اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

    #29551
    پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

    در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
    رگبار اخبار مثبت روی حمایت مهم شاخص...

    اتحادیه اروپا گزارش‌ها درباره عدم پیشرفت در مذاکرات وین ۴ را رد کرد
    سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اخبار و گزارش رسانه‌ها مبنی بر عدم پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ در وین را رد کرد.
    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....1oa4sTNT.dpuf


    رییس جمهوری: مصلحت همگان در توافق و بازی برد-برد است
    مذاکرات انشاءالله در نهایت به توافق خواهد رسید
    رییس جمهوری روز شنبه اعلام کرد که همه برنامه ها و اقدامات دولت تدبیر و امید در راستای تبدیل سال ۹۳ به سال رونق اقتصادی است و همه باید در جهت رونق، ایجاد اشتغال و پشت سرگذاشتن دوره رکود همگام و هم صدا شوند.



    چکیده: ما باید به این رئیس‌جمهور افتخار و شکرگذار وجود ایشان باشیم و باید همه همت‌مان را بگذاریم در پشتیبانی دولت که بتواند در این شرایط حساس، کشتی کشور را پیش ببرد.
    http://www.eranico.com/fa/content/22493#ixzz32BIbjBOY




    آمریکا به دنبال رابطه مستقیم با ایران است
    http://boursenews.ir/fa/pages/?cid=124020


    معاون اول رئیس‌جمهور:آنها که فکر می‌کنند مذاکرات شکست خورد، در اشتباهند
    http://boursenews.ir/fa/pages/?cid=124019


    روزنامه روسی: غرب به دنبال توافق با تهران و ضربه به مسکو
    http://boursenews.ir/fa/pages/?cid=123992
    اتفاقا وقتی به قول شما رگبار خبری درست میکنن باید نگران شد ! اگه مشکلی نبود که نیاز به رگبار خبری نداشت، داشت؟؟؟

    به نظر من یک خبر درست و به قول برخی دوستان بنیادی برای رشد بازار کافیه نیاز به رگبار خبری نیست ! اونم تازه 100 واحد !

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

      #29552
      پاسخ : اخبار

      عدم انتشار نظرات و عذرخواهی از مسئولان و خوانندگان

      در بورس نیوز همواره سعی داشتیم که نظرات خوانندگان خود را بدون کمترین میزان بازنگری و ویرایش منتشر کنیم و فارغ از اینکه نظر خواننده را قبول داریم یا خیر تریبونی برای بیان عقاید و نظرات مختلف باشیم تا آنجا که می توان حدود خطوط قرمز را رعایت کرد دست خوانندگان را برای اعلام نظر باز بگذاریم و بارها از تمام خوانندگان خواستیم که در این زمینه همکاری کنند و با عدم ارسال نظرات شبهه برانگیز و حاوی توهین و افترا ما را در این امر یاری کنند ولی متأسفانه هنوز این فرهنگ در جامعه نهادینه نشده و مشکلات بسیاری برای رسیدن به یک جامعه گفتمان محور وجود دارد.
      از سوی دیگر حجم ارسال نظرات بسیار بالاست و کار کنترل آنها بس طاقت فرسا می باشد و در این حجم گسترده امکان اشتباه در کنترل وجود دارد اما مسئولیت انتشار این پیامک ها با مدیریت بورس نیوز است و برخی از مدیران و کارشناسان و مسئولان مختلف در سطح بازار سرمایه با این گونه نظرات مشکل دارند و بارها از ما گلایه کرده اند و از آنجا که ما هم به حفظ حرمت و جایگاه افراد مختلف احترام قائلیم و نمی خواهیم سخنی به ناروا در حق احدی از بندگان خدا بزنیم با کمال تأسف مجبور به عدم انتشار نظرات هستیم تا هم خوانندگانی که این نکات را رعایت نکردند بدانند که چه فرصت خوبی را از دست داده اند و در رفتار خود بازنگری کنند و هم به مدیران بگوییم که ما راضی به توهین و افترا به شما نیستیم و هم به خودمان بگوییم که مسئولیت پذیری کلید موفقیت هر کاری است.

      در خاتمه از تمام کسانی که در بخش نظرات به آنها توهین شده یا مسائل خلاف واقع نسبت داده شده عذرخواهی می کنیم و از خداوند متعال می خواهیم که اراده ای به ما عطا کند که در این راه از تجربیات خود درس بگیریم و همواره در مسیر حق حرکت کنیم.

      مدیریت بورس نیوز


      اینم جالبه در نوع خودش ! به خاطر اینکه مسئولین از شنیدن انتقاد ناراحت شدن دیگه نظرات رو منتشر نمیکنیم !!!! البته قبول دارم که برخی بی ادبی میکنن، در همین سایت و کلا در فضای مجازی ما این مشکل وجود داره، ولی دلیل نمیشه به بهانه اونها نظرات و انتقادات منتشر نشه !

      نظر

      • مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

        #29553
        رشد تولید ناخالص داخلی و کاهش تورم در ایران


        موسسه تحقیقاتی بیزنس مونیتور اینترنشنال (BMI) در آخرین گزارش خود از ایران، پیش بینی کرد رشد تولید ناخالص داخلی کشور در مقایسه با منفی 2.9 درصد در سال 2013 به مثبت 2.8 درصد در سال 2014 صعود خواهد کرد در حالیکه تورم قیمت مصرف کننده در همین مدت از 27 به 22 درصد کاهش پیدا می‌کند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این موسسه در گزارش خود به تاثیر مثبت بهبود روابط ایران با غرب بر اقتصاد کشور اشاره کرد با این همه خاطرنشان کرد ابهام در مورد نتایج مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران، مخاطرات برای دورنمای اقتصادی کشور را بالا نگه داشته است. بیزنس مونیتور به دلیل بهبود وضعیت، نرخ مورد پیش بینی برای رشد تولید ناخالص داخلی واقعی ایران در سال 2015 را مورد بازبینی قرار داد و به 2.9 درصد افزایش داد و نرخ تورم مصرف کننده را 16 درصد پیش بینی کرد.



        طبق برآورد بیزنس مونیتور، رقم تولید ناخالص داخلی ایران از 464.8 میلیارد دلار در سال 2014 به 572.1 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. بر اساس این گزارش، بهبود روابط ایران با غرب به همراه اصلاحات اقتصادی کلان کمک می‌کند اقتصاد کشور به رشد بازگردد و دورنمای صادرات و اعتماد تجاری و مصرفی بهبود پیدا کند. با این همه در این گزارش خاطرنشان شده با وجود بهبودهای حاصل شده، ریال ایران همچنان نسبت به تحولات مربوط مذاکرات هسته ای در ماه‌های آینده حساس خواهد ماند. طبق برآورد بیزنس مونیتور از دیگر شاخص‌های اقتصادی کشور، تراز بودجه به شکل درصدی از تولید ناخالص داخلی، از منفی 2.4 درصد در سال 2013 به منفی 1.1 درصد در سال 2014 و منفی 0.8 درصد در سال 2015 بهبود پیدا می‌کند. همچنین تراز حساب جاری در مقایسه با 4.9 درصد در سال 2013، تغییر چندانی نخواهد کرد و 4.8 درصد در سال 2014 خواهد بود اما در سال 2015 به 3.4 درصد صعود می‌کند.
        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

        نظر

        • مجيد رادمنش
          مدیر (6)
          • Oct 2010
          • 4902

          #29554
          نگاهی متفاوت به ماجرای جنجالی لیلا حاتمی


          «از روزی که خانم لیلا حاتمی با ژاکوب 84 ساله مصافحه کرده‌، فضای مجازی و رسانه‌ای ایران محمل بحث‌های موافق و مخالف بسیاری شده است اما آنچه که منتقدان کمتر به آن توجه کرده‌اند، فلسفه وجودی مصافحه و روبوسی در فرهنگ غربی است و البته مهم‌تر از‌ آن، شرایط اضطراری‌ای که در این‌گونه موارد فرد با آن روبه‌رو می‌شود.» سید ابوالحسن مختاباد با این مقدمه در خبرآنلاین نوشت: «در فرهنگ غربی کسی برای التذاذ جنسی با طرف مقابل مصافحه نمی‌کند و این را تنها آنهایی در خواهند یافت که نه حتی به عنوان توریست که مدتی را در این فرهنگ زیسته باشند.


          به یاد داشته باشیم که لیلا حاتمی نماینده دولت ایران یا ارگانی از قوای سه‌گانه یا وزارت ارشاد و معاونت سینمایی در این جشنواره نیست که حتما بخواهد پروتکل‌های آن را در کشوری خارج از ایران رعایت کند اما فارغ از این جمله معترضه، نکته مهم‌تر شرایط اضطراری‌ای است که افراد در چنین مواقعی با آن روبرو می‌شوند.


          حتما خوانندگان این نوشته به یاد دارند که دکتر محمود احمدی‌نژاد در مواجهه با مادر هوگو چاوز در مراسم تدفین با چه شرایطی روبه‌رو شد و به رغم آن همه حشم و خدمی که همراهشان بودند و بارها و بارها پروتکل‌های این‌چنینی را چک و خنثی (!) می‌کنند، اما در این حادثه وضعیت به گونه‌ای شد که هیچ کاری از دست کسی برنمی‌آمد و خود آقای احمدی‌نژاد هم در شرایط اضطراری قرار گرفت که مجبور به چنین عکس‌العملی شد و منتقدان داخلی هم متاسفانه به جای درک این شرایط مدام بر آتش این انتقاد نفت افشاندند و یک حادثه کوچک و بی‌اهمیت را این همه بزرگ کردند.


          نگارنده در سال‌های دور خاطره‌ای را از مرحوم رجایی خواندم که در اوایل انقلاب که ایشان وزیر آموزش و پرورش بودند، یکی از بادمجان دور قاب‌ چین‌هایی که در تمامی ادارات و نهادها حضور دارند وکارشان زیرآب‌زنی است، عکسی از یکی از مدیران آموزش و پرورش را که در پز و قیافه بوسیدن دست شاه بود به مرحوم رجایی نشان داد که آقای رجایی با پاره کردن آن عکس گفت اگر من هم در آن دیدار بودم همین کار را می‌کردم. (نقل به مضمون)


          حال با چنین مسائلی و با توجه به اینکه خانم حاتمی تمام تلاشش را صورت داد و در رعایت پوشش هم سعی کرد حرمت‌ها را نگاه دارد، لذا مصافحه ایشان با پیرمردی 84 ساله را نباید این قدر با مته به خشخاش گذاشتن بزرگ کرد. نکته جالب اینکه در آرای برخی از فقها از جمله آیت‌الله سیستانی استثنائاتی برای مصافحه زن و مرد در شرایط اضطرار آمده است که حرمت شرعی این‌گونه حوادث را هم توجیه می‌کند.


          واقعا آدمی به شگفت در می‌آید که کشور با این همه مشکلات و مسائل اصلی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی روبروست و یک عده به جای دیدن نقطه مثبت خانم حاتمی (نخستین بانوی ایرانی که توفیق داوری در مهم‌ترین جشنواره سینمایی دنیا را به دست آورد) فقط دنبال اینند که بهانه‌هایی این‌چنینی پیدا کنند و آن را دستمایه کوبیدن افراد قرار دهند.»
          یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

          نظر

          • bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

            #29555
            پاسخ : اخبار

            در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

            سیاست‌های کلی جمعیّت توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد
            افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی/ رفع موانع ازدواج و ترویج تشکیل خانواده/ اختصاص تسهیلات مناسب برای مادران/ تشویق ایرانیان خارج کشور برای حضور و سرمایه گذاری
            رهبر معظم انقلاب اسلامی سیاست‌های کلی «جمعیّت» را که براساس بند یک اصل 110 قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.


            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....36lGqhEF.dpuf
            افزایش یا کاهش جمعیت با ابلاغیه و دستورالعمل نیست، بلکه به شرایط اقتصادی و فرهنگی جامعه وابسته است. کشوری که در همه شاخص های زندگی انسانی در رکود و فلاکت قرار دارد،بخشنامه و ابلاغیه از طرف هر مقام و سازمانی تنها به سخره گرفتن نظامات اجتماعی و شعور مردم است.حداقل 25 سال پس از انقلاب اسلامی، پیشرفت و توسعه شایسته ای در مسائل فرهنگی ، آموزشی و بهداشت و سلامت روحی و روانی نداشته ایم.وضعیت اقتصاد روز بروز آشفته تر شده و سطح زندگی مردم پایین و پایینتر رفته است. سیاستهای کلی نظام در برنامه های 5 ساله کشور و برنامه چشم انداز ایران 1400 هر یک در عمل نتوانسته اند بیش از 15 الی25درصد عملیاتی شوند.کاهش جمعیت هم با کنترل دولت و نظام صورت نگرفته که اینک با دستور و ابلاغیه زیاد شود. مردم بر اثر فشارهای اقتصادی وکمبود امکانات آموزشی و بهداشتی و تفریحی بصورت خودجوش نسبت به کاهش فرزند اوری روی اورده اند و تا زمانیکه سطح رفاه عمومی بمیزان شاخص های جهانی ارتقاء نیابد هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و این ابلاغیه ها هم نوشته ای روی کاغذ خواهند ماند.باید فکر اساسی کرد کسانی که باعث ایزوله شدن کشور در جامعه جهانی شده اند و مسبب تحریمهای سخت بر ضد اقتصاد شده اند نمی توانند نسخه بهبود و ارتقاء برای کشور و ملت بپیچند و ابتدا باید به خطاها و اشتباهات استراتژیک خود اعتراف کنند و به نظرات مردم توجه ویژه کنند و بگذارند ملت خود راه غلبه بر مشکلات را پیدا کنند.

            نظر

            • bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

              #29556
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              رئیس فستیوال سینمایی کن:
              این من بودم که با خانم حاتمی روبوسی کردم/او در نظر من مظهر تمامی سینمای ایران بود

              ژیل ژاکوب، رئیس فستیوال سینمایی کن از طریق صفحۀ توئیتر خود به حملات و انتقادها از رفتار لیلا حاتمی واکنش نشان داد و نوشت: "روبوسی، رسمی عادی و متداول در دنیای غرب است"

              به گزارش «تیک» Tik.ir، وی در پاسخ به اعتراضات مطرح‌شده، در صفحۀ توئیتر خود نوشته است: "این من بودم که با خانم حاتمی روبوسی کردم. در آن لحظه، او در نظر من مظهر تمامی سینمای ایران بود.این اتفاقات برای یک رسم معمول غربی ایجاد شده است".

              ژیل ژاکوب ادامه می‌دهد: "این بحث و جنجالی که به دلیل یک رسم عادی و متداول دنیای غرب درگرفته، دلیلی برای بودن ندارد (ناموجه است)"

              حسین نوش‌آبادی، معاون وزیر ارشاد گفته بود: "هنرمندانی که در جشنواره های بین المللی حاضر می شوند، باید شئونات ایرانی اسلامی را رعایت کنند".

              به گفته ی نوش‌آبادی "احترام به ارزش های کشور حداقل انتظار مردمی است که به این هنرمندان احترام می گذارند، از این رو هنرمندان نیز باید نمایندگان شایسته ای برای فرهنگ مردم باشند".
              آقای نوش آبادی ان مردمی که شما از آنها حرف می زنید 5درصد ملت ایران هم نیستند. در عرف بین المللی و روابط دیپلماتیک دست دادن و بوسیدن دو نفر انسان هیچ منع قانونی و حتی شرعی ندارد.یک پیرمرد 84ساله که لیلا حاتمی نوه اومحسوب می شود بقصد شهوت و ارضای جنسی ایشان را نبوسیده است.این افکار متحجرانه فقط از افرادی مثل شما تراوش می کند که زن را فقط اندام جنسی و شهوانی می پندارید.از خودتان خجالت بکشید.این شئونات خیالی و متوهمانه را هم به دین و اسلام نچسبانید.

              نظر

              • zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

                #29557
                پاسخ : اخبار

                بستن پاپیون و کراوات از نظر شرعي چه حكمي دارد؟




                سرویس کشکول جام نیوز:

                پاسخ:
                آنچه كه در اسلام حرام است اين است كه مسلمان خود را چه از نظر پوشش و چه از نظر آرايش شبيه كافران و به نشانه هاي غيرمسلمانان درآورد كه هركس او را با اين پوشش و آرايش ببيند وي را جزو آن ها بشمارد و چون در حال حاضر بستن كراوات و امثال آن در عرف جامعه ما شبيه شدن به فرهنگ غيراسلامي و به خصوص غرب مي باشد اين موضوع از مراجع استفتا شده و آنان اين گونه پاسخ داده اند.

                حضرت آيت الله خامنه اي: علي الاحوط از پوشيدن كراوات اجتناب شود.

                حضرت آيت الله سيستاني: استفاده از كراوات اگر مستلزم مفسده باشد حرام است.

                حضرت آيت الله وحيد خراساني: آنچه كه تشبه به كفار باشد جايز نيست.

                حضرت آيت الله مكارم شيرازي: بهتر است از كراوات استفاده نشود و اگر جنبه اشاعه فرهنگ كفار را داشته باشد اشكال دارد.

                آيت الله فاضل لنكراني (ره): بهتر آن است كه مسلمانان از مثل كراوات اجتناب كنند.

                حضرت آيت الله صافي گلپايگاني: سزاوار نيست مسلمين از كراوات استفاده كنند، بلكه احتياط ترك استفاده از آن است.

                حضرت آيت الله بهجت: جايز نيست.
                منبع:جام نیوز
                لینک خبر:http://jamnews.ir/TextVersionDetail/352847
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

                نظر

                • ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1138

                  #29558
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                  بستن پاپیون و کراوات از نظر شرعي چه حكمي دارد؟




                  سرویس کشکول جام نیوز:

                  پاسخ:
                  آنچه كه در اسلام حرام است اين است كه مسلمان خود را چه از نظر پوشش و چه از نظر آرايش شبيه كافران و به نشانه هاي غيرمسلمانان درآورد كه هركس او را با اين پوشش و آرايش ببيند وي را جزو آن ها بشمارد و چون در حال حاضر بستن كراوات و امثال آن در عرف جامعه ما شبيه شدن به فرهنگ غيراسلامي و به خصوص غرب مي باشد اين موضوع از مراجع استفتا شده و آنان اين گونه پاسخ داده اند.

                  حضرت آيت الله خامنه اي: علي الاحوط از پوشيدن كراوات اجتناب شود.

                  حضرت آيت الله سيستاني: استفاده از كراوات اگر مستلزم مفسده باشد حرام است.

                  حضرت آيت الله وحيد خراساني: آنچه كه تشبه به كفار باشد جايز نيست.

                  حضرت آيت الله مكارم شيرازي: بهتر است از كراوات استفاده نشود و اگر جنبه اشاعه فرهنگ كفار را داشته باشد اشكال دارد.

                  آيت الله فاضل لنكراني (ره): بهتر آن است كه مسلمانان از مثل كراوات اجتناب كنند.

                  حضرت آيت الله صافي گلپايگاني: سزاوار نيست مسلمين از كراوات استفاده كنند، بلكه احتياط ترك استفاده از آن است.

                  حضرت آيت الله بهجت: جايز نيست.
                  منبع:جام نیوز
                  لینک خبر:http://jamnews.ir/TextVersionDetail/352847

                  گرانی اختلاس دروغ و فریب .......................................
                  کراوات حرام/.:biggrinsmiley.:/

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #29559
                    پاسخ : اخبار

                    در جمع خبرنگاران مطرح شد؛
                    واکنش معاون رئیس جمهور به اظهارات اخیر رئیس ستادکل نیروهای مسلح

                    معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: رسانه های منتسب به نیروهای مسلح در اخلاق مداری سزاوارترند زیرا اینها تحت امر ولی فقیه قرار دارند.



                    انصاری ابراز امیدواری کرد که با اظهارات سرلشکر فیروزآبادی بخصوص اینکه این دستورات مستند به فرمایشات رهبری شد تغییر اساسی در رویکرد رسانه های عمومی کشور بویژه رسانه های متنسب به نهادهای امنیتی صورت گیرد.

                    وی خاطر نشان کرد: دولت بدون حمایت عمومی رسانه ها مطبوعات و نیروهای مسلح نمی تواند در اهداف بزرگ و بلند خود موفق باشد، امیدواریم اظهارات سرلشکر فیروزآبادی سرآغاز یک رفتار اخلاق مدارانه در عرصه رسانه ای باشد
                    .
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

                      #29560
                      پاسخ : اخبار

                      پرداخت سود سهام 8 شرکت بورسی
                      شرکت های پخش البرز، سرمایه گذاری البرز، گروه دارویی سبحان، داروسازی تولید دارو، سیمان بجنورد، توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، صنعتی و شیمیایی رنگین، سیمان سفید نی ریز برنامه زمانبندی پرداخت سود سهام سال مالی 92 را اعلام کردند.
                      شرکت های پخش البرز، سرمایه گذاری البرز، گروه دارویی سبحان، داروسازی تولید دارو، سیمان بجنورد، توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، صنعتی و شیمیایی رنگین، سیمان سفید نی ریز برنامه زمانبندی پرداخت سود سهام سال مالی 92 را اعلام کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، شرکت پخش البرز اعلام کرد در مجمع عمومی عادی سالیانه 92 که در تاریخ 27 اردیبهشت ماه 93 برگزار شد مبلغ 620 ریال سود نقدی جهت تقسیم بین سهامداری تصویب شد . بر اساس تصمیمات این مجمع سهامدارن حقوقی که در زمان برگزاری مجمع سهامدارن این شرکت بوده اند از تاریخ یکم مرداد ماه 93 و سهامدارن حقوقی نیز از تاریخ یکم مهر تا 30 آذر ماه سال جاری سود سهام دریافت خواهند کرد.

                      پرداخت سود سهام سرمایه گذاری البرز

                      سهامدارن شرکت سرمایه گذاری البرز نیز که داری 20 هزار سهم می باشند از تاریخ چهارم آبان لغایت 30 آبان ماه 93 ، سهامدارن دارای 20 هزار و یک الی 30 هزار سهم از دوم آذر لغایت 13 آذر ماه، سهامدارن دارای 30 هزار و یک الی 40 هزار سهم از تاریخ 16 آذر لغایت 30 آذر ماه و سهامدارن دارای 40 هزار سهم به بالا از تاریخ یکم دی ماه 93 به بعد سود سهام سال مالی گذشته خود را دریافت می کنند.

                      پرداخت سود سهام گروه دارویی سبحان

                      بر اساس تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه مورخ 28 اردیبهشت ماه سال جاری سهامدارنی که در تاریخ برگزاری مجمع سهامدار این شرکت می باشند می توانند از تاریخ 15 آبان امسال سود سهام دریافت کنند. سهامداران دارای یک تا 20 هزار سهم از تاریخ 15 آبان لغایت 15 آذر ماه، سهامداران دارای 20 هزار و یک تا 100 هزار سهم از تاریخ 15 آذر لغایت 15 دی ماه 93، و سهامداران دارای 100 هزار سهم به بالا نیز از 20 دی ماه سال جاری به بعد سود سهام سال مالی 92 را ریافت می کنند.

                      پرداخت سود سهام داروسازی تولید دارو

                      شرکت داروسازی تولید دارو نیز اعلام کرد اشخاص حقیقی که در زمان برگزاری مجمع عمومی سالیانه سال مالی 92 سهامدار این شرکت بوده اند از مهر ماه سال جاری و اشخاص حقوقی از آذر ماه امسال سود سهام سال گذشته خود را دریافت خواهند کرد.

                      پرداخت سود سهام سیمان بجنورد

                      بر اساس تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه مورخ 28 اردیبهشت ماه سال جاری سهامدارنی که در تاریخ برگزاری مجمع سهامدار شرکت سیمان بجنورد بوده اند می توانند از شهریور ماه امسال سود سهام دریافت کنند. سهامداران دارای یک تا 500 هزار سهم تا پایان شهریور ماه، سهامدارن دارای 500 هزار و یک الی یک میلیون سهم تا پایان مهر ماه، سهامداران دارای یک میلیون و یک الی یک میلیون و 500 هزار سهم تا پایان آبان، سهامداران دارای یک میلیون و 500 هزار و یک تا دو میلیون سهم تا پایان آذر و سهامداران دارای دو میلیون سهم به بالا نیز تا پایان دی ماه امسال سود سهام خود را دریافت می کنند.

                      پرداخت سود سهام توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی

                      سهامداران شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی که دارای بیش از یک میلیون سهم می باشند از تاریخ 10 دی ماه لغایت 9 بهمن ماه، سهامداران دارای بیش از یکصد هزار سهم الی یک میلیون سهم از تاریخ 10 آذر ماه لغایت 9 دی ماه، سهامداران دارای بیش از پنجاخ هزار سهم تا یکصد هزار سهم از تاریخ 10 آبان لغایت 9 آذر ماه و سهامدارن کمتر از 50 هزار سهم از تاریخ 10 مهر لغایت 9 آبان ماه 93 سود سهام دریافت می کنند.

                      پرداخت سود سهام صنعتی شیمیایی رنگین

                      به موجب تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه مورخ 25 اسفند ماه 92 سهامدارن حقوقی که در تاریخ برگزاری مجمع سهامدار شرکت صنعتی شیمیایی رنگین بوده اند می توانند از 25 خردا ماه امسال سود سهام دریافت کنند. همچنین سهامدارن حقیقی نیز که دارای یک الی 100 هزار سهم می باشند در مهر ماه، سهامدران دارای 100 هزار و یک الی 200 هزار سهم در آبان ماه، سهامدران دارای 200 هزار و یک الی 300 هزار سهم در آذر ماه و سهامداران دارای بیش ار 300 هزار و یک سهم در دی ماه 93 سود سهام دریافت می کنند.

                      پرداخت سود سهام سیمان سفید نی ریز

                      سهامدران زیر یک درصد از تاریخ 15 خرداد لغایت 15 تیر ماه و سهامداران دارای یک درصد تال زی سه درصد از تاریخ 15 تیر لغایت 15 مرداد ماه جهت دریافت سود سهام سال مالی 92 خود نزد شعبه افتتاح کننده حساب مراجعه کنند. همچنین سهامداران دارای بالای سه درصد سهم نیز از تاریخ 15 مرداد الی 26 دی ماه 93 سود سهام دریافت خواهند کرد.
                      بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                      نظر

                      • جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

                        #29561
                        پاسخ : اخبار

                        عراقچی در مجلس: روند مذاکرات روند خوشبینانه است

                        اسماعیل جلیلی از جلسه فراکسیون توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی با عراقچی معاون امور بین الملل وزیر امور خارجه خبر داد و گفت: در این جلسه روند رو به پیشرفت مذاکرات تشریح شد.

                        نماینده مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عراقچی معتقد بود روند مذاکرات روند خوشبینانه است و هر دو طرف تلاش دارند در روند مثبت برای دستیابی به اهداف توافقنامه ژنو تلاش کنند.

                        وی با بیان اینکه عراقچی معتقد بود مذاکرات ایران و 1+5 با جدیت ادامه دارد گفت: معاون امور بین الملل وزیر خارجه اعلام کرد تا آخر تیرماه باید تلاش کنیم که نشست های ایران و 1+5 با برنامه ریزی ادامه پیدا کرده و به نتیجه دست یابد زیرا پس از تیر ماه اروپا وارد انتخابات پارلمانی شده که این امر موجب کندی روند مذاکرات و توقف کوتاه مدت آن می شود.

                        نظر

                        • ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

                          #29562
                          پاسخ : اخبار

                          آژانس خبری تحلیلی نصر,نصرنیوز,اخبار تبریز,اخبار آذربایجان شرقی,آذربایجان غربی,اردبیل,قره باغ,اخبار آذربایجان,قفقاز,اخبار اردبیل,استانداری تبریز,شهرداری تبریز,


                          همایش اصلاح طلبان با حضور دکتر عارف در تبریز

                          دوم خرداد 17 الی 20

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #29563
                            پاسخ : اخبار

                            ورود وزیر ارشاد به ماجرای جنجالی جشنواره کن
                            وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:خانم حاتمی مجموعا سعیش بر این بود که نوع پوشش متینی داشته باشد و حضورش در کن منطبق با معیارهای ارزشی ما باشد. فکر می‌کنم در این قضیه ایشان غافلگیر شد، ولی به هر صورت این رفتار قابل قبول و دفاع نیست.
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:خانم حاتمی مجموعا سعیش بر این بود که نوع پوشش متینی داشته باشد و حضورش در کن منطبق با معیارهای ارزشی ما باشد. فکر می‌کنم در این قضیه ایشان غافلگیر شد، ولی به هر صورت این رفتار قابل قبول و دفاع نیست.

                            به گزارش خبرنگار انتخاب ؛ علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره حرکت لیلا حاتمی بازیگر سینمای ایران در جشنواره کن، با بیان این که «این رفتار قابل قبول نبود»، گفت: البته احساس من این بود که ایشان یکمرتبه غافل گیر شدند.


                            وی افزود: به هر حال متاسفانه در فرهنگ نامناسبی که در آمریکا و کشورهای اروپایی شاهد هستیم، علاه بر دست دادن، رو بوسی هم می‌کنند و بین خانم‌ها و آقایان چنین رفتاری وجود دارد.

                            وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد : خانم حاتمی مجموعا سعیش بر این بود که نوع پوشش متینی داشته باشد و حضورش در کن منطبق با معیارهای ارزشی ما باشد.





                            وی در پایان گفت: فکر می‌کنم در این قضیه ایشان غافلگیر شد، ولی به هر صورت این رفتار قابل قبول و دفاع نیست.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #29564
                              پاسخ : اخبار

                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : امین حیایی با انتقاد شدید از نظرات برخی از مردم درباره سفر هنرمندان به برزیل گفت: ما به عشق مردم در این مملکت با همه محدودیت‌هایش ماندیم و اگر بدانیم آن‌ها ما را نمی‌خواهند یک درصد هم اینجا نمی‌مانیم و می‌رویم و به کفاشی و خیاطی می‌پردازیم.
                              به گزارش انتخاب، این بازیگر در گفت‌ و گو با ایسنا، درباره حواشی به وجود آمده بر سر سفر هنرمندان سینما و تلویزیون به برزیل برای تشویق تیم ملی فوتبال ایران اظهار کرد: ظاهرا مردم دوست نداشتند که هنرمندان به این سفر بروند. این سفر قرار بود با هزینه اسپانسر انجام شود و آن‌ها تمام هزینه‌های سفر را تقبل می‌کردند اما اسپانسر اولیه از انجام این کار منصرف شد و گویا یک سری از دوستان قرار است با اسپانسر جدیدی به این مسابقه‌ها اعزام شوند اما من با توجه به بازی در فیلم جدید منوچهر هادی، نمی‌توانم به این سفر بروم چرا که قرارداد دارم.
                              بازیگر سینما و تلویزیون افزود: متاسفانه در خیلی از سایت‌ها دیدم که حرف‌های ناخوشایندی از طرف برخی از مردم علیه بازیگران درباره چرایی انجام این سفر زده شد و آن‌ها اعلام کردند که چرا بازیگران باید به این سفر بروند و اصلا چرا باید برای آن‌ها هزینه شود و بسیاری نوشته بودند که این بازیگران ارزشش را ندارند که برایشان هزینه شود و به برزیل بروند. حتما ما اینقدر برای ملتمان بی‌ارزش شده‌ایم که دوستمان ندارند و نمی‌خواهند کسی از جمع ما به برزیل برود. شاید مردم احساس می‌کنند به ما خیلی خوش می‌گذرد و اگر آنجا برویم بیشتر از این‌ها به ما خوش می‌گذرد.
                              وی با بیان اینکه هدف ما از انجام این سفر حمایت از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی بود افزود: البته در این‌باره تبعیضاتی درباره هنرمندان انجام شد و هنرمندان اعتقاد داشتند که اگر قرار است اتفاقی بیفتد، باید برای همه هنرپیشه‌ها انجام شود و تبعیضی در این باره قائل نشد اما خب پس ازاین اعتراضات، شرایط دیگری رقم خورد و اسپانسر تغییر پیدا کرد.
                              حیایی تصریح کرد: من نیز با مشاهده این وضعیت درگیر کار فیلم‌برداری شدم و گفتم دیگر نمی‌توانم به برزیل بیایم. من از مردم دلخور نیستم اما نظرات مردم برای من بسیار جالب بود که چقدر به ما لطف دارند! از آن طرف به ما ابراز علاقه می‌کنند و از طرف دیگر در سایت‌ها نظرات دیگری می‌دهند. واقعا با دیدن این موارد دلزده شدیم از اینکه چرا در این مملکت ماندیم. تا حالا تا این میزان به ما بی‌احترامی نشده بود. ما همیشه عشق به مردم داشتیم و در این مملکت با همه سختی‌ها و محدودیت‌ها ماندیم و به عشق مردم و خانواده و اطرافیان در اینجا ماندگار شدیم. اگر بدانیم مردم ما را نمی‌خواهند، یک درصد هم در اینجا نمی‌مانیم و می‌رویم یک جای دیگر، کفاشی و خیاطی می‌کنیم.
                              حیایی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما از سفر به جام جهانی حمایت از تیم ملی بود. اما مردم دوست نداشتند که ما حمایتی از تیم ملی انجام دهیم به همین خاطر دیگر به این سفر نمی‌روم و از پای تلویزیون از تیم ملی حمایت خواهم کرد. البته برخی از دوستان دیگر با هزینه اسپانسر جدیدی که گرفته‌اند، به این سفر خواهند رفت اما من قطعا به برزیل نمی‌روم.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #29565
                                پاسخ : اخبار

                                سيد محمد خاتمی و فرزندش/ عکس



                                گروه عکس:​ تصوير سيد محمد خاتمي و فرزندش عمادالدين در حاشيه يک مراسم.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X