افتاده ولی ما کوتاه نمی آییم به مهندس زنگنه وزیر محترم نفت تاکید کردیم سوخت باید استاندارد شود ولی واقعیت این است زیرساختهای بخش سوخت مشکل دارد خودرو سازان در سالهای اخیر حتی استاندارد یورو ۲ را هم رعایت نکردند اما ما تکلیف کردیم باید دست کم استاندارد یورو ۴ را رعایت کنند. خوشبختانه مشکلات تحریم به لطف خدا و حمایتهای رهبری و مردم در حال فروپاشی است پس دیگر بهانه ای برای عدم تعویض کاتالیستهای ۸۰ هزار تاکسی در شهر تهران وجود ندارد.”

                از تهران بروید

                ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود به خانواده هایی که کودک بیمار یا خردسال دارند توصیه کرد از تهران بروند که این راه سریع ترین راه برای گریز از آلودگی هواست.

                او در پاسخ به فاطمه دانشور رییس کمیته اجتماعی شورا که پرسیده بود چرا هوا به این اندازه آلوده است که کودکان در بیمارستان ها بستری می شوند توضیح داد: ما همه نگران کودکان خود هستیم راه حل عاجل بیرون رفتن از تهران است.

                ریبیس سازمان محیط زیست درباره ساخت و سازها درپارک پردیسان که سئوال علیرضا دبیر بود نیز گفت: همه ساخت و سازها بر اساس مجوز کمیسیون ماده ۵ بوده است و من فقط آنها را تکمیل کرده ام.

                وی درباره تغییر نام کمیسیون اجتماعی مجلس به کمیسیون اجتماعی و محیط زیست خبر داد و گفت امیدواریم با تصویب لایحه هوای پاک مشکلات محیط زیست حل شود.

                ابتکار در حاشیه جلسه امروز شورا بار دیگر به موضوع پارازیتها و امواج بیماری زا پرداخت و گفت: تاکنون د رسازمان محیط زیست زیر ساختهای مربوط به امواج فراهم نشده بود ولی در مدت ۴ ماه اخیر ما مقدمات این زیر ساختها را فراهم کردیم و عضو کارگروه کاهش آسیب امواج و پارازیتها در دولت شده ایم رییس این کارگروه وزیر ارتباطات است و باید اخبار مربوط به این حوزه را از او جویا شد ولی مطمئن باشید همانطور که درشورای شهر سوم پیگیر مسئله بودیم در سازمان محیط زیست نیز با نگاه حفاظت از مردم در مقابل امواج و پارازیتها تلاش خواهیم کرد امیدواریم این موضوع هرچه زودتر ساماندهی شود.

                ابتکار همچنین اعلام کرد کمیته ویژه ای را برای حفاظت از محیط بانان تدارک دیدند او گفت: سعی داری حمایتهای حقوقی خود را در غالب برگزاری دوره های ویژه آموزشی برای محیط بانان و بهتر کردن وضعیت معیشت آنان پیگیری کنیم ابتکار همینطور درباره پیام تصویری خود به محیط بانان توضیح داد و گفت همه محیط بانان این پیام را دریافت کردند و امیدواریم مشکلات آنها کمتر شود.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

                  #26273
                  پاسخ : اخبار

                  با رشد ناچیز تقاضا در دومین کشور بزرگ مصرف کننده ترسیم شد:
                  چشم انداز کاهشی نفت
                  روز گذشته معاملات نفت خام تحویل فوریه با کاهش 63 سنتی در محدوده 93 دلار و 74 سنتی انجام می شد.کاهش بهای نفت همزمان با انتشار آمار اقتصادی نه چندان مثبت از بخش صنعت چین بود.
                  روز گذشته معاملات نفت خام تحویل فوریه با کاهش 63 سنتی در محدوده 93 دلار و 74 سنتی انجام می شد.کاهش بهای نفت همزمان با انتشار آمار اقتصادی نه چندان مثبت از بخش صنعت چین بود.
                  به گزارش بورس نیوز، تحلیل گران بانک ICIC می گوید کاهش تولیدات کارخانه ای چین باعث فشار بر قیمت نفت شده بود. تولیدات کارخانه ای چین در ماه دسامبر با کاهش 9.7 درصدی روبرو شد. در حالی که ماه نوامبر رشد 10 درصدی را ثبت کرده بود.
                  همچنین آمار منتشر شده از چین نشان می دهد تقاضای نفت در دومین کشور بزرگ مصرف کننده نفت سال گذشته فقط 1.6 درصد رشد داشته و حدود 150 هزار بشکه در روز بوده است. انتشار این اخبار روز گذشته محرک های منفی را به بازار انرژی تزریق کرد.
                  براساس گزارش مارکت واچ، بهبود وضعیت لیبی از جمله دیگر عواملی است که با رشد عرضه نفت در بازار باعث کاهش قیمت طلای سیاه شده است. درسوی دیگر بازار انرژی معاملات گاز طبیعی تحویل فوریه با کاهش 5 سنتی در محدوده 4 دلار و 27 سنتی خرید و فروش می شد.
                  همچنین که مقامات لیبی اعلام کردند در صدد هستند طی هفته های آینده معترضان را از معابر صادرات نفت این کشور خارج کنند. از تابستان سال گذشته سه معبر صادراتی نفت لیبی در دست معترضان است.
                  این در حالی است خبرهایی از ایران و اجرای توافقات به موج نگرانی ها در مورد از سر گیری عرضه نفت این کشور در بازار جهانی دامن زد. تحریم ها طی 18 ماه گذشته صادرات نفت ایران را به یک میلیون بشکه در روز رسانده است.
                  مقامات ایرانی اعلام کرده اند از زمان لغو تحریم ها حدود 6 ماه زمان می برد تا این کشور به رکورد سال 2011 که تولید روزانه 4میلیون بشکه نفت بود، بازگردد. به همین دلیل چشم انداز افزایش عرضه در بازار چشم انداز قیمت نفت را تحت تأثیر قرار داده است.

                  تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                  نظر

                  • amirabbas2011
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 651

                    #26274
                    پاسخ : اخبار

                    نوبخت در گفت وگو با خانه ملت: سه‌شنبه ساعت ۱۵:۵۶

                    تبصره هدفمندی فردا به مجلس ارائه می‌شود

                    سخنگوی دولت از ارائه تبصره هدفمندی یارانه ها به کمیسیون تلفیق تا فردا خبر داد.
                    محمد باقر نوبخت در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت گفت: تبصره هدفمندی فردا از سوی دولت به کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 93 تقدیم می‌شود. لازم به ذکر است قرار است در تبصره هدفمندی نحوه اجرای این قانون در سال آینده مشخص شود.در همین راستا اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس به خانه ملت گفت: دولت در تبصره هدفمندی نحوه اجرای فاز دوم این قانون را در قالب پیشنهاد به کمیسیون تلفیق ارائه می کند.

                    نظر

                    • ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

                      #26275
                      پاسخ : اخبار

                      بازار را حمايت مي‌كنيم
                      مدير امور بورس‌هاي سازمان بورس با تاكيد بر اينكه سازمان بورس از بازار حمايت مي‌كند، گفت: با توجه به پشتوانه خوب دولت و مجلس، بازار سرمايه چشم‌انداز بسيار مثبتي در آينده خواهد داشت.


                      محمود‌رضا خواجه‌‌نصيري در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، درباره ريزش‌هاي اخير شاخص بورس و افت قيمت سهام بسياري از شركت‌ها اظهار كرد: كاهش قيمت و عدم رشد مداوم سهام به دلايل بنيادي برمي‌گردد.وي افزود: بخش ديگري از افت بازار نيز مربوط به شايعات پخش شده بود كه اخيرا به طور كامل تكذيب شد.
                      وي با بيان اينكه، هدف از ايجاد شايعات، تحت تاثير قرار دادن كليات بازار است، افزود: به كرات در بازار اين شايعات منتشر و در اين باره نيز فوري شفاف‌سازي كرده‌ايم.
                      خواجه‌‌نصيري با بيان اينكه، همچنان براي حمايت از بازار برنامه داريم، گفت: در اين برنامه‌ريزي‌ها ورود نقدينگي‌هاي جديد و حمايت حقوقي‌ها از بازار مدنظر خواهند بود.
                      مدير امور بورس‌هاي سازمان بورس با اشاره به اينكه بازار سرمايه پتانسيل بسيار بالايي دارد، گفت: افت‌هاي مقطعي جزو ذات بازار است و مديريت سازمان بورس در جهت صيانت از سرمايه‌ها برنامه‌ريزي‌هاي خوبي دارد.
                      وي تصريح كرد: بازار سرمايه طي 7 - 8 سال گذشته به پشتوانه حمايت‌ها پيشرفت و توسعه يافته است، به طوري‌كه طي اين مدت ركودهاي بسيار سنگيني از جمله تحريم‌ها، سفته‌بازي در بازارهاي موازي را داشتيم كه سربلند بيرون آمديم.
                      خواجه‌نصيري همچنين با اشاره به اينكه اكنون بازار به راحتي مديريت مي‌شود، گفت: با توجه به حمايت دولت و مجلس از مديريت سازمان بورس، پشتوانه خوبي براي حمايت از بازار هم ايجاد شده است.
                      وي به بازدهي 135 درصدي بورس از ابتداي سال اشاره كرد و گفت: نوسان ذات بازار است و كاهش‌هاي مقطعي در بلندمدت تداوم نخواهد داشت.
                      وي با بيان اينكه يكي ديگر از دلايل افت شاخص طي روزهاي اخير، كمبود تقاضا در بازار بود، گفت: در اين شرايط بخش حقوقي و سرمايه‌هاي پرقدرتي در بازار هستند كه بر اين اساس مي‌توان از بازار حمايت كرد، همچنين صندوق توسعه بازار نيز با همين اهداف راه‌اندازي شده است.
                      مدير امور بورس سازمان بورس با تاكيد بر اينكه در شرايط منفي بازار همواره فرصت خوبي براي خريدهاي سرمايه‌گذاران ايجاد مي‌شود، گفت: با برنامه‌ريزي‌ انجام شده جهت حمايت از بازار، نقدينگي‌هاي جديدي وارد بازار مي‌شود.
                      وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا عرضه‌هاي اوليه در شرايط منفي بازار موجب ريزش بيشتر قيمت‌ها نمي‌شود، خاطرنشان كرد: عرضه‌هاي اوليه براي سرمايه‌گذاران سودآوري بالايي داشته و در بازار منفي ممكن است براي مدت بسيار كوتاهي، افت قيمت به وجود آيد، اما در بلندمدت انگيزه براي ورود سرمايه‌گذاران جديد را بيشتر مي‌كند.



                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #26276
                        پاسخ : اخبار

                        با سلام
                        دوستان لطفا اخبار مربوط به سهم خاص رو در تاپیک اختصاصی خودش و نه اخبار قرار بدین همچنین خبرهای مربوط به بازار رو هم در تاپیک های مربوط به اخبار و شایعات و جو بازار و....

                        البته به صورت موردی قراردادن اینجا مشکلی نیست ولی برای نظم بیشتر مطالب در تاپیک مربوط به خودش باشه بهتره

                        تعدادی از مطالب اخر منتقل شدند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

                          #26277
                          پاسخ : اخبار

                          در اصل توسط amirabbas2011 پست شده است View Post
                          ضرغامی: مردم از سر کنجکاوی ماهواره می‌بینند
                          ...
                          [/COLOR]
                          /.:blinksmiley.:/

                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          /.:blinksmiley.:/

                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          معصومه ابتکار:
                          اگر کودک خردسال دارید از تهران بروید/ بنزین مورد استفاده استاندارد نیست
                          ....
                          /.:blinksmiley.:/
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                          نظر

                          • amirabbas2011
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 651

                            #26278
                            پاسخ : اخبار

                            رییس سازمان بورس خبر داد:
                            برنامه‌ریزی برای رونق بازار سرمایه / چشم‌انداز مثبت تعلیق تحریم‌ها



                            رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به چشم‌انداز مثبت تعلیق تحریم‌ها برای بورس گفت: برنامه‌ریزی‌های مناسبی برای رونق بازار سهام در آینده انجام شده و نگرانی درخصوص بازار سرمایه وجود ندارد.


                            رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: برنامه‌ریزی‌های مناسبی برای رونق بازار سهام در آینده انجام شده و نگرانی درخصوص بازار سرمایه وجود ندارد.

                            به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)، به نقل از ایرنا، دکتر علی صالح‌آبادی در گفتگو با شبکه خبر افزود: به دلیل تعلیق تحریم‌ها در روزهای اخیر اتفاقات خوبی در فضای اقتصادی کشور به وقوع پیوسته و فضای مطمئنی را برای سرمایه‌گذاران در بازار سهام به وجود آورده است.

                            وی با بیان آنکه تنها در بازار باثبات می‌توانیم به سرمایه‌گذاران خود اطمینان دهیم، گفت: نشانه‌های اطمینان در بازار ارز افزایش یافته و امروز همه واردکنندگان، صادرکنندگان و فعالان اقتصادی می‌توانند در این بازار برای آینده خود برنامه‌ریزی کنند، زیرا در بازار پرنوسان اقتصادی برنامه‌ریزی عملی نیست.

                            صالح‌آبادی افزود: کاهش قیمت طلا و مسکن سبب کاهش جذابیت این بازارها برای سرمایه‌گذاران شده، ضمن آنکه این امر سبب ایجاد بستر مناسب برای افزایش سرمایه‌گذاری و ورود نقدینگی در بازار سهام شده است.

                            وی با اشاره به کاهش سهام برخی شرکت‌ها از جمله هلدینگ خلیج فارس را امری طبیعی دانست و افزود: عرضه و تقاضای سهام این شرکت در بازار سرمایه روال عادی و متعادلی دارد و کاهش ارزش سهام این شرکت یک امر طبیعی در بازار سرمایه است.

                            رییس بورس اوراق بهادار یادآور شد: در یک روز کاری ممکن است ارزش سهام در بازار سرمایه کشور افزایش یا کاهش یابد و اینکه شاخص بازار همواره باید مثبت و یا منفی باشد، دیدگاه درستی نیست.

                            صالح آبادی در عین حال تاکید کرد: قیمت سهام شرکت‌ها شاخص بورس را در بازار سرمایه تشکیل می‌دهند و شاخص‌ها نیز همواره در این بازار، در نوسان هستند

                            نظر

                            • hamid888
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 1207

                              #26279
                              پاسخ : اخبار

                              نقل از یکی از دوستان در سایت همسایه
                              هشدار به مسولين سازمان بازرسي و وزارت اطلاعات کشور
                              ريزش و سقوط غير طبيعي شاخص با وجود اخبار خوب و مثبت و ثبات سياسي داخلي کشور و بين المللي از قبيل رسيدن روزهاي تاريخي برداشتن تحريمها که همه ملت سالها منتظر آن بودند و بهبود روابط بين الملل بين ايران و ابر قدرتهاي جهان که هر يک از اين لغو تحريمها به خودي خود قدرت لازم را براي تحريک و رونق اقتصاد و بورس کشور دارا مي باشد .

                              حال چرا بايد تنها با خبر عزل آقاي صالح آبادي و به طبع آن دارو دسته ايشان از قبيل مالمير ، خواجه نصير و حسيني و....... سرمايه هاي سنگين از بازار اينگونه خارج شوند و با سرمايه و زندگي سهامداران که بر حسب اعتماد بر دولت قدم در بورس کشور گذاشته اند اينگونه نابود شود.
                              مگر مسولين کنوني سازمان چه رابطه اي با اين فروشها و خروجهاي بي دليل و بي تحليل منطق دارند؟؟؟؟
                              اين امر بطور واضح نشان دهنده دستهاي آلوده مسولين کنوني بورس است که با سفته بازي و پولشويي که در اين مدت براه انداخته اند قيمتها سهمها را بالا پايين بردن و فريب سهامدارن حقيقي و اين مصداق بارز دزدي و چپاول از بيت المال کشور است که حال وقتي آقاي رييس و معاونين خطر عزل را بيخ گوششان ميبينند اينگونه بي مهابا سرمايه هاي باد آورده خود را از بازار خارج ميكنند و اين است نتيجه اش که اين روزها ديده ميشود بر خلاف اينهمه اخبار خوب سياسي و اقتصادي .

                              اين روند براي مسولين قضايي کشور هشدار است . طوري نشود که آقاي صالح آبادي و معاونينشان از قبيل مالمير و خواجه نصير و.... هم همانند خاوري و ديگر خاوري ها از کشور به همراه سرمايه هاي سنگين بيت المال خارج شوند و ملت بعد ها بفهمند که مسولين بنگاه اصلي اقتصاد و صنعت کشور چه کلاهبرداري هنگفتي کرده اند و دست مسولين قضايي به هيچ جا بند نباشد.
                              مسولين از همين الان به فكر حفاظت از سرمايه هاي مردم باشيد تا در آينده سرافكنده در برابر ملت نشويد

                              در نهايت بازهم از متذكر ميشم که اين منابع مالي سنگين که بدون هيچ دليلي در حال خروج از بازار است چه رابطه اي با مسولين کنوني بورس دارند ؟؟؟؟ اگر آقاي صالح آبادي سالم و خالص فعاليت ميكرد (در اين مدت اخير پولشويي و سفته بازي در بازار بيداد ميكرد و اكثر سهامداران حقيقي متوجه اين دستكاري در قيمت سهمها شده بودند و تخلف مسولين سازمان به وضوح بر همگان روشن بود ، از گزارشهاي زيانده سهمها و صف خريدشان و به دنبال آن تعديل بالاي سهمها و صف فروششان و قانون هاي يک شبه و خارج از قوانين و مقررات بازار همانند بردن سهمها به بازار توافقي (که به عقيده بسياري از بزرگان بازار يک حركت آماتور گونه و نشانه بي سوادي و بي کفايتي مسولين بود) که بدون هيچ دليل بلوكه کردن و ضرر سنگين سهامداران حقيقي را شامل شد و ..... )چرا به دنبال ايشان اين حجم عظيم نقدينگي در حال خروج است. ؟؟؟ حال اين سرمايه که خارج ميشود کجا ميرود؟ اگر جلوي اين روند گرفته نشود بزودي شاهد شروع سفته بازي در بازار هاي موازي مخصوصا زمين خواهيم بود.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                              نظر

                              • Alidadash
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 959

                                #26280
                                پاسخ : اخبار

                                دکتر روحانی عازم سوییس شد.

                                به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، دقایقی پیش به منظور شرکت در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد، فرودگاه مهرآباد تهران را به مقصد سوییس ترک کرد.

                                در مراسم بدرقه رسمی رئیس‌جمهور، محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت، رضا فرجی دانا، محمود واعظی، دهقان وزیر دفاع، سیف ریس کل بانک مرکزی، حضور داشتند.
                                اجلاس مجمع جهانی اقتصاد که از امروز در دهکده داووس سوئیس برگزار می‌شود از بزرگترین نشست‌های سالیانه اقتصادی در دنیا است که امسال با موضع شکل دهی دوباره به جهان ،نتایجی برای جامعه، سیاست و تجارت برگزار می‌شود.
                                رئیس‌جمهور کشورمان در یک دهه اخیر نخستین مقام عالی‌رتبه‌ ایرانی است که به داووس سفر می‌کند، روز پنج شنبه در این اجلاس سخنرانی خواهد کرد.
                                رئیس جمهور را در این سفر دو روزه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، بیژن زنگنه وزیر نفت،و حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور، حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور، معزی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور، زمانی‌نیا مشاور رئیس جمهور همراهی می‌کنند.
                                سفر به دهکده داووس سوییس، نخستین سفر اروپایی رئیس‌دولت یازدهم محسوب می‌شود.
                                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

                                شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X