اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود اب
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1502

    #29896
    پاسخ : اخبار





    عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته ویژه بررسی پرونده های فساد اقتصادی در کمیسیون اصل 90 خبر داد و گفت: این پرونده ها اولویت بندی شدند که بررسی معوقات بانکی و فساد گمرکات در صدر این پرونده ها قرار دارد.

    فاطمه رهبر در گفتگو با مهر اظهار داشت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم افزایش نظارت مجلس برای جلوگیری از فساد اداری گفت: کمیسیون اصل 90 پرونده هایی که مربوط به فساد اقتصادی بوده و قبلاً احصا شده بود را اولویت بندی کرده و کمیته ویژه را مامور رسیدگی به این پرونده ها کرد.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که تعداد این پرونده ها به صورت دقیق مشخص نیست گفت: این پرونده ها مربوط به معوقات بانکی و فساد اقتصادی در گمرکات است.

    عضو کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: علاوه بر این مقرر شد کمیسیون نظارت دقیقی بر دستگاه های متولی فرهنگ داشته باشد تا عملکرد این دستگاه ها منطبق بر فرهنگ اسلامی باشد.
    بمنظور موفقیت
    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

    نظر

    • مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

      #29897
      پاسخ : اخبار



      معاون ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور امریکا درخصوص روی میز بودن همه گزینه‌ها علیه برنامه‌‌ هسته‌ای ایران گفت: جای تعجب است اوباما از تکرار حرف‌های پوچ خود خجالت نمی‌کشد.
      سردار سیدمسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات اخیر اوباما رییس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه «همه گزینه‌ها علیه برنامه‌ هسته‌ای ایران روی میز است» اظهار داشت: اگر امریکا و هم‌پیمانانش توان حمله به ایران را داشتند، لحظه‌ای در انجام عمل وحشیانه خود درنگ نمی‌کردند.

      به گزارش ایسنا، جزایری تصریح کرد: آنها می‌دانند تعرض به جمهوری اسلامی ایران یعنی نابودی تلاویو و ادامه جنگ درون ایالات متحده و لذا حرف‌های رئیس حکومت امریکا، بر زبان آوردن آرزوهای کودکانه دست‌نیافتنی است.

      سردار جزایری با تأکید بر اینکه بسط صلح و عدالت از آرمان‌های انقلاب اسلامی و ملت ایران است، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی، آرمان‌های بلندی دارد و به دنبال فراگیر کردن صلح و عدالت واقعی در جهان و در میان همه ملت‌ها و جوامع است و روند حرکت جهانی نیز حاکی از پایان دوره رژیم‌های سلطه و آموزه‌های غیرالهی نظیر لیبرال دموکراسی دروغین است.

      رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور با اشاره به ظرفیت‌ها و فرصت‌های دراختیار جبهه حق‌طلب، عدالت‌جو و سلطه‌ستیز برای غلبه بر مشکلات و موانع فراروی صلح، امنیت و عدالت گفت: جمهوری اسلامی ایران و همراهان منطقه‌ای و جهانی‌اش، چالش‌ها، بحران‌ها و جنگ‌های ساخته و پرداخته رژیم‌های سلطه را پشت سر خواهند گذاشت و نابودی را برای ابرسرمایه‌داری و صهیونیسم جهانخوار رقم خواهند زد.

      سردار جزایری در ادامه، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران برای برتری ظاهری قدرت‌های سلطه‌گر در عرصه جنگ نرم را تشریح و بیان داشت: امکانات مادی و توانمندی‌های جنگ نرم امریکا و هم‌پیمانانش هر چند به ظاهر از برتری و قوت برخوردار است، لیکن اقبال بی‌نظیر آزادیخواهان جهان و پذیرش آموزه‌های انقلاب اسلامی حاکی از امواج خروشانی است که دست بالاتر و برتر را برای جمهوری اسلامی ایران به دنبال خواهد داشت.

      وی گفت: هیچ‌کس در جهان قادر به جلوگیری از این حرکت مقدس نیست و در آینده‌ای نزدیک همگان شاهد خواهند بود که پایه‌های امپراطوری پول و سلاح فرومی‌ریزند و امریکایی‌ها فقط نظاره‌گر این سقوط خواهند بود.

      این مقام عالیرتبه نظامی در پایان تصریح کرد: حاکمان امریکایی و رسانه‌های صهیونیستی نمی‌توانند بر فهم و درک صحیح جامعه جهانی نسبت به شکست‌های نظامی متجاوزان در لبنان، غزه، عراق،‌ افغانستان و سوریه سرپوش بگذارند و مردم جهان بولف‌های امریکا را به حساب مضحکه‌ی سران این کشور می‌گذارند.
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

      نظر

      • مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

        #29898
        پاسخ : اخبار



        روابط عمومی وزارت امور خارجه از حمایت همیشگی مردم مسلمان و میهن‌دوست ایران اسلامی از تلاش‌های خادمان سیاست خارجی کشور و تلاش‌های دستگاه دیپلماسی برای صیانت از حقوق و منافع ملت ایران تشکر و قدردانی کرد.
        روابط عمومی وزارت امور خارجه از حمایت همیشگی مردم مسلمان و میهن‌دوست ایران اسلامی از تلاش‌های خادمان سیاست خارجی کشور و تلاش‌های دستگاه دیپلماسی برای صیانت از حقوق و منافع ملت ایران تشکر و قدردانی کرد.

        به گزارش ایسنا، روابط عمومی این وزارتخانه در واکنش به اخبار برخی منابع خبری درباره تقاضای برگزاری گردهمائی حمایت از دیپلماسی کشور، با تاکید بر این‌که «وزارت امور خارجه همیشه به حمایت‌های قاطبه افکار مردمی برای پیشبرد اهداف و منافع کشور در صحنه های بین المللی اتکا دارد» اعلام کرد:

        از آن‌جا که چنین رویه ای برای اعلام حمایت و پشتیبانی عمومی از برنامه‌ها، سیاست‌ها و فعالیت‌های حرفه‌ای وزارت امور خارجه و وظایف محوله به این وزارتخانه از سوی نهادهای عالی کشور متعارف نمی‌باشد، ضمن سپاسگذاری از بانیان این امر و خصوصا ابراز احساسات هموطنان عزیز، ضرورتی برای برگزاری چنین گردهمایی نمی‌بیند و تاکید می‌کند موثرترین حمایت از پیشبرد سیاست خارجی و اعتلای نام ایران اسلامی در سطح جهانی، تلاش مجدانه و همگانی برای ساختن ایرانی آباد، پیشرفته و متکی به توانمندی‌های ذاتی و علمی فرزندان خود می‌باشد.
        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

        نظر

        • مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

          #29899
          پاسخ : اخبار




          ایسنا نوشت: آیت‌الله جوادی‌آملی، مرجع تقلید شیعه گفت که اگر حوزه نتواند جا پای انبیا بگذارد موفق نشده است؛ چون رسالت ما همان رسالت پیامبران است و باید از برخی مسائل که ممکن است جلوی روحانیت صف‌آرایی شود، خودداری کنیم. این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرده است که اگر کیف و جیب ملتی خالی باشد هرگز اهل مقاومت نخواهد بود.
          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

          نظر

          • مسعود اب
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1502

            #29900
            پاسخ : اخبار

            رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خبر داد


            لزومي ندارد وجوه آزادشده وارد كشور شود

            گروه خبر: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از شناسایی قوانین مزاحم بر سر راه اجرای اقتصاد مقاومتی و بررسی آن تا پایان خرداد در مجلس شورای اسلامی خبر داد.
            غلامرضا مصباحی مقدم در گفت‌و‌گو با خبرگزاري تسنیم با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با نمایندگان مجلس به ضرورت حذف قوانین معارض و مزاحم برای اجرای اقتصاد مقاومتی اشاره کردند، گفت: «در قانون‌گذاری‌‌های جدید در مجلس مبنای ما بر این است که قوانین قبلی را شناسایی کرده و قوانینی را که احساس می‌کنیم به روز نیست و به عنوان قوانین مزاحم و معارض است حذف کنیم تا قانون جدید فاقد این قوانین معارض باشد.» او افزود: «البته مجموعه قوانینی که با اقتصاد مقاومتی سازگاری یا ناسازگاری دارند توسط اداره تطبیق قوانین شناسایی و به کمیسیون‌های مجلس و مرکز پژوهش‌ها داده شده است، کارگروه‌هایی در کمیسیون‌ها مامور رسیدگی به این قوانین شده‌اند و با این حساب احساس می‌شود تا پایان خرداد این پروسه زمان ببرد.» مصباحی‌مقدم درباره اینکه آیا اجرای این سیاست نیازمند تشکیل کمیسیون ویژه با حضور نمایندگان کارکشته و حقوقدان مجلس نیست؟ گفت: «مجلس این کار را بر عهده مرکز پژوهش‌های مجلس گذاشته و علاوه بر این مرکز اداره قوانین نیز مأمور انجام این کار شده است.»

            کارنامه دولت در اقتصاد مقاومتی
            رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ارتباط با نحوه نظارت مجلس به اجرای اقتصاد مقاومتی از سوی دولت طی ماه‌های اخیر اظهار کرد: «کمیسیون‌های مجلس در حوزه‌های فعالیت خود از دستگاه‌های مربوطه دعوت کرده و جلساتی داشته‌اند که ببینند دستگاه‌ها در این خصوص چه کارهایی انجام داده‌اند؛ البته هر یک از دستگاه‌ها نیز در حوزه کاری خود مکلف به شناسایی قوانین معارض و مزاحم و ارائه آن به دولت شده‌اند.» این نماینده مجلس به تهیه نموداری از سوی مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور از پروسه اجرایی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و افزود: «البته مجلس نیز گزارشی از ایشان خواست که ارائه کردند؛ البته این موضوع در جلسه کارگروه اقتصادی مجلس که رئیس مجلس آن را اداره می‌کند و غالبا اقتصاددانان در آن شرکت می‌کنند نیز مطرح شده است.»
            او در ادامه درباره اینکه آیا مجلس علاوه بر پایش مجموعه سیاست‌های اجرایی دولت برای اقتصاد مقاومتی سیاست‌هایی را تدوین کرده تا از اقدامات و برنامه‌های متضاد دولت با اقتصاد مقاومتی جلوگیری کند؟ عنوان کرد: «قدم اول را باید خود مجلس بردارد و عزم لازم را برای جلوگیری از ایجاد قوانین مزاحم جدید داشته باشد.» مصباحی مقدم گفت: «در همین روزها مجلس مصوباتی را دارد که کاملا متضاد با سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی است، بنده شخصا تذکر هم داده ام؛ یکی از این قوانین استخدام سه هزار و500 نفر از بازرسان بازار است، مجلس تکلیف کرد که دولت این نیروها را استخدام کند اما این مصوبه با بند مربوط به کوچک‌سازی دولت در سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی تضاد دارد.»
            رئیس کمیسیون برنامه و بودجه افزود: «البته تصور می‌کنم که هنگام بررسی این مصوبه در شورای نگهبان این موضوع را خلاف سیاست اقتصاد مقاومتی بدانند و مصوبه را رد کنند. هرچند من این موضوع را در صحن علنی مجلس مطرح کرده و اخطار اصل 110 قانون اساسی دانستم ولی رئیس جلسه گفتند ما این را خلاف سیاست‌های ابلاغی نمی‌دانیم، بعدا به ایشان گفتم و متوجه شدم ظاهرا در محذوری بودند که این را قبول کنند چراکه فضای عمومی مجلس با وجود تذکرات مطرح شده موافق تصویب این مورد بود.»
            اواخر بهمن ماه گذشته بود که سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد. این سیاست‌‌ها بر اساس بند «یک» اصل ۱۱۰ قانون اساسی پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده و با هدف تامین رشد پویا و بهبود شاخص‌های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز بیست‌ساله، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با رویکردی جهادی، انعطاف‌پذیر، فرصت‌ساز، مولد، درون‌زا، پیشرو و برون‌گرا ابلاغ شده است. یک روز پس از ابلاغ رهبری، رئیس‌جمهوری نیز در نامه‌ای 11 بندی به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرد: «لازم است بی‌درنگ، اقدامات بایسته در جهت جلب مشارکت گسترده همه نهادها و آحاد جامعه در فعالیت‌های اقتصادی برای دستیابی به رشد پویا و تحقق اهداف سند چشم‌انداز بیست ساله ساماندهی شود.» نماینده مردم تهران در مجلس نهم در بخش دیگری از این گفت‌وگو اخبار مربوط به مشکلات دولت در پرداخت حقوق کارمندان دولتی را نادرست دانست و گفت: «دولت در پرداخت حقوق بعید است که به مشکل برخورده باشد؛ چراکه درآمدهای دولت در قیاس با سال قبل افزایش یافته است.» او به افزایش درآمد نفتی دولت طی ماه‌های اخیر اشاره کرد و افزود: «مقدار درآمد فروش نفت افزایش یافته و همچنین قیمت نسبی فروش نیز بالا رفته است و در عین حال دست‌یابی دولت به درآمد ناشی از فروش نفت بیشتر شده است.» به گفته رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، الان صادرات روزانه نفت یک میلیون و 200 هزار بشکه در روز است که بخش عمده درآمد صادرات نفت برمی‌گردد و این برگشتی‌ها نسبت به گذشته بهبود یافته است.

            توافق برای پرداخت نقدی 2 قسط از پول نفت ایران
            مصباحی‌مقدم همچنین در بخش دیگری از گفت‌و‌گوی خود درباره آزاد‌سازی پول نفت ایران طبق توافق ژنو، اظهار کرد: «دریافت پنج قسط از پول نفت توسط بانک مرکزی به معنای این است که این پول به حساب‌های بانک مرکزی در کشورهای دیگر واریز شده است.»
            او درباره علت عدم ورود پول‌های آزاد شده به حسا‌ب‌های داخلی بانک مرکزی گفت: «لزوما ضرورتی ندارد این وجوه به داخل کشور آورده شود چراکه عمده معاملات ما به صورت حواله صورت می‌گیرد و نقدی نیست.» رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه هنوز این موانع برداشته نشده است، عنوان کرد: «این پول قابل برداشت نقدی نیست، مگر توافق شود بخشی از این پرداخت‌ها به صورت پرداخت نقدی انجام شود، ظاهرا در گفت‌وگو‌ها اصل این موضوع را نسبت به یکی دو قسط پذیرفته‌اند.»
            بمنظور موفقیت
            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

            نظر

            • مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

              #29901
              پاسخ : اخبار

              خبر
              وزارت خارجه آمریکا:



              سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در رابطه با روند مذاکرات هسته‌ای گفت تلاش ما همچنان این است که تا تاریخ ۲۰ ژوئيه [۲۹ تیر] به هدفمان [نوشتن پیش‌نویس توافق‌نامه] دست یابیم.
              به گزارش خبرگزاری تسینم، جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در کنفرانس خبری روزانه خود در رابطه با روند مذاکرات هسته‌ای ادامه داد: «تیم ما دور جدیدی از مذاکرات را در چند هفته آینده پیش رو دارد. ما به روشنی گفته‌ایم که این مذاکرات دشوار خواهند بود و شکاف‌ها همچنان وجود دارند.»
              همچنین در این زمینه رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد حل پرونده هسته‌ای ایران از طریق سیاسی بسیار بهتر از راه‌حل نظامی است. ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در مصاحبه با اسکای نیوز گفت گزینه راه‌حل سیاسی برای موضوع پرونده هسته‌ای ایران به‌مراتب بهتر از انتخاب گزینه اقدام نظامی است. رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در خصوص پرونده هسته‌ای ایران اعلام کرد: «ما به‌وضوح اعلام کردیم که ایران سلاح هسته‌ای در اختیار ندارد.»
              از سوی دیگر روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در یادداشتی نسبت به مواضع گروه‌های داخلی ایران در قبال گفت‌وگوهای هسته‌ای نوشت: «در یک همگرایی نادر، همه جریان‌های سیاسی ایران از مذاکرات هسته‌ای با 1+5 حمایت می‌کنند.» به نوشته این نشریه، آمریکا باید از این اجماع شکل گرفته در ایران برای دستیابی به توافقی نهایی که موجب کاهش دسترسی ایران به مواد شکاف‌پذیر و اعمال اقدامات بازرسی برای تضمین عدم‌انحراف ایران به سمت مقاصد غیر‌صلح‌آمیز می‌شود، استفاده کند.
              این نشریه در ادامه بر تاکید و حمایت همه این گروه‌ها- به‌رغم وجود برخی اختلاف نظر‌ها- از مذاکرات هسته‌ای اشاره می‌کند. این نشریه با اشاره به اظهارات و مواضع مقامات ارشد ایران در قبال مذاکرات هسته‌ای؛ به طرح ایده «نرمش قهرمانانه» از سوی رهبری انقلاب و «فرزندان انقلاب» خواندن مذاکره‌کنندگان توسط ایشان تاکید می‌کند. مقامات قوه‌مجریه، مقننه، فرماندهان ارشد نظامی و دیگر مسوولان عالیرتبه نظام نیز از تیم و مذاکرات حمایت کرده‌اند. واشنگتن‌پست در انتها تاکید می‌کند: با توجه به چنین اجماعی در سطح حاکمیت ایران دولت اوباما باید از این فرصت استفاده کرده و به توافقی هسته‌ای با ایران دست یابد که موجب ممانعت ایران از حرکت به سمت سلاح‌های هسته‌ای می‌شود. این اقدامی ساده نخواهد بود و آمریکا باید بر درخواست‌های غیرواقعی تندروهای خود آگاه بوده و به سمت توافقی در موضوع هسته‌ای حرکت کند و دیگر موضوعات و اختلافات با ایران را وارد این موضوع نکند.
              بمنظور موفقیت
              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

              نظر

              • مسعود اب
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1502

                #29902
                پاسخ : اخبار




                گروه بین‌الملل: پس از سال‌ها مذاکره و بررسی، روسیه، بلاروس و قزاقستان، سه بخش اتحاد جماهیر شوروی سابق، موافقت خود را با پیمان اتحادیه اقتصادی «اوراسیا» اعلام کردند. این پیمان به‌ویژه برای ولادیمیر پوتین پراهمیت است.
                ولادیمیر پوتین، آلکساندر لوکاشنکو و نورسلطان نظربایف، روسای جمهوری روسیه، بلاروس و قزاقستان در آستانه پایتخت قزاقستان، موافقت خود را با پیمان تشکیل اتحادیه اقتصادی «اوراسیا» اعلام کردند و با امضای خود تاسیس این پیمان را رسمیت بخشیدند. این پیمان که قرار است پس از تایید پارلمان‌های سه کشور از ژانویه سال ۲۰۱۵ اجرایی شود، تجارت میان اعضا را بهبود می‌بخشد و تسهیلات بسیاری را در این زمینه برای سه کشور عضو به ارمغان می‌آورد. به گزارش دویچه‌وله، کاخ کرملین در این رابطه اعلام کرد که بر مبنای این پیمان سه کشور موافقت خود را با تردد آزاد کالا، سرمایه، نیروی کار و خدمات در مرزهای اوراسیا اعلام کرده‌اند. اعضای اوراسیا همچنین اعلام کرده‌اند که سیاست مشترکی در زمینه انرژی، صنعت، کشاورزی و وسایل نقلیه خواهند داشت. روسای جمهوری و نخست‌وزیران سه کشور در شورای اوراسیا عضویت خواهند داشت و برنامه‌های این پیمان اقتصادی را تعیین می‌کنند.


                اهمیت تاریخی پیمان اوراسیا
                ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، قبل از امضای پیمان اوراسیا گفت: «دیدار ما بدون اغراق اهمیتی تاریخی دارد.» پوتین در ادامه تاکید کرد که همکاری‌های سه کشور در کنار احترام به استقلال، در سطحی نو و وسیع خواهد بود. نورسلطان نظربایف، رئیس جمهوری قزاقستان، در این باره گفت برای بستن این پیمان ۲۰ سال گفت‌وگو انجام شده و این پیمان پلی است میان شرق و غرب. اتحادیه اوراسیا قرار است به وزنه‌ای اقتصادی در مقابل اتحادیه اروپا، چین و آمریکا تبدیل ‌‌شود. گفته می‌شود که تاجیکستان هم به پیمان یادشده خواهد پیوست. قرقیزستان و ارمنستان نیز درخواست پیوستن به اوراسیا را ارائه کرده‌اند. به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، سرژ سرکیسیان رئیس‌جمهوری ارمنستان، خواستار آن است که کشورش تا پانزدهم ماه ژوئن سال جاری به پیمان اوراسیا بپیوندد.


                موفقیت پوتین
                سه کشور پایه‌گذار پیمان اقتصادی اوراسیا پیش از این اتحادیه گمرکی اوراسیا را بنیان نهاده بودند. به اعتقاد ناظران، امضای این پیمان به‌خصوص برای ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. او مدت‌ها تلاش کرد تا همسایگان روسیه را برای پیوستن به پروژه بدیلی در مقابل اتحادیه اروپا به حرکت درآورد. به این ترتیب، پوتین توانسته است قدمی کوچک اما مهم به سوی تحقق رویای خود از کشوری پهناور نزدیک‌تر شود. پوتین که خواستار پیوستن اوکراین به این پیمان بود در کوشش‌های خود در این رابطه شکست خورد و نتوانست رابطه دوستانه را با این کشور ۴۶ میلیون نفری حفظ کند.
                بمنظور موفقیت
                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                نظر

                • meisam_em
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 2124

                  #29903
                  پاسخ : اخبار

                  شورای رقابت به وظیفه خود عمل کند

                  داوود میرخانی رشتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: هم‌اکنون تنها مرجع تصمیم‌گیر برای قیمت خودرو شورای رقابت است .

                  وی با بیان اینکه طبق گفته رییس شورای رقابت فرمول جدید قیمت‌گذاری تدوین شده اما به دلیل مخالفت دولت هنوز ابلاغ نشده است، خاطرنشان کرد: در این شرایط هم دولت و هم شورای رقابت باید به صورت مجزا به وظایف قانونی خود عمل کنند .

                  مشاور انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: شورای رقابت باید فرمول جدید قیمت‌گذاری را به خودروسازان ابلاغ کند تا قیمت‌های جدید براساس تورم یک سال و نیم اخیر تعیین شود .

                  وی افزود: از آن سو نیز اگر دولت مخالف افزایش قیمت خودرو است می‌تواند براساس فرمول جدید قیمت‌گذاری، مابه‌التفاوت قیمت تمام شده و فروش خودروها را محاسبه و به خودروسازان پرداخت کند .

                  میرخانی رشتی با بیان اینکه با این کار هم شورای رقابت به وظیفه خود عمل کرده و هم دستورات دولت اجرایی می‌شود، تصریح کرد: در غیر این صورت اگر قرار باشد تولید خودروها با قیمت‌های فعلی ادامه یابد امیدی به بهبود وضعیت صنعت خودرو وجود نخواهد داشت.
                  كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

                  نظر

                  • meisam_em
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 2124

                    #29904
                    پاسخ : اخبار

                    توافق برای پرداخت نقدی 2 قسط از پول نفت ایران

                    مصباحی مقدم در گفتگو با تسنیم درباره آزاد سازی پول نفت ایران طبق توافق ژنو ، اظهار داشت: دریافت پنج قسط از پول نفت توسط بانک مرکزی به معنای این است که این پول به حساب های بانک مرکزی در کشورهای دیگر واریز شده است .

                    وی درباره علت عدم ورود پول های آزاد شده به حسا‌ب های داخلی بانک مرکزی گفت: لزوماً ضرورتی ندارد این وجوه به داخل کشور آورده شود چراکه عمده معاملات ما به صورت حواله صورت می گیرد و نقدی نیست .

                    خبرنگار تسنیم گفت: بهتر نبود این امتیاز طوری تعیین می شد که اختیار هزینه کرد این وجوه برای ایران باشد و اینگونه نباشد که ملزم به خرید کالای خاص از کشوری خاص باشیم !

                    رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجس با تأکید براینکه هنوز این موانع برداشته نشده است، عنوان کرد: این پول قابل برداشت نقدی نیست مگر توافق شود بخشی از این پرداخت ها به صورت پرداخت نقدی انجام شود، ظاهراً در گفت‌وگو ها اصل این موضوع را نسبت به یکی دو قسط پذیرفته اند.
                    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

                    نظر

                    • zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

                      #29905
                      پاسخ : اخبار

                      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      پرداخت يارانه برای رعایت حجاب؟!

                      گروه جامعه: غلامعلی حداد عادل خواهان پرداخت 'یارانه حجاب' برای تشویق استفاده از حجاب شده است.
                      بنده هم به عنوان عضوی از جامعه ی ایران پیشنهاد میکنم که مسئولین به جز این طرح تشویقی بسیار مترفی ، به دنبال طرحهای تشویقی دیگری با عناونین:
                      پرداخت یارانه برای رعایت عدم اختلاس
                      پرداخت یارانه برای رعایت شئونات دیپلماتیک و بالا نرفتن از دیوار سفارت دیگر کشورها
                      پرداخت یارانه برای رعایت سیاست های کلان خارجی و بین المللی در دست اجزا توسط وزارت امور خارجه
                      پرداخت یارانه برای رعایت احوال دولتی که با رای اکثریت ملت انتخاب شده است
                      و پرداخت یارانه برای رعایت حقوق اساسی مصرح در قانون اساسی باشند
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

                      نظر

                      • S.TRADER
                        عضو عادی
                        • Feb 2014
                        • 299

                        #29906
                        پاسخ : اخبار

                        شهریور؛ برهه مهم مذاکرات هسته‌ای
                        در شرایطی که برخی پس از وین ۴ دچار دلواپسی‌هایی از نوع دیگر شده‌اند، به‌ نظر می‌رسد مذاکرات هسته‌ای، شهریورماه وارد برهه‌ای بسیار تأثیرگذار خواهد شد.





                        به گزارش فارس، در شرایطی که «حسین موسویان»، مذاکره‌کننده اسبق هسته‌ای ایران و از چهره‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان می‌گوید که ایران و آمریکا از عهده از دست رفتن فرصت مذاکرات هسته‌ای برنخواهند آمد، گزارش اخیر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص ایران را باید در مجموع گزارشی مثبت تلقی کرد.
                        موسویان که پس از عدم پیشرفت فرآیند نگارش توافق جامع در مذاکرات وین 4، سخت «دلواپس» به‌نظر می‌رسد در یادداشتی که المانیتور آن را منتشر کرده نوشت: «اگر طی زمان فشار اعمال شود، صبر برای فرایند طولانی‌مدت دیپلماتیک از بین می‌رود و تقابل نظامی جایگزین دیپلماسی می‌شود یا اگر آمریکا تحریم‌ها علیه ایران را بیش از پیش افزایش دهد، اقدامات انتقام‌جویانه ایران به تقابل عمدی و غیرعمدی منجر می‌شود. خاورمیانه نیز که هم‌اکنون در بحران است و پتانسیل تقابل نظامی گسترده‌تر می‌بایست این فوریت را به وجود آورد که این‌بار دیگر فرصت را از دست نداد.» یادداشت موسویان در حالی منتشر می‌شود که بعید به‌نظر نمی‌رسد حتی – بر فرض – با پایان تمام و کمال مناقشه هسته‌ای بین ایران و غرب نیز تقابلات ایالات متحده با جمهوری اسلامی ایران به پایان رسد.
                        اما شاید این «دلواپسی» تنها در دسته‌ای از نخبه‌گان سیاسی ایرانی مایل به یک جناح خاص وجود نداشته باشد. این احتمال وجود دارد که برخی طرف‌های غربی ذی‌نفوذ در نهادهای بین‌المللی از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز نسبت به از دست رفتن فرصت مورد اشاره موسویان نگران باشند. از این رو، انتشار گزارش نسبتا مثبت آژانس در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران در بحبوحه عدم پیشرفت مذاکرات وین 4، «می‌تواند» تلاشی برای آن باشد که همه چیز از دست نرود.
                        «از دست رفتن همه‌چیز» از آن رو محتمل بود که پس از زیاده‌خواهی‌های گسترده طرف غربی و بالاخص آمریکایی در وین 4، انتشار یک گزارش بدبینانه و زیاده‌خواهانه دیگر از سوی یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس می‌توانست افکار عمومی داخلی ایران را در برابر روند مذاکرات قرار دهد و تیغ انتقادات به مذاکره‌کنندگان هسته‌ای دولت یازدهم را آخته‌تر سازد. باز هم تاکید می‌شود که تنها به عنوان یک «احتمال»، ممکن است قدرت‌های ذی‌نفوذ در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی این خطر را دریافته و از صدور گزارشی یک‌دست ضدایرانی ممانعت به‌عمل آورده باشند.
                        با این حال، کسی تردید ندارد مذاکراتی سخت و جدی همچنان پیش روست. این مذاکرات جدی از یکسو بین کشورمان و شش کشور موسوم به 1+5 و از سوی دیگر بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان است. بسیاری از تحلیل‌گران داخلی و خارجی بر این باورند که فرجه 6 ماهه اول که با پایان تیرماه 1393 به پایان می‌رسد، برای حصول توافق جامع کافی نیست و نیاز خواهد بود تا توافق ژنو همان‌طور که خود نیز امکان آن را پیش‌بینی کرده، 6 ماه دیگر تمدید گردد.
                        بنابر نظر برخی تحلیل‌گران، نوع آخرین توافق بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به شکلی است که ایجاب می‌کند دست‌کم مذاکرات موازی نیز تا شهریورماه به‌نتیجه چندان روشنی نرسد. پنج گام آخرین توافقات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بخشی از آنها در خصوص برخی ادعاهای آژانس درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران است، بدین‌شرح‌اند:
                        1- دسترسی مدیریت شده به کارگاه‌های تولید، مونتاژ و انبار روتورهای سانتریفیوژ
                        2- نهایی کردن رهیافت پادمان رآکتور تحقیقاتی 40 مگاواتی اراک
                        3- بازدید فنی از یکی از مراکز تحقیق و توسعه سانتریفیوژها
                        4- بررسی ادعاهای مربوط به مدل‌سازی و محاسبات نوترونی
                        5- تبادل اطلاعات در خصوص ادعاهای مربوط به آغازگرهای انفجاری بزرگ و ادعاها درباره انفجار قوی مربوطه در ایران. [1]
                        در آخرین توافق ایران و آژانس که در روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه گذشته حاصل شد، اجرای این‌ 5 گام تا سوم شهریور ماه آتی ادامه خواهد داشت. برخی تحلیل‌گران بر این باورند که با توجه به برخی ابعاد گنجانده شده در این توافق، طرف غربی دست‌کم تا پیش از اجرای کامل آن تن به امضای توافق جامع با ایران نخواهد داد.
                        در این میان، شهریور ماه در مذاکرات هسته‌ای از یک بعد دیگر نیز می‌تواند تاثیرگذار و مهم تلقی شود. شهریور ماه زمان پایان ماموریت کاترین اشتون به‌عنوان کمیسیونر سیاست خارجی اتحادیه اروپاست. برخی معتقدند یکی از علل اصرار تیم مذاکره‌کننده ایرانی برای نتیجه‌بخش بودن مذاکرات در فرجه 6 ماهه اول، همین موضوع است.
                        «محسن سلگی» در این خصوص می‌نویسد: «عراقچی فرصت دوماهه تا 30 تیرماه را برای مذاکرات و توافق فراهم‌تر دانست تا زمان پس از آن. وی در چرایی این نگرانی، تحولات بین‌الملل را پیش کشید که این تحولات به زعم وی ممکن است بر روند مذاکرات اثر بگذارند. آن چه که پیداست تاکنون حتی مسأله اوکراین نیز نتوانسته بر روند مذکرات اثر بگذارد و خود نماینده روسیه نیز از این موضوع اظهار خوشنودی می‌کند. روی این ملحوظ، به نظر می‌رسد نگرانی آقای عراقچی از تمام شدن دوره [مسئولیت] اشتون در شهریور ماه سال جاری است، چراکه اشتون توانسته با طرف ایرانی رابطه خوبی برقرار کند و پس از او مسئول جدید سیاست خارجه اروپا معلوم نیست چگونه نگاه و رفتاری با تیم مذاکره کننده ایران داشته باشد.» [2] این در حالی‌ست که برخی معتقدند تصمیم‌گیرنده اصلی در تیم غربی عضو 1+5، ایالات متحده است و حضور یا عدم حضور اشتون تاثیر زیادی در مواضع طرف غربی نخواهد داشت.
                        به هر ترتیب، این انگاره درست باشد یا نه، به‌نظر می‌رسد که شهریورماه برهه‌ای بسیار مهم در مذاکرات ایران و 1+5 باشد تا آنجا که برخی معتقدند طرف غربی تصمیم اصلی خود در خصوص توافق جامع را در این برهه از زمان اتخاذ خواهد کرد.
                        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....4u1RXeNu.dpuf

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #29907
                          پاسخ : اخبار

                          محمدرضا تابش نائب رئیس کمیسیون ورزش مجلس در گفتگو با «انتخاب»:
                          محمدرضا تابش نائب رئیس کمیسیون ورزش مجلس در گفتگو با خبرنگار «انتخاب» اظهار داشت: شاید آقای رسایی به عنوان خبرنگار می خواهد به برزیل رود.
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : شب گذشته خبری عجیب به گوشمان رسید که بلافاصله در «انتخاب» منتشر شد ؛ حمید رسایی نماینده ی همواره دلواپس سیاست های دولت ، اینک دلواپس تیم ملی نیز شده است و رسماً درخواست سفر به برزیل آن هم به عنوان نماینده ی ایران را به وزارت خارجه تقدیم کرده است.

                          با وجود اینکه منابع مطلع به «انتخاب» گفته اند که رسایی قصد داشته از طرف مجلس و با مخارج دولتی عازم برزیل شود، محمدرضا تابش سعی می کند وجه مثبت ماجرا را ببیند. او می گوید: شاید آقای رسایی به عنوان خبرنگار می خواهد به برزیل رود.

                          وی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «انتخاب» با بیان این که «هر نماینده ای می تواند درخواست اعزام به کشورها را دهد»، گفت البته آقای رسایی خبرنگار است و روزنامه دارد و حتما به ورزش خیلی علاقمند است.

                          تابش اضافه کرد: اگر هر نماینده ای از طرف مجلس به ماموریت اعزام شود یا همراه وزیر یا مسئولی به جایی برود، هزینه اش از اعتبارات اختصاص گرفته دولتی خواهد بود.

                          این درحالیست که براساس قانون ، درصورتی که وی با این عنوان به برزیل برود ، می تواند از «حق ماموریت» هم بهره ببرد!

                          وی ادامه داد: البته هر نماینده ای می تواند خودش درخواست اعزام به برزیل را دهد و گذرنامه دیپلماتیک دریافت کند و خیلی از مواقع این اتفاق می افتد.

                          نائیب رئیس کمسیون ورزش به «انتخاب» گفت: در فراکسیون در مورد اعزام چندین نفر از اعضا بحث شد و قرار بر این شد تا با توفق وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به برزیل بروند، اما صحبتی از اقای رسایی نبود.

                          وی تصریح کرد: به هرحال افرادی که در حوزه ورزش فعال هستند قرار است از سوی کمیسیون ورزش اعزام شوند با این حال هنوز به نتیجه گیری نهایی نرسیده ایم.

                          تابش بیان داشت: گاهی اوقات نمایندگان خود هزینه ی سفر را می دهند البته ممکن است کمیسیون اصل 90 بخواهد آقای رسایی را اعزام کند.

                          وی افزود: اینکه آقای رسایی بخواهند به برزیل بروند مشکلی ندارد، قاعدتا روزنامه 9 دی هزینه ایشان را می دهد!
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #29908
                            پاسخ : اخبار

                            رییس اسبق بازرسی دفتر رییس جمهور در خصوص رابطه اش با محمود احمدی نژاد گفت: روابطم با برادرم مثل سابق است، البته تیره نیست ولی ارتباط نداریم. با این حال ایشان زمانیکه کسالت داشتم و در بیمارستان بستری بودم به عیادتم آمد.
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                            داود احمدی نژاد رئیس اسبق بازرسی دفتر رییس جمهور در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری «انتخاب» گفت: احتمال کاندیداتوری برادرم در انتخابات ریاست جمهوری آینده، خیلی زیاد است.

                            برادر محمود احمدی نژاد در مورد واگذاری ساختمان ها به صاحب منصبان دولت دهم بیان داشت: تنها یک مورد واگذاری ساختمان وجود دارد که آن هم از سوی بنیاد مستضعفان به رئیس جمهور سابق صورت گرفته که به هر رئیس جمهوری می دهند.

                            وی در واکنش به اخباری در مورد عدم تحویل 26 ماشین به دولت توسط اطرافیان رئیس جمهور سابق گفت: 26 ماشین؟! من باورم نمی شود.

                            روابطم با محمود ، مثل سابق است

                            وی در خصوص رابطه اش با محمود احمدی نژاد گفت: روابطم با برادرم مثل سابق است.

                            داود احمدی نژاد اضافه می کند: البته روابطم با وی تیره نیست ولی ارتباط نداریم. با این حال ایشان زمانیکه کسالت داشتم و در بیمارستان بستری بودم به عیادتم آمد.

                            احمدی نژاد در پاسخ به این سئوال که چرا روابط دو برادر بدین شکل شده است؟ گفت: به برادرم گفتم تا مشایی و اطرافیانش را دور نریزی، ما نیستیم.

                            بالاخره مشایی و بقایی را دک کرد!

                            وی افزود: البته همین دیروز شنیدم که اینها را ریخته دور و مشایی و بقایی را دک کرده است.

                            با این حال، خود داود احمدی نژاد این خبر را که می گوید «به نقل از یکی از نزدیکان محمود شنیده»، چنین تحلیل می کند: من باورم نمی شود!

                            برادر رئیس جمهور سابق در پاسخ به این سئوال که آیا مردم به جریان مشایی و احمدی نژاد اقبالی نشان خواهند داد به «انتخاب» گفت: مردم دو دسته اند، یک دسته در متن مسائل سیاسی حضور داشته و پیشرو هستند، این دسته پشت سر این آقایان نمی آیند. با این حال خیلی ها هم هستند که به مسائل سیاسی توجهی ندارند.

                            احتمال کاندیداتوری برادرم در انتخابات ریاست جمهوری خیلی زیاد است

                            داود احمدی نژاد در واکنش به این سئوال که آیا احمدی نژاد و مشایی برای انتخابات مجلس فعال شده اند گفت: من خبری نشنیده ام، اما بعید است که هیچ کاری نکنند. افراد سیاسی که در کار اجرایی نیز بوده اند همیشه به دنبال رسیدن به مجلس و سپس ریاست جمهوری هستند.

                            وی در پاسخ به سئوال خبرنگار «انتخاب» در مورد احتمال حضور احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری آینده بیان داشت: بله، احتمالش خیلی زیاد است.

                            داود احمدی نژاد در ادامه اقبال مردم به برادرش را محتمل دانسته و گفت: با روندی که آقایان فعلی در پیش گرفته و اوضاعی که درست کرده اند، مردم در حال گرایش به احمدی نژاد هستند.

                            میراث احمدی نژاد؟! یعنی چه؟!

                            رئیس سابق بازرسی نهاد ریاست جمهوری گفت: این آقایان نمی توانند کشور را اداره کنند، یعنی یک حرف درست و حسابی نمی زنند، البته حرفی برای گفتن ندارند.

                            وی در پاسخ به سئوال «انتخاب» در مورد «اشاره به مصادیق بد اداره کردن کشور توسط دولت یازدهم» ، چنین گفت که «این ها گفتند کلید دارند و هیچ کس تا به حال درست مدیریت نکرده و ما می خواهیم درست مدیریت کنیم»

                            داود احمدی نژاد در واکنش به این سئوال که آیا مشکلات فعلی میراث دولت سابق است گفت: یعنی چه میراث احمدی نژاد؟! ما در 6 ماه اول روزنه ای برای حل مشکلات ندیدیم.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

                              #29909
                              پاسخ : اخبار

                              امیدوارم رسایی به قصد زنده کردن یاد و خاطره حماسه دیپلمات عزیزمون در استخر به برزیل نره...
                              تمام سال من بی تو...

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #29910
                                پاسخ : اخبار

                                در مراسم هفته جهانی محیط زیست
                                روحانی: عده‌ای که نه می‌دانند دین چیست و نه آخرت، مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خورند
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X