اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احمدخان
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2032

    #38161
    پاسخ : اخبار

    مصر بر روابط با ایران تاکید کرد
    تهران - ایرنا - سامح شکری وزیر خارجه مصر در دیدار با همتای عمانی خود بر ادامه روابط با ایران تاکید و اعلام کرد هیچ گونه تحولی منجر به تغییر مواضع کنونی نمی شود.
    [مصر بر روابط با ایران تاکید کرد]

    روزنامه فلسطینی صدی روز سه شنبه گزارش داد، وزیران خارجه مصر این سخنان را در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه عمان که به قاهره سفر کرده ، بیان کرد.
    شکری بر عمق روابط بین مصر و سلطان نشین عمان تاکید کرد و گفت که رهبران دو کشور به تحکیم روابط دو جانبه و حمایت همکاری ها بین دو کشور تلاش می کنند .
    یوسف علوی و سامح شکری وزیران خارجه عمان و مصر در این دیدار در باره اوضاع منطقه و تحولات اخیر گفت و گو کرده و بر اهمیت حفاظت از هویت عربی و دوری از تقسیم بندی های مذهبی ، دینی و قومی تاکید کردند.

    نظر

    • احمدخان
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2032

      #38162
      پاسخ : اخبار

      ریس اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد:
      آغاز اقدامات آمریکا برای تشکیل اتاق مشترک با ایران
      تهران - ایرنا - رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان آنکه آمریکایی ها اقداماتی را برای تشکیل اتاق مشترک بازرگانی با ایران آغاز کرده اند، گفت: چنانچه این اتاق مشترک شکل بگیرد ما نیز طبق قانون دو ماه پس از آن اتاق مشترک ایران و آمریکا را تشکیل خواهیم داد.
      [آغاز اقدامات آمریکا برای تشکیل اتاق مشترک با ایران]

      نظر

      • Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

        #38163
        پاسخ : اخبار

        جمع‌آوری مرکز مبادلات ارزی با راه‌اندازی بورس ارز
        جزئیات بخشنامه شبانه ارزی/اجازه تاسیس بانک‌ خارجی در ایران با ۱۰۰ درصد سهام


        اخبار بانک: رئیس کل بانک مرکزی ازتهیه لایحه‌ای توسط دولت برای فعالیت بیشتر بانک‌های خارجی درایران خبر دادوگفت: براساس این لایحه،سرمایه‎گذاران خارجی می‎توانند تا ۴۰درصد در راه‎اندازی یک بانک خارجی سهم داشته باشند.
        به گزارش «اخبار بانک» به نقل از مهر، ولی‌الله سیف در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با اشاره به تهیه لایحه‌ای از سوی دولت برای فعالیت بیشتر بانک‌های خارجی در ایران، گفت: این لایحه که از مسیر دولت به مجلس ارائه خواهدشد، اجازه می‌دهد ۴۰ درصد سرمایه خارجی در تاسیس یک بانک وارد شده و در عمل بانک‌های خارجی در ایران فعالیت خود را آغاز کنند.

        رئیس کل بانک مرکزی افزود: البته بانکداران خارجی ترجیح می‌دهند که شریک ایرانی داشته باشند تا بتوانند به سهم بازار بانکی داخلی نیز دسترسی مناسبی بیایند.

        وی تصریح کرد: در خصوص ایجاد بانک خارجی در مناطق آزاد و نیز ایجاد شعب در این مناطق هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد و تنها محدودیت‌ها برای سرزمین اصلی است که آنهم برای راه‌اندازی شعبه محدودیتی مشاهده نمی‌شود.

        سیف در ادامه از ابراز علاقه آلمانی‌ها برای راه‌اندازی بانک در ایران خبر داد و گفت: قرار است هیات‌های بانکی میان دو کشور در این رابطه مذاکره کنند.

        ابلاغ دستورالعمل اجرایی کارت اعتباری

        رئیس کل بانک مرکزی یکی از راه‌های خروج از رکود را تحریک تقاضا دانست و گفت: بر این اساس، دستورالعمل اجرایی کارت اعتباری خرید کالا هفته آینده ابلاغ می‌شود.

        جزئیات بخشنامه شبانه ارزی سیف

        سیف همچنین در خصوص دستورالعمل نحوه تسویه وام‌های ارزی اظهارداشت: براساس دستورالعملی که شب گذشته به تصویب رسید، چنانچه وام ارزی تا قبل از ۴ مهرماه سال ۹۱ که زمان تشکیل مرکز مبادله ارزی است، دریافت شده باشد، باید با نرخ ارز ۱۲۲۶ تومانی، اصل و سود وام بازپرداخت شود که البته معادل ریالی آن از سوی دریافت‌کننده وام پرداخت خواهد شد.

        وی افزود: از این مقطع به بعد با نرخ تسهیلات ریالی کمترین که معمولا ۲۰ درصد است، تسویه حساب صورت خواهد گرفت.

        سیف گفت: چنانچه در ظرف زمانی مقرر تسویه وام ارزی صورت گیرد، بهترین وضعیت رخ خواهد داد.

        رئیس کل بانک مرکزی همچنین در خصوص پیاده‌سازی ارز تک نرخی گفت: همیشه موضع بانک مرکزی این بوده که به سرعت به سمت ارز تک‌نرخی حرکت کنیم اما باید توجه داشت در فقدان ارتباطات بانکی بین‌المللی، حتی اگر وضع ارزی مطلوب هم داشته باشیم، شرایط شکننده است و نمی‌تواند ارز تک‌نرخی استمرار یابد.

        جمع‌آوری مرکز مبادلات ارزی با راه‌اندازی بورس ارز
        رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه در حال بررسی ایجاد بورس ارز هستیم، گفت: با راه اندازی این بورس، مرکز مبادلات ارزی به کار خود پایان می‌دهد.

        سیف در حاشیه جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران در خصوص راه اندازی بورس ارز گفت: بانک مرکزی در حال بررسی ایجاد بورس ارز است ولی آنچه مسلم است، آنکه ما نیازمند بازاری هستیم که ارز در آن به صورت واقعی معامله شود.

        رئیس کل بانک مرکزی افزود: در صورتی که ارز به صورت واقعی معامله شود، قیمت واقعی آن نیز مشخص خواهد شد که البته این بازار می‌تواند به صورت بین بانکی بوده و یا به صورت حقیقی، بورس ارز ایجاد شود.

        سیف تصریح کرد: با راه اندازی بورس ارز، مرکز مبادلات ارزی به کار خود پایان می‌دهد.
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #38164
          پاسخ : اخبار

          امضاء 4 عضو دولت قبل برای حساب جعلی
          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
          روزنامه شرق نوشت: صبح دیروز معاون اول رئیس‌جمهور، «کد» داد؛ عصرش دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی از «کد» او رمزگشایی کرد. صبح «اسحاق جهانگیری» نامی از کسی نبرد و فقط بانیان فساد دو میلیارد و 700 میلیون دلاری را هدف گرفت: «عده‌ای از بانیان فساد، به جای شرمندگی و عذرخواهی از مردم، طلبکارند».

          عصر «کاظم پالیزدار» توضیحات او را تکمیل کرد: «چهار نفر از اعضای هیأت دولت دهم در نامه‌ای بدون شماره و سند زمینه واریز میلیاردها دلار را به حساب بابک زنجانی فراهم کردند». این اظهارات شاید آغاز استقبال «جهانگیری» از شکایت «محمود احمدی‌نژاد» باشد؛ شکایتی به دلیل آنچه «افترا و نشر اکاذیب» در مورد دولت‌های نهم و دهم خوانده شده است.

          هفته پیش بود که وکیل «احمدی‌نژاد» اعلام کرد از معاون اول «روحانی» شکایت به قوه قضائیه برده است. دفتر جهانگیری و همچنین سخنگوی دولت از این اقدام استقبال کردند. شاید «وقت» گفتن حرف‌هایی که «جهانگیری» در سینه دارد، در دادگاهی باشد که «احمدی‌نژاد» می‌خواهد او را به آنجا بکشاند.

          چه کسانی پول‌ها را به زنجانی بخشیدند؟

          چند ساعت پس از اظهارات معاون اول رئیس‌جمهوری، «کاظم پالیزدار»، مشاور او و دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، در توضیحاتی درباره اینکه چه کسانی دو میلیارد و 700 میلیون دلار را بخشیدند، به «ایرنا» گفته که «چهار نفر از اعضای هیأت دولت دهم صورت‌جلسه‌ای را در کاغذی بدون شماره یا ثبت و به صورت دست‌نویس تنظیم کردند و در آن نوشتند که منابع یکی از شرکت‌های وزارت نفت از بانکی در ترکیه به حساب مؤسسه جعلی بابک زنجانی در مالزی واریز شود».

          پیش از این «امیرعباس سلطانی»، عضو کمیته پیگیری پرونده «بابک زنجانی» در مجلس، با اشاره به جلسه نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس با «بابک زنجانی» پیش از بازداشت، به «شرق»گفته بود: «زنجانی در آن جلسه‌ها می‌گفت من آدم چند وزارتخانه بودم و گناهی نداشتم».

          او افزوده بود: «زنجانی پیش از ورود به معاملات نفتی، ١٥ پرونده باز تخلف در محاکم داشته و همه او را نه به عنوان یک تاجر که به عنوان یک بدهکار و کلاهبردار می‏‌شناختند». شاید نکته‌ای که در میان سخنان «پالیزدار» تا حدودی تازگی دارد، روند بخشش دومیلیارد و ٧٠٠ میلیون دلار اعضای هیأت دولت دهم به زنجانی است.

          «پالیزدار» در ادامه سخنانش گفته: «اینکه این کار بر چه مبنایی انجام شده است، هنوز جای بحث دارد». حالا شاید همین «جعلی»بودن حساب مؤسسه منظور در مالزی باشد که باعث شده حجت‌الاسلام «محسنی اژه‌ای» در نشست خبری دیروزش بگوید: «ایشان (بابک زنجانی) می‌گفتند در فلان بانک‌ها پول دارند و به همین دلیل هیأت‌هایی به دو بانک مطرح‌شده توسط ایشان رفتند و بررسی کردند اما مشخص شد ایشان چنین حساب‌هایی ندارند». می‌توان به «بابک زنجانی»، عبارت «کاسب تحریم» را اطلاق کرد؛ چراکه او در زمان ریاست «محمود احمدی‌نژاد» بر دولت، به بهانه دورزدن تحریم‌ها، اقدام به فروش نفت می‌کرد. اما فروش نفت او عادی و معمولی نبود؛ چراکه او مبلغ دو میلیارد و 700 میلیون دلار از پول بیت‌المال را به خزانه بازنگردانده است و به ملت ایران همچنان بدهکار.

          به گفته «بیژن زنگنه»، وزیر نفت، هر ایرانی مبلغ 110 هزار تومان از «زنجانی» طلبکار است. «بابک زنجانی» از دی‌ماه 1392 در بازداشت به‌سر می‌برد.

          «جهانگیری» در ادامه سخنانش با بیان اینکه اعتماد به عنوان سرمایه اجتماعی کشور به دلیل فساد دچار آسیب شده است، گفت: «با فساد سیاه سازمان‌یافته که مثل موریانه به جان اداره کشور افتاده است باید مبارزه کنیم و من ذره‌ای در این راه تردید ندارم. البته معتقدم راه دشواری است و باید هزینه آن را پرداخت». شاید شکایت «محمود احمدی‌نژاد» از «جهانگیری» یکی از این هزینه‌ها باشد.

          یکشنبه، چهارم مرداد وکیل «احمدی‌نژاد» به سایت حامی او، از شکایت رئیس دولت نهم و دهم از معاون اول دولت یازدهم خبر داده و گفته بود: «آقای اسحاق جهانگیری در سال‌های اخیر با هدف تخریب باورهای مردم و تشویش اذهان عمومی، اقدام به طرح اتهامات بی‌اساس علیه دولت قبل کرده که در سطح وسیعی در رسانه‌های مکتوب و شبکه‌های مجازی و صوتی و تصویری منتشر شده است».

          او گفته شکایتی مبنی بر افترا و نشر اکاذیب علیه اسحاق جهانگیری که بیشترین اتهامات را به دولت‌های نهم و دهم وارد کرده است، تنظیم و تسلیم دستگاه قضائی شد. چند ساعت پس از این خبر، دفتر جهانگیری با انتشار اطلاعیه‌ای، از طرح شکایت احمدی‌نژاد در دستگاه قضائی استقبال کرد و نوشت: «مستندات تخلفات و سوءمدیریت‌های آقای احمدی‌نژاد را به مرجع قضائی تسلیم خواهیم کرد».

          «جهانگیری» ادامه داد: «برای مبارزه با فساد باید با برنامه حرکت کنیم، فسادهای بزرگ منابع کشور را بر باد داد و به اعتماد و امید مردم آسیب زد». او با بیان اینکه در دوران تحریم و در سال‌های گذشته تصمیماتی گرفته شده است و عده‌ای سودجو از این شرایط استفاده کرده‌اند، افزود: «عده‌ای برای انجام کارهایی، پول‌های کشور را دریافت کردند اما آن کارها را انجام ندادند و ما امروز از آنها می‌خواهیم ارزی را که گرفته‌اند، بازگردانند اما در این راستا اقدام نمی‌کنند».

          «جهانگیری» چندی پیش هم گفته بود که «دو میلیارد و 700 میلیون دلار پول مملکت را در اختیار یک فرد گذاشتند و الان بعد از گذشت بیش از یک سال در زندان با گردن‌کلفتی نمی‌گوید این پول کجاست».

          معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: «دولت تلاش دارد تا آنجا که می‌تواند این مسائل را بازگو نکند اما پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد». چند روز پس از اعلام شکایت «محمود» از «اسحاق»، سخنگوی دولت هم در نشست خبری خود گفته بود: «بعد از آغاز فعالیت دولت یازدهم، عده‌ای انتظار داشتند اسناد و مدارکی را که در زمینه تخلفات دولت قبل در دست داریم، علنی کنیم اما به‌منظور پرهیز از صرف انرژی کشور برای دعوا، از رسانه‌ای‌کردن آنها خودداری کردیم».

          او افزوده که «البته وظیفه قانونی خود را درخصوص انعکاس برخی اطلاعات و مدارک به قوه قضائیه منطبق با قانون انجام داده‌ایم و خوشحال می‌شویم اگر مسئولیت مواردی چون بابک زنجانی و ... را مسئولان یا رئیس دولت قبل بپذیرند تا بررسی شود».

          نظر

          • احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

            #38165
            پاسخ : اخبار

            وزیر نفت هند هفته آینده همراه هیئتی برای بررسی فرصت های موجود در بخش نفت و گاز به ایران سفر می کند. - به گزارش فارس قرار است وزیر نفت هند هفته آینده به همراه هیئتی برای بررسی فرصت های موجود در بخش نفت و گاز، به ایران سفر می کند. - بر اساس این گزارش، مذاکرات شامل امتیاز توسعه میدان گازی «فرزاد ب»، احیای خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان و هند و نوسازی زیرساخت های بخش نفت و گاز ایران است. - برخی از رسانه های خارجی با اشاره به این سفر اعلام کرده اند ...
            دریافت خبر :
            سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۰
            منبع خبر :
            فرارو نیوز
            طبقه بندی خبر :
            اقتصادی

            نظر

            • zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

              #38166
              پاسخ : اخبار

              اوباما طرح انرژی های پاکیزه را فاش کرد

              • 5 ساعت پیش

              هم‌رسانی

              باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا آنچه را "بزرگترین و مهم ترین گام آمریکا تا امروز" برای رسیدگی به معضل تغییرات آب و هوایی خواند علنی کرده است.
              هدف از "طرح انرژی پاکیزه" که نمونه اصلاح شده طرح های قدیمی است، کاهش یک سومی گازهای گلخانه ای متصاعد شده از نیروگاه های برق ظرف ۱۵ سال است.
              تاکید قابل توجه بر تولید برق از انرژی بادی و خورشیدی و سایر منابع تجدید پذیر بخش مهمی از این طرح است.
              با این حال مخالفان این طرح در صنعت انرژی قول مقابله با آن را داده اند.
              آقای اوباما روز دوشنبه گفت:‌ "
              من قانع شده ام که هیچ مشکلی نیست که تهدیدی بزرگتر از این متوجه آینده سیاره ما کند."
              نیروگاه های زغالی یک سوم انرژی مورد نیاز آمریکا را تامین می کنند و صنعت تولید برق از زغال پایگاه قدرتمندی در کنگره به خصوص در میان جمهوری خواهان دارد. مخالفان طرح می گویند که
              آقای اوباما "علیه زغال وارد جنگ شده است".
              طرح تازه آقای اوباما میزان تصاعد گازهای کربنی صنعت تولید برق را تا سال ۲۰۳۰ نسبت به سال ۲۰۰۵ به اندازه ۳۲ درصد کم می کند.
              آقای اوباما گفت:‌ "ما اولین نسلی هستیم که عواقب تغییرات آب و هوایی را حس می کنیم، و آخرین نسلی هستیم که قادر به انجام کاری در قبال آن خواهیم بود."
              او این طرح را از لحاظ زیست محیطی به حذف ۱۶۶ میلیون اتومبیل از جاده ها تشبیه کرد و خواستار موضع گیری علیه تغییرات آب و هوایی به عنوان یک "وظیفه اخلاقی" شد.
              او این تصور را که طرح تازه "نبرد با نیروگاه های زغالی" است که باعث کاهش اشتغال خواهد شد را رد کرد و گفت در بخش هایی از آمریکا که به "سرزمین زغال" موسوم است سرمایه گذاری تازه صورت خواهد گرفت.
              او گفت که تاکتیک های "وحشت آفرین" مخالفان او را از این طرح منصرف نخواهد کرد.
              آقای اوباما گفت:‌ "اگر ما اقدام نکنیم، هیچ کس نخواهد کرد. آمریکا پیشگام این مسیر خواهد بود.... موضوع این طرح هم همین است. لحظه مناسب برای انجام کار درست و انجام کار درست برای فرزندانمان فرارسیده است."
              براساس این طرح برای هر یک از ۵۰ ایالت آمریکا هدفی مشخص در زمینه کاهش گازها تعیین خواهد شد و هر ایالت باید پیشنهادی برای سازمان حفاظت از محیط زیست در مورد چگونگی دستیابی به هدف تنظیم کند.
              تام بیتمن خبرنگار بی بی سی در واشنگتن می گوید آقای اوباما امیدوار است که اعلامیه روز دوشنبه میراث او در زمینه تغییرات آب و هوایی را تثبیت کند.
              به گفته خبرنگار ما این طرح منزلت اخلاقی لازم را در اختیار رئیس جمهور آمریکا قرار خواهد تا بتواند در جریان یک کنفرانس عمده بین المللی در پاریس در ادامه سال، به نفع لزوم کاهش جهانی این گازها استدلال کند.
              با این حال چندین فرماندار ایالتی گفته اند که این طرح را نادیده خواهند گرفت.

              قول هیلاری کلینتون

              آقای اوباما در ویدئویی که کاخ سفید منتشر کرد گفت که محدودیت های تازه بر چندین دهه اطلاعاتی استوار است که نشان می دهد اگر اقدام نشود، آب و هوای شدیدتر و مشکلات سلامتی بیشتر در انتظار جهان خواهد بود.
              آقای اوباما گفت:‌ "تغییرات آب و هوایی مشکل نسل های آینده نیست. شاید قبلا این طور به نظر می رسید اما دیگر چنین نیست."
              او گفت:‌ "دولت من نسخه نهایی طرح نیروی پاکیزه آمریکا را منتشر خواهد کرد. طرحی که بزرگترین و مهم ترین گامی است که تا به امروز در زمینه مقابله با تغییرات آب و هوایی برداشته ایم."
              هیلاری کلینتون نامزد انتخابات درونی حزب دموکرات گفت در صورتی که رئیس جمهور شود از این طرح دفاع خواهد کرد.
              او گفت که هیچ کدام از نامزدهای جمهوری خواه در انتخابات راه حلی عملی برای این مشکل ارائه نکرده و "اصلا راه حلی هم نمی خواهند" بنابراین طرح نیازمند دفاع خواهد بود.
              مارکو روبیو از نامزدهای جمهوری خواه از ایالت فلوریدا گفت که این طرح "فاجعه بار" خواهد بود و جب بوش دیگر نامزد این حزب طرح را "غیرمسئولانه" خواند.
              دموکرات ها معتقدند که مساله تغییرات آب و هوایی برگی برنده برای آنها در انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود چون نظرسنجی ها در سال های اخیر نشان داده که اکثریت آمریکایی خواهان اقدام برای جلوگیری از گرمایش زمین هستند.
              خبرنگاران می گویند که تاکید بر منابع تجدیدپذیر انرژی در طرح تازه تغییر مهمی نسبت به نسخه قدیمی تر این طرح است که خواستار انتقال از نیروگاه های زغالی به نیروگاه های گاز طبیعی - که دی اکسید کربن کمتری تولید می کند - می شد.
              تصور می شود که طرح تازه سهم گاز طبیعی در تولید انرژی برق را در سطح فعلی نگاه می دارد.
              نیروگاه های برق بزرگترین منبع تولید گازهای گلخانه ای در آمریکا هستند به طوریکه حدود یک سوم گازهای گلخانه ای از آنها متصاعد می شود.

              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

              نظر

              • zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

                #38167
                پاسخ : اخبار

                ارشاد تعلیق مجوز BBC در ایران را لغو کرد
                کد مطلب : 86703

                گروه فرهنگی: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت حجت‌الاسلام روحانی مجوز فعالیت BBC در ایران را مجددا فعال کرد.

                مجوز فعالیت BBC رسانه انگلیسی که از سالها پیش به دلیل اقدامات ضدامنیتی در ایران تعلیق شده بود، اخیراً با تصمیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت حجت‌الاسلام روحانی مجدداً فعال شد.نوش‌آبادی سخنگوی وزارت ارشاد دولت یازدهم با تایید این خبر گفت: مجوز فعالیت بی‌بی‌سی صادر شده است. وی افزود: صدور این مجوز با هماهنگی نیروهای انتظامی و مراکز اطلاعاتی و امنیتی انجام شده است. سخنگوی وزارت ارشاد گفت: یک گروه از خبرنگاران هلندی‌الاصل که برای بی‌بی‌سی کار می‌کنند هم قرار است به زودی برای تهیه اخبار و گزارش وارد ایران شوند.
                منبع:وبسایت خبری بهار
                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

                  #38168
                  پاسخ : اخبار

                  ارزیابی جالب ترین بخش گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور با مردم/
                  روحانی: این دولت به اندازه ۸۰ درصد ۱۰ سال قبل در زمینه تقویت بنیه دفاعی کار کرد!/
                  روزنامه شرق: بودجه نظامی کشور ۹ درصد کاهش داشته است/
                  برآورد سالانه پنتاگون: با آمدن روحانی ایران دیگر تهدیدی برای ما نیست

                  از زمان روی کار آمدن دولت روحانی تبلیغات درباره قابلیت‌ها و توانایی‌های نظامی ایران در رسانه‌های جمعی این کشور بسیار کاهش یافته است. تبلیغات گسترده در مورد تمرینات و مانورهای نظامی ایران که تا پیش از این رایج و متداول بودند در زمان دولت روحانی و به ویژه در رسانه‌های دولتی از جمله خبرگزاری‌های «مهر» و «جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)» کاهش چشمگیری داشته است

                  گروه سیاسی-رجانیوز: رئیس جمهور شب گذشته و در اولین حضور تلویزیونی خود پس از قرائت بیانیه وین، به صورت مستقیم در تلویزیون حاضر شد تا با مردم سخن بگوید. هر چند این سخنان طبق معمول کم حاشیه نبود، اما به نظر می رسد جالب ترین بخش از سخنان رئیس جمهور، گزارشی بود که وی درباره تقویت بنیه نظامی ایران در طول دو سال گذشته دولتش مطرح کرد.

                  به گزارش رجانیوز روحانی در این گفت و گو اعلام کرد که در طول عمر دوساله دولت یازدهم در زمینه تقویت بنیه دفاعی کشور به اندازه ۸۰ درصد ۱۰ سال قبل کار کرده و آمارهای منتشر شده از سوی دولت به خوبی روشنگر فاصله زیاد این ادعا با واقعیت است.

                  رئیس جمهور در این باره افزود: «برای اینکه مردم عزیز ما بدانند ما در سلاح‌های استراتژیک و در تقویت بنیه دفاعی ما کاری که دولت در این دو سال انجام داده، من در اینجا می‌خواهم به مردم ایران عرض کنم، چون بعضی‌ها گوشه به اندازه ۸۰ درصد ده سال قبل است. یعنی آنچه در ده سال قبل انجام گرفته، این دولت ظرف دو سال ۸۰ درصد آن ده سال سلاح لازم را آماده کرده، تجهیزات لازم را آماده کرده، انبار کرده است».

                  اما علی رغم این اظهارات، بررسی ها حاکی از آن است که آنچه در طول عمر دوساله دولت یازدهم در حوزه نظامی عملیاتی شده است، تا حدودی زیادی متفاوت با آن چیزی است که شب گذشته در برنامه زنده تلویزیونی مطرح شد.

                  بهمن ماه گذشته بود که روزنامه اصلی حامی دولت، با انتشار گزارشی که بعدا توسط مراجع ذی صلاح به عنوان اقدام مغایر با منافع ملی اعلام شد، با بررسی لایحه بوجه سال ۹۳، جدولی از میزان بودجه ای که دولت یازدهم برای حوزه نظامی در نظر گرفته بوده منتشر کرد و از کاهش ۹ درصدی بودجه در این عرصه خبر داد.


                  این یادداشت که در تاریخ ۵ بهمن ۹۲ در صفحه اقتصادی منتشر شده بود عنوان می کرد « کل بودجه در نظر گرفته شده در بخش دفاعي و انتظامي در لايحه بودجه سال آينده، ۳۶۷ هزارو۱۰۶ ميلياردريال است. اين رقم نسبت به بودجه مصوب سال جاري، ۹ درصد کاهش نشان مي دهد. بر اين اساس، سهم اعتبارات دفاعي و انتظامي از کل مصارف بودجه عمومي از ۱۷ درصد بر اساس قانون بودجه ۱۳۹۲ به ۸/۱۶درصد در لايحه پيشنهادي دولت کاهش يافته است.».


                  این در حالی است که گزارش سالیانه مدیر اطلاعات ملی آمریکا به مجلس سنای این کشور در سال ۲۰۱۴ نیز با اشاره به قدرت نظامی کشورمان، ایران را از فهرست تهدید های خود خارج کرد. این گزارش که در ۲۶ فوریه (۷ اسفند ۳۹) منتشر شد، به دلایل شرایط خاص نظامی، ایران را دیگر تهدیدی برای خود معرفی نمی کرد و این در حالی بود که تا پیش از آغاز دولت یازدهم ایران و حزب‌الله در این گزارش به عنوان تهدیدات اصلی ایالات متحده شناخته می‌شدند.

                  از سوی دیگر خبرگزاری امریکایی بلومبرگ در گزارشی به قلم کاپاچیو، با بررسی گزارش منتشر شده از سوی پنتاگون در مورد قابلیت های نظامی ایران طی یک سال اخیر می نویسد: «پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران و روی کار آمدن دولت حسن روحانی در ماه اوت سال ۲۰۱۳ میلادی، این دولت برخی از تاکتیک‌های خود را در راستای رسیدن به اهداف اصلی نظام از جمله حفظ رهبری آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی تا حد زیادی تعدیل کرده است».

                  در ادامه این گزارش آمده است: «از زمان روی کار آمدن دولت روحانی تبلیغات درباره قابلیت‌ها و توانایی‌های نظامی ایران در رسانه‌های جمعی این کشور بسیار کاهش یافته است. تبلیغات گسترده در مورد تمرینات و مانورهای نظامی ایران که تا پیش از این رایج و متداول بودند در زمان دولت روحانی و به ویژه در رسانه‌های دولتی از جمله خبرگزاری‌های «مهر» و «جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)» کاهش چشمگیری داشته است».

                  اما نکته اساسی تری که حکایت از تهدید توان نظامی کشور به واسط فعالیت دیپلماسی دولت یازدهم دارد، ، بند ۵ ضمیمه b قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است. این بند با قرار دادن نظارتی بر مسیر مبادلات و فعالیت های نظامی ایران اختیارات حاکمیتی ایران در مجری نظامی را محدود نموده است. در این بند آمده است:

                  ۵. All States may participate in and permit, provided that the Security Council decides in advance on a case-by-case basis to approve: the supply, sale or transfer directly or indirectly from or through their territories, or by their nationals or individuals subject to their jurisdiction, or using their flag vessels or aircraft, and whether or not originating in their territories, to Iran, or for the use in or benefit of Iran, of any battle tanks, armoured combat vehicles, large caliber artillery systems, combat aircraft, attack helicopters, warships, missiles or missile systems, as defined for the purpose of the United Nations Register of Conventional Arms, or related materiel, including spare parts, and the provision to Iran by their nationals or from or through their territories of technical training, financial resources or services, advice, other services or assistance related to the supply, sale, transfer, manufacture, maintenance, or use of arms and related materiel described in this subparagraph

                  «کلیه دولت ها می توانند در فعالیت هاي ذیل مشارکت داشته و اجازه آنها را صادر کنند، مشروط به اینکه شوراي امنیت از قبل به صورت مورد به مورد تصمیم به تایید آنها گرفته باشد: عرضه، فروش و یا انتقال مستقیم یا غیرمستقیم هرگونه تانک جنگی، خودروهاي رزمی زرهی، سامانه هاي توپخانه اي سنگین، هواپیماهاي رزمی، بالگردهاي تهاجمی، ناوهاي جنگی، موشک ها و یا سامانه هاي موشکی، آنگونه که درنظام ثبت سلاح هاي متعارف ملل متحد تعریف شده است، یا تجهیزات مرتبط، شامل قطعات یدکی، به ایران، یا براي استفاده در داخل ایران و یا در جهت منافع ایران، از داخل و یا از طریق قلمروهاي تحت حاکمیت شان، و یا توسط اتباع آنها و یا افراد تحت حاکمیت آنها، یا با استفاده از هواپیماها و یا کشتی هاي حامل پرچم هاي آنها، اعم از اینکه از قلمروشان نشأت گرفته یا خیر، و ارائه آموزش فنی، منابع یا خدمات مالی، مشاوره، دیگر خدمات یا کمک هاي مرتبط با تأمین، فروش، انتقال، تولید، نگهداري و یا استفاده از سلاح ها و تجهیزات مرتبط مشروح در این بند فرعی، به ایران توسط اتباع این دولت ها و یا از داخل یا از طریق قلمروهاي تحت حاکمیت شان».

                  اما اگرچه طبق این بند، کلیه دولت‌ها می‌توانند در فعالیت‌های ذکر شده در ذیل بند ۵ ضمیمه bاین قطعنامه درعرضه و فروش تسلیحات مشارکت داشته باشند، اما برای مبادرت به این کار باید در صدد جلب رضایت شورای امنیت باشند. اگرچه در وهله نخست چندان اهمیتی را جلب نکند اما نکته ای که در این خصوص قابل تامل است این است که این محدودیت به قدرت دفاعی ایران ضربه جدی وارد ساخته است.

                  برای مثال اگر ایران قصد داشته باشد برای مقابله با رژیم صهیونیستی گروه حماس را در برابر اسرائیل تسلیح نمایند، طبق این قطعنامه ملزم شده است تا این مورد را با شورای امنیت در میان بگذارد و تلاش کند تا رضایت آن را کسب نماید. این درحالی است که فرض همکاری شورای امنیت با این مساله به حدی دور از ذهن است که نیازی به توضیح بیشتر ندارد. اما از سوی دیگر اگر ایران بدون اذن شورا به این کار مبادرت ورزد در عمل این قطعنامه را نقض کرده است. این درحالی است که با این کار باید به پیشواز تصویب قطعنامه جدیدی ذیل فصل هفت برویم.

                  این درحالی است که پیش از این حسن روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۳ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در دانشگاه تهران با معرفی خود به عنوان متخصص در زمینه امنیت ملی گفته بود: «دنیای امروز دنیای رقابت است اگر عقب افتادیم عقب افتادیم. حتی استقلال و قدرت ملی آن کشور به خطر می افتد... دست بردارید از این بهانه جویی ها. لااقل این رئیس جمهور در امنیت ملی متخصص است اگر در چیز دیگری تخصص نداشته باشد».

                  http://www.rajanews.com/news/218661

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #38169
                    پاسخ : اخبار

                    آغاز کمپین بازگشت احمدی‌نژاد به سیاست از نگاه آسوشیتدپرس


                    کد خبر: ۷۳۷۸۰
                    تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱
                    نامه نیوز نوشت:

                    رئیس جمهور سابق ایران که به داشتن سیاست های تقابل در قبال غرب و لفاظی‌های خطرناک در قبال اسرائیل شناخته می‌شد، سکوت 2 ساله خود را شکست و در آستانه انتخابات پارلمانی ایران وعده تعریف دوباره آرمان‌های انقلاب را مطرح کرد.

                    به گزارشی که به نقل از آسوشیتدپرس منتشر شده است، محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق ایران در آستانه انتخابات پارلمانی ماه فوریه (اسفند) کمپین خود را راه اندازی کرد، کمپینی که می تواند چالشی برای میانه روها آن هم پس از دستیابی به توافق تاریخی هسته‌ای باشد.

                    تعداد کمی در انتخابات سال 2005 انتظار پیروزی تعجب برانگیز احمدی نژاد را داشتند، کسی که هشت سال ریاست جمهوری خود را با تقابل با غرب، لفاظی های خطرناک در قبال اسرائیل و امتناع از مصالحه در مناقشه برنامه هسته ای به پایان رساند.

                    پس از پایان دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد، بسیاری از متحدان قبلی از وی روی برگرداندن و دو نفر از معاونان سابق احمدی نژاد نیز به جرم فساد مالی بازداشت شدند؛ رئیس جمهور پوپولیست ایران اما معتقد بود که حمایت‌های قابل توجهی را از سوی مردم مناطق حاشیه‌ای در کشور در اختیار دارد.

                    در گردهمایی حامیان احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق 58 ساله ایران سکوت 2 ساله خود را شکست و وعده تعریف دوباره آرمان‌های امام راحل ایران را مطرح کرد.

                    احمدی نژاد به دلیل تصمیم دولت وقت ایران برای پرداخت یارانه ماهانه پس از قطع یارانه غذا و انرژی و محکوم کردن کپیتالیزم و بی‌عدالتی، همچنان در میان روستاییان فقیر محبوب باقی ماند. وی در دوران ریاست جمهوری خود روزانه هزاران نامه از مردم عادی دریافت می‌کرد واکنون نیز مردم در مقابل خانه وی در تهران برای کمک صف می‌بندند. اقدامی که بازتابی ملموس از برنامه‌های پوپولیستی وی است.

                    اما بسیاری از ایرانیان طبقه وسط و بالاتر حتی در شهرهای کوچک، اعمال تحریم های فلج کننده علیه ایران را نتیجه سیاستی‌های ضدغربی وی می‌دانستند.
                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

                      #38170
                      پاسخ : اخبار


                      http://www.rajanews.com/news/218681

                      نظر

                      • خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

                        #38171
                        پاسخ : اخبار

                        آیت الله هاشمی: دولت قبلی با شعارهایی که می‌داد تفاهم را در نطفه خفه می‌کرد / یک عده تنبل به عنوان نماد تفریط و یک عده تندرو بی‌ترمز به عنوان نماد افراط همیشه به ما آسیب رساندند


                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تابوی مذاکره با آمریکا شکست و دولت جدید بعد از انتخابات که ذاتا برای خود انگیزه کافی داشت، دست به مذاکره زد در حالی که دولت قبلی انگیزه جلوگیری از تفاهم را داشت و با شعارهایی که می‌داد تفاهم را در نطفه خفه می‌کرد.
                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تابوی مذاکره با آمریکا شکست و دولت جدید بعد از انتخابات که ذاتا برای خود انگیزه کافی داشت، دست به مذاکره زد در حالی که دولت قبلی انگیزه جلوگیری از تفاهم را داشت و با شعارهایی که می‌داد تفاهم را در نطفه خفه می‌کرد.

                        به گزارش «انتخاب»، آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (سه‌شنبه) طی سخنانی در اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه معلمان و آموزش و پرورش در کشور اظهار داشت: هم‌اکنون 12 میلیون از فرزندان تحت پوشش آموزش و پرورش هستند و عظمت این کار نیز برای معلمان است و هیچکس مثل خود آنها از نقششان باخبر نیست.

                        وی با بیان اینکه باید بر روی آموزش و پرورش به دلیل حجم بالای کاری آن حساب بیشتری باز شود، تصریح کرد: بزرگی کار و گستردگی آن تنها یک بهانه برای ندادن احتیاجات و موارد لازم به آموزش و پرورش است.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در دوره فعلی بیش از هر زمانی تحول واقعی را در کشور می‌بینیم، گفت: ما در دوره گذشته دچار یک انحراف بزرگ شدیم و قبل از آن هم فراز و نشیب‌های زیادی داشتیم.

                        وی ادامه داد: افراط و تفریط همیشه به ما ضربه زده است و یک عده انسان تنبل که نماد تفریط هستند و یک عده تندرو بی‌ترمز به عنوان نماد افراط همیشه به ما آسیب رساندند؛ البته وجود این دو قشر در دوره‌های مختلف بی‌نصیب و بی‌تاثیر نبوده است.

                        هاشمی با تاکید براینکه ما از افراط و تفریط سودی نمی‌بریم، گفت: بزرگ‌ترین اشکال افراط و تفریط این است که با اصل اسلام مخالف است و البته شاید از نظر خود آنها در حال یک فداکاری بزرگ باشند ولی این به ظاهر فداکاری به جایی می‌رسد که چیزهایی مانند داعش و بوکوحرام ایجاد می‌شوند که به اسم اسلام آن را بدنام می‌کنند.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: افراط و تفریطی که ما در داخل از آن ضربه می‌خوردیم هم‌اکنون جهانی شده و متاسفانه این جریان قابلیت سربازگیری و یارگیری از میان جوانان سرخورده را دارد.

                        وی نیاز اصلی کشور را تحول خواند و افزود: خداوند نیز در قرآن گفته است که اگر می‌خواهید کاری صورت گیرد باید خود انسان تحول‌آفرین شود و زمانی که خود او متحول شد اطراف خود را نیز متحول می‌کند.

                        وی با تاکید براینکه در دوره ما این تحول رخ داد و مردم متحول شدند، گفت: مردم ما وقتی همه چیز از طرف دولت، شورای نگهبان و نیروهای امنیتی فشار می‌آورد که از یک انتخاب درست از سوی آنها جلوگیری شود، متحول شدند.

                        هاشمی اضافه کرد: در آن زمان مردمی که فکر می‌شد مایوس و ناامید هستند ناگهان در یک لحظه در سراسر کشور یک زلزله‌ای برپا شد و جوانان خواست خود را بدون هزینه نشان دادند و این آنها را ترساند و حداقل تصمیم گرفتند که آن دروغی که می‌خواستند انجام دهند را نکنند.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جمله رهبر معظم انقلاب مبنی بر حق‌الناس بودن رای مردم، گفت: این جمله رهبر انقلاب یک نهیبی به برخی مسئولان زد و با اینکه توانستند در یک مرحله راه مردم را سد کنند ولی در مرحله بعد ناباورانه خواسته مردم به نتیجه رسید.

                        هاشمی با تاکید براینکه ادامه تحول مهم است، اظهار داشت: ادامه این راه سخت است و مردم باید از تحولی که ایجاد کرده‌اند پایداری و حراست کنند.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: یکی از جاهایی که این تحول بروز کرد و از کارهایی بود که نمی‌گذاشتند انجام شود و هنوز هم برای انجام نشدن آن دست و پا می‌زنند مسئله مذاکره با آمریکا بود و هم‌اکنون می‌بینید که تابوی مذاکره با آمریکا شکست.

                        وی ادامه داد: البته مذاکرات پیش از انتخابات با نامه‌ای که سلطان قابوس برای ایران آورد با نظر مثبت رهبری آغاز شد و یک تیم در سطح پایین در عمان با آمریکایی‌ها مذاکره کردند ولی چون تیم قوی نبود و حمایت مردمی نیز پشتوانه آن قرار نداشت بی‌ثمر بود؛ درواقع مردم خبر نداشتند که حمایت کنند و دلواپسان نیز خبر نداشتند که مخالفت کنند.

                        هاشمی با بیان اینکه دولت جدید ذاتا برای انجام مذاکرات انگیزه کافی را در اختیار داشت، تصریح کرد: این دولت بر خلاف دولت قبلی که انگیزه مخالفت با تفاهم داشت علاقه به تفاهم نشان داد و البته آقای روحانی از قدیم دارای همین افکار بوده و شخصیت متعادلی در جاهایی که فعالیت می‌کردند، داشتند.

                        رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام با اشاره به مذاکرات پیشین ایران و آمریکا در مسئله قطعنامه 598 و با تاکید براینکه این مذاکرات اخیر قابل مقایسه با دیگر مذاکرات ایران و آمریکا نیست، گفت: وضع ما در زمان جنگ از دوره پیش از توافق فعلی خیلی بدتر بود و همه شرق و غرب همراه صدام بودند؛ در آن شرایط ما توانستیم قطعنامه را به تصویب برسانیم. در حالی که 8 سال تمام تاکید می‌کردند که ایران متجاوز بوده و مذاکره‌پذیر نیست.

                        وی ادامه داد: خود آقای روحانی نیز در آن زمان به عنوان پشتوانه مذاکرات حضور داشتند و با همان تجربه و تیم دیروز در حال حاضر نیز وارد میدان شدند و مقتدرانه عمل کردند.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: کسی تصور نمی‌کرد که 6 تیم قدرتمند کشورهای دیگر در مقابل خواسته ایران کرنش کنند؛ البته کسانی که می‌گویند حق مردم ضایع شده چیزی نمی‌دانند و یا واژه‌ها بسیار سنگین است که آنها متوجه نمی‌شوند و یا واقعا نمی‌خواهند واقعیت را بگویند.

                        هاشمی با اشاره به مخالفت کنگره و برخی کشورهای منطقه با توافق ایران و 1+5 اظهار داشت: از آن طرف نیز برخی می‌گویند ایران کلاه بر سر 1+5 گذاشته است در حالی که ما قصد نداشتیم بر سر آنها کلاه بگذاریم بلکه می‌خواستیم آنها را روشن کنیم و حق خودمان را بگیریم زیرا آنها به ما ظلم کرده بودند و این همه تحریم را به ما تحمیل کردند که هنوز هم زهر آن را در جامعه می‌بینیم.

                        هاشمی بابیان اینکه امروز تحول واقعی را در کشور می‌بینیم، تصریح کرد: اگر تحول در زمینه سیاست خارجی نبود بقیه تحول‌ها نیز رخ نمی‌داد.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: ما هم‌اکنون یک کشور سربلند هستیم که از یک جنگ سرد و مشاجره طولانی با جهان بیرون آمدیم و الان فریاد کنگره آمریکا و کنست اسرائیل بلند است که ایران به یک قدرت بزرگ تبدیل شده است.

                        هاشمی با تاکید براینکه ما به دنبال بمب هسته‌ای نبوده‌ایم، گفت: این اقتدار عینی ما بود که کارساز شد وگرنه ما اقتدار سیاسی و نظامی 6 قدرت بزرگ را که می‌توانند در چند روز دنیا را ذوب کنند نداریم و اقتدار علمی ما بود که ما را به اینجا رساند.

                        هاشمی ادامه داد: من شنیده‌ام که در اجلاس بعدی سازمان ملل قرار است ایران در کنار دو قدرت جهانی یعنی آمریکا و روسیه صحبت کند و این اقتدار کشور ما را نشان می‌دهد.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش در تحول کشور اظهار داشت: من در دوره ریاست جمهوری خود معتقد بودم که تحول اصلی باید آموزش و پرورش رخ دهد و دکتر نجفی با همین تفکر طرح تحول نظام آموزشی را به تصویب رساند که متاسفانه من اجرایی شدن آن را نمی‌بینم.

                        وی افزود: متاسفانه در سالیان گذشته دست نظام برای کمک به آموزش و پرورش باز نبود جز 8 سال اخیر که دستش باز بود ولی از باز بودن دست درآمدها دچار مشکل شدیم.

                        وی با بیان اینکه هم‌اکنون محور هر تحولی در دنیا انسان‌های عالم هستند، گفت: البته در این میان بانوان نیز تاثیر فراوانی دارند و هم‌اکنون می‌بینیم که بانوان در بخش های مهمی وارد کار شدند و من احساس می‌کنم که در آینده خانم‌ها به عنوان مدیر در جاهای مختلف وارد می‌شوند.

                        هاشمی با انتقاد از برخی اقدامات در جلوگیری از ورود بخش خصوصی به آموزش و پرورش اظهار داشت: یکی از افراط‌کاری‌هایی که در ابتدای انقلاب صورت گرفت این بود که مدارس خصوصی را گرفتند و به دولت دادند که این اشتباه بزرگی بود.

                        هاشمی توسعه علمی را یکی از راه‌های مهم برای رسیدن به پیشرفت خواند و افزود: دراین میان کارآفرینی یک حرکت مهم است و ما باید بچه‌هایمان را به گونه‌ای تربیت کنیم که کار یاد بگیرند تا بتوانند مشکلات کشور را حل کنند.

                        وی ادامه داد: نباید فکر کنیم که بودجه آموزش و پرورش مصرفی است در حالی که ایجاد یک انسان بزرگ و مفید کمتر از تولید یک ماشین یا چیزهای دیگر.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم توجه و معیشت معلمان افزود: معیشت معلمان نباید کمبود داشته باشد و ما چطور باید باور کنیم که آقای نوبخت خود یک معلم بوده است بگوید که ما در حقوق معلمان تناسب نداریم.

                        وی تصریح کرد: الان کسانی در برخی جایگاه‌ها حقوق بالایی می‌گیرند ولی متاسفانه افراد دیگر و معلمانی که تمام وقت خود را در مدرسه می‌گذرانند به دنبال پول می‌دوند.

                        هاشمی توجه به مردم و جایگاه آنان را یکی از مسائل مهم در کشور برشمرد و اظهار داشت: هم‌اکنون در آموزش عالی وضع ما خوب است و در حال حذف کنکور هستیم و صندلی‌های بسیاری در دانشگاه‌ها خالی است و خود ما نیز در دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی 500 هزار کرسی خالی در اختیار داریم.

                        وی لزوم توجه به بودجه آموزش و پرورش را یادآور شد و اظهار داشت: اگر این توافق یک نفع مالی در پی داشته باشد که قطعا دارد اول باید این نفع به آموزش و پرورش برسد.

                        وی ادامه داد: هم‌اکنون کسانی را داریم که خیال می‌کنند اگر امام زمان بیایند در صف اول شاگردان و سربازان ایشان قرار می‌گیرند ولی در حال حاضر گناه می‌کنند.

                        هاشمی با اشاره به علاقه برخی کشورهای دنیا برای همکاری با ایران پس از توافق هسته‌ای، گفت: اشتیاق دنیا در کار کردن با ما بالا است و شما می‌بینید که وزیر امور خارجه آمریکا چندین روز به منطقه آمده و وقت گذاشته تا این عرب‌های ناراضی از توافق را آرام کند و در چنین شرایطی ما چرا باید درها را ببندیم.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منطق اسلامی را در تحقق اهداف کشور بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: اگر ما اعتقاد داریم که منطق ما اسلامی است و حرف منطقی می‌زنیم از هیچ مراوده‌ای نباید بترسیم.

                        وی با بیان اینکه دنیا به قوی بودن و جایگاه ایران توجه کرده و همکاری ما با دنیا اهمیت پیدا کرده است اظهار داشت: ما می‌توانیم در برابر ابرقدرت‌های جهان نقش مهمی ایفا کنیم.

                        هاشمی برخی اختلاف‌نظرها در آمریکا پیرامون توافق هسته‌ای با ایران را یادآور شد و افزود: هم‌اکنون جنگ سرد بزرگی در آمریکا بین دو حزب بزرگ آغاز شده که موضوع اصلی آن ایران است و در این میان اوباما و تیمش می‌گویند که ایران قوی شده و قابل توقف نیست و نمی‌خواهد بمب اتم بسازد و ما تمام راه‌ها را برای رسیدن ایران به بمب هسته‌ای بسته‌ایم.

                        هاشمی ادامه داد: بعداز توافق ما توانستیم امنیت خود را تامین کنیم و دنیا نیز چیزی جز شفافیت و اطمینان از اینکه ما به سمت بمب هسته‌ای نمی‌رویم نمی‌خواهد و ما نیز ثابت کرده‌ایم که از بمب هسته‌ای متنفریم و به دنبال آن نیستیم.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با تاکید بر عدم برخورد با معلمان خاطرنشان کرد: صلاح نیست که ما با معلمان برخورد کنیم و نمی‌شود با این جریان که به هم پیوسته نیز هستند برخورد بدی انجام داد.
                        زندگی بدون تحریم سلام....

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

                          #38172
                          پاسخ : اخبار

                          نمره ۳۱ اقتصاددان به عملکرد اقتصادی دولت یازدهم در۷۰۰ روز فعالیت + اینفوگرافی

                          دولت یازدهم برای اقتصاد ایران چه کرده است؟ «نسیم» در گزارشی تحلیلی، نقطه نظرات ۳۱ اقتصاددان از طیف‌های مختلف را جویا شده و نوع نگاه آنها را از کارکرد دولت یازدهم در ۱۰ حوزه اقتصادی به تصویر کشیده است

                          بیش از ۷۰۰ روز از عمر دولت حسن روحانی و یاران او گذشت؛ نیمه راه تمام شده و تنها کمتر از ۷۰۰ روز دیگر به پایان آخرین روزهای مدیریت دولت یازدهم بر کشور باقی مانده است. بر اساس این گزارش، اشتغال، توجه به تولید ملی، کنترل گرانی و سطح عمومی قیمتها، مدیریت واردات، مسکن، بازار سرمایه، اقتصاد مقاومتی، کنترل نقدینگی، انضباط مالی و اصلاح درآمدهای دولت، سرمایه گذاری داخلی و خارجی در زمره سوالات این پرسشنامه خبرگزاری نسیم از ۳۱ اقتصاددان برجسته کشور قرار دارد.



                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #38173
                            پاسخ : اخبار

                            چه كسانی ميلياردها دلار به بابک زنجانی بخشيدند؟


                            ...به گزارش اعتماد، برخي از كساني كه پرونده بابك زنجاني را مورد بررسي قرار داده‌اند معتقدند پيچيدگي پرونده وي تنها به بدهكاري بابت فروش نفت منتهي نمي‌شود و مسائل ديگري نيز در اين ميان وجود دارد. با توجه به اظهارات پاليزدار مشخص مي‌شود كه بابك زنجاني علاوه بر فروش نفت و عدم پرداخت پول آن به دولت، ارزهايي را نيز با امضاي وزيران دولت دهم از دولت دريافت كرده است.
                            ...

                            http://aftabnews.ir/fa/news/311694
                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

                              #38174
                              پاسخ : اخبار

                              آیا ۳۰ درصد بورس تهران دست دلواپسان است؟

                              قاسم محسنی، معاون نظارتی سازمان بورس در مورد اظهارات اخیر یکی از مسئولین سابق اقتصادی درباره "دستکاری کدهای بورس" گفت: تا به امروز چنین موردی توسط سازمان بورس نه مشاهده و نه گزارش شده است

                              به گزارش «نسیم»، تا چند ماه پیش که اقتصاد ایران چشم هایش را به مذاکرات هسته ای دوخته بود بورس هم به عنوان آیینه تمام نمای اقتصاد از این قاعده مستثنی نبود. بورسی که سال های گذشته اگرچه در آمارها روزهای خوبی را سر می کرد اما عده ای همیشه و در طول این سال ها افزایش شاخص های بورس را حبابی می دانستند. همان عده با توجه به رکود حاکم بر اقتصاد ایران در دو سال اخیر می گفتند: توافق هسته ای بورس را نیز تکان خواهد داد. با وجود گذشت بیش از دوهفته از توافق ، بورس نه تنها رشد چندانی نداشته بلکه نسبت به چند روز قبل با کاهش شاخص ها نیز همراه بوده است.

                              عموم کارشناسان این کاهش را منطقی وعلمی دانسته و معتقدند: هنوز در بخش واقعی اقتصاد اتفاقی رخ نداده است و کسانی که توقع افزایش یکباره شاخص ها را دارند یا اقتصاد نمی دانند یا بورس را نمی شناسند. در این بین چندی پیش، قائم مقام وزیر اسبق اقتصاد در گفتگو با یکی از رسانه ها مدعی شده بود: عده ای از حقوقی های بورس با دستکاری کدها تلاش دارند بورس را از رونق بیاندازند. این حرف ها بهانه ای شد تا نظر چند تن از کارشناسان بازار سرمایه را در مورد امکان رویداد چنین تخلفی در بورس جویا شویم.

                              دستکاری در بازار سرمایه محال عملی است

                              قاسم محسنی، معاون نظارتی سازمان بورس در مورد اظهارات اخیر یکی از مسئولین سابق اقتصادی درباره دستکاری کدهای بورس گفت: تا به امروز چنین موردی توسط سازمان بورس نه مشاهده و نه گزارش شده است. وی افزود: با توجه به نظارت موجود و گزارش هایی که به سازمان بورس می رسد اینکه عده ای با تبانی با یکدیگر، بتوانند کل بازار را تحت تاثیر قرار دهند احتمالی بسیار ضعیف و به نوعی غیر ممکن است.

                              محسنی ادامه داد: دستکاری کدها و منفی کردن شاخص ها شاید محال عقلی نباشد اما محال عملی است. وی در مورد عدم رشد شاخص ها افزود: سازمان بورس قرار نیست بازار را تحلیل کند چرا که تحلیل ممکن است درست یا غلط باشد لذا بهتر است چنین نظراتی از کارشناسان رسیده شود اما من به عنوان کسی که در بازار بورس مسئولیت دارم این مسئله را رد می کنم.

                              وی در مورد صحبت های صفایی فراهانی مبنی بر در اختیار داشتن ۳۰ درصد بازار بورس توسط گروهی خاص، گفت: به هر حال ممکن است افرادی درصد قابل توجهی از سهام شرکت های بورسی را داشته باشند مثلا سازمان تامین اجتماعی، صندوق های بازنشستگی و.. سهامداران بزرگ بورس هستند . البته در هر کشوری نهادهای مالی معمولا درصد سهام زیادی از بازارسرمایه آن کشور را دارند ولی اینکه کسی بخواهد با یک هماهنگی از طریق بازار سرمایه در مباحث سیاسی وارد شود و اهداف سیاسیش را جلو ببرد محال عملی بوده و امکان پذیر نیست.

                              هیچ دلیل علمی برای رشد شاخص ها وجود ندارد

                              شاهین شایان آرانی کارشناس ارشد بازار سرمایه درباره کاهش شاخص بورس در دو هفته اخیر گفت: عده ای می گویند شاخص ها در بازار بورس سقوط یا ریزش داشته است که این جمله کاملا اشتباه است. وی افزود: این نوسانات طبیعی است که در هر بازاری با توجه به شرایط زمانی رخ می دهد.

                              وی با بیان اینکه طبیعتا قبل از اعلام نتایج خبر مهمی چون مذاکرات ایران با ۱+۵ فرصت طلبی ها شروع می شود به ترازگفت:در این فضا عده ای از مردم شروع به خرید سهم و عده ای دیگر شروع به فروش سهم می کنند لذا رشد ۸ درصدی بورس قبل از خبری با این اهمیت به هیچ وجه عجیب و غیرعادی نیست اما بعد از به اتمام رسیدن مذاکرات با برآورده نشدن توقعات آنی خوشبین ها، ان ها دست به فروش سهام های خود زدند که باعث کاهش شاخص از ۶۹ هزار واحد به ۶۳ هزار واحد شد.

                              این تحلیلگر بازار سرمایه در ادامه خاطرنشان کرد: کاهش شاخص های بورس در این چند روز مسئله ای کاملا طبیعی است و رشد واقعی بورس ظرف ۶ ماه تا ۱سال آینده و بعد ازکاهش یا توقف تحریم ها و با افزایش سود دهی شرکت ها خودش را نشان خواهد داد.

                              این حرف ها پایه علمی ندارد

                              امیر افسر کارشناس بازار سرمایه درباره کاهش شاخص بورس در چند روز اخیر برخلاف پیش بینی های کارشناسان قبل از جمع بندی مذاکرات به خبرنگار تراز گفت: در حال حاضر اتفاق خاصی در فضای اقتصادی کشور رخ نداده است و تاثیرات این توافق بعد از آغاز مبادلات بین المللی، آزاد شدن اموال بلوکه و اجرای توافقنامه خواهد بود. وی افزود: با توجه به اینکه توافقنامه هنوز اجرایی نشده است باید صبر کرد.

                              افسر در ادامه تصریح کرد: بنابراین به موازات بهبود وضعیت اقتصادملی ، بازار سرمایه نیز وضعیت بهتری خواهد داشت. وی در مورد اظهارات صفایی فراهانی افزود: به نظرم این حرف ها پایه علمی ندارد و حجم عرضه وتقاضا مشخص می کند که وضعیت چگونه باشد.

                              این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: من فکر نمی کنم کسی جلوی خریداران را برای خرید گرفته باشد ولی هنوز چشم انداز اقتصادی و ابهاماتی که برای بودجه سال آینده، آیین نامه های بانکی و... وجود دارد بر روی بازار سرمایه اثرگذار است.

                              افسر در پایان خاطرنشان کرد: این طور نیست که صرفا با انجام این توافق بازار سرمایه روند مثبت و صعودی بگیرد و من منظور این افراد از دستکاری کدها را نمی دانم.

                              نظر

                              • ali110
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 467

                                #38175
                                پاسخ : اخبار

                                مواضع جدید وزیر اقتصاد: هنوز اتفاقی نیفتاده که بورس بخواهد واکنش نشان دهد .وزیر اقتصاد در جدیدترین اظهارنظر درباره آثار رفع تحریم ها بر بازار سهام گفت : هنوز اتفاقی نیفتاده که بورس بخواهد واکنش نشان دهد./// مرتیکه خود ابلیسه . هر روز یه حرف مفتی سرهم میکنه و تحویل سهامدارا میده / خودشم که مشغول غارت بیت الماله.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X