اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #5041
    ایرانی ها می گویند برخی از دانشمندان هسته ای ترور شده همان هایی بودند که در سفرهای قبلی بازرسان آژانس با آنها گفت و گو داشته اند و بدین وسیله شناسایی و نهایتاً ترور شده اند.

    آژانس بین المللی انرژی اتمی مدعی شد که سفر هیات اعزامی این آژانس به ایران بدون دست یابی به نتیجه ای مشخص پایان یافت .

    به گزارش عصر ایران آژانس با صدور بیانیه ای اعلام کرده است که دولت ایران با بازرسی با سایت نظامی پارچین در شرق تهران موافقت نکرده است .

    آژانس بین المللی انرژی هسته ای با ابراز تاسف از این مساله افزوده است که متنی را برای تسهیل شفاف سازی برنامه های هسته ای ایران آماده کرده بود که با توجه به عدم همکاری کامل ایران با بازرسان این آژانس تلاش هایش به نتیجه مشخصی نرسید.

    گفتنی است بازرسان آژانس در دور جدید بازرسی های خود از مراکز هسته ای ، خواستار بازدید از برخی مراکز نظامی و گفت وگو با برخی دانشمندان هسته ای ایران شده اند که با مخالفت مقامات مسئول کشورمان مواجه شده اند .

    پیشتر ایران ، آژانس بین المللی انرژی هسته ای را به انتقال برخی اطلاعات حساس مربوط به برنامه های هسته ای کشورمان متهم ساخته که به ترور چند دانشمند هسته ای انجامیده است. ایرانی ها می گویند برخی از دانشمندان هسته ای ترور شده همان هایی بودند که در سفرهای قبلی بازرسان آژانس با آنها گفت و گو داشته اند و بدین وسیله شناسایی و نهایتاً ترور شده اند.

    ایران همچنین می گوید که طبق مقررات آژانس که به امضای کشورمان هم رسیده ، از منظر حقوقی هیچ اجباری برای همکاری های فراقانونی ندارد؛ آژانس می تواند تنها از اماکن هسته ای بازدید کند و حقی برای بررسی مکان های نظامی کشورها ندارد.

    با این حال آژانس بین المللی انرژی هسته ای اصرار دارد تا بدون امضای پروتکل الحاقی از سوی ایران تعهدات در چارچوب این پروتکل را به کشورمان تحمیل کند و در سطحی فراتر از اماکن هسته ای ، اماکن نظامی ایران را نیز مورد بازرسی قرار دهد!
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #5042
      عذرخواهی آمریکا به خاطر اهانت به قرآن

      در پی اهانت نیروهای نظامی آمریكا به ساحت مقدس قرآن كریم و سوزاندن چندین جلد كلام الله مجید ، كاخ سفید با انتشار بیانیه ای از دولت و ملت افغانستان عذرخواهی كرد.

      به گزارش ایرنا، دو سرباز آمریكایی به همراه چند نفر دیگر از نیروهای ائتلافی روز دوشنبه گذشته تعدادی از كتاب های مذهبی به ویژه چندین جلد كلام الله مجید را جمع آوری و به مكانی كه زباله ها را آتش می زدند، منتقل كردند تا بسوزانند، كارگران پس از آگاهی از محتوای این كتابها، عملیات سوزاندن آنها را متوقف كردند.

      مردم مسلمان افغانستان پس از اطلاع از اهانت به ساحت مقدس قرآن كریم با راه اندازی تظاهرات گسترده ای خشم و تنفر خود را نسبت به اقدامات غیرانسانی و ضد مذهبی سربازان آمریكایی و نیروهای ناتو اعلام كردند و خواستار برخورد جدی با عاملین آن شدند.

      به گزارش ایرنا، 'جی كارنی' سخنگوی كاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام كرد كه سوزاندن كتاب مقدس مسلمانان 'فاجعه ای ناخوش آیند' است كه نمایانگر احترامی كه ارتش آمریكا برای مذهب مردم افغانستان دارد، نیست.

      سازمان ملل متحد نیز با انتشار بیانیه ای ضمن عذرخواهی كردن از دولت و ملت افغانستان، این عمل غیرمذهبی وغیرانسانی را محكوم كرد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

        #5043
        شکل گیری نوسانات قیمتی در بازارهای جهانی

        بنا بر گزارش بورس نیوز، با شروع معاملات بازارهای جهانی طی روز جاری، مشاهده می شود که قیمت هر تن فلز مس طبق روزهای گذشته همچنان روندی مثبت را در پیش گرفته، بطوریکه قیمت این فلز با 0.04 درصد رشد نست به دیروز به قیمت 8442 دلار در هر تن رسیده است.اما قیمت دو فلز روی و آلومینیوم برخلاف روزهای گذشته با کاهش قیمت مواجه شده اند. در این میان قیمت هر تن فلز روی باش کاهش 0.05 درصدی به 2018 دلار کاهش یافته است. از سوی دیگر قیمت هر تن فلز آلومینیوم نیز با کاهش 0.99 درصدی قیمت خود، به 2200 دلار در هر تن رسیده است.در عین حال، قیمت اونس جهانی برای فلز طلا در بازارهای جهانی همچنان در مدار صعودی خود طی طریق می کند، بطوریکه قیمت اونس طلا در این بازارها با رشد 1.74 درصدی به 1755 دلار و 99 سنت افزایش یافته است.تا زمان تهیه این خبر، قیمت هر بشکه نفت wti نیز با کاهش قیمت 0.41 درصدی نسبت به روز گذشته، به 105 دلار و 82 سنت رسیده است.با این حال قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال با افزایش 0.12 درصدی قیمت خود نسبت به روز قبل روبه رو شده و قیمت آن به 121 دلار و 66 سنت رشد کرده است.به نظر می رسد با توجه به تداوم رشد نرخ طلا در بازارهای جهانی و به تبع آن افزایش قیمت سکه در بازار نقدی، بازار آتی این کالا نیز روز مثبتی را در روز جاری تجربه کند.
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

        نظر

        • اسد-ص
          ستاره دار(5)
          • Feb 2011
          • 666

          #5044
          ؟

          در اصل توسط امیر حسین1 پست شده است View Post
          خبرمربوطه ؟

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #5045
            نخستین واکنش بازرسان آژانس به مذاکرات با ایران
            پس از پایان مأموریت دو روزه بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ایران، این سازمان بیانیهای منتشر و در آن اعلام کرده است که مذاکرات با ایران موفقیت آمیز نبوده است.
            آژانس بینالمللی انرژی اتمی، امروز در بیانیهای اعلام کرد، بازرسان آژانس در سفر دو روزه خود به ایران، در رسیدن به توافق با جمهوری اسلامی ایران موفق نبودهاند.

            به گزارش «تابناک»، در این بیانیه همچنین آمده است: جمهوری اسلامی ایران اجازه بازدید از یک مرکز نظامی کلیدی را که مورد نظر بازرسان بوده، به آنها نداده است.

            بر پایه گزارشها، مرکز مورد نظر، منطقه نظامی «پارچین» در شرق تهران بوده است؛ منطقهای که بارها در بازدیدهای سالهای گذشته بازرسان آژانس، بازرسی شده و حتی در گزارشهایی که آنان منتشر کردند، هیچ گونه مورد مشکوکی در آن مجتمع گزارش نشده است.

            در همین باره، «رویترز» ضمن بیان این خبر به نقل از آژانس بینالمللی انرژی اتمی نوشته است: «در هر دو دور مذاکرات، تیم آژانس تقاضای دسترسی به مرکز نظامی پارچین را مطرح کرد؛ اما ایران اجازه نداد چنین بازدیدی انجام شود».

            آژانس مدعی است ایران در تأسیسات نظامی پارچین، آزمایشهای انفجاری پرقدرتی را انجام داده که به باور آنها «نشانههای محکمی از احتمال توسعه برنامه تسلیحاتی است».

            «یوکیا آمانو»، دبیر کل آژانس نیز گفته: «ناامیدکننده است که ایران تقاضای ما برای بازدید از پارچین را نپذیرفت. ما با روحیهای سازنده وارد عمل شدیم، ولی هیچ توافقی نشد».

            آمانو همچنین در رابطه با سخنان پیشین علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس که گفته بود، مذاکرات بیشتری با آژانس در راه است، اظهار داشته هیچ برنامهای برای دیدارهای بعدی نیست.

            این گزارش آژانس در حالی منتشر میشود که جمهوری اسلامی ایران، بارها تمایل خود را به مذاکرات سازنده با آژانس اعلام کرده و شورای عالی امنیت ملی نیز به تازگی در نامه ای به کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نسبت به از سرگیری مذاکرات با گروه 5+1 ابراز تمایل کرده بود.

            ذکر این مهم لازم است پیش از سفر بازرسان آژانس نیز نشانههایی مبنی بر احتمال مطرح شدن خواستهای غیرمعقول از سوی آنها وجود داشت که اکنون درستی این نشانهها ثابت شده است. بازرسان آژانس همواره اجازه دسترسی به مراکز غنیسازی را داشته و ایران نیز حسن نیت و شفافیت خود را در این زمینه به اثبات رسانده است، ولی اجازه دسترسی به مراکز حساس نظامی، امری است که با امنیت کشور در تضاد بوده و هیچ کشور دارای حاکمیتی چنین خواسته ای را نخواهد پذیرفت.

            بنا بر اخبار منتشره، یکی دیگر از درخواستهای بازرسان، گفتوگو با دانشمندان کلیدی ایران بوده است؛ دانشمندانی که تا کنون چهار تن از آنان به اعتراف عوامل «موساد» و «سی.آ.ای»، توسط آنان، ترور شده و به شهادت رسیدهاند.

            ایران بر این باور است که اطلاعات دانشمندان هسته ای ایران را آژانس بینالمللی انرژی اتمی در اختیار سرویسهای ترور اسرائیل گذاشته است؛ بنابراین، هیچ تضمینی نیست که این سازمان بار دیگر نام دانشمندان دیگری از ایران را در اختیار سرویسهای ترور نگذارند.

            اعلام این خبر در حالی است که افکار عمومی ایران به شدت از مسئولان ایرانی خواستهاند که نام دانشمندان ایرانی را در اختیار بازرسان آژانس نگذارند. افکار عمومی ایران بر این باروند که به محض انتشار نام این دانشمندان و همچنین مصاحبه با آنان، نام و مشخصات هویتیشان توسط آژانس در اختیار سرویسهای ترور قرار خواهد گرفت.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

              #5046
              کاریکاتور/ دولت به کارمندانش سبد کالا میدهد



              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

              نظر

              • حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

                #5047
                سخنان معناداراحمدینژاد:هیچ کس بالاتر ازقانون اساسی نیست/نظارتم شامل همه قوا

                محمود احمدینژاد امروز در حاشیه راه اندازی سایت قوانین، حرف های معنی داری زد. وی نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی را وظیفه خاص رییس جمهور دانست و با بیان این که هیچ کس بالاتر از قانون اساسی نیست، گفت که موضوع نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی نیز محدودیتی نداشته و همه دستگاه های کشور (بخوانید مجلس و دستگاه قضایی) را شامل می شود.

                این در حالی است که بالاتر از قانون اساسی یا ذیل این قانون دانستن رهبری، از جمله مسایل مورد بحث در فضای سیاسی کشور بوده و از سخنان احمدی نژاد می توان معنی خاصی برداشت کرد.


                وی اطلاعرسانی و مطلع کردن مردم از قوانین را اقدام مفید و لازم دیگری برشمرد که باید صورت گیرد و گفت: این حق مردم است که از حقوق خود مطلع باشند چرا که هر قدر عموم مردم از قوانین، مقدمات شکل گیری آنها و شرح و جزییات قوانین و مقررات بیشتر مطلع باشند، کشور بهتر اداره خواهد شد؛ لذا لازم است با تبلیغات مناسب این پایگاه به همه مردم معرفی شود و برنامهای برای تهیه متونی به زبان ساده برای معرفی محتوا، جهت گیریها، جزییات و فضای حاکم بر قوانین، تدارک دیده شده و اجرایی شود.
                به گزارش بازتاب به نقل از فارس، محمود احمدینژاد ظهر امروز (سهشنبه) در مراسم افتتاح رسمی سامانه قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران، با تاکید بر اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، قانونی بسیار مترقی است و با اعلام اینکه به زودی گفتگویی مشروح درباره قانون اساسی با ملت خواهد داشت، تصریح کرد: فصول آزادی، استقلال، امنیت و سایر فصول قانون اساسی هر یک در جای خود بسیار مترقی و مهم هستند و به عنوان مثال در قانون اساسی تاکید شده است که به بهانه آزادی نباید امنیت ملی به خطر بیفتد اما در ادامه تاکید شده است که به بهانه تامین امنیت ملی حتی با وضع قانون نمیتوان آزادی را محدود کرد.

                احمدینژاد با اشاره به بخشهایی از مذاکرات تدوین کنندگان قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، یادآور شد: در بخشی از جلسات تدوین قانون اساسی عدهای خواستار گنجانده شدن موادی شدند تا بر اساس آن زمانی که منافع و امنیت ملی کشور اقتضاء میکند، روشهایی برای اعتراف گرفتن از متهمان در قانون پیش بینی شود اما شهید بهشتی به عنوان رئیس جلسه به شدت با این موضوع مخالفت میکند.
                رئیسجمهور ادامه داد: قانون اساسی، قانونی مترقی و متعالی است و ما را موظف به حمایت از همه مستضعفین عالم و به پیگیری اجرای عدالت راهنمایی میکند.

                وی با تاکید دوباره بر لزوم صیانت قاطعانه از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، خاطر نشان کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی، ماموریتی ویژه در اصل 113 به رئیسجمهور محول کرده است تا به نمایندگی از ملت و به عنوان خادم ملت وظیفه اختصاصی نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی را بر عهده داشته باشد.

                * هیچ کس بالاتر از قانون اساسی نیست/نظارت رئیسجمهور بر قانون اساسی شامل همه دستگاهها میشود
                احمدینژاد با اشاره به اینکه همه باید به قانون اساسی پایبند باشند چرا که هیچ کس در جامعه بالاتر از قانون اساسی نیست، گفت: اینکه عدهای عنوان میکنند که رئیسجمهور فقط در قوه مجریه ناظر بر حسن اجرای قانون اساسی است، تفسیر غلطی است چرا که وظایف کشوری رئیسجمهور استثناء ندارد و همانگونه که امور اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور بر عهده رئیسجمهور قرار داده شده و این موضوع صرفاً محدود به تدبیر امور اداری و بودجهای قوه مجریه نیست، موضوع نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی نیز محدودیتی نداشته و همه دستگاههای کشور را شامل میشود.
                رئیسجمهور تشکیل مجدد هیات نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی را مورد اشاره قرار داد و گفت: زمانی برداشت بنده این بود که نیازی به وجود این هیات نیست اما امروز به این نتیجه رسیدهام که وجود چنین هیاتی بسیار بسیار مورد نیاز و لازم است، اگر از هر یک از اصول قانون اساسی حتی یک میلیمتر فاصله گرفته شود زاویه قانون اجرا شده، با آنچه در اصل قانون مورد نظر بوده است به دهها کیلومتر خواهد رسید.
                وی نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی را وظیفه خاص رئیسجمهور توصیف کرد و اظهار داشت: البته این به معنای آن نیست که دیگران از این وظیفه مستثنی هستند بلکه همه مکلفند قانون اساسی را اجرا کرده و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.
                احمدینژاد از همه حقوقدانان و متولیان امور اداره کشور خواست تا هیات نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی را یاری کنند و تاکید کرد: بالاترین امر به معروف، امر به اجرای قانون اساسی و صیانت از آن است.
                رئیسجمهور همچنین با اشاره به قانونی که مجلس تصویب کرده و در آن نهاد قانونگذاری کشور را مامور تنقیح قوانین معرفی کرده، تصریح کرد : یکی از اقدامات لازم و موثر برای آینده این است که قانون و چارچوبی برای شیوه قانونگذاری، تهیه شود که امیدوارم این مهم با کمک و همکاری دولت و مجلس انجام شود و معاونت حقوقی ریاست جمهوری با کمک مجلس بتوانند هر چه سریعتر در یک همکاری تنگاتنگ قوانین کشور را منقح کرده و مجموعهای جامع و روشن از قوانین کشور ارایه نمایند.

                احمدینژاد در ادامه با اشاره به افتتاح رسمی سامانه قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران، ایجاد چنین پایگاهی را اقدامی لازم، ضروری و بسیار ارزشمند دانست و با قدردانی از دست اندرکاران آن اظهار داشت: وجود قوانین متناقض، قوانینی که زمان اجرای آنها پایان یافته، قوانین متعدد درباره یک موضوع واحد و قوانینی که دارای تعابیری با تفاسیر متعدد و متنوع هستند را از جمله دلایلی برشمرد که اجرای سامانهای برای گردآوری و ساماندهی و تنقیح قوانین را ضروری کرده است.
                احمدینژاد گفت: قانون مستحکمترین و مهمترین نهاد اجتماعی است و قانون خوب میتواند دو عنصر دیگر لازم برای برپایی جامعهای سعادتمند یعنی مجریان خوب و مردم قانون پذیر و قانونمدار را نیز تربیت کند.

                رئیسجمهور عادلانه بودن، جامع و مانع تدوین شدن و استفاده از حکیمترین و عالم ترین افراد برای قانونگذاریها را از ویژگیهای لازم برای قانون خوب برشمرد و خاطر نشان کرد: هر قدر قانون از عدالت، فاصله بگیرد به همان نسبت جامعه دچار خسران میشود و از آنجا که برنامههای اداره کشور بر مبنای قانون طراحی میشوند، اگر قانونی نوشته شود که هر روز نیاز به اصلاح داشته باشد، اداره کشور با مشکل مواجه خواهد شد.
                وی خاطر نشان کرد: اگر قوانین کشور ثابت و جامع نبوده و تفاسیر و برداشتهای متنوعی از آن در جامعه نزد حاکمان و مردم وجود داشته باشد امکان برنامهریزی برای اداره کشور وجود نخواهد داشت.
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #5048
                  رییس کل بانک مرکزی چه موضوع مهمی را لو می دهد؟

                  این اقدام که در واقع نابودی اثر ذخائر ارزی محسوب می شود، به گونه ای از سوی بهمنی اعلام شده است که گویا وی به طور غیر مستقیم قصد آگاهی افکار عمومی از انتقال بی سابقه و برداشت از ذخائر بانک مرکزی را دارد.

                  اظهارات مکرر محمود بهمنی رییس کل بانک مرکزی درباره انتقال بیش از 17 میلیارد دلار از ذخائر ارزی کشور به بانک های داخلی، موجب نگرانی کارشناسان درباره سرنوشت ذخائر ارزی شده است.

                  به گزارش سرویس اقتصادی «بازتاب»؛ ابتدای سال جاری محمود بهمنی در اظهاراتی شگفت انگیز از موافقت احمدی نژاد با انتقال 30 میلیارد دلار از ذخائر ارزی به داخل کشور سخن گفت و در هفته های اخیر دوباره نیز از انتقال 17 میلیارد دلار از ذخائر ارزی کشور به بانک های داخلی خبر داده است.

                  این اقدام که در واقع نابودی اثر ذخائر ارزی محسوب می شود، به گونه ای از سوی بهمنی اعلام شده است که گویا وی به طور غیر مستقیم قصد آگاهی افکار عمومی از انتقال بی سابقه و برداشت از ذخائر بانک مرکزی را دارد.

                  در این حال یک کارشناس عالی رتبه اقتصادی در گفتگو با بازتاب این اقدام بانک مرکزی را نابود کردن پشتوانه پولی کشور تلقی کرده و افزود: به طور اصولی ذخائر بانک مرکزی باید از خاصیت نقدشوندگی و دسترسی سریعی برخوردار باشند و به همین علت یا آنها را به صورت طلا و اشیاء قیمتی نگهداری می کنند و یا در بانکهای معتبر بین المللی که سرمایه هنگفتی دارند، سرمایه گذاری می کنند تا هر زمانی که به وجود آنها نیاز شد بلافاصله قابل دسترسی باشند.

                  براین اساس، این ذخائر پشتوانه پولی کشور محسوب می شوند و هر زمانی که بانک مرکزی بخواهد برای کنترل تقاضا، ریال را با طلا و یا ارزهای خارجی معاوضه کند، بتواند به ذخائر خارجی خود دست یابد.
                  در این شرایط انتقال این میزان از ذخائر ارزی به بانکهای داخلی هیچ معنا و مفهومی جز مصرف آنها و از بین بردن فلسفه اصلی ذخائر به عنوان پشتوانه پولی ندارد.


                  وی افزود: زمانی که این میزان ذخائر در سیستم بانکی کشور سرمایه گذاری می شود، به نوعی بانک مرکزی به نمایندگی از دولت در این بانکها بعنوان سپرده گذار ، طلبکار می شود. اما در زمان نیاز به برداشت این حجم از ذخائر، به هیچ وجه سیستم بانکی داخلی قدرت بازپرداخت این سپرده را نخواهند داشت.
                  وی توضیح داد: سیستم بانکی کشور که عمدتا به صورت دستوری و با انتصاب دولتی مدیریت می شود بر اساس تکالیف دولتی اقدام به پرداخت تسهیلات و وام های هنگفت تحت عناوین گوناگون از جمله بنگاه های زودبازده، تسهیلات تکلیفی و وام های با نرخ پایین سود کرده که بخش زیادی از این پرداختها به عنوان مطالبات معوق و مشکوک الوصول سیستم بانکی محسوب می شود.
                  حتی در بخشی از این تسهیلات که در حال بازپرداخت هستند، به دلیل عدم سررسید شدن زمان وام، هنوز بخش زیادی از تسهیلات به بانک بازنگشته است و با این حساب، سیستم بانکی از یک سو به دلیل دریافت ذخائر ارزی به بانک مرکزی بدهکار است، اما از سوی دیگر به دلیل مطالبات معوق، نرخ دستوری سود بانکی و تسهیلات تکلیفی قادر به پرداخت بدهی خود نیست و بنابراین ذخائر بانک مرکزی که به بانک های داخلی منتقل شده اند، قابلیت نقدشوندگی سریع خود را از دست داده و دیگر پشتوانه پول ملی محسوب نمی شوند.

                  این کارشناس عالی رتبه افزود: مثال ساده این سیستم را می توان در موسسات قرض الحسنه جست که افراد متمول، معمولا مبالغی سنگین مثلا صد میلیون تومان را در صندوق قرض الحسنه منسوب به خود سپرده گذاری می کنند و سپس با توصیه آنها، آن صندوق به افراد متقاضی وام قرض الحسنه پرداخت می کند.
                  حال اگر سپرده گذار به ناگاه بخواهد پول خود را از صندوق قرض الحسنه بازپس بگیرد، مسئول صندوق به طور طبیعی اظهار می کند این پول با توصیه خود شما به افرادی که معرفی کرده اید، وام داده شده است و تا زمانی که آنها این وام را برنگردانند، صندوق قرض الحسنه قادر به بازگرداندن سپرده شما نیست.

                  در موضوع ذخائر ارزی نیز وضعیت به همین شکل است و سیستم بانکی که هم اکنون با بحران نقدینگی به دلیل اختلاسها و سوء مدیریت خود مواجه است، به هیچ وجه قادر نیست یکباره 17 میلیارد دلار سپرده بانک مرکزی را بازگرداند و در واقع بانک مرکزی به جای انتقال ذخائر ارزی از خارج به داخل ، آنها را در سیستم بانکی داخلی مصرف کرده است و دیگر امکان دسترسی سریع به این ذخائر و استفاده از آنهابه عنوان پشتوانه پول ملی را ندارد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #5049
                    معاون شركت ارتباطات زيرساخت در اينباره بيان ميكند، قطع لينكهاي ارتباطي به طور نرمال در بعضي مواقع اتفاق ميافتد كه به سرعت نيز مشكل آن حل ميشود اما اين به معناي مشكل در شبكه ارتباطات زيرساخت نيست.

                    شرق نوشت:

                    براساس آمارهاي سايت NetIndex از ميان 170كشور جهان، كشور ايران در رتبه 164 ميانگين سرعت اينترنت قرار گرفته است كه برخي از كشورهايي كه از ما جلوتر هستند شامل: افغانستان هشت رتبه بالاتر از ما، عراق 10 رتبه بالاتر از ما، مغولستان 120 رتبه بالاتر از ما و قرقيزستان 115 رتبه بالاتر از ايران هستند.

                    اين در حالي است كه قيمت اينترنت در ايران گرانترين قيمت ممكن در دنيا به نسبت سرعت و كيفيت و حجم دانلود است. براي مثال در كشور بلغارستان به ازاي هر 1Mbps قيمتي كه دريافت ميشود، 67/0 دلار در ماه است. قيمت معمول يك سرويس 40 مگابيتي با حجم نامحدود ماهيانه در دنيا حدود 30 دلار در ماه است.

                    از طرفي رفع محدوديت حجمي در استفاده از اينترنت پرسرعت كه اكنون سه سال از تصويب آن ميگذرد، هرگز اجرايي نشد و علت آن هم كاهش سرعت اعلام شد. زيرا هر كاربر در واقع از جرياني در اينترنت استفاده ميكند كه اشتراكي بين وي و حداقل 10 نفر ديگر است. همچنين قيمت اينترنت 256 كيلوبيت و 512 كيلوبيت به صورت اختصاصي و غيراشتراكي با حجم ماهيانه 80 و 160 گيگابايت برابر تقريبا260 و 520 هزار تومان است. با اين قيمت شما در استاندارد جهاني ميتوانيد به مدت دو سال از اينترنت پرسرعت با سرعت بالاي 50 مگابيت و حجم نامحدود بهرهمند شويد.

                    حال با تمامي موارد ياد شده، وضعيت اينترنت در ايران در حالي مطرح ميشود كه ارايه خدمات اينترنت در ايران با محدوديت سرعت دسترسي و پهناي باند براي كاربران خانگي همراه است و متاسفانه از زماني كه اين محدوديتها اعمال شده است، مسوولان بهصورت روشن و واضح دليل وضع اين محدوديتها را بيان نكردهاند.

                    محمد سليماني، وزير سابق وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در توضيح اين محدوديت، پهناي باند 56 كيلوبيت را براي كاربران خانگي، دانشگاهها و حتي براي دانلود كتابهاي 500 صفحهاي مناسب ميداند. اين فقط نظر وزير سابق نبوده و رضا تقيپور نيز چند هفته قبل سرعت 128 كيلوبيت را براي كاربران اينترنت كافي دانست.

                    عليرضا شيرازي، مدير بلاگفا در اينباره ميگويد: با توجه به اظهارنظرهاي اشاره شده به نظر ميرسد كه تنها دليلي كه براي وضع اين محدوديت وجود داشته كافي بودن اين پهناي باند براي كاربران خانگي از ديدگاه مسوولان است. به گفته او اگرچه ميتوان گفت اين سرعت براي خواندن ايميلها يا صفحات وب كافي است، اما همه ما ميدانيم كه تنها كاربرد اينترنت خواندن ايميلها، اخبار متني سايتهاي خبري يا كتاب نيست.

                    بهروزرساني سيستم عامل، نرمافزارهاي آنتي ويروس و دريافت نسخه جديد نرمافزارهاي پركاربرد بهخصوص از آنجا كه به امنيت اطلاعات كاربران مرتبط بوده، نيازي مهم است كه با توجه به حجم چند ده مگابايتي بستههاي بهروزرساني و نسخههاي جديد نرمافزارها با سرعت فعلي اينترنت كاربران خانگي اگرچه امكانپذير است اما ميتواند بسيار وقتگير باشد. در كنار اين مسايل بايد قطعيهاي مكرر را نيز قرار داد تا مساله حقوق كاربران اينترنت بيشتر مدنظر قرار گيرد.

                    احمد پورنگنيا، معاون شركت ارتباطات زيرساخت در اينباره بيان ميكند، قطع لينكهاي ارتباطي به طور نرمال در بعضي مواقع اتفاق ميافتد كه به سرعت نيز مشكل آن حل ميشود اما اين به معناي مشكل در شبكه ارتباطات زيرساخت نيست.

                    به گفته او ممكن است لينكهاي ارتباطي در برخي نواحي دچار قطعي شوند اما اين درصدي نيست كه بتواند اينترنت مملكت را قطع كند و محسوس هم نخواهد بود. كارشناسان معتقدند قطع لينكهاي ارتباطي موضوع پيچيده و تازهاي نيست و تقريبا در اغلب كشورها به دلايل مختلفي ممكن است اتفاق بيفتد اما آنچه كه اينترنت كشور ما را از ديگر كشورها متمايز ميكند مربوط به عدم اطلاعرساني و ناديده گرفتن حقوق كاربران و نبود پيش فرضي به نام SLA در قرارداد مشتركان در صورت قطعيهاي مكرر يا مقطعي است.

                    گزارشهاي منتشر شده از وضعيت سرعت اينترنت در دنيا نشان ميدهد «ايران» در ميان كشورهايي با سرعت اينترنت كمتر از يك مگابيت بر ثانيه قرار دارد و اين در حالي است كه در تايوان سرعت متوسط اينترنت پنج مگابيت بر ثانيه، نيوزيلند 2/3 مگابيت بر ثانيه، آمريكا پنج مگابيت بر ثانيه و استراليا 9/2 مگابيت بر ثانيه است.

                    در همين حال در ايتاليا حداكثر سرعت اينترنت 13 مگابيت بر ثانيه و سرعت متوسط اينترنت 3/3 مگابيت بر ثانيه است. در اين كشور 5/7 درصد از اتصالات بيش از پنج مگابيت بر ثانيه و 82 درصد بيش از دو مگابيت بر ثانيه است و كمتر از 3/1 درصد از كاربران اين كشور از سرعت 256 كيلوبيت بر ثانيه استفاده ميكنند. سرعت متوسط اينترنت در اسپانيا نيز برابر با 8/2 مگابيت بر ثانيه و در پرتغال برابر با 2/3 مگابيت بر ثانيه است.

                    در آفريقاي جنوبي متوسط سرعت اتصال به اينترنت كمتر از دو مگابيت بر ثانيه است و اين كشور نيز مانند ايران در ميان 86 كشوري قرار دارد كه از سرعت متوسط كمتر از يك مگابيت بر ثانيه برخوردارند.

                    براساس اين گزارش دو كشور كوبا و مايوت با سرعت متوسط كمتر از صد كيلوبيت بر ثانيه در ميان كشورهاي داراي پايينترين سرعت اينترنت قرار دارند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #5050
                      مجلس در راس نیست!/ پیشبینی برآیند مجلس نهم

                      در شرایطی که رئیس جمهور 2 سال پیش با طرح این موضوع که "مجلس در راس امور نیست" جنجال ساز شده بود، شب گذشته معاون پارلمانی وی هم خبرسازی تازهای را کلید زد و با تکرار سخنان احمدینژاد گفت: زمانی که از مجلس به دولت رفتم نگاهم در این خصوص که "مجلس در راس امور است" تعدیل شده است.
                      به گزارش مهر، حجت الاسلام محمد رضامیرتاج الدینی در برنامه سه شنبه شب "دیروز، امروز ، فردا" که از شبکه سوم سیما پخش شد در خصوص این جمله معروف امام خمینی که فرمودند مجلس در رای امور است گفت: زمانی که بنده از مجلس به دولت رفتم نگاهم در این خصوص تعدیل شده است.

                      وی گفت: هر کس در جایگاه خودش وظیفه ای دارد، مجلس یک وظیفه و دولت نیز وظیفه خودش را دارد و خط و مرزها را قانون مشخص می کند.

                      معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهارداشت: مجلس در تصویب قوانین در راس امور است و کلام امام باید در جای خودش به آن توجه شود.

                      وی خاطرنشان کرد: اصل 113 قانون اساسی می گوید بعد از رهبری بالاترین مقام رسمی کشور رئیس جمهور است و طبیعتا نظر امام نیز همین بوده است و این که گفته می شود مجلس در راس امور است در بعد نظارت و تصویب قوانین است.

                      میرتاج الدینی با اشاره به این حرف رئیس جمهور که در گذشته گفته بود مجلس در راس امور نیست، اظهار داشت: فرمایش امام زمانی مطرح شد که رئیس دولت را مجلس انتخاب می کرد اما الان رئیس جمهور را مردم انتخاب می کنند. نظام ما یک نظام ریاستی و پارلمانی است و به هر دوی این موارد باید در جای خودش توجه شود.

                      معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین در خصوص تعامل دولت و مجلس گفت: هر چقدر تعامل بین این دو قوه بیشتر باشد تسهیل در امور کشور بیشتر انجام می شود و اصل بر تعامل است نه چالش بین این دو قوه. قانون را نوشته اند تا قوای مجریه و مقننه با هم کار کنند نه اینکه پیکار کنند.

                      وی خاطرنشان کرد: هر گاه دولت و مجلس با یکدیگر تعامل داشتند به نتیجه شیرینی دست یافتند. همچنین نشست های کارشناسی و مشترک بین دولت و مجلس نتایج خوبی مانند موضوع هدفمندی یارانه ها، ادغام وزارت خانه و برنامه پنجم داشت.

                      میرتاج الدینی در ادامه افزود : هر نوع بحث و کارشناسی و مخالف را حمل بر اختلاف ندانیم چرا که افراد سلیقه های مختلفی دارند و در شرایطی که 290 نماینده مجلس مستقل بوده و دولت نیز در حال انجام وظایف است انتظار اینکه اختلاف نظری نباشد درست نیست.

                      معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: تعامل مجلس هفتم نسبت به مجلس هشتم با دولت بیشتر بود و اگر بخواهم نمره ای در این خصوص به مجلس هشتم بدهم نمره بین 12 تا 14 را انتخاب می کنم چرا که در مجلس هشتم تعامل سنگین تر شد، سئوال از وزرا بیشتر شد و آئین نامه های مجلس به قدری تند بود که دولت حق دفاع از خود نداشت.

                      وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: مشی اصلی نظام در سیاست خارجی همان فرمایشات مقام معظم رهبری است که در مورد گسترش بیداری اسلامی در سطح دنیا مطرح فرمودند.

                      میرتاج الدینی گفت: مرحله اول بیداری اسلامی است و مرحله بعد از آن بیداری مستضعفان جهان و اینکه رئیس جمهور می گوید بیداری انسانی منظورش این است که انقلابیون مراقب باشند آمریکایی ها نظامشان را در دست نگیرند.

                      معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه افزود: اگر مجلس و دولت همگن و همسو باشند بهتر است چرا که اگر مجلس یک حرف بزند و دولت حرف دیگر مدیریت اجرایی کشور دچار کندی عمل می شود و این موضوع را در حال حاضر میان دولت و مجلس شاهد هستیم.

                      وی با اشاره به اینکه وقتی قانونی تصویب شد دولت باید آن را بپذیرد، اظهار داشت: دولت احمدی نژاد تابحال همین کار را کرده و تمام قوانین را رعایت کرده است.

                      یشبینی ترکیب مجلس نهم

                      معاون پارلمانی رئیس جمهوردر بخش دیگری از صحبت های خود گفت: یک برداشت و فکری غلط در جامعه جا انداخته اند که هر نماینده ای از دولت دفاع کند وکیل الدوله است مگر رئیس جمهور وکیل مردم نیست.

                      درباره ترکیب مجلس نهم هم میر تاج الدینی گفت: فکر کنم یک سال اول مجلس نهم و قوه مجریه هر دو قوا همسو و همگرا باشند.

                      وی درباره اینکه آیا منظورش پیروزی گروه های نزدیک به دولت در انتخابات است یا خیر حرفی نزد و نیز درباره سال های دوم تا چهارم عمر مجلس که همزمان با دولت یازدهم است، توضیحی نداد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • امیر حسین1
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 47

                        #5051
                        هاشمی:جبهه نرفته ها و جنگندیده ها، تحلیلگر دوران دفاع مقدس شدهاند!



                        هاشمی رفسنجانی برگزاری انتخابات با سیستمی صحیح و شفاف و مطابق مُرّ قانون را پاسخگوی بسیاری از مشکلات خواند و خطاب به جبهه مردمسالاری تصریح کرد: به شما به عنوان بخشی از نیروهای حاضر در صحنه انتخابات توصیه میکنم، قانون و اخلاق را رعایت کرده و از تهمت و تخریب پرهیز نمایید، چرا که در بلندمدت قلوب مردم و رضای خداوند را از دست خواهید داد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هتک آبروی مؤمن را مانند شکستن گوشهای از عرش خداوند خواند و با بیان اینکه خداوند متعال در قلوب شکسته مظلومان جای دارد و انتقام شکسته شدن قلب مؤمن را از ظالم میگیرد، تصریح کرد: مردم به دنبال اسلام لفظی نیستند، بلکه خواستار اسلامی هستند که پیامبر اکرم(ص) براساس آن توانست در مدت 10 سال از جامعه قبیلهای و عرب جاهل مدینهالنبی را بسازد. /[رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات راشد الغنوشی مبنی بر اینکه مدل حکومتی ترکیه را بر مدل حکومتی ایران ترجیح میدهد، اظهار داشت: در چند روز گذشته از مصر خبری رسید که برای من سخت تر از اظهارات راشد الغنوشی بود، چرا که برخی از مساجد مصر ایران را متهم به حمایت از علویان سوریه بر علیه اهل سنت این کشور میکنند. ما باید در برنامهریزیها و موضعگیریها دقت لازم را به عمل آورده و موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنیم تا بتوانیم الگوی مناسب و مطلوبی برای جهان اسلام و سایر کشورها باشیم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در شرایط کنونی تمامی تلاشها باید به گونهای باشد که حضور مردم در پای صندوقهای رای که نماد مردمی بودن نظام است افزایش یابد.

                        به گزارش فارس، آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای شورای هماهنگی جبهه مردمسالاری با اشاره به اینکه خواست و سرمایه اولیه و اساسی ما در انقلاب و نظام اسلامی تکیه بر مردم بوده، پیروزی و تداوم انقلاب و نظام اسلامی را بدون حمایت پیوسته مردم غیرممکن دانست و گفت: تا زمانی که با مردم باشیم و مردم نیز با عشق و علاقه به پای نظام و انقلاب بایستند، آسیبناپذیر خواهیم بود، اما اگر روزی رابطه مردم و نظام بهگونهای شود که نتوانیم از نظام و انقلاب و تشیّع دفاع کنیم، مقصرین باید پاسخگوی خداوند و مردم باشند.

                        وی بزرگترین و مهمترین تبلور حضور مردم را انتخابات خواند و با اشاره به تجربه بشر در زمینه اجرای مردمسالاری و اداره جامعه از طریق صندوقهای رأی،افزود: حضور مردم در انتخابات از یک سوی نشانه وفاداری و وظیفهشناسی آنان نسبت به نظام و از سوی دیگر بیانگر صلاحیت برگزارکنندگان انتخاب خواهد بود.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام انتخابات مجلس را سرآمد سایر انتخابات خواند و با بیان اینکه اصلاح و پیشرفت جامعه از دل مجلس بیرون خواهد آمد، تأکید کرد: محور اساسی نظام اسلامی عمل به قانون و احکام دینی و نیز رعایت اخلاق است، اما اگر فضای انتخابات بهگونهای باشد که تریبونداران قصد زمین زدن رقیب را داشته و یا مجریان و ناظران بخواهند با سلایق شخصی و جناحی و نیز سوءاستفاده از بیتالمال رقیب را از میدان به در کنند، نباید انتظار داشته باشند مردمی که ناظر صحنه هستند به تأیید اقدامات آنان بپردازند.

                        هاشمی رفسنجانی با اشاره به قانون انتخابات که براساس آن کاندیداها یا وابستگان حزبی و جناحی باید برای جلب آرای مردم، فقط به تشریح برنامهها و دفاع از عملکرد خود و جناح خود بپردازند و در غیر این صورت تخلف کرده و صلاحیت نامزدی در انتخابات را ندارند، گفت: متأسفانه اکنون در بحثها و مناظرههای انتخاباتی بهویژه توسط کسانی که ادعای ارزشمداری دارند، آنچه که رعایت نمیشود همین مورد است و اخلاق و ادب اسلامی به مسلخ میرود.

                        وی افزود: کسانی هستند که به خاطر جلب چند رأی بیشتر، تهمت، دروغ و اهانت و تخریب انجام میدهند و متأسفانه هیچ مرجع شرعی و قانونی هم به این حجم از اهانتها و تخریبها توجه نمیکند.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: متأسفانه امروز مبارزه ندیدهها، مبارز شدهاند، جبههنرفتهها و جنگندیدهها، تحلیلگر دوران دفاع مقدس شدهاند و سرد و گرم نچشیدههای انقلاب و مبارزه که تازه به دوران رسیدهاند، گذشتهها را زیر سؤال میبرند که امیدواریم روزی اوضاع اصلاح شود.

                        هاشمی رفسنجانی برگزاری انتخابات با سیستمی صحیح و شفاف و مطابق مُرّ قانون را پاسخگوی بسیاری از مشکلات خواند و خطاب به جبهه مردمسالاری تصریح کرد: به شما به عنوان بخشی از نیروهای حاضر در صحنه انتخابات توصیه میکنم، قانون و اخلاق را رعایت کرده و از تهمت و تخریب پرهیز نمایید، چرا که در بلندمدت قلوب مردم و رضای خداوند را از دست خواهید داد.

                        رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هتک آبروی مؤمن را مانند شکستن گوشهای از عرش خداوند خواند و با بیان اینکه خداوند متعال در قلوب شکسته مظلومان جای دارد و انتقام شکسته شدن قلب مؤمن را از ظالم میگیرد، تصریح کرد: مردم به دنبال اسلام لفظی نیستند، بلکه خواستار اسلامی هستند که پیامبر اکرم(ص) براساس آن توانست در مدت 10 سال از جامعه قبیلهای و عرب جاهل مدینهالنبی را بسازد.

                        هاشمی رفسنجانی مقطع کنونی را زمان آزمایش و اتمام حجت خداوند با مردم و مسئولان نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: در مقطعی قرار داریم که اگر درست عمل کنیم و رضای خداوند و خلق خدا را درنظر بگیریم، باعث افتخار و زینت اهل بیت و اسلام خواهیم بود و اگر تنها رضای افراد و سلایق و جناحها را درنظر بگیریم، به زمین خواهیم خورد و نزد خدا و خلق او مغموم خواهیم بود.

                        همچنین بر اساس دیگر گزارش ها، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات راشد الغنوشی مبنی بر اینکه مدل حکومتی ترکیه را بر مدل حکومتی ایران ترجیح میدهد، اظهار داشت: در چند روز گذشته از مصر خبری رسید که برای من سخت تر از اظهارات راشد الغنوشی بود، چرا که برخی از مساجد مصر ایران را متهم به حمایت از علویان سوریه بر علیه اهل سنت این کشور میکنند. ما باید در برنامهریزیها و موضعگیریها دقت لازم را به عمل آورده و موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنیم تا بتوانیم الگوی مناسب و مطلوبی برای جهان اسلام و سایر کشورها باشیم.

                        شایان ذکر است در ابتدای این دیدار مصطفی کواکبیان رئیس شورای هماهنگی جبهه مردمسالاری با ابراز نگرانی از گسترش بداخلاقیهای انتخاباتی، تخریب نامزدها و سرمایههای انقلاب را محور این تهمت و تحریبها عنوان کرد و گفت: متأسفانه برخی گروهها با استفاده از امکانات عمومی و ملی تلاش دارند با سوءاستفاده از بیتالمال کاندیداهای خود را وارد مجلس کنند.

                        وی خطاب به رفسنجانی گفت: بهرغم برخی شعارها در مورد اخلاقگرایی، متأسفانه شاهدیم که محور اصلی برخی مناظرات بهویژه در محافل دانشگاهی حمله و تخریب و تهمت است که این موضوع به هیچوجه از لحاظ انسانی، اخلاقی و قانونی با انتخابات سازگار ندارد.

                        دبیرکل حزب مردمسالاری با دعوت از اقشار گوناگون مردم برای حضور در عرصه انتخابات و وارد کردن کسانی که نماینده واقعی مردم در مجلس باشند، به نقش آیتالله هاشمی رفسنجانی در این زمینه اشاره کرد و گفت: راهنماییها و دلسوزیهای آیتالله هاشمی رفسنجانی همواره راهگشای مردم و مسئولان برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات بوده و خواهد بود
                        ]
                        آخرین ویرایش توسط امیر حسین1؛ 2012/02/22, 13:27.

                        نظر

                        • مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

                          #5052
                          روسیه: صادرات غله به ایران تا اطلاع ثانوی امکان پذیر است
                          همچنین صادرکنندگان هندی هم گفته اند که پول برنج صادراتی به ایران را در هفته آینده به روپیه هند دریافت خواهند کرد.
                          روسيه اعلام کرد تا اطلاع ثانوی، صادرات غله به ایران را متوقف می کند.

                          به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، یک مقام وزارت کشاورزی روسیه گفت بازرگانان روس در حال حاضر و تا زمانی که مسکو، تصمیم جدیدی نگرفته است؛ به صادرات غله به ایران ادامه می دهند. تا زمانی که سازمان ملل متحد این موضوع را منع نکرده است صادرات ادامه دارد.

                          "کرستیانیوف ارتیم" معاون یکی از مدیران در وزارت کشاورزی روسیه در حاشیه نشستی درباره غله در سنگاپور به خبرنگاران گفت: تا زمانی که روسیه تصمیمی درباره همراهی با تحریم های آمریکا و اروپا علیه تهران، اتخاذ نکرده است ، به صادرات غله به ایران، ادامه می دهیم.

                          "ارکادی زلوچیفسکی" رئیس اتحادیه تولید کنندگان غله روسیه هم اظهار داشت: پیش بینی می شود صادرات غله روسیه به ایران در سال مالی 2011 - 2012، به یک میلیون تن غله برسد. بخش اعظم این محموله ها، گندم خواهد بود. ما هیچ مشکلی در دریافت پول غله صادراتی به ایران نداریم.

                          پیش از این با اعمال تحریم های یکجانبه آمریکا و اروپا علیه ایران، صادرکنندگان غله از کشورهای اروپایی و برخی کشورهای آسیایی به ایران، با مشکل دریافت پول خود روبه رو شده بودند.
                          رویترز هم خبر داده بود که ایران در معامله پایاپای در مقابل واردات غله از اوکراین، نفت و طلا می دهد.

                          همچنین صادرکنندگان هندی هم گفته اند که پول برنج صادراتی به ایران را در هفته آینده به روپیه هند دریافت خواهند کرد.
                          احتمالا این مبلغ از محل پول نفت صادراتی ایران به هند پرداخت می شود. ایران و هند توافق کرده بودند که بخشی از پول نفت، به روپیه پرداخت شود.
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #5053
                            به بهانه حملات دولتی ها به دادگاه فساد 3000 میلیاردی
                            البته این رشته سر دراز دارد و به همین چند مورد ختم نمی شود. منظور از ذکر این چند مورد هم این است که بعضی دولتی ها و رسانه هایشان که این روزها علیه دادگاه عاملان فساد 3000 میلیاردی جوسازی می کنند ، فکر نکنند که مردم متوجه قضایا نیستند.
                            عصرایران - در حالی که مسؤولان ارشد دولتی مدام ادعا می کنند که پاک ترین دولت تاریخ ایران و منزه ترین دولت جهان هستند و در حالی که در جریان دادگاه پرونده 3000 میلیارد برخی رسانه های دولتی ، با فرار به جلو ، کوشیدند دولتی ها را در این پرونده بی گناه جلوه دهند و به محکمه بتازند ، بررسی متن کیفرخواست منتشره از کیفر خواست امیر منصور خسروی (سرکرده گروه موسوم به آریا) که در اولین جلسه دادگاه وی قرائت شد نشان دهنده دریافت رشوه های کلان از سوی برخی مدیران دولتی است که به تنهایی گواهی بر ادعاهای دولتی هاست!

                            به گزارش مهر بر اساس این کیفرخواست متهم تاکنون به پرداخت بیش از 30 فقره رشوه اعتراف کرده که تا این مرحله برای ۴ مورد به شرح ذیل قرار مجرمیت صادر شده است و در سایر موارد از جمله پرداخت رشوه به محمودرضا خاوری مدیرعامل وقت بانک ملی و دهها مورد دیگر پرونده مفتوح است.

                            برخی از موارد منتشره در خصوص رشوه های پرداختی به افراد دولتی به این شرح است:

                            1- پرداخت مبلغ 9 میلیارد ریال به آقای «خ.الف» یکی از معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت که متهم ردیف نهم پرونده است با همکاری و وساطت آقای «ع.ر» متهم ردیف دهم پرونده

                            2- مبلغ 202 هزار یورو و همچنین 800 میلیون ریال به «م.الف» یکی از معاونین وزیر راه و ترابری با وساطت «الف.گ».

                            3- پرداخت یک میلیون دلار به آقای "ف.م" مسئول یکی از وزارتخانههای اقتصادی مهم درخصوص سپرده کردن پول در بانک

                            4- پرداخت مبلغ 266 هزار دلار در یک نوبت و 350 میلیون ریال در نوبت دیگر به آقای «ش.ر» یکی از مسئولان ارشد وزارت راه و ترابری

                            5- پرداخت مبلغ 168 هزار یورو به آقای «ع.الف» مدیرکل راه و ترابری یکی از شهرستانها با وساطت «الف.گ

                            6- همکاری یکی از مسوولان بیمه مرکزی در دریافت رشوه یکی از متهمان. او هم برای سپرده کردن پول در بانک ملی حدود 300 میلیون تومان گرفته است.

                            7- پرداخت رشوه برای تاسیس بانک آریا توسط آقایان «ع.الف» و «ع.د» که همه هماهنگیها توسط آقای «الف» معاون یکی از وزارتخانهها بود که در قبال گرفتن یک مرحله پول به مبلغ 200 الی 300 میلیون تومانی و 5 درصد بانک آریا

                            8- پرداخت رشوه برای خرید ۴ شرکت از سازمان خصوصیسازی با روابط آقای د و گ که علیرغم نداشتن سرمایه این مهم صورت پذیرفته است. از قبیل گروههای فولاد ۹۳ میلیارد تومان خط و ابنیه ۱۲۵ میلیارد تومان - فولاد اکسید ۱۵۳ میلیارد تومان ماشینسازی لرستان با بدهی به سازمان گسترش ۱۵ میلیارد تومان- تأسیس بانک آریا ۱۵۰ میلیارد تومان که جمعاً حدود ۶۰۰ میلیارد تومان میشود.
                            9 -...
                            البته این رشته سر دراز دارد و به همین چند مورد ختم نمی شود. منظور از ذکر این چند مورد هم این است که بعضی دولتی ها و رسانه هایشان که این روزها علیه دادگاه عاملان فساد 3000 میلیاردی جوسازی می کنند ، فکر نکنند که مردم متوجه قضایا نیستند.
                            آقایان دولتی ، اگر از غیرت این فساد بی سابقه که در زمان آنها و توسط مسوولان آنها رخ داده دق نمی کنند ، اگر از شرم حضور بر مسندهای ریاست عذرخواهی و استعفا نمی کنند و اگر به احترام قانون ، با پیگیری پرونده همراهی و همکاری نمی نمایند ، لااقل آنقدر جوانمردی داشته باشند که فرار به جلو نکنند و قصور و تقصیرهای خود را به این و آن نسبت ندهند و فرافکنی ننمایند و نمک بر زخم این مردم مالباخته نپاشند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #5054
                              اگر قطارهای خوابیده در گمرگ،در خطوط مترو مشغول بودند،هر روز با 375 بار سرويس دهي 750 هزار مسافر را جابجا مي كردند...اگر دولت قطارها را ترخیص کند،تعداد قطارها 30 درصد افزایش می یابد که رقم فوق العاده ای است و می تواند ازدحام جمعیت را بلافاصله یک سوم کاهش دهد...هر قطار هم 5.5 میلیون یورو قیمت دارد که با احتساب همه قطارها،بیش از 137 میلیون یورو از پول مردم بلااستفاده در گوشه گمرک افتاده است...آیا خدمت به مردم این است که بگویند ما"نوکر مردم"هستیم و در همان حال،با مردم این گونه رفتار کنند؟!


                              عصر ایران
                              - در حالی که با افزایش قیمت بنزین و گسترده شدن محدوده طرح ترافیک در تهران ، تعداد مسافران مترو با افزایش چشمگیری مواجه بوده ، عدم افزایش واگن های جدید به خطوط متروی پایتخت ، مردم را با فشارهای مضاعف مواجه کرده است به طوری که تراکم جمعیت در واگن ها به حد انفجار رسیده و مخصوصاً خانواده ها از این موضوع بسیار آزرده اند.

                              در این وضعیت اسفناک ، آنچه شرم آور است این که تعداد قابل توجهی واگن که با صرف هزینه میلیاردی از پول مردم ، از خارج خریداری و وارد کشور شده اند ، ماه هاست که در بندرعباس خاک می خورند و به جای آن که در خطوط مترو ، مردم را جابجا کنند ، بی هیچ استفاده ای در انبارهای گمرک در حال فرسوده شدن هستند!

                              علت این وضعیت بی سابقه هم آن است دولت می گوید تا عوارض گمرکی واگن ها را نگیرد ، اجازه نمی دهد حتی یک واگن هم وارد خطوط مترو شود!
                              شهرداری تهران هم که این واگن ها را وارد کرده ، اعلام می دارد که آماده است هزینه گمرک را بپردازد. این هزینه هم در بودجه مصوب مجلس برای مترو دیده شده است ولی دولت به دستور شخص رئیس جمهور ، بودجه تصویب شده را نمی دهد!

                              خلاصه اش این است که دولت باید بودجه مترو را به شهرداری بدهد و شهرداری هم آن را دوباره به دولت (گمرک) برگرداند تا واگن ها را از گمرک بندرعباس به تهران ببرند و مردم را از عذابی که در واگن های متراکم مترو می کشند نجات دهند؛ اما رئیس جمهور مردمی ، امضا نمی کند!

                              چند واگن در گمرک خاک می خورند؟

                              سوال اینجاست که چقدر واگن در گمرک ، متروک مانده و آیا با آمدن آنها به مترو ، واقعاً گشایشی در کار مردم ایجاد می شود یا تعداد واگن های موجود در گمرک به حدی نیست که گره گشا باشد و آنچه مطرح می شود صرفاً هیاهوی سیاسی است؟

                              برای پاسخ به این سوال ، ابتدا مروری بر وضعیت موجود می کنیم:

                              *حدود 80 قطار در روز در خطوط مترو كار سرويس دهي به مسافران را انجام مي دهند.
                              *بطور ميانگين در روز هر رام قطار(7 واگن) 15 بار سرويس مي دهد.
                              *بطورميانگين هر رام قطار(7 واگن) در روز 25 هزار مسافر جابجا مي كند.
                              (در خط يك ، 29 قطار در خط دو 27 قطار در خط چهار، 10 قطار و در خط پنج، 14 قطار كه در مجموع 80 قطار در خطوط مترو سرويس دهي مي كنند.)
                              * بطور ميانگين، مجموع قطارها در روز حدود 1200 بار سرويس دهي انجام مي دهند.
                              * بطور ميانگين مجموع قطار ها در ماه 36 هزار بار سرويس دهي مي كنند.
                              * با اين حساب در روز بيش از 2 ميليون مسافر توسط قطارها جابجا مي شود.

                              در این لحظه که شما این مطلب را می خوانید167 واگن (حدود 25 قطار) در گمرگ كشور خاك مي خورند.
                              با اين حساب اگر اين تعداد قطار كه در گمرگ است، در خطوط مترو مشغول فعاليت بودند در روز حدود 375 بار سرويس دهي انجام مي دادند و حدود 750 هزار مسافر را جابجا مي كردند كه اين رقم براي سرويس دهي در ماه مي شود:11000 بار سرويس دهي و جابجايي حدود 22 ميليون مسافر در ماه.
                              پس با عدم ترخيص اين قطارها از گمرك حدود 750 هزار مسافري كه بايد با اين قطارها جابجا مي شدند در روز با همين تعداد قطار موجود در خطوط جابجا مي شوند.
                              به عبارت دیگر اگر دولت قطارها را ترخیص کند ، تعداد قطارها 30 درصد افزایش می یابد که رقم فوق العاده ای است و می تواند ازدحام جمعیت را بلافاصله یک سوم کاهش دهد.

                              هر قطار 7 واگنی هم 5.5 میلیون یورو قیمت دارد که با احتساب همه قطارها ، بیش از 137 میلیون یورو از پول مردم بلااستفاده در گوشه گمرک افتاده است!

                              حال آیا رواست بخشی از پول مردم در کمرگ خاک بخورد و بپوسد و بخش دیگرش نیز توسط دولت بلوکه گردد و ملت هم در فشارهای روزانه و رو به تزاید مترو ، در عذاب دائمی باشند؟! جالب این جاست دولت در حالی بودجه مترو را نمی دهد که اگر هم آن را پرداخت کند ، باز هم به عنوان عوارض گمرکی به خودش باز می گردد. دولت حتی می تواند اجازه ترخیص قطارها را بدهد و به میزان عوارض کمرگی اش ، از بودجه مترو را نزد خود نگه دارد.

                              واقعاً جای تأسف دارد که از یک سو ، تحریم های خارجی مانع از ورود برخی اقلام به کشور می شود و از سوی دیگر هم وقتی کالایی وارد می شود ، داخلی ها - آن هم از نوع دولتی - نمی گذارند به دست مردم برسد!
                              به راستی کجای این رویکرد با شعار خدمت به مردم می خواند؟! آیا خدمت به مردم این است که بگویند ما "نوکر مردم" هستیم و در همان حال ، با مردم این گونه رفتار کنند؟!
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #5055
                                رتبه بندی کارگزارن معاملات آتی

                                دراین رتبه بندی کارگزاری های مفید ،بورسیران و بانک کشاورزی به ترتیب با در درست داشتن سهمی معادل 9.64 ،9.44 و 9.04 درصداز بازار رتبه های اول تا سوم را کسب کردند

                                سرویس کالا

                                بازار و سرمایه- بورس کالای ایران ۵۱ کارگزار قراردادهای آتی را از نظر حجم معاملات د ربهمن ماه رتبه بندی کرد.

                                به گزارش بازار وسرمایه ، دراین رتبه بندی کارگزاری های مفید ،بورسیران و بانک کشاورزی به ترتیب با در درست داشتن سهمی معادل ۹٫۶۴ ،۹٫۴۴ و ۹٫۰۴ درصداز بازار رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

                                براساس این گزارش در این رتبه بندی شرکت های کارگزاری بهپرور ،حافظ ،بانک ملی ،نهایت نگر،بانک رفاه ،بانک تجارت وصبا جهاد دررتبه های چهارم تا دهم قرار گرفتند و به ترتیب ۷٫۲۶ ،۶٫۸۹ ،۵٫۹۴ ،۵٫۳۲ ،۳٫۸۰، ۳٫۵۴ و ۳٫۴۰ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دادند.

                                این گزارش می افزاید :از میان ۵۱ کارگزارمعاملات آتی مورد بررسی قرار گرفته ،کارگزاری های آگاه ،آبان ،پارس ایده بنیان ،فارابی ،رضوی ،سهم آشنا،بورس بیمه ایران ،مهرآفرین ،نماد شاهدان و بانک پاسارگاد به ترتیب موفق به کسب رتبه های یازدهم تا بیستم شدند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X