اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #26341
    پاسخ : اخبار

    یک روزنامه عرب زبان ادعا کرد:
    حسن روحانی ،رئیس جمهور منتخب ایران پس از نشستن بر کرسی ریاست جمهوری، دعوت پادشاه عربستان را برای شرکت در مراسم حج عمره نپذیرفت.

    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روزنامه عرب زبان السفیر نوشت: حسن روحانی ،رئیس جمهور منتخب ایران پس از نشستن بر کرسی ریاست جمهوری، دعوت پادشاه عربستان را برای شرکت در مراسم حج عمره نپذیرفت.

    به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه گزارش این روزنامه آمده است: پیش از شروع بحران سوریه تجربه تلخی به وجود آمد. در دوران احمدی نژاد روابط ایران و عربستان بحرانی شد.

    آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با کسب اجازه از رهبر عالی ایران به ریاض سفر کرد.

    ملک عبدالله پادشاه عربستان در این سفر از او استقبال بی نظیری کرد که شبیه به استقبال از روسای جمهور کشورها بود.

    این دو نفر به بررسی موضوعات منطقه ای و دو جانبه پرداختند. گفتگو در جایی خاتمه یافت که ملک عبدالله حاضر نشد کوتاه بیاید و گفت: با شیطان مذاکره می کنیم، اما با احمدی نژاد نه.

    تحلیلگران بر این باورند که ملک عبدالله به وعده ی خود عمل کرد و دست در دست اسرائیل علیه ایران، سوریه و حزب الله وارد عمل شد که نتایج آن در اوضاع آشفته منطقه قابل مشاهده است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #26342
      پاسخ : اخبار

      نماینده مجلس: احمدی نژاد خواهان زندانی شدن خاتمی، موسوی و کروبی بود

      دفتر اطلاع رسانی نادر قاضي پور، نماينده مردم اروميه در پاسخ به مواضع عبدالرضا داوري جوابيه اي در اختيار «جوان آنلاين» قرار داده است كه در ادامه مي خوانيد:

      گفتنی است عبدالرضا داوری یکی از نزدیکان محمود احمدی نژاد اظهاراتی در رابطه با وی داشته که نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی به وی پاسخ داده است.

      اخیرا عبدالرضا داوری یکی از نزدیکان احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان در گفت و گو با رسانه ها مطالبی را ارائه نموده که نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این اظهارات اعلام کرد : سخنان داوری با واقعیت مغایرت دارد .

      وی افزود : عبدالرضا داوری ، دولت احمدی نژاد را پاک ترین دولت ها دانسته و حتی خود احمدی نژاد از گفتن این حرف ابايي ندارد او در مقابل دولت مقام معظم رهبری خود را در چه سطحی از پاک ترین ها می داند؟ آیا اختلاس 3000 میلیاردی این گفته ها را نقض نمی کند؟؟

      نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با گفته داوری در مضمون سیاست مصوب توسعه واردات در مجلس اذعان داشت : این حرف کذب محض است چرا که همه ملت ها با تعرفه در مقابل توسعه واردات را می گیرند. اول اینکه مجلس اظهار نکرده که تعرفه ها باید صفر گردد چرا که واردات شکر ، کشاورزان را به زمین نشاند دوم اینکه در قانون برنامه پنجم آمده است که دولت باید مقابله با واردات بی رویه در صنعت کشاورزی را پیشه کند اما دولت تماما به واردات ادامه داد . سوم اینکه بی تدبیری در تولید باعث تعطیلی کارگاه ها شده و به همین دلیل دولت به سمت واردات رفته است تا بخواهد با این کار دهن ها را بسته نگه دارد. ضمناً در همین واردات بحث تغییر قیمت خرید گندم پیش می آید . چرا خرید گندم خارجی جایگزین تولید داخلی شده و روزی که انبارها املا شد واردات به صفر رسید ؟موضوع واردات شکر آیا دور از این بحث بوده است ؟ واردات لوله های نفتی و خودروهای لوکس نیز از کارهای دولت محمود احمدی نژاد است .

      عبدالرضا داوری در این مصاحبه خود مسکن مهر را یک مگا پروژه خوانده و از حسن روحانی در رابطه با بی مهری به مسکن مهر انتقاد کرده است . قاضی پور در این رابطه گفت : مسکن مهر یا خوابگاه مهر مطرح است . چرا که اصلاً زیر ساخت هایی برای این مسکن مهر وجود ندارد . مردم در فضا های راکد و خارج از فضای شهری باید به زندگی بپردازند که به دور از مواضع علمی ، بهداشتی و... است. محمود احمدی نژاد به چه قیمتی مسکن مهر را کلید زد ؟؟ به قیمت استقراض از بانک مرکزی و تورم؟؟

      نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در پاسخ به کاهش 40 درصدی فروش نفت و رشد منفی 5 درصدی اقتصاد گفت: رشد منفی نفت به تورم مربوط نیست بلکه پای خوابیدن خط تولید کشور مطرح است ؛ ضمن اینکه در بحث تحریم ها نیز دولت مقصر اصلی است.

      وی افزود : در اظهارات داوری آیا مجلس مقصر روند بی رویه واردات بوده و در سیاست خارجی منظورشان از ارکان حاکمیت ، رهبری است؟؟ آیا 11 روز خانه نشینی شخص دوم کشور نوعی از کودتا نیست؟

      قاضی پور در رابطه با بحث نقش و بزرگ نمایی مجلس در دوران احمدی نژاد گفت: دولت احمدی نژاد تنها دولتی است که شخص رئیس جمهور با بی قانونی مجلس را کم رنگ کرد.

      داوری در اظهاراتش مجلس را یک رای متکثر و پراکنده دانسته که نماینده ارومیه در پاسخ به آنها گفت: غیر از قانون روابطی میان قوا حاکم است که محمود احمدی نژاد آنها را نیز به حساب نیاورده و همین باعث به وجود آمدن مشکلات در کشور شد. عبدالرضا داوری در گفت و گوی خود احمدی نژاد را فردی جدای از اصولگرایان خوانده است اگر این طور بوده چرا حداد عادل ، احمد توکلی و جبهه پایداری و ... از وی حمایت کردند؟ احمدی نژاد با کارهایش ننگی برای اصولگرایان بود. آیا واقعاً احمدی نژاد به دموکراسی اعتقاد داشته ؟چراکه وی اصلاً اضول بین قوا را رعایت نمی کرد.

      داوری در اظهارات خود اعتقاد محمود احمدی نژاد به آزادی سیاسی و آزادی بیان را پیش کشیده که قاضی پور این سخنان را مزاحی بیشتر نمی داند.

      نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این که احمدی نژاد اقدام به آزادی موسوی و کروبی کرده است؛ گفت: احمدی نژاد در جلسات سران قوا اظهار کرده خاتمی ، موسوی و کروبی باید دستگیر و زندانی شوند ضمناً احمدی نژاد در آن دوران خود رئیس شورای امنیت ملی بوده آیا برای آزادی موسوی و کروبی به خودش نامه زده است؟ این اظهارات داوری کذبی بیش نیست .
      عبدالرضا داوری در رباطه با ماجرای سعید مرتضوی گزارش تحقیق و تفحص را 800 روزه دانسته که نماینده مردم ارومیه با اشاره به 6 ماهه بودن این تفحص گفت : نمیدانم داوری بر چه اساسی این اظهار نظرها را داشته . تحقیق و تفحص تامین اجتماعی 180 روزه بوده که در آن اعضای جبهه پایداری ، رهروان ، اصولگرایان و اصلاح طلبان حضور دارند ولی مشکلات تامین اجتماعی و مرتضوی آن قدر بالا بوده که در 148 روز به پایان رسیده است.

      نادر قاضی پور در پایان با اشاره به سخن داوری در رابطه با اینکه حذف احمدی نژاد شکست های اصولگرایان را در پی دارد اذعان داشت : وجود احمدی نژاد نابودی اصولگرایان بود و وی لکه سیاه بر تاریخ اصولگرایان زده و این شکست از بابت تخریب اصولگرایان توسط احمدی نژاد در حمایت از مشایی بوده است.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • onia1423
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 26

        #26343
        پاسخ : اخبار

        علی صالح آبادی (زاده ۱۳۵۷، سبزوار) نخستین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار (از ۱۳۸۵ تا کنون)[۲]، وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادقاست.[۳]از وی به عنوان یکی از جوان‎ترین مدیران موفق ایرانی یاد می‎شود.[۴] وی از جمله دانش آموختگان دانشگاه امام صادق است که در دولتحسن روحانی حضور دارد.
        منبع ویکیپدیا
        .....
        ایشون متولد سال 57 ه . 27 سالگی رئیس سازمان شده!.....
        فقط به مدارج و مدارک تحصیلی ایشون توجه کنید: فوق لیسانس معارف اسلامی و مدریت مالی !...... یعنی به طور همزمان این مدرک رو گرفته یا دو تا فوق گرفته! اصلا در ایران همچین مدرکی هست: معارف اسلامی و مدریت مالی!.... 27 سالگی رئیس شده.... کی درس خونده؟
        قاعدتا باید تا 24 سالگی فوق میگرفته...اما اگه دوتا مدرک هم گرفته باشه میشه 26 سال! کی سربازی رفته؟
        خب...فرض بر معافیت ایشون..... اما کی دکترا گرفته؟
        یه مدرک دکترا حد اقل 3 تا 5 سال زمان میبره
        ایشون با ریاست کی فرصت کرده دکترا بگیره؟
        ....
        عجب جایی گیر افتادیم

        نقل از
        milad617

        نظر

        • نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

          #26344
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط onia1423 پست شده است View Post
          علی صالح آبادی (زاده ۱۳۵۷، سبزوار) نخستین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار (از ۱۳۸۵ تا کنون)[۲]، وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادقاست.[۳]از وی به عنوان یکی از جوان‎ترین مدیران موفق ایرانی یاد می‎شود.[۴] وی از جمله دانش آموختگان دانشگاه امام صادق است که در دولتحسن روحانی حضور دارد.
          منبع ویکیپدیا
          .....
          ایشون متولد سال 57 ه . 27 سالگی رئیس سازمان شده!.....
          فقط به مدارج و مدارک تحصیلی ایشون توجه کنید: فوق لیسانس معارف اسلامی و مدریت مالی !...... یعنی به طور همزمان این مدرک رو گرفته یا دو تا فوق گرفته! اصلا در ایران همچین مدرکی هست: معارف اسلامی و مدریت مالی!.... 27 سالگی رئیس شده.... کی درس خونده؟
          قاعدتا باید تا 24 سالگی فوق میگرفته...اما اگه دوتا مدرک هم گرفته باشه میشه 26 سال! کی سربازی رفته؟
          خب...فرض بر معافیت ایشون..... اما کی دکترا گرفته؟
          یه مدرک دکترا حد اقل 3 تا 5 سال زمان میبره
          ایشون با ریاست کی فرصت کرده دکترا بگیره؟
          ....
          عجب جایی گیر افتادیم

          نقل از
          milad617
          دکترصالح ابادی:^o:^o:^o
          آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2014/01/26, 00:10.

          نظر

          • mohsen66
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 181

            #26345
            پاسخ : اخبار

            سال بعد سال it هاست
            گروهی بدون حواشی
            خارج از تهدیدات افزایش قیمت حامل ها و خوراک و دلار و .....................است
            در ضمن اثرات طرح شاپرک تا چند روز دیگر بی سر و صدا موجب تعدیل در تک تک سهام های گروه خواهد شد
            تا چند روز دیگر هجوم سرمایه ها رو به این سمت دارم میبینم و سرمایه گذاری موفق خواهد بود که پیش بینی اینده رو زود تر از بقیه حدس بزند
            تواین گروه مداران و مفاخر قیمت مناسبی دارند مفاخر ریسک کمتری داره و شناوری بسیار اندک اگه یه صندوق روش زوم کنه تا 800 براحتی صعود میکنه و تمام قرار داداش با ایرانسله تحقیق بعد خرید
            اگه فردا تو منفی گیر بیاد گین 100 درصدی شارپ در زمان خیلی کم بدست میاد

            نظر

            • ALEN
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 746

              #26346
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط mohsen66 پست شده است View Post
              سال بعد سال it هاست
              گروهی بدون حواشی
              خارج از تهدیدات افزایش قیمت حامل ها و خوراک و دلار و .....................است
              در ضمن اثرات طرح شاپرک تا چند روز دیگر بی سر و صدا موجب تعدیل در تک تک سهام های گروه خواهد شد
              تا چند روز دیگر هجوم سرمایه ها رو به این سمت دارم میبینم و سرمایه گذاری موفق خواهد بود که پیش بینی اینده رو زود تر از بقیه حدس بزند
              تواین گروه مداران و مفاخر قیمت مناسبی دارند مفاخر ریسک کمتری داره و شناوری بسیار اندک اگه یه صندوق روش زوم کنه تا 800 براحتی صعود میکنه و تمام قرار داداش با ایرانسله تحقیق بعد خرید
              اگه فردا تو منفی گیر بیاد گین 100 درصدی شارپ در زمان خیلی کم بدست میاد
              در خصوص طرح شاپرک که از آذر ماه 91 راه اندازی شده و داره تاثیر خودش رو میذاره با حدود هر سه ماه 3٪ رشد بقیشو شما بگو و در ضمن مداران در حال حاضر هیچ قراردادی که موجب سود سازی خاصی بشه نداره !!!

              نظر

              • mohsen66
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 181

                #26347
                پاسخ : اخبار

                شاپرک 10 /10 /92 اجرایی شده هنوز سود اون تو صورتهای مالی دیده نشده

                نظر

                • مسعود اب
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1502

                  #26348
                  پاسخ : اخبار

                  شرکت مهندسی صنعتی روان فن آور پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 خود را با تعدیل مثبت 95 درصدی ازمبلغ 295 ریال به 575 ریال افزایش داده است . شرکت همچنین در عملکرد 9 ماهه 461 ریال (معادل 80 درصد) از این سود را پوشش داده است.
                  شرکت دلايل تعديل پيش بيني را دريافت مصوبه اخير (مورخ 01/11/92) شرکتهاي مگاموتور و پيستون ايران در خصوص افزايش نرخ فروش محصولات شامل شاتون پرايد ونيسان(به شرکت مگاموتور) قابل اعمال از ابتداي سال 1392 و شاتون پژو (به شرکت پيستون سازي) قابل اعمال از دي ماه سال 1392، اعلام نموده است
                  بمنظور موفقیت
                  تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                  نظر

                  • soldier
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 111

                    #26349
                    پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                    بازدید سفیر سوئیس در تهران از بورس کالای ایران


                    آرمان-آتی:در راستای گسترش مناسبات بین المللی و توسعه ارتباطات با بورس های جهانی، بورس کالای ایران تعامل با بخشهای اقتصادی سفارتخانه های بین المللی را در دستور کار خود قرارداده است که در همین راستا سفیر سوییس از بورس کالای ایران بازدید کرد.
                    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در این دیدار که با حضور دکتر حسین پناهیان مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد این بورس برگزار شد، آقای جولیو هاس، سفیرسوئیسبا نحوه انجام معاملات، تالار صادراتی،فرآیند پذیرش، تسویه و تحویل کالاها و مدیریت ریسک در بورس کالا آشنا شد و فرصتهای همکاری بین بورس کالای ایران و نهادهای مالی بازار سرمایه سوئیس مورد بررسی قرار گرفت.
                    بر اساس این گزارش، سفیر سوییس، توسعه ابزارهای معاملاتی نوین از جمله قراردادهای اختیار معامله و توسعه محصولات پذیرش شده در بخش معاملات آتی را یکی از عوامل موفقیت بورس ها دانست و ابراز امیدواری نمود؛ بورس کالا با روندی که در پیش گرفته است، بتواند به عنوان یکی از بازارهای پیشرفته خاورمیانه و آسیا در سطح جهانی مطرح شود.
                    گفتنی است، جولیو هاس در ادامه دیدار طی بازدید از تالار معاملات بورس کالای ایران از نزدیک با نحوه انجام معاملات و سیستمهای معاملاتی این بورس آشنا شد.
                    همچنین در این دیدار مدیرعامل بورس کالای ایران و سفیر سوییس از فراهم نمودن بستر مناسب برای ارتباط بورس های دو کشور و همچنین آشنایی شرکتها و تولیدکنندگان سوییسی و ایرانی با معاملات در بازار سرمایه دو کشور استقبال کردند


                    احتمال داره همه این کارا واسه این بوده باشه که ضرب العجلی یه وجهه نرمال از بورس نشون بدن به خارجیا مطمئنا اگه تو اون وضعیت سبز پوش بازار ما رو میدیدن میفهمیدن یه جای کار لنگه واسه همین به جای خالی کردن حباب بصورت معقول و ایجاد بازاری متعادل با حمله گازنبری یه سوزن زدن به حباب بورس ترکید بعد هم دارن وصله میکنن که درست شه (نظر شخصی)
                    آخرین ویرایش توسط soldier؛ 2014/01/26, 09:41.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #26350
                      پاسخ : اخبار

                      رقم غرامت عراق به ایران بالغ بر هزار میلیارد دلار است

                      عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه رقم غرامت عراق به ایران بالغ بر هزار میلیارد دلار است، گفت: به لحاظ مشکلات اقتصادی عراق،‌ ایران فعلا اصراری بر اخذ غرامت نداشته است.

                      حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، درباره دریافت غرامت ایران از دولت عراق، گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی که دولت نوری‌المالکی با آن دست وپنجه نرم می‌کند و نوع روابطی که ایران با دولت بغداد دارد، تاکنون کشورمان اصراری برای بلفعل درآوردن غرامت جنگ هشت‌ساله را از عراق نداشته است.

                      نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دریافت غرامت جنگی از دولت عراق حق مسلم کشورمان است، تصریح کرد: سازمان ملل به عنوان نهاد بین المللی دولت صدام حسین دیکتاتور سابق عراق را به عنوان آغازگر جنگ معرفی کرده و این بر حقانیت ایران برای دریافت غرامت مهر تائید زده است.

                      عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به دریافت غرامت 44میلیاردی500میلیون دلاری کویت از دولت عراق، ادامه داد: دولت کویت مصرانه خواهان دریافت غرامت حمله نظامی عراق به این کشور بوده و ملاحظاتی درباره وضعیت اقتصادی دولت نوری مالی نداشته است.

                      عضو هیات رئیسه مجلس گفت: خسارتی که دولت عراق باید درباره تحمیل جنگ به ایران بپردازد بالغ بر هزار میلیارد دلار برآورد شده است.

                      کمیسیون خسارت های سازمان ملل اعلام کرد که از محل صندوق خسارات این سازمان به مدعیان مربوط به پرونده خسارات ناشی از حمله عراق به کشور کویت یک میلیارد و سه میلیون دلار دیگر به عنوان غرامت در اختیار دولت کویت گذاشته است.با پرداخت مبلغ اخیر مجموع رقم های پرداختی به دولت کویت تا کنون به 44 میلیارد و 500 میلیون دلار رسیده است و هنوز 7 میلیارد و 800 میلیون دلار از محل بودجه تعیین شده برای پرداخت به سایر دعاوی مربوط به این پرونده باقی مانده است./
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • amirabbas2011
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 651

                        #26351
                        پاسخ : اخبار

                        جامعه سهامداری دست به کار شددرخواست از مجلس برای حمایت از بورس


                        سرانجام برخی از تصمیمات ناگهانی و یک جانبه، ماه هایی طلایی بورس 92 را به روزهای سرد و زیان بار تبدیل کرد،تا بدین ترتیب شفاف ترین بازار سرمایه گذاری در کشور به حاشیه رانده شده و متاسفانه سفته بازان باردیگر در تدارک رونق بازارهایی همچون طلا،مسکن و ارز باشند.اما اهمیت برخی از تصمیمات اخیر که البته بخشی از آن ها مثل افزایش حدود 8 برابری نرخ خوراک پتروشیمی ها و تعیین بهره مالکانه 30 درصدی نیاز به تصویب مجلس شورای اسلامی دارد،موجب تحرک برخی از بازیگران حقیقی و حقوقی بازار شده که دغدغه آینده را دارند.

                        این گروه گسترده از سهامداران با تهیه نامه ای سرگشاده از رئیس مجلس و سایر نمایندگان ملت درخواست کرده اند که جلوی برخی از تصمیمات که می تواند شفاف ترین بازار سرمایه گذاری کشور یعنی بورس را با آسیب جدی مواجه کند،بگیرند.متن کامل این نامه بدین شرح است:

                        جناب آقای لاریجانی

                        ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

                        و سایر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

                        با عرض سلام و احترام

                        به استحضار می رسانیم بازار سرمایه کشور عزیزمان ایران با ارزش بازاری حدود 500 هزار میلیارد تومان که ترکیب 95% آن عبارتند از: سهام عدالت (حدود 20%)،صندوق های بازنشستگی(حدود 30%)،شرکت‌های سرمایه گذاری وابسته به بانک ها و نهادها (حدود10%)،شرکت های سرمایه گذاری و نهادهای عمومی (حدود 15%)، اشخاص حقیقی و سهامداران اقلیت (حدود 10%)،سهامداران حقیقی عمده (حدود 5%) و سهام دولت (حدود 3%) تشکیل یافته است و این ترکیب بیانگر عمق بسیار وسیع آن در جامعه و نهادهای مردمی است.

                        به عبارت دیگر این بازار کاملاً متعلق به مردم است و انتفاع فعلی یا انتفاع آینده آن، به هیچ وجه من الوجوه متعلق به بخش خصوصی خاصی نیست. رشد این بازار یکی از افتخارات نظام و باعث جذب نقدینگی از سایر بازارها و کاهش تورم و هدایت نقدینگی به بازار تولید و اشتغال زایی می‌باشد. اخیراً بعضی از رسانه ها، اخباری ناشی از ذهنیت بعضی نمایندگان محترم را درخصوص تخصیص منابع بخش دولتی به برخی از شرکت های بورسی مطرح نموده اند و همچنین پیشنهاد افزایش قیمت حامل های انرژی به چند برابر وضعیت فعلی حتی بالاتر از قیمت های منطقه ای و بعضی از کشورهای اروپایی به بهانه هدفمند کردن یارانه ها، افزایش درآمد دولت و تقلیل درآمد بنگاه هایی که از مزیت انرژی سود حسابداری بالایی را ایجاد نموده اند را داده اند.

                        در این خصوص مواردی به شرح زیر به استحضار می رسد:

                        1- همانگونه که مستحضر می باشید پروانه بهره برداری معادن چادرملو و گل گهر متعلق به شرکت‌های فوق الذکر بوده و حدود 3 سال بعد از پذیرش و معاملات سهام آن ها در بورس برخلاف امیدنامه های اولیه خود به دولت انتقال داده شده اند. حضرت عالی به درستی طی نامه 51682 مورخ 1392.8.18 در مورد شرکت ملی صنایع مس ایران به درستی به موضوع اشاره فرموده‌اید و تقاضا داریم مجدداً درخصوص معادن چادرملو وگل گهرتوسط کمیسیون تلفیق لوایح مجلس مورد بررسی و اظهار نظر قرار گیرد تا برای همیشه ضمن اثبات حقانیت این دو شرکت که عمده سهامداران آن صندوق های بازنشستگی و مردم می باشند به حقوق خود دست یابند.

                        2- نتایج مثبت اجرای سیاست های اصل 44 به غیر از افزایش تولید و اشتغال باعث گسترش سرمایه گذاری ها و جذب نقدینگی از آحاد جامعه و در نهایت کارآمد کردن بنگاه های واگذار شده براساس آن اصل می گردد.
                        در این راستا مستحضر می باشید برخی از اقدامات انجام شده در سال های گذشته از جمله جذب نیروی انسانی بیشتر از نیاز بنگاه ها و به صورت دائمی تا 2 برابر وضعیت قبلی (همچون صنایع فولاد)، تحمیل مالیات حقوق 10% کارکنان دولتی به شرکت های فوق الذکر، مکانیزم قیمت گذاری غیر منصفانه (صنعت خودرو در سال قبل )، عدم تخصیص حامل های انرژی به مجتمع های پتروشیمی، فولاد، سیمان ،... براساس ظرفیت های آن ها خصوصاً در فصل زمستان در مورد گاز و در فصل تابستان برق برای این صنایع، تحمیل هزینه های کمک‌های بلاعوض (همچون تیم های ورزشی)، تحمیل افزایش قیمت ارز براساس سیاست های دولت به بنگاه های تولیدی
                        در سال گذشته که دارای تسهیلات ارزی بوده اند، واگذار شده در بخش جاری و سرمایه ای و افزایش تعهدات این بنگاه‌ها...

                        از جمله تهدیدات بنگاه های واگذار شده براساس اصل 44 موارد فوق الذکر بوده که تاثیر به سزایی در کارایی و درآمد این بنگاه ها به همراه داشته است که امیدوارم به صورت قانون خاص و یا در تبصره های بودجه برای حل این معضل
                        چاره اندیشی شود.

                        3- مستحضر می باشید یکی از مزیت های صنایع کشور تامین انرژی با قیمت مناسب که در دکترین وزرای صنعتی دهه 70 به عنوان الگوی رشد و توسعه صنعتی مطرح و در راستای آن ظرفیت سازی در صنایع پتروشیمی، فولاد، سیمان، شیشه و ... شکل گرفته است، حال بعد از گذشت 2 دهه از این سیاست و نگاه به سود حسابداری این بنگاه ها که عمدتا به دلیل استهلاک کامل ماشین آلات، اعداد فریبنده ای را نشان می دهند بدون آن که بازدهی براساس پروژه های جدید مورد توجه قرار گیرد موجب اتخاذ تصمیمات عجولانه شده که باعث توقف توسعه در بخش صنایع انرژی بر خواهد شد، مضافا این که این افزایش قیمت ها موجب ایجاد تورم شتابنده ای در سال آتی خواهد شد.

                        امیدواریم حضرت عالی و اعضای محترم مجلس شورای اسلامی که همواره در راستای اجرای صحیح سیاست های اصل 44 و حمایت از بازار سرمایه اقدامات موثر را به عمل آورده اید،در شرایط فعلی با تصویب تبصره های منصفانه و متکی بر اصول قبلی مجلس شورای اسلامی مصوب فرمایید که اجزای بازار سرمایه که در طول دوران تحریم همواره با حفظ سرمایه های خود در این بازار موجب رشد و توسعه صنایع مختلف در بازارهای مختلف گردیده اند و به بازاراهای سفته بازی نظیر ارز و طلا میل ننمودند، کماکان بتوانند با حضور گسترده در این بازار موجبات رشد و توسعه و اشتغال که از اولویت های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است را فراهم آورند.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #26352
                          پاسخ : اخبار


                          معاون پارلمانی وزیر اقتصاد:
                          فاز ۲ هدفمندی فعلا اجرایی نمی‌شود/ طرح تحول بانک، گمرک و مدیریت اجرا می‌شود
                          معاون پارلمانی وزیر اقتصاد با بیان اینکه فاز ۲ هدفمندی یارانه‌ها فعلا اجرایی نمی‌شود، گفت: طرح تحول اصلاح ساختار مدیریت، گمرک، بیمه، بانک و مالیات به عنوان یک الزام اجرا می‌شود.


                          Tweet
                          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس علی‌اصغر یوسف‌نژاد معاون پارلمانی وزیر اقتصاد امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها با توجه به شرایط حاضر فعلا اجرایی نمی‌شود، در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر تحول اقتصادی گفت: طرح تحول اقتصادی در دستور کار وزارت اقتصاد قرار دارد.

                          وی ادامه داد: دولت دنبال اصلاح ساختار مدیریت، گمرک بیمه و بانک است همچنین قانون اصلاح قانون مالیات‌ها در دستور کار مجلس قرار داد و در شرف نهایی شده است.

                          معاون وزیر اقتصاد افزود: اجرای طرح تحول اقتصادی یک اجبار است که باید انجام شود.

                          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس صبح امروز نشست معاون حقوقی و امور مجلس وزارت اقتصاد و امور دارایی به مناسبت دهه فجر در محل این وزارتخانه برگزار شد.

                          در این نشست علی اصغر یوسف‌نژاد با بیان اینکه مطالبات نمایندگان از دستگاه‌ها به خصوص این وزارتخانه جنبه‌های اقتصادی و مرتبط با آن دارد و مباحث سیاستگذاری، پولی و مالی را شامل می‌شود.

                          وی تاکید کرد: مناسبات با مجلس به نحو احسن ایجاد شده و تعامل وزارت اقتصاد با نمایندگان می‌تواند منافع داشته باشد و البته قانون این مناسبات را تنظیم می‌کند و حدود آن مشخص است. حقوق مجلس، دادن تذکر، پرسیدن سوال، استیضاح، تحقیق و تفحص و موارد شبیه آن است و دولت نیز آن را به عنوان عامل منفی و تهدید نمی‌داند و البته برای سلامت نظام اداری به عنوان یک فرصت قلمداد می‌شود که در راستای وظیفه قانونی است.

                          به گفته معاون حقوقی و امور مجلس وزارت اقتصاد این مباحث موجب می‌شود نقاط قوت و ضعف را در اجرای شناسایی و تشریح کنیم و از سوال و تحقیق و تفحص در حدود قانونی نیز استقبال می‌کنیم، زیرا سلامت نظام اداری را به همراه دارد.

                          وی ادامه داد: سوال از دستگاه‌های اجرایی و وزرا باید روشن و در جهت مثبت و در راستای وظایف وزیر باشد و قطعا ما نیز در راستای تحقق آن تلاش خواهیم کرد.

                          احساس ما این است که مجلس و دستگاه‌های اجرایی در کنار هم می‌توانند منافع عمومی و مصالح را تامین و تضمین کنند البته عده‌ای سعی می‌کنند، بین مجلس و دولت شکاف ایجاد کرده و ارتباط را در دو جهت مخالف ترسیم کنند، اما فضای همدلی میان مجلس و دولت وجود دارد و تلاش می‌کنیم، این روابط بیشتر شود.

                          یوسف‌نژاد با بیان اینکه اگر یک قانون اشکال داشته باشد، در عین حال باید اجرا شود، بیان داشت: در مسیر اجرا برای اصلاح آن نیز می‌توان اقدام کرد و پیشنهاد داد و در این راستا اصلاح قانون مالیات‌ها در چند روز گذشته در دستور کار مجلس قرار دارد که جزء قوانین پایه‌ای محسوب می‌شود.

                          وی با اشاره به اینکه بودجه فصل مشترک همکاری مجلس و دولت است عنوان کرد: این موضوع بهترین نوع همکاری است و بدنه کارشناسی وزارت اقتصاد و دیگر دستگاه‌ها در آن دخیل هستند.

                          وی در بخش دیگری از این نشست به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و در خصوص هدفمندی یارانه‌ها اظهار داشت: هدفمندی یک قانون دارد و تکالیف دستگاه‌ها مشخص است و هر سال به صورت یک ردیف درآمدی و 4 ردیف هزینه‌ای ارائه می‌شود و آنچه اکنون ملاک عمل است قانون فعلی خواهد بود.

                          *فاز ۲ هدفمندی یارانه فعلا در بودجه ۹۳ اعمال نمی‌شود


                          یوسف‌نژاد افزود: یک بحث این بود که فاز دوم اجرا شود یا نه که البته به استمزاج از مجلس نیاز داشت و همچنین نیاز به همکاری مجلس دارد و فعلا در بودجه 93 اعمال نمی‌‌شود. اکنون اعداد و ارقام تبصره هدفمندی در کمیسیون‌های تخصصی بررسی می‌شود و سهم خانوار تولید، دولت، بهداشت و سلامت پیش‌بینی شده و 10 درصد بین این بخش‌ها جابه‌جا خواهد شد.


                          یوسف‌نژاد ادامه داد: امروز در کمیسیون انرژی کارشناسان وزارتخانه در خصوص لایحه پیشنهادی هدفمندی که جلوه آن در بودجه خواهد بود به کمیسیون انرژی دعوت شدند.

                          معاون وزیر اقتصاد از حضور وزیر در روز سه‌شنبه در مجلس خبر داد و گفت: این وزارتخانه به دلیل ماهیت گسترده و حجم کار زیاد در استان‌ها نوعا بیشترین درخواست‌های نمایندگان را به همراه دارد که جنبه آنها مالی اعتباری و تسهیلاتی است.

                          یوسف‌نژاد تاکید کرد: بیشترین کارهای مربوط به اصلاح قانون مالیات‌ها در دولت یازدهم انجام شده و اکنون نیز در مجلس قرار دارد.

                          وی در خصوص تحقیق و تفحص از گمرک گفت: هنوز مراحل نهایی تصویب تحقیق و تفحص برای زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد انجام نشده است.

                          وی در پاسخ به این سوال که آیا وزیر اقتصاد در مورد اظهارات رئیس کل بانک مرکزی به مجلس پاسخگو خواهد بود بیان داشت: صرف اظهار‌نظر نمی‌توان فرد را مورد بازخواست قرار داد و سوال باید تطبیق با عملکرد و وظیفه قانونی داشته باشد و بانک مرکزی نیز قانون خاص دارد و حکم آن توسط رئیس‌جمهور امضا می‌شود و وزیر اقتصاد نیز به عنوان یک عضو نمی‌تواند همه وظایف را برعهده داشته باشد و این گونه است که نمایندگان مجلس نیز عضو شورای عالی برنامه‌ریزی استان‌ها هستند اما اگر استاندار یک اظهار‌نظر کند نماینده نباید پاسخگو باشد، اما با همه این تفاسیر به دنبال اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس هستیم تا دیگر وزیر پاسخگوی اظهارات بانک مرکزی یا موارد مشابه دیگر آن در دولت نباشد اما بر حسب وظیفه هر موقع مجلس از وزیر دعوت کند حضور خواهیم یافت.

                          وی ادامه داد: به دلیل بحث کردن رئیس حراست یکی از بانک‌ها از وزیر سوال شده که ما نیز وظیفه داریم حضور یابیم.

                          وی در خصوص طرح تحول اقتصادی به خبرنگار فارس پاسخ داد: این موضوع از مسائلی است که نیاز بوده و انتخاب نیست و مجبوریم اصلاح ساختار در مدیریت، گمرک، بیمه و بانک‌ها انجام دهیم و اکنون نیز اصلاح قانون مالیات‌ها در دستور کار است و به مقتضیات زمان برنامه‌های تحولاتی باید انجام شود و همچنین اصلاح ساختار گمرک در دستور کار قرار دارد.

                          وی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا سهم تولید در هدفمندی یارانه‌ها برای سال 93 کمتر از 30 درصد پیشنهاد شده گفت: نمی‌دانم که عدد آن کمتر از 30 درصد است یا خیر اما حرف نهایی را نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق می‌زنند و ملاک عمل است و در صورتی که ایرادی داشته باشد اصلاح خواهد شد اما فکر می‌کنم دولت طبق قانون عمل کرده است.
                          آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2014/01/26, 11:16.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • مصطفی 64
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 265

                            #26353
                            پاسخ : اخبار

                            http://bourse24.ir/req/
                            دوستان شرکت کنید
                            انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #26354
                              پاسخ : اخبار

                              رفیقدوست: احمدي‌نژاد گفت در دور دوم کارد را مي‌گذارم کمر کیک!
                              احمدي‌نژاد، کلاهی بود که 8 سال پیش سر ما گذاشتند!

                              گروه سياسي: محسن رفیقدوست٬ با بيان اينكه دولت احمدی‌نژاد٬ «کلاهی» بوده که هشت سال پیش بر سر نظام گذاشته شد، با اشاره به دولت روحاني مي‌گويد: «باید دقت کنیم کلاهی که 8 سال پیش سر ما گذاشتند دوباره سرمان نگذارند»
                              به گزارش مهر، محسن رفیقدوست در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین که عصر شنبه در دفتر این حزب برگزار شد گفت: باید دقت کنیم کلاهی که 8 سال پیش سر ما گذاشتند دوباره سرمان نگذارند. حرفی که الان مي‌زنم از اول هم مي‌گفتم ما دیگر فرصت قمار، آزمون و خطا نداریم نظام ما نظام واحد است و هیچ کشوری در دنیا اینگونه نیست.

                              فرمانده و وزير سابق سپاه در ادامه در مورد تقسیم بندی جامعه ایران گفت: تحلیلی آقای هاشمی در مورد جامعه دارد که ایشان مي‌گویند جامعه ما سه بخش است. 20 درصد طرفداران اصلاح طلبان، 20 درصد طرفدار اصولگرایان و 60 درصد مردم عادی که ضد انقلاب نیستند ولی در داخل این دو دسته نیز قرار نمي‌گیرند ولی ایشان معتقدند رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و نمایندگان خبرگان را اینها انتخاب مي‌کنند که اکثریت جامعه‌اند و هر کدام از این دو دسته بتواند رای 60 درصد را جذب کند آن گروه حاکم مي‌شود.

                              وی در مورد آمار تورم در طول 8 سال گذشته نیز گفت: تورم در این مدت به قدری زیاد بود که تورم زندگی فقرا هزار درصد یعنی 10 برابر افزایش پیدا کرد به طور مثال یک بسته آذوقه در سال 83 که با مبلغ 10 هزار و 900 تومان تهیه کرده بودیم بعد از 8 سال نزدیک 10 برابر افزایش پیدا کرد.

                              رفیقدوست گفت: البته باید یارانه‌ها برداشته شود اما نه اینکه یارانه‌ها برداشته شود و فقط در تهران 18 واحد تولیدی تعطیل شود لذا دقت کنید جور دیگر سرمان کلاه نگذارند. من دولت یازدهم و رئیس جمهورش را خوب مي‌شناسم و با او رفیقم و فکر مي‌کنم اعتدال واقعا جایش در کشور ما خالی است.

                              وی با بیان اینکه از تندروی دو طرف، امام ناراحت بود و آقا نیز ناراحت است افزود: اعتدال را باید بوجود آورد، معتقد نیستم دولت یازدهم دولت معتدل است زیرا یواش یواش دارد به سمت چپ مي‌زند امیدوارم این دولت اعتدال را رعایت کند. رفیقدوست گفت: در مورد دستور رئیس جمهور به جهانگیری معاون اول درباره برخورد با ویژه خواری تصریح کرد: من همان موقع مصاحبه کردم و گفتم فرمایش ایشان برخورد با معلول است با علت نیست. تا وقتی اقتصاد دولتی باشد پیدا شدن یکی مثل بابک زنجانی‌ها طبیعی است لذا در سال حماسه اقتصادی مجلس، دولت و جامعه اسلامی فشار بیاوریم تا اقتصاد را از دولت بگیریم و بدست مردم بدهیم زیرا اقتصاد تا وقتی دست دولت است گرانی و رانت خواری و دزدی است.

                              رفیقدوست با اشاره به برخی از فعالیت‌هاي خود در دوره جنگ 8 سال گذشته گفت: همان موقع به دنبال پیگیری روش دستیابی به سلاح هسته‌اي رفتیم پیش امام گفتم نظر شما چیست ایشان گفتند دنبال اتم نروید و همان موقع جمع کردیم و آقا هم گفتند حرام است واقعا نیازی هم نداریم شاید ما در خیلی چیزها خودکفا نیستیم و کمک دولت مي‌کنیم تا آذوقه مردم تهیه شود اما در مورد دفاع به خودکفایی رسیدیم در پهپادها نمونه هایی را امتحان کردیم که آمریکایی‌ها ندارند مثلا پهپادی که در 30 ساعت پرواز 700 کیلومتر مسافت را با قابلیت حمل بمب را دارد.

                              وی با بیان اینکه من از معدود کسانی هستم که آقا را خوب مي‌شناسم با ذکرخاطره‌اي گفت: آقا یک سال از من بزرگ است قبل از انقلاب رفتم مشهد سراغ آقا را گرفتم پیدایش کردم ولی چون خسته و فراری بودم نون و پنیر و انگوری خوردم خوابیدم ساعت 2.5 بود که آسمان را نگاه کردم آقا نیز بیدار شد یواش یواش پابرهنه به سمت من آمد بغل من نشست و صدایم کرد خودم را زدم به خواب همان موقع اذان گفتند. آقا رفت نماز خواند و با ضجه عبادت کردند بعد گفتند:حاج محسن! که من آن موقع گفتم بیدار بودم و همه اینها را دیدم پس مي‌گویم سعادت پیروی از ایشان است خدا توفیق دهد معتقد و عامل به ولایت مطلقه فقیه باشیم.رفیق دوست در ادامه به نقل خاطره‌اي از رابطه آقای هاشمی و رهبر انقلاب پرداخت و گفت: سال 70 حدود 15 نفر بودیم که جلسه‌اي با احمدآقا داشتیم همانجا خاطره آقای هاشمی را گفتم ایشان گفت یکی از دلایلی که امام نسبت به ولایت آقا علاقه نشان داد همان صلابت و استقلال رای آقا بود.

                              در بین سخنان رفیقدوست فردی از جمع حاضر بلند شد و گفت مقام معظم رهبری از هیچ دولتی به اندازه دولت آقای احمدی‌نژاد حمایت نکرده شما این مسئله را چگونه تفسیر مي‌کنید که رفیقدوست در پاسخ گفت: من در طول 8 سال گذشته بیش از 50 یا 60 مصاحبه دادم و به دولت نهم و دهم حمله کردم برای آقا نامه نوشتم و مضرات هدفمندی، سفر استانی و مسکن مهر را با دلیل برای آقا توضیح دادم آقا در سخنرانی شان فرمودند آمار دولت را زیر سئوال نبرید به آقا گفتم آیا منظورتان من هستم گفتم نه خیر تو کار خودت را بکن.

                              رفیقدوست خاطرنشان کرد: قبل از انتخابات 88 مهندس موسوی که کاندیدا شدند پدرشان مریض بود آقا به ملاقات رفتند مهندس موسوی به آقا گفت مي‌خواهم کاندیدا شوم و آقا گفتند اگر رای بیاورید مثل بقیه با شما رفتار مي‌کنم این چیزی که من عرض مي‌کنم آقا وظیفه خودشان را انجام دادند.

                              وی در ادامه در مورد وزیر مسکن دولت نهم نیز گفت: مهندس سعیدی کیا در دولت نهم وزیر مسکن و عضو هیات امنای بنیاد بود ابتدای سال چهارم به من گفت من مي‌گویم زیر آسمان کبود ضد ولایت فقیه تر از این آقا (احمدی‌نژاد) نداریم او به من گفت من سال سوم رفتم پیش آقا گفتم مي‌خواهم استعفا بدهم زیر این دولت، دولت ضد ولایت فقیه است آقا گفتند بمان تا دوره‌ات تمام شود.

                              رفیقدوست افزود: به سعیدی کیا گفتم آیا دلیلی هم داری گفت او مدام بحث مي‌کرد و مدام مي‌گفت آقا آقا! من به او گفتم بگو منظورت از آقا همان مقام معظم رهبری است که ایشان یک بار هم زیر بار نرفت. وی در ادامه به خاطره‌اي از آقای فروزنده اشاره کرد و اظهار داشت: آقای فروزنده گفت آخر سال سوم رفتم پیش احمدی‌نژاد گفتم چرا با روحانیت و مراجع بد هستی گفت آنها به چه دردی مي‌خورند آنها وضعشان روبه راه است و شکمشان سیر. من در دور دوم کارد را مي‌گذارم کمر کیک!

                              در این هنگام فردی از حضار بلند شد و گفت: پس شما دست بوسیدن احمدی نژاد را چطور تفسیر و تحلیل مي‌کنید که رفیقدوست در جواب گفت من هر کس خواست مدارک مي‌دهم. رفیقدوست همچنین به خاطره دیگری از خود و محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین اشاره کرد و گفت: من، آقای خاتمی و آقای محسنی اژه‌اي با هم وزیر شدیم روزی که آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند رفتم پیشش و به او گفتم تو رفتی در تاریخ و حالا که رفتی در تاریخ خوب داخل تاریخ شو. خاتمی گفت چکار کنم که خوب بمانم؟ به او گفتم برو زیر قبای آقا و بیرون نیا آنجا خط قرمز است.

                              وی گفت: در تحصن مجلس به آقای خاتمی گفتم خطوطت را از اینها جدا کن اینها براندازند. وی در ادامه در مورد مذاکرات ژنو نیز گفت: با آمدن دولت یازدهم ناامیدی در مردم به امید تبدیل شد، اگر انشاءالله درها باز شود مملکت رونق مي‌گیرد من با عدم مذاکره با هر کسی مخالفم، آدم با دنیا قهر نمي‌کند. من زمان امام چند تا مطلب را گفتم یکی اینکه ما با آمریکا دعوا داریم ولی بالاخره باید بنشینیم و با هم حرف بزنیم لذا با عدم مذاکره مخالف بودم .

                              وی سپس به خاطره‌اي از دوران وزارت خود در دوران جنگ اشاره کرد و ادامه داد: وقتی وزیر دفاع شدم رفتم خدمت امام وزارتخانه نداشتیم لانه جاسوسی هم دست سپاه بود به احمد آقا گفتم اجازه دهند وزارت دفاع را در لانه جاسوسی تشکیل دهیم ولی ایشان گفتند برو به امام بگو، وقتی به امام گفتم امام گفت: چرا آنجا، آنجا مال آمریکا است، مگر قرار است هزار سال با آمریکا رابطه نداشته باشیم.

                              رفیقدوست در پایان ادامه داد: نتیجه این مذاکره هر چیزی باشد به نفع ایران است حتی اگر تحریم‌ها کم نشود آن چیزی که ما واقعا دادیم را نمي‌خواستیم. امام گفت بمب اتم نمي‌خواهیم آقا گفت حرام است در زمان جنگ عراق شیمیایی کرد امام حتی به ما اجازه نداد سلاح شیمیایی درست کنیم رفتیم درست کردیم جلویش را گرفتند لذا هر چه پیش برویم این مذاکرات به نفع ماست.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #26355
                                پاسخ : اخبار

                                نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: انقلاب اسلامی موفق‌ترین و سالم‌ترین انقلاب در جهان است و امروز دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی دنیا را خیره کرده است!
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X