اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود اب
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1502

    #29881
    پاسخ : اخبار


    فرمانده هنگ مرزی تایباد از دستگیری 16 متجاوز مرزی در این هنگ خبر داد.
    سرهنگ مجید پویان در این باره گفت: ماموران مستقر در هنگ مرزی تایباد در راستای انجام نظارت بر مرزها از ورود غیر قانونی 16 تبعه افغان به مرزهای کشور باخبر شده و در محل تردد آنان حضور پیدا کردند.
    وی با اشاره به دستگیری این افراد از سوی مرزبانان گفت: 16 متجاوز مرزی قصد ورود غیرقانونی و بدون طی مراحل رسمی را داشتند که مرزبانان آنان را دستگیر کرده و به مراجع قضایی انتقال دادند.
    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا ،فرمانده هنگ مرزی تایباد با بیان اینکه تردد در مرز تابع یک سری قوانین و مقررات است، گفت: مرزبانان اجازه بی‌قانونی و ورود غیرمجاز به مرز را نخواهند داد.
    بمنظور موفقیت
    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

    نظر

    • مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

      #29882
      پاسخ : اخبار


      پرواز شرکت هواپیمایی (م) به مقصد استانبول چند روز قبل آسمان تهران را ترک کرد اما دقایقی پس از پرواز هواپیما، بیماری یکی از مسافران، خلبان را مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه ارومیه کرد.
      بنا برگفته مسافران این هواپیما، مسافر بدحال بلافاصله پس از فرود هواپیما برای مداوا به بیرون منتقل شد اما خلبان برای ادامه پرواز اقدامی انجام نداد و کادر پرواز گویا منتظر بازگشت مسافر بدحال به داخل هواپیما بود تا پس از بازگشت وی ادامه پرواز از سر گرفته شود.
      به دنبال توقف چند ساعته در فرودگاه ارومیه، مسافران خسته، کلافه و گرسنه بابت معطلی حدود سه ساعته در فرودگاه ارومیه به کادر پرواز اعتراض کردند و این اعتراضات منجر به درگیری و زد و خورد میان مسافران و کادر پرواز شد.
      حال باید دید چرا به خاطر درمان مسافر بیمار، کادر پرواز تعداد زیادی از مسافران را حدود 3 ساعت معطل نگاه داشته تا مسافر بدحال سلامت خود را به دست آورد و به هواپیما بازگردد تا پرواز ادامه یابد. این موضوعی است که باید دید آیا شرکت مذکور پاسخی برای آن دارد یا خیر؟
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

      نظر

      • مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

        #29883
        پاسخ : اخبار


        پایگاه خبری موسوم به حقوق انسانی و اولیه بشر از ورود جمشید دانایی فر مرزبان مفقود شده ایرانی به آمریکا خبر داد.
        اواسط بهمن ماه ۱۳۹۲، ۴ سرباز مرزبانی به همراه گروهبان دوم جمشید دانأیی فر طی‌ یک عملیات توسط یک سازمان تروریستی جیش العدل به اسارت گرفته شدند.

        ۴ اسیر ایرانی بعد از مدتی‌ با وساطت نیروهای مذهبی‌ بومی آزاد شدند اما نفر پنجم(گروهبان جمشید دانائی فر) بنا بر اعلامیه رسمی‌ جیش عدل اعدام شد.

        اعلام خبر کشته شدن جمشید دانائی فر مورد تایید مقامات دولتی قرار نگرفته بود، حسین تقوی، سخنگوی کمیسیون امنیت شورای ملی‌ اعلام کرد که قرائن و شوأهدی در دست دارند که حکایت از زنده بودن جمشید دانائی فر دارد.

        سرتیپ حسین ذوالفقاری، فرمانده ستاد مرزبانی نیروی انتظامی نیز در اظهاراتی مشابه با اذعان به غافلگیر شدن نیرو‌های نظامی به زنده بودن جمشید دانائی تصریح کرده است. در مقابل برخی‌ از مقامات امنیتی نیز معتقدند هیچ دلیل و مدرکی‌ مبنی بر زنده بودن گروهبان موصوف وجود ندارد.

        سخنگوی گروهک جیش العدل، نیز در پاسخ به پرسشی در مورد سرنوشت دانایی فر گفته بود: موضوع گروهبان جمشید دانأیی فر در شورای مرکزی جیش العدل مطرح میباشد و به دلایل امنیتی نمی‌تواند بدان پاسخ بگوید(!)

        براساس این گزارش، صبح روز ۲۹ می، آقای جمشید دانائی فر با یک هوپیمای نظامی به عنوان پناهنده سیاسی وارد خاک آمریکا شده است.
        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

        نظر

        • مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

          #29884
          پاسخ : اخبار

          فروش اوراق مسکن تا دو ماه ممنوع!



          فروش اوراق تسهیلات مسکن در بازار فرابورس با محدودیت ۲ ماهه پس از خرید مواجه شد.



          به‌دنبال تشدید سفته بازی در بازار این اوراق که طی ماه‌های گذشته موجب افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی قیمت این اوراق شده و اهداف تامین مالی تسهیلات مسکن را با انحراف مواجه کرده است، مقامات بازار فرابورس فروش آن را تا ۲ ماه پس از خرید ممنوع کردند. این دومین اقدام پس از محدودیت خرید ۹۰ برگه‌ای این اوراق در بازار فرابورس است که از نیمه ماه قبل توانست ۱۰ درصد از نرخ «تسه» هارا بکاهد.

          تازه‌ترین اقدامات برای کاهش قیمت «تسه»‌ها در فرابورس

          تازه‌ترین تصمیم فرابورس برای کاهش سفته‌بازی در بازار اوراق تسهیلات مسکن، محدودیت ۲ ماهه در فروش اوراق خریداری شده اعلام شد. دست به دست شدن اوراق تسهیلات مسکن از زمان افزایش مبلغ وام خرید مسکن به ۳۵ میلیون تومان، موجب شد تا قیمت این اوراق بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یابد و روزانه با افزایش ۵درصدی در قیمت، به شرایطی برسد که سازمان بورس و فرابورس با اعمال تغییر در نحوه معامله این اوراق، سقف خرید ۹۰ برگی را برای این اوراق تعیین کرد. با این حال به نظر می‌رسد این تصمیم هنوز کارساز نشده و تنها به افت حدودا ۱۰ درصدی میانگین قیمت منتهی شده است. بر این اساس در تازه‌ترین قواعد وضع شده خریداران باید اوراق خریداری شده را نیز حداقل ۲ ماه نزد خود نگه دارند.


          این اقدام تلاش تازه‌ای برای کنترل سفته‌بازی بر این اوراق است که البته به نوعی به عقیده کارشناسان، در درجه اول اصل مالکیت را زیر سوال می‌برد و حتی ممکن است که به خروج این اوراق از بازار فرابورس منجر بشود؛ چراکه مانع از دخل و تصرف در کالایی می‌شود که خریدار مالک آن است. به علاوه تاکنون آزادی خرید و فروش این اوراق در بازار سهام خود تامین‌کننده منابع ریالی وام‌های مسکن نیز بوده است؛ با این حال به نظر می‌رسد اهداف اولیه انتشار این اوراق با تشدید سفته‌بازی‌ها زیر سوال رفته است. این در حالی است که آزادی ورود و خروج به بازارها به عنوان یک اصل باید مورد توجه قرار بگیرد.


          در این بین مدیر‌عامل فرابورس از برنامه‌ریزی جدی برای ممانعت از سفته‌بازی در اوراق تسهیلات مسکن با همکاری شرکت مدیریت فناوری اطلاعات، سپرده‌گذاری مرکزی و فرابورس خبر داد. امیر هامونی با اشاره به جلسه‌ای که دیروز برگزار شده بود، گفت: در این جلسه مقرر شد با همکاری شرکت مدیریت فناوری اطلاعات و سپرده‌گذاری مرکزی و فرابورس برای معاملات برگه‌های تسهیلات مسکن، دوره نگهداری تعریف شود. وی در تشریح این تصمیم گفت: بر اساس این محدودیت، از اول تیرماه هر شخصی که این اوراق را خریداری کند تا دو ماه اجازه فروش آن را ندارد.


          هامونی با تاکید بر اینکه ساز و کار این محدودیت معاملاتی از ابتدای تیرماه اجرایی خواهد شد، گفت: این مکانیزم به بازار این اوراق کمک می‌کند تا فقط کسانی اقدام به خرید کنند که نیاز به این اوراق برای دریافت تسهیلات مسکن دارند. وی افزود: این موضوع در راستای جلوگیری از افزایش قیمت اوراق تسهیلات مسکن تصمیم‌گیری شده است، به این ترتیب زمانی که نتوان روزانه اقدام به خرید و فروش این اوراق کرد فقط خریداران واقعی وارد این بازار می‌شوند.


          هامونی که با «سنا» گفت‌وگو کرده است همچنین در‌خصوص سایر برنامه‌های فرابورس برای ساماندهی به بازار برگه‌های تسهیلات مسکن، گفت: در حالی بحث سقف خرید ۹۰ برگه در حال حاضر توسط کارگزاران اجرایی می‌شود که مقرر شد این موضوع نیز از ابتدای تیرماه سیستماتیک شده و تحت سیستم معاملاتی قرار بگیرد. مدیر‌عامل فرابورس همچنین در‌خصوص نوسان قیمت برگه‌های «تسه» گفت: با ایجاد محدودیت دو ماهه در فروش این اوراق به‌طور خودکار نوسان قیمت آن نیز کاهش پیدا می‌کند.


          سایه کندی معاملات در فصل مجامع

          روز گذشته شاخص کل فرابورس تنها با ۲ واحد کاهش به ۷۷۴ واحد رسید. در بازار دیروز ۸۱ میلیون و ۵۷۷ هزار برگه بهادار به ارزش بیش از ۶۶۴ میلیارد ریال داد و ستد شد. این حجم از معاملات در ۲۳ هزار و ۱۱۷ دفعه معامله صورت گرفت. نبود عرضه‌های بلوکی نیز از جمله دلایلی است که حجم و ارزش معاملات فرابورس را نسبت به روزهای قبل با کاهش همراه ساخته است.


          روند حرکتی شاخص این بازار در روز گذشته در همان اولین دقایق معاملات ریزشی بود، به طوری که آیفکس از ۷۷۷ واحد تا ۷۷۳ واحد پایین آمد. فشار تاثیرات منفی نمادهای مارون، سمایه، میدکو، توریل و وزمین، به ترتیب موجب کاهش شاخص شد. در مقابل با افزایش فشارهای ناشی از تاثیر مثبت نمادهای شرانل و شاوان و برخی دیگر از نمادها رقم شاخص از محدوده ۷۷۴ واحد بالاتر رفت. پتروشیمی مارون دیروز توسط حقوقی‌ها با فروش عمده مواجه شد و بیش از ۳۰ تومان کاهش قیمت ثبت کرد که در راس تاثیر‌گذار‌ترین نمادها برای کاهش شاخص کل نقش بازی کرد. در مقابل نماد شرانل (نفت ایرانول) با افزایش ۶۸ تومانی قیمت سهم و داد‌و‌ستد یک میلیون و ۳۴۸ هزار سهم بیشترین تاثیر را در بالا بردن شاخص بر عهده گرفت. در مجموع اغلب نمادهای دیروز در بازار فرابورس قرمز بودند. نمادهای شرانل و شاوان به ترتیب با ۶۷/۴ درصد و ۳۵/۲ درصد افزایش قیمت در راس بیشترین افزایش قیمت‌ها قرار گرفتند. در مقابل نمادهای کرمان و سبزوار به ترتیب با ۳/۹ درصد و ۸۹/۴ درصد کاهش قیمت در میان بیشترین کاهش قیمت‌ها قرار گرفتند. در بازار دیروز بیشترین ارزش معامله به اوراق اجاره ماهانه ۲۰ درصدی رایتل اختصاص یافت و بیشترین حجم معامله نیز به نماد شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران اختصاص یافت. اوراق مشارکت ۳ ماهه ۲۰ درصدی گل‌گهر نیز در راس برترین عرضه و تقاضای دیروز بازار فرابورس قرار گرفت.


          تقسیم سود ۲۰۰ ریالی و افزایش سرمایه ۳۳ درصدی

          در دو مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده شرکت فرابورس ایران که عصر روز شنبه سوم خردادماه با حضور بیش از ۸۴ درصد سهامداران برگزار شد، تقسیم سود ۲۰۰ ریالی به ازای هر سهم و افزایش سرمایه ۳۳ درصدی این شرکت از محل اندوخته به تصویب رسید. در این مجمع علیرضا عسکری مارانی به عنوان رئیس جلسه، احمد جاویدی و صادق عجمی به نمایندگی از شرکت‌های بورس اوراق بهادار تهران و کارگزاری آبان به عنوان ناظرین و ابوالفضل متین نیز به عنوان دبیر جلسه انتخاب شدند. همچنین محمودرضا خواجه نصیری به عنوان نماینده سازمان بورس در هیات‌ رئیسه مجمع حضور یافت و میزان و نحوه تقسیم سود عملکرد سال ۱۳۹۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت که در نهایت تقسیم ۲۰۰ ریال سود به ازای هر سهم به تصویب رسید. در این جلسه که انتخاب اعضای هیات مدیره نیز یکی از دستورات آن بود سهامداران از بین کاندیداهای موجود، شرکت‌های بانک پارسیان، سرمایه‌گذاری صباتامین، گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید، بورس اوراق بهادار تهران، کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار، گروه مالی ملت و مرکز مالی ایران را به‌عنوان ۷عضو اصلی و شرکت‌های سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، سرمایه‌گذاری استان سیستان و بلوچستان و توسعه اقتصادی آروند را نیز به‌عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب کردند.


          در ابتدای جلسه، امیرهامونی مدیرعامل فرابورس ایران ضمن ارائه گزارش فعالیت هیات‌‌مدیره به مجمع عمومی عادی سالانه برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۲، گفت: ارزش بازار فرابورس با رشد ۹۴ درصدی به بیش از ۹۵۴ هزار میلیارد ریال و ارزش معاملات بازارهای آن با رشدی معادل ۹۸ درصد به بیش از ۲۹۱ هزار میلیارد ریال رسید. وی در پایان سخنان خود زمان توزیع سود سهامداران حقیقی را از ۱۷ خرداد و زمان توزیع سود سهامداران حقوقی را از ابتدای دی‌ماه اعلام کرد. در ادامه مجمع عمومی عادی سالانه فرابورس ایران، میزان و نحوه تقسیم سود عملکرد سال مالی ۱۳۹۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت که تقسیم ۲۰۰ ریال سود به ازای هر سهم به تصویب مجمع رسید به‌طوری‌که از میزان سود محقق شده برای هر سهم پس از کسر اندوخته قانونی و احتیاطی، ۲۰۰ ریال به صورت نقدی تقسیم خواهد شد و باقیمانده سود انباشته، به ازای هر سهم ۳۳۳ ریال به‌عنوان سهام جایزه به حساب افزایش سرمایه می‌رود. موسسه حسابرسی بهراد مشار به عنوان حسابرس اصلی و بازرس قانونی و موسسه حسابرسی بیات رایان نیز به عنوان حسابرس علی‌البدل برای سال مالی ۹۳ برگزیده شدند.
          اخباراقتصادی – دنیای اقتصاد
          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

          نظر

          • مسعود اب
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1502

            #29885
            پاسخ : اخبار

            تعرفه ها چه فرقی کرد؟!



            هنوز مدت زیادی از تغییر تعرفه‌های اپراتور اول نگذشته که با صدور اولین دوره قبض‌های موبایل در سال جدید، بسیاری از مشترکان از مبالغ قبض‌های خود متعجب شده‌اند.

            اولین سری از قبض‌های همراه اول در سال جدید این روزها به دست مشترکان می‌رسد و در این میان برخی از بالا رفتن یکباره رقم قبض‌های خود متعجب هستند.


            وزیر ارتباطات از نخستین روزهای ورود خود به وزارت ارتباطات این گونه اعلام کرده بود که سیاست دولت جدید این است که مردم فشاری بابت افزایش هزینه‌ها متحمل نشوند. به همین دلیل هم مدتی محمود واعظی با افزایش تعرفه‌های مخابراتی مخالفت جدی کرده و در نهایت جلوی اجرای آنها را در برهه‌ای گرفت اما با این حال پس از گذشت چند ماه در آخرین روز کاری سال گذشته، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی که رئیس آن از معاونان وزیر ارتباطات است اخباری مبنی بر لزوم ایجاد تغییر در تعرفه‌های تلفن ثابت و همراه اول منتشر کرد.


            از همان زمان این خبر با عکس‌العمل رسانه‌ها و انتقاد از بالا رفتن هزینه‌های ارتباطی همراه شد اما همواره این نکته اعلام شد که این تغییرات در راستای شفاف سازی صورت گرفته و هزینه چندانی به کاربران تحمیل نخواهد کرد. حال کمتر از ۴۰ روز گذشته و قبض‌های تلفن همراه به دست مشترکان رسیده و گلایه‌های برخی از آنها را به دنبال داشته است.


            بر اساس مصوبات سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه‌های تلفن همراه کشور برای مشترکان اپراتور اول این گونه دستخوش تغییر شد که هزینه‌های مربوط به جابجایی بین شهری از آنها حذف و تعرفه هر دقیقه مکالمه با درصدی افزایش مواجه شود.


            طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه پایه یکنواخت یک دقیقه مکالمه تلفن‌همراه سیم‌کارت دائمی برای اپراتورهای تلفن‌همراه برای تماس‌های درون شبکه‌ای را مستقل از مسافت ۴۹۹ ریال تعیین کرده که بر اساس پروانه‌های صادره، اپراتورها می‌توانند در شرایط رقابتی تعرفه‌های مذکور را تا حداکثر ۲۰ درصد بالاتر اعمال کنند که سقف این تعرفه برابر ۵۹۹ ریال خواهد بود و این مبلغ برای سیم‌کارت‌های اعتباری می‌تواند حداکثر ۵۰ درصد بالاتر باشد.


            تعرفه ها چه فرقی کرد؟!

            پس از مدتی نیز در روز ۳۱ فروردین ماه و همزمان با مجمع سالانه همراه اول، این گونه اعلام شد که از ساعت ۲۴ همان روز تعرفه های جدید موبایلی اجرایی خواهد شد.


            مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار نیز در این زمینه اظهار کرد: پیش از نوروز سازمان تنظیم مقررات ارتباطات قانونی وضع کرد که براساس آن تعرفه‌ها از صورت پالسی به حالت دقیقه‌ای تغییر کند بر همین اساس سقف تعرفه‌ی در نظر گرفته شده برای هر دقیقه مکالمه با خط همراه اول دائم ۵۹۹ ریال اعلام شد که پیش از این سقف این مبلغ ۶۱۷ ریال بود.

            وحید صدوقی همچنین گفت: پیش از این برای سیم‌کارت‌های اعتباری این‌گونه بود که در تماس سیم‌کارت‌های اعتباری با سیم‌کارت‌های همراه اول همان شهر ۶۷۰ ریال و در تماس با سایر استان‌های ۱۱۱۳ ریال هزینه در نظر گرفته می‌شد که در کنار این هزینه مبلغ مکالمه دو پالس نیز به عنوان جابه‌جایی به این رقم اضافه می‌شد، اما اکنون قرار بر آن شده که تعرفه‌های این بخش به‌طور کلی ۶۷۰ ریال در نظر گرفته شود و در تمام موارد هزینه‌ی هر دقیقه مکالمه با سیم‌کارت اعتباری همراه اول ۶۷ تومان باشد.صدوقی به تعرفه‌های سیم‌کارت‌های دائمی اپراتور اول اشاره کرد و افزود: پیش از این نرخ موثر ما در زمینه سیم کارت های دائمی ۵۳۷ ریال بود که اکنون این رقم به ۵۷۰ ریال رسیده وبه عبارت دیگر شش درصد افزایش داشته است.


            او در عین حال عنوان کرد: نرخ موثر ما در سیم کارتهای اعتباری نیز ۷۳۱ ریال بود که اکنون این رقم حدود ۹ درصد و هزینه‌ی تماس‌های بین‌شهری حدود ۴۱ درصد کاهش پیدا کرده است.


            وی هم‌چنین یادآور شد: از این پس هزینه‌ی هر دقیقه مکالمه با سیم‌کارت‌های دائمی همراه اول با سیم‌کارت دائمی و اعتباری همراه اول و تلفن ثابت ۵۷ تومان خواهد بود، در حالی که پیش از این در بخش شهری هزینه‌ی این تماس‌ها ۴۴۷ و در بخش بین‌شهری ۷۶۰ ریال بود.


            اما مدیرعامل ارتباطات سیار در آن زمان با بیان این که بخش عمده‌ای از مشترکان همراه اول افرادی هستند که از سیم کارتهای اعتباری استفاده می کنند اعلام کرد: بررسی تعرفه‌های جدید و قدیم گویای آن است که هزینه‌های این افراد کاهش پیدا خواهد کرد.


            وی در توضیح بیشتر در این باره اظهار کرد: پس از این‌که تغییر در شیوه‌ی محاسبه قبوض همراه اول اعلام شد برداشت عده‌ای این بود که ما به دنبال افزایش تعرفه‌ها هستیم. اما در حال حاضر ما به دنبال آنیم که در مرحله‌ی اول تمام قیمت‌ها را در کشور یکسان کنیم. البته براساس مصوبه‌ی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در آینده این امکان برای ما مهیاست که تعرفه‌های خود در زمینه‌ی سیم‌کارت‌های دائمی را تا سقف ۸۹۹ ریال افزایش دهیم به همین دلیل این احتمال وجود دارد که در آینده یکبار دیگر تغییر تعرفه‌ها را داشته باشیم.


            بنا بر اظهارات مدیرعامل اپراتور اول با تغییرات صورت گرفته تعرفه هر دقیقه تماس مشترکان دائمی همراه اول تنها حدود ۶ درصد افزایش داشته است با این وجود در مواردی مشترکان پس از دریافت قبض‌های خود گلایه‌هایی داشته و حتی برخی از دو برابر شدن قبض‌های خود می‌گویند.(ایسنا)
            بمنظور موفقیت
            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

            نظر

            • مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

              #29886
              پاسخ : اخبار

              آخرین قیمت فلزات اساسی در بورس فلزات لندن





              بورس روزانه به نقل از بورس فلزات لندن، در جریان معاملات روز گذشته این بورس در ۲۹ می ۲۰۱۴ هر تن آلومینیوم یک هزار و ۷۸۴ دلار و ۵۰ سنت، آلیاژ آلومینیوم یک هزار و ۹۸۰ دلار، هر تن کبالت ۳۱ هزار و صد دلار، هر تن مس ۶ هزار و ۹۷۰ دلار داد و ستد شد.

              در این بازار هر تن سرب دو هزار و ۷۵دلار، هر تن آلیاژ ویژه آلومینیوم در آمریکای شمالی دو هزار و ۴۴۰ دلار و هر تن مولیبدن ۳۲ هزار دلار ارزش‌گذاری شد.در جریان معاملات بورس فلزات لندن هر تن نیکل ۱۸ هزار و ۷۵۰ دلار، هر تن فولاد تخت ۳۹۰ دلار، قلع ۲۳ هزار و ۳۷۵ دلار و هر تن روی دو هزار و ۴۷ دلار مورد معامله قرار گرفت.


              بمنظور موفقیت
              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

              نظر

              • جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

                #29887
                پاسخ : اخبار

                مشاور ارشد وزیر کشور در امور مجلس با بیان اینکه مذاکرات اخیر ایران و 1+5 در استانبول نشان داد که غرب خواهان ادامه گفت و گوها با ایران است، گفت:روند مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 مثبت است و به طور قطع پایان خوبی خواهد داشت .





                «سیدعلی میرباقری» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به مذاکرات دور بعدی ایران و گروه 1+5 اظهار داشت: اعتقاد دارم مذاکرات به خوبی پیش می رود و به نتایج مثبتی نیز ختم خواهد شد .



                وی افزود:دلیل این امر هم این است که شرایط امروز منطقه و دنیا به گونه ای است که غرب به نقش آفرینی ایران در حل منازعات و مسائل منطقه ای بیش از پیش نیاز پیدا کرده است .



                این تحلیلگرمسایل سیاسی خاطرنشان کرد:این گفت وگو هاباتسلط وراهنمایی مقام معظم رهبری، رییس جمهوری و تیم مذاکره کننده هسته ای با حفظ اصول و چارچوب ها پیش می رود و می تواند به نتیجه مثبتی برسد .



                مشاور قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس در پاسخ به سوالی مبنی براینکه برخی به نتیجه نرسیدن دور قبلی مذاکرات ایران و1+5را شکست گفت وگوهای هسته ای نامیده اند، گفت: آنهایی که ادعا کرده اند نشست وین بدون نتیجه بوده است،باید به خاطرداشته باشند که در عرصه سیاسی بسیار طبیعی است که مذاکراتی با این درجه حساسیت و اهمیت که هر طرف به دنبال تامین منافع ملی، منطقه ای و بین المللی خود است، به سرعت به نتیجه نرسد .



                وی افزود: از این طبیعی است که دو طرف در مذاکرات دشوار و پیچیده ای چون مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 به دنبال بررسی و ارزیابی تمام زوایا و پیامدها باشند و حتی این احتمال وجود دارد دور آینده گفت و گوها که در روزهای پایانی خرداد است باز هم نتوان به توافقی قابل توجه دست یافت .



                این استاد دانشگاه اضافه کرد: اما در مجموع روند مذاکرات رو به رشد و مثبتی است و همه کارشناسان و تحلیلگران سیاسی می دانند که این گفت وگوها تا چه میزان دشوار اما درعین حال در مثبت است .



                به گفته وی،آنهایی که تلاش می کنند تا برشکست گفت و گوها تاکید کنند به دنبال جوسازی هستند و منافع ملی را نادیده می گیرند .



                مشاور قائم مقام وزیرکشور در امورمجلس به دیدار غیرمنتظره دکتر ظریف و کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در استانبول اشاره کرد و گفت: برگزاری این نشست غیرمنتظره به خوبی نشان داد که غرب از به نتیجه نرسیدن مذاکرات نگران است و به دنبال راهی برای گفت و گو با ایران است

                نظر

                • جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

                  #29888
                  پاسخ : اخبار

                  به گزارش ایسنا، این خودروساز در واکنش به گزارشی مبنی بر کاهش تولید در شرکت بن رو، آمار تولید این خودروسازی در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری و مقایسه با سال 92 را به شرح ذیل اعلام کرد .



                  سال 1392 فروردین 430 دستگاه



                  سال 1392 اردیبهشت 1095



                  سال 1393 فروردین 687 دستگاه



                  سال 1393 اردیبهشت 2500 دستگاه



                  درصد افزایش فروردین 60 درصد



                  درصد افزایش اردیبهشت 128 درصد



                  پیشتر ایسنا در گزارشی براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده بود که تولید انواع خودروی سواری در شرکت بنیان توسعه صنعت خودرو در فروردین ماه امسال با افت 100 درصدی از 430 دستگاه در فروردین ماه 92 به صفر رسیده است.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #29889
                    پاسخ : اخبار

                    تصویر نامه «درخواست حمید رسایی» برای سفر به برزیل
                    این سئوال از جناب رسایی نیز مطرح است که حضور ایشان به چه عنوان در برزیل خواهند بود؟ آیا ایشان صرفاً به عنوان یک تماشاگر تشویق کننده و یار دوازدهم تیم ملی بر سکوهای بازی های تیم ملی به برزیل خواهند رفت؟ آیا ایشان برای بررسی «سلامت اداری» برخی ادارات برزیل راهی این کشور می شوند؟ آیا جناب رسایی به عنوان مبلغ دینی ، به مسابقات جام جهانی می روند؟ اساساً ربط ایشان ، کمسیون اصل نود و سوابق ایشان با مسئله فوتبال و جام جهانی چیست؟
                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                    خبرنگار «انتخاب» به تصویری از درخواست حمید رسایی نماینده جبهه پایداری برای سفر به برزیل دست یافته است.

                    به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری «انتخاب» ؛ حمید رسایی و فرد دیگری به نام «مهدی شافعی» که خود را «کارشناس و دبیر کمیته ارتقاء سلامت اداری» معرفی کرده ، طی نامه ای با سربرگ «اداره تشریفات مجلس شورای اسلامی» ، «به منظور حضور در مسابقان جام جهانی فوتبال در برزیل»، خواستار «تحویل گذرنامه های سیاسی، خدمت و یادداشت جهت اخذ روادید» شده اند.

                    این درخواست به امضا سید محمد یثربی «مدیرکل تشریفات مجلس» رسیده است.



                    این درخواست، در شرایطی انجام شده که حجت الاسلام حمید رسایی همواره خود را به عنوان منتقد ششدانگ دولت در حوزه های مخلف از جمله اقتصادی مطرح ساخته است و این درحالیست که برخی بازیگران مطرح سینما، به احترام «وضعیت اقتصادی برخی مردم»، حاضر به سفر رایگان به برزیل نشده اند.

                    این نماینده مجلس در شرایطی «دلواپس» تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی شده که تا همین چند روز پیش، او و دوستانش در جبهه پایداری ، نگران و «دلواپس» مذاکرات هسته ای بودند و مشخص نیست در صورت سفر وی به برزیل (که احتمالاً از 22 خرداد تا 10 مرداد ماه خواهد بود) ، چگونه او 50 روز بی خبر از مذاکرات حساس آتی هسته ای در وین، به تشویق تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی خواهد پرداخت؟

                    کاش جناب رسایی پاسخ دهد که اساساً حضور ایشان به چه عنوان در برزیل خواهند بود؟ آیا ایشان صرفاً به عنوان یک تماشاگر تشویق کننده و یار دوازدهم تیم ملی بر سکوهای بازی های تیم ملی به برزیل خواهند رفت؟ آیا ایشان برای بررسی «سلامت اداری» برخی ادارات برزیل راهی این کشور می شود؟ آیا به دعوت فدارسیون به برزیل می روند؟ آیا جناب رسایی به عنوان مبلغ دینی، به مسابقات جام جهانی می روند؟ اساساً ربط ایشان ، کمسیون اصل نود و سوابق ایشان با مسئله فوتبال و جام جهانی چیست؟
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #29890
                      پاسخ : اخبار

                      ملاقات میرمحمود موسوی با میرحسین

                      گروه سياسي: میرمحمود موسوی پس از دو سال با برادرش میرحسین موسوی ملاقات کرد.
                      این دیدار همچون ملاقات‌های قبلی خانواده با حضور ماموران، در ساختمان مجاور خانه میرحسین و رهنورد انجام شد. وضعیت روحی و جسمی رهنورد و موسوی در این ملاقات بهتر از قبل گزارش شده، اما هیچ شواهدی مبنی بر تغيير شرایط حصر وجود نداشت.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #29891
                        پاسخ : اخبار

                        واكنش احمد خاتمی به اظهارات رييس‌جمهور

                        گروه سياسي: خطیب امروز نمازجمعه تهران با اشاره به اظهارات اخير رييس‌جمهور، گفت: رسالت حکومت دینی، صاف کردن جاده بهشت است.

                        سیداحمد خاتمی خطیب امروز نماز جمعه تهران، با اشاره به مسائل فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری سال جدید را به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامیده‌اند و در سخنرانی‌های خود فرمودند که فرهنگ از اقتصاد مهمتر است، چرا که فرهنگ به اقتصاد و سیاست خط می‌دهد. اما سؤال اینجاست، مقصود از فرهنگ چیست؟

                        وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس در هفته جاری افزود: در این دیدار مقام معظم رهبری منظور از فرهنگ را فرهنگ انقلابی، دینی و ایجاد حرکت بر مبنای اسلام و ارزش‌های اسلامی و تقویت فرهنگ، آداب و اخلاق اسلامی عنوان کردند. بر همین اساس، به صراحت می‌گویم که مجلس گناه کار ضدفرهنگی است، چه این کار در قالب کنسرت موسیقی باشد و چه هر عنوان دیگری، اینکه ما جوانها را جمع کنیم، دخترها بزک کرده، آرایش‌کرده و با حجاب کاملاً بد و پسرها بیایند و پول بیت‌المال را برای آنها خرج کنیم تا غافل از خدا شوند، قطعاً کار ضدفرهنگی است.

                        خاتمی گفت: نگویند انتقاد نکنید، این لباسی که ما پوشیده‌ایم لباس امر به معروف و نهی از منکر است، اگر نمی‌توانید مجلس منهای گناه ترتیب دهید، خب ترتیب ندهید. چه ضرورتی دارد از بیت‌المال مردم خرج غفلت از خدا شود. وی با تأکید بر حساسیت ائمه جمعه در خصوص مسائل فرهنگی افزود: موضع ما در رابطه با نظام، موضع حضرت آقا است. موضع مقام معظم رهبری تقویت دولت‌ها است و ما هم بر همین باور هستیم و اگر مسئولان بخواهند خدمت کنند باید حمایت شوند، اما این به معنای ترک امر به معروف و نهی از منکر نیست.

                        خاتمی ادامه داد: مسئولان محترم بارها اعلام کرده‌اند که سینه گشاده‌ای برای شنیدن نقدها دارند و اگر نقدی می‌شود به معنای موضع‌گیری و مخالفت نیست. حساسیت ما تنها روی مسائل فرهنگی نیست، ما روی مسائل اقتصادی هم حساسیم و اولین بار از همین تریبون نماز جمعه بود که شدیدا به فساد 3 هزار میلیارد تومانی انتقاد شدو از قوه قضائیه خواسته شد تا بی‌مهابا با مفاسد اقتصادی برخورد کند و الان هم از این برخورد قاطعانه تشکر می‌کنیم.

                        خطیب امروز نمازجمعه تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به گزینه‌ای که این روزها در جامعه مطرح شده است، ادامه داد: مسئول محترمی گفته است که به زور شلاق نمی‌شود مردم را راهی بهشت کرد، این جمله 3 معنا دارد، یک معنا را ما قبول داریم و باید همینطور باشد. وی افزود:‌ مکتب ما مکتب منطق و استدلال است و شلاق نیست. سیره پیغمبر نیز همین‌گونه بوده است. پیامبر(ص) مبلغ و معلم قرآن می‌فرستاد، این معنا معنای درستی است و جنجال هم ندارد. دوم؛ آنکه این سخن را اینگونه معنا کنیم که مردم را آزاد بگذاریم هر کاری دلشان می‌خواهد بکنند و در عرصه اخلاقی، سیاسی و اقتصادی آزاد باشند و حدود الهی را بشکنند و نهی از منکر نداشته باشیم، به صراحت می‌گوییم این معنا مورد تأیید هیچ‌کس در نظام اسلامی نیست و هیچ مسئولی هم نمی‌تواند این حرف را بزند.

                        آیت‌الله خاتمی ادامه داد: معنای سوم حرف این باشد که ما موظف نیستیم حتی جاده بهشت را نیز صاف کنیم، نادرست است، رسالت حکومت دینی همین است که جاده بهشت را صاف کند و فضای بهشتی شدن را فراهم کند و مأموریت آن همین است، چطور در عرصه اقتصادی، مسئولان محترم، اقتصاد را مدیریت می‌کنند و می‌گویند چه کالایی وارد شود، این اسمش هموار کردن جاده برای بهشت دنیای مردم است و بر همین ملاک می‌گوییم حکومت باید جاده را برای بهشتی شدن مردم فراهم کند و این تحلیل بدون هیچ موضع‌گیری یکجانبه درباره این سخن است.

                        آیت‌الله خاتمی مسئله حجاب را از احکام قطعی اسلام دانست و گفت: همه فقها در معنای حجاب متفقند که خانم باید خودش را بپوشاند و تنها وجه‌ و کفین مجاز است. وی با تاکید بر زیربنای حدیثی حجاب گفت: حجاب مانند نماز، روزه و دیگر واجبات از مسلمات دین است و امروز دیگر از یک حکم فرعی گذشته است. خطیب جمعه تهران با اشاره به واکنش کشورهای اروپایی به حجاب زنان مسلمان بیان کرد: این دولتهای غیر اسلامی هر وقت می‌خواهند با مسلمانان لج کنند می‌گویند حجاب ممنوع! و در فرانسه به عنوان مثال می‌گویند بانوان محجبه باید جریمه بپردازند. وی خطاب به بانوان کشورمان گفت: خانم‌ها توجه داشته باشند که حجاب یک مسئله جزئی نیست و آبروی اسلام و تشیع در آن است.

                        آیت‌الله خاتمی پیشینه حجاب را قرآن و حدیث و حضرت فاطمه زهرا (س) خواند و گفت: بی‌حجابی و بدحجابی هم در این کشور سابقه دارد که اولین آن مربوط به قرة‌العین بهایی که تبلیغ علی محمد باب را می کرد و دومی آن مربوط به رضاخان قلدر است. وی با تاکید بر اینکه حتما بانوان ما حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) را‌ بر پیشینه ننگین دوم ترجیح می‌دهند، خاطر نشان کرد: بارها گفته‌ایم در مقابل مفاسد از جمله بی‌حجابی، هم کار فرهنگی لازم است و هم کار اجرایی. خداوند نمی‌پسندد که دست ما در کار فرهنگی باز و در کار اجرایی بسته باشد بلکه همزمان باید این‌کارها پیش رود.

                        وی با یادآوری تصویب قانون بسیار جامع حجاب در سال 1386 از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: در این قانون بیش از 300 ماده آمده و برای 25 نهاد وظیفه تعیین شده است و برای حل مسئله حجاب هیچ راهی به جز اجرای آن نیست که متاسفانه هیچگاه نیز اجرایی نشده است. آیت‌الله خاتمی سران سه قوه را مورد خطاب قرار داد و گفت: لازم است تعیین شود که چه کسی متولی اجرای قانون است که با کمک آن می‌توان مشکل بی‌حجابی را حل کرد و ان شاالله بانوان ما حریم دین را نگه دارند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #29892
                          پاسخ : اخبار

                          هشدار امام جمعه اصفهان به رییس جمهور و وزیران

                          امام جمعه موقت اصفهان گفت: متاسفانه مسولان ما اصلاً تهاجم فرهنگی را جدی نگرفته‌اند و مثل اینکه متوجه این پیام نشده‌اند.

                          به گزارش ایسنا، امروز محمد تقی رهبر در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه اصفهان، اظهار کرد: رهبری سال جدید را با نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامیدند که با گذشت دو ماه از سال عزم ملی را در میان مردم می‌بینیم و منتظر هستیم تا مدیریت جهادی نیز محقق شود.

                          وی با بیان اینکه سخنان رهبری در مسائل مختلف فقط نباید بنر و یا تابلو شود بلکه باید به آنها عمل کرد، افزود: دولت باید در خصوص برآورده شدن توقعات رهبری به مردم گزارش دهد و پس از گذشت چند ماه از ابلاغ دستورالعمل اقتصاد مقاومتی دولت باید گزارش دهد که در این مدت چه کرده است و برای فرهنگ که این روزها دغدغه اصلی رهبری است چه تدبیری اندیشیده شده است.

                          امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اینکه اگر فرهنگ در کشور درست شود اقتصاد هم درست خواهد شد، تصریح کرد: فرهنگ تجارت، مصرف، تعامل اجتماعی و بین المللی و... از جمله موضوعاتی است که با فرهنگ قابل حل است در واقع می‌توان گفت فرهنگ یک روح و جامعه پیکر آن است.

                          رهبر اضافه کرد: فرهنگ یعنی بینش، نگرش و اخلاقی که یک جامعه به آن پایبند هستند و امروز در ایران مردم به خانواده و فرهنگی آسمانی پایبندند و به همین دلیل دشمن تهاجم فرهنگی را نوک پیکان حمله خود قرار داده است.

                          وی با بیان اینکه مدت‌ها است رهبری در خصوص تهاجم فرهنگی پیام می‌دهند و آن را مهم قلمداد می‌کنند، افزود: سوال اینجا است آیا امروز فیلم‌ها و سینماهای ما فرهنگ اسلامی را ارایه می‌دهد؟ و آیا در تعاملات اجتماعی امروز جامعه فرهنگ اسلامی حاکم است؟ متاسفانه مسئولان ما تهاجم فرهنگی را اصلاً جدی نگرفته‌اند و مثل اینکه متوجه این پیام نشده‌اند.

                          خطیب جمعه اصفهان با بیان اینکه من از مسئولان فرهنگی کشور ناراحت هستم، افزود: روزنامه‌ای غلط می‌کند در خصوص غدیر بخواهد مطلبی کذب بنویسید. بعد آن روزنامه توقیف می‌شود و مسئول فرهنگی کشور از توقیف آن ابراز نارحتی می‌کند، مسئول دیگری در خصوص آزادی بیان و قلم و... صحبت می‌کند. اینها مارهای زخم خورده ای هستند که امروز از لانه سر برآورده‌اند.

                          رهبر ادامه داد: من جمله "مردم خود انتخاب کنند" را اصلا قبول ندارم حتی اگر رییس جمهور کشور گفته باشد من به آقای روحانی هشدار می‌دهم و توصیه می‌کنم برای رضای لیبرال‌ها کاری نکنید که جامعه و بسیجیان فکر کنند که نظام اسلامی از مواضع خود عقب‌نشینی کرده است. این جمله را امام(ره) در آغاز انقلاب نیز به مسئولان وقت توصیه کرده بودند.

                          وی به وزرای دولت یازدهم نیز به خصوص وزرای فرهنگ و علوم هشدار داد و گفت: آقایان وزرا و مسئولان دولت برخی مواضع را برای دلخوشی جریان‌های اصلاح‌طلبی می‌گیرند که مطمئن باشید چنین موضع‌گیری‌هایی برای خودتان ضرر دارد چراکه باید پاسخگوی جامعه و خدا باشید.

                          رهبر به مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و افزود: ما به فرموده مقام معظم رهبری به مذاکرات خوش بین نیستیم اما از تیم هسته‌ای دفاع می‌کنیم. از دلواپسان نیز ممنونیم که جلسه می‌گیرند و نقد می‌کنند چراکه آنها نشان می‌دهند که ملت ایران این گونه هستند.

                          وی ادامه داد: اصلاً نمی‌توان به نتیجه مذاکرات دل خوش کرد چراکه آنها خود حقوق بشر نمی‌شناسند که در مورد کشور ما دم از حقوق بشر می‌زنند آنها پس از هسته‌ای به سراغ توان موشکی خواهند رفت و تاکنون نشان داده‌اند که به دنبال چه چیزی هستند.

                          امام جمعه موقت اصفهان اضافه کرد: متاسفانه در کشور در خصوص عفاف و حجاب کمتر کار شده و فعالیت فرهنگی کمتر رخ داده است. ما نمی‌گوییم با شلاق کسی را به بهشت ببرند، اما می‌گوییم مسئولان عزیز بهتر است در این خصوص برنامه ریزی کنید.

                          رهبر به تعطیلی بازار طلا اصفهان نیز اشاره کرد و افزود: بازاریان عزیز بهتر است مجال دست بیگانه ندهند اتفاق خاصی رخ نداده و بهتر است مشکلات را با مسئولان ذی‌ربط حل کنند. انجام چنین کارهایی ناخواسته سوژه به دست دشمن می‌دهد.

                          وی به تولد حضرت سیدالشهدا(ع) اشاره کرد و گفت: امام حسین(ع) به ما آموخت که چگونه باید از شرف انسانی، دین و رسالت آسمانی حفاظت کرد و پاسداران نیز در هشت سال دفاع مقدس دفاعی ارزنده از میهن کردند.

                          امام جمعه موقت اصفهان به تولد حضرت ابوالفضل العباس (ع) اشاره کرد و افزود: این روز با نام جانباز آمیخته شده و به ما یادآور می‌شود که یک فرد چگونه می‌تواند 30 سال رنج و سختی را تحمل کند اما لحظه‌ای دل دشمن را شاد نکند.

                          رهبر به رحلت امام(ره) نیز اشاره‌ و تاکید کرد: امام در تاریخ جهان کاری بزرگ انجام داده است که باید از این دستاورد با چنگ و دندان محافظت کرد و نباید دستاوردهای امام فراموش شود و خوشبختانه جانشین ایشان امام خامنه‌ای نیز فردی است که همه شخصیت و تفکر امام در ایشان نیز متجلی است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #29893
                            پاسخ : اخبار

                            حمله علم الهدی به روحانی:

                            فقط عده ای هوس باز با این حرف ها دنبال شما راه می افتند/ شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی مانع سازان بهشت رفتن مردم خواهیم ایستاد!

                            - این درست نیست حرف‌هایی که زمانی ادبیات کسانی بود که قصدشان این بود یک عده بی دین را دور هم جمع کنند و پشت سرشان راه بیاندازند و جریان فتنه را بوجود بیاورند و شعار نه غزه نه لبنان سر بدهند را به زبان بیاوریم.

                            احمد علم الهدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه مشهد گفت: شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که قصد دارند جلوی بهشت رفتن مردم را بگیرند خواهیم ایستاد.

                            به گزارش «تیک»، مهمترین محورهای سخنان علم الهدی در زیر می آید:

                            - بار دیگر تذکر می‌دهم ما در مقام تضعیف دولت نیستیم چرا که این کار درستی هم نیست و اینها کارگزاران نظام هستند که حکم تنفیذ ولی فقیه را دارند، اما این به آن معنا نیست که ما پرچم پاسداری را کنار بگذاریم، ما باید در عرصه پاسداری از انقلاب همچنان بایستیم.

                            - بنده با حمله، مسخره و استهزا جا نمی‌زنم و همچنان سر جایم ایستاده‌ام و می‌گویم شبکه‌های اجتماعی و ماهواره بایستی کنترل و یا ممنوع شوند.

                            - شما باید زمانی شبکه اجتماعی بگذارید که مدیریتش در دست خود شما باشد و بتوانید مسائل زیانبارش را از بین ببرید.

                            - این درست نیست حرف‌هایی که زمانی ادبیات کسانی بود که قصدشان این بود یک عده بی دین را دور هم جمع کنند و پشت سرشان راه بیاندازند و جریان فتنه را بوجود بیاورند و شعار نه غزه نه لبنان سر بدهند را به زبان بیاوریم.

                            - شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که قصد دارند جلوی بهشت رفتن مردم را بگیرند خواهیم ایستاد.

                            -اینکه برخی می گویند زمان رسانه های تک صدایی گذشته باید به آنها گفت این حرف را برای چه کسانی می‌زنید مگر بی‌بی‌سی و تایمز تک صدا نیستند و آیا تایمز تک صدا یک صهیونیست نیست و این تک صدایی که می‌گویید این برای این نیست که از شما راضی باشند.

                            - آیا این حرف‌ها را برای یک عده غربی تک صدا می‌زنید و ما اگر در نماز جمعه نهی از منکر می کنیم می گویید وقت تک صدایی گذشته است و فکر می‌کنید با این حرف‌هایی که می‌زنید چه کسانی به دنبال شما راه می‌فتند، جز یک عده هوس باز که می‌خواهند به اوج لذت مستانی اشان برسند، اینها که جز ضرر چیزی نگذاشته‌اند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #29894
                              پاسخ : اخبار

                              پرداخت يارانه برای رعایت حجاب؟!

                              گروه جامعه: غلامعلی حداد عادل خواهان پرداخت 'یارانه حجاب' برای تشویق استفاده از حجاب شده است.

                              نماینده مجلس شورای اسلامی، از حکومت خواست "اگر به حجاب معتقد است باید یارانه بپردازد. چه اشکالی دارد برای پوشش اسلامی حکومت به تولید کننده‌ها یارانه بدهد؟" حداد عادل، در برنامه تلویزیونی 'دیروز، امروز، فردا' گفت که چندگانگی سیاست‌ها درباره حجاب "اقتدار نظام را از بین می‌برد." او با اشاره به اظهارات رييس‌جمهور افزود: "حرف‌هایی نزنند که خیال ساختارشکنان راحت شود، بنده از آقای روحانی انتظار دارم همانطور که در ماه‌های اول ریاست جمهوری خود روی حجاب تاکید داشت، در هر فرصت و مناسبت دیگری تاکید خود را روی مساله حجاب حفظ کند."

                              رييس‌‌جمهور هفته پیش گفته بود: "اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد." روز جمعه نيز اغلب ائمه جمعه كشور از اين اظهارات حسن روحانی انتقاد كردند و امام جمعه مشهد گفت: "شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که مانع بهشت رفتن مردم شوند خواهیم ایستاد."
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • مسعود اب
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1502

                                #29895
                                پاسخ : اخبار




                                سیف گفت: به عبارت دیگر در نظامات کنترل داخلی بانکها نقش واحدهای اجرایی در مورد کسب اطمینان نسبت به سوددهی فعالیت، اهلیت تسهیلات گیرنده، نوع وثایق مربوط به تسهیلات اعطایی، مراقبت از تسهیلات و نظارت مستمر بر فعالیت تسهیلات گیرنده، نقش بسیار جدی در کاهش مطالبات معوق دارد.

                                رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که نسبت مطالبات معوق به کل مطالبات به 15.6 درصد رسیده است، گفت: بنابر آمار موجود 54 درصد مطالبات غیرجاری که براساس قوانین بودجه سنواتی طی سه سال اخیر مجددا تقسیط شده یا مهلت گرفته بودند، دوباره به سرفصل مطالبات معوق بازگشته‌اند.

                                به گزارش ایسنا، ولی‌اله سیف با بیان این‌که نسبت مطالبات معوق به کل مطالبات یکی از معیارهای سنجش سلامت بانک است،اظهار کرد: در نظام بانکی بین‌الملل این نسبت قاعدتاً بین 2 تا 5 درصد است ولی در کشور ما در مقایسه با عرف جهانی متاسفانه این نسبت در بهمن 1392 به 15.6درصد رسیده است که به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست و باید تمامی عوامل را برای متعادل‌کردن این نسبت بکار بگیریم.

                                رییس کل بانک مرکزی در ادامه گفت:حساسیت مدیریت در ارتقاء کیفیت مطالبات است که از طریق روند نسبت مطالبات غیر جاری به کل مطالبات محاسبه می شود.

                                وی در تشریح علل بالابودن این نسبت گفت: ضعف در نظارت‌های درون سازمانی و کنترل‌های داخلی کارا و کافی در مورد عملیات داخلی بانکها برای اطمینان از کفایت بررسی‌ها، قبل از پرداخت تسهیلات و عدم ایجاد اطمینان کافی نسبت به بازگشت تسهیلات اعطایی ازجمله علل افزایش مطالبات معوق در شبکه بانکی ما است.

                                سیف ادامه داد: به عبارت دیگر در نظامات کنترل داخلی بانکها نقش واحدهای اجرایی در مورد کسب اطمینان نسبت به سوددهی فعالیت، اهلیت تسهیلات گیرنده، نوع وثایق مربوط به تسهیلات اعطایی، مراقبت از تسهیلات و نظارت مستمر بر فعالیت تسهیلات گیرنده، نقش بسیار جدی در کاهش مطالبات معوق دارد.

                                وی گفت: به این ترتیب بانک می‌تواند از وقوع بحران و نارسایی‌های عمیق احتمالی در عملیات بازرگانی یا تولیدی تسهیلات گیرنده خصوصا در محدوده‌های نزدیک به سررسید مطالبات مطلع شده و اقدامات لازم را در راستای جلوگیری از هر گونه وقفه در وصول مطالبات انجام دهد،علاوه بر این چنین نظارت‌هایی می‌تواند به درک و شناخت عمیق بانک از نوع فعالیت‌های مشتری و مسائل و دغدغه‌های جاری او کمک کند و با ارائه راهکارهای مالی در قالب مشاوره مالی از معوق‌شدن تسهیلات تا حدود زیادی جلوگیری بعمل آورد.

                                رئیس کل بانک مرکزی افزود: انصاف این است که بانکهای ما در این باره ضعیف عمل می‌کنند و باید خود را برای ایفای چنین نقش‌هایی تجهیز کنند.

                                رئیس شورای پول و اعتبار در توضیح برخی اقدامات مرسوم در بانکهای جهان گفت: در صورت عدم وصول مطالبات، نوع مراجعه به مشتری و اقدامات فنی در رابطه با پرونده تسهیلات مهم است.

                                وی اضافه کرد: بانکهای پیشرفته دنیا در چنین مواقعی تلاش می‌کنند در مذاکره با مشتری، راهکارهای برون‌رفت از مشکلات را برای او ترسیم کنند تا به این ترتیب امکان بازپرداخت تسهیلات فراهم شود. بدیهی است چنین اقداماتی از مزمن‌شدن تسهیلات معوق به نام مشتری و پیامدهای سنگین آن برای او جلوگیری می‌کند.

                                سیف در تشریح یکی دیگر از علل افزایش مطالبات معوق بانکی به تسهیلات تکلیفی اشاره کرد و گفت: حجم بسیار بالای تسهیلات تکلیفی طی سال‌های متمادی یکی دیگر از علل بالارفتن مانده مطالبات معوق بانکی است چرا که بانکها معمولا ناگزیر هستند این تسهیلات را بدون اعمال روش‌های معمول در بررسی اهلیت متقاضیان، بررسی‌های کارشناسی و مطالعات مالی و اقتصادی پروژه‌ها، پرداخت کنند. طرح‌هایی هم که از این تسهیلات استفاده کرده‌اند در خیلی از موارد از توجیهات لازم مالی و اقتصادی برخوردار نبوده و به بهره برداری نرسیده اند.بنابراین بازپرداخت تسهیلات مذکور با توجه به عدم بازدهی پروژه نا ممکن شده است و نتیجه آن افزایش مطالبات معوق بانکها است.

                                رئیس کل بانک مرکزی اختلالات مالی بوجود آمده از ناحیه تحریم‌ها برای برخی تسهیلات‌گیرندگان را عامل دیگر افزایش مطالبات معوق دانست و اظهار کرد: عده‌ای از مشتریان خوش‌حساب بانکها طی سال‌های اخیر تحت تاثیر اختلالاتی که در نتیجه تحریم‌ در مورد تبادلات مالی برای آنان بوجود آمده، از بازپرداخت تسهیلات بازماندند و در نتیجه امکان بازپرداخت بدهی خود را نداشتند و مانده مذکور به سرفصل معوق منتقل شد. این انتقال هم باعث شد نامشان به فهرست بدهکاران غیرجاری بانکها اضافه شود و به این ترتیب سایر عملیات بانکی آنان هم تحت تاثیر قرار گرفت.

                                وی افزود: در چنین شرایطی بانکها با مشاهده نخستین نشانه‌های بروز مشکل تسهیلات گیرنده، باید راهکارهایی را برای اصلاح وضع موجود و بازنگری در تجدید ساختاربخشی که درگیر بحران شده است، انجام دهند.

                                سیف ادامه داد: از سوی دیگر اما اقدامات به موقع مشتری نیز که نشان‌دهنده پایبندی او به بازپرداخت تسهیلات است باید دنبال شود.

                                رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به کندی انجام مراحل تشریفات قضایی در محاکم برای استفاده از وثائق در وصول مطالبات غیر جاری،گفت: فرایند حاکم بر روند صدور حکم در محاکم قضایی، وصول مطالبات معوق را بسیار کند می‌کند، البته این امر با عنایت به موافقت ریاست محترم قوه قضائیه مبنی بر تشکیل دادگاه های تخصصی می تواندسرعت لازم را در تصفیه و کاهش مطالبات غیر جاری بانکها ایجاد کند.

                                وی خاطرنشان کرد:عامل دیگری که موجب کندی در تصفیه و کاهش مطالبات غیر جاری بانکها می شود نوعی برخورد تکلیفی و دستوری با بانک ها است،به عنوان مثال می‌توان به الزامات بودجه‌ای سال‌های اخیر اشاره کرد که بر مبنای آن، بانکها موظف شده بودند، بخشی از مطالبات معوق را تقسیط و استمهال کنند ولی عدم همخوانی این رویکرد دستوری با اقتضائات اقتصادی کشور و شرایط مشتریان وخود بانکها در عمل این روند را به شکست رساند،چنانکه بنابر آمار موجود 54 درصد مطالبات غیرجاری که براساس قوانین بودجه سنواتی طی سه سال اخیر مجددا تقسیط شده یا مهلت گرفته بودند، دوباره به سرفصل مطالبات معوق بازگشته‌اند.

                                سیف اضافه کرد: عدم وصول طلب برخی از پیمانکاران بخش غیردولتی از دولت و نوسانات شدید بازار ارز طی سال‌های گذشته را نیز باید به مجموعه علل افزایش نسبت تسهیلات غیرجاری افزود، چرا که تعداد عمدهای از بدهکاران شبکه بانکی در واقع پیمانکاران طلبکار از دولت هستند که در سال‌های گذشته به علل مختلف، موفق به دریافت طلب‌های خود از دولت نشده‌اند و به همین خاطر نیز نتوانسته‌اند، بدهی‌های بانکی خود را بپردازند. خوشبختانه در اواخر سال گذشته اقدامات خوبی برای پرداخت طلب این پیمانکاران از دولت انجام گرفت و بخشی از این مطالبات تصفیه شد بنابراین امیدواریم نتیجه این اتفاق را امسال در کاهش مطالبات معوق مشاهده کنیم.

                                رئیس شورای پول و اعتبار با انتقاد از غیرکارشناسی بودن برخی مطالب که از افزایش میزان مطالبات معوق طی ماه‌های آغازین فعالیت دولت یازدهم خبر می‌دهند، گفت: اساسا باید متوجه باشیم که ایجاد حساسیت‌های بیش از اندازه نسبت به مقدار مطالبات معوق، احتمال پیدایش انحراف در مسیر شناسایی دقیق مطالبات، ریشه‌های افزایش آنها و روش‌های منطقی کاهش این مطالبات را بالا می‌برد.گرچه باید اضافه کرد که مطالبات معوق عمدتاً انعکاسی از تسهیلات اعطائی دوره های گذشته است.

                                وی افزود: برکارشناسان و آگاهان پوشیده نیست که مطالبات معوق، مقوله‌ای نیست که یک شبه و چند ماهه بوجود بیاید. تسهیلاتی که اکنون به سرفصل غیرجاری منتقل شده، حداقل چندین ماه قبل وارد فاز تعویق شده و اساسا مدت‌ها قبل پرداخت شده و در زمان پرداخت تسهیلات توانائی گیرنده تسهیلات به صورت صحیح بررسی نشده که اکنون معوق شده است، بنابراین طرح مطالبی از قبیل اینکه مطالبات معوق در دولت یازدهم افزایش یافته، نشانه سیاسی‌شدن مقولاتی کاملا تخصصی است که پرداختن به آنها باید در حیطه افراد کارشناس و متخصص باشد.
                                آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2014/05/31, 01:12.
                                بمنظور موفقیت
                                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X