اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود اب
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1502

پاسخ : اخبار

تحریم دارو و غذا هم کامل لغو شد.

عضو ارشد تیم مذاکرات هسته ای از واریز ۱.۵۵ میلیارد دلار از درآمد نفت بلوکه شده ایران به حساب بانک مرکزی تا ۱۵ اسفند در سه قسط خبر داد و گفت: طی شش ماه آینده ۱۴ میلیارد دلار از پول نفت به کشور بر می گردد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر خارجه و عضو ارشد تیم مذاکرات هسته ای امروز با حضور در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود:قسط اول به مبلغ 550 میلیون دلار اول فوریه (12 بهمن) به حساب بانک مرکزی واریز می شود.

وی افزود: قسط دوم به مبلغ 450 میلیون دلار 15 فوریه و قسط سوم به مبلغ 550 میلیون دلار 7 مارس به حساب بانک مرکزی واریز می شود.

عراقچی با اعلام اینکه تا 6 ماه آینده حدود 14 میلیارد دلار از درآمد نفت به کشور بازمی‌گردد، افزود: 4.2 میلیارد دلار از این رقم مربوط به پول بلوکه شده نفت است و حدود 10 میلیارد دلار از درآمد نفت با لغو تحریم‌های صنعت خودرو، دارو، مواد غذایی و غیره به کشور بر می گردد.

عضو ارشد تیم مذاکرات هسته ای از لغو کامل تحریم دارو و مواد غذایی خبر داد و گفت: با استفاده از درآمد نفت برای واردات مواد غذایی و دارو می توانیم از این پس اقدام کینم.

وی اضافه کرد: برای انتقال پول‌های نفت بلوکه شده ایران یک مسیر بانکی در سه کشور ژاپن، کره و سوئیس برای واردات دارو و غذا ایجاد خواهد شد.
    بمنظور موفقیت
    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

دستور بورسی جهانگیری به وزیر اقتصاد

مدیرعامل بورس کالای ایران اعلام کرد: با دستور معاون اول رئیس جمهور رفع موانع توسعه بورس کالا برای تدوین چارچوب اجرایی در دستور کار کمیسیون اقتصادی دولت قرار گرفت.

به گزارش مهر، حسین پناهیان در خصوص نتایج رایزنی های بورس کالا با دولت گفت: دستور معاون اول رئیس جمهوری خطاب به وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر رفع موانع توسعه بورس کالا برای تدوین چارچوب اجرایی در دستور کار کمیسیون اقتصادی دولت قرار گرفت. مدیرعامل بورس کالای ایران افزود: در دستور معاون اول رئیس جمهوری به صراحت بر رفع موانع از جمله دخالت های بی مورد در امور بورس کالا تاکید شده که یکی از محورهای مذاکرات ما با دولت تدبیر و امید بوده است.

پناهیان تصریح کرد: استفاده از ظرفیت ماده ۱۸ قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید برای خروج کالاهای پذیرفته شده در بورس از نظام قیمت گذاری دولتی از جمله موارد مورد تفاهم ما و دولت است.

وی افزود: همچنین تلاش ما اجرای بند "و" ماده ۹۹ قانون برنامه پنجم توسعه با هدف عرضه و معامله تمام کالاهای پذیرفته شده در بورس کالاست. پناهیان در خصوص سایر برنامه های بورس کالا اظهارداشت: در حال تمهید شرایط برقراری تعامل با گمرک هستیم تا بورس کالا حتی در کشف قیمت کالاهای وارداتی جهت جلوگیری از دامپینگ، نقش پررنگی داشته باشد.

مدیرعامل بورس کالا تاکید کرد: در بخش صادرات هم اگر کشف قیمت بر عهده بورس کالا باشد می توانیم مرجع منطقه ای برای قیمت گذاری جهانی داشته باشیم. وی در تشریح آمار عملکرد اخیر بورس کالا گفت: حجم معاملات بورس کالا به حدود ۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی رسیده و طی سال گذشته هم ۶۴ درصد ارزش معاملات بازار سرمایه ایران به بورس کالا اختصاص داشته است.

وی افزود: تا اوایل بهمن ماه در مجموع ارزش معاملات انجام شده در بورس کالای ایران ۳۴.۶ هزارمیلیارد تومان بوده که ۴۸ درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد داشته است. پناهیان خاطرنشان کرد: تاکنون بورس کالا بیش از ۱۶ هزارمیلیارد تومان تامین مالی جهت سرمایه در گردش صنایع کشور را بر عهده داشته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد افزایش داشته است.
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• mobin
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 590

آيا اين سخنان متعلق به محمد فروزنده است ؟
        توافق ژنو، مانند قرارداد 598 است/ نظام تصميم به بسته‌شدن پرونده گرفته

اخبار محرمانه - هفته نامه آسمان در شماره جديد خود در بخش خبرنگار خصوصي اخباري را به نقل از يک مسئولين منتشر کرده است.
        به گزارش اخبار محرمانه ، اگر چه نام اين مسئول اعلام نشده اما از نشانه ها و پست هاي او مي توان حدس زد که اين فرد محمد فروزنده است.
        اخبار محرمانه اين متن را باز نشر مي کند :
        در بازگشت از سفر، از فرودگاه آبادان به تهران آمدم. کنارم کسي نشسته بود که مدير يکي از سازمان‌هاي بنيادي مهم ايران بود. خودم را به او معرفي کردم. در جريان سفر نيز ديدم که مرتب همراه رئيس‌جمهور در اغلب جلساتي که برگزار مي‌شد، حضور داشت.
        هميشه علاقه‌‌مند مصاحبه با او درباره مجموعه زيرنظرش بودم. اما او اهل مصاحبه نيست. در هواپيما نيز وقتي خودم را به او معرفي کردم،‌گفت مصاحبه نمي‌کنم و مي‌خواهم در طول مسير بخوابم.اما او نخوابيد. اگرچه مصاحبه نيز نکرد. با هم درباره حواشي سياست، حسن روحاني، پرونده هسته‌اي، روابط ايران و آمريکا و پرونده حصر و ... صحبت کرديم.
        ابتدا از او پرسيدم چرا به دولت نرفت و چرا هيچ سمتي قبول نکرد اما اکنون پا به پاي حسن روحاني در سفر خوزستان او را همراهي مي‌کند؟
        گفت: حدود 30 سال است که با روحاني «رفيق» هستم. پس از انتخابات رياست‌جمهوري نيز چندين و چند بار به من پيشنهاد داد که پستي را بپذيرم اما گفتم من سياسي نيستم و حوصله‌اي نيز ندارم. دبيري شوراي عالي امنيت ملي و چند تا از وزارت‌خانه‌ها را پيشنهاد داد. گفتم نمي‌پذيرم اما اين دليل بر آن نيست که به او کمک نکنم. الان نيز در اين سفر خوزستان چون خودم اهل جنوب هستم، او را همراهي کردم و نکاتي را که لازم بود، به او گفتم.
        او تعريف کرد که رياست‌جمهوري در ايران 5ساله است. نه چهارساله و نه 8 ساله. گفت: اين را به احمدي‌نژاد هم گفتم. به آقاي خاتمي نيز گفته‌ام. ديديد که احمدي‌نژاد در دوره دوم، فقط يک سال رئيس‌جمهور بود. از سال دوم دوره دوم ديگر رئيس‌جمهور نبود. قهر کرد و مسائل ديگر. الان نيز اين را به آقاي روحاني گفته‌ام. من فکر مي‌کنم روحاني هم از آقاي خاتمي و هم از احمدي‌نژاد باهوش‌تر است و سنجيده رفتار مي‌کند.
        سخن ما آرام‌آرام به پرونده هسته‌اي کشيده شد. از او پرسيدم به نظر شما پرونده هسته‌اي بسته مي‌شود؟
        در حالي که چشمانش را مي‌ماليد، گفت: هسته‌اي؟ تمام شد. همان روزي که توافق ژنو صورت گرفت، همه چيز تمام شد.
        گفتم: ولي منتقدان دولت چنين نظري ندارند و برخي تلاش مي‌کنند چوب لاي چرخ دولت بگذارند.
        گفت: بي‌فايده است. توافق ژنو، مانند قرارداد 598 است. نظام تصميم به بسته‌شدن اين پرونده گرفته است. آنچه از الان به بعد اتفاق مي‌افتد، فقط جلسات کاري است. قرارهايي که براي تسهيل کار هستند. ديگر نه آمريکا و نه ايران، قصد کش‌دادن اين ماجرا را ندارند. ايران به دانش هسته‌اي دست يافته و دنبال بمب اتم هم نيست. حالا اگر يک عده‌اي شلوغ‌کاري مي‌کنند و مي‌خواهند سنگ بيندازند، براي اين است که خودشان روي خط باشند. من به چند نفر از آنها نيز پيغام داده‌ام که شلوغ‌‌کاري نکنيد اما آنها گوش نمي‌دهند. کار خودشان را مي‌کنند. مي‌خواهند خودشان را زنده نگه دارند. خاطرم هست در مجلس دوم، آيت‌‌الله خلخالي رد صلاحيت شده بود. پيش من آمد و با هم صحبت مي‌کرديم. عليه شوراي نگهبان و ديگران صحبت مي‌کرد و بعد مصاحبه‌‌هاي تند و تيزي کرد. گفتم شلوغ‌کاري و جنجال نکن. گفت: نون ما توي جنجال است. اگر اين کار را نکنيم، کار ما پيش نمي‌رود. الان نيز برخي از نمايندگان مجلس هستند که شلوغ‌کاري مي‌کنند. در حالي که خودشان نيز مي‌دانند که ديگر همه‌چيز تمام شده و توافق ژنو شکسته نمي‌شود. اما نان اينها توي جنجال است.
        گفتم: با اين حساب، اگر اين پرونده بسته شود،‌آيا روابط ايران و آمريکا نيز به فرجامي مي‌رسد و دو کشور روابط خود را از سر مي‌گيرند؟
        گفت: نمي‌دانم. نمي‌توانم در اين‌باره تاريخ دقيقي بگويم و اينکه اساسا چنين اتفاقي رخ مي‌دهد يا خير. چون رابطه با آمريکا، امر ديگري دارد. دشمن آمريکا، ايران بود. دشمن ايران نيز آمريکا. کما اينکه روزي با عراق سرجنگ داشتيم و صدام دشمن ما بود و در شعارهاي خودمان مرگ و لعن به او مي‌فرستاديم اما بعد از جنگ، روابط دو کشور از سر گرفته شد و الان ايران و عراق روابط تنگاتنگي دارند.
        پرسيدم: چه کشوري دشمن ماست؟
        گفت: اسرائيل اولين و مهمترين دشمن ايران است. هيچ‌کس در اين شکي ندارد. آمريکا نيز مدت‌‌هاست نگاه خصمانه‌اش را از ايران برداشته و دشمن اصلي خود را القاعده و تروريسم جهاني مي‌داند.
        مهمان‌داران مشغول پخش شام بودند. شب از نيمه گذشته بود اما آنها به وظيفه ذاتي خودشان مي‌پرداختند. به ما که رسيدند، او شام نگرفت و من گرفتم ولي نخوردم. چون او صحبت مي‌کرد، من نيز شام خود را نخوردم. چند بار ميان صحبت اشاره کرد که غذايم را بخورم.
        صحبت را به ماجراي حصر کشاندم. پرسيدم شما چشم‌‌اندازي براي رفع حصر داريد؟
        گفت: مثل رابطه با آمريکاست. نمي‌توان درباره آن زمان دقيقي گفت.
        پرسيدم: چرا؟
        گفت: دولت به دنبال اين است که اين مشکل را حل کند. حتي پيشنهادهايي نيز داده، اما برخي از افراد هستند که هيزم آتش را روزبه‌روز بيشتر مي‌کنند. نظام مي‌خواهد اين بار را سبک کند و به زمين بگذارد، طبيعتا بايد کساني باشند که اين بار با کمک آنها به زمين گذاشته شود. اما افرادي که قصد کمک دارند، تعدادشان خيلي کمتر از کساني است که قصدشان کاسبي از اين موضوع است و هيزم زير اين اجاق مي‌گذارند.
        پرسيدم: راه چاره چيست؟
        گفت: بالاخره راهي باز مي‌شود. آنچه مي‌توان بنابر تحليل گفت اين است که افراطي‌گري و تفکري که سال‌هاي اخير محلي براي رشد و نمو پيدا کرده، آرام‌آرام خشک مي‌شود. آنها ديگر نه پايگاهي در جامعه، و نه جايگاهي در نظام دارند. تقريبا همه متفق‌القول هستند که نظام ضربات جبران‌ناپذيري خورده است. افراطي‌گري چه در چپ و چه در راست، ديگر مجال بروز پيدا نمي‌کند. آقاي موسوي نيز مي‌توانست در سال 88 از پتانسيل راي 13 ميليوني خود استفاده کند، حزب تشکيل دهد، روزنامه تاسيس کند و نيروهاي خود را سامان‌دهي کند. اما چنين نکرد. همراه او نيز کارت عده‌اي از افراد که مي‌توانستند مديران آتي جمهوري اسلامي باشند، سوخت. ديديد که دولت براي تشکيل خود، براي پيداکردن وزير، تا حدي دچار مشکل بود. هنوز برخي از مديران دولت گذشته در وزارت‌خانه‌ها مشغول به کار هستند. علت آن علاقه به اين افراد نيست، بلکه نيروي خبره و کارشناس نداريم. الان دولت به دنبال جوانان شايسته براي مديريت‌هاي مياني است.
        چرخ‌‌هاي هواپيما باز شده بود. به فرودگاه مهرآباد رسيده بوديم و هواپيما بالاي سر مهرآباد مي‌چرخيد تا دستور فرود در باند بگيرد. گفت: آخرش غذايت را نخوردي. گفتم: اما به آنچه مي‌خواستم رسيدم.
        کمي بعد، درهاي هواپيما باز شد. پياده شديم. او يک تاکسي گرفت و بدون هيچ‌گونه تشريفات و مزيتي راهي خانه‌اش شد.

اخبار محرمانه - هفته نامه آسمان در شماره جدید خود در بخش خبرنگار خصوصی اخباری را به نقل از یک مسئولین منتشر کرده است.

نظر

• rahnama
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 770

دستور قالیباف برای غیرممکن کردن خودکشی در مترو

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از اجرای سیستم درهای حائل بین سکوها و قطارهای مترو موسوم به سیستم PSD برای نخستین بار در متروی پایتخت خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مهندس سید جعفر تشکری هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: به دستور شهردار محترم تهران و تاکید ایشان بر انجام اقداماتی به جهت حفظ آرامش و تامین ایمنی مسافران، نظم و انضباط قطارهای مترو و بهره‌وری بیشتر از سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی واگن‌ها و ایستگاه¬های مترو، سیستم PSD در ایستگاه‌های متروی تهران اجرا می‌شود.

وی با اشاره به این که کارهای مطالعاتی این پروژه که از مدتها پیش آغاز شده و با توجه به دستور جناب آقای دکتر قالیباف به زودی نسبت به اجرای آن در ایستگاه‌های مترو اقدام می‌شود، اعلام کرد: در این سیستم صرفاً پس از توقف کامل قطارها، درب سکوها، همزمان درب واگن‌ها باز می‌شود و مسافران می‌توانند از این طریق از واگن‌ها سوار و پیاده شوند.

معاون شهردار تهران در پایان با بیان این که علاوه بر توسعه کمی مترو، توسعه کیفی این وسیله نیز مورد توجه مدیریت شهری قرار دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال روزافزون شهروندان از مترو، علاوه بر گسترش خطوط و ایستگاه های مترو، ارتقای امکانات و تسهیلات موجود در ایستگاه‌ها و قطارهای مترو نیز در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

منبع
          اینستاگرام من :
          منتظر شما عزیزان هستم.
          www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            نامه صادق زیباکلام به حسین شریعتمداری

یک استاد علوم سیاسی با نگارش نامه ای به حسین شریعتمداری نسبت به رویکرد وی در انتقاد از توافق هسته ای انتقاد کرد و در این باره پرسشی را از مدیر مسئول روزنامه کیهان مطرح کرد.

صادق زیباکلام تحلیلگر و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه خود خطاب به حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان پرسیده است: «هسته ایی چه کمکی به پیشرفت و رشد و توسعه اقتصادی ما کرده است؟»

متن این نامه به این شرح است:

بسمه تعالی
            حضرت حاج حسین شریعتمداری
            نماینده مقام معظم رهبری و مدیر مسئول روزنامه کیهان دامت اقباله
            با سلام و تحیات مسبوق هستند که حقیر هفته گذشته مرقومه ایی به جناب حجت الاسلام حمید رسایی معروض داشتم. در آن عریضه از جناب ایشان و همفکران شان که بنای مخالفت با توافق هسته ایی ژنو گذارده اند پرسیده بودم که فعالیت های هسته ایی مان چه حاصل اقتصادی و کدام ما به ازایی برای رشد و توسعه کشور داشته اند؟ چه بواسطه آن نامه و چه بواسطه مواضع مشابه، آن جریده شریفه مطالبی علیه اینجانب درج کرده اند.

بنده به هیچ روی سودای پاسخ دهی به آنها را ندارم. قصدم بیشتر آنست که به استحضار برسانم که اصل سئوال همچنان سر جایش باقیست. کشوری که، جناب شریعتمداری سرانه دوا ودرمان و آموزش و پرورش آن همردیف کشورهای توسعه نیافته و آفریقایی است؛ محیط زیست آن بدل به زباله دانی بزرگی شده و منظما دارد از بین می رود؛ سطح آبهای زیرزمینی آن بدلیل بی توجهی و نبود بودجه دهها متر پایین رفته و کشور را در معرض یک بحران جدی خشکسالی قرار داده؛ با 5،6 میلیون بیکار روبروست و هزارو یک مشکل دیگر دارد، آیا درست است این همه توانش صرف برنامه های هسته ایی اش بشود؟ جناب شریعتمداری، گیریم بنده ناصبی، دهری، بابی، زندیق و جزء سایرملاحده و جنود شیطانی خذلهم الله و جنابعالی و سایر موافقین هسته ایی وفقه الله در صراط مستقیم و کامروا در هر دو دنیا. اما اصل سئوال لکن همچنان سرجایش باقی مانده: هسته ایی چه کمکی به پیشرفت و رشد و توسعه اقتصادی ما کرده است؟

ایام به کام باد
            صادق زیباکلام
            هشتم بهمن ماه یک هزار و سیصدو نود و دو
            پاسخ شریعت مداری با نامه زیباکلام

آقای زیباکلام! تا ببینیم انشای بعدی شما چه باشد؟!

صادق زیباکلام با برشمردن برخی مشکلات اقتصادی مدعی شد برنامه هسته‌ای را باید کنار گذاشت.

صادق زیباکلام با برشمردن برخی مشکلات اقتصادی مدعی شد برنامه هسته‌ای را باید کنار گذاشت.
            وی در نامه‌ای خطاب به مدیر مسئول کیهان که جز کیهان به سایر رسانه‌ها و سایت‌ها ارسال شده (!) می‌نویسد: کشوری که سرانه دوا و درمان و آموزش و پرورش آن هم‌ردیف کشورهای توسعه‌نیافته و آفریقایی است؛ محیط‌زیست آن بدل به زباله‌دانی بزرگی شده و منظما دارد از بین می‌رود؛ سطح آب‌های زیرزمینی آن به دلیل بی‌توجهی و نبود بودجه دهها متر پایین رفته و کشور را در معرض یک بحران جدی خشکسالی قرار داده؛ با 5/6 میلیون بیکار روبروست و هزار و یک مشکل دیگر دارد، آیا درست است این همه توانش صرف برنامه‌های هسته‌ای‌اش بشود؟
            وی می‌افزاید: جناب شریعتمداری، گیریم بنده ناصبی، دهری، بابی، زندیق و جزء سایر ملاحده و جنود شیطانی خذلهم‌الله و جنابعالی و سایر موافقین هسته‌ای وفقه‌الله در صراط مستقیم و کامروا در هر دو دنیا. اما اصل سوال لکن همچنان سر جایش باقی مانده: هسته‌ای چه کمکی به پیشرفت و رشد و توسعه اقتصادی ما کرده است؟
            آقای زیباکلام توضیح نمی‌دهد که اولا بر چه مبنایی سرانه درمان و آموزش و پرورش ایران را با کشورهای توسعه‌نیافته‌ آفریقایی مقایسه می‌کند؟ ثانیا اگر ایشان واقعا غصه بیکاری و مشکلات موجود اقتصادی را دارد، چرا از متهم اول سوءاستفاده و فساد اقتصادی 3 هزار میلیاردتومانی با این ادعای خلاف واقع که او کارآفرین است، دفاع کرد حال آن که آن غارتگر اقتصادی پول هنگفت 3 هزار میلیاردی را نه از راه خلاقیت و تولید و کارآفرینی، بلکه با زد و بند و دادن چمدان‌های رشوه‌ای که هر کدام بالغ بر 200 تا 300 میلیون رشوه را بالغ می‌شدند، به دست آورد؟
            نکته سوم این است که آقای زیباکلام چرا به جای استدلال معقول و متین، خودزنی می‌کند؟! و با مظلوم‌نمایی چنین القا می‌کند که او را ناصبی و بابی و دهری و زندیق می‌شمارند؟ در کدام رسانه به ایشان چنین تهمتی زده‌اند؟! این هم از زرنگی‌های نه چندان آمیخته با نبوع آقای زیباکلام است که به هنگام تنگ آمدن عرصه استدلال‌، اقدام به مظلوم‌نمایی و تحریک عواطف می‌کند. آقای زیباکلام با همان ادبیات آمریکایی‌ها مدعی شده باید غنی‌سازی را جمع کرد و آقای داریوش سجادی اصلاح‌طلب و مشاور سابق کروبی در واکنش به اظهار نظر ایشان گفت؛ این حرف، شبیه سخنان سپهبد رزم‌آرا در بحبوحه نهضت ملی شدن نفت است مبنی بر اینکه ملت ایران وقتی نمی‌تواند آفتابه بسازند، چه ادعایی برای ملی کردن نفت دارند.
            جوهر استدلال آقای زیباکلام این است که برنامه هسته‌ای به هزینه‌ها و دردسرهایش نمی‌ارزد. اما سوال این است که آیا مسئله ما با آمریکا صرفا همین برنامه هسته‌ای است؟! اگر مثلا همین آمریکایی‌ها گفتند آقای زیباکلام و بقیه ملت ایران نباید نفس بکشند چون باعث آلودگی هوا و تولید دی‌اکسید کربن می‌‌شوند! یعنی آقای زیباکلام و بقیه ملت ایران باید نفس نکشند؟! اگر آمریکایی‌ها گفتند ما پیشرفت ایرانی‌ها در حوزه نانوتکنوژی و... را نمی‌پسندیم باید تعطیل کنیم؟ غیرت آقای زیباکلام کجا ممکن است گل کند؟ یعنی ملت ایران باید اختیار حیات و ممات خود را به آمریکا و انگلیس بسپارند؟ اگر این‌گونه است که آقای زیباکلام نباید در تمجید از دکتر مصدق قلمفرسایی کند بلکه باید او را نیز تخطئه کند که چرا کم یا زیاد دنبال بومی و ملی کردن صنعت نفت بود.
            شما آقای زیباکلام الحمدلله ناصبی و زندیق نیستید اما در سرمقاله آن روزنامه غربگرا اذعان کردید که اگر به جای صادق زیباکلام، نام شما جانسون و اسمیت بود، حالا نظریات شما را در غرب حلوا حلوا می‌کردند!
            و اما بعدالتحریر؛ آقای زیباکلام! این بود پاسخ بنده تا ببینیم انشای بعدی شما چه باشد؟!

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• amirabbas2011
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 651

فرصت یک ماهه به وزیرنفت برای اعلام نرخ واقعی خوراک پتروشیمی ها در سال 92

طراح سؤال از وزیر نفت با بیان اینکه از پاسخ وزیر نفت درباره دریافت قیمت واقعی خوراک گاز از واحدهای پتروشیمی قانع نشدم افزود: فرصت یک ماهه به زنگنه داده شد تا در این راستا قیمت واقعی در سال 92 از واحدهای پتروشیمی دریافت شده است.

مؤید حسینی صدر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه از پاسخ وزیر نفت درباره عدم دریافت نرخ واقعی خوراک گاز پتروشیمی ها از این واحدها قانع نشدم گفت: به گفته زنگنه در جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس مقرر شد مابه التفاوت نرخ فعلی خوراک پتروشیمی ها که در حال حاضر حدود 3 سنت است تا مبلغ 13 سنت دریافت شود.نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه البته قیمت 13 سنت برای دریافت مابه التفاوت قیمت خوراک هنوز مشخص نیست افزود: قرار است وزیر نفت قیمت را تعیین کند تا بر مبنای آن مابه التفاوت نرخ 3 سنت تا میزان تعیین شده دریافت شود.طراح سؤال از وزیر نفت افزود: فرصت یک ماهه به وزیر نفت داده شد تا نسبت قیمت واقعی خوراک پتروشیمی در سال 92 را از واحدهای پتروشیمی دریافت و اعلام کند.رئیس کمیته پتروشیمی کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: به گفته زنگنه در این راستا نامه مربوطه نوشته شده و پیگیر این موضوع خواهد بود.لازم به ذکر است حسینی صدر به دلیل عدم دریافت قیمت واقعی خوراک گاز از واحدهای پتروشیمی طرح سؤال از وزیر نفت را مطرح کرد.
              آخرین ویرایش توسط amirabbas2011؛ 2014/01/29, 08:43.

نظر

• amirabbas2011
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 651

نایب رییس مجلس وارد تالار بورس شد
                محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی هم‌اکنون در تالار بورس اوراق بهادار حضور یافته است.

محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی هم‌اکنون در تالار بورس اوراق بهادار حضور یافته است.به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)، صبح امروز محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، به منظور اطمینان بخشی بیشتر به سرمایه‌گذاران، در تالار بورس اوراق بهادار حضور یافت تا با مسوولان بورس دیدار و گفت و گو داشته و شرایط بازار سرمایه را بررسی کنند.بر اساس این گزارش، هم‌اکنون جلسه‌ای با حضور مسوولان و مدیران بورسی برگزار شده است. در این جلسه دکتر علی صالح‌آبادی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، دکتر حسن قالیباف، مدیرعامل شرکت بورس، امیر هامونی، مدیرعامل شرکت فرابورس، علی صحرایی، معاون نظارت بر بازار شرکت بورس و مدیران بورسی و فرابورسی به همراه تعدادی از سهام‌داران عمده و حقوقی بزرگ بازار حضور دارند. جزئیات بیشتر این نشست تا دقاقیقی دیگر در سنا منتشر می‌شود.

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

تأکید نایب رییس مجلس شورای اسلامی بر تدوین قوانین صحیح به نفع اقتصاد و بازار سرمایه
                  به نظر می رسد این اقدام نماینده مجلس، گام اولیه ای جهت همکاری بیشتر میان این دو گروه باشد و در پی آن نمایندگان مجلس و مقاماتی که در تصمیم گیری های کلان اقتصادی نقش مؤثری دارند، نسبت به تعیین تکلیف برخی متغیرهای مهم و اثرگذار بر وضعیت سودآوری شرکت های مطرح بورسی همچون نرخ خوراک پتروشیمی ها و بهره مالکانه تغییر نگرش دهند.

در پی اخبار منتشر شده پیرامون بازدید نایب رییس مجلس شورای اسلامی از تالار حافظ با حضور رییس سازمان بورس، مدیر عامل شرکت بورس و برخی مدیران سرمایه گذاری شرکت های بورسی، بازار سهام جان دوباره گرفت و روند صعودی که پس از 12 روز معاملاتی منفی طی روزهای گذشته در بورس آغاز شده بود، امروز نیز تداوم یافت.
                  در همین ارتباط، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آینده نگر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: به نظر می رسد دیدگاه ها و نگرش های اصحاب بازار سرمایه و قوه مقننه بایستی به یکدیگر نزدیک شود و تفاوت های موجود میان نحوه نگرش آنها به بازار سرمایه از میان برود.

مصطفی امیدقائمی به اظهارات نایب رییس مجلس در گفتگوی خود با کارگزاران تالار حافظ و برخی مدیران سرمایه گذاری شرکت ها اشاره کرد و ابراز داشت: نماینده خانه ملت در بازدید روز جاری خود از تالار شیشه ای و انجام مذاکرات با معامله گران بورس بر لزوم تدوین قوانین مربوط به مسائل اقتصادی کشور به ویژه بازار سرمایه بر مبنای درست و صحیح علمی تأکید داشتند. به گونه ای که قوانین تصویب شده از پایداری بیشتری برخوردار باشند و در نهایت بر وضعیت اقتصادی کشور به طور مثبت مؤثر واقع شود.

وی به لزوم تعاملات بیشتر میان دولتمردان و مدیران مسئول سازمان بورس اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد این اقدام نماینده مجلس، گام اولیه ای جهت همکاری بیشتر میان این دو گروه باشد و در پی آن نمایندگان مجلس و مقاماتی که در تصمیم گیری های کلان اقتصادی نقش مؤثری دارند، نسبت به تعیین تکلیف برخی متغیرهای مهم و اثرگذار بر وضعیت سودآوری شرکت های مطرح بورسی همچون نرخ خوراک پتروشیمی ها و بهره مالکانه تغییر نگرش دهند، به گونه ای که به نظر می رسد تصمیم گیری صحیح آنها در این باره آثار مثبتی بر وضعیت بازار سرمایه و نیز بهبود وضعیت اقتصادی کشور در پی خواهد داشت و موجب از میان رفتن نابرابری های موجود میان متغیرهای اقتصادی خواهد شد.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amirabbas2011
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 651

علم الهدی: در دولت دهم فسادهای گسترده انجام دادند اما هیچ‌ برخوردی انجام نشد

امام‌جمعه مشهدمقدس با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور عدم بازخواست از مفسدان است، گفت: در دولت دهم براساس اطلاعات رسیده برخی فسادهای گسترده انجام دادند اما هیچ‌گونه برخوردی با آنها انجام نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اقدامات دولت اظهار کرد: امیدواریم دولت تمامی مشکلات را با فرهنگ استکبار ستیزی حل کند اما 200 سال تجربه این کشور نشان داده هر زمان غرب به ما نزدیک‌تر شد، دین بیشتر در خطر افتاد.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: ما اکنون از زمان جنگ 8ساله بیشتر می‌ترسیم، زیرا غرب به‌دلیل موقعیت‌های زیادی که در این 35 سال از دست داده با هدف ایجاد مشکل و نقشه‌های شوم به ما نزدیک می‌شود پس تنها مصالحه در پیش نیست، مردم و مسئولان نباید در غفلت باشند و اینکه مردم احساس کنند می‌توان با غرب مصالحه کرد، خطرناک است.

وی تصریح کرد: ارزیابی از اقدامات فرهنگی به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و باید ببینیم کارهای فرهنگی چه‌مقدار در فرهنگ مردم اثر داشته است.

امام جمعه مشهد مقدس گفت: یکی از مشکلات کشور عدم بازخواست از مفسدان است، کسی که در ادارات و یا وزارتخانه‌ها فساد کرده، نهایتاً برکنار می‌شود، در دولت دهم براساس اطلاعات رسیده برخی فسادهای گسترده انجام دادند اما هیچ‌گونه برخوردی با آنها انجام نشده است.
                    وی تصریح کرد: اگر ما ایستگاه‌های فرهنگی در سطح شهر داشته باشیم و اتاق‌های فکر قوی تشکیل دهیم بسیاری از معضلات فرهنگی و فکری حل می‌شود.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

با سلام ممکنه شرایط برای رفتن اسد فراهم باشه با پذیرش ژنو 1

تلویزیون دولتی سوریه خبر داد
                      اعلام آمادگی دولت سوریه برای مذاکره در چارچوب ژنو یک

تلویزیون سوریه گزارش داد که هئیت دولت این کشور که در سوئیس حضور دارد آماده است که در چاچوب ژنو۱ با معارضان مذاکره کند.
                      خبرگزاری فارس: اعلام آمادگی دولت سوریه برای مذاکره در چارچوب ژنو یک

به گزارش خبرگزاری فارس تلویزیون دولتی سوریه گزارش داد که هیئت دولت این کشور که در سوئیس حضور دارد آماده است با معارضان در چارچوب بیانیه ژنو1 مذاکره کند.

پیشتر نیز «لؤی صافی» سخنگوی ائتلاف معارضان اعلام کرده بود که دولت آماده است در چارچوب ژنو1 مذاکره کند.

تلویزیون دولتی سوریه همچنین گزارش داده که دولت آماده است با معارضان درباره بندهای ژنو1 مذاکره کند.

امروز یک نشست سه جانبه میان هیئت دولت و معارضان سوری در ژنو با حضور «اخضر ابراهیمی» فرستاده ویژه سازمان ملل در پرونده سوریه برگزار شد.

قرار است یک نشست دیگر نیز تا چند ساعت دیگر به صورت جداگانه برگزار شود.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آینده نگر عنوان کرد:

تأکید نایب رییس مجلس شورای اسلامی بر تدوین قوانین صحیح به نفع اقتصاد و بازار سرمایه
                        به نظر می رسد این اقدام نماینده مجلس، گام اولیه ای جهت همکاری بیشتر میان این دو گروه باشد و در پی آن نمایندگان مجلس و مقاماتی که در تصمیم گیری های کلان اقتصادی نقش مؤثری دارند، نسبت به تعیین تکلیف برخی متغیرهای مهم و اثرگذار بر وضعیت سودآوری شرکت های مطرح بورسی همچون نرخ خوراک پتروشیمی ها و بهره مالکانه تغییر نگرش دهند.

در پی اخبار منتشر شده پیرامون بازدید نایب رییس مجلس شورای اسلامی از تالار حافظ با حضور رییس سازمان بورس، مدیر عامل شرکت بورس و برخی مدیران سرمایه گذاری شرکت های بورسی، بازار سهام جان دوباره گرفت و روند صعودی که پس از 12 روز معاملاتی منفی طی روزهای گذشته در بورس آغاز شده بود، امروز نیز تداوم یافت.

در همین ارتباط، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آینده نگر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: به نظر می رسد دیدگاه ها و نگرش های اصحاب بازار سرمایه و قوه مقننه بایستی به یکدیگر نزدیک شود و تفاوت های موجود میان نحوه نگرش آنها به بازار سرمایه از میان برود.

مصطفی امیدقائمی به اظهارات نایب رییس مجلس در گفتگوی خود با کارگزاران تالار حافظ و برخی مدیران سرمایه گذاری شرکت ها اشاره کرد و ابراز داشت: نماینده خانه ملت در بازدید روز جاری خود از تالار شیشه ای و انجام مذاکرات با معامله گران بورس بر لزوم تدوین قوانین مربوط به مسائل اقتصادی کشور به ویژه بازار سرمایه بر مبنای درست و صحیح علمی تأکید داشتند. به گونه ای که قوانین تصویب شده از پایداری بیشتری برخوردار باشند و در نهایت بر وضعیت اقتصادی کشور به طور مثبت مؤثر واقع شود.

وی به لزوم تعاملات بیشتر میان دولتمردان و مدیران مسئول سازمان بورس اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد این اقدام نماینده مجلس، گام اولیه ای جهت همکاری بیشتر میان این دو گروه باشد و در پی آن نمایندگان مجلس و مقاماتی که در تصمیم گیری های کلان اقتصادی نقش مؤثری دارند، نسبت به تعیین تکلیف برخی متغیرهای مهم و اثرگذار بر وضعیت سودآوری شرکت های مطرح بورسی همچون نرخ خوراک پتروشیمی ها و بهره مالکانه تغییر نگرش دهند، به گونه ای که به نظر می رسد تصمیم گیری صحیح آنها در این باره آثار مثبتی بر وضعیت بازار سرمایه و نیز بهبود وضعیت اقتصادی کشور در پی خواهد داشت و موجب از میان رفتن نابرابری های موجود میان متغیرهای اقتصادی خواهد شد.

منبع
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.
                        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                          دکتر جان اولا وقت خود را صرف پاسخ به اراجیف این دسته اوباش حکومتی نکن. اینها هرگز جوابی منطقی برای سوال شما ندارند.فقط لجن پراکنی می کنند و انشاءالله بزودی در همین لجن های تولیدی خود غرق می شوند و به اسفل السافلین جهنم می روند.

ثانیا مخاطب این سوال و پاسخ دهنده باید کسی باشد که هست و نیست کشور را به پای این قمار بزرگ و نابودگر هزینه کرد و اگر باندازه ارزنی عقل داشت وضعیت را به اینجا نمی کشید که مجبور شود با خفت و خواری تن به مذاکراتی بدهد که خیانت شاهان قجری و عهد نامه های گلستان و ترکمانچای در برابر آن بمثابه پر کاه است.
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          پاسخ شریعت مداری با نامه زیباکلام

آقای زیباکلام! تا ببینیم انشای بعدی شما چه باشد؟!

وی در نامه‌ای خطاب به مدیر مسئول کیهان که جز کیهان به سایر رسانه‌ها و سایت‌ها ارسال شده (!) می‌نویسد: کشوری که سرانه دوا و درمان و آموزش و پرورش آن هم‌ردیف کشورهای توسعه‌نیافته و آفریقایی است؛ محیط‌زیست آن بدل به زباله‌دانی بزرگی شده و منظما دارد از بین می‌رود؛ سطح آب‌های زیرزمینی آن به دلیل بی‌توجهی و نبود بودجه دهها متر پایین رفته و کشور را در معرض یک بحران جدی خشکسالی قرار داده؛ با 5/6 میلیون بیکار روبروست و هزار و یک مشکل دیگر دارد، آیا درست است این همه توانش صرف برنامه‌های هسته‌ای‌اش بشود؟
                          وی می‌افزاید: جناب شریعتمداری، گیریم بنده ناصبی، دهری، بابی، زندیق و جزء سایر ملاحده و جنود شیطانی خذلهم‌الله و جنابعالی و سایر موافقین هسته‌ای وفقه‌الله در صراط مستقیم و کامروا در هر دو دنیا. اما اصل سوال لکن همچنان سر جایش باقی مانده: هسته‌ای چه کمکی به پیشرفت و رشد و توسعه اقتصادی ما کرده است؟
                          آقای زیباکلام توضیح نمی‌دهد که اولا بر چه مبنایی سرانه درمان و آموزش و پرورش ایران را با کشورهای توسعه‌نیافته‌ آفریقایی مقایسه می‌کند؟ ثانیا اگر ایشان واقعا غصه بیکاری و مشکلات موجود اقتصادی را دارد، چرا از متهم اول سوءاستفاده و فساد اقتصادی 3 هزار میلیاردتومانی با این ادعای خلاف واقع که او کارآفرین است، دفاع کرد حال آن که آن غارتگر اقتصادی پول هنگفت 3 هزار میلیاردی را نه از راه خلاقیت و تولید و کارآفرینی، بلکه با زد و بند و دادن چمدان‌های رشوه‌ای که هر کدام بالغ بر 200 تا 300 میلیون رشوه را بالغ می‌شدند، به دست آورد؟
                          نکته سوم این است که آقای زیباکلام چرا به جای استدلال معقول و متین، خودزنی می‌کند؟! و با مظلوم‌نمایی چنین القا می‌کند که او را ناصبی و بابی و دهری و زندیق می‌شمارند؟ در کدام رسانه به ایشان چنین تهمتی زده‌اند؟! این هم از زرنگی‌های نه چندان آمیخته با نبوع آقای زیباکلام است که به هنگام تنگ آمدن عرصه استدلال‌، اقدام به مظلوم‌نمایی و تحریک عواطف می‌کند. آقای زیباکلام با همان ادبیات آمریکایی‌ها مدعی شده باید غنی‌سازی را جمع کرد و آقای داریوش سجادی اصلاح‌طلب و مشاور سابق کروبی در واکنش به اظهار نظر ایشان گفت؛ این حرف، شبیه سخنان سپهبد رزم‌آرا در بحبوحه نهضت ملی شدن نفت است مبنی بر اینکه ملت ایران وقتی نمی‌تواند آفتابه بسازند، چه ادعایی برای ملی کردن نفت دارند.
                          جوهر استدلال آقای زیباکلام این است که برنامه هسته‌ای به هزینه‌ها و دردسرهایش نمی‌ارزد. اما سوال این است که آیا مسئله ما با آمریکا صرفا همین برنامه هسته‌ای است؟! اگر مثلا همین آمریکایی‌ها گفتند آقای زیباکلام و بقیه ملت ایران نباید نفس بکشند چون باعث آلودگی هوا و تولید دی‌اکسید کربن می‌‌شوند! یعنی آقای زیباکلام و بقیه ملت ایران باید نفس نکشند؟! اگر آمریکایی‌ها گفتند ما پیشرفت ایرانی‌ها در حوزه نانوتکنوژی و... را نمی‌پسندیم باید تعطیل کنیم؟ غیرت آقای زیباکلام کجا ممکن است گل کند؟ یعنی ملت ایران باید اختیار حیات و ممات خود را به آمریکا و انگلیس بسپارند؟ اگر این‌گونه است که آقای زیباکلام نباید در تمجید از دکتر مصدق قلمفرسایی کند بلکه باید او را نیز تخطئه کند که چرا کم یا زیاد دنبال بومی و ملی کردن صنعت نفت بود.
                          شما آقای زیباکلام الحمدلله ناصبی و زندیق نیستید اما در سرمقاله آن روزنامه غربگرا اذعان کردید که اگر به جای صادق زیباکلام، نام شما جانسون و اسمیت بود، حالا نظریات شما را در غرب حلوا حلوا می‌کردند!
                          و اما بعدالتحریر؛ آقای زیباکلام! این بود پاسخ بنده تا ببینیم انشای بعدی شما چه باشد؟!

http://kayhan.ir/fa/news/4233
                          آفتاب امد دلیل آفتاب

گفتم این حشم جواب سوال کسی را نمی دهد . حال می بینم که جواب سوال دکتر زیبا کلام را با سوالهای دیگر داده است و کاری به اصل سوال ندارد. دقیقا کاری که احمقی نژاد با رسانه ها و مصاحبه های خبری انجام می داد.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

نشست مشترک مجلس و دولت/۸
                            روحانی: نظارت مجلس به نفع پیشرفت کشور است/ شیب تندی در افزایش قیمت بنزین خواهیم داشت

رئیس‌جمهور در نشست دولت و مجلس گفت: در مواردی که به حوزه تولید ارتباط چندانی ندارد، همانند بنزین، شیب تندتری در افزایش قیمت‌ها خواهیم داشت.
                            خبرگزاری فارس: روحانی: نظارت مجلس به نفع پیشرفت کشور است/ شیب تندی در افزایش قیمت بنزین خواهیم داشت
                            Tweet
                            به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امشب(چهارشنبه) در نشست مشترک دولت و مجلس که در بهارستان برگزار شد، به سخنرانی پرداخت.

در همین رابطه، سکینه عمرانی نماینده مردم سمیرم، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در این نشست گفت: رئیس جمهور در این جلسه عنوان کرد که ما به دنبال تعامل با مجلس و خواهان نظارت مجلس هستیم چرا که این موضوع آرامش کشور را به دنبال داشته و موجب پیشرفت می‌شود.

وی افزود:‌ رئیس جمهور اظهار داشت که برخی گروه‌ها دلسوزانه درخواست می کردند که فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها را با توجه به شرایط فعلی کشور اجرا نکنیم اما ما سعی می‌کنیم در ارتباط با بحث تغییر قیمت‌ حامل‌های انرژی در مواردی که در امر تولید دخالت دارند، شیب ملایمی را داشته باشیم تا مانعی بر سر راه تولید ایجاد نشود اما در مواردی که به حوزه تولید ارتباط چندانی ندارد، همانند بنزین، شیب تندتری را در افزایش قیمت‌ها خواهیم داشت.

به گزارش فارس، مسائل مربوط به بودجه، یارانه، محیط ریست و همچنین موضوعات بین‌المللی بویژه آمریکا و پیگیری حقوق ملت ایران از مهمترین محورهای سخنان رییس جمهور در این نشست بود.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

احمدی‌نژاد وزرای خود را فراخواند! :D
                              دانا نوشت:

شنیده شده که محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان بعد از نقل مکان از ساختمان لادن به ساختمانی در محله جنت آباد تماس‌هایی با برخی از وزرا و مسئولان دولت سابق داشته و از آنها خواسته تا در جلساتی که ترتیب می‌دهد حضور داشته باشند.

البته برخی از وزرا و مسئولین دولت گذشته دعوت احمدی‌نژاد را پذیرفته‌اند و آمادگی خود را برای حضور در این جلسات اعلام کرده‌اند اما برخی دیگر از این افراد به دلیل حضور اسفندیار رحیم مشایی در این جلسات و ارتباط نزدیک وی با احمدی‌نژاد حاضر به شرکت در این جلسات نشدند.

گفته می‌شود زریبافان، حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش، دانشجو وزیر علوم، مصلحی وزیر اطلاعات، قاسمی وزیر نفت و بختیاری وزیردادگستری دولت احمدی نژاد از جمله افرادی بودند که به دلیل حضور مشایی در این جلسات حاضر به شرکت در جلساتی که احمدی نژاد ترتیب می‌دهد، نشده اند.

این افراد شرط حضور خود را عدم حضور مشایی عنوان کرده و این موضوع را از طریق زریبافان به احمدی‌نژاد اعلام کردند و بر این موضوع تاکید کردند که تنها در صورت عدم حضور اسفندیار رحیم مشایی، حاضر به شرکت در این جلسات هستند.

البته احمدی نژاد نیز با این درخواست موافقت نکرده؛ شنیده‌ها حکایت از این دارد که احمدی نژاد در پاسخ به زریبافان گفته که من حاضر به حذف مشایی نیستم حتی اگر هیچ کدامتان در این جلسات حضور پیدا نکنید.

نظر

• majid664
                                ستاره‌دار (۴)
                                • Oct 2011
                                • 1052

روحانی:شیب تندی در افزایش قیمت برخی کالاها مثل بنزین خواهیم داشت/ نظارت مجلس به نفع پیشرفت کشور است

رئیس‌جمهور در نشست دولت و مجلس گفت: در مواردی که به حوزه تولید ارتباط چندانی ندارد، همانند بنزین، شیب تندتری در افزایش قیمت‌ها خواهیم داشت.
                                به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امشب(چهارشنبه) در نشست مشترک دولت و مجلس که در بهارستان برگزار شد، به سخنرانی پرداخت.

در همین رابطه، سکینه عمرانی نماینده مردم سمیرم، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در این نشست گفت: رئیس جمهور در این جلسه عنوان کرد که ما به دنبال تعامل با مجلس و خواهان نظارت مجلس هستیم چرا که این موضوع آرامش کشور را به دنبال داشته و موجب پیشرفت می‌شود.

وی افزود:‌ رئیس جمهور اظهار داشت که برخی گروه‌ها دلسوزانه درخواست می کردند که فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها را با توجه به شرایط فعلی کشور اجرا نکنیم اما ما سعی می‌کنیم در ارتباط با بحث تغییر قیمت‌ حامل‌های انرژی در مواردی که در امر تولید دخالت دارند، شیب ملایمی را داشته باشیم تا مانعی بر سر راه تولید ایجاد نشود اما در مواردی که به حوزه تولید ارتباط چندانی ندارد، همانند بنزین، شیب تندتری را در افزایش قیمت‌ها خواهیم داشت.

به گزارش فارس، مسائل مربوط به بودجه، یارانه، محیط ریست و همچنین موضوعات بین‌المللی بویژه آمریکا و پیگیری حقوق ملت ایران از مهمترین محورهای سخنان رییس جمهور در این نشست بود.

آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                                وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

در حال کار...
                                X