اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

    #41806
    پاسخ : اخبار

    کواکبيان ‌در دانشگاه اميرکبير:
    تحريم منبع رزق و روزي بعضي‌ها شده بود
    ميرکاظمي‌در مقابل پرسش‌هاي کواکبيان درباره اقداماتش در وزارت نفت سکوت کرد








    دکتر مصطفي کواکبيان با بيان اينکه برخي افراد وقتي در مسائل مختلف سياسي و اقتصادي کم مي‌آورند مسئله فتنه را دستاويز مي‌کنند گفت: فتنه منبع رزق و روزي خوبي براي برخي‌ها شده است.

    به گزارش پايگاه خبري فريادگر، مناظره «گشايش اقتصادي براي ايران يا غرب؟» به همت بسيج دانشجويي دانشگاه اميرکبير بعد از ظهر شنبه يکم اسفند با حضور دکتر مصطفي کواکبيان دبيرکل حزب مردم‌سالاري و کانديداي ائتلاف اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم و دکتر سيد مسعود ميرکاظمي‌وزير نفت دولت احمدي‌نژاد و کانديداي اصولگرايان در انتخابات مجلس برگزار شد.

    در ابتداي اين مناظره مجري جلسه با سوالي از دو مدعو مبني بر اينکه تا چه اندازه گره زدن مسائل اقتصادي به مسائل بين‌المللي درست است اين نشست را آغاز کرد و نظر مدعوين را در اين باره جويا شد. کواکبيان با بيان اينکه درباره عملکرد اقتصادي دولت يازدهم سه نکته را بايد در نظر گرفت گفت: مهمترين عملکرد دولت يازدهم در مسائل اقتصادي را بايد تلاش براي لغو تحريم‌ها و به فرجام رساندن برجام بدانيم. هيچ کس نمي‌تواند بگويد که قطعنامه‌هايي که در طول دولت نهم و دهم به صورت ظالمانه عليه مردم ايران بسته شد، بر اقتصاد ما تاثير گذار نبودند. بنابراين اگر مي‌خواستيم کار اقتصادي جدي بکنيم بايد اينها لغو مي‌شد که در پي آن گشايش اقتصادي و تجارت اقتصادي ايجاد مي‌شد تا بتوان برخي از مشکلات را در پيش پاي برداشت. وي با اشاره به اينکه دولت يازدهم وارث وضعيت اقتصادي نامطلوبي است افزود: به عنوان مثال 3 هزار و 250 پروژه ناتمام از دولت‌هاي قبلي وجود داشت يا نرخ تورم با شتابي غير‌قابل کنترل در حال افزايش بود. از سوي ديگر 5ميليون نفر بيکار در جامعه وجود داشت.

    به گفته کواکبيان، ما رکود اقتصادي بي‌نظيري را در اين دوره شاهديم به گونه‌اي که بيش‌از 80 درصد بنيادهاي اقتصادي و صنعتي تعطيل شده بود. از سوي ديگر بايد توجه کرد که به دليل صرف وقت جدي که براي مذاکرات مصروف شد قطعا توجه به مسائل داخلي کمتر بود و اولويت با مذاکرات و بحث‌هاي سياست خارجه بود. اکنون گفته مي‌شود که برجام دوم را داريم که جنبه‌اي از آن ممکن است سياسي و جنبه دوم آن قطعا اقتصادي است که با تکيه بر سياست‌هاي کلي و تاکيد رهبري بر اقتصاد مقاومتي ادامه خواهد يافت.

    ميرکاظمي‌نيز در پاسخ به اين سوال با اشاره به اينکه بعضي وقت‌ها مسائل اقتصادي را سياسي مي‌کنند افزود: اين بزرگترين ضربه و اجحاف در حق مردم است. وظيفه ما اين است که ريشه‌ها را به صورت خوب و علمي‌بررسي کنيم. مثلاً نرخ رشد اقتصادي در طول سه دهه گذشته از يک روند قابل قبول و معني دار برخوردار نيست. چيزي که مهم است ريشه‌هاي اقتصادي را در سه دسته ساختاري، مديريتي و بين المللي دسته بندي کرد و اينکه کي را بزرگ کنيم اين آدرس غلط دادن است.

    وي اضافه کرد: قبل از روي کار آمدن دولت يازدهم رسانه‌ها مرتب از سوء مديريت مي‌گفتند که به محض پيروزي مشکل اصلي تحريم شد در صورتي که به تعبير صاحبنظران تحريم 20 درصد تاثير دارد. سوال من اين است که ميزان نقدينگي در دولت يازدهم تا شهريور ماه 400 هزار ميليارد حجم نقدينگي افزايش يافته است درصورتيکه در هشت سال گذشته اين اندازه به نقدينگي اضافه شده بود. کدام اقتصاددان است که بپذيرد که اين حجم اضافه شده و تورم هم کنترل شده است؟ سوال اين است که چرا ميزان رشد اقتصادي را محرمانه کرده ايد؟ ما بايد آدرس درست به مردم بدهيم.

    کواکبيان با اشاره به اينکه آقاي ميرکاظمي‌خودش بحث را سياسي کرد درصورتيکه بحث من يک بحث اقتصادي بود عنوان کرد: اگر مي‌خواستيم بحث سياسي کنيم بايد مي‌گفتيم چرا آن قطعنامه‌ها تصويب شد؟ ما در آن زمان در مجلس به آقاي احمدي‌نژاد گفتيم جلوي اين قطعنامه را بگيريد! احمدي نژاد در جواب گفت: اينقدر قطعنامه صادر کنند تا قطعنامه دانشان پاره شود. اما به هر حال حتي اگر به گفته شما 20 درصد تاثير داشته باشد آيا درست است که کاري بکنيم که آن قطعنامه‌ها عليه ما صادر مي‌شد؟ وي افزود: مردم مي‌فهمند که قيمت‌ها پايين نيامده است اما اين را هم مي‌فهمند که ساعتي قيمت‌ها بالا نمي‌رود. يک نفر مي‌گفت رفتم تخم مرغ بگيرم تا قبل از نماز مغرب و عشا شانه‌اي 6 هزار تومان بود بعد از نماز 7 هزار تومان شد، يعني قيمت‌ها ساعتي تغيير مي‌کرد. ما بايد اين را بپذيريم که ثبات نسبي‌اي در اقتصاد ايجاد شده است. همچنين من هم قبول دارم که افزايش نقدينگي شده اما اين افزايش نقدينگي موجب تورم افسار گسيخته نشده است.

    وي ادامه داد: به طور مثال همين مسئله يارانه که من از اول با آن مخالف بودم بخشي از اين نقدينگي حداقل ماهي 6 هزار ميليارد تومان به صورت يارانه تزريق مي‌کنيم که اگر اين مقدار در دو سال و نيم ضرب بشود همان مقداري است که دکتر ميرکاظمي‌فرمودند و اتفاقا ايشان دارد نشاني غلط مي‌دهد. کواکبيان با اشاره به اينکه ميرکاظمي‌در دوره وزارت، سواپ نفت را متوقف کرد و اسم آن را شوآپ گذاشت و گفت با توقف سوآپ جلوي فساد را گرفته گفت: ولي هيچگاه بطور شفاف اين موضوع را توضيح نداد. سوآپ نفت يعني تحويل نفت در نکا در درياي خزر و گرفتن حق سوآپ و تحويل همان ميزان نفت در سواحل جنوب کشور. خسارت اقتصادي ناشي از درآمد سواپ (ده دلاري در هر تن) روزانه بين 200 تا 500 هزار دلار بود. به گفته دبير کل حزب مردم‌سالاري، همچنين از ديگر مضرات توقف سوآپ اخلال در روابط سياسي و اقتصادي با همسايگان و ايجاد بي‌اعتمادي و از دست دادن فرصت دور زدن تحريم‌ها و صادرات نفت ايران به عنوان معوض با آسياي ميانه بود. همچنين با توقف سوآپ مجبور شديم به جاي نفت تحويلي در شمال، نفت خام را از جنوب کشور به پالايشگاه‌هاي تهران، اراك و تبريز منتقل کنيم. ضمن اينکه خيلي‌ها در تاسيسات سوآپ در نکا بيکار شدند. توقف سوآپ به حدي غيرکارشناسي بود که در دوران وزارت جانشين ميرکاظمي ‌يعني رستم قاسمي، دوباره به ميزان محدود شروع شد. ميرکاظمي‌در دوران وزارت خود طرح غيرکارشناسي شروع اجرا و تکميل برخي فازهاي پارس جنوبي در 35 ماه را مطرح کرد که با شگفتي همراه شد چون با کمبودهاي مالي و تجهيزاتي دوران تحريم مشخص بود غيرممکن است.

    کواکبيان با اشاره به اينکه قرار بود اين فازها در همان دوران دولت قبل افتتاح شود که همانگونه که پيش‌بيني مي‌شد افتتاح نشد يادآور شد: ميرکاظمي‌در هر دو مورد بويژه سوآپ بايد پاسخگو باشد. آيا شما مي‌دانيد از لحاظ اقتصادي چه ضربه‌اي به اقتصاد کشور زده‌ايد؟ اما وزير نفت دولت احمدي نژاد به دو موضوع سوآپ و فازهاي 35 ماهه هيچ پاسخي نداد و گفت که بعدا خصوصي در اين مورد توضيح مي‌دهد!

    ميرکاظمي‌همچنين عنوان کرد: تحريم‌ها از چه زماني تشديد شد؟ مساله ديگر اينکه گفته‌اند که قطعنامه يک ورق پاره است الان هم وزير خارجه هم همين را مي‌گويد. بايد بگويم که فلج‌کننده‌ترين قطعنامه‌ها بعد از سال 88 اجرا شد. چيزي که امروز رکود را عميق‌تر کرده انتظار برجام است.

    به گفته وي، ميزان هزينه جاري کشور در آخرين سال دولت دهم 89 هزار ميليارد تومان بوده است درصورتيکه امسال پيش‌بيني مي‌شود که هزينه‌ها جاري دولت دوبرابر اين مقدار باشد. در اين دولت بودجه عمراني، يارانه نقدي و‌... خيلي کم شده درصورتي که وابستگي به نفت بيشتر شده است. متوسط پول نفت در 8 سال دولت قبل 79 دلار بود و متوسط اين دولت تا پايان آذر 9/78 بوده است.

    کواکبيان نيز در ادامه با اشاره به اينکه ما ادعاي اقتصادداني نداريم گفت: اما دانشجويان حاضر دراينجا فرق نفت بشکه‌اي 135 دلار را با بشکه اي 20 دلار تشخيص مي‌دهند. اما 750هزار ميليون دلار کجا و 150هزار ميليون دلار کجا؟ آيا اين قابل اغماض است؟ ما همه قبول داريم که مشکلات اقتصادي ساختاري است. در اينجا هم نمي‌گويم که احمدي‌نژاد خداي نکرده دزد بوده اما تا دلتان بخواهد بي انضباطي اقتصادي داشت و کاملاً واضح است. من گفتم که 3 هزار پروژه نيمه تمام به جاي گذاشتيم درصورتيکه پروژه‌ها و صنايع اصلي را رها کرديم و تعطيل کرديم. بايد بگويم که مگر مرض داشتيم که در دورترين روستاها پروژه‌اي شروع و نيمه تمام گذاشتيم و صنايع اصلي را متوقف کرديم؟ دبيرکل حزب مردم سالاري تاکيد کرد: من قبول دارم که اقتصادمان گيرساختاري دارد و همچنين کاهش قيمت نفت را هم يک غنيمت مي‌شمارم تا شايد دولت‌ها به فکر عدم وابستگي به نفت برآيند. ما تا کي مي‌خواهيم به نفت وابسته باشيم؟ همين دوستان مجلس کنوني از دولت پرسيدند که آقا چرا هواپيما خريديد؟ حتي اگر اين کار را کرده باشند هرچند که دولت نخريده بلکه شرکت‌ها خريداري کرده‌اند؛ اما به فرض خريدن بايد بگويم که از خريدن سنگ پا و ميخ طويله که بهتر است که از چين وارد مي‌کرديد.

    در دولت قبل تا توانستيم به رونق اقتصادي چين کمک کرديم و به خودمان ضرر رسانديم. براي چيني‌ها اشتغال و براي خودمان بيکاري آفريديم. نمي‌گويم که روند درست و ايده آل است اما کم کم به سمت درست شدن دارد به پيش مي‌رود. بحث ديگر اينکه آقايان هرجا کم مي‌آورند به فتنه متوسل مي‌شوند و فتنه يک منبع رزق و روزي عجيب براي آقايان شده است. به گفته وي، در کل 7 يا 8 قطعنامه سنگين به اين ملت تحميل شد و اتفاقاً اين آدرس غلط دادن است نه کار من. اکنون عليه ما مي‌گويند ليست اصلاح طلبان مورد حمايت بي‌بي‌سي است. بايد بگويم که آقاي ميرکاظمي‌شما براي آينده شغليتان فکري بکنيد چرا که اگر 60 درصد مردم به پاي صندوق‌ها بيايند شما بيکار مي‌شويد. وي خطاب به دانشجويان اظهار کرد: توجه کنيد که اين دوستان هرجا کم مي‌آورند بحث فتنه و نفوذ بيگانه را مطرح مي‌کنند. شما با اين کارتان داريد به کلام و سخن مقام معظم رهبري درباره نفوذ لطمه وارد مي‌کنيد و قداست آن را زير سوال مي‌بريد. بايد بگويم که نفوذ در قالب يک فرد حزب اللهي مانند بابک زنجاني رخ مي‌دهد. ميرکاظمي‌نيز با تاکيد بر اينکه با پوپوليستي کردن کشور را نمي‌توان اداره کرد گفت: آمار واردات از چين در اين دولت از دولت قبل بيشتر است و حدود دو و نيم برابر شده است. اما اين دولت متاسفانه عملکرد منفي اش را مرتب به قبل مرتبط مي‌کند و اين درست نيست ما بايد مراقب باشيم و به هشدارهايي که مقام معظم رهبري مي‌دهند توجه کنيم. کواکبيان نيز يادآور شد: من فکر کردم که آقاي ميرکاظمي‌به سوالات درباره سواپ و پارس جنوبي پاسخ خواهد داد که به آنها نپرداخت و درجواب مي‌گويد که به کار دولت‌ها چکار داريم؟ پس درباره مجلس جواب بدهيد که در اين دوازده سالي که مجلس در دست اصولگرايان بوده چه گلي به سر مردم زده‌ايد؟ بايد بگويم که اينها نه تنها کاري نکرده‌اند بلکه وقتي که احمدي نژاد به مجلس مي‌آمد از آن تبرک مي‌جستند و مگر مي‌شود به دولت و مجلس اشاره نکرد؟ وي تاکيد کرد: بزرگترين اقدام شما کميسيون برجام بوده است که مي‌خواستيد سنگ در مقابل پاي دولت بياندازيد. با وجود تصويب در مجلس و تائيد مقام معظم رهبري و تصويب در شواري نگهبان و...هنوز برخي‌ها برجام را فتنه برجام و فروش مملکت و غيره مي‌نامند. وي با بيان اينکه اختلاس صدبرابر خطرناک تر از بي حجابي است گفت: چرا مجلس به بي حجابي مي‌پردازد اما به بحث اختلاس‌ها اصلاً نمي‌پردازد؟ درست است که بابک زنجاني نفت‌ها را برد اما پول‌ها را نمي‌آورد. مجلس در اينجا چرا هيچ نظارتي ندارد؟

    کواکبيان گفت: احمدي نژاد برخلاف سخن امام (ره) که گفت مجلس در راس امور است، گفت که مجلس در راس امور نيست و آن روزي که 11 روز به محل کار نيامد و به قول خودش دورکاري کرد مجلس چرا هيچ کاري نکرد؟ آيا وظيفه مجلس نظارت برعملکرد دولت نيست؟

    ميرکاظمي‌نيز با اشاره به اينکه با فساد نمي‌شود برخورد پوپوليستي کرد يادآور شد: بنده تحقيق و تفحص بابک زنجاني را نوشته‌ام. اما سوال اين است که بابک زنجاني با چه کساني ارتباط دارد؟ من معتقدم که پرونده کرسنت کثافت‌ترين پرونده در نفت است. اما چرا آن را امنيتي مي‌کنيد و صدايش را درنمي‌آوريد؟ درصورتيکه بابک زنجاني را اصولگراها مطرح کردند. وي با بيان اينکه برخود با فساد حزبي نمي‌شود ادامه داد: چرا روزنامه‌هاي زنجيره‌اي اصلاح‌طلب هيچ درباره کرسنت نمي‌نويسند؟ که خسارتش چندين برابر بابک زنجاني است. براي ما فرقي نمي‌کند که خاطي بابک زنجاني يا مهدي‌هاشمي‌باشد. ما مجلسي مي‌خواهيم که امثال کرباسچي براي آنها تعيين تکليف نکند و با فساد برخورد اساسي بکند نه حزبي و سياسي. مجلسي مي‌خواهيم که دغدغه آن مسکن مهر باشد نه خريدن هواپيما. درصورتيکه اين افراد مي‌خواهند مجلسي بسازند که فرش قرمز زير پاي آمريکا بياندازد.

    کواکبيان در پاسخ گفت: روزنامه‌هاي زنجيره‌اي که دکتر ميرکاظمي‌به کار مي‌برد الفاظي مانند قتل‌هاي زنجيره اي است. اين افراد خرد جمعي را باور ندارند وگرنه بايد اکنون موج بحث‌هاي انتخاباتي داغ شود.

    در بخش ديگري از اين مراسم يکي از حضار در سوالي از ميرکاظمي‌پرسيد: در سال 84 زماني که شما وزير بازرگاني بوديد در طرحي موجب افزايش بي رويه شکر شديد. در اين زمينه چه توضيحي داريد؟ همچنين زماني که وزير نفت بوديد آمار نشان مي‌دهد که 355 هزار بشکه توليد نفت را کاهش داديد دليل آن چه بوده است؟ طرح بنزين آلوده هم در زمان وزارت شما بود که در آن زمان محکوم شديد که بنزين آلوده توليد کرده‌ايد.

    ميرکاظمي‌در پاسخ گفت: قرارداد کرسنت در سال 80 بسته شده است چرا زنگنه آن را انجام نداده است براي اينکه تمام کميسيون‌هاي مجلس مي‌گفتند که ضرر دارد انجام ندهيد. درباره توليد شکر بايد بگويم که در سال 84 به دليل تحريم‌هاي لجستيکي شوراي امنيت ملي تصميم گرفت که دو سال شکر بياورند و ذخيره کنند که اين کار اتفاق افتاد و ربطي هم به بازرگاني نداشت. درباره ظرفيت توليد نفت هم ما هيچ تغييري نداشتيم. بنزين آلوده يک بازي سياسي بود که برخي آغاز کردند.

    دانشجوي ديگر هم در سوالي از دکتر کواکبيان برنامه‌هايش را براي دانشگاه‌ها پرسيد؟

    کواکبيان در پاسخ به اين سوال گفت: افتخارم اين است که عضو علمي‌دانشگاه علامه طباطبايي هستم و هم عضو پاره وقت دانشگاه آزاد تهران مرکزهستم. همچنين رئيس يک دانشگاه غير دولتي هستم يعني مي‌خواهم بگويم که با وضعيت دانشگاه‌ها آشنا هستم. ما بايد منتظر باشيم که در برنامه ششم که مجلس مي‌نويسد. اگر ما در سال 1404 کشور اول منطقه و دهم در جهان بشويم بخشي از اين شاخص‌ها مربوط به توسعه آموزش عالي است. وي ادامه داد: يکي هم بحث فارغ التحصيلان، رابطه صنعت و دانشگاه که خروجي دانشگاه‌هايمان بايد در صنعت اشتغال کنند. اين بحث‌هاي مهمي‌است واقعاً ما الان عرضه براي دانشگاه‌ها زياد است اما تقاضايمان کم است. بايد ديد که در مجلس شششم چي تصويب مي‌شود.

    وي در بخش پاياني سخنانش گفت: دوستان ما بايد تلاش کنيم که نمايندگاني به مجلس بروند که پاک و پاک دست باشند و با فساد مبارزه کنند. من در مجلس سه نوع پول ديدم که توزيع مي‌کردند يکي پولي بود که رحيمي‌معاون اول داد و من درباره آن تحقيق و تفحص گذاشتم و در جوابش گفت چه از جان ما مي‌خواهي گفتم من مي‌خواهم دولت پاکدستان را تبرئه کنم! ما انتظار داريم که تشويق کنيد که مردم به کساني راي بدهند که وابسته به قدرت و ثروت نباشند، حر باشند، مانند مدرس باشند، اگر مي‌خواهيد تحول ايجاد شود با توجه به اينکه ماه اسفند است يک خانه تکاني حسابي انجام بدهيم.



    مردم سالاری
    زندگی بدون تحریم سلام....

    نظر

    • rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

      #41807
      پاسخ : اخبار

      بر اساس گزارش بانک مرکزی
      افزایش شکاف طبقاتی در دولت یازدهم / برای سومین سال متوالی توزیع ثروت نا عادلانه تر شد
      برخلاف وعده بانک مرکزی، در سال 1393 نه تنها افزایش ضریب جینی متوقف نشده، بلکه بدتر هم شده و از 395/0 در سال 1392 به 399/0 در سال 1393 افزایش یافته است.همچنین در سال گذشته نسبت هزینه دهک آخر (پولدارترین) به دهک اول (کم‌درآمدترین) به 3/14 برابر رسید که در مقایسه با نسبت 8/13 برابری سال 1392، نشان‌دهنده افزایش نابرابری است.
      به گزارش دولت بهار، محاسبات بانک مرکزی از بدتر شدن شکاف طبقاتی و افزایش نابرابری توزیع درآمد در کشور در سال 1393 خبر می‌دهد.
      بر اساس آمارهای بانک مرکزی، ضریب جینی از رقم 383/0 سال 91 به 395/0 در سال 92 و 399/0 در سال 93 افزایش یافته که بیانگر رشد نابرابری توزیع درآمد در کشور است.
      مهم‌ترین شاخص‌ اقتصادی ارزیابی عدالت درآمدی در کشور، ضریب جینی است و به عبارت دیگر برای سنجش تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه بازتوزیع عادلانه درآمد، باید به ضریب جینی مراجعه کرد.
      اندازه این شاخص بین صفر (معرف جامعه‌ای با برابری کامل توزیع درآمد) و یک (نمایانگر نا برابری توزیع درآمد در جامعه) تغییر می‌کند.
      ضریب جینی، شاخصی اقتصادی برای محاسبه توزیع ثروت در میان مردم است. بالا بودن این ضریب در یک کشور به عنوان شاخصی از بالا بودن اختلاف طبقاتی و نابرابری درآمدی در این کشور در نظر گرفته می‌شود.
      بر اساس گزارش جدید بانک مرکزی از شاخص ضریب جینی، برای سومین سال متوالی، توزیع درآمد در کشور، ناعادلانه‌تر شده است.
      حدود یک سال پیش که بانک مرکزی آمار ضریب جینی سال 1392 را اعلام کرد و از افزایش این شاخص خبر داد، در واکنش به برداشت‌های رسانه‌ای درباره افزایش شکاف درآمدی در دولت یازدهم، آن را مربوط به عملکرد دولت قبل دانست و وعده داد که با سیاست‌های دولت، «افزایش ضریب جینی در سال 1393 متوقف و تا حدی تعدیل شود.»
      اما برخلاف وعده بانک مرکزی، در سال 1393 نه تنها افزایش ضریب جینی متوقف نشده، بلکه بدتر هم شده و از 395/0 در سال 1392 به 399/0 در سال 1393 افزایش یافته است. همچنین در سال گذشته نسبت هزینه دهک آخر (پولدارترین) به دهک اول (کم‌درآمدترین) به 3/14 برابر رسید که در مقایسه با نسبت 8/13 برابری سال 1392، نشان‌دهنده افزایش نابرابری است.
      افزایش ضریب جینی در سال‌های اخیر یکی از پیامدهای رکود عمیق، تورم بالا و انتظارات تورمی شدید بوده است.
      روند تغییرات ضریب جینی نشان می‌دهد در حالی که این شاخص تا سال 1387 روند کاهشی داشته، در سال 1388 با افزایش مواجه شد. از سال 1389 نیز با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و بر اثر سیاست‌های کنترل قیمتی اعمال شده، بهبود نسبی در الگوی توزیع درآمد در جامعه روی داد و این شاخص تا حد زیادی کاهش یافت و در سال 1390 به کمترین میزان خود (3750/0) از ابتدای انقلاب تا کنون رسید.

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #41808
        پاسخ : اخبار

        جلودارزاده: در دولت گذشته تمام منابع کشور را از دست دادیم







        به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، سهیلا جلودارزاده کاندیدای اصلاح طلب دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در همایش هفته مهندس خانه کارگر گفت: ۸ سالِ دولت احمدی نژاد سونامی وحشتناکی بود که تمام منابع ارزشمند را از دست دادیم. وی با بیان اینکه زن و مرد فاطمی ما باید امروز برای نجات کشور قیام […]

        به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، سهیلا جلودارزاده کاندیدای اصلاح طلب دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در همایش هفته مهندس خانه کارگر گفت: ۸ سالِ دولت احمدی نژاد سونامی وحشتناکی بود که تمام منابع ارزشمند را از دست دادیم.

        وی با بیان اینکه زن و مرد فاطمی ما باید امروز برای نجات کشور قیام کنند، اظهار داشت: همه باید یک دوم خرداد دیگر ایجاد کنیم.

        جلودارزاده تصریح کرد: اگر مشارکت پای صندوق های رای کم باشد، رقیب ما با رای سنتی خود به مجلس راه پیدا خواهد کرد.

        ادامه دارد…
        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #41809
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
          بر اساس گزارش بانک مرکزی
          افزایش شکاف طبقاتی در دولت یازدهم / برای سومین سال متوالی توزیع ثروت نا عادلانه تر شد
          برخلاف وعده بانک مرکزی، در سال 1393 نه تنها افزایش ضریب جینی متوقف نشده، بلکه بدتر هم شده و از 395/0 در سال 1392 به 399/0 در سال 1393 افزایش یافته است.همچنین در سال گذشته نسبت هزینه دهک آخر (پولدارترین) به دهک اول (کم‌درآمدترین) به 3/14 برابر رسید که در مقایسه با نسبت 8/13 برابری سال 1392، نشان‌دهنده افزایش نابرابری است.
          به گزارش دولت بهار، محاسبات بانک مرکزی از بدتر شدن شکاف طبقاتی و افزایش نابرابری توزیع درآمد در کشور در سال 1393 خبر می‌دهد.
          بر اساس آمارهای بانک مرکزی، ضریب جینی از رقم 383/0 سال 91 به 395/0 در سال 92 و 399/0 در سال 93 افزایش یافته که بیانگر رشد نابرابری توزیع درآمد در کشور است.
          مهم‌ترین شاخص‌ اقتصادی ارزیابی عدالت درآمدی در کشور، ضریب جینی است و به عبارت دیگر برای سنجش تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه بازتوزیع عادلانه درآمد، باید به ضریب جینی مراجعه کرد.
          اندازه این شاخص بین صفر (معرف جامعه‌ای با برابری کامل توزیع درآمد) و یک (نمایانگر نا برابری توزیع درآمد در جامعه) تغییر می‌کند.
          ضریب جینی، شاخصی اقتصادی برای محاسبه توزیع ثروت در میان مردم است. بالا بودن این ضریب در یک کشور به عنوان شاخصی از بالا بودن اختلاف طبقاتی و نابرابری درآمدی در این کشور در نظر گرفته می‌شود.
          بر اساس گزارش جدید بانک مرکزی از شاخص ضریب جینی، برای سومین سال متوالی، توزیع درآمد در کشور، ناعادلانه‌تر شده است.
          حدود یک سال پیش که بانک مرکزی آمار ضریب جینی سال 1392 را اعلام کرد و از افزایش این شاخص خبر داد، در واکنش به برداشت‌های رسانه‌ای درباره افزایش شکاف درآمدی در دولت یازدهم، آن را مربوط به عملکرد دولت قبل دانست و وعده داد که با سیاست‌های دولت، «افزایش ضریب جینی در سال 1393 متوقف و تا حدی تعدیل شود.»
          اما برخلاف وعده بانک مرکزی، در سال 1393 نه تنها افزایش ضریب جینی متوقف نشده، بلکه بدتر هم شده و از 395/0 در سال 1392 به 399/0 در سال 1393 افزایش یافته است. همچنین در سال گذشته نسبت هزینه دهک آخر (پولدارترین) به دهک اول (کم‌درآمدترین) به 3/14 برابر رسید که در مقایسه با نسبت 8/13 برابری سال 1392، نشان‌دهنده افزایش نابرابری است.
          افزایش ضریب جینی در سال‌های اخیر یکی از پیامدهای رکود عمیق، تورم بالا و انتظارات تورمی شدید بوده است.
          روند تغییرات ضریب جینی نشان می‌دهد در حالی که این شاخص تا سال 1387 روند کاهشی داشته، در سال 1388 با افزایش مواجه شد. از سال 1389 نیز با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و بر اثر سیاست‌های کنترل قیمتی اعمال شده، بهبود نسبی در الگوی توزیع درآمد در جامعه روی داد و این شاخص تا حد زیادی کاهش یافت و در سال 1390 به کمترین میزان خود (3750/0) از ابتدای انقلاب تا کنون رسید.





          در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
          گویا ما باید اینجا هی یاداوری کنیم و داوری بر عهده دوستان





          لیستی از خیانت های دولت احمدی نژاد به کشور

          و ملت ایران




          آیا می‌دانید که اگر شخصی 200 سال عمر کند و هرماه ده میلیون تومان خرج کند، در طی 200 سال به 24 میلیارد تومان نیاز خواهد داشت؟//

          آیا می‌دانید آقای احمدی‌نژاد 340 هزار میلیارد تومان را از درآمد های نفتی بر باد داده است؟ (بانک مرکزی – وزارت نفت – روزنامه سرمایه 17/12/87 و 06/03/88)//

          آیا می‌دانید که در طول تاریخ 4000 ساله ایران هیچوقت این ثروت برای ایران بوجود نیامده بود؟//

          آیا می‌دانید که در جنگ 8 ساله؛ سالانه بطور متوسط 125 میلیارد دلار خسارت به کشور وارد شد،اما عملکرد احمدی‌نژاد باعث شد سالانه 188 میلیارد دلار خسارت به کشور زده شود؟//

          آیا می‌دانید خسارت دولت احمدی‌نژاد در اقتصاد، حدود 75 درصد جنگ 8ساله با صدام بوده و خسارت های اجتماعی، علمی و معنوی و فرهنگی و سیاسی آن قابل محاسبه نیست؟//

          آیا می‌دانید که خسارت اقتصادی احمدی‌نژاد آنقدر زیاد است که به هر خانواده ایرانی بیش از 5/1 کیلوگرم طلا می رسید؟//

          آیا می‌دانید که لایحه چند همسری را دولت احمدی‌نژاد به مجلس تقدیم کرده بود تا بصورت قانون درآید؟ (سایت مجلس)//

          آیا می‌دانید که ساخت پالایشگاه های نفت در دولت احمدی‌نژاد، سالانه 5/1 درصد پیشرفت داشته و با این حساب 67 سال طول می کشد تا ساخته شوند؟(روزنامه سرمایه 14/02/88)//

          آیا می‌دانید که دارندگان سهام عدالت بابت قسط های دو سال 86 و 87 حدود 200 هزار تومان به دولت بدهکارند، اما دولت برای جمع آوری رای، 80 هزار تومان سود آنها را پرداخت می کند و پس از به قدرت رسیدن، اقساط را دریافت خواهد کرد؟ (روزنامه سرمایه یکی از شماره های اردیبهشت)//

          آیا می‌دانید به علت اینکه شرکت های زیان ده را به شرکت های سهام عدالت داده اند، سهام عدالت فاقد سود بوده، اما دولت برای عوامفریبی سودی پرداخت می کند؟ (روزنامه سرمایه یکی از شماره های اردیبهشت)//

          آیا می‌دانید که در بازارهای خرید و فروش سهام، سهام عدالت پانصد هزار تومانی را حتی به 500 تومان نمی خرند؟//

          آیا می‌دانید که گرانی لجام گسیخته در جامعه، که نتیجه سیاست های اقتصادی احمدی‌نژاد است باعث شده، ارزش حقوق 700 هزار تومانی امروز مانند حقوق 200 هزار تومانی سال 84 باشد
          .
          در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
          یاد اوری شماره 2






          لیستی از خیانت های دولت احمدی نژاد به کشور و ملت ایران

          . ·

          آيا مي‌دانيد که اگر شخصي 200 سال عمر کند و هرماه ده ميليون تومان خرج کند، در طي 200 سال به 24 ميليارد تومان نياز خواهد داشت؟
          آيا مي‌دانيد آقاي احمدي‌نژاد 340 هزار ميليارد تومان را از درآمد هاي نفتي بر باد داده است؟ (بانک مرکزي – وزارت نفت – روزنامه سرمايه 17/12/87 و 06/03/88)
          آيا مي‌دانيد که در طول تاريخ 4000 ساله ايران هيچوقت اين ثروت براي ايران بوجود نيامده بود؟
          آيا مي‌دانيد که در جنگ 8 ساله؛ سالانه بطور متوسط 125 ميليارد دلار خسارت به کشور وارد شد،اما عملکرد احمدي‌نژاد باعث شد سالانه 188 ميليارد دلار خسارت به کشور زده شود؟(جدول متن ثروت هاي ملي بر باد رفته در همين مطالب عملکرد اقتصادي)
          آيا مي‌دانيد خسارت دولت احمدي‌نژاد در اقتصاد، حدود 75 درصد جنگ 8ساله با صدام بوده و خسارت هاي اجتماعي، علمي و معنوي و فرهنگي و سياسي آن قابل محاسبه نيست؟(جدول متن ثروت هاي ملي بر باد رفته در همين مطالب عملکرد اقتصادي)
          آيا مي‌دانيد که خسارت اقتصادي احمدي‌نژاد آنقدر زياد است که به هر خانواده ايراني بيش از 5/1 کيلوگرم طلا مي رسيد؟ (مقاله فرصت سوزي ها و خسارات اقتصادي احمدي‌نژاد)
          آيا مي‌دانيد که لايحه چند همسري را دولت احمدي‌نژاد به مجلس تقديم کرده بود تا بصورت قانون درآيد؟ (سايت مجلس)
          آيا مي‌دانيد که ساخت پالايشگاه هاي نفت در دولت احمدي‌نژاد، سالانه 5/1 درصد پيشرفت داشته و با اين حساب 67 سال طول مي کشد تا ساخته شوند؟(روزنامه سرمايه 14/02/88)
          آيا مي‌دانيد که دارندگان سهام عدالت بابت قسط هاي دو سال 86 و 87 حدود 200 هزار تومان به دولت بدهکارند، اما دولت براي جمع آوري راي، 80 هزار تومان سود آنها را پرداخت مي کند و پس از به قدرت رسيدن، اقساط را دريافت خواهد کرد؟ (روزنامه سرمايه يکي از شماره هاي ارديبهشت)
          آيا مي‌دانيد به علت اينکه شرکت هاي زيان ده را به شرکت هاي سهام عدالت داده اند، سهام عدالت فاقد سود بوده، اما دولت براي عوامفريبي سودي پرداخت مي کند؟ (روزنامه سرمايه يکي از شماره هاي ارديبهشت)
          آيا مي‌دانيد که در بازارهاي خريد و فروش سهام، سهام عدالت پانصد هزار توماني را حتي به 500 تومان نمي خرند؟(برويد امتحان کنيد)
          آيا مي‌دانيد که گراني لجام گسيخته در جامعه، که نتيجه سياست هاي mاقتصادي احمدي‌نژاد است باعث شده، ارزش حقوق 700 هزار توماني امروز مانند حقوق 200 هزار توماني سال 84 باشد؟
          آيا مي‌دانيد طبق آمار بانک جهاني، فساد در دستگاههاي دولتي ايران در طي 4 سال دولت احمدي‌نژاد 65 رتبه اضافه شده و به 141 در بين 194 کشور دنيا رسيده است؟(صندوق بين المللي پول – روزنامه سرمايه 06/02/88)
          آيا مي‌دانيد که اعتبار گذرنامه ايراني در بين 194 کشور جهان به رتبه 193 رسيده و فقط يک کشور وضع بدتري نسبت به ما دارد؟(صندوق بين المللي پول – روزنامه سرمايه 06/02/88)
          آيا مي‌دانيد عملکرد احمدي‌نژاد در بانک هاي کشور، آنها را به پرتگاه ورشکستگي کشانده و آيا مي‌دانيد که ورشکستگي بانکها در هر کشوري از خطر جنگ بالاتر است؟ (دنياي اقتصاد 03/12/87 و روزنامه سرمايه 06/02/88)
          آيا مي‌دانيد که امارات و قطر از ميدان هاي گازي مشترک سالانه بيش ازدوازده هزار ميليارد تومان گاز بيشتر برداشت مي کنند و عدم سرمايه گذاري ايران در دولت نهم منجر به اين شده که همسايگان شمالي و جنوبي منابع و ثروت مردم ايران را به يغما ببرند و همچنين اهميت اين موضوع کمتر از واگذاري خاک ايران به بيگانگان نيست؟ (وزارت نفت – روزنامه سرمايه 21/02 و 10/02/88)
          آيا مي‌دانيد عملکرد تنش زاي سياست خارجي احمدي‌نژاد باعث شده :
          1- کالاهاي وارداتي 42 هزار ميليارد تومان گران خريداري شود .
          2- تحريمهاي بين المللي امکان تکميل طرح هاي نفت و گاز و پتروشيمي و ساير صنايع را غير ممکن مي سازد .
          3- باجهاي فراواني در نفت و گاز و انرژي اتمي و حتي در زمينه حقوق ايران در درياي خزر به روسيه داده شود .
          4- امکان انتخاب ايران براي عقد قرارداد با شرکت هاي معتبر و مهم نفت و گاز دنيا از دست برود و بجاي آن شرکت هاي دست چندم چيني و روسي و حتي ويتنامي و اندونزيايي با تکنولوژي عقب افتاده جايگزين آنها شود.
          5- طرح ها و کارخانه هاي جديد ايجاد نشود و مسير رشد و توسعه کشور بسته شود .
          6- و صدها فرصت ثروت و درآمد و ميليون ها شغل از دست برود؟ (بانک مرکزي – بانک جهاني – روزنامه سرمايه 02/03/88)
          آيا مي‌دانيد سياست خارجي احمدي‌نژاد با کشور هايي در ارتباط است (جزاير قمر) که دولت آنها حتي پول بليط هواپيما ندارد و با خرج ايران به کشور ما مي آيند؟
          آيا مي‌دانيد احمدي‌نژاد در سفر به کنيا (کشور آفريقايي) پيشنهاد داده که ايران حاضر است نفت را با 30 درصد تخفيف بفروشد؟ (اکو نوميست شماره هاي مربوط به اسفند ماه 87)
          آيا مي‌دانيد يک رئيس جمهور در دنيا به عنوان دکور و نماد يک ملت و کشور مطرح است و لحن صحبت و برخوردهاي آقاياحمدي‌نژاد باعث شده نگاه جهاني به ايران، يک نگاه منفي و نامناسب باشد؟
          آيا مي‌دانيد که بسياري از کارخانه هايي که احمدي‌نژاد در دو سال اول رياست جمهوري خود افتتاح کرد بين 63 تا 95 درصد آنها در زمان خاتمي ساخته شده بودند؟ (روزنامه سرمايه 29/02/88)
          آيا مي‌دانيد پروژه ماهواره ايراني اميد در دولت هاي قبلي شروع شده بود و عمده کار آن را دولت خاتمي انجام داده بود؟
          آيا مي‌دانيد که تعدادي از پروژه ها و طرح ها و کارخانه ها در زمان خاتمي به بهره برداري رسيده و آن زمان افتتاح شده بود ، اما وزراي احمدي‌نژاد دوباره آنها را افتتاح مي کنند؟ (روزنامه سرمايه 29/02/88)
          آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد شروع حفاري و ساخت تونل البرز را در راه آهن اصفهان – شيراز با نشان دادن تونل ديگري، به عنوان اتمام و بهره برداري به ملت گزارش داد و ملت را فريفت؟ (اعتماد 10/02/88)
          آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد سالانه کمتر از 50 کيلومتر راه آهن ساخته شده است؟ (اعتماد 10/02/88)
          آيا مي‌دانيد هزاران ميليارد تومان از درآمد هاي نفتي به خزانه واريز نشده و مشخص نيست که چه شده است؟ (روزنامه سرمايه 01/02/88 و ديوان محاسبات)
          آيا مي‌دانيد که براي صادرات ميوه ايران، هواپيمايي عوارض سنگيني مي گيرد، اما براي واردات ميوه عوارض پايين؛ و نتيجه اين امر آن شده که ميوه هاي خارجي باعث ورشکستگي باغداران و کشاورزان شود؟ (روزنامه سرمايه 14/02 و 29/01/88)
          آيا مي‌دانيد که سياست هاي دولت احمدي‌نژاد، سال 1387 با 5 ميليون تن واردات يکي از بزرگترين وارد کنندگان گندم جهان شده ايم؟ (روزنامه سرمايه 14/02 و 29/01/88)
          آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد در طي حدوداً چهار سال فقط 2100 واحد مسکن مهر ساخته شده (يعني سالانه 525 واحد) و با اين روند براي رفع مشکل مسکن مردم و جوانان بيش از ده هزار سال زمان لازم است، اين در حالي است که تاريخ ايران از زمان هخامنشيان تا به حال 2500 سال بيشتر نيست؟ (سايت مسکن مهر – وبلاگ مهندس عبدالعلي زاده – و يکي از شماره هاي ارديبهشت روزنامه سرمايه)
          آيا مي‌دانيد به اعتراف مسئولان دولت و نظر کارشناسان طرح هايي مانند مسکن مهر، بنگاههاي زود بازده، اشتغال سريع و سهام عدالت همگي طرح هاي شکست خورده اند و تقريباً هيچ نفعي براي ملت نداشته و دولت با تبليغات فراوان از طريق تلويزيون و راديو توانسته نظر مردم را جلب کند؟ (روزنامه سرمايه 28/02/88)
          آيا مي‌دانيد در معاونت برنامه ريزي و نظارت رئيس جمهور با راه اندازي دوره هاي چند ماهه به تعدادي از همکاران دولتي، مدرک فوق ليسانس داده مي شود . اين در حالي است که در دانشگاهها براي گرفتن مدرک فوق ليسانس بايستي حدود دو سال وقت صرف کرد؟ (روزنامه سرمايه 20/02/88)
          آيا مي‌دانيد که صدها ميليارد براي راه اندازي گشت هاي ارشاد توسط احمدي‌نژاد اختصاص داده شده، اين در حالي است که احمدي‌نژاد قبل از رياست جمهوري خود حجاب زنان و دختران و تيپ پسران را مشکل نمي دانست؟ (قانون بودجه 86 و87)
          آيا مي‌دانيد که ايران از نظر تورم و گراني چهارمين کشور دنياست؟(بانک جهاني – روزنامه سرمايه17/02/88)
          آيا مي‌دانيد با ثروتي که احمدي‌نژاد بر باد داد و فرصت سوزي هايي که کرد، مي شد :
          1- همه ايرانيان داراي شغلي با حقوق مناسب بشوند .
          2- هيچ کس بي خانه نباشد و همه خانه دار شوند .
          3- بيش از نصف مناطق خشک و صحرايي ايران را باغ و جنگل و مزرعه کرد .
          4- درآمد هر خانواده ايراني را در سال به بيش از 40 ميليون تومان رساند .
          5- ايران را براي هميشه از فقر و بي کاري و عقب ماندگي نجات داد . (تحليل مربوط به مطالب با ثروتي که احمدي‌نژاد بر باد داد چه کارهايي ممکن بود؟)
          آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد علي رغم اينکه درآمدهاي سالانه 4 برابر درآمد سالانه خاتمي بود، بودجه تحقيقات علمي 5/4 برابر کاهش يافته است؟ (قانون بودجه 86 و87)
          آيا مي‌دانيد در هر جامعه اي هر چه تحقيقات علمي بيشتر باشد، ثروت و درآمد مردم آن کشور نيز بيشتر مي شود؟ مثلاً 26 درصد تحقيقات علمي دنيا در آمريکا انجام مي شود و حدود 27 درصد از ثروت توليدي سالانه در جهان متعلق به آمريکاست . (بانک جهاني – گزارش سازمان ملل متحد)
          آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد استادان توانمند و نامدار و با تجربه را در دانشگاهها باز نشسته مي کند؟ (اخبار مختلف چند سال اخير)
          آيا مي‌دانيد سازمان مديريت و برنامه ريزي در هر کشوري، مغز برنامه ريزي براي پيشرفت آن کشور است، و آقاي احمدي‌نژاد آن سازمان را منحل کرد؟
          آيا مي‌دانيد دولت احمدي‌نژاد با کنار گذاشتن برنامه توسعه چهارم، که بسيار برنامه پيشرفته و علمي بود، امکان ايجاد 560 هزار ميليارد تومان درآمد براي کشور و مردم را از بين برد؟ (برنامه توسعه چهارم)
          آيا مي‌دانيد بر اساس گزارش رسمي ديوان محاسبات کشور (وابسته به مجلس همفکر دولت) در بودجه سال 1386، 54 درصد تخلف توسط دولت احمدي‌نژاد صورت گرفته و رقم تخلفات درآن سال به 66 هزار ميليارد تومان مي رسد؟ (گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 24/01/88)
          آيا مي‌دانيد که در بودجه سال 1385 دولت 2000 مورد تخلف داشته است و عمده اين تخلفات مربوط به وزارت نفت بوده، يعني پولدار ترين وزارتخانه؟(گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 24/01/88 و
          23/11/87 و 21/11/87)
          آيا مي‌دانيد به هنگام قرائت گزارش ديوان محاسبات در مورد تخلفات دولت، در مجلس، به علت کثرت تخلفات انجام شده تعدادي از طرفداران احمدي‌نژاد سعي در جلو گيري از خواندن تخلفات مي کردند؟ (روزنامه سرمايه 19/12/87)
          آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد بخشي از بودجه عمراني را صرف کارهايي مانند ساخت باشگاه ورزشي و امثال آن کرد تا راي جوانان را براي مرحله دوم رياست جمهوري خود جذب کند؟(روزنامه سرمايه 010/02/88 – گزارش ديوان محاسبات مجلس)
          آيا مي‌دانيد دولت بودجه وزراتخانه هاي خود را حد اقل 80 درصد افزايش داده اما بودجه سازمان هايي مثل بازرسي، مجلس و غيره را که گزارش تخلفات دولت را داده اند حدوداً 50 درصد کاهش داده است؟ (روزنامه سرمايه 19/12 و 21/11/87)
          آيا مي‌دانيد بر اساس گزارش ديوان محاسبات مجلس، يعني اصلي ترين و رسمي ترين نهاد نظارتي کشور، دولت احمدي‌نژاد متخلف ترين دولت ايراني در زمينه بودجه، از نظر تعداد و مبلغ بوده و روزانه 7 تخلف بودجه اي در دولت صورت گرفته است ؟ (گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 01/02/88)
          آيا مي‌دانيد در دولت احمدي‌نژاد بيش از 2000 ميليارد تومان شکر وارد کشور شد و اين مقدار شکر براي 10 سال مصرف ايران کفايت مي کرد، و با عث تعطيلي کارخانجات شکر و بيکاري صدها هزار نفر کشاورز چغندر کار و کارگران کارخانجات شده است؟ (روزنامه سرمايه 05/02/88)
          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #41810
            پاسخ : اخبار

            سفر قریب الوقوع رییس جمهوری سوئیس به ایران







            «یوهان اشنایدر آمان» رئیس جمهوری کنفدراسیون سوئیس در روزهای 26 تا 28 فوریه (7 تا 9 اسفند) به ایران سفر خواهد کرد.
            به گزارش تارنمای فرانسوی زبان رادیو تلویزیون سوئیس «ار تی اس»، هدف از این سفر که با همراهی حدود 40 تن از کارفرمایان و سرمایه گذار سوئیسی صورت خواهد گرفت، گسترش مناسبات اقتصادی برن- تهران پس از لغو تحریم های اقتصادی اعلام شده است.
            این گزارش حاکی است: صاحبان صنایع سوئیس که قصد داشتند در این سفر اشنایدر را همراهی کنند بسیار بیشتر بودند اما تنها 35 تا 40 نفر از آنان موفق شدند در چارچوب هیات همراه رئیس جمهوری کنفدراسیون سوئیس در سفر به تهران قرار گیرند.
            «فیلیپ ولتی» رئیس اتاق بازرگانی سوئیس- ایران و سفیر سابق سوئیس در تهران در مورد این سفر گفت: آنچه حائز اهمیت است، ارزش این سفر است. مساله مهم تجدید ارتباط با ایران در سطح صنعتی و نیز در سطح مقامات است. این سفر در زمان خوبی صورت گرفته است.
            وی افزود: ایرانیان به سوئیس اعتماد دارند و روابط دوستانه گذشته را به یاد دارند.


            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #41811
              پاسخ : اخبار

              اجرای ماهرانهٔ ظریف در پارلمان اروپا






              هفته‌ٔ گذشته، «کمیتهٔ امور خارجه» پارلمان اروپا، نشست مهمی با دکتر ظریف برگزار کرد که عملاً - با مسلط شدن وزیر امور خارجهٔ ایران بر جلسه - به «محکمهٔ عربستان سعودی» تبدیل شد.
              آقای دکتر ظریف در آن نشست، به صورت متُدیک و منظم، سیاست‌ها و عملکرد عربستان سعودی را به شدت مورد حمله قرار داد.

              به گزارش انتخاب، او ابتدا، از زاویهٔ ژئوپولیتیک به قضیه پرداخت و توضیح داد که چگونه پس از فروپاشی رژیم صدام حسین در عراق و ایجاد تصور از «برهم خوردن توازن قوا» در منطقه (به نفع ایران)، عربستان سعودی هدفِ «بازگرداندن توزان» را در صدر سیاست خارجهٔ خود نشاند؛ و چگونه برای رسیدن به این هدف به اقدامات خطرناک و خسارت‌آمیزی پرداخت.

              دکتر ظریف، برخی از موارد مانند کارشکنی در مذاکرات هسته‌ای، حمله به یمن، تلاش برای فروپاشی دولت سوریه و تسط بر سوریه، تقویت گروه‌های تکفیری و استفادهٔ ابزاری از آن‌ها، ممانعت از آتش‌ بس، و همچنین ایجاد و تداوم تنش با ایران را از جمله اقدامات عربستان سعودی در این راستا تعریف کرد.

              سپس، دکتر ظریف به تبیین ادعاهای «رسمی» عربستان سعودی - از جمله ادعای نگرانی آل‌ سعود از وضعیت «دموکراسی در سوریه» - پرداخت؛ و با استناد به عملکرد نیروی نظامی عربستان در یمن، تشریح نظام سیاسی آن کشور، اشاره به کارنامهٔ حقوق بشری عربستان، و همچنین یادآوریِ سوابق عربستان سعودی در حمایت از رژیم‌هایی مانند رژیم صدام حسین، اعتبار آن ادعاها را زیر سئوال بُرد.

              پس از آن، وزیر امور خارجهٔ ایران به عملکرد مخرب عربستان سعودی در روند مذاکرات صلح سوریه پرداخت و - ضمن تاکید بر استفادهٔ ابزاری برخی کشورها از گروه‌های تروریستی به عنوان یک اهرم مذاکراتی - با ذکر تاریخ و استناد به صورت‌ جلسهٔ مذاکرات وین، نشان داد چگونه وزیر امور خارجهٔ عربستان، علیرغم ادعاهای بشردوستانه، از برقراری «آتش بس» در سوریه ممانعت کرده است.

              به واقع، دکتر ظریف در آن نشست ثابت کرد که عربستان سعودی، مادام که در بازگرداندن توازن دلخواه خود در منطقه موفق نشود، از هیچ اقدامی - ولو از ایجاد فجایع انسانی - دریغ نخواهد کرد؛ و نشان داد که حتی خویشتن‌داری‌های ایران در قضیهٔ منا، تلاش‌های ایران برای تنش‌زدایی و اقدامات دیپلماتیک تهران برای رفع نگرانی‌های ریاض از بابت ارتقاء موقعیت ایران در منطقه، نتیجه نداده است.

              امید است برخی رسانه‌های داخلی - که در هفته‌های گذشته به صرف «برادر» خواندن سعودی‌ها، حملات غیرمنصفانه و شدیدی به وزیر امور خارجه کردند - این اجرای ماهرانهٔ او در دل پارلمان اروپا را نیز پوشش دهند.

              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #41812
                پاسخ : اخبار


                هیچ یک از مدیران خاتمی بخاطر فساد اقتصادی متهم نشدند






                روز نو :
                سخنگوی دولت خاتمی با مقایسه سلامت اقتصادی مدیران دولت خاتمی و احمدی‌نژاد تاکید کرد که هیچ کدام از مدیران دولت خاتمی به خاطر فساد اقتصادی متهم نشدند.

                عبدالله رمضان‌زاده در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به تفاوت سلامت مالی اصلاح‌طلبان با اصولگرایان اظهار داشت: اصلاح طلبان همواره به سلامت اقتصادی مشهور بوده‌اند و هیچ مدیر ارشد اصلاح‌طلبی، اتهام مالی نداشته است.

                او افزود: البته اصولگرایان تندرو برای تخریب اصلاح‌طلبان از هیچ کاری فروگذار نمی‌کنند؛ البته ما استقبال می‌کنیم که منابع مالی ستادهای انتخاباتی اصلاح طلبان و اصولگرایان به صورت شفاف اعلام شود.

                سخنگوی دولت سیدمحمد خاتمی با اشاره به ماجراهایی مثل دریافت کارت هدیه از طرف بعضی نمایندگان از یکی از متهمان فساد اقتصادی؛ خاطرنشان کرد: حمایت معاون اول دولت قبل از برخی نمایندگان اصولگرای مجلس در دوره قبلی، تماما در دوره‌ای اتفاق افتاد که مدیریت کشور تنها در اختیار اصولگرایان بود.

                سخنگوی دولت خاتمی با مقایسه سلامت اقتصادی مدیران دولت خاتمی و احمدی‌نژاد تاکید کرد که هیچ‌کدام از مدیران دولت خاتمی به خاطر فساد اقتصادی متهم نشدند.
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #41813
                  پاسخ : اخبار

                  سعید لیلاز، اقتصاددان در گفتگو با «انتخاب»؛
                  در دوره قبلی، هر روز بر جمعیت افرادِ زیر خط فقر اضافه می شد، اما برخی از کاندیداهای فعلی صدایشان در نمی آمد/ مردم یادشان نرود چه کسانی آن وضعیت فاجعه بار اقتصادی را در آن 8 سال پدید آوردند






                  «شرکت مردم در انتخابات موجب رونق اقتصادی در آینده نزدیک می شود. همیاری مجلس آینده با دولت می تواند وضعیت اقتصادی را بهبود ببخشد.»
                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  در دوره قبلی، هر روز بر جمعیت افرادِ زیر خط فقر اضافه می شد، اما برخی از کاندیداهای فعلی صدایشان درنیامد / مردم یادشان نرود چه کسانی آن وضعیت فاجعه بار اقتصادی را در آن 8 سال پدید آوردند

                  «شرکت مردم در انتخابات موجب رونق اقتصادی در آینده نزدیک می شود. همیاری مجلس آینده با دولت می تواند وضعیت اقتصادی را بهبود ببخشد.»

                  سعید لیلاز اقتصاددان با باین این مطلب به «انتخاب» با اشاره به لغو تحریم ها و اجرای برجام، گفت: یکی از بزرگترین کار های اقتصادی که دولت روحانی انجام داد این بود که تحریم هایی که بر علیه ایران اعمال شد را از سر راه برداشت. این لغو تحریم ها مقدمه رونق اقتصادی است. اما تازه اول راه است . در مجلس آینده باید بر روی بحث رونق اقتصادی بیشتر کار شود. .

                  سعید لیلاز با اشاره به عملکرد دولت قبلی در اقتصاد گفت: در سال های گذشته کشور ما را به جایی رسانده بودند که صد میلیارد کالا وارد می کردیم. حتی کالاهایی مثل سنگ قبر از چین وارد می شد. عملکرد دولت احمدی نژاد باعث شد که ایران از نظر اقتصادی وابسته شود.

                  این تحلیلگر مسائل اقتصادی در مورد وضعیت اقتصادی در دوران احمدی نژاد با ارائه آماری گفت: از سال 1384 تا 1392 بیش از 2 هزار میلیارد دلار انرژی ارزان یا رایگان به اقتصاد ایران تزریق شد درحالی‌که قدرت خرید کارگران کاهش یافت . هر روز بر جمعیت افراد زیر خط فقر ایران افزوده شد. و مقصر اصلی این امر قطعا برخی از نمایندگان و کاندیداهای فعلی مجلس هستند که هیچ اقدامی برای مردم نکردند و صدایشان درنیامد. در نتیجه نیاز به تغییر الان بیشتر حس می شود.

                  لیلاز با اشاره به این نکته که مشکل اقتصاد اولین و مهم‌ترین چالشی است که در حال حاضر ایران با آن روبرو است گفت: وظیفه اصلی کسانی که به عنوان نمایندگان مجلس دهم انتخاب می شوند، احیای اقتصاد ایران است. برای این امر باید مردم یادشان باشد که در 8 سال گذشته چه کسانی این وضعیت فاجعه بار را درست کرده اند.

                  این اقتصاددان با اشاره به فساد اقتصادی در دوره گذشته گفت: رانت‌خواری موجب فاصله طبقاتی و به وجود آمدن فقر شدید اکثریت مردم در کشور می‌شود . این امر خیلی خطرناک است. در چند سال گذشته موجب کاهش قدرت خرید مردم شده است و حتی مصرف لبنیات در کشور نصف شده است. این در بلند مدت به ضرر کشور و مردم است.

                  لیلاز در انتها تاکید کرد که مردم باید برای بهبود وضعیت اقتصادی خود قطعا در انتخابات شرکت کنند و به نامزدهایی که معتدل و کارشناس هستند رای دهند. وی در انتها گفت: در آینده ما مجلسی متعادل می خواهیم که بتواند مشکلات اقتصادی مردم را ریشه ای حل کند.
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

                    #41814
                    پاسخ : اخبار

                    هیأت ۳۰ نفره بورس استانبول دوشنبه آینده به تهران می‌آید/ سهام شركت‌های ایرانی در بورس ترکیه

                    معاون ناشران و اعضاء شركت بورس از حضور هیأت ۳۰ نفره مدیران بورس استانبول در ۱۰ اسفند ماه امسال به منظور مذاكره با متولیان بورس خبر داد.
                    خبرگزاری فارس: هیأت ۳۰ نفره بورس استانبول دوشنبه آینده به تهران می‌آید/ سهام شركت‌های ایرانی در بورس ترکیه

                    روح الله حسینی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری فارس؛ از بازدید هیات 30 نفره از بورس تهران خبر داد و گفت: با توجه به امضای تفاهمنامه مشترک با بورس استانبول و فراهم شدن شرایط مناسب برای افزایش تعامل دو جانبه بورس تهران با بورس‌های بین المللی هیاتی از بورس استانبول روز 10 اسفند ماه امسال به تهران می آید.

                    معاون ناشران و اعضاء شركت بورس با بیان اینكه تونجای دینچ ، مدیر عامل بورس ترکیه به همراه 30 نفر از مدیران نهادهای مالی، کارگزاری، سبد گردان و سرمایه گذاری این کشور از بورس تهران بازدید خواهند کرد، افزود: حجم بالایی از گردش معاملات روزانه سهام در بورس ترکیه متعلق به شركت‌ها و سرمایه‌گذاران خارجی است و از این‌رو بستر مناسبی خواهد بود برای بورس تهران تا ضمن رایزنی با بورس استانبول زمینه حضور و پذیرش سهام شركت‌های ایرانی و ترک در بورس های دو کشور فراهم شود.

                    این مقام مسئول هدف از این بازدید را دستیابی به فهم مشترک میان متولیان بورس‌های ایران و استانبول عنوان کرد و افزود: در این بازدید، هلدینگ های سرمایه گذاری علاوه بر ارایه ظرفیت‌های سوآوری خود از مجموعه سرمایه گذاری تامین اجتماعی و برخی صندوق های سرمایه گذاری در ایران به معرفی جنبه های سرمایه گذاری خود خواهند پرداخت.

                    حسینی مقدم افزود: انتظار می رود با امضای تفاهم‌نامه مشترک زمینه لازم برای انتشار اوراق بهادار بنگاه‌های اقتصادی کشور با ساختار بین المللی و یا پذیره نویسی صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس استانبول فراهم شود.

                    این مقام مسئول از فراهم شدن زمینه‌های لازم برای انتشار اوراق اسناد خزانه اسلامی در بورس اوراق بهادار تهران خبر داد و افزود: در روزهای باقی‌مانده تا پایان امسال با همكاری وزارت اقتصاد و سازمان بورس شرایط لازم برای انتشار اواق خزانه ایجاد خواهد شد.
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #41815
                      پاسخ : اخبار

                      لغو مناظره احتمالا جنجالی در تلویزیون






                      در حالی که قرار بود ساعاتی دیگر مهدی رحمانیان (مدیر مسؤول شرق) با حسین شریعتمداری (مدیر مسؤول کیهان) در برنامه «نگاه یک» تلویزیون حاضر شوند، این برنامه لغو شد.

                      خبرنگار ایسنا در گفت‌وگویی با عوامل سازنده برنامه «نگاه یک» و همچنین روابط عمومی شبکه اول، خبر لغو این برنامه با حضور مدیران مسؤول روزنامه‌های شرق و کیهان را جویا شد که این خبر به تایید رسید.

                      بر این اساس برنامه «نگاه یک» که در آستانه انتخابات روز جمعه خبرگان رهبری و شورای اسلامی، به تهیه‌کنندگی حسن نهضت هر شب حوالی ساعت 23 و 15 دقیقه به روی آنتن شبکه یک می‌رود، امشب پخش نخواهد شد.

                      روابط عمومی شبکه اول سیما صبح امروز - دوشنبه - اعلام کرده بود «به منظور بررسی جایگاه و اهمیت پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، حسین شریعتمداری مدیرمسؤول روزنامه کیهان و مهدی رحمانیان مدیر مسؤول روزنامه شرق امشب با حضور در برنامه نگاه یک، دیدگاه دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب به انتخابات جمعه، هفتم اسفند را تبیین می‌کنند.»
                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

                        #41816
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                        لغو مناظره احتمالا جنجالی در تلویزیون






                        در حالی که قرار بود ساعاتی دیگر مهدی رحمانیان (مدیر مسؤول شرق) با حسین شریعتمداری (مدیر مسؤول کیهان) در برنامه «نگاه یک» تلویزیون حاضر شوند، این برنامه لغو شد.

                        خبرنگار ایسنا در گفت‌وگویی با عوامل سازنده برنامه «نگاه یک» و همچنین روابط عمومی شبکه اول، خبر لغو این برنامه با حضور مدیران مسؤول روزنامه‌های شرق و کیهان را جویا شد که این خبر به تایید رسید.

                        بر این اساس برنامه «نگاه یک» که در آستانه انتخابات روز جمعه خبرگان رهبری و شورای اسلامی، به تهیه‌کنندگی حسن نهضت هر شب حوالی ساعت 23 و 15 دقیقه به روی آنتن شبکه یک می‌رود، امشب پخش نخواهد شد.

                        روابط عمومی شبکه اول سیما صبح امروز - دوشنبه - اعلام کرده بود «به منظور بررسی جایگاه و اهمیت پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، حسین شریعتمداری مدیرمسؤول روزنامه کیهان و مهدی رحمانیان مدیر مسؤول روزنامه شرق امشب با حضور در برنامه نگاه یک، دیدگاه دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب به انتخابات جمعه، هفتم اسفند را تبیین می‌کنند.»
                        حیف شد
                        بزن بزن خوبی میشد
                        کاشکی لغو نشه
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                        نظر

                        • ali110
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 467

                          #41817
                          پاسخ : اخبار

                          گفتم یادی هم از گذشته ها کنیم . ....



                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #41818
                            پاسخ : اخبار

                            برترین کاریکاتور های جهان در ۳ اسفند ۹۴









































                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • اروین
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 422

                              #41819
                              پاسخ : اخبار

                              با توافق آمریکا و روسیه


                              آتش‌بس در سوریه از شنبه اجرایی می‌شود


                              دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۴




                              منابع خبری گزارش دادند، توافق آتش‌بس در سوریه از روز شنبه اجرایی می‌شود.

                              به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه خبری بی.بی.سی به نقل از منابع آگاه گزارش داد، در پی تواقفی که میان روسیه و آمریکا به عمل آمده است، آتش‌بس در سوریه از روز شنبه اجرایی خواهد شد.

                              منابع خبری همچنین گزارش دادند که گروه‌های تروریستی «جبهه النصره» و «داعش» از این آتش‌بس مستثنی هستند.

                              پیش از این وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود که طرفین بیش از هر زمان دیگری به توافق آتش‌بس در سوریه نزدیک شده‌اند و به زودی آتش بس در این کشور اجرایی می‌شود.




                              /

                              نظر

                              • Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

                                #41820
                                پاسخ : اخبار

                                دعوت محمدجواد ظریف از مردم برای حضور در انتخابات
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                وزیر خارجه کشورمان گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات یک برگ مهم قدرت در اختیار دستگاه دیپلماسی ایران قرار می‌دهد.

                                به گزارش «انتخاب»، دکتر محمدجواد ظریف، رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ارتباط با انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی که هفتم اسفندماه برگزار خواهد شد و پیشنهادش به مردم در ارتباط با این انتخابات گفت: من معتقدم هرچه حضور مردم در انتخابات پیش‌رو گسترده‌تر و وسیع‌تر باشد اعتبار، حیثیت و توان کشور در عرصه بین‌المللی افزایش پیدا می‌کند. مردم ما همیشه در انتخابات حضور گسترده‌ای داشتند و هوشمندانه عمل کرده‌اند و در این انتخابات نیز حضور گسترده‌ای خواهند داشت و براساس منافع ملی هوشمندانه عمل می‌کنند.

                                این دیپلمات عالی‌رتبه کشورمان تاکید کرد: مردم ما هیچ‌گاه از خارجی‌ها حرف گوش نکرده‌اند و نیازی به این موضوع ندارند که خارجی‌ها برای آن‌ها تعیین تکلیف کنند. مردم ما خوب می‌فهمند که چگونه عمل کنند و من یقین دارم که در این انتخابات نیز مردم با حضور وسیع خود یک برگ مهم قدرت در اختیار دستگاه دیپلماسی ایران قرار می‌دهند تا ما بتوانیم در عرصه بین‌المللی با سربلندی و قدرت از منافع ملی کشور دفاع کنیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X