اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #4981
    فرار يك بدهكار هزارميلياردي از كشور
    به گزارش صراط، شنيدهها از منابع موثق حاكي است، م.م كه یکی از بزرگترين اشخاص كارتل صنايع روغني و نهادهاي كشاورزي در ايران محسوب ميشد، مدتي است با فرار از بدهيهاي كلان بانكي خود از كشور متواري شده است. وي كه داراي ۵ كارخانه روغن كشي بزرگ(استخراج روغن از محصولات گياهي) در بندرامام، ماهي دشت، ناب دانه و... ميباشد، به تنهايي ۶۰ درصد بازار روغنكشي كشور را در اختيار داشت.


    م.م همچنين ۲ كارخانه بزرگ روغن نباتي با برندهاي معروف غ و ن كه در شمال كشور و در كرمانشاه داير بود داشته كه به تنهايي حداقل ۲۰ درصد بازار روغن آماده كشور را در اختيار دارند. با این وجود پس از فرار وي هر دو كارخانه تقريبا به حالت نيمهتعطيل درآمده و عنقريب است كه به دليل بدهيهاي كلان از ادامه كار بازماند.
    م.م به همراه چهارشخص بزرگ مطرح در صنايع غذايي ايران و وزارت كشاورزي ۶ ركن اصلي صنعت غذاي ايران را در اختيار داشته و بزرگترين كارتل غذايي كشور به شمار ميروند.


    وي همچنين كارخانه آب معدني با برند "د"(تعطيل شده)، چاي با برند "ت"(تعطيل شده)، كارخانه سيمان( كه توسط رييس جمهور افتتاح شده است و در حال حاصر نيمه فعال است) و يك كارخانه ذوبآهن(نيمه فعال) نيز در اختيار داشت.
    م.م همچنين يك شركت بزرگ كارگزاري در بورس نيز احداث كرده است كه توانسته بود به دليل واسطههاي بسيار خريد و فروش هاي بسياري را از طريق خود انجام دهد كه اين شركت نيز پس از فرار وي به حالت نيمه تعطيل درآمده و اكنون بايد منتظر بود كه آيا تعطيلي اين شركت بر بازار بورس نيز اثر خواهد گذاشت يا خير؟


    نكته جالب توجه اينجاست كه شنيدهها حكايت از آن ميكند كه م.م توسط شخصي به نام ا.خ كه به دليل تكثر عناوين شغلي به ابوالمشاغل معروف است، توانسته بسياري از وامهاي كلان را با توصيه براي وي جذب نمايد. اين ابوالمشاغل همان كسي است كه شركت اميرمنصور آريا از طريق وي توانسته وامهاي كلان بسياري براي گروه آريا فراهم نمايد تا رسوايي سه هزار ميلياردي را رقم بزند.
    لازم به ذکر است که دولت مدتهاست در خصوص اين شخص حساسيت به خرج داده و حتي پیش از این شخص رييس جمهور نيز شخصا پيگير مسايل مالي اين فرد شده بود.
    در همين خصوص برادر وي كه از شركاي وي به حساب مي آيد چندي پيش دستگير شده و همچنان در بازداشت به سر ميبرد، اما م.م به دليل ارتباطات گشترده توانسته است با ارز بسياري از كشور خارج شود و بدهي حدوداً بيش از هزار ميلياردي به سيستم بانكي را باقي بگذارد و اكنون در ليست سياه بانك مركزي قرار بگيرد.
    اما نكته مهم ديگر اينجاست كه آقاي ابوالمشاغل حدود دو سه هفته پيش وي را در در دوبي و در لابي يك هتل مجلل ملاقات كرده و ساعتها با يكديگر رايزني كردهاند.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • احـد
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 503

      #4982
      گفت و شنود
      سهام برتر را چگونه بشناسيم؟


      گروه بورس- هديه لطفي: سرمايهگذاري در بازار سهام نيازمند يك استراتژي مناسب بر اساس ميزان سرمايه، مدت زمان سرمايهگذاري، بازده مورد انتظار و ريسكپذيري سرمايهگذار است. بر اين اساس، اولين گام در سرمايهگذاري، شناسايي سهام شركتها با استفاده از روشهاي حرفهاي تجزيه و تحليل مالي و اقتصادي است.

      با وجود پيچيدگي اين روشها، معيارهاي مشخصي براي بررسي اوليه سهام شركتها وجود دارد كه در اين ميان ميتوان به عواملي همچون چشمانداز صنعت، سودآوري، وضعيت نقدينگي، ميزان بدهيها، نسبت قيمت به سود هر سهم، درصد سهام شناور آزاد، نقدشوندگي، سياست تقسيم سود و تركيب سهامداران شركت اشاره كرد.از طرفي ديگر در انتخاب سهام بايد خصوصيات فردي، سود مورد انتظار و درجه ريسكپذيري سرمايهگذار را نيز مدنظر قرار داد.گزارش زير حاصل گفتوگوي خبرنگار ما با ندا گودرزي، كارشناس ارزش گذاري شركت تامين سرمايه امين است كه برخي از شاخصههاي انتخاب سهام برتر را مورد بررسي و تحليل قرار داده است.
      براي خريد سهام با روش علمي چه راهكارهايي پيش روي سرمايهگذاران است؟
      اصليترين راهكار در اين رابطه تحليل بنيادي سهام است. تحليل بنيادي فرآيندي است كه ارزش ذاتي يك سهم با توجه شرايط كنوني و آتي، وضعيت اقتصاد كلان، جايگاه صنايع در اقتصاد آن كشور و روند اطلاعات مالي شركت برآورد ميشود. پس از بررسي و پيشبيني سودآوري شركت، با تنزيل جريانات نقدي آتي با نرخ بازده مورد انتظار بر اساس ريسك سهم، ارزش ذاتي آن كشف ميشود. سرمايهگذاري با مقايسه ارزش ذاتي پيشبيني شده و ارزش بازار سهم به تصميمگيري در مورد خريد (در صورت كمتر بودن قيمت روز نسبت به ارزش ذاتي) يا فروش (در صورت فراتر رفتن قيمت سهم نسبت به ارزش ذاتي آن) ميپردازد.
      براي انتخاب صنعت برتر بايد به چه مولفههايي توجه كرد؟
      با بررسي روند شاخصهاي اقتصادي كه به طور قابل ملاحظهاي در فعاليت هر شركت تاثيرگذار است، ميتوان به انتخاب سهام پرداخت. از مهمترين شاخصها ميتوان به نرخ تورم، ميزان رشد توليد ناخالص داخلي، نرخ بيكاري، تغييرات در ميران عرضه و تقاضاي پول و ... اشاره كرد.
      همچنين ارزيابي بخشهاي متفاوت اقتصادي با توجه به شاخصههايي همچون: سهم هر بخش در توليد ناخالص داخلي و ميزان رشد اقتصادي، فرصتهاي رشد و سرمايهگذاري موجود، فضاي كسبوكار رقابتي و ميزان حساسيت صنعت به سياستهاي داخلي و خارجي. در نهايت بايد به بررسي عوامل مختص شركت پرداخت.در اين مرحله، سرمايهگذاران بايد به سلامت مالي شركت و كيفيت سود گزارش شده آن بپردازند. همچنين لازم است تحليل همهجانبهاي در مورد فعاليت شركت، قدرت و توانايي شركت براي جوابگويي به نيازهاي نقدي غيرمنتظره، توانايي رشد سود و توانايي براي بازپرداخت تعهدات آتي بلندمدت انجام داد.
      پس از تشخيص و خريد سهام برتر چگونه ميتوان زمان فروش و خروج از سرمايهگذاري را تعيين كرد؟
      زمان بندي ورود و خروج مناسب را بايد با توجه به ارزش ذاتي سهام تعيين كرد نه بر مبناي قيمتهاي در حال رشد و افت يا تعصب و رفتار احساسي در سرمايهگذاري؛ زماني كه تنها بر مبناي افزايش قيمت اخير تصميم به خريد ميگيريد چون ممكن است در معرض اين آسيب باشيد كه در اوج قيمتها اقدام به خريد كنيد لذا با برگشت قيمت در بلندمدت به سطح متعادل خود، اصل سرمايه را به مخاطره مياندازيد. همچنين در صورتي كه داراي سهامي با چشمانداز نامناسب هستيد و تنها به دليل وابستگي احساسي يا عدم تمايل بر شناسايي زيان كاغذي از فروش آن خودداري مينماييد، عملكرد سرمايهگذاري خود را كمتر از حد بهينه رقم ميزنيد.
      براي انتخاب سهام برتر از سوي سرمايهگذاران حقيقي چه روشي را پيشنهاد ميكنيد؟
      سهامداران حقيقي به دليل عدم برخورداري از تيم حرفهاي تحليل براي خريد و فروش سهام، بهتر است در صندوقهاي سرمايهگذاري وارد شوند. سرمايهگذاري در اين صندوقها از لحاظ مالي نيز مقرون به صرفهتر است و هزينه كمتري در بردارد.
      چرا بسياري از سهام كوچك بدون توجه به ارزش واقعي رشد ميكند، ولي برخي سهام برتر در بازار راكد هستند؟
      شركتهايي با سود آوري پايين ميتوانند با مديريت و دستكاري سود، بر اساس روشهايي همچون ارائه تخفيفات بسيار بالا در يك دوره، تبديل نمودن هزينههاي عملياتي به سرمايهاي و... سودآوري بالاتري را براي يك دوره نشان دهند كه منجر به افزايش قيمت سهم در كوتاهمدت گشته اما با توجه به حاكميت اصل برگشت به ميانگين در بلندمدت، قيمت سهام در نهايت به سمت ميانگين ارزش ذاتي ميل ميكند.
      پيشنهاد شما به سرمايهگذاران براي انتخاب تصميمات موفق در بورس و تشخيص سهام برتر چيست؟
      - سرمايهگذاري بر مبناي سبد متنوعي از سهام با لحاظ كردن توان ريسكپذيري خود.
      - خريد سهام ارزشي در بلند مدت و سهام رشدي در كوتاهمدت با استفاده از فرصت نوسان گيري و رشد بلندمدت به طور توامان.
      - عدم واكنش بيش از اندازه به اطلاعات و وقايع اخير. (قاعدهاي در سرمايهگذاري وجود دارد كه ميگويد هيچ چيز آن طور كه به نظر ميرسد خوب يا بد نيست).
      - عدم تاكيد بيش از اندازه بر اطلاعات اندك اما در دسترس؛ سعي كنيد تا جايي كه ممكن است اطلاعات بيشتر و واقع بينانه در مورد سهم مورد نظر خود بهدست آوريد.
      - نگاه منصفانهاي به نظرات و اطلاعات ردكننده نظرات سرمايهگذاريهاي خود داشته و پذيراي نظرات مخالف باشيد. بسياري از سرمايهگذاران به استراتژي غيرعقلاني «شنيدن آنچه كه دوست دارند بشنوند» علاقه دارند.
      - استفاده از مشاورههاي سرمايهگذاري و شناخت عوامل روانشاختي و ميزان ظرفيت پذيرش ريسك به منظور تخصيص بهينه داراييها.
      - شناخت ويژگيهاي روانشناختي خود.
      توجه داشته باشيد كه افراد داراي سوگيريهاي رفتاري هستند كه منشا بسياري از آنها استدلالهاي نادرست و برخي بر مبناي احساسات فردي ميباشد. اگر شما رفتارهايي همچون «نگهداري سهام زيان ده با وجود عدم انتظار از رشد آتي، كم اهميت پنداشتن اطلاعات منفي و... را در خود ميبينيد به سوگيريهاي رفتاري دچار هستيد.
      آدام اسميت معتقد بود كه «سرمايهگذاران اگر در مورد خود شناخت كافي ندارند، بازار سهام جاي گراني براي كسب اين شناخت است!» براي تست كردن اينكه آيا در دام اين سوگيريهاي شناختي و يا احساسي هستيد، سادهترين راه آن است كه از خود بپرسيد اگر به جاي اين سهم، پول نقد در اختيار داشتم، باز هم اين سهم را خريداري ميكردم يا در فرصتهاي جايگزين سودآوري سرمايهگذاري ميكردم؟ پاسخ به اين سوال ميتواند راه درست را درخصوص نگهداري يا فروش سهم نشان دهد.

      نظر

      • حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

        #4983

        60 لیتر سهمیه بنزین اسفند امشب در کارت های سوخت
        خبرگزاری فارس: سهمیه بنزین اسفندماه به میزان 60 لیتر امشب واریز می شود.




        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ساعت 12 امشب سهمیه بنزین اسفند ماه در کارت های سوخت شارژ می شود.این گزارش حاکی است سهمیه بنزین اسفند ماه خودروهای شخصی نیز همانند بهمن ماه 60 لیتر است که با قیمت نیمه یارانه ای 400 تومان و بنزین آزاد نیز 700 تومان به فروش می رسد.
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

        نظر

        • حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

          #4984
          عضو کمیته قیمت گذاری خودرو در گفتوگو با فارس خبر داد
          بررسی مجوز افزایش قیمت مدیران خودرو و سایپا دیزل
          خبرگزاری فارس: عضو کمیته قیمت گذاری خودرو از بررسی مجوز افزایش قیمت مدیران خودرو و سایپا دیزل خبر داد.
          شهرام میرآخورلو در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در خصوص تصمیمات اخذ شده کمیته قیمت گذاری خودرو اظهار داشت: با افزایش قیمت شرکت سناباد خودرو مخالفت شد و در بقیه شرکتها فقط با یکی دو مورد از محصولات موافقت شده است اما به دلیل اینکه قیمت خالص این خودروها با قیمتی که در بازار عرضه میشود تفاوت داشت، ما از شرکتها خواستهایم تا قیمت خالص و ناخالص را همگن کرده و به ما اعلام کنند تا پس از بررسی مجدد قیمتهای جدید را ابلاغ کنیم.وی افزود: اختلاف نظر قیمتهای خالص و ناخالص مربوط به قیمت بیمه شخص ثالث، هزینه شماره گذاری و مالیات میشود که در بررسی اولیه قیمتهای اعلام شده از سوی شرکتها بدون این موارد بوده است.عضو کمیته قیمتگذاری خودرو با تاکید بر اینکه تنها با یکی دو مدل تغییر قیمتها موافقت شده اما ابلاغ نشده است اظهار داشت: شرکتهای سایپا دیزل و مدیران خودرو تنها در برخی مدلها بین ۴ تا ۵ درصد افزایش قیمت پس از بررسی قیمتهای خالص و ناخالص و همگن شدن قیمتها و ابلاغ سازمان حمایت وجود خواهد داشت.میرآخورلو گفت: در خصوص دو آپشن مختلف یکی از خودروهای زامیاد هم موافقت شد تا تعمیم قیمت صورت گیرد.
          یل یاتار ، طوفان یاتار
          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

          نظر

          • حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

            #4985
            يک جيپ نظامي رژيم بحرين، بامداد امروز، "علي بداح" نوجوان 16 ساله بحريني را که در حال سر دادن شعارهاي انقلابي بود، با سرعت 100 کيلومتر در ساعت زير گرفت و به شهادت رساند.
            به گزارش گروه بين الملل مشرق، شاهدان عيني که موفق به فرار از اين حمله شده بودند، گفتند: بامداد امروز، تعدادي از جوانان در حال سر دادن شعارهاي انقلابي بودند که ناگهان يک دستگاه جيپ، با سرعت ديوانه وار 100کيلومتر در ساعت در خياباني که حداکثر سرعت در آن 40 کيلومتر است، به سمت جوانان حمله ور شد که تعدادي از آنها موفق شدند ظرف چند ثانيه از محل بگريزند اما چهار نفر باقي مانده، هدف اصابت اين خودرو قرار گرفتند که يکي از آنان از ناحيه ستون فقرات دچار آسيب شد، سه تن ديگر دچار جراحات سطحي شده و پيکر "علي يوسف علي حسن ابراهيم بداح" از ساکنان روستاي شيعه نشين "ستره" بر اثر شدت تصادف و جراحات وارده ناشي از کوبيده شدن خودرو به ديوار، در جا از هم متلاشي شد و در دم به شهادت رسيد.

            به گفته شاهدان عيني، جيپ هاي اعزامي ارتش رژيم بحرين، مأموريت داشتند تا تظاهرات انقلابيون بحرين را متفرق کنند.

            اين جنايات در حالي انجام مي شود که دولت ها و سازمان هاي مدعي حمايت از حقوق بشر، همچنان در سکوت محض به سر مي برند و از رژيم بحرين و رژيم هاي حامي آن از جمله عربستان سعودي، حمايت کامل مي کنند.

            در ادامه، تصاويري از پيکر پاک نوجوان شيعه بحريني، شهيد بداح و آخرين وداع خانواده وي با او را مشاهده مي کنيد.



















            یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #4986
              پیغام نفتی یونان به ایران

              یونان اخیرا در نامهای محرمانه به مقامات کشورمان، از اعلام آمادگی خود برای دریافت کامل تمام سهمیه روزانه نفت خود از ایران خبر داد.

              به گزارش سایت خبری ندای انقلاب، یونان اخیرا در نامهای محرمانه به مقامات کشورمان، از اعلام آمادگی خود برای دریافت کامل تمام سهمیه روزانه نفت خود از ایران خبر داده و همچنین قول داده است که تمام پول نفت ایران را مطابق خواسته ایران بپردازد.

              این در حالی است که یونان به عنوان یک عضو اتحادیه اروپا بر اساس تحریم های صورت گرفته، باید قراردادهای نفتی خود با ایران را تا ۵ ماه دیگر به پایان برساند. گفتنی است، این پیغام به معنی پذیرفتن شروط ایران برای ادامه صادرات نفت به اروپا است. شروطی که در آن به کشورهای اروپایی اعلام شده که در صورتی نفت به آنها صادر خواهد شد که تضمین کامل در خصوص پرداخت به موقع پول نفت ایران صورت پذیرد و همچنین ایران گفته است که حاضر به عقد قرار دادهای کوتاه مدت فروش نفت نیست و طرفین قرار داد حق لغو قرار داد را ندارند.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #4987
                اظهارات بهمنی در پاسخ به سوال خبرنگار بورس نیوز:
                آغاز فعالیت بانک الکترونیکی آرین در آینده ای نزدیک
                صبح روز جاری اولین همایش بین المللی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با حضور رییس بانک مرکزی و جمعی از مدیران عرصه بانکداری کشور و نیز با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

                صبح روز جاری اولین همایش بین المللی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با حضور رییس بانک مرکزی و جمعی از مدیران عرصه بانکداری کشور و نیز با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد. در حاشیه برگزاری این همایش، محمود بهمنی رییس کل بانک مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگار بورس نیوز در خصوص بانک الکترونیکی آرین و عدم ارایه مجوز به منظور آغاز فعالیت این بانک با وجود انجام پذیره نویسی سهام آن و نیز نگرانی سهامدارانش بابت راه اندازی آن اظهار داشت: برای آغاز فعالیت بانکداری بانک الکترونیکی آرین وجود یکسری مقدمات الزامی است که ایجاب می کرد تا آماده سازی لازم در راستای ورود این بانک به نظام بانکی کشور صورت گیرد. وی خاطر نشان کرد: موضوع فعالیت های بانک الکترونیکی آرین در حال حاضر در دست بررسی قرار دارد و می توان به سهامداران این بانک اطمینان خاطر داد که مشکلی برای آغاز فعالیت این بانک وجود نداشته و با فراهم شدن بسترهای لازم، درآینده ای نزدیک این بانک فعال خواهد شد. بهمنی در سخنرانی خود در این همایش از انتشار اوراق مشارکت الکترونیکی از سال آینده خبر داد. ناصر حکیمی، رییس اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی نیز در حاشیه این همایش در گفتگو با خبرنگار ما با اذعان به اینکه کلیه خدمات بانکی ایران داخلی انجام می شود، تصریح کرد: در حال حاضر تمامی فعالیت ها و خدمات بانکی در کشور داخلی بوده و تصمیم سازمان جهانی ارتباطات مالی بین بانک ها (سویفت) هیچگونه نگرانی را برای سیستم بانکداری کشور ایجاد نمی کند. بطوریکه می توان به مردم این اطمینان خاطر را داد تا در آینده بتوانند بدون هیچگونه نگرانی از این بابت، در بانک ها سرمایه گذاری کنند. این مقام مسئول از اجرای یک پروژه ملی با مشارکت شرکت ملی انفورماتیک و داده پردازی ایران خبر داد که در حال حاضر عملیات اجرایی این پروژه کلید خورده و در شهریور ماه سال 91 به بهره برداری می رسد. وی افزود: این پروژه مربوط به پروژه امضای دیجیتال است که اجرای آن تحول بزرگی را در نظام بانکی کشور ایجاد خواهد کرد. بر اساس گزارش بورس نیوز، اخبار تکمیلی در خصوص این همایش و سخنرانی های پیرامون بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، بزودی از طریق این سایت منتشر خواهد شد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #4988
                  برای درک بهتر این ارقام می توان گفت که تندترین سس های موجود در بازار بین 30 تا 40 هزار اسکوویل و تندترین فلفل قرمزهایی که برای تهیه غذاهای تند استفاده می شوند بین 2 هزار و 500 تا 8 هزار اسکوویل در فلفل تندی دارند.


                  فلفلی که از مدتی قبل به عنوان تندترین فلفل دنیا طبقه بندی شده بود به دلیل آتشین بودن سرانجام توانست وارد کتاب رکوردهای جهان، گینس شود.

                  به گزارش مهر، خاستگاه این فلفل که "عقرب ترینیداد" (Trinidad Scorpion) نام دارد در "موروگا" واقع در استرالیا است.

                  این "عقرب آتشین" از چندماه قبل به عنوان تندترین فلفل جهان طبقه بندی شده بود اما اکنون توانسته است نام خود را در کتاب برترینهای دنیا "گینس" به ثبت برساند.

                  موسسه Chili Pepper دانشگاه نیومکزیکو پس از تحقیقی که درباره انواع مختلف سس های تند انجام داد، توانست این فلفل را شناسایی کند.

                  این فلفل که با نام کامل " Trinidad Scorpion Butch Taylor" نیز معرفی می شود از گونه فلفل به نام Capsicum chinense مشتق شده است و Butch Taylor نیز نام مالک شرکت استرالیایی The Chilli Factory است که این فلفل آتشین را به وجود آورده است.

                  "عقرب ترینیداد" محتوی مقادیر بالایی "کاپسایسین" است. این مولکول که مسئول خاصیت سوزان بودن در مقیاس "اسکوویل" رتبه بسیار بالایی به دست آورده است.

                  براساس گزارش آنسا، "اسکوویل"، مقیاس مشهوری است که برای اندازه گیری شدت سوزش زبان توسط فلفل به کار می رود.

                  این فلفل توانسته 1 میلیون و 463 هزار و 700 واحد اسکوویل به دست آورد که تاکنون هیچ فلفلی نتوانسته بود این رقم را ثبت کند. تمام این تندی در میوه ای به اندازه یک توپ کوچک گلف است.

                  در طبقه بندی 10 فلفل تند دنیا فلفل Viper Naga که جدی ترین رقیب "عقرب" است توانست تنها 1 میلیون 382 میلیون و 118 هزار اسکوویل ثبت کند.

                  برای درک بهتر این ارقام می توان گفت که تندترین سس های موجود در بازار بین 30 تا 40 هزار اسکوویل و تندترین فلفل قرمزهایی که برای تهیه غذاهای تند استفاده می شوند بین 2 هزار و 500 تا 8 هزار اسکوویل در فلفل تندی دارند.

                  مارسل دو وی، یکی از اعضای گروهی که این گیاه آتشین را توسعه داده اند درباره تجربه خود از چشیدن Trinidad Scorpion Butch T گفت: "بعد از خوردن این فلفل توهم داشتم و به خاطر سرگیجه نتوانستم تا 20 دقیقه راه بروم."

                  وی افزود: "این فلفل بسیار تند است. تنها چیزی که می توانم بگویم این است هرگز و هرگز دوباره آن را نخواهم خورد."

                  این تست کننده فلفل، برای خوردن این "عقرب" از دست کش ها و عینک محافظ استفاده کرد، چون سوزش دست با این فلفل می تواند حداقل 2 روز به طول انجامد و نزدیک کردن آن به چشم می تواند سبب کوری موقف شود.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • rezaafshari110
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 347

                    #4989
                    رحیمی دچار عارضه قلبی شد

                    خبرگزاری فارس: سخنگوی اقتصادی دولت از بروز عارضه قلبی سخنگوی سیاسی دولت خبر داد.
                    خبرگزاری فارس: رحیمی دچار عارضه قلبی شد

                    به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، همایش اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانهها پیش از ظهر امروز یکشنبه با حضور سید شمسالدین حسینی وزیر اقتصاد و امور دارایی و مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد.

                    محمدرضا رحیمی معاون اول رئیسجمهور که قرار بود سخنران ویژه این همایش باشد نتوانست در این همایش حضور یابد که وزیر اقتصاد دلیل آن را بروز عارضه قلبی رحیمی عنوان کرد.
                    حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #4990
                      نقدی بر مواضع منفعلانه حافظ منافع ایران در قاهره
                      حافظ منافع ایران ، بهتر از هر کس دیگری می داند که آمریکا سالانه بالغ بر 2.2 میلیارد دلار به مصر کمک اقتصادی نظامی و غیر نظامی می کند. این رقم از زمان امضای کمپ دیوید تا کنون جمعاً به بیش از 71 میلیارد رسیده است. آیا واقعاً منظور جناب ایشان دادن این مقدار پول به مصر است؟...آیا ما اینقدر خوار و ذلیل شده ایم که به مصری ها التماس کنیم که بگذارید بیاییم کشورتان را ببینیم و اگر هم در حال حاضر ثبات و امنیت ندارید ، اشکالی ندارد ، فوقش کشته می شویم. اگر هم به ما اعتماد ندارید ، مثل زمان صدام برایمان مأمور بگذارید تا مطمئن شوید که دست از پا خطا نمی کنیم! فقط بگذارید بیاییم مصر!
                      عصرایران - انتشار گفت و گوی رئیس دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره با روزنامه الاهرام موجی از شگفتی و خشم را در میان ایرانیان برانگیخت. مجتبی امانی که ریاست دفتر حفاظت از منافع ایران در مصر را بر عهده دارد گفته است:

                      * آماده ایم به صورت "فوری" روابط دیپلماتیک با مصر را از سربگیریم.

                      * ایران آماده است به صورت فوری، به مصر کمک اقتصادی کند تا این کشور بتواند در مقابل اعمال فشارهای آمریکا و تهدیدهای واشنگتن به قطع کمک های مالی اش به مصر، مقاومت کند.

                      * ایرانیان تشنه سفر به مصر هستند. در صورت ازسرگیری روابط، روزانه 5 هزار گردشگر از ایران به مصر خواهد آمد.

                      * برای اعتمادسازی می توان گردشگران ایرانی در مصر را تحت نظر امنیتی قرار داد تا مقامات مصری درباره آنها، اطمینان کسب کنند. زمان صدام هم زائران ایرانی با چنین وضعی به عتبات عالیات می رفتند.

                      * تاکید می کنم، بی ثباتی و ناامنی موجود در مصر باعث آزار ایرانی ها و مانع از سفر ایرانی ها به مصر نمی شود. ایرانی ها به سفر رفتن با وجود ناامنی عادت دارند. به عنوان مثال ایرانی ها بدون ترس به عراق می روند.

                      این البته اولین باری نیست که مقاماتی از دولت تهران ، چنین مواضعی در برابر مصر اتخاذ می کنند. فراموش نکرده ایم که محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهور ایران ، 24 اردیبهشت 1386 در جمع خبرنگاران گفت:"به صراحت اعلام می کنم ، اگر دولت مصر اظهار آمادگی کند ، تا پایان وقت اداری امروز ، سفارت ایران را در مصر برپا خواهیم کرد."
                      این سخن به همان اندازه که با شگفتی محافل دیپلماتیک و مردم مواجه شد ، بی اعتنایی مقامات وقت مصر را به همراه داشت.

                      بعدها نیز وقتی انقلابیون مصر به پیروزی رسیدند و پیام مشابهی از تهران به سویشان رفت ، باز هم اعتنایی نکردند و گفتند که ما در دوران انتقال قدرت هستیم و وقت این کارها نیست؛ بماند برای بعد.

                      حالا هم که حافظ منافع ایران در مصر ، با ادبیاتی که برای هر ایرانی رنج آور است ، از موضع التماس با روزنامه مصری سخن گفته و برای برقراری رابطه با مصر ، از کیسه ملت ایران هم بخشیده که آماده ایم چیزی هم دستی بدهیم تا شما با ما رابطه دیپلماتیک برقرار کنید!

                      جالب اینجاست که ایشان وعده داده اگر آمریکا کمک های مالی اش به مصر را قطع کند ، ایران حاضر است فوراً جایگزین آن کمک ها را به مصر اعطا نماید تا دولت مصر بتواند در برابر فشارهای آمریکا طاقت بیاورد.

                      حافظ منافع ایران ، بهتر از هر کس دیگری می داند که آمریکا سالانه بالغ بر 2.2 میلیارد دلار به مصر کمک اقتصادی نظامی و غیر نظامی می کند. این رقم از زمان امضای کمپ دیوید تا کنون جمعاً به بیش از 71 میلیارد رسیده است. آیا واقعاً منظور جناب ایشان دادن این مقدار پول به مصر است؟
                      ایشان حافظ منافع ایران هست یا حافظ منافع مصر؟!

                      تازه؛ ای کاش ماجرای حاتم بخشی ایشان به همین مبالغ مالی ختم می شد ولی جناب دیپلمات وطنی ، از جان مردم ایران هم مایه گذاشته و آنها را مردمی دانسته که عادت دارند به جاهای خطرناک سفر کنند و در این باره سفرهای زیارتی عتبات عالیات را مثال زده است تا مخاطب مصری فکر کند نه فقط دولتمردان ایرانی ، بلکه فرد فرد مردم ایران ، در آرزوی وصال معشوقه مصر ، شب و روز ندارند و مجنون وار سر به بیابان زده اند.

                      واقعاً این چه ادبیاتی است که ایرانیان تشنه سفر به مصر هستند ولو این که ناامن باشد ، آنها به سفر در خطر عادت دارند و اگر مقامات مصری هم به ایرانی ها اعتماد ندارند ، برایشان مأمور بگذارند و آنها را بپایند.

                      آیا ما اینقدر خوار و ذلیل شده ایم که به مصری ها التماس کنیم که بگذارید بیاییم کشورتان را ببینیم و اگر هم در حال حاضر ثبات و امنیت ندارید ، اشکالی ندارد ، فوقش کشته می شویم. اگر هم به ما اعتماد ندارید ، مثل زمان صدام برایمان مأمور بگذارید تا مطمئن شوید که دست از پا خطا نمی کنیم! فقط بگذارید بیاییم مصر!

                      اصلاً آیا خود این ادبیات ، مقامات مصر را به تردید وا نمی دارد که لابد ریگی به کفش این هاست که اینقدر برای فرستادن آدم هایشان به مصر ، اصرار می کنند و می گویند که با هر شرایطی حاضریم بیاییم؟!

                      قیاس سفرهای معنوی عتبات عالیات هم با سفر توریستی به مصر در شرایط خطر ، قیاس مع الفارق است و اگر کسی برای زیارت ائمه اطهار علیهم السلام ، رنج و خطر سفر را به جان می خرد ، معنایش این نیست که برای دیدن آثار تاریخی و سواحل مصر هم ریسک بکند.

                      واقعاً جای شگفتی است که در همه دنیا ، اگر کشوری ، دچار ناامنی مختصری شود ، وزارت خارجه ها ، از مردمان کشورهای خود می خواهند به مناطق ناامن سفر نکنند ولی در اینجا ، نماینده رسمی وزارت خارجه ما در مصر ، به جای این که درباره هر گونه سفر احتمالی به مصر ، به مردم ایران هشدار بدهد ، برعکس عمل می کند و به مصری ها می گوید که ما آماده ایم روزانه 5 هزار نفر را بفرستیم بیایند!

                      آیا وظیفه حافظ منافع ایران در مصر این است که زمینه های گردشگری در ایران را برای توریست های مصری معرفی کند و بدین ترتیب برای کشورمان ارزآوری کند یا این که از حالا عدد و رقم و تضمین به مصری ها بدهد که آماده این فلان تعداد توریست بفرستیم؟!

                      در این که برقراری رابطه بین ایران و مصر ، رویداد مثبتی است که باید از آن استقبال کرد ، تردیدی نیست ولی قرار نیست در این معادله ، مصریان ناز کنند و ما اعلام نیاز و التماس.

                      "عزت ، حکمت و مصلحت" سه رکن اساسی سیاست خارجی ایران هستند . حال آیا در سخنان آقای حافظ منافع ، نشانی از همان رکن اول یعنی عزت می بینید؟
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • امیر حسین1
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 47

                        #4991
                        عماد افروغ : ریاکارانه و برای قدرت از تبعیت ولایت فقیه دم می زنند

                        رک و صریح بگویم، همه میخواهند با نشاندادن تبعیت محض از ولیفقیه گوی سبقت را از یکدیگر بربایند کسانی دم از تبعیت از ولایتفقیه میزنند که یا در قدرتاند یا میخواهند به قدرت برسند. فکر میکنم این مساله در شکل ناصادقانه و ریاکارانه آن باید به عنوان یک بیماری اخلاقی مورد توجه قرار گیرد


                        یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: نماینده مطلوب برای مجلس شورای اسلامی نمایندهای است که مستقل، پاک و شجاع و معرف نیازهای واقعی مردم باشد و اهل لابی نباشد.

                        عماد افروغ در گفتوگو با ایسنا، در ارزیابی از وضعیت اخلاق در شرایط کنونی جامعه ایران، با بیان اینکه «همواره به دنبال پاسخی درخور درباره رابطه اخلاق و سیاست بودهام»، گفت: ریشه این پرسش در ذهن من به این مساله برمیگردد که ما با یک معضل بیتوجهی و حتی بیحرمتی به اخلاق مواجه هستیم، به این معنا که نه تنها به اخلاق توجه نمیشود، بلکه هتک شده و آموزههای دینی و عقیدتی ما در مورد اخلاق پایمال میشود.

                        وی با بیان اینکه «بحث رابطه اخلاق و سیاست، فراتر از یک بحث صرفا نظری است»، این پرسش را مطرح کرد که «ریشههای بیتوجهی به اخلاق در جامعه چیست؟» و سپس ابراز عقیده کرد: فضای جامعه ما بیش از حد سیاستزده و اقتصادزده است؛ به طوریکه جایگاهی که میتوان برای اخلاق و فرهنگ متوقع بود، به محاق رفته است.

                        وی با بیان اینکه «سیاستزدگی بیش از حد به عنوان یکی از عوامل اصلی بیاخلاقیها در جامعه ایران است»، تصریح کرد: درباره اینکه تبعات سیاستزدگی مفرط چیست، باید گفت هرچه باشد، اخلاقی نخواهد بود. رک و صریح بگویم، اکنون جامعه به گونهای است که گویی همه میخواهند با نشاندادن تبعیت محض از ولیفقیه گوی سبقت را از یکدیگر بربایند اما بر خیلیها روشن است که این تبعیتها آنچنان هم صادقانه و خالصانه نیست. گاهی کسانی دم از تبعیت از ولایتفقیه میزنند که یا در قدرتاند یا میخواهند به قدرت برسند. فکر میکنم این مساله در شکل ناصادقانه و ریاکارانه آن باید به عنوان یک بیماری اخلاقی مورد توجه قرار گیرد.

                        این استاد دانشگاه ادامه داد: باید دید تبعیت از ولایت فقیه با چه درک و نیتی مطرح میشود و آیا کسانی که دم از تبعیت محض از ولایت فقیه میزنند درک و نیت درستی از آن دارند و آیا مبانی عقلی آن را میدانند؟ هرگز با سطحیاندیشی، جاهل پنداشتن مردم و بدون ارائه درک صحیح از ولایت فقیه نمیتوان دفاع درستی از آن انجام داد. بسیاری از کسانی که دم از ولایت فقیه میزنند این پرسشها را مطرح نمیکنند؛ چراکه با نگاه فرصتطلبی به آن مینگرند و اینگونه پرسشها را مانع کار خود میدانند.

                        افروغ خاطرنشان کرد: بسیاری افراد نیز ممکن است نیت خالصی در این رابطه داشته باشند که من آن را نفی نمیکنم. برای مثال، بهطور قطع از یک فرد نظامی توقعی بیش از یک تبعیت محض و بیچونوچرا و ضرورتا توجه به مبانی مفهومی، فلسفی و عقلی آن نیست؛ ولو اینکه یک چنین فرد نظامی، لباس سیاست بر تن کرده باشد؛ اما برای من به عنوان فردی که در مقام نظریهپردازی با مفاهیم اسلامی و اندیشه امام(ره) و رهبری آشناست، تبعیتگرایی صوری که موجب توجیه یا مالهکشی بر یکسری سیاستهای زشت و ناروا شود، قابلقبول نیست.

                        وی به ذکر مصداقی درباره صحبتهای خود پرداخت و گفت: شاهد مثال من، رد صلاحیت یکی از نمایندگانی است که در تایید تذکر یکی دیگر از نمایندگان مجلس در اعتراض به صحبتهای من در شبکه اول سیما، داد اسلامخواهی، توجه به باورهای دینی مردم و ولایتمداری سرداد.

                        این نماینده پیشین مجلس در ادامه اظهار کرد: اگر عقلا و علما بر دهان کسانی بزنند که میخواهند از طرح بحث ولایت فقیه بهرهبرداری کنند، تا حدودی بستر برای توجه به اخلاق فراهم میشود. بیشترین جنس بیاخلاقیها از جنس غیریتسازیهای کاذب و صفرویک کردنهای نارواست و اینکه یکی را طرفدار ولایت و دیگری را متهم به ضدیت با آن کنند. اگر معتقدیم ولایت فقیه ریشه عقلی دارد ـ که دارد ـ در جامعهای که در راس آن ولیفقیه است، باید شاهد تجلی عقلانیت باشیم.

                        وی با اشاره به اینکه «برخی دیگر از مصادیق بیاخلاقی، به تهمتهای سیاسی و اخلاقی مربوط میشود»، افزود: این نوع مواجهه سیاسی که در آن، بیش از اینکه خود و شایستگیها و کارنامه خود را عرضه کنیم، به دیگری بپردازیم و به جای نقد تفکر طرف مقابل، شخصیت او را تخریب کنیم، از مصادیق بارز آن است.

                        این جامعهشناس، در آسیبشناسی وضعیت کنونی جامعه از لحاظ اخلاقی، با بیان اینکه «توقع این همه بیاخلاقی را نداشتیم»، اظهار کرد: هرچند گفتیم که ریشه این بیاخلاقیها به سیاستزدگی بیش از حد جامعه برمیگردد، اما قطع نظر از اینها میتوان گفت که وقتی برخی افراد برای پیشبرد اهداف خود هر چیز را مباح میدانند و به تعبیری برای آنها هدف، وسیله را توجیه میکند، این مساله خواهناخواه به جامعه سرریز میشود. کسانی که با تفکر ماکیاولیستی منویات خود را پیش میبرند، نباید توقع داشته باشند که دیگران اخلاق را رعایت کنند و در حالیکه عدهای به این مساله که همه چیز سود و قدرت نیست توجه نمیکنند، نباید انتظار داشت که جامعه آن را رعایت کند.

                        وی درباره چگونگی گسترش اخلاق در جامعه نیز توضیح داد: نحوه مواجهه ما با این موضوع کامل و کافی نیست. به طور دائم به توصیه اخلاقی و تدوین منشورهای اخلاقی توجه میشود، اما مشکل ما توصیه نیست، بلکه مشکل در عمل است. دستگاهی که باید با بیاخلاقیها برخورد کند ـ یعنی قوه قضاییه ـ زمانی که زشتی اخلاقی فراگیری در جامعه مشاهده میکند، باید به عنوان مدعیالعموم وارد شود و برخورد کند. ما مشکل قانون نداریم، بلکه مشکل در عمل به قانون است.

                        افروغ درباره منشاء بیاخلاقیها در جامعه نیز اظهار کرد: بیاخلاقیها همیشه وجود داشته و دلیل آن هم این است که نتوانستهایم تعریف روشنی از قدرت ارائه دهیم و قدرت، تنها به قدرت سیاسی تقلیل پیدا کرد و از قدرتهای غیررسمی یعنی قدرت اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی غفلت کردیم و این مشکل همواره در جامعه ما وجود داشته است، یعنی بیاخلاقی کم و زیاد شده، ولی هرگز محو نشده است.

                        این تحلیلگر مسایل سیاسی و اجتماعی تاکید کرد: ما باید نوع تلقی خود را از انقلاب، قدرت، مصلحت و مسائلی از این دست درست و شفاف کنیم. قدرت، ابزاری بیش نیست و هدف این است که ارزشها در جامعه برقرار شود. بهرغم همه موفقیتها و با وجود اینکه اخلاق و عدالت اجتماعی از شعارهای کلیدی انقلاب محسوب میشدند، همواره با دو مساله بیاخلاقی و بیعدالتی اجتماعی مواجه بودهایم.

                        وی درباره ضرورت فراهم آوردن بستر قانونی برای بیان نقدها و نظریات مختلف نیز گفت: قانون، بستر را فراهم کرده و فصل سوم از قانون اساسی مربوط به حقوق ملت است و در آن تصریح شده که نباید به نام امنیت و استقلال، آزادی و حقوق مردم سلب شود و ضمانتهای کافی در مورد آزادی بیان در آن گنجانده شده است؛ البته در فضای سیاستزده، قطعا آزادی بیان نیز سلب خواهد شد و این هیچ ربطی به قانون ندارد. قانون به حد کافی به آزادی توجه کرده است و البته باید به آن عمل شود و اگر قوه قضاییه نظارت بهتری داشته باشد، فضای نقدپذیری نیز بهتر میشود.

                        افروغ در بخش دیگری از این گفتوگو، به برخی ویژگیهای اصلی یک نماینده مجلس اشاره و تاکید کرد: یک نماینده مطلوب برای مجلس شورای اسلامی، نمایندهای است که مستقل، پاک و شجاع باشد. یک نماینده مجلس باید اهل لابی نباشد و درعوض، معرف نیازهای واقعی مردم باشد.

                        وی با تاکید بر ویژگیهایی نظیر «استقلال، شجاعت و پاکی» به عنوان ویژگیهای ضروری یک نماینده مجلس گفت: دلیل اصرار من بر این ویژگیها این است که اگر یک نماینده مجلس، زشتی را در جامعه دید، باید با کمال شجاعت آن را فریاد بزند، با کانونهای قدرت و ثروت میانه خوبی نداشته باشد و به راحتی جذب لابیها نشود. یک نماینده مجلس باید شخصیتی از خود بروز دهد که به هر قیمتی قابل خرید نباشد تا کسی به خود جرات ندهد که برای خریدنش به سراغ او برود، اما متاسفانه این زشتیها را در برخی مجالس شاهد بودهایم.

                        این کارشناس مسایل سیاسی و اجتماعی در پایان گفت: مجلسی که نماینده آن شجاع نباشد یا اهل لابی باشد، از در راس بودن میافتد و قوانین آن به راحتی نقض میشود. نماینده باید به گونهای برخورد کند که فرصت را از کسانی که میخواهند مجلس را از راس بیندازند، بگیرد.

                        نظر

                        • امیر حسین1
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 47

                          #4992
                          ولا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار وما لکم من دون الله من اولیاء ثم لا تنصرون هود (11). و مگروید به آنان که ستم ورزند که آتش شما را فرو گیرد...................... در آیه شریفه از کمترین علاقه به ظالم نهی شده است

                          وعده های پرودگار اگر دیر شود دروغ نمیشود

                          مخالفان رژیم سوریه روز شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ در اقدامی بی سابقه تظاهرات گسترده ای در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری در دمشق برگزار کردند.

                          به گزارش العربیه این تظاهرات در منطقه ” المزه ” که کاخ ریاست جمهوری به آن مشرف است به وقوع پیوست

                          نظر

                          • امیر حسین1
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 47

                            #4993
                            نظر رهبر انقلاب درباره نحوه نظارت خبرگان بر ایشان
                            در اواخر همین دوره که کمیسیون نظارت بر رهبری، مسائل را مطرح و دنبال میکرد،حضرت آقا اعلام کردند که نظارت خبرگان بر رهبری، نظارت بر شرایط باشد. اما در مورد جزئیات فرمودند که من نمیپذیرم که شما بخواهید وارد شوید و دخالت کنید..
                            در حالی که اصل 111 قانون اساسی به صورت کلی خبرگان را مرجع تشخیص بقای شرایط رهبر دانسته، یکی از روحانیون مرتبط با دفتر رهبری، در جلسه انصار حزب الله نظر رهبر انقلاب درباره نحوه نظارت خبرگان بر ایشان را بیان کرده است.



                            به گزارش خبرنگار بازتاب، حجتالاسلام سید عباس نبوی استاد دانشگاه و حوزه و کارشناس مسائل سیاسی در جلسه هفتگی انصار حزبالله به واکاوی عرصه انتخابات مجلس و لزوم مشارکت حداکثری
                            پرداخته است.



                            پایگاه خبری انصارحزب الله متن سخنان وی را منتشر کرده که وی درباره نظارت بر ولی فقیه گفته است:


                            در مورد نظارت بر ولی فقیه، سلیقههایی در فضای فکری نظام انقلاب اسلامی بوده و هنوز هم هست. من یادم هست در دوره اول مجلس خبرگان که آقایان ثبت نام کرده بودند، ما با آنها گفت و گویی انجام دادیم. بعد پرسیدیم برنامهشان برای مجلس خبرگان چیست؟ بسیاری از آنها بلافاصله جواب میدادند که نظارت بر امام.

                            البته الگوی نظارتی خبرگان تعریفی دارد که آنها متوجه نبودند. حضرت آقا استدلال خوبی در این زمینه کردند.



                            جلسه هفته گذشته هیات رئیسه خبرگان با روسای کمیسیون ها


                            در اواخر همین دوره که کمیسیون نظارت بر رهبری، مسائل را مطرح و دنبال میکرد،آقا فرموده بودند که نظارت باید از نقطه بقای شرایط رهبری آغاز شود. اول شما بررسی میکنید که رهبری بر این شرایط باقی هست یا خیر، اگر باقی هست آن وقت در مورد خردهریزها نمیپذیرم که شما وارد جزئیات شوید واگر هم نیست بیایید و بگویید به این دلایل مثلا این یک شرط از بین رفته است. اما اینکه بگویید شرایط هست و کاملا وجود دارد، اما ما میخواهیم درباره این موارد که مثلا چرا این آقا را به فلان سمت برگزیدید و چرا به فلانی اجازه دادهاید، نمیشود.


                            در مورد یک مدیر عامل و یک فرد این کار را نمیکنند، چه برسد به اینکه روزنامهها را که باز کنیم در مورد رهبری هرکسی از راه میرسد یک چیزی بگوید و برخی از خبرگان هم همراه او شوند!

                            لذا حضرت آقا مکتوب هم اعلام کردند که رای درست آن است که نظارت خبرگان بر رهبری، نظارت بر شرایط باشد. اگر بر شرایط خدشهای وارد شد، بیایید مشخص کنید و معلوم شود آنهایی که مدعی هستند راه انحراف میروند یا اینکه به شرایط رهبری خدشهای وارد شده است. اما در مورد جزئیات فرمودند که من نمیپذیرم که شما بخواهید وارد شوید و دخالت کنید. مساله اصلی در ولایت فقیه تبعیت از حکم ولی است. از قضا تجربه این ۳۳ سال هم ثابت کرده که مدعیان دروغین اگر خودشان را موافق نشان میدهند سر این حکم توقف میکنند.



                            گفتنی است اصل ۱۱۱ قانون اساسی می گوید: «هر گاه رهبر از انجام وظایف قانونی خود ناتوان شود. یا فاقد یکی از شرایط مذکور در اصول پنجم و یکصد و نهم گردد، یا معلوم شود از آغاز فاقد بعضی از شرایط بوده است، از مقام خود بر کنار خواهد شد. تشخیص این امر به عهده خبرگان مذکور در اصل یکصد و هشتم است

                            نظر

                            • mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

                              #4994
                              به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» باتوجه به اتفاقات اخیر بازار ارز و برنامه بانک مرکزی برای یکسان سازی نرخ ارز و انجام مبادلات بر پایه دلار 1226 تومانی کانون صرافان به تازگی اطلاعیهای خطاب به صرافهای دارای مجوز بانک مرکزی در سراسر کشور صادر کرد.

                              از انجایی که خرید و فروش دلار در بازار عملاً با همان نرخ آزاد صورت میگیرد و صرافیهای مجاز از فروش دلار بانرخ 1226 تومان امتناع میکنند و همین امر هم رسماً فعالیت در این صرافیها را با اختلال همراه کرده کانون صرافان از صرافها خواسته است تا پیشنهادهایی را برای بهبود این شرایط ارائه دهند.

                              در متن این اطلاعیه آمده است که نرخ ارز و تصمیمات مقامات ذیربط در دو ماه گذشته مشکلات بسیاری را در روال کار عادی صرافی های مجاز به وجود آورده است.

                              کانون صرافان ایران جهت برون رفت از وضع موجود اعضای خود را در سراسر کشور دعوت به ارائه راهکارهای عملی به صورت کتبی یا حضور در جلسات شورا می نماید.

                              بدیهی است حضور در جلسات منوط به در خواست کتبی و موافقت هیات رئیسه می باشد.

                              خواهشمند است نقطه نظرات و یا درخواست حضور در جلسات هفتگی شورا را به فاکس شماره ۸۸۳۴۷۱۳۵ ارسال فرمائید.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #4995
                                ایران صادرات نفت به انگلیس و فرانسه را متوقف کرد

                                خبرگزاری فارس:سخنگوی وزارت نفت از توقف صادرات نفتخام ایران به شرکتهای انگلیسی و فرانسوی خبر داد.
                                خبرگزاری فارس: ایران صادرات نفت به انگلیس و فرانسه را متوقف کرد

                                به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت نفت، علیرضا نیکزاد رهبر با اعلام این خبر، درخصوص زمان قطع صادرات نفت به این دو کشور اروپایی، تصریح کرد: صادرات نفتخام به شرکتهای انگلیسی و فرانسوی متوقف شده است.

                                وی با تاکید بر اینکه پیشتر وزیر نفت در نشست خبری خود بر احتمال قطع صادرات نفتخام به برخی کشورهای اروپایی تاکید کرده بود، افزود: در پی اعلام رسمی وزارت امور خارجه، وزارت نفت نیز از تحویل نفتخام به شرکتهای انگلیسی و فرانسوی خودداری کرده است.

                                سخنگوی وزارت نفت در پایان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مشکلی در فروش و صادرات نفتخام به مشتریان ندارد، خاطرنشان کرد: ما مشتریان نفت خود را داریم و موارد جایگزین برای فروش نفت این شرکتها در نظر گرفته شده است و نفتخام صادراتی را بهجای شرکتهای انگلیسی و فرانسوی به مشتریان جدید تحویل خواهیم داد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X