اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

    #37411
    پاسخ : اخبار

    سروش محلاتی در مراسم سالگرد شهید بهشتی در کانون توحید:

    قبل از منافقین مقدس نماها شهید بهشتی را تکفیر کردند/ بهشتی برتری اشخاص به ارزش ها را مصیبت می دانست

    پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران
    یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به انتقادهای شهید بهشتی از روابط مرید و مرادی، گفت: شهید بهشتی خیلی دل خوشی از کلمه روحانی نداشت و می‌فرمود همه باید کمک کنند تا رابطه روحانی و مردم از رابطه ذلت آور، منحرف و منحط مریدی و مرادی به رابطه عالم و متعلم تبدیل شود؛ چرا که ما انقلاب کردیم که این رابطه‌ها را تصحیح کنیم.

    به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، حجت‌الاسلام والمسلمین سروش محلاتی در مراسم بزرگداشت آیت الله شهید دکتر بهشتی که به مناسبت هفتم تیر سالروز شهادت او و 72 تن از یاران انقلاب در کانون توحید تهران برگزار شد به ابعاد شخصیتی و اندیشه های این شهید بزرگ پرداخت و اظهار کرد: سالگرد شهدای هفتم تیر و شهید بهشتی از آن جهت حائز اهمیت است که فرصتی پدید می آید تا بار دیگر به افکار و اندیشه های این بزرگوار پرداخته شده و از فراموشی و نسیان آن اهداف و برنامه ها جلوگیری کرد. می خواهیم به آن بزرگوار بگوییم که بعد از گذشت 35 سال همچنان بر آن عهد و پیمان وفاداریم و بر روی آنها استقامت و پایداری خواهیم کرد.

    وی افزود: آنچه شهید بهشتی را با دیگران متمایز کرده، مسئله حریت و شجاعت او است.

    خلأ حریت شهید بهشتی قابل مشاهده است

    سروش محلاتی با بیان اینکه حریت و شجاعت را باید از دو زاویه مورد بررسی قرار داد، افزود:‌ یک جنبه حریت به معنای عام آن است که برای هر انسانی کمال و فضیلت تلقی می‌شود و دیگری حریت به معنای خاص که برای یک عالم دینی، روحانی و مبلغ دین لازم است که می‌توان آن را حریت صنفی و حرفه ای نامید.

    وی با اشاره به اهمیت جنبه دوم حریت؛ حریت صنفی در تبلیغ را یکی از ضروری ترین مباحث دانست و افزود: اکنون بیش از هر زمان دیگری خلأ حریت شهید بهشتی را در این صنف مشاهده می کنیم.

    در فرهنگ قرآن مساله تبلیغ اساسی ترین وظیفه انبیاست

    این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیاتی از سوره احزاب اضافه کرد: وظایف و رسالت انبیا در این سوره آمده و شرایط لازم برای آن بیان شده است و نتیجه این رسالت تابع برخورداری از این شرایط است. شاخص های حریت که از این آیه استنباط می شود در زندگی شهید بهشتی به شکل عینی مشاهده می شود.

    سروش محلاتی با بیان اینکه در فرهنگ قرآن مساله تبلیغ اساسی ترین وظیفه انبیا محسوب می شود، عنوان کرد: موضوع تبلیغ مساله مهمی است که بر عهده انبیای الهی گذاشته شده است و تنزل و ترقی از تبلیغ مورد قبول خداوند نیست. شیخ الطایفه فرمود که تبلیغ نکردن یعنی حقیقت دین را نرساندن که کتمان دین محسوب می شود. خداوند از انبیا تعهد گرفته است که مبادا حقیقت دین را کتمان کنند. حقیقت دین باید به مردم رسانده شود و هیچ پیامبر و غیرپیامبری حق کتمان این حقیقت را ندارد. در صورت کتمان این حقیقت آیه ای با لحن تند و شدید آنان را مورد خطاب قرار می دهد.

    کتمان برخی افعال حلال از روش های علمای اهل کتاب بود

    وی با بیان اینکه تجربه کتمان حقایق دین توسط علمای اهل کتاب وجود داشته است، افزود: عده ای از علمای دین وجود داشتند که حقیقت دین را می دانستند و آن را کتمان می کردند. قرآن آنها را با اشد وضع توبیخ می کند. چرا کسی که در جایگاه تبلیغ قرار دارد نباید تبلیغ کند؟ در سوره بقره نیز آمده است: کتمان دین می کردند تا به امور دنیایی برسند. علامه طباطبایی در تفسیر المیزان در مورد این آیه می گوید: برخی علمای اهل کتاب روششان این بود که بخشی از حلال ها را کتمان می کردند و به مردم نمی گفتند چه کارهایی حلال است تا ژست مقدس مآبی خود را حفظ کرده باشند. کتمان حلال ها جزو مشکلاتی بود که وجود داشت. چرا باید مردم را از مباحات محروم کرد و اینقدر حرام تراشی کرد؟! خداوند در پاسخ به آنها می گوید شما شکم های خود را از آتش پر می کنید.

    سروش محلاتی با بیان اینکه مبلغ پیام خود را به مردم نمی رساند بلکه پیام خدا را باید به مردم برساند، اضافه کرد: در اینجا شخص مطرح نیست و اگر کسی در جایگاه تبلیغ قرار می گیرد باید پیام خدا یا رسالات الله را به مردم برساند. آنجا که پیامبر اکرم وارد شده و حضرت علی(ع) را معرفی می کند نیز رسالات الله را بجا می آورد. درحقیقت مبلغ، مبلغ رسالات الله است.

    وی با تاکید بر اهمیت تبلیغ در دین تصریح کرد: تبلیغ کار خیلی بزرگی است و این توهم است که فکر کنیم کاری عادی است و فکر کنیم تبلیغ فقط استفاده از زبان برای رساندن دین به مردم است.

    شهید بهشتی نازلترین و کم اثرترین نوع تبلیغ را تبلیغ با استفاده از زبان و گفتار می دانست

    این شاگرد شهید بهشتی به ماهیت تبلیغ از نگاه شهید بهشتی پرداخت و ادامه داد: بزرگترین تفاوت آیت‌الله بهشتی با دیگران این بود که نازلترین و کم اثرترین نوع تبلیغ را تبلیغ با استفاده از زبان و گفتار می دانست و معتقد بود عالم دین باید نمونه عملی از اسلام را در زندگی خود نشان بدهد. نه اینکه صرفاً متمرکز بر تبلیغ زبانی شود.

    سروش محلاتی با طرح این پرسش که چرا با وجود این همه تبلیغ در رسانه و وجود شبکه های مختلف و تریبون ها باز هم در این عرصه موفقیت لازم را نداریم؟ گفت: شهید بهشتی می‌گوید ما انتظار بیش از حد از حرف داریم .ایشان همان زمان خودشان نیز این نوع تبلیغ را آفت دین می‌دانستند و می گفتندکه یکی از آفت های زندگی ما رواج بازار دعوت زبانی و قلمی و کسادی بازار دعوت عملی است.

    پخش تبلیغ زبانی از شبکه ها ضد تبلیغ است

    وی با بیان اینکه تبلیغ زبانی که مردم را در این شبکه و آن شبکه بمباران می‌کند، خود نوعی ضدتبلیغ است، گفت: باید همه رفتارها حالت عملی به خود بگیرد.

    این استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به دیدگاه و عقاید شهید بهشتی در مورد روحانیت و رابطه آنها با مردم اشاره و تصریح کرد: شهید بهشتی خیلی دل خوشی از کلمه روحانی نداشت و می‌فرمود همه باید کمک کنند تا رابطه روحانی و مردم از رابطه مریدی و مرادی به رابطه عالم و متعلم تبدیل شود؛ چرا که ما انقلاب کردیم که این رابطه‌ها را تصحیح کنیم.

    شهید بهشتی معتقد بود: از مصیبت‌های زمان ما این است که اشخاص جانشین ارزش‌ها شوند

    محلاتی افزود: آن زمان یعنی در سال 1359 شهید بهشتی اخطار دادند که یکی از مصیبت‌های زمان ما این است که اشخاص کم‌کم جانشین ارزش‌ها می‌شوند و این خطرناک است. انقلاب ما انقلاب ارزشهاست. ایشان بارها تذکر داده بودند که مبادا ما را به جای ارزشها بنشانید. ایشان موقعی نگرانی خود را ابراز می کردند که تنها دو سال از انقلاب گذشته بود.

    این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: شهید بهشتی می‌گفت برخی از عالمان دینی ما بیشتر به طاغوتی‌ها شبیه هستند تا مردم. البته این به دلیل این است که مردم ما خود طاغوت‌پرورند و تا مردم نپذیرند و زیر بار طاغوت نروند، محال است هیچ اتفاقی بیفتد. ما باید مردم را از فرهنگ طاغوت پروری برحذر داریم.

    سروش محلاتی با اشاره به ویژگی های شهید بهشتی افزود: ریشه آزادمنشی و حریت شهید بهشتی به گونه‌ای است که هرکسی نمی‌تواند در این وادی قدم بردارد؛ چرا که فیلسوف، عالم و مفسر قرآن زیاد است، اما عالم دینی با این حریت که بتواند اینگونه سخن بگوید بسیار کم است.

    عالم دینی با حریت شهید بهشتی کم داریم

    این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در حال حاضر عالم کم نداریم، فقیه و مجتهد کم نداریم، اما عالم دین با حریت شهید بهشتی که بتواند چنین سخن بگوید کم داریم. ما رفوزه شده‌ایم. این رفوزه شدن نیز تعبیر شهید مطهری است که معقتد بود 99 درصد رفوزه‌ایم. عالم دین نباید تحت فضاسازی جهال و عوام الناس قرار گیرد.

    قبل از منافقین مقدس نماها شهید بهشتی را تکفیر کردند

    این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: پیش از اینکه منافقین تیرهای خود را به سوی شهید بهشتی شلیک کنند، افراد مقدس نما در همین تهران وی را هدف قرار داده و شهید بهشتی را تکفیر کردند، اما حریت شهید بهشتی سبب شد از همه این اتهامات استقبال کند و اندکی از مواضع حق‌طلبانه خود کوتاه نیایید.

    سروش محلاتی تأکید کرد: شهید بهشتی اندکی به دنبال سوءاستفاده از عوام نبود که با استفاده از آنان بخواهد برای خود جاه، مقام و منزلتی ایجاد کند.

    سروش محلاتی با بیان خاطره ای منتشر شده از شهید بهشتی اظهار کرد: شهید بهشتی نه خود دست کسی را می بوسید و نه اجازه می داد کسی دست او را ببوسد و به فرزندان خود هم سفارش کرده بود که هرگز دست کسی را نبوسند. اما حالا دست‌بوسی که رواج دارد پابوسی هم به آن اضافه شده است.

    این مراسم با نزدیک شدن به اوقات اذان مغرب با سخنان کوتاه علیرضا بهشتی فرزند شهید بهشتی که با تشکر از حاضرین در جلسه همراه بود پایان یافت.

    گفتنی است در این مراسم که با استقبال خوبی مواجه شده بود، شخصیت‌های مختلفی از جمله حجت‌الاسلام سید عبدالله فاطمی‌نیا ، حجت‌الاسلام سیدمحمود دعایی، نجفقلی حبیبی، محمدرضا عارف علیرضا محجوب، غلامحسین کرباسچی، فرشاد مؤمنی ، محمد کیانوش‌راد، محمد مطهری، مجتبی مطهری، حجت‌الاسلام نقویان، حجت‌الاسلام رضوی‌یزدی، سید حمید کلانتری، غلامعلی رجایی، محسن هاشمی رفسنجانی، فیض‌الله عرب‌سرخی، علی‌اکبر اولیا و مرتضی الویری نیز حضور داشتند.

    نظر

    • Hessam
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 1240

      #37412
      پاسخ : اخبار

      پرونده مرتضوی در مرحله صدور قرار و ارجاع به دادگاه
      وکیل جمعی از کارگران در تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: پرونده مرتضوی در مرحله صدور قرار قانونی و ارجاع به دادگاه است.
      پرونده مرتضوی در مرحله صدور قرار و ارجاع به دادگاهوکیل جمعی از کارگران در پرونده تامین اجتماعی از مراحل نهایی تحقیقات مقدماتی پرونده سعید مرتضوی و ارجاع آن به دادگاه خبر داد.

      مصطفی ترک‌همدانی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما در مورد آخرین وضع رسیدگی به پرونده تخلفات سعید مرتضوی اظهار داشت: پرونده رئیس اسبق سازمان تامین اجتماعی در مرحله پایانی تحقیقات مقدماتی قرار دارد.

      وی افزود: محتوای پرونده مرتضوی محرمانه است و از بیان جزئیات آن معذورم.

      وکیل جمعی از کارگران در تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: پرونده مرتضوی در مرحله صدور قرار قانونی و ارجاع به دادگاه است.

      براساس این گزارش؛ پرونده سعید مرتضوی با اتهامات مختلفی در دستگاه قضایی در دست رسیدگی است که بخشی از آن به جریان بازداشتگاه کهریزک و بخشی نیز مربوط به تخلفات وی در دوره تصدی ریاست سازمان تامین اجتماعی است.

      همچنین این پرونده که علاوه بر متهمان بسیار، شاکیان خصوصی زیادی نیز دارد، از طرح تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تامین اجتماعی شکل گرفت.

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

        #37413
        پاسخ : اخبار

        کاهش سرمایه‌گذاری خارجی در ایران پس از ژنو

        سایت عیارآنلاین در گزارشی به بررسی وضعیت در حال رکود شاخص‌های صنعتی، آمار تجارت متعادل بهاره، لزوم حمایت از کالای داخلی، بازپرداخت وام ارزی تولید‌کنندگان و کاهش چشمگیر سرمایه‌گذاری در ایران پس از توافق ژنو پرداخت

        به گزارش سرویس صنعت، معدن وتجارت عیارآنلاین، بسته خبری صنعت، معدن و تجارت این‌هفته به بررسی وضعیت در حال رکود شاخص‌های صنعتی، آمار تجارت متعادل بهاره، لزوم حمایت از کالای داخلی، بازپرداخت وام ارزی تولید‌کنندگان به بانک‌ها و کاهش چشمگیر سرمایه‌گذاری در ایران پس از توافق ژنو پرداخته است.

        آمار بهاره صنعت، معدن وتجارت

        بهار امسال با رشد ۶٫۷ درصدی شاخص کل تولید کارگاه‌های بزرگ صنعتی به پایان رسید. به گزارش بانک مرکزی از مجموع ۲۴ گروه صنعتی، ۱۴ گروه نسبت به سال قبل رشد تولید داشته‌اند و ۱۰ گروه صنعتی همچنان در رکود به سر می‌برند که در این بین صنایع تولید وسایل نقلیه موتوری، بیشترین میزان رشد را تجربه کرده است. طبق همین گزارش، ارزش افزوده صنعت نیز رشد ۷/ ۶ درصدی را تجربه کرد.



        انجمن جهانی آهن و فولاد نیز اعلام کرد تولید فولاد ایران در ۵ ماه نخست سال جاری میلادی با رشد ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شد و به ۶ میلیون و ۸۲۰ هزار تن رسید. گرچه تولید فولاد رشد داشته‌ اما به گفته کارشناسان با این میزان رشد هرگز به میزان تولید فولاد در سند چشم انداز نخواهیم رسد.

        طبق اعلام گمرک، حجم تجارت خارجی ایران در سه ماهه اول سال به ۲۱ میلیارد و ۲۱۴ میلیون دلار رسید که از این میزان ۱۰ میلیارد و ۸۶۷ میلیون دلار کالا به سایر کشورها صادر و در مقابل ۱۰ میلیارد و ۳۴۷ میلیون دلار کالا وارد کشور شده است. این آمار علاوه بر نشان دادن تراز مثبت حدود نیم میلیارد دلاری در این مدت، حاکی از این است که همچنان رتبه‌های نخست واردات کشورمان در این مدت به دو نهاده دامی یعنی ذرت و کنجاله سویا و دو کالای اساسی یعنی برنج و گندم اختصاص دارد.

        نکته حائز اهمیت دیگر این است که برخلاف گذشته، خودرو دیگر جایی در میان پنج قلم عمده وارداتی ندارد. البته بحث کیفیت خودرو همچنان مسئله است. علی لو عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به واردات قطعات بی‌کیفیت خودرو تاکید کرد. نعمت زاده هم با اشاره به کیفیت پایین خودروهای داخلی اظهار داشت: از صف خودروهای صفر کیلومتر مقابل تعمیرگاه‌ها خجالت می‌کشم.

        توافق ژنو نتوانست سرمایه گذاری خارجی در ایران را زیاد کند!

        به گزارش کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در نخستین سال اجرای توافق ژنو، سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به میزان ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون دلار بوده که بیانگر کاهش ۳۱ درصدی است. همچنین در این زمینه رتبه ایران در رده بندی جهانی ۱۴ پله سقوط کرد.


        پس از توافق ژنو، مسئولان اعلام کردند شرایط برای همکاری تجاری و اقتصادی ایران با دیگر کشورها به مراتب بهبود خواهد یافت. اما این گزارش نشان می‌دهد به رغم اتخاذ سیاست‌های هماهنگ با سرمایه‌گذاری خارجی و ارتباطات نزدیک با قدرت‌های بزرگ اقتصادی جهان، عملا وضعیت سرمایه‌گذاری خارجی در کشور نسبت به دوره‌های گذشته افت چشمگیری پیدا کرده است!


        پروژه اختلاف وزارت صنعت با شورای پول و اعتبار کلید خورد

        مناقشات وزارت صنعت با سازمان‌ها، دیگر تبدیل به امری طبیعی شده است. پس از وزارت جهاد، سازمان مدیریت، شورای رقابت و سازمان گسترش و نوسازی این‌بار نوبت به شورای پول و اعتبار رسیده است. موضوع درگیری؛ بازپرداخت وام ارزی تولید‌کنندگان به بانک‌ها است.

        اما درخصوص آخرین وضعیت، محمدرضا نعمت‌زاده با بیان اینکه « ظاهرا رئیس کل بانک مرکزی با این موضوع موافقت ندارد»، گفت: «تسویه حساب وام‌ها با نرخ روز گشایش یا نرخ دیگری که مدنظر دولت باشد، در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار گرفته است».

        همچنین رئیس‌زاده، دبیر انجمن نساجی خبر داده که نامه‌هایی به کمیسیون‌های صنایع و اقتصادی مجلس ارسال شده و درخواست صدور استفساریه در صحن علنی مجلس مطرح شده است.

        مطابق با قانون بودجه سال ۹۳ کل کشور، مقرر شد که وام‌های ارزی دریافتی از سوی تولیدکنندگان به نرخ روز گشایش، بازپرداخت شود. اما تا شورای پول و اعتبار در این رابطه تصمیم‌گیری کند، دی ماه شده بود و از آنجایی که این بند بودجه، به دلیل قرار گرفتن در لایحه حمایت از تولید رقابت‌پذیر در بودجه سال ۹۴ دیگر تکرار نشد، تولیدکنندگان و دریافت‌کنندگان وام ارزی با مشکلات بسیاری مواجه شدند که همین امر، اعتراض آنها به وزیر صنعت، معدن و تجارت را در پی داشته است.

        حمایت از تولید داخل ستون اصلی اقتصاد مقاومتی

        سقف ضمانت‌نامه‌ها حمایتی از صنایع کوچک تا ۳۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت. در همین زمینه علی تعقلی مدیر صندوق ضمانت، خبر از اضافه شدن ۱۵ نوع ضمانت‌نامه دیگر به محصولات داده است. مساله تامین‌مالی و حمایت از صنایع کوچک همواره از مهمترین دغدغه‌های بخش صنعت کشور بوده که دولت ها باید سهم اساسی ار منابع خود را برای رشد این صنایع تخصیص دهند. بی‌توجهی به این مساله که از مهمترین سرفصل های اقتصاد مقاومتی بوده همواره مورد انتقاد تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی کشور قرارگرفته است.

        در‌این‌خصوص پورفلاح رئیس اتاق ایران و ایتالیا حمایت از تولید و توجه به بخش خصوصی را عامل نجات تولید دانسته و معتقد است «اگر قوانین حمایت از تولید فقط روی کاغذ نمی‌ماند و اجرا می‌شد تا امروز ۱۴ تا ۲۰ هزار واحد تولیدی نمی‌خوابید». یکی از تولیدکنندگان بخش لوازم خانگی نیز از واردات بی رویه سخن می‌گوید و از رکودی که در تولید بوجود آمده نتیجه می‌گیرد که «اگر بحران فعلی برطرف نشود، طی ۲ ماه آینده شاهد تعطیلی کارخانه‌های لوازم خانگی خواهیم بود».

        اعتراضات در حالی است که سال گذشته هیچ پولی از منابع هدفمندی یارانه به واحد‌های تولید داده نشد.البته در سه ماهه امسال بالاخره پس از کش وقوس زیاد بین وزارت صنعت و سازمان مدیریت، پرداخت میزان ۱۴۳ میلیارد تومان توسط معاون نعمت‌زاده تایید شد. اما به گفته کارشناسان نبود یک برنامه راهبردی قابل اجرا برای صنایع کشور عاملی بوده که طی سالهای گذشته و علی الخصوص در شرایط تحریم جلوی پیشرفت صنایع کشور را گرفته است.

        نظر

        • omidvar
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 796

          #37414
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
          مشت یکتا باز شد/حزب احمدی نژاد ناقص به دنیا آمد
          بیست و پنجم خرداد ماه امسال بود که جبهه ای موسوم به یکتا با عنوان " یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی" اعلام موجودیت کرد، جبهه ای متشکل از وزرای سابق محمود احمدی نژاد، که یکی دو روز بعد، ازسوی معاون سیاسی وزیر کشور به دلیل نداشتن مجوز، غیرقانونی اعلام شد

          گفت وگو نیوز؛بیست و پنجم خرداد ماه امسال بود که جبهه ای موسوم به یکتا با عنوان " یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی" اعلام موجودیت کرد، جبهه ای متشکل از وزرای سابق محموداحمدی نژاد، که یکی دو روز بعد، ازسوی معاون سیاسی وزیر کشور به دلیل نداشتن مجوز، غیرقانونی اعلام شد . اما آنچه که در ورای قانونی یا غیر قانونی بودن این جبهه باب محافل سیاسی شده بود، رابطه این جبهه با شخص احمدی نژاد بود رابطه ای که هر بار سعی می شد تا در این مدت به اشکال مختلف تکذیب شود تا این جبهه به نام یک جبهه مستقل پای به عرصه سیاست بگذارد .
          اما این اصرار بر جدا بودن از احمدی‌نژاد فقط خواست جبهه یکتا نبود بلکه دولت سابق نیز سعی می‌کرد تا خود را غیر از این جبهه نشان دهد ، تا جایی که
          سایت دولت بهار که آن را وابسته به دولت احمدی نژاد می دانند می نویسد "ریل یکتا با احمدی نژاد یکی نیست." این سایت با بیان اینکه ارتباطی بین این دو جبهه وجود ندارد ادامه می دهد: "درباره جبهه یکتا، ضمن احترام به شخصیت‌های موسس آن که در گذشته خدماتی انجام داده‌اند، خاطرنشان می‌شود که ریل این تشکل سیاسی با رئیس جمهور سابق کشورمان یکی نیست. و شایسته است از هر اقدامی که زمینه ایجاد تصور این همانی بین رفتار سیاسی جبهه یکتا و هواداران دکتر محمود احمدی نژاد می‌شود جلوگیری شود." این موضوع از سوی اعضای جبهه یکتا هم به اشکال مختلف بیان می شود...
          مثلا سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت سابق در این باره می گوید : «ما با آیت‌الله موحدی کرمانی، آیت‌الله مصباح یزدی، آیت‌الله نوری همدانی، آیت‌الله یزدی و آیت‌الله حسینی بوشهری در رابطه با شکل‌گیری جبهه یکتا صحبت کرده و از نقطه‌ نظرات و رهنمود‌های این بزرگواران استفاده کرده‌ایم. ما همچنین با گروه‌های سیاسی و احزاب و تشکل‌های اصولگرا هم صحبت‌هایی داشته‌ایم و جبهه یکتا را با نگاه اصولگرایی شکل داده‌ایم.»
          محمد عباسی وزیر پیشین ورزش نیز می گوید: «ما آقای احمدی نژاد را تنها به عنوان رئیس جمهور دولت نهم و دهم که در خدمتشان بودیم قبول داریم و این جمع بدون مشورت با ایشان تشکیل شده است.» کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم و عضو هیئت موسس جبهه یکتا در حاشیه اولین نشست جبهه مذکور اظهار می کند : «جبهه یکتا از مجموعه‌ای از یاران همفکرتشکیل شده است و این تشکل هیچ گونه رابطه تشکیلاتی با احمدی نژاد ندارد .البته نمی توان جبهه یکتا را متشکل از مدیران و وزیران دولت های نهم و دهم منهای احمدی نژاد دانست، بلکه اعضای این جبهه را مجموعه ای از نیروهای همسو و همفکر تشکیل می دهند.»
          همه این صحبت ها بی گمان نشان از تلاش دو طرف برای این دارد تا
          هر یک نشان دهند تا از دیگری مستقل هستند ،هر چند باور پذیری این موضوع که وزرای دولت سابق هیچ گرایشی به رییس دولت دهم نداشته باشد سخت دشوار است .
          در کنار فعالیت های جبهه یکتا اما ، گویی از سوی دولت سابق نیز
          فعالیت هایی در حال شکل گیری است فعالیت هایی که هر چند رسما اعلام نشده اما شنیده ها حاکی از تشکیل "دولت در سایه "توسط محمود
          احمدی نژاد دارد . "دولت در سایه "احمدی نژاد حاصل از اجماعی است که احمدی نژاد و یاران سابقش انجام داده اند تا همزمان با اقدامات دولت
          یازدهم ، در بخش های مختلف این اقدامات را رصد و تحلیل کنند و در راستای همین اقدامات خود را برای انتخابات آینده آماده نگاه دارند .
          ولی نام هایی که به افراد مسئول در دولت سایه احمدی نژاد ، نسبت داده می شود ، از یک حیث بسیار قابل توجه است چرا که برخی از این نام ها با اعضای اصلی جبهه یکتایکسان است ، هر چند وجود عنوان دولت سایه از سوی ثمره هاشمی یکی از نزدیکان احمدی نژاد تکذیب می شود ، اما وجود
          نام های یکسان در جبهه یکتا و همین طور اجماع گروهی از سوی
          احمدی نژاد موسوم به دولت سایه ، باردیگر خبر از آن دارد که هرمیزان خوشبینانه هم که بخواهیم به صحبت های دو طرف نگاه کنیم ، نمی توانیم بپذیریم که جبهه یکتا ارتباطی با احمدی نژاد نداشته باشد . اما دلیل اینکه یکتا با وجود شباهت ها ، نزدیکی ها و شواهد ، اصرار براین دارد که مستقل از احمدی نژاد است چیست ؟
          احمدی نژاد آری یانه ؟!
          پاسخ این سوال را صادق زیبا کلام ، فعال سیاسی و استاد دانشگاه به
          آفتاب یزد چنین می دهد : «پیش از آنکه بخواهیم جبهه یکتا را بررسی کنیم باید بدانیم که این جبهه یک طیف اصولگراست ، و آنچه که در نوع رفتار اصولگرایان جدای از این جبهه دیده می شود دوگانگی برخوردی است که در این روزها آنها با آقای احمدی نژاد انجام می دهند ، به واقع خود اصولگرایان در رفتار با احمدی نژاد دچار استیصال شده اند. »
          وی اضافه می کند :« امروز اصولگرایان با دست،احمدی نژاد را پس‌می‌زنند و با پا پیش می کشند، آنها نه می‌توانند ارتباطشان را با احمدی نژاد قطع بکنند و نه حاضر هستند که تبعات بودن با احمدی نژاد را بپذیرند.
          در عین حال مشکل دیگری که دارند این است که آقای احمدی نژاد دارایی های
          ویژه‌ای دارد، او جدای از امکانات مالی، حدود 10میلیون رای هم خواهد داشت، بنابراین اصولگرایان نمی توانند او را فراموش کنند.»
          زیبا کلام در پاسخ به این سوال ما که چگونه از چنین میزان آرایی صحبت
          می کند پاسخ می دهد :«من معتقدم ایشان(احمدی نژاد) در میان اقشار محروم و کم درآمد جامعه ، هنوز از محبوبیت پوپولیستی برخوردار است ،آن هم علی رغم تمام پرونده های مفاسدی که در دولت ایشان روی داده است. نوع محبوبیت ایشان کاریزماتیک است و محبوبیت های کاریزماتیک ارتباطی با کارکرد و عملکردشخص ندارد . هر چند محبوبیت احمدی نژاد کم شده است اما میزان طرفداران او طوری نیست که اصولگرایان بخواهند از آرای او صرف نظر کنند.»
          این فعال مطرح سیاسی در باره جبهه یکتا و رفتار این جبهه در قبال
          احمدی نژاد ادامه می دهد :«مشکل اصولگرایان بیش از همه شامل حال جبهه یکتامی شود ، جبهه یکتا نزدیکی بسیاری با احمدی نژادی ها دارد اما در عین حال اگر آنها رسما بخواهند با احمدی نژاد یکی شوند این موضوع تبعاتی را از لحاظ قیاسی برایشان به عمل می آورند که از این تبعات هم برحذر هستند.»
          زیبا کلام تاکید می کند :«با تمامی این تلاش ها که جبهه یکتا صورت داده است وقتی می بینیم که نام های مشابهی در هر دوجبهه یکتا و گروهی که برخی ازآن به نام دولت سایه احمدی نژاد نام می برند وجود دارد این موضوع باردیگر نشان می دهد که برخلاف آنچه که پیش از این تصور می شد ارتباط جبهه یکتا و احمدی نژادی ها را نمی توان منکر شد.»
          حمایت یکتا از احمدی نژاد با چراغ خاموش
          زیباکلام در باره اعضای جبهه یکتا، و وضعیت آن ها می گوید : « برخی از همکاران احمدی نژاد پس از پایان دوره دولت دهم، به او پشت کردند ،اما برخی از آنها همچنان استوار و پر رنگ با احمدی نژاد هستند افرادی مثل عبدالرضا داوری ، غلامحسین الهام، حمید بقایی ، اسفندیار رحیم مشایی ، کسانی هستند که از آغاز راه با احمدی نژاد همراهی داشته اند . اما در این میان برخی هم سعی می کنند تا حمایت خودشان را از احمدی نژاد با چراغ خاموش انجام دهند که جبهه یکتا یکی از همان هاست . افراد زیادی که در جبهه یکتا هستند همچنان احمدی‌نژاد را قبول دارند و او را به عنوان کاپیتان و رهبر جریان سیاسی خود می‌پذیرند ولی به واسطه آسیب‌هایی که همکاری علنی با احمدی‌نژاد برایشان پیش می آورد ترجیح می‌دهند که چراغ خاموش حرکت کنند اما در عمل این مورد امکان پذیر نیست.»
          زیبا کلام تاکید می کند :« بسیاری از وزرای سابق احمدی‌نژاد و جبهه یکتا احمدی‌نژاد را قبول دارند و تا آخر هم پای او خواهند ایستاد چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات 1396».
          مسیر جبهه یکتا مسیر احمدی نژاد است
          به نظر می رسد که با افشا شدن برخی نام ها از سوی رسانه ها در لیست نزدیکان کنونی احمدی نژاد و جبهه یکتا ، اعضای این جبهه و رفتار
          دوگانه اشان در قبال محوریت احمدی نژاد تا حد زیادی تحت الشعاع قرار گرفته باشد. فاطمه راکعی عضو مجمع زنان اصلاح طلب در اینباره به آفتاب‌یزد می‌گوید: « اعضای جبهه یکتا که بخشی از آنها از وزرای سابق احمدی‌نژاد هستند قطعا در تمامی مشکلات دو دولت گذشته سهیم هستند و نمی‌توانند خود را از این طیف جدا کنند.»
          وی اضافه می‌کند:« تلاش این گروه در جدا کردن خود از گروه احمدی‌نژاد سودی ندارد و زمانی که مردم بفهمند بسیاری از اعضای این جبهه از احمدی‌نژادی‌ها هستند از آنها رویگردان خواهند شد.»
          راکعی ادامه می دهد :« اگر نام‌های مشابه در دولت سایه احمدی‌نژاد و جبهه یکتا وجود داشته باشد طبیعتا این نشان از وجود رابطه بین جبهه یکتا و احمدی‌نژاد خواهد داشت.»
          نماینده سابق مجلس شورای اسلامی می افزاید :«به نظر می رسد جبهه یکتا به یکباره قبل از انتخابات ظاهر شده است تا در قالبی متفاوت از احمدی‌نژاد بخواهد همان مسیر را طی کند.»
          حال با انتشار نام های جدید اجماع احمدی نژادی ها و در کنار قرار گرفتن آنها با اعضای جبهه یکتا باید دید که آیا هنوز حنای مستقل بودن این جبهه از احمدی نژاد ، در پیشگاه مردم رنگی دارد ؟
          وای که اینا چقد از محمود میترسن از روز اول دولت تدبیرو امید یه بخش وسیعی از دولت اختصاص پیدا کرده برا کوبیدن وقلع قمع احمدی نژاد غافل از اینکه بابا اون اصلا اینارو رقمی بحساب نمیاره اینا از پتاسیلهای محمو کلا بیخبرن یا اینکه خودشونو به کور فهمی میزنن اون احتیاجی به حزب وگروه نداره اون از پشتوانه هشت سال تلاش شبانه روزی وبی وقفه با قضاوت قشر ستم کشیده ملت ایران برخورداره مگه نوبت قبل با حزب وگروه اومد به میدون برای تفهیم بهتر موضوع لازمه یبار دیگه مناظره هارو ببینن اونایی که اونو باور ندارن
          شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

          شب پره بازیگر میدان شود

          نظر

          • Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

            #37415
            پاسخ : اخبار

            دقیقا با همین دلیل که آدولف هیتلر و تفکرش کوبیده میشه بعد از هفتاد سال باید تفکر آخر الزمانی احمدی نژاد باورهاش و رفتارش کوبیده بشه بله ما می ترسیم باید هم بترسیم ای کاش سال 84 می ترسیدیم

            نظر

            • mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

              #37416
              پاسخ : اخبار

              [QUOTE=omidvar;620410]وای که اینا چقد از محمود میترسن از روز اول دولت تدبیرو امید یه بخش وسیعی از دولت اختصاص پیدا کرده برا کوبیدن وقلع قمع احمدی نژاد غافل از اینکه بابا اون اصلا اینارو رقمی بحساب نمیاره اینا از پتاسیلهای محمو کلا بیخبرن یا اینکه خودشونو به کور فهمی میزنن اون احتیاجی به حزب وگروه نداره اون از پشتوانه هشت سال تلاش شبانه روزی وبی وقفه با قضاوت قشر ستم کشیده ملت ایران برخورداره مگه نوبت قبل با حزب وگروه اومد به میدون برای تفهیم بهتر موضوع لازمه یبار دیگه مناظره هارو ببینن اونایی که اونو باور ندارن [/QUOTE}
              معلومه میترسیم.....تو 8 سال بلایی به روز ملت اورد که مغول نیاورد.................تو 8سال تلاش بی وقفش....دها ملیون ایرانی رفتن زیر خط فقر...و...چند هزار نفر از دوستانش به ثروت های افسانه ایی رسیدن........پتانسیل واقعی محمود خان شما... رو باید از بابک زنجانی ها پرسید..........میتونی از منم بپرسی...وقتی ماشین 20 تومانی را 90 پول باید بدم...یاخونه 70 را 700.....و.....باید تا ابد از این مرد.... ترسید...........داغی بر ملت گذاشت که حالا حالا ها جاش میسوزه با ابم خنک نمیشه..........قطعنا مه دون ملت در اورد...................یه سنگی تو چاه انداخته که یه نسل باید جون بکنن تا درش بیارن......امید وارم به عاقبت یزید دچار شه......
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

              نظر

              • omidvar
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 796

                #37417
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                شورش وزرای دولت‌های نهم و دهم علیه احمدی نژاد

                به گزارش خبرنما،اکثریت ورزای دو دولت سازندگی و اصلاحات در گفت‌وگوها و مصاحبه‌های خود علیه رئیس دولت مطبوع ‌شان موضع گیری نکردند و این درحالی است که وزرای احمدی نژاد تلخ ترین اظهار نظرها را در مورد رئیس جمهور سابق ایران ا ...
                به گزارش خبرنما،اکثریت ورزای دو دولت سازندگی و اصلاحات در گفت‌وگوها و مصاحبه‌های خود علیه رئیس دولت مطبوع ‌شان موضع گیری نکردند و این درحالی است که وزرای احمدی نژاد تلخ ترین اظهار نظرها را در مورد رئیس جمهور سابق ایران ابراز کردند.
                معمولا حلقه اول یک رئیس جمهور را اعضای کابینه او تشکیل می‌دهند اما این اصل در مورد احمدی نژاد حکایت نمی‌کند. او که در دو دولت نهم و دهم، رئیس قوه مجریه بود نتوانست وزرای این دو دولت را با خود همراه کند. این در حالی بود که با نگاهی به یاران هاشمی رفسنجانی و خاتمی، می‌توان مشاهده کرد که اکثر آنها از اعضای کابینه این دو رئیس جمهور سابق ایران بودند.
                اکثریت ورزای دو دولت سازندگی و اصلاحات در گفت‌وگوها و مصاحبه‌های خود علیه رئیس دولت مطبوع ‌شان موضع گیری نکردند و این درحالی است که وزرای احمدی نژاد تلخ ترین اظهار نظرها را در مورد رئیس جمهور سابق ایران ابراز کردند. حتی برخی از آنها رسما احمدی نژاد را درغگو خواندند و تصمیمات او را برخلاف عقل می‌دانستند.
                این انتقادها و روبرگرداندن‌ها نشان می‌دهد که احمدی نژاد نتوانسته است وزرا و اعضای دولت را جذب کند. بسیاری بر این باور هستند که خود محور بودن احمدی نژاد کمک بسیاری به این شکاف بزرگ کرده است. امروز کمتر از ۱۵ تن از دو دولت نهم و دهم با احمدی نژاد رابطه دارند و دیگر دولتی‌ها هرگونه رابطه داشتن با احمدی نژاد را تکذیب می‌کنند. این در حالی است که بسیاری از اعضای دولت اصلاحات و سازندگی هنوز با هاشمی و خاتمی در ارتباط هستند. حتی دراین میان استاندارانی که در زمان وزارت کشور ناطق نوری در دولت حضور داشتنند، هنوز با او دیدار می‌کنند و این نشان از عدم توفیق احمدی نژاد در یارگیری سیاسی داشته است.
                به معنای دیگر می‌شود از شورش وزرای احمدی نژاد علیه او سخن گفت و او مانند ناخدایی است که دیگر ملوانان کشتی‌اش حرف‌ها او را نمی‌خوانند و او را از میان خود طرد کردند.
                بدون شک احمدی نژاد از نظر نیروی سیاسی، تنهاترین رئیس جمهور ایران است و کمتر کسی حاضر است با او همکاری کند. حلقه اصلی احمدی نژاد این روزها از انگشتان یک دست نیز کمتر است و این برای کسی که می‌خواهد در فضای سیاسی کشور حضور فعال داشته باشد یعنی یک شکست بزرگ!
                احمدی نژاد می اید با وزرای جدید تر وکاری تر شما خودشونو ناراحت نکنید فعلا پاییز است بعد از زمستان بهار از راه میرسد
                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

                شب پره بازیگر میدان شود

                نظر

                • mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

                  #37418
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                  احمدی نژاد می اید با وزرای جدید تر وکاری تر شما خودشونو ناراحت نکنید فعلا پاییز است بعد از زمستان بهار از راه میرسد
                  منظورم مموتیه نه شخص شما............چه زیبا گفت بابا طاهر عزیز..............
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                  نظر

                  • ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

                    #37419
                    پاسخ : اخبار

                    رهبر معظم انقلاب دردیداربارئیس و مسئولان قوه قضاییه:

                    فساددستگاه قضا،زمینه ساز فسادهای بزرگتراست


                    حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضاییه، با تجلیل از شهید مظلوم آیت الله بهشتی و شهید قدوسی دو شهید والا مقام دستگاه قضا، «استقلال و تأثیر ناپذیری» دستگاه قضا را بسیار مهم خواندند و تأکید کردند: باید در برابر عوامل مخدوش کننده استقلال قضا از جمله تهدید، تطمیع، رودربایستی و فشارِ جو عمومی ایستاد و بر رفتار و روش صحیح قضا تکیه کرد.

                    حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضاییه، با تجلیل از شهید مظلوم آیت الله بهشتی و شهید قدوسی دو شهید والا مقام دستگاه قضا، «استقلال و تأثیر ناپذیری» دستگاه قضا را بسیار مهم خواندند و تأکید کردند: باید در برابر عوامل مخدوش کننده استقلال قضا از جمله تهدید، تطمیع، رودربایستی و فشارِ جو عمومی ایستاد و بر رفتار و روش صحیح قضا تکیه کرد.

                    به گزارش اعتدال به نقل از سایت اطلاع رسانی رهبری، ایشان «اقتدار» را از عوامل استقلال دستگاه قضایی برشمردند و افزودند: اقتدار طلبی قوه قضاییه، قدرت طلبی متعارف سیاسی و جناحی نیست بلکه به معنای قاطعیت و ایستادگی بر سر حرف حق است.

                    «قانون گرایی و سلامت کامل» دستگاه قضایی دو عامل دیگری بودند که رهبر انقلاب آنها را در تحقق استقلال قوه قضاییه، مؤثر و مهم خواندند.

                    ایشان افزودند: در زمینه سلامت قوه، کارهای خوبی شده است و باید با جدیت به این راه ادامه داد، چرا که هر گونه فساد در دستگاه قضایی، زمینه ساز فسادهای بزرگتر در جامعه خواهد بود.

                    حضرت آیت الله خامنه‌ای «پیشگیری از جرم» را از دیگر مسائل حساس و مهم قوه قضائیه برشمردند.

                    ایشان افزودند: البته دستگاههای دیگر هم باید در این زمینه فعال باشند اما باید تلاشی سازمان‌یافته در این زمینه صورت پذیرد، چرا که در غیر این صورت، جرائم، مدام افزایش و گسترش می‌یابند و مدیریت کلان آنها ممکن نخواهد بود.

                    رهبر انقلاب، افزایش تعداد زندانیان را واقعاً تأسف بار خواندند و افزودند: این مسئله از زوایای مختلف مالی، خانوادگی، اخلاقی و اجتماعی هزینه ساز است و باید با تمرکز بر راه حلهای مختلف، برای علاج آن فکری جدی کرد.

                    حضرت آیت الله خامنه‌ای در همین زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه و آسیب شناسی و تقویت شوراهای حل اختلاف را در افزایش نیافتن تعداد زندانیان، مؤثر خواندند و افزودند: برای مقابله با تبعات منفی افزایش زندانیان مالی و زندانیان مواد مخدر نیز باید دنبال پیشنهادها و راه حلهای تازه ای بود.

                    رهبر انقلاب با تأکید بر تلاش برای تسهیل ازدواج جوانان به برخی مشکلات دادگاههای خانواده از جمله «طلاق توافقی» اشاره کردند و افزودند: قضات محترم با کمک بزرگان خانواده ها، اینگونه مسائل را تقلیل دهند.

                    «برنامه محوری»، «تنقیح و اصلاح قوانین» و «کادرسازی» سه نکته و توصیه مهمی بود که رهبر انقلاب در ادامه سخنان خود به تبیین آنها پرداختند.

                    حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر ضرورت «برنامه محوری» در دستگاه قضایی گفتند: تکیه کردن بر برنامه روشن و مدون، به حرکت دقیق در مسیر چشم انداز آینده کمک می کند و مانع از گرفتار شدن در کشمکش های روزمره می شود.

                    رهبر انقلاب در تبیین نکته دوم، یعنی «تنقیح و اصلاح قوانین»، افزودند: قانون، راه پیشرفت کشور را هموار می کند و چنانچه برخی قوانین ایراد و یا با یکدیگر تعارض دارند، باید آنها را اصلاح کرد اما بنده به هیچ وجه قانون گریزی را قبول ندارم.

                    حضرت آیت الله خامنه ای در بیان آخرین توصیه، «کادر سازی» را بسیار مهم دانستند و گفتند: نیروهای مستعد و سالمی در قوه قضاییه وجود دارند که باید آنها را برای کارهای بزرگ پرورش دهید.

                    حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنان خود با تبریک هفته ی قوه قضاییه یاد شهیدان بهشتی و قدوسی را گرامی داشتند.

                    ایشان با اشاره به نقش و شخصیت استثنایی شهید آیت الله بهشتی در دوران مبارزات انقلابی و همچنین در جریان اداره کشور در شرایط انقلاب گفتند: آیت الله بهشتی از نوادر زمان و شخصیتی جذاب، مدیر، مدبر و انقلابی محسوب می‌شد که زندگیش، برای انقلاب و کشور حقیقتاً مفید و موثر بود و شهادتش نیز مایه وحدت و انسجام جامعه و تقویت جریان انقلاب شد.

                    ایشان شهید قدوسی (اولین دادستان انقلاب) را نیز شخصیتی برخوردار از روحی لطیف و در عین حال شجاع و نفوذناپدیر خواندند.

                    رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تقدیر از تحرک، عزم و مدیریت جهادی رئیس قوه قضاییه در ایفای مسئولیت در تبیین اهمیت دستگاه قضایی افزودند: قوه قضاییه یکی از سه رکن اساسی کشور و مجری بخش مهمی از احکام اسلامی است لذا انتظار هرگونه تلاش، مجاهدت و تحمل سختی در این قوه انتظار به جایی است.

                    پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، آیت الله آملی لاریجانی رییس قوه قضائیه با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای حادثه هفتم تیر بویژه شهید آیت الله دکتر بهشتی، گزارشی از اقدامات و برنامه های دستگاه قضایی بیان کرد.

                    آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به مطالبات رهبر معظم انقلاب از قوه قضائیه، شش اولویت دستگاه قضایی را ایجاد سازوکار ویژه و روشن برای تدوین سیاستها و پیگیری اجرای آن، نظارت بر عملکرد دستگاه قضایی، جلوگیری از تاخیر در اقدامات قوه، کادرسازی و جانشین پروری، پیشگیری از جرم و تعامل با سایر قوا اعلام کرد و گفت: سیاستهای قوه قضائیه بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، سند چشم انداز و برنامه پنج ساله کشور، جمع بندی و بصورت برنامه پنج ساله قضایی تدوین شده است.

                    رییس قوه قضائیه با اشاره به تشدید نظارت بر عملکرد قضات و کارکنان دستگاه قضایی گفت: همه دستگاه قضایی برای ارتقای سلامت اداری بسیج شده است.

                    کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها در محاکم قضایی، افزایش نرخ بهره وری در ساختار قضایی و همچنین تلاش در جهت پیشگیری از وقوع جرایم، از دیگر موضوعاتی بود که آیت الله آملی لاریجانی آن را بیان کرد.

                    در پایان این دیدار حاضران نماز جماعت مغرب و عشاء را به امامت حضرت آیت الله خامنه‌ای اقامه کردند.

                    نظر

                    • ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

                      #37420
                      پاسخ : اخبار

                      المانيتور:
                      آيا مذاکرات هسته اي مانع از بازگشت جليلي به سياست خواهد شد؟/ توافق با 1+5 یعنی شکست جلیلی در مجلس آتی و کنترل آن به دست اصلاح طلبان و میانه روها

                      این پایگاه اینترنتی آمریکایی در تحلیلی به قلم میثم بی زر نوشت: نتیجه موفقیت آمیز مذاکرات در مورد برنامه هسته ای ایران می تواند موجب شکست تلاش های سعید جلیلی مذاکره کننده هسته ای پیشین و تندروی این کشور به عرصه سیاست به عنوان یک عضو مجلس شود.
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


                      موفقيت مذاکرات هسته اي ، تلاش هاي جليلي براي انتخابات مجلس را به شکست می کشاند/ توافق با 5+1، یعنی اکثریت بزرگی از مجلس آینده کنترل مجلس به دست اصلاح طلبان و میانه روها

                      المانیتور در تحلیلی به بررسی بخت بازگشت سعید جلیلی مذاکره کننده ارشد هسته ای سابق ایران به عرصه سیاست پرداخت.

                      به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ، این پایگاه اینترنتی آمریکایی در تحلیلی به قلم میثم بی زر نوشت : علی لاریجانی اکتبر 2007 از سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به دلیل آنچه او اختلاف نظر جدی مدیریتی با محمود احمدی نژاد رئیس جمهور قبلی ایران خواند استعفا کرد.

                      سعید جلیلی معاون وزیر امور خارجه در امور اروپا و آمریکا جایگزین لاریجانی شد. در حال حاضر، هشت سال بعد، رسانه های ایران گزارش داده اند که جلیلی در حال آماده شدن برای شرکت در انتخابات مجلس است تا دوباره جانشین لاریجانی این بار در سمت رئیس مجلس ایران شود.

                      آریا ماه مه گزارش داد :« به نظر می رسد سعید جلیلی که به شکلی تعجب آور نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری شد و معادلات سیاسی اصولگرایان و خود انتخابات را تغییر داد اکنون ظاهرا تصمیم گرفته است شانس خود را برای تبدیل شدن به یک نماینده مجلس امتحان کند.»

                      در حالی که انتخابات مجلس برای فوریه سال 2016 برنامه ریزی شده است ، گزارشهایی نیز وجود دارد که آیت الله محمدتقی مصباح یزدی رئیس موسسه امام خمینی (ره) و یکی از طرفداران شرکت جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2013، یک بار دیگر از جلیلی حمایت کرده است.

                      ماه آوریل گزارش شد جلیلی جلسه ای محرمانه با مصباح یزدی در قم داشته است. این دیدار پس از آن برگزار شد که گفته می شود جناح « جبهه پایداری » متشکل از اصولگرایان و همکاران سابق احمدی نژاد از مصباح یزدی، رهبر معنوی خود خواسته بودند جلیلی را برای شرکت در انتخابات مجلس متقاعد کند. برخی از تحلیلگران گفته اند این جلسه ، آنها را به یاد یکی از نشست های جلیلی با آیت الله مصباح یزدی چند روز قبل از نامزدی جلیلی برای ریاست جمهوری در سال 2013 می اندازد. تحلیلگران همچنین این دیدار را اولین گام مصباح یزدی در جهت ایفای نقش فعال در دهمین انتخابات مجلس تلقی می کنند.

                      اگر چه سازماندهی و برنامه ریزی برای انتخابات آینده پشت درهای بسته انجام می شود،

                      یک خبرگزاری داخلی گزارش داد که رهبران سه گروه اصلی اصولگرا در قم ملاقات کرده بودند . بر خلاف جلسات قبلی این سه گروه ، تازه ترین دور این دیدارها با شرکت آیت الله محمد یزدی (دبیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم )، آیت الله موحدی کرمانی (دبیر کل جامعه روحانیت مبارز) و آیت الله مصباح یزدی ، با پوشش رسانه ای زیادی از طرف رسانه های نزدیک به تشکیلات محافظه کاران همراه نبود. فقط اعلام شد که این جلسه « با هدف رسیدن به وحدت و همگرایی میان اصولگرایان » برگزار شد.

                      اصولگرایان که اکثریت کرسی های مجلس را در اختیار دارند ، با امکان واقعی از دست دادن کنترل خود بر قوه مقننه در صورتی که موفق به رسیدن به اجماع در میان خود نشوند روبرو هستند.»

                      سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی نماینده اصولگرای مجلس و عضو جبهه پایداری به المانیتور گفت :«پس از شکست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال 2013 ( که حسن روحانی میانه رو در آن پیروز شد ) همه گروه های اصولگرا مصمم به رسیدن به وحدت برای جلوگیری از شکست دیگری در انتخابات سال 2016 هستند.»

                      وی افزود :« بحث ما در حال حاضر در مورد چگونگی آوردن تمام فراکسیون های اصولگرا در کنار یکدیگر متمرکز شده است. ما در مورد هیچ نامزد خاصی صحبت نکرده ایم اما اگر آقای جلیلی علاقمند به شرکت در انتخابات مجلس باشد، جبهه پایداری قطعا از او حمایت خواهد کرد.»

                      افراد بسیاری از جمله قاضی زاده هاشمی بر این باورند که دولت روحانی و حامیان رئیس جمهور نیز در تلاش برای رسیدن به اجماع نظر برای مجلس آینده و تکمیل «کار ناتمام » خود هستند.

                      جلیلی از سال گذشته، در سخنرانی ها ، جلسات پرسش و پاسخ در دانشگاه ها و مساجد سراسر کشور در تعدادی از شهرها از جمله بیرجند ، بوشهر، قم و تبریز شرکت کرده است.

                      هر کسی علاقه مند باشد می تواند اخبار سفر و رویدادها را در وبسایت و حساب اینستاگرم جلیلی دنبال کند.

                      جلیلی ابتدا از صحبت کردن در مورد مذاکرات هسته ای در دولت روحانی خودداری کرده بود، اما جلیلی در ماههای اخیر لحنی انتقادی در مورد این مذاکرات در پیش گرفته است. برخی افراد این تغییر را نشانه ای از قصد جلیلی برای شرکت در انتخابات مجلس تلقی می کنند. در حالی که مذاکرات بر سر برنامه هسته ای ایران به مهلت سی ژوئن نزدیک می شود ، برخی ناظران معتقدند نتیجه این مذاکرات صف بندی انتخابات مجلس را مشخص می کند انتخاباتی که برای ریاست جمهوری روحانی « بسیار مهم » توصیف می شود.

                      قاضی زاده هاشمی مانند دیگر اعضای جبهه پایداری یکی از منتقدان اصلی مذاکرات هسته ای بوده است که در دولت روحانی در حال انجام شدن است. او به المانیتور گفت :« روحانی مذاکرات را به صورت قطب بندی شده در آورده و سرنوشت سیاسی کشور را به مذاکرات هسته ای گره زده است. بنابراین طبیعی است که این وضع تاثیر مذاکرات را در انتخابات آینده حداقل در کوتاه مدت افزایش می دهد.»

                      یک تحلیلگر سیاسی که خواست نامش فاش نشود به المانیتور گفت :«در صورتی که در پایان مذاکرات توافقی وجود داشته باشد ، اکثریت بزرگی از مجلس آینده بدون شک تحت کنترل اصلاح طلبان و میانه روهایی خواهد بود که سال 2013 از روحانی پشتیبانی کردند.»

                      این تحلیلگر مسائل سیاسی خاطر نشان کرد :« اگر مذاکرات شکست بخورد، نامزدهای اردوگاه اصولگرایان و نامزد های بالقوه مانند سعید جلیلی صرفنظر از اینکه آیت الله مصباح یزدی از آنها حمایت کند یا نکند ، حضور بسیار قوی تری در مجلس خواهند داشت.»

                      اگر چه جلیلی قصد خود را برای شرکت در انتخابات مجلس در سال 2016 به طور رسمی اعلام نکرده است ، بسیاری می گویند این فرد فراری از رسانه ها و جانباز جنگ که در ابتدا حدس و گمانها و درخواستها برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در سال 2013 را رد کرده بود ، دوباره ممکن است به طور مشابه عمل و نامزدی خود در انتخابات مجلس را در آخرین لحظه اعلام کند.

                      نظر

                      • ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

                        #37421
                        پاسخ : اخبار

                        بررسی یک تبصره قانونی در آئیین دادرسی کیفری/

                        میرمحمدصادقی: در قوانین، مرجع تشخیص صلاحیت وکلا رئیس قوه قضائیه نیست


                        پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران
                        عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اینکه تبصره ماده ی 48 قانون نوین آیین دادرسی کیفری اشکال دارد، اما بر خلاف اصل 35 قانون اساسی نیست، گفت: طبق این تبصره متهمین سیاسی و امنیتی باز هم می توانند از لیست وکلای تعیین شده، وکیل انتخاب کنند و این حق را دارند که خودشان فردی را برگزینند؛ هرچند از روی لیست باشد، بنابراین حقوق متهم تضییع نمی شود، بلکه در این تبصره این حقوق وکلا است که تضییع می شود. ضمن اینکه در قوانین ما مرجع تشخیص صلاحیت وکلا رییس قوه قضائیه نیست.

                        حسین میر محمد صادقی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران، نظر خود را درباره تبصره ماده 48 قانون نوین آیین دادرسی کیفری با این مضمون که "متهمین سیاسی و امنیتی از انتخاب وکیل به اراده خود در مرحله اول تحقیقات محروم هستند"، اینگونه بیان کرد: اگر وکیلی صلاحیت وکیل شدن را داشته که توانسته پروانه وکالت بگیرد، باید بعد از اخذ پروانه این امکان را پیدا کند که هر جا امکان مداخله به عنوان وکیل را داشته باشد، حضور یابد.

                        وی در ادامه تاکید کرد: اینکه بعد از تایید یک صلاحیت فیلتر دیگری برای صلاحیت در نظر گرفته شود خیلی کار پسندیده ای نیست.

                        معاون پژوهشی های حقوقی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اینکه آیا تبصره قانونی جدید در تضاد با اصل 35 قانون اساسی است یا نه؟ گفت: از نظر من این تبصره اشکال دارد، اما بر خلاف اصل 35 قانون اساسی نیست.

                        وی یادآوری کرد: بر اساس تبصره ماده ی 48 قانون نوین آیین دادرسی کیفری، متهمین سیاسی و امنیتی بازهم می توانند از لیست وکلای تعیین شده، وکیل انتخاب کنند و این حق را دارند که خودشان فردی را برگزینند؛ هرچند از روی لیست باشد،بنابراین حقوق متهمین تضییع نمی شود، بلکه در این تبصره این حقوق وکلا است که تضییع می شود.

                        میر محمد صادقی ادامه داد: در دادگاه های کیفری بین المللی هم، متهمین از لیستی که از وکلا وجود دارد می توانند وکیل انتخاب کنند؛ بنابراین این خیلی به حقوق متهم اثر نمی گذارد، ولی نشان از نوعی بی اعتمادی و بی احترامی به وکلا است؛ چرا که فرض بر این است که اگر به وکیلی پروانه وکالت داده شده است، یعنی صلاحیت لازم را داشته و بعلاوه این مفروض است که همه وکلا از حق یکسان برخورداند.

                        وی که از سال 79 تا 81 سخنگوی داستگاه قضایی بوده است، درپاسخ به این سوال خبرنگار جماران که آیا مبنای نوشته شدن لیست وکلای مورد تایید مشخص است یا خیر؟ عنوان کرد: به همین دلیل است که من با انتخابی شدن وکلاء و تایید شدنشان مخالف هستم و این کار مشکلات عملی ایجاد می کنند.

                        میر محمد صادقی یادآور شد: معلوم نیست که آن لیست بر چه اساس و با چه معیارهایی نوشته و انتخاب می شود، چون بالاخره در قوانین ما مرجع تشخیص صلاحیت وکلا رییس قوه قضائیه نیست.

                        لازم به ذکر است که تبصره ماده ی 48 قانون نوین آیین دادرسی کیفری راجع به این موضوع است که متهمین سیاسی و امنیتی از انتخاب وکیل به اراده خود حداقل در مرحله اول تحقیقات محروم هستند، در حالی که در اصل 35 قانون اساسی کشور آمده است، هر شهرودند ایرانی حق دارد که از بین وکلای دادگستری دارای پروانه برای دفاع از حقوق خود در محاکم و مراجع قضائی اعم از دادسرا و دادگاه وکیل انتخاب کند.
                        آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2015/06/29, 08:47.

                        نظر

                        • ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

                          #37422
                          پاسخ : اخبار

                          اعتماد: دخالت در سیاست در شأن مقامات قضایی نیست

                          دخالت در سیاست و موضوعات سیاسی و در مواردی حتی سیاست خارجی، نه تنها در شأن مقامات قضایی نیست، بلکه سم مهلک برای امر قضاوت است. آنقدر افراد سیاسی در کشور هستند که در این موارد اظهارنظر کنند که نیازی به حضور مسوولان قضایی در این زمینه ها نیست.

                          پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران
                          به گزارش جماران، روزنامه اعتماد در سرمقاله خود نوشت:

                          دخالت در سیاست و موضوعات سیاسی و در مواردی حتی سیاست خارجی، نه تنها در شأن مقامات قضایی نیست، بلکه سم مهلک برای امر قضاوت است. آنقدر افراد سیاسی در کشور هستند که در این موارد اظهارنظر کنند که نیازی به حضور مسوولان قضایی در این زمینه‌ها نیست. چنین حضوری چیزی را از آنان می‌گیرد که جبران آن غیرممکن است. نکته دیگر ممنوعیت مطلق ورود مقامات قضایی از اظهارنظرات سلبی یا ایجابی در پرونده‌های قضایی است. اگر مطابق قانون، قاضی نمی‌تواند عهده‌دار رسیدگی به پرونده‌ای شود که درباره آن اظهارنظر کرده، به طریق اولی کلیت دستگاه قضایی و سایر مقامات قضایی (به جز دادیاران و دادستان و بازپرس) نیز واجد این حق نیستند. چه به صراحت و چه به اشاره نمی‌توانند درباره هیچ پرونده‌ای پیش از صدور حکم قطعی اظهارنظر کنند.

                          هرگونه اظهارنظری از سوی هر مقام قضایی در این پرونده‌ها، آن را سیاسی و از مسیر حقوقی خود خارج می‌کند. مقامات قضایی حق ندارند حتی با اشاره به افراد ذی‌نفع در این پرونده‌ها بپردازند. آنان باید خویشتندار باشند. منطق نهایی این قوه، نه اظهارنظرات آنان بلکه احکام صادره آن است که اگر با دقت و اعتبار باشد، فصل‌الخطاب بوده و بر همه اظهارنظرات مخالف خط بطلان می‌کشد. این اشتباه است که دستگاه قضایی وارد مجادلاتی شود که افراد ذی‌نفع در هر پرونده به راه می‌اندازند.
                          سخنان مسوولان دستگاه قضایی باید دو ویژگی مهم داشته باشد؛ اول از همه ادبیات آن فاخر و حقوقی باشد.

                          حقوق با سیاست فرق می‌کند. در سیاست می‌توان تخطئه کرد، حتی حمله کرد یا عوامانه سخن گفت، ولی در مقام قضایی نباید چنین گفتاری داشت، همچنان که قاضی باید ضوابط رفتاری گوناگونی را رعایت کند که غیرقضات موظف به آن نیستند. این مقامات نمی‌توانند از اصطلاحات عامه مردم یا مطبوعات که واجد بار حقوقی نیست استفاده کنند. آنان باید مردم را به ادبیات حقوقی راهنمایی کنند و نه برعکس. نکته دوم اینکه به جز کلمات و گفتار، منطق سخنان آنان نیز باید کاملا حقوقی باشد. منطق حقوق مبرا از تهدید و اظهارات غیردقیق است. نکته دیگری که اهمیت دارد مساله فشارهایی است که در رسیدگی به پرونده‌ها وجود دارد یا مسوولان قضایی این ادعا را دارند.

                          در این موارد باید خیلی شفاف سخن گفت و به بیان کلیات نباید بسنده کرد. منظور از فشار چیست؟ چه کاری انجام می‌دهند؟ چه کسانی و در کدام پرونده فشار وارد می‌کنند؟ اگر کسی پیگیر پرونده خودش باشد فشار محسوب می‌شود؟ به علاوه چه مرجعی می‌تواند بالاتر از یک دادگاه مستقل باشد که به آن فشار وارد کند؟

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

                            #37423
                            پاسخ : اخبار

                            فارس گزارش می‌دهد
                            فرافکنی در توجیه سقوط ۲۵ پله‌ای جذب سرمایه‌گذاری خارجی/ انگشت اتهام همچنان تحریم را نشانه می‌رود

                            سقوط ۲۵ پله‌ای جذب سرمایه‌گذاری خارجی طی ۲ سال عمر دولت یازدهم موجب شد تا سکوت خبری سازمان متولی آن، اجرای سیاست‌ها و شاخص‌های اقتصادی را در جهت منافع سیاسی توجیه کند.

                            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گزارش آخرین وضعیت سرمایه‌گذاری خارجی کشورها از سوی کنفرانس توسعه و تجارت سازمان ملل (آنکتاد) ارایه شد.

                            در این گزارش جذب سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی 2 میلیارد و 105 میلیون دلاری ایران در سال 2014 اعلام شده و رتبه ایران در رده‌بندی جهانی از این نظر طی سال‌های 2013 و 2014، با نزول 25 پله‌ای به جایگاه 74 دنیا سقوط کرده است.

                            بازتاب خبر و ابهامات ایجاد شده نسبت به نحوه عملکرد سازمان سرمایه گذاری خارجی و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به عنوان متولی اصلی و به تبع آن دولت کنونی در رسانه‌ها و افکار عمومی، مسئولان این سازمان را بر آن داشت تا پس از دو سال سکوت خبری و عدم ارائه گزارش‌ از وضعیت تصویب تا ورود سرمایه گذاری‌ها به کشور و ایجاد مشوق‌های لازم در این زمینه، واکنش نشان دهد و توضیحاتی ارائه کند.

                            خبرگزاری فارس بنا به رسالت و وظایف خبری خود در جهت عدالت و رعایت امانت‌داری، وظیفه اطلاع رسانی عملکرد مستدل و اقدامات و تلاش‌های سازمان سرمایه گذاری خارجی و کمک‌های اقتصادی و فنی را در صورت ارائه آمار، برای خود محفوظ می‌داند، اما خبرنگار ما طی مقاطع زمانی مختلف و تماس‌های مکرر با مسئول روابط عمومی و دفتر مدیرکل سرمایه گذاری این سازمان موفق به دریافت پاسخی برای سوالات و شبهات موجود نشد.

                            هرچند این توضیحات نتوانسته افکار عمومی را در جهت عملکرد دو ساله دولت در جذب سرمایه گذاری که نیاز مبرم شرایط کنونی کشور است اقناع کند، بلکه بر ابهامات و شبهات نیز افزوده و سعی در توجیه عملکرد و پیدا کردن مقصر بوده است.

                            در این گزارش عنوان شده روند ورود سرمایه به کشور از اواخر سال 2012 کاهش را شروع کرده است که البته در گزارش آنکتاد از سال 2013 (دی ماه 91 تا آذر 92) نزول جذب را نشان می‌دهد که نیمی از این زمان در دولت کنونی بوده است.

                            موضوع دیگر پیوند زدن عدم ثبات اقتصادی و استراتژی‌ کشورهای دنیا به موضوع جذب سرمایه در ایران است که باید عنوان کرد آمارها نشان می‌دهد در سالهای 2008 تا 2011 زمانی که اقتصاد دنیا با بحران مالی روبرو بود سرمایه‌گذاری در کشور رشد داشته است و این توجیه که جذب منابع مالی در دنیا کاهش یافته و ایران نیز به تبع آن، با کاهش جذب روبرو بوده استدلال منطقی و درستی نیست.

                            جذب بیش از 2 میلیارد دلار سرمایه خارجی در سال 2014 علی رغم تشدید فشارها و تحریم‌ها بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است، ورود این سرمایه به پیش نیازها ،بستر سازی و اقدامات اولیه قبل از آن بستگی دارد.

                            یک کارشناس اقتصادی در این باره می‌گوید: در تامین مالی پروژه‌ها یک دوره ساخت وجود دارد که از زمان شروع اخذ مجوزها، نصب و خرید تجهیزات و تکمیل کار تا بهره‌برداری کامل 3 تا 5 سال زمان می برد و پس از آن سرمایه وارد کشور خواهد شد. بنابراین این حجم از سرمایه گذاری نیز نمی‌تواند افق روشنی از عملکرد مسئولان فعلی ارائه کند.

                            وی اضافه می‌کند: در طول سال‌های مختلف آمار سرمایه‌گذاری‌های مصوب بیشتر از جذب منابع بوده و بسیاری از طرح‌ها از مرحله تصویب تا شروع به کار عملیاتی نمی‌شود، پس باید گفت آمار مصوب سرمایه‌گذاری ملاک عمل نخواهد بود و آنچه مهم است ورودی سرمایه‌گذاری مصوب خواهد بود.

                            علاوه بر اینکه در این گزارش اذعان شده سرمایه گذاری طی سال‌های 2008 تا 2012 مربوط به مصوبات سال‌های قبل از آن است که با فرض صحت و تایید این موضوع بازهم نمی‌توان آمار عملکرد 2014 را پای دولت کنونی نوشت.

                            در این گزارش مشکلات بین‌المللی عامل اصلی کاهش سرمایه‌گذاری خارجی عنوان شده و نقش دیگر عوامل اقتصادی و فضای کسب و کار ملاحظه نمی‌شود.

                            در حالی بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند بیش از 70 درصد عواملی که باعث تشویق و جذب سرمایه به کشور می شود، روان بودن ایجاد کسب و کار و انگیزه برای سود بیشتر در ظرفیت اقتصادی کشورها است و پس از آن شرایط سیاسی و تحریم‌ها اثر خواهد داشت.

                            نکته قابل تامل دیگر خروج شرکت‌های سرمایه‌گذاری از کشور طی سالهای گذشته بوده که با منطق اقتصادی و شرایط جذب منابع مالی همخوانی ندارد مگر می‌شود شرکتی در کشوری سرمایه‌گذاری کند و با تحریم خارج شود.

                            دولت وارد سومین سال خود شده و سوال اینجاست که نقش بیانیه هسته‌ای در کاهش تحریم‌ها و ورود و خروج هیات‌های سرمایه‌گذاری خارجی که تعداد آن‌ها کم نیز نیست، چه بوده است، قرار بود دیپلماسی تنش‌زدایی مشوقی برای گره‌های اقتصادی و سیاسی باشد، اما این انتظار پس از 3 سال هنوز جواب نداده و ملاحظه می‌شود، آمارها همچنان نسبت به قبل کاهش یافته است.

                            24 نوامبر 2013یا همان 3 آذر 92 توافق ژنو به دست آمد و از دی ماه همان سال نیز اجرایی شد در حالی که طبق توافق باید منابع مالی آزاد شده و بخشی از تحریم‌های مالی برداشته می‌شد. در حالی که از سال 2009 تا 2012 بدترین تحریم‌ها علیه کشور اعمال شد با این وجود سرمایه‌گذاری روند مثبتی را طی کرد.

                            سوال این است که دولت یازدهم چه اقداماتی به افزایش سرمایه‌گذاری خارجی و یا حتی تثبیت روند کنونی برداشته است؟ کدام یک از مشوق‌های طراحی شده براساس تکلیف قانون برنامه پنجم در جهت رشد این سرمایه‌ها اجرایی شده است؟ چرا طی دو سال گذشته آماری از جذب فاینانس‌ به صورت رسمی وجود ندارد؟ و سوالاتی دیگر که همچنان بر ابهامات می‌افزاید.

                            جذب سرمایه‌گذاری خارجی ناشی از عملکرد فنی، تسهیل کسب و کار، ظرفیت‌ها و شفافیت اقتصادی و سیاسی کشور می‌تواند باشد تا در جهت بهره‌مندی از منابع خارجی به منظور رشد و توسعه تولید و اقتصاد بکار گرفته شود. اما اینکه گزارشی خالی از شاخص‌ها و معیارهای اقتصادی بدون ملزومات کارشناسی و فنی از سوی یک سازمان تخصصی ارایه می‌شود، جای تعجب و تامل دارد و بدتر آن که به دنبال پیدا کردن مقصر و نواقص در جای دیگر باشد.

                            پدیده فشار و تحمیل منافع سیاسی بر آمارها، گزارش‌ها و شاخص‌های اقتصادی برای کشور خطرناک بوده و مسیر آماری کشور را از ریل برنامه‌ریزی و اقدامات موثر به خصوص در جهت شکوفایی اقتصاد منحرف می‌کند.

                            نظر

                            • ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

                              #37424
                              پاسخ : اخبار

                              مدیر منصوب بقایی، حتی باند فرودگاه قشم را فروخت

                              کل باند فرودگاه و برج مراقبت آن فروخته شد. می دانید که براساس قانون خصوصی سازی، تنها مدیریت فرودگاه را می توان واگذار کرد. وقتی گروهی به قانون باور نداشته باشند، خروجی اش این می شود که نه تنها کل فرودگاه را فروختند که روی باندش شهرک سازی کرده اند.

                              پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران
                              به گزارش جماران، شهریار مشیری رئیس سابق منطقه آزاد قشم به روزنامه شرق گفت:

                              ‌مسئله فروش زمین فرودگاه قشم نکته عجیبی است، مگر می‌شود زمین یک فرودگاه را هم به فروش رساند، پشت پرده این خریدوفروش چه بود و چه افرادی در آن دست داشتند؟
                              بله، خیلی چیزها اتفاق افتاد که عجیب بود، کلا شبیه یک نوع غارت بود. کل باند فرودگاه و برج مراقبت آن فروخته شد. می‌دانید که براساس قانون خصوصی‌سازی، تنها مدیریت فرودگاه را می‌توان واگذار کرد. وقتی گروهی به قانون باور نداشته باشند، خروجی‌اش این می‌شود که نه‌تنها کل فرودگاه را فروختند که روی باندش شهرک‌سازی کرده‌اند.
                              ‌شما شش ماهی در منطقه آزاد قشم مدیریت کردید، حالا شاید فرصت آن فراهم شده درباره سرنخ‌ها و واقعیت‌هایی بگویید که در آن دوره به آن رسیدید.
                              منطقه آزاد همیشه حیاط‌خلوت دولت‌ها بوده و هست. در منطقه آزاد قشم وقتی سراغ بررسی خرابی‌های دولت گذشته رفتم، اطلاعات خوبی به دست آمد، چون بومی منطقه بودم، به سرعت در همان یکی، دو ماه اول، همه اطلاعات رسید. چون سطح تخلف‌ها چشمگیر و گسترده بود، به فکرم رسید تا تیمی متشکل از قضات بازنشسته و افرادی که دکترای حقوق داشتند، دور هم جمع شوند تا برای شناسایی این مفاسد و بررسی حقوقی آن اقدام لازم صورت گیرد. در نهایت نتایج به‌دست‌آمده مکتوب شد و آن را برای ترکان، رئیس مناطق آزاد ایران، فرستادم. گزارش شامل مستنداتی از سوءاستفاده‌ها و بریزوبپاش‌هایی بود که در دولت‌های نهم و دهم انجام شده بود. از آن مستندات حتی یک نسخه نیز برای مهندس جهانگیری فرستادم.
                              ‌پاسخ و واکنش این مقام‌ها چه بود؟
                              متأسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفت. حتی اطلاعات را برای وزارت اطلاعات شهرستان قشم هم فرستادم و باز هم اقدامی صورت نگرفت. سرانجام نسخه‌ای در اختیار بازرسی کل کشور قرار دادم و باز هم نتیجه‌ای نگرفتم.
                              ‌این پیگیری‌ها مربوط به سال ٩٢ می‌شود؟
                              بله، همه اینها.
                              ‌بالاخره تکلیف گزارش و مستندات شما چه شد؟
                              بالاخره سازمان‌های دیگری در مبارزه با مفاسد اقتصادی به موازات اینها کار می‌کردند و خوشبختانه آنها براساس همان مستندات اقدام کردند.
                              ‌یعنی بازداشت‌های اخیر براساس ورود این نهاد صورت گرفته است؟
                              بله.
                              ‌می‌شود نام این نهاد را بگویید؟
                              خیر.
                              ‌بخشی از مستندات به‌دست‌آمده درباره فروش غیرقانونی و رانتی فرودگاه قدیم شهر قشم بود، یافته‌های شما چه نکاتی را نشان می‌دهد؟
                              این فرودگاه در جنگ جهانی اول فرودگاه فعالی بوده و ارزش تاریخی دارد. ٢٠ هزار هکتار از اراضی این فرودگاه را در زمان مدیریت آقای موسوی- از مدیران منصوب منطقه آزاد از سوی حمید بقایی- برای شهرک‌سازی و کاربری مسکونی، با عنوان پروژه شهرک طلایی (Golden City) واگذار می‌کنند. زمین را قیمت کرده و همان موقع آن را متری ٩٠ هزار تومان می‌فروشند. تحقیقات ما نشان داد زمین آن ‌سوی خیابان- مجاور فرودگاه- همان موقع متری ٨٠٠ تا ٩٠٠ هزار تومان فروش می‌رفته است. تخلف دیگر اینکه بدون آنکه پول بگیرند، زمین را به قیمت ١٧ میلیارد تومان و با اقساط هفت‌ساله و از دم قسط فروخته‌اند و هیچ پیش‌پرداختی در کار نبوده است.

                              نظر

                              • ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

                                #37425
                                پاسخ : اخبار

                                طنز/ ایران بعد از 8 سال در مطب دکتر!
                                هشت سال کسی شکایتی نکرد، الان خنده دار نیست من شکایت کنم؟ راستش همین که زنده ام باز هم
                                جای شکرش باقییه.


                                به گزارش جماران، پوریا عالمی در شرق نوشت:

                                - آقای دکتر سلام. من داغونم. فکر کنم با ماشین تصادف کردم و بعد یه تریلی از روم رد شده و بعد افتادم ته دره. خوب میشم؟

                                : بذار ببینم. کجات درد می‌کنه؟ اینجا؟ فکر کنم استخوونت شکسته.

                                - نه آقای دکتر. اونجام اصلا درد نمی‌کنه.

                                : عجیبه. اینجا باید استخوون‌های دکلی‌ات باشه. چطوری تو استخوون نداری و هنوز سر پایی؟

                                - نمی‌دونم. دکل‌هام کو؟

                                : دکل‌رو ول کن عزیزم. کلیه‌هات که در پزشکی بهش میگیم خزانه بدن، هم نیست. یعنی خالی‌خالیه. مگه میشه جفت کلیه‌هات‌رو نداشته باشی؟

                                - کلیه هم ندارم؟ خزانه خالی‌ایه؟

                                : خزانه‌رو ول کن. کل رگ‌های زمینی و هوایی و ریلی‌ات به حال خرابی افتاده. نه گلبولی می‌تونه بره نه می‌تونه بیاد. این چه وضعه راهه؟ راه ارتباط با خارجت هم کلا مسدوده و دهانت هم درست باز نمیشه.

                                - رگ‌هام هم تعطیله؟ دهانم بسته‌اس؟‌ای بابا.

                                : رگ‌ها‌رو ول کن. مغزت هم از کار افتاده. یعنی عملا پشت جمجمه‌ات یه حفره به اندازه سوراخ بابک زنجانی در شهرک غرب مشخصه که معلومه از اونجا مغز‌رو به‌عنوان یه دفینه خالی کردند.

                                - مغزم‌رو هم درآوردند و خوردند یا فرار مغزها شده؟

                                : مغز‌رو ول کن. شش‌هات پر از گردوغبار و خاشاکه.

                                - میگم چرا نفسم بالا نمیاد.

                                : نفس‌رو ول کن. چرا کچل شدی؟ توی پزشکی بهش میگیم ازبین‌رفتن مراتع و جنگل‌ها. کی فروختی جنگلت‌رو؟

                                - نمی‌دونم آقای دکتر.

                                : جنگل‌رو ول کن. چشمت هم خشک‌خشکه. این چه وضعه دریاچه‌ارومیه و هامونته؟ چشم بدون آب کور میشه‌ها.

                                - میگم چرا چشمم دیگه آب نمی‌خوره...

                                : چشم‌رو ول کن. ببین خانوم شما همه‌جات درب و داغونه و خالییه. ببینم تصادف کردی چیزی یادت نیست؟

                                - نه. فقط حس کردم چندتا تریلی و یه خاوری به این اندازه پُر از پول و طلا از روم رد شدن. یادمه از توی خاور صدای سلین دیون میومد...

                                : عزیزم نگران نباش. ولی فکر کنم هشت سال توی کما بودی و افتاده بودی ته دره. یادته کی نجاتت داد؟

                                - کسی نجاتم نداد آقای دکتر. دیگه از اینکه کاری نکنم خسته شدم واسه همین پا شدم اومدم بیرون.

                                : خب. آفرین. خیلی ظریف خودت‌رو نجات دادی.

                                - امیدی هست آقای دکتر؟ جاییم صحیح و سالم مونده اصلا؟

                                : ببین عزیزم قلبت داره می‌زنه و این خیلی مهمه. معلومه خیلی قلب بزرگی داری. دمت گرم. می‌خوای از راننده‌ای که زیرت کرد شکایت کنی؟

                                - نه آقای دکتر. همان هشت سال کسی شکایتی نکرد، الان خنده‌دار نیست من شکایت کنم؟ راستش همین که زنده‌ام باز هم
                                جای شکرش باقییه.

                                : خیلی احساساتی شد. من اینجا باید بغض کنم و برم توی افق گم شم. تو خیلی قوی هستی.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X