اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid664
    ستاره‌دار (۴)
    • Oct 2011
    • 1052

    #39661
    پاسخ : اخبار

    مشروح چهارمین جلسه دادگاه متهم پرونده فساد نفتی
    چرا زنگنه 5.8 میلیارد یورو پول نفتی را که به فرد عادی فروخته نمی‌گیرد؟/ وزارت نفت برای دریافت مطالبات شماره حساب اعلام نکرده است/ تا دوشنبه پول نفت را می‌دهم
    متهم پرونده فساد نفتی در دادگاه اعلام کرد: اگر موضوع فقط وصول پول‌های نفت است، پس آقای وزیر برود آن ۵ میلیارد یورو را که از فردی غیرمتخصص برای فروش نفت طلبکار است، دریافت کند. آقای قاضی، شما گفتید، نفت برای مردم است، اما چرا موضوع آن ۵ میلیارد یورو را پیگیری نمی کنید؟
    خبرگزاری فارس: چرا زنگنه 5.8 میلیارد یورو پول نفتی را که به فرد عادی فروخته نمی‌گیرد؟/ وزارت نفت برای دریافت مطالبات شماره حساب اعلام نکرده است/ تا دوشنبه پول نفت را می‌دهم

    به گزارش خبرنگار قضایی فارس، همچون 3 جلسه گذشته که پرونده فساد نفتی در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گرفت این بار نیز شعبه 15 دادگاه انقلاب میزبان 3 متهم پرونده فساد 3 هزار میلیاردی است.

    لحظاتی قبل متهمان تحت تدابیر شدید امنیتی به دادگاه انقلاب تهران انتقال داده شدند و این در حالی است که رسول کوهپایه زاده موکل متهم ردیف اول و تعدادی دیگر از وکلا هم وارد دادگاه انقلاب شده اند.

    قرار است دادگاه در ساعت 8:30 براساس اعلام قبلی قاضی صلواتی رئیس شعبه 15 دادگاه انقلاب آغاز شود.

    دادگاه با 30 دقیقه تأخیر و در ساعت 9 صبح با حضور متهمان آغاز شد.

    افساد فی‌الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور به ب-ز تفهیم شد

    قاضی صلواتی خطاب به ب-ز گفت: بخشی اتهام شما براساس کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب تهران، افساد فی‌الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور با تشدید و رهبری یک شبکه سازمان یافته است.

    ساعت 8:30 دقیقه پرونده‌های متهمان فساد نفتی را وارد دادگاه کردند و در ساعت 8:50 دقیقه متهم نفتی وارد دادگاه شد و ساعت 9 صبح پس از قرائت قرآن قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: با توجه به قرائت کیفرخواست در 3 جلسه اول، از متهم ردیف اول این پرونده خواسته می‌شود تا در جایگاه قرار گیرد.

    قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: اتهام شما براساس کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب تهران، افساد فی‌الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور با تشدید و رهبری یک شبکه سازمان یافته، جعل اسناد و استفاده از اسناد مجعول و پولشویی با علم موثر بودن اقدامات در ضربه زدن به نظام، کلاهبرداری از وزارت نفت، پولشویی 1967 میلیون یورویی و نشر اکاذیب است، هر دفاعی دارید بفرمایید.

    در این لحظه متهم ضمن قرار گرفتن در جایگاه با قرائت بخشی از زیارت عاشورا صحبت خود را آغاز کرد.

    وی افزود: دفاعیات من شامل یک مقدمه کوتاه و 2 بخش است که بخش اول خلاصه عملکرد من و چند تذکر به طرفین دعواست و در بخش دوم به صورت علمی و منطقی دفاع خود را ارائه می‌دهم تا به لطف خدا و آقا امام زمان این اتهامات را از پیش روی خود بردارم.

    ب-ز: حرف‌های وزیر نفت پای مرا به دادگاه باز کرد/ قاضی: حق توهین به فردی را ندارید

    متهم پرونده فساد نفتی گفت: وزیر نفت با بیان اینکه معلوم نیست من دارایی‌هایم را از کجا آورده‌ام جوسازی می‌کند و متاسفانه دادسرا هم فریب این اشخاص را می‌خورد و اقدامات من اخلال در اقتصاد با علم به ضربه زدن به نظام کشور عنوان می‌شود.

    ب-ز متهم ردیف اول پرونده فساد نفتی در آغاز دفاعیات خود اظهار داشت: درخصوص تشکیل پرونده و شکایت وزارت نفت باید بگویم که وزارت نفت محموله نفت‌هایی را به شرکت HK داده و HK آنها را پیش‌فروش کرده و وجه آن را در حساب مشخص ریخته، بعد از مدتی شرکت خارجی تحریم و بانک هم تحریم می‌شود و با این تحریم‌ها وجوه خارجی محسوب می‌شود.

    وی افزود: با عوض شدن دولت، وزیر نفت جدید بخاطر اینکه دستوری مدیریت شده برای اقدامات سیاسی و برخورد با منتقدان خود داشت اعلام می‌دارد تحریم‌ها به وزارت نفت ارتباطی ندارد و با سر و صدای ایجاد سیاه‌نمایی از قوه قضاییه کمک می‌خواهد.

    متهم نفتی ادامه داد: وزیر نفت جدید با بیان اینکه معلوم نیست من پول‌های خود را از کجا آوردم جو سازی می‌کند و متاسفانه دادسرا هم فریب این اشخاص را می‌خورد و اقدامات من اخلال در نظام اقتصادی با علم ضربه زدن به نظام عنوان می‌شود.

    ب-ز تصریح کرد: دادسرا در 240 صفحه به دلیل ابهام در منشأ، تلاش کرده عملیات بانک را صوری و جعل نشان دهد که این یک زورگویی است.

    وی ادامه داد: دادستان باید بداند فریب این اشخاص را خورده، من به درستی دادستان ایمان دارم و مطمئن هستم چون اطلاعات غلط به او داده‌اند، فریب خورده است.

    ساعت 9:20 دقیقه و در ادامه اظهارات متهم نفتی قاضی خطاب به ب-ز گفت: شما حق توهین کردن به کسی را ندارید.

    ب-ز گفت: من توهین نکردم، حرف عادی می‌زنم.

    وی ادامه داد: آقایان می‌فرمایند با هوچی‌گری نمی‌شود پول مردم را خورد آیا با تهمت به رسانه‌ها و برخی کارمندان وزارت نفت می‌شود این پول‌ها را خورد؟

    وی با بیان اینکه کارشناسی‌ها نیز ایراد دارد، اعتراض ما به سبک کارشناس نیست ما حرفمان این است چون بانک مرکزی مرتبط با دولت است هدایت شده کار می‌کند، طریقه سوال‌ها اشتباه بوده و جواب‌های دریافتی هم طبیعتاً اشتباه است.

    این متهم نفتی در ادامه دفاعیات خود با اشاره به نامه 3 وزیر و رئیس کل بانک مرکزی گفت: نماینده دادستان درخواست داشته است که در رابطه با این نامه از ستاد تدابیر ویژه ریاست جمهوری استعلام گرفته شود، این در حالی است که نامه مذکور اصلاً ربطی به این ستاد ندارد چرا که این نامه تصمیم هیأت اقتصادی بوده است.

    وی ادامه داد: آقایان در وزارت نفت و بانک مرکزی مدام ژست‌هایی را نزد رسانه‌ها می‌گیرند و می‌گویند ما آماده دریافت مطالبات هستیم، این ژست‌ها سیاسی است و اینکه می‌گویند در هر کشوری بانک دارند و می‌توانند مطالبات را وصول کنند یک دروغ است، چرا که اگر یک چنین توانایی وجود داشت پول‌های نفتی را وصول می‌کردید، بنابراین این ژست‌ها را برای کسی بگیرید که کشور را نمی‌شناسد نه من که کل دنیا دور زده‌ام.

    وی افزود: وزارت نفت خیلی زور بزند یک شرکت در خارج از کشور باز می‌کند که توانایی وصول آن هم چندان بالا نخواهد بود. اینکه می‌گویند زنجانی چند بار حرف زده و بازی کرده و کاری انجام نداده، زیاده‌روی است، می‌خواهند من حساب ویژه‌ای برایشان باز کنم و برایشان پول بریزم. آیا وظیفه من است برای شما حساب باز کنم و اگر نشود باید مرا به بازی متهم کنید؟

    متهم نفتی ادامه داد: به نظر من وقتی یک مرد حرف می‌زند باید به حرف خود عمل کند حالا چه وزیر باشد چه یک فرد عادی.

    پرداخت 1968 میلیون یورو به ذی‌نفعی شرکت HK از طریق یک بانک معتبر در انتظار 2 امضا

    ب-ز گفت: مبلغ 1968 میلیون یورو به ذی‌نفعی شرکت HK از طریق یک بانک معتبر تقدیم می‌شود البته چون رقم زیاد بوده 4 نفر باید امضاء می‌کردند که 2 نفر پس از تعطیلات روز شنبه و یکشنبه امضاء می‌کنند و موضوع حل خواهد شد.

    متهم پرونده فساد نفتی در ادامه دفاعیات خود گفت: با وجود بسته بودن دست‌هایم و نداشتن ارتباط با بیرون و لطفی که شما کردید و اجازه دادید 2 فکس به وکلای خارجی بزنم، مبلغ 1968 میلیون یورو به ذی‌نفعی شرکت HK از طریق یک بانک معتبر تقدیم می‌شود البته چون رقم زیاد بوده 4 نفر باید امضاء می‌کردند که 2 نفر امضاء کرده‌اند و 2 نفر دیگر هم پس از تعطیلات روز شنبه و یکشنبه امضاء می‌کنند و موضوع حل خواهد شد.

    وی ادامه داد: نزدیک به 2 سال است بازداشت هستم و در انفرادی به سر می‌برم و 3 هزار صفحه نامه شماره شده تقدیم کردم.

    وی افزود: دولت تدبیر و امید افکار عمومی را برای اثبات درست بودن خود به میدان کشیده در حالیکه کار اقتصادی کار احساسی نیست، اینکه یک دولت یا شخصیت چند صباحی دارای قدرت شود و بخواهد از طریق امکاناتی که دارد دیگران را زیر سوال ببرد درست نیست.

    در این لحظه قاضی تذکر دوم را به متهم نفتی می‌دهد و می‌گوید شما اجازه توهین به دولت جمهوری اسلامی را ندارید، پرونده شما یک پرونده قضایی است و به هیچ وجه بحث را سیاسی نکنید.

    ب-ز خطاب به قاضی گفت: هر روز دارند به من توهین می‌کند و کسی به آنها حرف نمی‌زند.

    قاضی گفت: با منطق از خودت دفاع کن.

    متهم نفتی گفت: من 2 سال است حرف‌های نادرست، دروغ و تهمت شنیدم و سکوت کردم، حرف‌هایی زده شد که فقط باید قاضی می‌دانست اما رسانه‌ای شد، جایزه تعیین می‌کردند که من بازداشت شوم، رکوردار کلاهبرداری دنیا شدم، تهدید به کشته شدن در زندان شدم و هر روز یک روشنفکر علیه من مقاله نوشت و شاید فقط رعایت قانون برای من بود و دیگران معصوم بودند.

    ب-ز با اشاره به کمیته پیگیری پرونده خود گفت: برخی هم به اسم کمیته پیگیری پرونده من خود را مهم جلوه می‌دهند، مطالب نادرستی گفتند در حالیکه آگاهی نداشتند، حتی یکی از آنها با این شیوه بدهی معوق خود را به تأخیر انداخت و این در حالی بود که این افراد کسانی بودند که حتی اجازه ورود به دادسرا هم نداشتند.

    متهم خطاب به قاضی گفت: قربان من به هیچ گروه، حزب و شخصی متصل نیستم، نه رشوه دادم و نه باج و بعضاً مورد زورگیری قرار گرفتم و سکوت کردم، آنچه من را متمایز کرده این است که با علم روز پیشرفته‌ام و یک تاجر حرفه‌ای و آگاه به امور هستم بنابراین از عملکرد خود دفاع می‌کنم و مسئولیت کارهای خود را گردن می‌گیرم، چرا که فعالیت اقتصادی من شفاف است.

    ب-ز: از محل نگهداری‌ام در 2 سال گلایه دارم، من واقعاً بی‌گناهم/ قاضی: به وقتش درباره امکاناتی که داشتی صحبت می‌کنیم

    متهم پرونده فساد نفتی در دادگاه نسبت به محل نگهداری خود اعتراض کرد اما قاضی صلواتی گفت: به وقتش درباره امکاناتی که در اختیارت بود توضیح می‌دهیم.

    متهم نفتی در ادامه دفاعیات خود گفت: وقتی می‌گویند من 30 میلیارد پول گرفته‌ام همه باور می‌کنند اما وقتی می‌گویند فلان مبلغ پرداخت کرده‌ام حتی اسناد و مدارک را هم زیر سوال می‌برند، من اگر قصد کلاهبرداری داشتم با وجود امکاناتی که در خارج از کشور داشتم چرا باید در داخل ایران سرمایه‌گذاری می‌کردم؟ در مسیر کار کارشناسی از آبدارچی و تایپیست کمک گرفتم، کسانی که حتی کار خود را به زور انجام می‌دهند.

    وی افزود: ما در این کیفرخواست به غیر از فقر علمی و کارشناسانه با تغییر واژه‌ها مواجه هستیم، من 2 سال است در زندان هستم.

    در این لحظه قاضی با نشان دادن تعدادی پرونده خطاب به متهم گفت: اینها یک دهم از نامه‌هایی است که برای دادگاه فرستاده‌ای، آنوقت اعمال شاقه؟ ما به وقتش از امکاناتی که در اختیار شما قرار گرفته حرف خواهیم زد.

    وی افزود: تحریم شدن من توسط خزانه‌داری آمریکا، اروپا و انگلستان به خاطر خدمات من به جمهوری اسلامی بود، این کیفرخواست دارای ایرادات زیادی است و اصلاً صورت مسئله ندارد، بازپرس به جای بازجویی از من به حرفهای دیگران توجه کرده، کمتر از 40 بار از من بازجویی کرده‌اند که 20 بار آن پشت درب سلول همان جای خوبی که می‌گویید بوده و برگه آوردند تا پر کنم، با کاری که کرده‌اند نه در ایران جا دارم و نه در خارج از کشور.

    در این لحظه قاضی خطاب به متهم گفت: شما علیه هر شخص حقیقی یا حقوقی با هر پست و مقامی شکایت دارید می‌توانید از طریق وکلا شکیات خود را مطرح کنید.

    وی از ملاقاتی که در تاریخ 2 بهمن‌ماه سال 92 با معاون اول قوه قضاییه و دادستان تهران داشت سخن گفت و افزود: حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای و جعفری دولت‌آبادی در همین سلول چند متری که یک گوشه‌اش توالت و یک گوشه‌اش تخت است به دیدن من آمدند و با من صحبت کردند و گفتند که «به نحوی این تسویه‌حساب‌ها را انجام بده و این سر و صداها را بخوابان». متأسفانه وزارت نفت به کارمندان خود هم رحم نمی‌کند و ناآگاهی های خود را به گردن آقای (ج) انداخته.

    در این لحظه قاضی خطاب به متهم گفت: از خودت دفاع کن.

    و متهم گفت: آخر آدم دلش می‌سوزد. من از عملکرد خود دفاع می‌کنم و می‌گویم که واقعاً بی‌گناهم.

    ساعت 10:26 دقیقه بود که متهم خطاب به قاضی گفت: خسته‌تان کردم و قاضی با لبخند پاسخ منفی داد.

    وی ادامه داد: من در عملکرد خود تخلفی ندارم ، یک متخلف که اینهمه همکاری انجام نمی‌دهد، همه تخلفات مربوط به وزارت نفت است و طبیعتاً کسی که بلد نیست کار کند سرش کلاه می‌رود.

    ساعت 10:30 دقیقه متهم مجدداً خطاب به قاضی گفت: قربان خسته نشدید؟

    قاضی گفت: نه، خودت خسته شدی؟

    که متهم پاسخ منفی داد.

    متهم در ادامه گفت: 4 وزیر موقع پرداخت یارانه دل‌درد می‌گیرند.

    قاضی گفت: توهین نکنید

    متهم گفت: دل‌درد که توهین نیست

    ب-ز: موضوع وصول پول نفت نیست بلکه نداشتن حساب بانکی برای وصول است

    متهم پرونده فساد نفتی گفت: موضوع پرونده من وصول پول نفت نیست بلکه نداشتن حساب بانکی برای وصول است.

    ب ز در ادامه دفاعیات خود اظهار داشت: دادسرای ایران صلاحیت بررسی وجوه بانک مالزی را ندارد و اصلاً به دادسرا ربطی ندارد آن بانک پول خود را از کجا آورده است. از طرف دیگر عملیات یک بانک در مالزی چه ارتباطی به اخلال در نظام اقتصادی ایران دارد؟

    وی افزود: متأسفانه با دادن آدرس‌های غلط به بازپرس او را فریب دادند. هیچ کس تاکنون در دنیا این همه خلاف را نفهمیده بود و فقط اینها نخبه اقتصادی در آمدند و فهمیدند.

    وی تأکید کرد: موضوع وصول پول نفت نیست بلکه نداشتن حساب بانکی برای وصول است.

    در ادامه دادگاه قاضی صلواتی به متهم تذکر داد که شما حق توهین به شخصی را ندارید و اگر قرار است اسم شخصی برده شود در یک جلسه با حضور آن شخص موضوعات بررسی می‌شود که متهم در پاسخ به قاضی گفت: من توهین نکردم.

    وکیل متهم: امروز 44 صفحه از 200 صفحه دفاعیات موکلم تقدیم دادگاه شد

    وکیل متهم فساد نفتی گفت: امروز 44 صفحه از 200 صفحه دفاعیات موکلم تقدیم دادگاه شد و یک فضای خوب برای وجدان‌های آگاه ترسیم شد و موکل من تلاش کرد با یک زبان مشترک طرفین دعوا را به گوش دادن دفاعیات فراخواند.

    رسول کوهپایه‌زاده وکیل متهم نفتی پس از پایان دادگاه با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز پس از دو سال شنیدن اتهامات مختلف از سوی افراد مختلف و نهادهای مسئول و غیرمسئول نوبت به موکل من رسید تا از خودش دفاع کند.

    وی ضمن ابراز رضایت از روند برگزاری دادگاه گفت: خوشبختانه صحبت موکل من قطع نشد و وی در یک فضای آرام دفاعیات خود را ارائه داد.

    کوهپایه‌زاده با تأکید بر اینکه دفاعیات امروز قسمت مهم و عمده‌ای از واقعیت را روشن خواهد کرد گفت: وظیفه اهالی رسانه است که همانطور که کیفرخواست را با جزئیات، دقت و وسواس خاص خود منتشر کردند با همان دقت و رعایت بی‌طرفی دفاعیات موکل من را منتشر کنند تا افکار عمومی صحبت‌های موکل من را هم بشنود.

    وی ادامه داد: امروز 44 صفحه از 200 صفحه دفاعیات موکلم تقدیم دادگاه شد و یک فضای خوب برای وجدان‌های آگاه ترسیم شد و موکل من تلاش کرد با یک زبان مشترک طرفین دعوا را به گوش دادن دفاعیات فرا خواند.

    وی ادامه داد: اگر همین روند طی شود و دستگاه قضایی با همین استدلال پیش رود امیدوارم آنچه واقع ماجرا است مشخص شود.

    وکیل متهم نفتی تصریح کرد: من به عنوان یک فرد حقوقی از مجموعه دفاعی که شد لذت بردم و امیدوارم این دفاع به کشف واقعیت کمک کند.

    وی با تأکید بر اینکه جلسه بعدی و حتی جلسات بعدی به ادامه دفاعیات موکلم می‌گذرد گفت: قسمت عمده‌ای از دفاعیات را خود موکل نوشته بود چرا که بحث تخصصی است و من تنها اصلاحات جزئی از باب چارچوب حقوقی انجام دادم.

    وی در خصوص حضور کارشناسان رسمی دادگستری گفت: من امروز دیدم که دو نفر در جایگاه کارشناسان هستند. نمی‌دانم کارشناسان رسمی دادگستری بودند و یا کارشناسان بانک مرکزی اما صحبت همیشگی ما این بوده که کارشناسان بانک مرکزی چون ذی‌نفع هستند صلاحیت اظهارنظر را ندارند.

    نفتی‌ها می‌گویند ما پول نریختیم اما خودشان شماره حسابی به ما ندادند/ شرکت HK تحریم است

    متهم پرونده فساد نفتی گفت: مسئول امور حقوقی وزارت نفت می‌گوید ب-ز یک سنت هم به حساب ما پول واریز نکرده است، آیا شما شماره حسابی داده‌اید که به آن پول واریز کنم؟

    متهم نفتی در ادامه دفاعیات خود خطاب به قاضی گفت: برای واریز پول به حساب یک شرکت در یک بانک 2 راه وجود دارد، راه اول این است که پول را در گونی بریزیم و تحویل بانک دهیم و راه دوم هم این است که پول را به حساب کارگزار بانک واریز کنیم، واریز وجه به حساب کارگزار به معنی واریز پول‌ها به حساب بانک و مشتری است.

    وی تاکید کرد: بانک مرکزی باید اعلام می‌کرد که شرکت SCT کارگزار بانک مالزی است اما چون سوال بازپرس اشتباه بوده طبیعتاً پاسخ نیز اشتباه بوده است، نکته جالب اینجاست که بانک مرکزی از این موضوع مطلع بود اما سکوت کرد، اگر مطلع نبود 1.5 میلیون یورو را به حساب SCT نمی‌ریخت.

    وی ادامه داد: ایران در ترکیه و چین حساب دارد و از این حساب‌ها فقط و فقط برای واردات استفاده می‌شود یعنی نه می‌توان پول ریخت و نه می‌توان پول برداشت، مثلاً نفت را به هند می‌دهیم و برنج می‌گیریم و از آنها می‌خواهیم مبلغ این حساب کم شود. در واقع خواسته آنها این است که برای بانک مرکزی در یک بانک فرست‌کلاس در یکی از کشورهای خارجی باز کنم و آنها پول را به آن بانک انتقال دهند و هرجا خواستند منتقل کنند و کارمزد هم ندهند.

    متهم نفتی تاکید کرد: وزیر نفت می‌گوید من جای پول‌ها را نشان دهم، اما وقتی وکلای من می‌گویند حاضریم ضمانتنامه صادر کنیم می‌گویند باید بانک مرکزی تائید کند که این پول‌ها مربوط به فروش سلاح یا هروئین نباشد.

    وی گفت: از طرفی می‌گویند شرکت HK تحریم است و فقط بانک‌های فرست‌کلاس می‌توانند کار انجام دهند، شما که می‌دانید HK تحریم است چرا این حرف‌ها را می‌زنید؟ مسئول امور حقوقی وزارت نفت می‌گوید زنجانی یک سنت هم نریخته، آیا شما حسابی داده‌اید که به آن پول واریز کنم؟

    متهم نفتی تاکید کرد: بخاطر اینکه قدرت خارجی خود را به اثبات برسانم مبلغ 1968 میلیون یورو ضمانتنامه به ذی‌النفعی HK از یک بانک معتبر صادر شده است که فکر می‌کنم دوشنبه یا سه‌شنبه به دست شما برسد.

    نفت را به هرکسی داده‌اید پولش را هم از او تحویل بگیرید/تحریمم توسط آمریکا، انگلستان و اتحادیه اروپا به خاطر خدماتم به ایران بود

    متهم پرونده نفتی افزود: اقتصاد را باید اقتصاددانان ارزیابی کنند و با اطلاعات سنتی قابل قضاوت نیست. تحریم شدن من توسط خزانه‌داری آمریکا، انگلستان و اتحادیه اروپا به خاطر خدماتم به جمهوری اسلامی ایران بوده است.

    ب-ز در ادامه دفاعیات خود گفت: اگر قادر به حل مشکل خود نیستید و آن را تحت عنوان فساد به قوه قضاییه ارجاع می‌دهید حداقل اجازه دهید شفاف‌سازی شود، هیچکس نمی‌داند چه اتفاقی افتاده و همه اطلاعات خود را از رسانه‌ها می‌گیرند و هرچه دروغ و تهمت و افترا است عنوان می‌کنند تا دعوا را به سود خود اعلام کنند.

    وی با بیان اینکه در فعالیت‌های اقتصادی خود توکل به خدا، علم و دانش اقتصادی روز، انسانیت و جوانمردی و درستی را سرلوحه قرار داده بود، افزود: عملکرد اقتصادی من آنقدر شفاف و حرفه‌ای است که قابل نقد نیست. حرفه‌ای‌ها و اقتصاددان‌ها می‌دانند که مبلغ 2 میلیارد یورو برای مجموعه‌ای به بزرگی مجموعه من پول خردی بیش نیست.

    این پرونده را دنیا قضاوت می‌کند و اقتصاددانان به این کیفرخواست لبخند می‌زنند. در این کیفرخواست به جز فقر علمی شاهد تغییر واژه‌ها هستیم.

    متهم پرونده نفتی افزود: اقتصاد را باید اقتصاددانان ارزیابی کنند و با اطلاعات سنتی قابل قضاوت نیست. تحریم شدن من توسط خزانه‌داری آمریکا، انگلستان و اتحادیه اروپا به خاطر خدماتم به جمهوری اسلامی ایران بوده است.

    ب-ز ادامه داد: آقای دیوید کوئن خزانه‌دار آمریکا 8 دقیقه درباره عملکرد من حرف زده و گفته ما در خنثی‌سازی اقدامات ایران از طریق ب-ز بی‌رحمانه برخورد می‌کنیم.

    وی ادامه داد: تمام این کیفرخواست درباره فعالیت‌های بانک مالزی است در حالی که بررسی فعالیت‌های بانک مالزی در صلاحیت این دادسرا نیست و اطلاعاتی از آن ندارد. این کیفرخواست اصلا صورت مسئله ندارد و بازپرس موجبات تحریم را ندیده و یک‌طرفه وارد مسائل فنی شده است.

    شرکت نفت از خرداد 91 تا دی‌ماه سال 91 با من فعالیت داشته است. در صورتی که بیش از 80 شرکت من از سال 80 تا 90 کار می‌کردند و فقط 22 فروند هواپیمای من خرداد 90 در فرودگاه نشست و آن موقع وزارت نفت اصلا من را نمی‌شناخت.

    رئیس دادگاه در واکنش به اظهارات ب-ز درباره بازپرس پرونده گفت: بازپرس این پرونده 10 سال است پرونده‌های مهم را رسیدگی می‌کند و دانشجوی دکتراست. شما حق ندارید توهین کنید و اگر لازم باشد از بازپرس دعوت می‌کنیم تا پاسخ شما را بدهد.

    متهم پرونده نفتی در ادامه ارائه دفاعیات خود اظهار کرد: هیئت وزیران در تاریخ هفتم تیرماه سال 91 مصوبه‌ای را صادر می‌کنند و قرار می‌شود بانک مرکزی از منابع خود و از محل 14.5 درصد که در شرکت نیکو بوده، سرمایه‌گذاری کند.

    وی ادامه داد: از آنجایی که شرکت نیکو در تحریم به سر می‌برد شرکت جدیدی تاسیس و حساب آن در بانک مالزی افتتاح می‌شود.

    وی اضافه کرد: وزارت اطلاعات نامه‌ای به وزارت نفت می‌دهد و می‌گوید تکلیف هزار کشتی که در دریا و برای انبار نفت استقرار دارد مشخص کند و چون این کشتی‌ها فاقد پرچم بودند، احساس خطر می‌شود.

    متهم ادامه داد: تصمیم گرفته می‌شود بار این کشتی‌ها به همان شکل فروخته شود اما چون بارها به چین فروخته و عودت داده شده بود، کسی حاضر نبود بخرد. من با ارتش چین به خاطر ارتباطاتی که داشتم صحبت کردم و توانستیم بارها را در انبارهای آنجا خالی کنیم. این کشتی‌ها بیش از 3 سال بود روی دریا قرار داشت و 3 متر خزه بسته بود تا جایی که وزیر نفت دستور داده بود این محموله‌ها در دشت مدفون یا سوزانده شوند اما اعلام کرده بودند که با آتش زدن محموله‌ها امکان سوختن روستاه‌ها هم وجود دارد لذا اعلام می‌شود شرکت ISO محموله را خریداری و به انبارهای چین، مالزی و دوبی انتقال دهد.

    وی توضیح داد: برای انجام این پروسه باید به عنوان خریدار برات صادر می‌کردم لذا شرکت HK پیش‌فاکتوری را صادر و در قبال فاکتور شماره حساب بانکی مالزی خود را اعلام می‌کند و با ارسال بار به چین و مالزی متوجه شدیم فرستنده نفت و گیرنده یکی است در حالی که محموله را شرکت ISO خریداری کرده بود.

    متهم ادامه داد: در ارتباط با همین مسئله اختلافی بین شرکت نیکو و اداره بین‌الملل نفت پیدا شد و اداره بین‌الملل مدارک را به شرکت نیکو تحویل نمی‌داد لذا بارها طبق قانون در انبار گمرک مالزی و چین تخلیه شد و هیچ مدرکی برای ترخیص ارسال نشد.

    وی افزود: من بعد از 3 ماه مبلغ 50 میلیون دلار هزینه انبارداری را به شرکت HK پرداخت کردم و نگهداری محموله در انبارهای گمرک چین و مالزی 2 ماه دیگر تمدید شد.

    بابک زنجانی گفت: این در حالی است که بارها در جلسه با وزارت نفت دستور داده شده بود که مدارک را بدهم و بارها را برگردانم اما به رغم مصوبات مدارک تحویل شرکت نیکو نشد و تصمیم دیگری گرفته شد مبنی بر اینکه شرکت ISO بابت برات‌هایی که صادر شده مبلغ را به حساب شرکت HK واریز و بعد مدارک را تحویل بگیرد.

    متهم ادامه داد: وزیر نفت مرا صدا زد و گفت تو پول را واریز کن و من مدارک را به تو تحویل می‌دهم، لذا دستور دادم مبلغ 1.9 میلیون یورو به حساب HK واریز نشد اما باز هم مدارک تحویل نشد.

    وی ادامه داد: در تاریخ دی‌ماه سال 91 بانک مالزی از سوی اتحادیه اروپا، خزانه‌داری انگلیس و آمریکا تحریم شد. در تاریخ بهمن 91 بارهای انبار چین فروخته و مقرر می‌شود که از 1.9 میلیون یورو فقط 1.2 میلیون یورو به من مدارک داده شود.

    15 اردیبهشت‌ماه سال 92 وزیر نفت دستور می‌دهد تفاهمنامه‌ای بین شرکت HK و بانک مالزی منعقد شود و برای خروج از تحریم تلاش‌هایی صورت گیرد. در این تفاهمنامه قرار شد به من به عنوان ضامن قرارداد چک ارزی به مبلغ 2 میلیارد و 66 میلیون یورو بدهند و من نیز در قبال آن یک زمین معرفی کنم که زمین واقع در خیابان ایران زمین را معرفی کردم که در کارشناسی‌های صورت گرفته که یکی از کارشناسان آن یکی از وزرای قدیم کشور بود، این زمین یک هزار و 760 میلیارد تومان ارزیابی شد.

    وی ادامه داد: من نیز با آقای م.ش تفاهمنامه‌ای امضا کردم تا او محموله‌های نفتی را به فروش برساند و بابت فروش درصد دریافت کند اما این امر مستلزم آن بود که مدارک بار را تحویل دهند که تا به امروز هیچ مدرکی از شرکت نفت و نیکو نگرفته‌ام.

    متهم پرونده نفتی ادامه داد: با تغییر دولت وزیر نفت جدید اعلام کرد که تفاهمنامه وزیر قبلی اعتباری ندارد و از قوه قضائیه خواست که مرا ممنوع‌الخروج کند و دستگاه قضایی در تاریخ 9 دی سال 92 مرا بازداشت کرد. در حالی که این کار خلاف قرارداد صورت گرفت و من 5 ماه زودتر بازداشت شدم چون چکی که داده بودم مربوط به 5 ماه آینده بود.

    من نیز به دنبال این قضیه در تاریخ 20 اردیبهشت سال 93 وکالت بلاعزل برای انتقال اموالم به وزارت نفت صادر کردم و تاکنون 4 هزار میلیارد تومان از اموال خود را انتقال داده‌ام.

    متهم پرونده نفتی گفت: با توجه به اینکه هیچ باری تحویل نگرفته‌ام اعلام کرد بار را به هرکس تحویل دادید از او تحویل بگیرید. من نه باری تحویل گرفتم و نه باری تحویل دادم که بخواهم پاسخگو باشم. بلکه شرکت نفت باید مدارک را به شرکت HK تحویل دهد تا آنها نیز مدارک را به من برسانند اما شرکت HK هیچ مدارکی دریافت نکرده است.
    آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
    وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #39662
      پاسخ : اخبار

      چهارمین جلسه دادگاه پرونده فساد نفتی علنی برگزار می‌شود



      كاغذپاره‌های احمدی‌نژاد به زنجانی






      بابک زنجانی، م.ش و ح.ف.ه در این پرونده موارد اتهامی بسیاری دارند که باید از آن دفاع کنند. براساس کیفرخواست، اتهامات بابک زنجانی افساد فی‌الارض، کلاهبرداری از شرکت ملی نفت و سازمان تأمین اجتماعی، جعل ٢٤ فقره اسناد بانکی، پول‌شویی و نشر اکاذیب است.
      آفتاب :
      غلامحسین اسماعیلی، رئیس دادگستری کل استان تهران، به خبرگزاری صداوسیما گفت: «دادگاه‌های بعدی بابک زنجانی علنی برگزار می‌شود». همچنین مسئول پیگیری پرونده بابک زنجانی در وزارت نفت در گفت‌وگو با ایرنا از افزایش مبلغ بدهی این متهم از دومیلیارد و ٦٦ میلیون یورو، به دلیل خسارت ناشی از تأخیر در پرداخت، به میزان دومیلیاردو ٨٠٠ میلیون یورو خبر داد و گفت قرار است در جلسه امروز شکایت ٦٠صفحه‌ای این وزارتخانه قرائت شود. پیش‌ازاین سه‌ جلسه در روزهای ١١، ١٢ و ١٣ مهر برگزار و در آن کیفرخواست ٢٣٧ صفحه‌ای علیه سه متهم پرونده قرائت شده بود. بابک زنجانی، م.ش و ح.ف.ه در این پرونده موارد اتهامی بسیاری دارند که باید از آن دفاع کنند. براساس کیفرخواست، اتهامات بابک زنجانی افساد فی‌الارض، کلاهبرداری از شرکت ملی نفت و سازمان تأمین اجتماعی، جعل ٢٤ فقره اسناد بانکی، پول‌شویی و نشر اکاذیب است. همچنین اتهامات م.ش، متهم ردیف دوم پرونده، افساد فی‌الارض، مشارکت در کلاهبرداری، مشارکت در پول‌شویی و اتهامات ح.ف.ه، متهم ردیف سوم این پرونده افساد فی‌الارض، مشارکت در کلاهبرداری از شرکت HK، مشارکت در کلاهبرداری از تأمین اجتماعی و مشارکت در پول‌شویی است. قاضی صلواتی در جلسه دوم و سوم دادگاه خبر از اعلام آمادگی وکلای خارج از کشور زنجانی برای صدور ضمانت‌نامه‌ای در وجه شرکت نفت برای بازپرداخت بدهی او داده بود. همین امر باعث شد اظهارنظرهای متفاوتی در این رابطه شود، اما تاکنون این امر رخ نداده است و برخی افراد مطلع در ایزنجانی ن پرونده چندان به انجام این کار خوش‌بین نیستند.

      بهانه برای صدور ضمانت‌نامه
      وکیل شرکت نفتی اچ‌کی در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه در پیگیری حقوقی پرونده بابک زنجانی، به دنبال برگرداندن بیت‌المال هستیم، گفت متهم برای صدور ضمانت‌نامه، دنبال بهانه است. غلامحسین صادقی‌قهاری گفت: «بابک زنجانی بابت پرداخت بدهی خود، درخواست شماره‌حساب و شماره سوییفت شرکت نفتی اچ‌کی را برای صدور ضمانت‌نامه کرده و گفته است براساس مقررات بین‌المللی این شماره‌ها برای صدور ضمانت‌نامه ضروری است؛ اما بانک مرکزی در پاسخ به استعلام مسئول پیگیری پرونده بابک زنجانی در وزارت نفت اعلام کرد برای صدور ضمانت‌نامه بین‌المللی تنها نام ذی‌نفع کافی است و نیازی به شماره‌حساب و شماره سوییفت نیست». او افزود: «با وجود این برای اثبات حسن نیت شرکت نفت، گفتیم اشکالی ندارد و این ضمانت‌نامه را به نفع شرکت ملی نفت ایران صادر کنید؛ اما این ضمانت‌نامه و بانک صادرکننده‌اش باید به تأیید بانک مرکزی جمهوری اسلامی برسد. بابک زنجانی اعلام کرد براساس مقررات بین‌المللی باید شماره‌حساب و شماره سوییفت بدهید که ما نیز عین این موضوع را از بانک مرکزی استعلام کردیم و بانک مرکزی در پاسخ گفت چنین چیزی صحت ندارد. ما این موضوع را شنبه در جلسه دادگاه مطرح خواهیم کرد».

      کاغذپاره احمدی‌نژاد به زنجانی!
      «جای افراد دیگری که جزء مهره‌های اصلی این پرونده هستند در این دادگاه خالی است؛ درحالی‌که تا این افراد مجازات نشوند، فساد ریشه‌کن نخواهد شد». این سخنان را امیرعباس سلطانی، نماینده مردم بروجن در مجلس که این روزها در رسانه‌ها به عنوان عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی شناخته می‌شود، به خبرآنلاین گفته است. سلطانی در این گفت‌وگو به موارد جالب و البته عجیبی اشاره می‌کند. عضو کمیته پیگیری پرونده زنجانی همچنین درباره احتمال نقش احمدی‌نژاد در این پرونده افزود: «واقعیت این است که فردی همچون بابک زنجانی با این سوابق باید حتما رانت داشته باشد که به اینجا برسد و بدون رانت، طي چنين مسيري امکان ندارد. شاید خیلی از شرکت‌ها بودند که ادعا و قصد فروش نفت را داشتند و شاید توانایی آن را هم داشتند؛ اما هیچ‌گاه با آنها موافقت نشد. زنجانی حتما رانت خیلی قوی‌ای داشته که به چهار وزیر معرفی شده و آنها نشسته‌اند برای او جلسه گذاشته‌اند و تصمیم گرفته‌اند اختیار تجارت نفت را به او بسپارند. این نمی‌تواند خارج از رانت باشد و حتما دراین‌میان رانتی بسیار قوی وجود داشته است». سلطانی می‌افزاید امروز احمدی‌نژاد پاسخ‌گو نیست، چون مدرکی علیه او در این پرونده وجود ندارد. سلطانی درباره احتمال ورود احمدی‌نژاد و اطرافیانش به این پرونده می‌گوید: «می‌گویند احمدی‌نژاد کاغذپاره‌ای به بابک زنجانی داده است و او با همان کاغذپاره این همه کار انجام داده است! اما امروز نه آن کاغذپاره موجود است و نه شاهدی برای اثبات این کاغذپاره وجود دارد. فقط حرف‌هايي گفته می‌شود؛ چیزی که مستند نباشد، نمی‌تواند جرمی را متوجه آقای احمدی‌نژاد کند؛ ضمن اینکه پای هیچ‌یک از این قراردادهای نفتی را احمدی‌نژاد امضا نکرده است؛ البته زنجانی از رانت ایشان به‌قطع‌ویقین استفاده کرده است؛ اما مدرکی نداریم که بخواهیم ادعا کنیم». عضو کمیته پیگیری پرونده زنجانی با اشاره به برخی پشت پرده‌های پرونده، به افرادی اشاره می‌کند که کسی شهامت ندارد نام آنها را بر زبان آورد و می‌افزاید: «چنین کسی که می‌آید وارد سیستم هلدینگ نفتی می‌شود، باید حتما افراد قوی و صاحب‌اختیاری پشت سرش قرار بگیرند و بدون آنها امکان ندارد، بتواند اين‌گونه پيش برود. حال این افراد یا با نام هستند یا بی‌نام. آنچه ما در این مدت به قوه قضائیه گفته‌ايم، اين است که فقط با محاکمه آقای زنجانی، چیزی حل نخواهد شد؛ مگر اینکه دادگاه علنی باشد و کسانی که به نوعی برای او صحنه‌سازی و با او همکاری کرده‌‌اند نیز در این دادگاه محاکمه شوند. من اگر دو، سه نفر از این افراد را برای شما نام ببرم شما قطعا جرئت منتشرکردن این اسامی را نخواهید داشت. ما اعتقاد داریم باید با اینها برخورد شود و این افراد محاکمه شوند وگرنه محاکمه صرف بابک زنجانی فایده‌ای ندارد و چهار سال دیگر دوباره همین افراد، امثال بابک زنجانی‌ها را به وجود می‌آورند. درحالی‌که ما باید با ریشه فساد برخورد کنیم». سلطانی به چند نفر دیگری اشاره می‌کند که باید محاکمه شوند و می‌افزاید: «در کنار زنجانی و علاوه بر او و متهمان دیگر پرونده، آنها هم باید در دادگاه علنی محاکمه شوند. طبيعي نيست کسی با گذراندن سربازی در بانک مرکزی در ١٠ سال، تبدیل به یک میلیاردر در دنیا شود! قطعا پای این مثلث شوم در میان بوده است». سلطانی به روند دادگاه هم اشاره می‌کند و می‌گوید: «وکلای زنجانی با زرنگی خاصی اجازه دادند کیفرخواست قرائت شود و یک ماه فرصت خواستند که بروند سندسازی کنند و مطابق با اتهام‌ها شروع به جمع‌آوری مدرک کنند. این قضیه در دنیا کمتر اتفاق می‌افتد. ضمن اینکه از آقایان تشکر می‌کنم، معتقدم اگر این دادگاه بخواهد رسالت خود را انجام دهد، در فاز بعدی باید علنی برگزار شود و قطعا افرادی که در این پرونده به‌نوعی دخیل بوده‌اند و رانت‌سازان و رانت‌خواران نیز باید محاکمه شوند».

      زنجانی‌ هیچ‌گاه راننده رئیس بانک مرکزی نبوده است
      وکیل شرکت نفت که یکی از شاکیان اصلی پرونده بابک زنجانی است، می‌گوید زنجانی از وضعیت تحریم‌های ظالمانه علیه ایران سوءاستفاده کرده است. غلامرضا مهدوی به تسنیم گفته: «به اعتقاد ما آقای بابک زنجانی متهم است به کلاهبرداری از شرکت ملی نفت، زیرا در شرایط خاص ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرانسانی استکبار علیه جمهوری اسلامی و ملت شریف و صبور ایران اسلامی، از جمله اعمال تحریم‌های نفتی، پولی، بانکی، بیمه و در شرایطی که حتی پرداخت وجه برای خرید کالاهای اساسی کشور با تعذر و مشکلاتی همراه بود و در چنین شرایط سختی، برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب که حسب ادعانامه دادستان، یکی از آنها همین آقای بابک زنجانی بود، وارد میدان شده‌اند». مهدوی می‌افزاید: «مطالبی واهی و غیرواقعی که متهم در نخستین تماس‌های خود به مسئولان ذی‌ربط نفتی و بانکی کشور گفته، در پرونده موجود است. برخلاف گفته وکیل آقای بابک زنجانی، ایشان متهم است که از طریق برخی واسطه‌ها به مسئولان مربوطه نزدیک شده و با حرف‌های واهی و دروغین درباره امکانات و توانمندی خود و اینکه می‌تواند در شرایط تحریم پول جابه‌جا کند یا نفت بفروشد، موجب فریب آنها شده و نفت و پول نقد کشور را به یغما برده و صرف هزینه‌ها و خرید شرکت‌ها و اموال و... در داخل و خارج کشور برای خود می‌کند. بابک زنجانی به صورت هدفمند از این شرایط به‌خوبی به‌نفع شخصی خود و به ضرر بیت‌المال استفاده کرد. لازم است اینجا بگویم وقتی از متهم درباره سوابق قبلی وی سؤال می‌شود، چون می‌داند سابقه‌اش درخشان نیست در پاسخ می‌گوید چرا نبش قبر می‌کنید؟». مهدوی درباره سوابق عجیب زنجانی می‌گوید: «این فرد، پرونده‌ای در رابطه با خرید مال مسروقه دارد که در سوابق کیفری‌اش موجود است. نیروی انتظامی، سابقه قبلی متهم را مشخص کرده و جالب است بدانید آقای بابک زنجانی حداقل از پنج هویت مختلف و نزدیک به هم و فقط برای فریب، استفاده می‌کرده؛ این موارد را پلیس به صورت مستند گزارش داده است. شاید این سؤال در ذهن انسان مطرح شود که چرا یک نفر می‌آید و چند عنوان جعلی برای خود می‌سازد؟ هدفش چیست و چرا این‌قدر شماره شناسنامه‌ها نزدیک به هم است؟ به نظر می‌رسد متهم قصد داشته اگر روزی علت این مغایرت را پرسیدند بگویید به اشتباه عدد ١٦٢٨ (رقم شناسنامه) تبدیل به ١٦١٨ شده است. در واقع متهم با ظرافت و با هدف خاصی حتی شماره‌ شناسنامه‌های جعلی خود را انتخاب کرده است». او درباره ادعاهای گذشته زنجانی مبنی بر رانندگی در بانک مرکزی و دلالی ارز برای این بانک، می‌گوید: «این داستان که او راننده مرحوم آقای نوربخش بوده، کاملا دروغ و ساختگی است و اصلا چنین چیزی وجود ندارد و مسئولان بانک مرکزی رسما اعلام کرده‌اند این موضوع دروغ است و بابک زنجانی هیچ موقع در بانک مرکزی سمت و نه نقشی نداشته است. با شدت‌گرفتن تحریم‌های استکبار علیه ملت ایران و ضرورت جابه‌جایی پول، کار بازار صرافان رونق بیشتری پیدا می‌کند. صراف‌هایی بودند که البته خدمات خوبی به کشور و مردم ارائه کردند و برخی نیز بیشتر به‌دنبال سودجویی بودند. آقای بابک زنجانی نیز ابتدا از این راه وارد می‌شود و به‌تدریج بستر خوبی برای سودجویی بیشتر پیدا می‌کند».
      وکیل زنجانی: عدم‌صداقت موکلم غیرواقعی است!

      در این بین و در هیاهوی برگزاری جلسه چهارم دادگاه که شاکیان پرونده مطالب تازه‌ای بیان می‌کنند، وکیل متهم هم بی‌کار نبوده است. در آستانه چهارمین دادگاه بابک زنجانی؛ رسول کوهپایه، وکیل متهم در گفت‌وگو با تابناک، صداقت‌نداشتن موکل خود را غیرواقعی دانست و گفت: «زنجانی در ابتدای بازداشت درحالی‌که رأی او قطعی نشده بود تا ملزم به رد مال شود، (قبل از آغاز دادگاه) داوطلبانه با انتقال وکالت رسمی همه اموال داخل کشور خود را به وزارت نفت واگذار می‌کند». او همچنین درباره صدور ضمانت‌نامه گفت: «مکاتباتی از سوی من و بابک زنجانی با وکلای وزارت نفت و دادگاه در این زمینه انجام شد که محرمانه است. این درحالی است که رسانه‌ای‌شدن اعلام شماره حساب شرکت HK از سوی طرف مقابل جای تعجب و تأمل دارد. در گفت‌وگویی که یکی از وکلای نفت انجام داده این‌طور القا شده که موکل شماره حسابی خواسته که تحریم است و عملا انتقال پول ممکن نیست، اما همین مصاحبه و تأکید بر مسدودبودن و غیرفعال‌بودن حساب شرکت HK از سوی وکیل شرکت نفت، صحبت‌های موکل بنده از ابتدا تاکنون را تأیید می‌کند». او افزود: «از آنجا که فروشنده محمولات نفتی شرکت مذکور بوده و «ال‌سی»‌های بانکی به ذی‌نفع این شرکت صادر شده است، بنابراین همین شرکت باید شماره حساب بانکی فعال معرفی کند تا امکان صدور ضمانت‌نامه و انتقال وجه ممکن باشد. بنابر تأیید وکیل وزارت نفت، شرکت HK به دلیل تحریم فاقد حساب بانکی فعال است. موضوعی که زنجانی از ابتدا می‌گفت، اما آنها باور نمی‌کردند». کوهپایه در پایان با اشاره به سخنان قبلی زنجانی می‌گوید: «بابک زنجانی قبلا هم گفته بود اگر شرکت نفت توانست یک دلار جابه‌جا کند، من دو میلیارد دلار را منتقل می‌کنم. وکلای شرکت نفت خود بر این امر واقف هستند که به دلیل تحریم‌ها شرکت مذکور نمی‌تواند حساب بانکی فعال داشته باشد، پس چگونه انتظار واریز مبلغ از سوی موکلم را دارند؟»

      دفاعیات زنجانی، مستند یا وقت‌کشی؟
      به‌هرروی، امروز جلسه چهارم دادگاه برگزار می‌شود و ابتدا شاکیان پرونده که تعدادشان کم هم نیست، شکایت‌نامه‌های خود را قرائت می‌کنند و پس از آن نوبت به دفاع متهمان می‌رسد. در دو سال گذشته هر چه بیان شده، سخنان دیگران درباره این پرونده بوده و فقط گاهی از متهم ردیف اول نقل قول‌هایی مطرح شده است. باید دید زنجانی که چندی پیش در واکنش به سخنان وزیر نفت گفته بود در دادگاه با مستندات خواهم گفت که چه کسی حرام‌خوار است، مستنداتی برای دفاع از خود دارد یا باز هم به قول بسیاری افراد مطلع از پرونده، به دنبال وقت‌کشی خواهد بود. وکیل زنجانی خنده‌های او در جلسات قبلی را به دلیل اعتماد به اسناد و مدارکی عنوان کرد که می‌تواند با آنها در برابر اتهاماتش از خود دفاع کند. باید منتظر ماند و مشاهده کرد همان‌طور که بابک زنجانی وعده داده بود در پایان دادگاه همه خواهیم خندید؟

      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • demo
        عضو عادی
        • Jul 2015
        • 195

        #39663
        پاسخ : اخبار

        رئیس پارلمان اتحادیه اروپا در رأس هیئتی پارلمانی شنبه هفته آینده به تهران می‌آید.





        کد خبر: ۵۴۳۵۶31 October 2015


        رئیس پارلمان اتحادیه اروپا در رأس هیئتی پارلمانی شنبه هفته آینده به تهران می‌آید.


        به گزارش خبرگزاری تسنیم، "مارتین شولتز" رئیس پارلمان اروپا در رأس هیئتی پارلمانی در روز شنبه هفته آینده، 16 آبان‌ماه به تهران سفر می‌کند.


        دیدار با علی لاریجانی رئیس مجلس، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه، کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، محمدجواد لاریجانی رئیس کمیته حقوق بشر قوه‌قضائیه و عبدالرضا رحمانی‌فضلی رئیس ستاد مبارزه با موادمخدر بخشی از سفر یک روزه "شولتز" به تهران است.

        نظر

        • ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

          #39664
          پاسخ : اخبار

          مشاور ارشد اقتصادی رئیس‌جمهور سیاست‌های جدید ضد رکود دولت را مسکّن خواند
          نیلی: رسیدن به رونق اقتصاد زودتر از سال 1397 خوش‌بینانه است/ دوره درمان سخت پیش روست




          معاون اول رییس جمهور:


          عده‌ای امید به مردم را نشانه می‌گیرند
          شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶

          معاون اول رییس جمهور گفت: عده‌ای امید به مردم را نشانه می‌گیرند و می خواهند دل مردم را خالی کنند و بگویند قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد اما مطمئن باشید خیلی اتفاقات در کشور خواهد افتاد.






          وی ادامه داد: دولت مصمم به ایجاد شرایط جدیدی بر کشور است. سیستم بانکی از بحران عبور خواهد کرد و بازار سرمایه مشکلات را از پیشرو برمی دارد. برای همه اینها برنامه ریزی و فکر شده و امیدواریم در سال آینده بتوانیم تحولی به وجود بیاوریم.
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

          نظر

          • Hessam
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 1240

            #39665
            پاسخ : اخبار


            ناطق نوری:

            عده ای تندرو می گویند تیم مذاکره کننده باید محاکمه شوند! این مزخرفات چیست؟ / امام حسین(ع) چاقوکش و لات نمی خواهد / برخی از جوان های هیأتی به کشور لطمه می زنند / عده ای نان ولایت را می خورند
            روزی به کسی که خود را ذاکر امام حسین(ع) می نامید گفتیم آیا تو با این همه بددهنی و فحش های بد که از دهانت بیرون می آید ذاکر امام حسین(ع) هستی؟ او پاسخ داد بالاخره امام حسین(ع) چهار تا لات و چاقوکش میخواهد؛ ما هم یکی از آنها!
            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            یه عده تندرو می گویند تیم مذاکره کننده باید محاکمه شوند! این مزخرفات چیست؟ / امام حسین(ع) چاقوکش و لات نمیخواهد / برخی از همین جوان های هیأتی داخلی به کشور لطمه زده اند / عده ای نان ولایت را می خورند
            عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از کسانی که نظراتی را به مقام معظم رهبری منتسب می کنند، گفت: مقام معظم رهبری خط قرمزها را معین کردند و گفتند تیم مذاکره کننده ما آنها را رعایت کردند، اما یه عده انسان بی حساب و کتاب و تندرو می گویند خط قرمزها مراعات نشده و به فرمایشات امام و رهبری عمل نشده است؛ اینها باید محاکمه شوند! این مزخرفات چیست؟ کشور نظام و رهبر حاضر، شجاع و هوشیار دارد، اما ما به جای اینکه در جامعه وحدت ایجاد کنیم و در این شرایط منطقه همدل باشیم این کارها را می کنیم.

            به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری در مراسم شب هفتم رحلت ابوالشهداء عبدالوهاب شاه حسینی که در تکیه نیاوران برگزار شد، با اشاره به ویژگی های شیعیان اظهار داشت: روزی به کسی که خود را ذاکر امام حسین(ع) می نامید گفتیم آیا تو با این همه بددهنی و فحش های بد که از دهانت بیرون می آید ذاکر امام حسین(ع) هستی؟ او پاسخ داد بالاخره امام حسین(ع) چهار تا لات و چاقوکش میخواهد؛ ما هم یکی از آنها! در حالی که امام حسین(ع) چاقوکش و لات نمیخواهد؛ شمر و عمر بن سعد لات و چاقو کش بودند. یاران امام حسین(ع) آنهایی بودند که وقتی شب عاشورا امام حسین(ع) به آنها گفت من بیعتم را از شما برداشتم، هیچ کدامشان نرفتند و این روایات که گفته می شود افرادی رفتند روایت ضعیفی است.

            به نوشته جماران، وی با قرائت این حدیث از امام صادق(ع) که می فرمایند « گروهى مى گویند که من امام آنها هستم . به خدا قسم که من امام آنها نیستم . خدا لعنتشان کند ، هر چه من پرده پوشى مى کنم ، آنان پرده درى مى کنند . من مى گویم : چنین و چنان ، آنان مى گویند : مقصودش فلان و بهمان است . من در حقیقت امامِ کسى هستم که اطاعتم کند»، اظهار داشت: امروز در جامعه ما مقام معظم رهبری یک رهبر شجاع، آزاده، هوشمند و حاضر هستند؛ ایشان بارها گفته اند کسی از طرف من صحبت نکند و نگوید آقا فلان حرف را زده است؛ من اگر نظری دارم خودم می گویم؛ خودم زنده ام! آنوقت عده ای کاسه داغ تر از آش به عنوان پیروان ولی فقیه بلند می شوند و جامعه را متشنج می کنند. آنها می گویند مراد آقا این بود و آقا این را فرمودند؛ چند بار پیش آمده که دفتر ایشان این سخنان را تکذیب کرده است! ایشان علی رغم اینکه گفته اند صریحا خودم نظر می دهم اما عده ای در فلان روزنامه و سایت این حرفها را می زنند.

            ناطق نوری یادآور شد: در همین مساله هسته ای بارها مقام معظم رهبری فرمودند این تیم مذاکره کننده مورد قبول من هستند؛ اینها متدین هستند، وزیر خارجه و همراهانش در جبهه سیاسی در حال جنگ هستند و... مقام معظم رهبری خط قرمزها را معین کردند و گفتند تیم مذاکره کننده ما آنها را رعایت کردند، اما یه عده انسان بی حساب و کتاب و تندرو می گویند خط قرمزها مراعات نشده است به فرمایشات امام و رهبری عمل نشده است؛ اینها باید محاکمه شوند! این مزخرفات چیست؟ کشور نظام و رهبر حاضر، شجاع و هوشیار دارد، اما ما به جای اینکه در جامعه وحدت ایجاد کنیم و در این شرایط منطقه همدل باشیم این کارها را می کنیم. مگر مقام معظم رهبری امسال را سال همدلی و همزبانی نامگذاری نکردند؟ این همدلی و همزبانی است؟ امام صادق(ع) این دسته افراد را لعنت می کنند و می گویند اینها شیعه نیستند.

            رئیس دقتر بازرسی ویژه مقام معظم رهبری سپس با اشاره به این حدیث امام محمدباقر(ع) که می فرمایند: شیعیان سه دسته اند؛ گروهی که خود را به نام ما آراسته می کنند، عده ی دیگر هم نان ما را می خورند، عده ای هم مثل ما هستند و در شیعه بودن خود راست می گویند»، افزود: ولایت و امامت چوب هم دارد؛ یک عده قبل از انقلاب چوب دفاع از ولایت را خوردند؛ آنها زندان رفتند و شکنجه شدند الان هم مردانه ایستاده اند و عده ای شان هم از دنیا رفته اند. اما به تعبیر امام باقر(ع) عده ای نان ولایت را می خورند.

            ناطق نوری با بیان اینکه امام باقر(ع) توصیه کرده اند که تکیه گاه محکمی باشید، گفت: این سخن یعنی از ولایت جلو یا عقب نروید و معتدل حرکت کنید! در این 35 سال آنچه به کشور ما لطمه و صدمه زده است، برخی از همین جوان های هیأتی داخلی خودمان و تندروی ها و افراطی گری ها و دسته و گروه بازی هاست.

            وی با بیان اینکه اگر همه ید واحد باشیم و پشت سر رهبری حرکت کنیم، قدرت خدا با ماست، تصریح کرد: ما نعمت ولایت را داریم. چرا جاهای دیگر نمی توانند متحد شوند؟ زیرا از این نمعت برخوردار نیستند. اما باید بدانیم شیعه مودب است، زبانش تند نیست و فحاش و هتاک نیست. امام باقر(ع) می فرماید «آیا کسی که میگوید شیعه ام همین که بگوید دوست علی(ع) هستم کافی است؟ شیعه با تقواست». یعنی به کسی توهین نمی کند.

            ناطق نوری با اشاره به خصوصیات مرحوم شاه حسینی، به رک بودن و صریح اللهجه بودن آن مرحوم اشاره کرد و گفت: او حرف خود را به هرکس صریح می زد و آزاده بود. آنچه مرا افسون او کرد آزاده بودن او بود؛ او متملق نبود و عاشق امام حسین(ع) بود.

            وی با بیان اینکه مرحوم شاه حسینی از انقلاب توقع نداشت، به شهادت سه تن از پسران او اشاره کرد و ادامه داد: در این سی سال کسی سراغ ندارد آن مرحوم بگوید ما بچه هایمان را دادیم پس سهم ما کجاست؟ علاوه بر پسران ایشان، دختر جوانش هم به کوه رفته بود که ماموران شاه آنها را کتک زده بودند و دختر ایشان پرت شد اما این پدر خم به ابرو نیاورد.

            ناطق نوری گفت: مرحوم شاه حسینی پس از شهادت فرزندان قصد داشت به جبهه برود اما سپاه و... به او اجازه ندادند.

            وی در ابتدای سخنان خود با ذکر برخی روایات و احادیق از ائمه(ع) گفت: یکی از مشکلات ما در ادارات این است که ظرفیت کمی داریم و به محض اینکه میز و قدرت می گیریم برای مردم قیافه می گیریم. اما بدانیم مردم ما چیزی جز احترام نمی خواهند؛ لذا آنها را باید تحویل بگیریم و نباید برای شان کلاس بگذاریم.

            نظر

            • Hessam
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 1240

              #39666
              پاسخ : اخبار

              حفظ بهارستان و پیشروی به سمت پاستور در دستور کار است
              راهکارهای دلواپسان برای خانه نشین کردن مردم در انتخابات اسفند 94
              روش دیگر دلواپسان برای کاستن از حضور مردم این است که آنها را از اصلاح امور ناامید کنند؛مثلاً ممکن است به فلان سینما یا کنسرت قانونی یا سخنرانی حمله کنند و بدین ترتیب به جامعه این پیام را بفرستند که دیدید حضورتان در انتخابات قبلی، فایده ای نداشت؟!
              عصر ایران - اسفند 94 ، در حالی انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می شود که مهم ترین امید جریان دلواپس، ناامیدی مردم از صندوق های رأی است.
              آنها به تجربه می دانند که اگر مردم با تمام توان پای صندوق های رأی بیایند، آنچه از صندوق بیرون می آید ، نام دلواپسان نخواهد بود.
              حضور حداقلی مردم در انتخابات، اما می تواند برایشان معجزه کند چرا که بازی اقلیت را خوب بلد هستند و مثلاً می دانند که در شهری مانند تهران چگونه با 250 هزار رأی می توان به مجلس رفت و بعد به نمایندگی از کل ملت ایران، حتی در برابر منتخب 20 میلیونی ملت ایستاد و طلبکار هم شد!راهکارهای دلواپسان برای خانه نشین کردن مردم در انتخابات اسفند 94

              اما در اینجا یک پارادوکس وجود دارد: از یک طرف باید بر حضور حداکثری مردم به عنوان راهبرد بنیادین نظام تأکید کنند و از سوی دیگر، نگران حضور اکثریت هستند.
              راه حل شان برای حل این تعارض هم مشخص است: اصل شعارهایشان را مبتنی بر حضور حداکثری تنظیم می کنند ولی رویکردهای درونی شعارها را ناظر به طیف های سنتی تعریف می کنند تا فقط آنها را جذب انتخابات کنند.

              راهبرد دیگر این است که از یک سو مردم را به حضور دعوت کنند و از سوی دیگر، حضورشان را مصادره به مطلوب کنند.
              این روشی است که رهبر انقلاب در انتخابات دوره گذشته ریاست جمهوری (خرداد 92)، با آن مقابله کردند و جمله ای واقعاً تاریخی بیان داشتند: "درباره رای دادن، ممكن است بعضی به دلیلی نخواهند از نظام اسلامی حمایت كنند اما از كشورشان كه می‌خواهند حمایت كنند؛ همه باید بیایند "و بدین ترتیب، راه مصادره حضور مردم -حتی به نفع نظام- را بستند و موضوع را به سرنوشت کشور که موضوعی عام تر است ارتباط دادند.

              بدیهی است که دلواپسان، تمایل ندارند ادبیاتی چنین ملی و فراجناحی بر انتخابات حاکم باشد و از این رو ، خواهند کوشید چنین تبلیغ کنند که حضور مردم در انتخابات به منزله تأیید مراتبی نازل تر از "کشور" است.

              این در حالی است که انتخابات نه فقط با سرنوشت نظام که با آینده کشور در ارتباط است و اگر فردی همسو با نظام هم نیست می تواند با رویکرد ملی و برای کشورش و آینده فرزندانش در انتخابات شرکت کند.

              روش دیگر دلواپسان برای کاستن از حضور مردم این است که آنها را از اصلاح امور ناامید کنند و بدین ترتیب در روز انتخابات آنها را در خانه نگه دارند. مثلاً ممکن است به فلان سینما یا کنسرت قانونی یا سخنرانی حمله کنند و مانع از ادامه برنامه شوند و بدین ترتیب به جامعه این پیام را بفرستند که دیدید حضورتان در انتخابات قبلی، فایده ای نداشت و همچنان ما فعال مایشاء هستیم؟!

              امید دیگرشان این است که بتوانند با جوسازی و پرونده سازی، باعث حذف کاندیداهای رقیب از گردونه انتخابات شوند. اینجاست که مسؤولیت شورای نگهبان خطیرتر می شود که مبادا تحت تأثیر جریان های دلواپس قرار گیرد و ناخواسته ابزار سیاسی آنها شوند و نهایتاً باعث کاهش مشارکت مردمی گردد.

              رویکرد دیگر جریان دلواپس که مدت هاست آن را آغاز کرده اند، تخریب دستاودهای دولت به ویژه در خصوص برجام است. آنها می دانند که حرکت ولو نسبی کشور به سمت آرامش و پیشرفت با حل مسأله هسته ای، مهم ترین دستاورد دولت و جریان سیاسی اعتدال است و این، می تواند برگ برنده نیروهای میانه رو در انتخابات آینده باشد. لذا می کوشند این برگ برنده را زائل کنند.
              روش کارشان هم این است که نه تنها برجام را نقد کنند بلکه با پیشدستی، آن را به عنوان یک نقطه منفی جلوه دهند! و بدین ترتیب، اگر نمی توانند بر رأی خود بیفزایند، لااقل از آرای رقیب بکاهند.

              جریان دلواپس امیدوار است بتواند با تمسک به روش های فوق، مردم را از حضور فعال در انتخابات بازدارند و به مدد آرای سنتی خود، بار دیگر مجلس را در اختیار داشته باشد و از سکوی آن بتواند بازگشت به ریاست جمهوری را در سال 96 هدفگذاری کند و آنگاه روز از نو روزی از نو!

              نظر

              • Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

                #39667
                پاسخ : اخبار

                علی مطهری: اینکه کسی به صرف انتقاد به زندان بیفتد نه در اسلام هست نه قانون اساسی
                نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی بر لزوم حل و فصل مسائل سال ٨٨ برای تحقق وحدت ملی تاکید کرد.

                به گزارش ایسنا، علی مطهری در نشستی که با عنوان سیاست داخلی بر محور وفاق ملی از سوی انجمن اسلامی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شده بود اظهار کرد: ما امروز به شدت به وحدت نیاز داریم و یکی از علل اینکه بر حل و فصل مسائل سال ٨٨ تاکید داریم مساله وحدت ملی است؛ زیرا معتقدیم جامعه نباید دو شقه باشد و نباید تفرقه و تشتت وجود داشته باشد.

                وی افزود: اینکه کسی به صرف انتقاد به زندان بیفتد نه در اسلام هست نه قانون اساسی. ما نباید یک استاد دانشگاه را به صرف اینکه انتقاد کرده یا در حمایت از یک گروه منتقد نامه‌ای را امضا کرده است اخراج کنیم.

                مطهری ادامه داد: گاهی نوع برخورد ما از نوع برخورد رژیم گذشته هم بدتر بوده، شهید مطهری در آن زمان به زندان رفت اما بعد از دوره زندان از تدریس محروم نشد، البته بعدا در ارتقای ایشان به استادی برایش مشکل درست کردند که آن هم به شکلی حل شد.

                نظر

                • Hessam
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 1240

                  #39668
                  پاسخ : اخبار

                  اقدامات شرم آور "نابخردان" در حاشیه سفر توریستی استراو و همسر سالخورده اش به ایران
                  تعاریف چنین افرادی از ایران نیز عامل مؤثری در شناساندن کشورمان به جهانیان است کما این که استراو بعد از اقامت در باغ "نمیر"تفت یزد چنین نوشت که باغ ایرانی مفرح و تسکین دهنده اعصاب و ارتقا دهنده روح است.
                  عصر ایران - جک استراو ، وزیر خارجه اسبق انگلیس و نماینده کنونی پارلمان این کشور، هفته پیش به همراه همسر خود، به همراه یگ گروه توریستی به ایران آمد تا از شهرهای شیراز، اصفهان، یزد و کاشان دیدن کند.

                  وزارت خارجه ایران درباره این سفر اعلام کرده بود که استراو نه به عنوان یک مقام سیاسی که به عنوان یک شهروند معمولی به ایران سفر کرده است و هیچ دیداری با هیچ مقامی در ایران نخواهد داشت.

                  قطعاً حضور افراد سرشناس در ایران به عنوان توریست، یکی از مهم ترین عوامل تبلیغ ایران در جهان به شمار می رود چرا که خبرهای مرتبط با این افراد در رسانه ها منتشر می شود و بدین ترتیب، بی آن که ریالی و دلاری هزینه کرده باشیم، زیبایی ها و جاذبه های گردشگری ایران در رسانه های خارجی بازنشر می شوند. همچنین سفر این افراد به ایران، خنثی کننده تبلیغات ضدایرانی در جهان، مانند فقدان امنیت در ایران است.

                  تعاریف چنین افرادی از ایران نیز عامل مؤثری در شناساندن کشورمان به جهانیان است کما این که استراو بعد از اقامت در باغ "نمیر"تفت یزد چنین نوشت که باغ ایرانی مفرح و تسکین دهنده اعصاب و ارتقا دهنده روح است.

                  با این حال، عده ای در این شهرها و برخلاف روح مهمان نوازی و فرهنگ بالای مردمان شان ، فرصت حضور یک چهره معروف در این شهرها را تبدیل به تهدید کردند تا به جای آن که چهره ای موجه و منطقی از ایرانیان ترسیم شود، تصویری بی ادب، فاقد منطق و عصبی از ایران و ایرانیان مخابره شود.

                  این که ایرانیان از سیاست های انگلیس در طول تاریخ آسیب دیده اند و نگاه مثبتی به آن ندارند، امری مسلم است ولی انتظار نمی رفت، تفکیک بین "سیاست های یک کشور" و "سفر خانوادگی و توریستی" برای عده ای اینقدر سخت و طاقت فرسا باشد!

                  واقعاً شرم آور است که یک مهمان خارجی به همراه همسر سالخورده اش با دریافت ویزا و به طور کاملاً قانونی و شفاف به شهرمان بیاید و عده ای علیه مهمان، در برابر هتلش تجمع کنند و داد و هوار بکشند و باعث شوند که مهمان، برنامه سفرش را ناتمام بگذارد و برغم آن که هزینه سفر را پرداخته، آن را نیمه تمام بگذارد!
                  آیا واقعاً مردم ایران این گونه هستند یا عده ای نابخرد ایرانیان را این گونه نشان می دهند؟


                  واقعاً چگونه عده ای که به زور تعدادشان به دهها نفر می رسند به خود اجازه می دهند چنین تصویر زشتی از ایران و مردم ایران ترسیم کنند؟ و سؤال مهم این که چرا در این شهرهای توریستی، نیروی انتظامی در برابر این عده "آبرو بَر" سکوت کرد؟

                  اشتباه نکنید! قصد حمایت از استراو را نداریم، بلکه دغدغه مان تصویری است که یک اقلیت افراطی و اندیشه گریز از ایران و ایرانی ارائه می دهند.
                  وقتی یک گردشگر خارجی با اجازه رسمی و ویزای قانونی جمهوری اسلامی ایران وارد کشور می شود، چگونه یک عده حتی قانون نظام را نیز برنمی تابند و خودشان می برند و می دوزند؟ مگر مملکت قانون ندارد؟

                  بدتر از این ها، بی عملی و انفعال ملال آور نیروی انتظامی است که گویا فکر می کند در برابر اقدامات غیرقانونی این گروه های ظاهر الصلاح و در باطن خرابکار، وظیفه ای ندارد. غافل از آن که ضربه ای که اینان به کشور می زنند، کم از باندهای تبهکار نیست.

                  اصلاً فکرش را کرده اند که اگر در جریان این بلبشو، آسیبی به یکی از گردشگران می رسید، چه هزینه عجیبی بر کشور تحمیل می شود. آیا چنین اقداماتی بسترسازی برای خرابکاری های احتمالی دیگران نیست؟

                  اما بدتر از همه، اظهار نظر برخی افراد صاحب کرسی ، مانند برخی ائمه جمعه و نمایندگان مجلس است. به عنوان مثال به سخن یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره سفر توریستی استراو دقت کنید: «پیش‌بینی ما این است که این برنامه دقیقا بر اساس اهدافی است و آن اهداف به‌دنبال نفوذ در لایه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است.»

                  واقعاً چه باید گفت به این سطح نازل تحلیل؟ آیا فرهنگ، اقتصاد، سیاست و اجتماع ایران بدین حد ضعیف و بدبخت و مفلوک است که اگر یک پیرمرد و همسرش از آثار تاریخی ایران بازدید کنند، در لایه های مختلف ایجاد نفوذ می شود؟!

                  آیا ربط دادن همه چیز به "نفوذ"، تنزل هشدار رهبری درباره مقوله نفوذ در دوران پساتحریم نیست؟ جالب است که مدعیان ولایتمداری، از استفاده ابزاری از بیانات رهبری در راستای منویات خودشان هم نمی گذرند!

                  واقعاً تا کی باید شاهد اقدامات و حرکت های عده ای باشیم که به نام مردم ایران، آبروی مردم ایران را می برند و مدام هزینه سازی می کنند؟
                  کسی به این ها تفهیم کند که اکثر ایرانی ها مانند آنها فکر نمی کنند و آنها ، قیم و سخنگوی مردم ایران نیستند. حد اقلیت بودن شان را بفهمند و پا از گلیم شان درازتر نکنند
                  .

                  نظر

                  • Hessam
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 1240

                    #39669
                    پاسخ : اخبار

                    جهانگیری: دولت برای دوران پساتحریم برنامه ریزی گسترده ای دارد
                    سیاست > دولت - ایرنا نوشت: معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت برای رفع مشکلات اقتصادی پیش روی کشور در دو بخش کوتاه مدت و دوران پساتحریم برنامه ریزی گسترده ای انجام داده است.

                    اسحاق جهانگیری امروز در مراسم بهره برداری از شرکت آریا رنگ درخشان شهرستان خدابنده افزود: دولت خود را برای دوره مهمی آماده کرده است که می تواند در دوران پسا تحریم با برنامه ریزی جدی، انبوهی از سرمایه را وارد کشور کند.
                    وی یادآور شد: هم اکنون غربی ها و سرمایه گذاران به سمت ایران هجوم می آورند و از سوی دیگر منابع مالی بلوکه شده ایران آزاد می شود و به این طریق فرصت مناسبی برای شکوفایی اقتصاد کشور شکل می گیرد.
                    معاون اول رئیس جمهوری گفت : بخش خصوصی در دوران پسا تحریم باید با جدیت وارد شود و از فرصت شکوفایی اقتصادی ایجاد شده استفاده کند.
                    جهانگیری با بیان اینکه بخش خصوصی به دنبال سود و محیط امن برای سرمایه گذاری است گفت: دولت در تلاش برای ایجاد چنین فضایی و ارج نهادن به موقعیت اجتماعی سرمایه گذاران است.
                    وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که میلیون ها جوان بیکار در کشور وجود دارد باید موانع پیش روی سرمایه گذاران برداشته شود تا بخش خصوصی سرمایه خود را برای ایجاد اشتغال قشر جوان کشور وارد حوزه تولید کند.
                    معاون اول رئیس جمهوری گفت: دولت در تلاش برای حمایت و رفع مشکل واحدهای صنعتی است که در شرایط تحریم تحمیل شده به ایران متضرر و متاثر شده اند.
                    جهانگیری ادامه داد: امروز اقتصاد کشور در شرایطی در حال رشد است که قیمت نفت امسال نسبت به سال گذشته افت چشمگیری دارد و برنامه ریزی های لازم برای جلوگیری از تحت تاثیر قرار گرفتن اقتصاد کشور از کاهش قیمت نفت انجام شده است.
                    وی افزود: از نیمه دوم سال 92 شرایطی در کشور ایجاد شد که به رغم وجود تحریم ها اقتصاد کشور رو به رشد گذاشت و نرخ تورم کاهش پیدا کرد.
                    معاون اول رئیس جمهور گفت: بر اثر تحریم ها برخی واحدهای صنعتی با کندی فروش محصولات مواجه شده اند و دولت در تلاش برای حمایت از آنها و تغییر وضعیت موجود است.

                    نظر

                    • Hessam
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 1240

                      #39670
                      پاسخ : اخبار

                      جهانگیری:عده ای به دنبال رواج ناامیدی در کشور هستند
                      سیاست > دولت - معاون اول رییس جمهمور با انتقاد از افرادی که به دنبال رواج یاس و ناامیدی در کشور هستند،‌گفت:‌ هیچ نقطه تاریکی در آینده کشور دیده نمی‌شود که بخواهد به جمهوری اسلامی آسیبی وارد کند.

                      به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری شامگاه شنبه در شورای اداری زنجان گفت: رتبه کسب و کار ایران پیش از آغاز به کار دولت یازدهم در سطح جهان 152 بود که این میزان هفته گذشته بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان ملل به 118 رسیده است.

                      وی یادآورشد: آینده بسیار روشنی پیش روی کشور قرار دارد و در این آینده هیچ نقطه تاریکی دیده نمی‌شود.

                      جهانگیری اظهار کرد: چرا برخی از افراد به دنبال این هستند که نا امیدی و یاس را در کشور رواج دهند در شرایطی که کشور به امید و آینده‌ای روشن نیاز دارد.

                      معاون اول رئیس جمهوری گفت: دولت امسال با موضوعی مواجه شد و آن کاهش چشم گیر قیمت نفت بود که تمام برنامه‌ریزی‌های دولت را تحت شعاع قرار داد.

                      وی خاطر نشان کرد: تا سه سال قبل از دولت یازدهم کشور با پول 100 دلاری به ازای هر بشکه نفت اداره می‌شد و میزان صادرات نفت به دو میلیون و 500 هزار بشکه در روز می رسید.

                      جهانگیری ادامه داد: این در حالی است که میزان صادرات و تولید نفت در دولت یازدهم به یک میلیون بشکه در روز و با قیمت نزدیک به 42 دلار رسیده است.


                      معاون اول رئیس جمهوری گفت: با تمام این شرایط دولت تمام تلاش خود را به کار گرفت تا از تحت تاثیر قرار گرفتن ثبات اقتصادی و تورم در قبال کاهش قیمت نفت جلوگیری کند و در این زمینه موفق عمل کرد.

                      وی تاکید کرد: دولت برای خروج از این وضعیت بر روی توسعه صادرات غیر نفتی تمرکز و از این رو اقدام به تشویق صادرکنندگان و قرار دادن امتیاز برای این اقشار کرد.

                      جهانگیری افزود: برای اجرای این برنامه دولت دستور فعالیت 24 ساعته را به تمام گمرک های مرکزی صادر کرد و خواستار استقبال مدیران از سرمایه گذاران و تشویق صادرکنندگان از سوی آنان شد.

                      معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه دولت برای شرایط پساتحریم سه برنامه را مد نظر قرار داده است، گفت: به حتم با عقل و تدبیر مسائل پیش روی کشور برطرف می شود و در این میان باید به توسعه روابط بین المللی و تعامل با دنیا اندیشید.

                      وی یادآورشد: پس از تحریم‌ها باید به سمت جذب سرمایه گذاران حرکت کرد و مدیران باید آغوش خود را برای استقبال از سرمایه گذاران داخلی و خارجی بگشایند.

                      جهانگیری اظهار کرد: دولت حتی برای افزایش تولید و رفع مشکل بیکاری کشور به دنبال جذب منابع خارجی حرکت کرده است.

                      معاون اول رئیس جمهوری گفت: با پیگیری هایی که در دست انجام است، منابع بلوکه شده کشور آزاد می شود و از سوی دیگر منابع ناشی از ورود سرمایه گذاران نیز به ایران تزریق می‌شود، فقط در این میان نباید نا امیدی را به جامعه تزریق کرد.

                      وی تصریح کرد: امروز مسئولان ملی و محلی واقف هستند که فرصت ها و تهدیدهای جدیدی پیش روی کشور قرار دارد و باید در اجرای برنامه ریزی ها دقت لازم را به کار برد.

                      جهانگیری خاطر نشان کرد: خاورمیانه در شرایط حساسی قرار گرفته است و فعالیت در همین منطقه نیازمند دقت بیشتری است.

                      معاون اول رئیس جمهوری گفت: هیچ نقطه تاریکی در آینده کشور دیده نمی‌شود که بخواهد به جمهوری اسلامی آسیبی وارد کند.

                      وی ادامه داد: امروز دولت در تمامی مسائل پیش روی کشور برنامه ریزی دارد تا بتوان در آینده نه چندان دور به افق ترسیم شده برای نظام اسلامی دست یافت.

                      جهانگیری افزود: بر اثر این برنامه‌ریزی‌ها وضعیت اقتصادی کشور متحول می شود و این موضوع بدین معنا نیست که دولتمردان از تنگناها و سختی‌هایی که امروز گریبانگیر مردم است، بی اطلاع باشد.

                      معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه بدترین وضعیت برای هر دولتی این است که از وضعیت معیشتی مردم بی‌اطلاع باشد و فقط به دادن اطلاعات و آمار کفایت کند، گفت: باید شرایط معیشتی زندگی مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه رو به رشد بگذارد و تنگناهای ملی نیز برطرف گردد.

                      وی تصریح کرد: متاسفانه برخی مشکل‌ها به گونه‌ای هستند که نمی‌توان انتظار داشت که در کوتاه مدت بتوان آنها را برطرف کرد.

                      جهانگیری تاکید کرد: برخی از مسائل پیش روی کشور با آنکه در کوتاه مدت شکل گرفته اند اما امروز برطرف سازی آنها نیازمند صرف زمانی طولانی است.


                      معاون اول رئیس جمهوری گفت: ایران پتانسیل‌هایی دارد که بهره‌برداری از آنها می‌تواند زمینه عبور از شرایط اقتصادی و وضعیت موجود را فراهم کند.

                      وی یادآورشد: یکی از همین ظرفیت‌ها مساله هسته‌ای بود که تیم مذاکره کننده به خوبی توانست در آن به موفقیت دست یابد و حق مسلم ایران را برای ایرانیان حفظ کند.

                      جهانگیری موفقیت در مذاکرات را موفقیتی برای تمام ارکان نظام اسلامی برشمرد و مدیریت رهبری معظم انقلاب که در هر زمان تیم مذاکره کننده را راهنمایی می‌کرد و مدیریت رئیس جمهوری که به خوبی توانایی تحلیل شرایط موجود در عرصه ملی و بین الملی را دارد، را از بزرگترین کمک‌ها برای تیم مذاکره کننده عنوان کرد.

                      معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه رئیس قوه مجریه تیم مذاکره کننده قدرتمندی را انتخاب کرده بود، گفت: گاه ما خود را تحقیر می کنیم، در حالی که ایران از توانایی‌های علمی و شخصیتی بزرگی برخوردار است و اگر از تمامی آنان در عرصه های مختلف بتوان استفاده کرد، به حتم می توان در مقابل تمام مشکلات و مسائل ملی و بین المللی عرض اندام کرد.

                      وی اظهار کرد: هرگز کسی پیش بینی نمی‌کرد که ایران بتواند تمام سران و نمایندگان قدرت های جهانی و رئیس شورای امنیت را وادار به نشستن در پشت میز مذاکره کند و پس از بیان سه خواسته خود به هر سه خواسته نیز دست یابد.

                      جهانگیری خاطرنشان کرد: هرگز شخصی حتی فکر نمی‌کرد که شورای امنیت همه هفت قطعنامه‌ای که به سختی علیه ایران وضع کرده بود بلافاصله پس از یک هفته از مذاکره طی دو ساعت لغو کند.

                      معاون اول رئیس جمهوری گفت: این سطح از مذاکره و چنین موفقیتی در تاریخ جهان بی نظیر محسوب می‌شود و به حتم این موفقیت از آن تمام ملت ایران است.

                      وی ادامه داد: از روزی که توافق اعلام شده، رژیم صهیونیستی لحظه‌ای آرامش نداشته و به تک و تا افتاده است.

                      جهانگیری تاکید کرد: هیچ سابقه‌ای از اختلاف میان آمریکا و رژیم صهیونیستی و حتی اختلاف میان رئیس جمهوری و کنگره آمریکا تا کنون وجود نداشته است که در پی این توافق شکل گرفت و به ثبت رسید.

                      معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه اقدامی را که در زمینه مذاکرات انجام شد را امروز می توان در سطح منطقه خاورمیانه انجام داد و موثر بود، گفت: امروز تمام قدرت های منطقه ای به این نتیجه رسیده اند که موضوع سوریه را بدون حضور جمهوری اسلامی نمی‌توان حل کرد.

                      وی افزود: حتی قدرت‌های جهانی نیز اقرار می کنند که در صورت نبود ایران در نشست های مربوط به برطرف سازی مشکل سوریه، نمی توان پیشرفتی داشت.

                      جهانگیری یادآورشد: امروز می‌توان شاهد بود که پس از حضور چند روزه ایران اسلامی در این نشست‌ها، بررسی ها پیشرفت داشته و به نتایج قابل توجهی دست یافته است.

                      معاون اول رئیس جمهوری گفت: جمهوری اسلامی قادر است در منطقه تاثیرگذار باشد و مسائل منطقه‌ای را برطرف کند.

                      وی با بیان اینکه امروز برنامه‌هایی که برای اجرای قانون اقتصاد مقاومتی پیش بینی می شود باید با سیاست های اصولی پیش برد، به وجود سالانه به میزان نیم میلیارد دلار اسراف در بخش انرژی کشور اشاره کرد.

                      جهانگیری، ایران را یکی از کشورهای برخوردار جهان خواند و انتقال خطوط لوله گاز شهری به تمام روستاها را در جهان بی نظیر عنوان کرد.

                      معاون اول رئیس جمهوری به برگزاری دو انتخابات در سال جاری اشاره کرد و گفت: انتخابات نقطه اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی محسوب می شود.

                      وی مجلس شورای اسلامی را یکی از ارکان و نهادهای مهم قانون گذاری در کشور خواند و حضور گسترده مردمی در این انتخابات را لازمه حفظ اقتدار جمهوری اسلامی برشمرد.

                      نظر

                      • امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

                        #39671
                        پاسخ : اخبار

                        نیروی سر خود وجود خارجی ندارد. هر خری افسار دارد باید دید دست چه کسی است.خود جوش هم الکی میباشد.از قیافه هاشان پیداست خیلی دانا و سیاسی میباشن! آبروی مهمانداری ایرانی را میبرند. یعنی این استرا کلی از این آخوندها اینور آنور تعریف میکند.حالا مزدش را دادن که دیگر نتواند از ایران در مجلس انگلیس دفاع کند.خاک بر سرشان که منافع ملی را با زالوصفتی به باد داده اند.
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #39672
                          پاسخ : اخبار

                          اعتراض به سياه‌نمايی برجام و سانسور اعضای دولت در صداوسیما


                          انتقاد شدید نمایندگان از سرافراز: چرا رسانه ملی را «میلی» و تریبون جبهه پایداری و زاکانی کرده‌اید؟






                          نمايندگان نسبت به بي‌توجهي به همه سلايق در رسانه ملي، شطرنجي‌كردن تصوير دكتر آخوندي، سانسوركرن تصويرحسين فريدون برادررييس‌جمهور در گزارش سيل ايلام، «ميلي» شدن رسانه «ملي» و تبديل آن به رسانه جبهه پايداري و رسانه خاص چهره‌هايي چون عليرضا زاكاني، نقوي حسيني و حميد رسايي اعتراض کردند.
                          آفتاب :
                          صبح امروز رئیس سازمان صداوسیما مهمان جلسه فراکسیون رهروان ولایت بود.

                          به گزارش آفتاب، کمال الدين پيرموذن نماينده اردبيل با بيان اينکه عموم نمايندگان حاضر در جلسه نسبت به سياه نمايي برجام توسط صداوسيما اعتراض کردند، به خبرآنلاین گفته است: اينجانب نيز به جد از رييس رسانه «ميلي تندروها» به جهت سياه نمايي ظالمانه برجام عليرغم حمايت ملت از اين توافق و عدم پخش اظهارات آقايان ظريف و نهاونديان دركمسيون ويژه برجام، انتقاد کردم.

                          به گفته وي، تخريب دولت و مجلس، سياسي نمودن عزاداري تاسوعا وعاشوراي حسيني ايرانيان و اردبيلي هاي حسيني و همچنين تبليغ غيرمتعارف خسران آور پديده شانديز وميزان و حلزون، از ديگر انتقادات وي به سرافراز بوده است.

                          پيرموذن ادامه داد: ديگر نمايندگان نيز نسبت به بي‌توجهي به همه سلايق در رسانه ملي، شطرنجي كردن تصوير دكتر آخوندي، سانسوركرن تصويرحسين فريدون برادررييس جمهوردر گزارش سيل ايلام، «ميلي» شدن رسانه «ملي» و تبديل آن به رسانه جبهه پايداري و رسانه خاص چهره هايي چون عليرضا زاكاني، نقوي حسيني و حميد رسايي اعتراض کردند.

                          نماينده اردبيل با اشاره به اينکه بي مهري به محيط زيست نيز از ديگر انتقادات نمايندگان به صداوسيما بوده است، خاطرنشان کرد: البته ايشان در جواب نمايندگان، توجيه پيشه کرده وبه اقتصاد مقاومتي و ضرورت حسن اجراي برجام و .....اشاراتي داشت.

                          ابوذر ندیمی هم با بيان اينکه حدود 30 تا 40 نفر از نمایندگان با تمرکز بر برجام و پوشش تلویزیونی آن انتقاداتی را در اين جلسه مطرح کردند، به ايسنا گفت: آقای سرافراز سه نکته را مطرح کردند؛ اول اینکه در زمان مذاکرات و بررسی برجام صرفاً بحث پوشش خبری مطرح بوده و نکته دوم اینکه از لحاظ زمانی سعی کردند شرایط متناسبی باشد و موافقین و مخالفین هر یک 50 درصد وقت داشته باشند. از این پس هم تلاش صداوسیما بر اساس فرمایشات رهبری واخواهی این مطالبات است.

                          حسين گروسي عضو فراکسیون رهروان ولایت نيز درباره اين جلسه به ايرنا گفت: در این جلسه سرافراز قول داد تمامی کشور تحت پوشش شبکه های تلویزیون قرار گیرد تا مردم اعتماد بیشتری به رسانه ملی پیدا کنند. همچنین درباره انعکاس صحیح و دقیق اخبار مجلس نیز بحث شد و سرافراز قول داد که تعامل بیشتری با مجلس داشته باشد. همچنین رییس سازمان صدا وسیما گفت که در آینده بسیار نزدیک تمامی شهرستان های استان تهران زیر پوشش شبکه های تلویزیونی با استفاده از فناوری اچ دی قرار خواهد گرفت.

                          به گفته وي، این جلسات تکرار می شود تا مجلس شورای اسلامی بتواند در افزایش بودجه برای ارتقا فناوری های جدید به صدا و سیما کمک کند.
                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #39673
                            پاسخ : اخبار

                            امضای تفاهمنامه با دو شرکت ایتالیایی در بخش حفاری






                            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم به نقل از شرکت ملی نفت ایران، محمدرضا تاکایدی با اشاره به انجام مذاکرات گسترده در حوزه افزایش تبادل دانش فنی با عراق در حوزه صنایع حفاری نفت و گاز، گفت: در حال رایزنی برای انجام فعالیت‌های دیگر در حوزه حفاری در شمال و جنوب عراق هستیم اما با توجه شرایط کنونی عراق این کار کمی مشکل است .



                            قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود تا چند ماه آینده مذاکرات با طرف عراقی به‌منظور امضای قراردادهای جدید در حوزه صنایع حفاری قطعی و نهایی شود، تصریح کرد: علاوه بر این در حال حاضر با چند شرکت ترک برای انجام پروژه‌های حفاری هم به‌صورت اجاره دکل و هم به‌صورت پروژه‌های کلید در دست مذاکره کرده‌ایم .



                            او با تأکید بر اینکه در زمینه تبادل دانش فنی و بحث آموزش با شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی نفت عراق مذاکراتی انجام گرفته است، گفت: بر این اساس شرکت ملی حفاری ایران به‌منظور توسعه همکاری‌ها با شرکت ملی نفت عراق اعلام آمادگی کرده است .



                            تاکایدی با اشاره به جذابیت بازار انرژی ایران برای شرکت‌های اروپایی گفت: شرکت ملی حفاری ایران با شرکت‌های اروپایی همچون انی و سایپم ایتالیا مذاکراتی را آغاز کرده و در این مذاکرات تفاهم‌نامه‌ای نیز مبادله شده است .



                            وی با اظهار اینکه پیش‌بینی می‌شود نتایج مذاکره با شرکت انی و سایپم ایتالیا به‌زودی با مدیریت ارشد این دو شرکت نهایی شود، تأکید کرد: شرکت ملی حفاری ایران به‌منظور اجرای پروژه‌های حفاری در ایران و در خارج از کشور به‌صورت مشارکتی با این دو شرکت ایتالیایی اعلام آمادگی کرده است .



                            قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران با اعلام "علاوه بر این با یک شرکت معتبر آلمانی در خصوص ارائه خدمات حفاری، جذب سرمایه، تبادل تکنولوژی و دانش فنی با هماهنگی شرکت ملی نفت ایران طی جلسات متعددی مذاکره کرده‌ایم" خاطرنشان کرد: آنها در نهایت موافقت کردند چه در زمینه انجام عملیات حفاری و چه در زمینه تعمیرات و بازسازی و تعمیرات اساسی تجهیزات صنعت حفاری با ایران همکاری کنند
                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #39674
                              پاسخ : اخبار

                              رهبر معظم انقلاب:


                              معنی ندارد کشورهای دیگر دور هم جمع شوند و راجع به یک نظام حکومتی و رئیس آن تصمیم بگیرند / مذاکره با امریکا درباره مسائل منطقه معنا ندارد/ در مذاکرات هسته‌ای، دکتر ظریف و همکارانشان آزمون خوبی از سر گذراندند / تدین، مهمترین نقطه قوت وزیر خارجه فعلی





                              حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار وزیر امور خارجه و سفرا و کارداران جمهوری اسلامی، با تبیین «اصول و راهبردهای ثابت و پایدار سیاست خارجی در قانون اساسی و الزامات ناشی از این اصول و سیاستها»، راه حلهای منطقی و مستحکم ایران درباره مسائل مهم منطقه از جمله سوریه، یمن و بحرین را تشریح و تأکید کردند: اهداف امریکا در منطقه، 180 درجه با اهداف ایران، متفاوت است.
                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              معنی ندارد کشورهای دیگر دور هم جمع شوند و راجع به یک نظام حکومتی و رئیس آن تصمیم بگیرند / مذاکره با امریکا درباره مسائل منطقه معنا ندارد/ در مذاکرات هسته‌ای، دکتر ظریف و همکارانشان آزمون خوبی، از سر گذراندند / تدین، مهمترین نقطه قوت وزیر خارجه فعلی است
                              حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار وزیر امور خارجه و سفرا و کارداران جمهوری اسلامی، با تبیین «اصول و راهبردهای ثابت و پایدار سیاست خارجی در قانون اساسی و الزامات ناشی از این اصول و سیاستها»، راه حلهای منطقی و مستحکم ایران درباره مسائل مهم منطقه از جمله سوریه، یمن و بحرین را تشریح و تأکید کردند: اهداف امریکا در منطقه، 180 درجه با اهداف ایران، متفاوت است.

                              به گزارش «انتخاب»، حضرت آیت الله خامنه ای، سیاست خارجی کشور را همان سیاست خارجی نظام در قانون اساسی خواندند و خاطرنشان کردند: این سیاست خارجی متخذ از اسلام و منبعث از اهداف و آرمانهای انقلاب است و مسئولان وزارت خارجه و سفرا و کارداران در حقیقت «نمایندگان، سربازان و خدمتگزاران این اصول و آرمانها» هستند.

                              ایشان در همین زمینه افزودند: سیاست خارجی کشور مانند همه کشورهای جهان بر منافع بلند مدت و اصول و ارزشها استواراست و با رفت و آمد دولتها با سلایق سیاسی گوناگون، تغییر نمی کند، دولتها فقط در تاکتیکها و ابتکارات اجراییِ راهبردهای سیاست خارجی تأثیرگذار و دخیلند.

                              رهبر انقلاب افزودند: همه تاکتیکهای دیپلماسی در دولتهای مختلف باید در خدمت پیشبرد اصول سیاست خارجی در قانون اساسی باشد و نمایندگان سیاسی ایران در خارج، خود را نماینده و مدافع جدی و منطقی سیاستهای نظام بدانند.

                              حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تبلیغات پرحجم بیگانگان درباره «تغییر اجباری یا خود خواسته» در سیاست خارجی جمهوری اسلامی افزودند: این تحلیل خوش خیالانه غربی ها، در حقیقت ناشی از فشار این واقعیت است که سیاست خارجی جمهوری اسلامی، لااقل در سطح منطقه همچون سدّی مستحکم و صخره ای استوار، مانع از یکه تازیهای قدرتهای سلطه گر بویژه امریکا شده است و آنها، همیشه در آرزوی تغییر این سیاستها هستند.

                              رهبر انقلاب سیاستهای امریکایی ها در منطقه بسیار حساس غرب آسیا را، علت اصلی اوضاع نابسامان منطقه برشمردند و افزودند: برخلاف نظر برخی افراد، امریکا بخش عمده مشکلات منطقه است نه بخشی از راه حل مشکلات.

                              ایشان با تأکید مجدد بر اینکه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، ساخته این و آن نیست بلکه مبتنی بر اصول مستحکم قانون اساسی است افزودند: در قانون اساسی، اسلام معیار سیاست خارجی است بنابراین موضع گیری در مقابل کشورها و مسائل مختلف، باید مختصات دینی داشته باشد.

                              حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به دیگر اصول سیاست خارجی در قانون اساسی از جمله تعهدات برادرانه به همه مسلمانان جهان، حمایت بی دریغ از مستضعفان جهان، طرد کامل استعمار و جلوگیری از نفوذ اجانب در همه زمینه ها، حفظ استقلال همه جانبه، دفاع از حقوق همه مسلمانان، عدم تعهد به قدرتهای سلطه گر، روابط صلح آمیز متقابل با دولتهای غیر محارب، خودداری از هرگونه دخالت در امور داخلی ملتها و حمایت از مبارزات حق طلبانه مستضعفان در مقابل مستکبران در هر نقطه از جهان افزودند: این اصول جذاب، نو و والا، ذهن ملتها بخصوص نخبگان را به خود جلب کرده است.

                              ایشان افزودند: سیاست خارجی جمهوری اسلامی با این راهبردها و مختصات، سیاست خارجی انقلابی است و اگر در اجرا با راهکارهای هوشمندانه همراه شود، آثار شگفت انگیزی به همراه می آورد و ظرفیت حل بخش مهمی از مشکلات جهان اسلام را داراست.

                              رهبر انقلاب، با اشاره به برخی آثار مثبت اجرای راهبردهای سیاست خارجی افزودند: اجرای سیاستهای انقلابی در هر زمینه، از جمله عرصه دیپلماسی باعث افزایش اقتدار و تأثیرگذاری، ارتقای جایگاه کشور و عزت و اعتبار ایرانیان در میان ملتها می شود.

                              حضرت آیت الله خامنه ای، با تأکید بر تداوم بی وقفه راهبردهای ثابت سیاست خارجی افزودند: ادعا نمی کنیم به همه اهداف خود رسیده ایم یا حتی نزدیک شده ایم چون اجرای «سیاست خارجی انقلابی» در عمل با برخی غفلتها، کم کاریها، ناهوشمندیها و موانع خارجی همراه بوده است اما جایگاه عزتمند فعلی کشور، مدیون همین سیاستهای حکیمانه است و اگر به این اصول عمل نکرده بودیم، خدا می داند در داخل مرزها، با چه مشکلات و ضربات عجیبی، دست به گریبان می شدیم.

                              حضرت آیت الله خامنه ای در جمع بندی این بخش از سخنانشان، خطاب به مسئولین وزارت خارجه و سفرا و کارداران تأکید کردند: با «استحکام و اقتدار و افتخار»، ادامه اصول انقلابی و راهبردهای ثابت سیاست خارجی را تکرار کنید تا بیگانگان و دنباله های داخلی آنان، به تغییر در سیاست خارجی جمهوری اسلامی دلخوش نکنند.

                              رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان، به الزامات ناشی از پایبندی به اصول و راهبردهای سیاست خارجی پرداختند.

                              ایشان خاطرنشان کردند: توجه داشته باشید که تاکتیکهای سیاست خارجی باید در خدمت مبانی راهبردی باشد نه اینکه به اسم تاکتیک، بر ضد اصول عمل شود.

                              رهبر انقلاب «اعتماد به نفس، صراحت و استحکام در مواجهه با عوامل مخالف و موانع» را از دیگر الزامات سیاست خارجی خواندند و در عین حال افزودند: البته هنر دیپلماسی این است که ایده ها و موانع را طوری بیان کند که تأثیرگذار باشد.

                              ایشان منطق جمهوری اسلامی در مسائل منطقه را دنیاپسند و محکم برشمردند و در تشریح راه حلهای ایران برای این مسائل افزودند: در مسئله فلسطین ما ضمن نفی رژیم غاصب و جعلی و محکومیت شدید فجایع و جنایات روزانه این رژیم، برگزاری انتخابات با حضور همه فلسطینی ها را پیشنهاد کرده ایم که با موازین جاری دنیا نیز کاملاً منطبق است.

                              ایشان افزودند: هر دولتی از دل آرای ملت فلسطین بیرون بیاید تکلیف صهیونیستها و ساکنان سرزمینهای اشغالی را مشخص خواهد کرد البته در مخالفت با پیشنهاد منطقی ما گفته اند این به معنای فروپاشی رژیم غاصب است که طبیعی است این رژیم جعلی باید دچار فروپاشی شود.

                              رهبر انقلاب درباره سوریه نیز تأکید کردند: حرف ما در این زمینه، مستحکم ترین حرفهاست ما معتقدیم معنی ندارد کشورهای دیگر دور هم جمع شوند و راجع به یک نظام حکومتی و رئیس آن حکومت تصمیم بگیرند، این بدعتی خطرناک است که هیچ حکومتی در جهان اجرای آن را درباره خود نمی پذیرد.

                              حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: راه حل مسئله سوریه، انتخابات است و برای اینکار باید با قطع کمکهای نظامی و مالی به معارضین، ابتدا جنگ و ناآرامی پایان پذیرد تا مردم سوریه در محیطی امن و آرام، هرکس را می خواهند انتخاب کنند.

                              ایشان در همین زمینه با رد تجزیه کشورها و تبدیل آنها به واحدهای کوچک قومی افزودند: مرجع قرار دادن یکی از گروههای مسلح برای تصمیم گیری و تشکیل دولت، منطقی و مورد قبول نیست و اینگونه فرمولها عملاً باعث ادامه یافتن جنگ می شود.

                              حضرت آیت الله خامنه ای درباره عراق نیز گفتند: تقسیم این کشور به مناطق عرب شیعه، عرب سنی و کُرد، کاملاً مخالف منافع مردم، عملی نشدنی، بی معنا و غیرقابل قبول است.

                              ایشان خاطرنشان کردند: وحدت سرزمینی، تمامیت ارضی عراق و مرجع بودن آرای مردم، اصول راه حل ایران درباره عراق است.

                              رهبر انقلاب درباره یمن نیز افزودند: قطع فوری جنایات سعودی و آغاز گفتگوهای یمنی – یمنی، می تواند پایان بخش درگیریهای این کشور باشد.

                              ایشان خاطرنشان کردند: رفتار سعودی ها در یمن و سوریه، یک بام و دو هواست آنها درباره یمن می گویند به درخواست رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن در این کشور دخالت نظامی کرده اند اما درباره سوریه حاضر نیستند به درخواست رئیس جمهور قانونی این کشور، از حمایت از معارضین مسلح دست بکشند.

                              رهبر انقلاب درباره بحرین نیز افزودند: مردم بحرین هیچ چیزی جز حق رأی و حق انتخاب نمی خواهند و ما این درخواست آنها را منطقی می دانیم.

                              حضرت آیت الله خامنه ای پس از بیان راه حلهای جمهوری اسلامی برای حل مشکلات منطقه افزودند: عامل اصلی این ناامنی ها، حمایت امریکا از رژیم صهیونیستی و گروههای تروریستی است و این سیاستها با سیاستهای جمهوری اسلامی صد و هشتاد درجه متفاوت است.

                              رهبر انقلاب با رد مذاکره با امریکا درباره مسائل منطقه ای، خاطرنشان کردند: امریکایی ها، دنبال تحمیل منافع خود هستند نه حل مسائل، آنها می خواهند 60، 70 درصد خواسته هایشان را در مذاکره تحمیل کنند و بقیه اهدافشان را هم بطور غیرقانونی، عملاً اجرا و تحمیل کنند پس مذاکره چه معنایی دارد؟

                              ایشان در ادامه سخنانشان توسعه مستمر روابط با همسایگان، کشورهای اسلامی و کشورهای افریقایی را از دیگر الزامات سیاست خارجی برشمردند.

                              حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین تعبیر رزمندگان و جنگ‌آوران خطوط مقدم در عرصه بین‌الملل را شایسته شغل و شأن مسئولان و کارکنان وزارت خارجه خواندند و افزودند: وزارت خارجه با توجه به اهداف و وظایف خود بخوبی فعال است و به‌خصوص در تجربه اخیر مذاکرات هسته‌ای، آقای دکتر ظریف و همکارانشان آزمون خوبی، از سر گذراندند.

                              رهبر انقلاب با تحسین تلاش و جدیت تیم مذاکره کننده گفتند: احساس قدرت و نشستن در مقابل 6 قدرت جهانی، دفاع از اهداف و تثبیت حضور و وجود خود به طرفهای مقابل، از جمله نقاط قوت مذاکره کنندگان کشورمان در مذاکرات هسته ای بود.

                              ایشان، تدین را مهمترین نقطه قوت آقای ظریف خواندند و افزودند: بنده مکرر برای شما عزیزان دعا می‌کنم.

                              رهبر انقلاب افزودند: در اجرای برجام نیز باید نکات مهم و مورد نظر را دنبال کنید که تحقق این موارد هم امکان‌پذیر است، همچنانکه آقای رئیس‌جمهور نیز به بنده گفتند دستیابی به برخی از نتایج ابتدا باورپذیر نبود اما شما ایستادید و ما هم ایستادیم و ممکن شد.

                              بخش سوم و پایانی بیانات حضرت آیت الله خامنه‌ای، توصیه‌ها و تذکراتی خطاب به سفیران و نمایندگان جمهوری اسلامی در خارج از کشور بود.

                              «تثبیت و تکیه بر مؤلفه‌های قدرت و اقتدار ملی» از جمله «نقش پر رنگ و تعیین کننده مردم در کشور»، «نیروی انسانی کارآمد، زبده، جوان و پر شمار» و «پیشرفتهای شگفت‌انگیز علمی و فناوری»، «پایبندی عمیق سفیران و نمایندگان خارجی به موازین دینی و روحیه انقلابی»، و
                              «استفاده از ظرفیت کشورهای عدم تعهد و نقش آفرینی در تحقق اقتصاد مقاومتی از جمله این توصیه ها بود.

                              پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، دکتر ظریف وزیر امور خارجه با اشاره به شرایط حساس منطقه، تاکید کرد: دستورات و خطوط ترسیم شده از جانب رهبر معظم انقلاب مبنای کار وزارت خارجه بوده و در دوران پسابرجام نیز نامه اخیر ایشان به رییس جمهور در مورد نحوه اجرای برجام مبنای کار خواهد بود.

                              دکتر ظریف با اشاره به توجه وزارت امور خارجه به مسئله مقابله با نفوذ و همچنین اجرای اقتصاد مقاومتی، گفت: در همایش امسال سفرا و کارداران تلاش می کنیم از وضعیت کنونی برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی و نیز تقویت جریان مقاومت در منطقه و حل و فصل مشکلات غرب آسیا بر اساس موازین مورد نظر جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم.
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

                                #39675
                                پاسخ : اخبار

                                /یک لحظه مکث/
                                ابتکار فرزندان معاونانش را هم استخدام کرد + سند


                                ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست علاوه بر استخدام سفارشی افراد دیپلمه، فرزندان معاونان خود را هم استخدام سازمان کرده است.


                                خبرگزاری فارس- گروه جامعه: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون همواره انتقاداتی نسبت به عملکرد معصومه ابتکار در مقام ریاست سازمان محیط زیست وجود داشته است که این انتقادات بیشتر در زمینه سوء مدیریت ابتکار در زمینه مسائل زیست محیطی بود تا اینکه کارکنان سازمان هم بالاخره صدایشان درآمد و نسبت به وضعیت معیشتی و رفاهی خود معترض شدند.

                                در این تجمع که در مقابل در سازمان محیط زیست برگزار شد، موضوعاتی از جمله وضعیت معیشتی کارکنان، تبعیض در میان مدیران و کارکنان و اقدامات غیر قانونی مسئولان سازمان مورد اعتراض کارمندان قرار گرفت، یکی از موضوعاتی که در این تجمع به آن اشاره شد استخدام‌های غیرقانونی این سازمان بود در شرایطی که سایر کارکنان هنوز افزایش حقوق‌های خود را دریافت نکرده‌اند، این موضوع از سوی معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تکذیب شد، اما کارکنان معترض در نامه‌ای که به کمیسیون اصل 90 ارسال کردند این اسامی را اعلام کرده‌اند تا از سوی مراجع ذیصلاح مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

                                نکته قابل تأمل در این اسامی شباهت میان نام خانوادگی برخی کارکنان سازمان محیط زیست و افرادی است که در دوره ریاست ابتکار به استخدام سازمان محیط زیست درآمده‌اند.

                                برخی از این اسامی عبارت است از: سارا تنها لیسانس کشاورزی گرایش آب و خاک (فرزند مهرگان معاون امور اداری سازمان)، سهند دبیری لیسانس منابع طبیعی (فرزند دبیری معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست)، سیامک نبوی فوق دیپلم روابط عمومی (از فرزندان یکی از بازنشستگان)، سیده نرجس خاتون قوامی قمیشلویی لیسانس زیست‌شناسی (فرزند قوامی مشاور ابتکار)، سید رضا احمدیان لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات (فرزند مسئول دفتر تهرانی رئیس مرکز بودجه و تحولات اداری) و ...


                                نظر

                                در حال کار...
                                X