اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #6271
    الاهرام :طرح ایران برای منفجر کردن کشتی نیروی دریایی اسرائیل، خنثی شد



    نشریه الاهرام چاپ مصر، مدعی طرح ایران برای حمله به کشتی نیروی دریایی اسرائیل در کانال سوئز شد.

    به گزارش انتخاب، الاهرام نوشت: مسئولان مصری طرح ایران! برای منفجر کردن کشتی نیروی دریایی اسرائیل را خنثی نمودند.

    به نوشته ی این نشریه، در ارتباط با این حمله ی نافرجام، دو فرد مصری دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفتند. در جریان بازپرسی مشخص شد که مظنونین در تلاش برای ملحق کردن فرد دیگری(محمود ذکری)به گروه برای حمل بمب بوده اند. آنها به او پیشنهاد 8 میلیون دلاری داده بودند.

    الاهرام در ادامه ادعا کرد: این دو مظنون اعتراف کرده اند که از دو ایرانی دستور و پول می گرفته اند.

    همچنین خبرگزاری منا به نقل از یک منبع مدعی شد: سلیمان عبدالرزاق که ساکن شهر اسماعیلیه است حمله به کشتی مذکور را با کمک سلما احمد برنامه ریزی کرده بود.

    این دو فرد مصری که هم اکنون در بازداشت هستند، تمام اتهامات را رد کرده اند.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #6272
      تلاش دلالان برای صفر کردن تعرفه واردات شکر خام



      انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران درباره تلاش برخی دلالان و واسطهها برای صفر کردن تعرفه واردات شکر به کشور هشدار داد.

      انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران اعلام کرده که در 20 روز اخیر شایعاتی در محافل مرتبط با صنعت قند مطرح بود که برخی از دلالان و واسطهها در حال مذاکره با دستگاههای دولتی به منظور صفر کردن تعرفه واردات شکر هستند. این در حالی است که این انجمن و کارخانههای متبوعه با توجه به موجودی و ذخیره قابل اعتنا و سنگین شکر و همچنین رویکرد تولیدی دولت به این گونه شایعات اهمیتی نداده و سعی کردند تا تولید آنان تحت تاثیر این شایعات قرار نگیرد.

      انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران اعلام کرده که در یک ماه قبل همین دلالان با ایجاد التهاب در بازار شکر، بهای این محصول را به صورت عمده فروشی تا 1430 تومان برای هر کیلوگرم افزایش داده و باعث بر هم خوردن آرامش بازار شدند که پیرو آن و با هماهنگی این انجمن و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بهای واحدی به قیمت 1175 تومان برای هر کیلوگرم شکر تعیین و ابلاغ شد که باعث شد بازار شکر آرام شده و دستگاههای نظارتی قادر شوند به نحو مطلوبتری نسبت به کنترل قیمت شکر کف بازار اقدام کنند.

      انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران توضیح داده که تولید شکر در سال جاری از 1.3 میلیون تن فراتر رفته و امید است که در سال آینده با برنامهریزیهای انجام شده میزان تولید تا 1.5 میلیون تن که حدود 75 درصد نیاز کشور را تشکیل میدهد، بالغ شود.

      همچنین آمارهای در دسترس نشان میدهد که موجودی شکر در حال حاضر بالغ بر 1.4 میلیون تن بوده و امید است که همین حدود ذخیره به سال 1391 منتقل شود که در این صورت برای حداقل هشت ماه ذخیره وجود خواهد داشت. ضمن اینکه بهرهبرداری از کارخانهها مجددا از شهریور 1391 آغاز خواهد شد؛ بنابراین پشتوانه کشور از نظر ذخیره شکر بسیار قوی بوده و حتی در صورت توقف واردات شکر، هیچگونه نگرانی تا ماههای نخست سال 1392 وجود نخواهد داشت.

      انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران تاکید کرده است که نکتهای که هماکنون نگرانی شدیدی را برای تولید و تولیدکنندگان ایجاد کرده است، قوت گرفتن شایعه حذف تعرفه واردات شکر خام در دو سه روز اخیر است که در صورت محقق شدن لطمه شدید به تولید و جفای غیر قابل وصف به تولیدکنندگان کشور خواهد بود..


      http://www.shahrekhabar.com/newsview...33269648061741
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

        #6273
        در اصل توسط mehran پست شده است View Post
        برای همسایه قدیمی ما با ماهی 520 هزار تومان حقوق و 3 تا دختر دم بخت پیامک قطع یارانه آمده جناب دکتر مرد و مردونه بیا بگو من مال این کار نیستم نمیتونم دکتر گند زدی به مملکت مردم بعیده از حقشون بگذرن از زیردپاشون داری میکشی میفروشی. ..
        کفگیر خورده ته دیگ خلاص! این پیامک ها برای همه به ترتیب میاد . از اولش هم معلوم بود این کار دیوانگی محضه و فقط یک روانی میتونه اینطور آتش به زندگی مردم بزنه. مردم که یقینا از این بی کفایتها نمی گذرند و بطور قطع خدا هم در کمین ظالمین و ستمگران نشسته و بزودی به سزای اعمال ننگینشان خواهند رسید.

        نظر

        • meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

          #6274
          در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          برای همسایه قدیمی ما با ماهی 520 هزار تومان حقوق و 3 تا دختر دم بخت پیامک قطع یارانه آمده جناب دکتر مرد و مردونه بیا بگو من مال این کار نیستم نمیتونم دکتر گند زدی به مملکت مردم بعیده از حقشون بگذرن از زیردپاشون داری میکشی میفروشی. ..
          پذیرفتن اشتباه تو این کشور!!!!!!!!!!!!!! عمرا !!!!
          ///

          نظر

          • meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

            #6275
            در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
            کفگیر خورده ته دیگ خلاص! این پیامک ها برای همه به ترتیب میاد . از اولش هم معلوم بود این کار دیوانگی محضه و فقط یک روانی میتونه اینطور آتش به زندگی مردم بزنه. مردم که یقینا از این بی کفایتها نمی گذرند و بطور قطع خدا هم در کمین ظالمین و ستمگران نشسته و بزودی به سزای اعمال ننگینشان خواهند رسید.
            =)) =))
            ///

            نظر

            • مشکات
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 68

              #6276
              مگر قرار نبود بصورت داوطلبانه خود انصرافی باشه! خود دروغگوش رییس سازمان هدفمندی یارانه ها تو اخبار اومد گفت تو سایت برین و عدم انصراف اعلام کنید! ما هم همین کار را کردیم ولی بازم پول نریختن! چرا اینقدر ظلم می کنند و ما سکوت کردیم؟؟؟!!!

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #6277
                از اولشم معلوم بود كه يارانه اي در كار نيست اينها از اولشم با دروغ اومدن سر كار به كدوم يكي از شعارهاشون عمل كردن كه اين يكي باشه ايراني جماعت بايد هميشه گرسنه باشه تا به فكر سياست نباشه زمان شاه مردم ميريختن تو خيابونا براي تظاهرات به خاطر اين بود كه شيكمشون سير بود شكممون سير باشه ياد پول نفت و گاز ميافتيم ولي وقتي گرسنه باشيم فقط بايد تا بوق سگ رفت كار كرد كي ديگه به فكر سياست ميافته اينه رمز ماندگاري اقايون
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #6278
                  بدهی یک میلیارد دلاری شرکت شل به ایران

                  خبرگزاری فارس: منابع آگاه اعلام کردند شرکت نفتی رویال داچ شل برای پرداخت بدهی یک میلیارد دلاری خود به ایران با مشکل روبرو شده است .


                  به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز تحریمهای مالی آمریکا و اروپا بر ضد ایران موانع و مشکلات زیادی را برای شرکت شل ایجاد کرده است و این شرکت نفتی نمی تواند بدهی یک میلیارد دلاری خود به ایران را بپردازد . بر اساس این گزارش چهار منبع آگاه در بازار جهانی نفت اعلام کردند ، شرکت رویال داچ شل بیش از یک میلیارد دلار به شرکت ملی نفت ایران بابت واردات نفت بدهکار است . این بدهی معادل چهار محموله بزرگ نفت خام یا هشت میلیون بشکه است . یک منبع آگاه در این باره تاکید کرد ، شرکت شل در حال رایزنی و مذاکره با مقامهای اروپایی و آمریکایی برای پرداخت بدهی خود به شرکت ملی نفت ایران است . وی افزود ، پرداخت بدهی شرکت شل به ایران یک مساله حساس و بسیار سخت است . مقامهای شرکت شل هنوز هیچ گونه موضع گیری در خصوص این خبر نداشته اند . بر اساس این گزارش اتحادیه اروپا 23 ژانویه 2012 میلادی تصمیم گرفت واردات نفت از ایران را از ابتدای جولای متوقف کند . شرکت رویال داچ شل روزانه 100 هزار بشکه نفت از ایران وارد می کند ، شل دومین شرکت وارد کننده بزرگ نفت از ایران به شمار می رود . توتال فرانسه نیز همین میزان واردات نفت از ایران را دارد ، توپراس ترکیه بزرگترین شرکت وارد کننده نفت خام از ایران به شمار می رود . پیتر ووسر رییس شرکت شل هفتم مارس در مصاحبه ای تاکید کرد این شرکت در حال پایان دادن به واردات نفت از ایران است و طی هفته های آینده واردات نفت از این کشور را به طور کامل متوقف خواهد کرد . یک منبع آگاه نفتی نیز تاکید کرد ، آمریکا و اروپا فشار زیادی را بر شرکت شل وارد می کنند تا از واردات نفت از ایران منصرف شود . شرکت شل نمی تواند از سیستم بانکی و مالی بین المللی برای پرداخت پول نفت وارداتی از ایران استفاده کند .
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #6279
                    به دلیل توقف نماد:

                    57 شرکت بورسی از تابلوهای بازار سهام دور مانده اند

                    خبرگزاری فارس: آخرین وضعیت توقف نمادهای معاملاتی در سال جدید نشان می دهد نماد 57 شرکت از 344 شرکت به دلایل مختلف بسته است.




                    به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، بررسی ها از آخرین وضعیت توقف نماد معاملاتی شرکت های بورسی در سال جدید نشان می دهد از 344 شرکت حاضر در دو بازار اول (شامل دو تابلوی اصلی و فرعی ) و دوم،57 شرکت بورسی به دلایلی چون تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم، شفاف سازی، برگزاری مجمع سالانه و فوق العاده ، عدم ارائه اطلاعات مالی و غیرمالی، اظهار نظر مردود حسابرس نسبت به صورت های مالی و سایر موارد بسته است.

                    از این تعداد 17 شرکت در بازار اول و باقی در بازار دوم حضور دارند. همچنین طولانی ترین زمان توقف نمادها هم همچنان به دو شرکت پیام و آزمایش تعلق دارد که از شهریور 87 به علت عدم ارائه اطلاعات مالی و غیرمالی و عدم اظهار نظر حسابرس نسبت به صورت های مالی با توقف نماد روبرو هستند.

                    نماد شرکت های کیوان و کف هم به سبب برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و تعدیل سود هر سهم از سال 89 بسته است و به جز دو شرکت مخابرات و بیمه آسیا که طی دو روز اخیر با توقف نماد مواجه شدند، 51 شرکت دیگر از سال 90 تا به امروز دور از تابلوهای بورس هستند.

                    فهرست 57 شرکت

                    براساس این گزارش، فهرست 57 شرکتی که به طور موقت از تابلوهای معاملاتی بورس غایبند به شرح زیر است:

                    کنتورسازی ایران،مخابرات ایران ،بیمه آسیا، جوشکاب یزد، ایران تایر، پلستیران ،ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی،
                    کمباین سازی ایران ،سخت آژند، ساختمان اصفهان ، سامان گستراصفهان ، حمل و نقل پتروشیمی، ایران خودرو دیزل ، قطعات اتومبیل ایران ، صنایع ریخته گری ایران، صدرا ، مهرکام پارس، موتورسازان تراکتورسازی ایران، ایران خودرو ، بیمه دانا ، داروسازی دکترعبیدی ، مپنا ، آذریت ، پالایش نفت تبریز ، تولی پرس ، نیروی زنگان ، پتروشیمی اصفهان، صنایع شیمیایی فارس ،کف ، هنکل پاک وش ، لبنیات کالبر ،صنعتی بهشهر ، بهنوش ایران ، لبنیات پاک ، خوراک دام پارس ،دشت مرغاب ، پگاه آذربایجان غربی ، بیسکویت گرجی ، روغن نباتی ناب ، کیوان ، آلو مراد ، قند تربت جام ، قند قزوین ، قند اصفهان ، قند مرودشت ، فرآورده های نسوزآذر ، کاشی تکسرام ، فرآورده های نسوز پارس ، آزمایش ، پارس الکتریک ، پیام ،کارخانجات مخابراتی ایران ، ایران مرینوس ، سرمایه گذاری گروه توسعه ملی ، توس گستر ، سرمایه گذاری توسعه ملی ، لیزینگ رایان سایپا.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #6280
                      قطع حقوق 14 میلیونی مهدی هاشمی

                      در مدت 19 ماه که از ماموریت مهدی هاشمی به لندن می گذرد وی ماهیانه بابت حقوق و حق ماموریت مبلغ 3200 پوند همراه با 4 میلیون تومان دریافت کرده است که با محاسبه قیمت پوند در بازار ارز تهران که بیش از 3هزار تومان است وی جمعا ماهانه حدود 14 میلیون تومان دریافت کرده است.
                      به گزارش مشرق، حقوق مهدی هاشمی رفسنجانی رئیس دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد که از شهریور سال 88جهت بازدید و رسیدگی به دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد در خارج از كشور از ایران خارج شده بود در سال 91 قطع شد.
                      پیش از این اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد در خصوص علت سفر پسرش به لندن گفته بود: "ما در دانشگاه آزاد اسلامی شش واحد در خارج از كشور داریم كه همه آنها مشكل دارند. میبایست كسی میرفت و رسیدگی میكرد. از لندن شروع كردیم و به لبنان رفتیم كه باید توسعه پیدا كند. واحد دوبی مشكلات خاصی دارد. در زنگبار زمین دادند كه هنوز نتوانستیم شروع كنیم. در ارمنستان و تاجیكستان هم واحد داریم. باید رسیدگی میكرد كه رفت. دلش میخواهد بیاید و من میگویم اول كارهایت را تمام كن و انجام بده و بعد بیا. از این طرف هم مرتب تهمت میزنند كه او هم همیشه جواب میدهد.
                      بر اساس این گزارش، در مدت 19 ماه که از ماموریت مهدی هاشمی به لندن می گذرد وی ماهیانه بابت حقوق و حق ماموریت مبلغ 3200 پوند همراه با 4 میلیون تومان دریافت کرده است که با محاسبه قیمت پوند در بازار ارز تهران که بیش از 3هزار تومان است وی جمعا ماهانه حدود 14 میلیون تومان دریافت کرده است.
                      بر اساس اخبار موثق در دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد حقوق و حق ماموریت مهدی هاشمی قطع گریده است.

                      ستاد مهدی هاشمی برای کنترل صحت انتخابات
                      مهدی هاشمی كه در انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 از حامیان میرحسین موسوی بود در دانشگاه آزاد ستادی را برای كنترل صحت انتخابات ایجاد كردهبود.
                      با آغاز مطالبات مردمی برای محاكمه عوامل اغتشاشات و ناامنیها در كشور پس از انتخابات 22 خرداد 88 كه بالتبع نام مهدی هاشمی را نیز بر سر زبانها میانداخت، به ناگاه وی از كشور خارج شد.
                      با این وجود یكی از نزدیكان خانواده هاشمی رفسنجانی در همان روزها یعنی نهم شهریورماه سال 88 ضمن تأئید خبر سفر مهدی هاشمی به انگلیس گفت كه این سفر هیچ ارتباطی به شایعات مطرح شده درباره احتمال دستگیری مهدی هاشمی به اتهام طراحی و عملیاتی كردن اغتشاشهای پس از انتخابات ندارد.

                      اعترافات باستانی و کرمی علیه مهدی هاشمی
                      شائبه فرار مهدی هاشمی از كشور و ارتباط وی با اغتشاشات پبش آمده در ایام پس از انتخابات 22 خرداد 88 آنجا بیشتر تقویت شد كه در چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده آشوب های پس از انتخابات، مسعود باستانی از روزنامهنگاران فعال دوم خردادی با اشاره به محورهایی كه از سوی مهدی هاشمی رفسنجانی به مدیریت سایت "جمهوریت " داده شده بود، گفت: حمله به عملكرد 4 ساله دولت و تضعیف نهادهای قانونی كشور(سپاه ،بسیج، شورای نگهبان و...) و القای تقلب و التهابآفرینی در انتخابات جزو محورهایی بود كه دستور كار داشتیم.
                      همچنین حمزه كرمی مدیر سایت جمهوریت نیز در دادگاه اعلام كرد كه مهدی هاشمی در انتخابات پولشویی، سند سازی و از بیتالمال هزینه میكرد.
                      اما پیرو این شائبهها، دفتر هیئتامنای دانشگاه آزاد به دفاع از مهدی هاشمی (رئیس این دفتر) پرداخت و با صدور اطلاعیهای سفر وی را یك "مأموریت سازمانی " عنوان كرد.
                      دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد در این اطلاعیه خود تصریح كرد كه مهدی هاشمی رئیس دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد جهت بازدید و رسیدگی دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد در خارج از كشور، چندین روز قبل از دادگاه مورخ 3 شهریور 88 به خارج از كشور عزیمت كرده و قطعاً بعد از اتمام "مأموریت سازمانی " خویش جهت پاسخگویی به مطالب كذب مطرح شده در دادگاه به كشور بازخواهد گشت.

                      دفاع مجدد پدر از پسر
                      در همین اثنا اكبر هاشمی رفسنجانی پدر مهدی هاشمی نیز در دیدار با دانشجویان مشهدی كه 15 آذر سال 89 برگزار شد، در پاسخ به سوالات و اعتراضات دانشجویان راجع به سفر مهدی هاشمی به خارج از كشور پاسخهایی ارائه كرد.
                      آنچنان كه در متن ارسالی از سوی دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از این دیدار آمده بود، هاشمی در پاسخ به سوالات دانشجویان درباره مهدی هاشمی رفسنجانی میگوید: "خیال مهدی از پروندههایش راحت راحت است.
                      اما هاشمی رفسنجانی در ادامه به نقش مهدی هاشمی در كمیته غیرقانونی "صیانت از آرا " اشاره كرده و گفت:من مطمئنم مهدی در این انتخابات در هیچ بخشی دخالت نداشت، "جز در مسئله كمیته صیانت از آرا ". مهدی نه پولی دارد و نه به كسی پول داد. گفتند: او پول داده تا افرادی در اغتشاشات شركت كنند، در حالی كه از این كارها بیزار است.
                      رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص علت سفر پسرش به لندن هم اینچنین گفت كه: "ما در دانشگاه آزاد اسلامی شش واحد در خارج از كشور داریم كه همه آنها مشكل دارند. میبایست كسی میرفت و رسیدگی میكرد. از لندن شروع كردیم و به لبنان رفتیم كه باید توسعه پیدا كند. واحد دوبی مشكلات خاصی دارد. در زنگبار زمین دادند كه هنوز نتوانستیم شروع كنیم. در ارمنستان و تاجیكستان هم واحد داریم. باید رسیدگی میكرد كه رفت. دلش میخواهد بیاید و من میگویم اول كارهایت را تمام كن و انجام بده و بعد بیا. از این طرف هم مرتب تهمت میزنند كه او هم همیشه جواب میدهد.
                      با وجود اطلاعیه دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد كه ریاست آن بر عهده شخص مهدی هاشمی رفسنجانی است و همچنین اظهارات اكبر هاشمی رفسنجانی، كریم زارع طی مصاحبهای در مورخ 27 دی درباره مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی از سوی دانشگاه آزاد گفت كه هنوز موضوع مأموریت آقای مهدی هاشمی برایش مشخص نشده. وی همچنین ادامه داد كه "من گفتهام كه موضوع مأموریت آقای هاشمی را به من بگویند ولی هنوز به من چیزی نگفتهاند!
                      بنا بر این گزارش، سرانجام در پی موضعگیریهای فعالان دانشجویی درباره حضور طولانی مدت مهدی هاشمی در خارج از كشور به رغم اتهامات وی در جریان حوادث پس از انتخابات، وی پس از گذشت 6 ماه از خروج خود از كشور، علناً در این باره به ایراد توضیح پرداخت.

                      پاسخ مهدی هاشمی به اتهامات
                      مهدی هاشمی در تاریخ 28/11/88 و در پاسخ به گزارشی با عنوان "5 ماه از حضور مهدی هاشمی در لندن گذشت؛ مأموریتی كه مرد شماره 2 دانشگاه آزاد از جزئیات آن بیخبر است "، نوشت: " خبرگزاری فارس هر از چند گاهی به بهانه سفر تحصیلی اینجانب به خارج از كشور، آن را مستمسكی برای تكرار ادعاهای غیرقانونی برخی محكومین جریانات بعد از انتخابات در دادگاه قرار میدهد و لابد شخص، ارگان یا سازمان و مسئولین قضایی نیز به این سایت خبری به دلیل تكرار ادعاهای محكومین علیه اینجانب كه رهبری معظم انقلاب رسما در خطبههای نماز جمعه خود آن را بیاعتبار توصیف كردند، هیچگونه اعتراض و یا بازخواستی نمیكند كه این گونه خود را در حاشیه امن آهنین میدانند؟!
                      همچنانكه كرارا اعلام شده است یكبار دیگر اعلام میكنم كه اینجانب برای ادامه تحصیل مقطع دكتری و رسیدگی به دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد اسلامی در چندین شعب خارج از كشور به خارج سفر كردهام و از حدود 5 ماه اقامت در خارج از كشور حدودا یك ماه، آن را در لندن به سر بردهام و مابقی این مدت در سایر كشورها در تردد و سركشی و ماموریت بودهام و مانند یك شهروند عادی به دور از جنجال های ساختگی خبرگزاری فارس و سایر سایتهای همسو و زنجیرهای به ادامه تحصیل در خارج از كشور ادامه میدهم.

                      جاسبی: ما به مهدی هاشمی ماموریت ندادیم خودش رفت
                      پس از آغاز انتقاداتی که به سفر وی صورت گرفت، دفتر رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد در اطلاعیه ای اعلام کرد که "آقای مهدی هاشمی بعنوان رییس دفتر هیات امنا برای بازرسی از عملکرد این دفاتر به تعدادی از کشورهای که دارای شعبه دانشگاه ازاد می باشند مسافرت نمودهاند."
                      روابط عمومی حوزه تحت اختیار مهدی هاشمی در ادامه ادعا کرد، سفر او "کوتاه مدت" خواهد بود.
                      با این حال عبدالله جعفرعلی جاسبی، رئیس دانشگاه آزاد، در کنفرانسی خبری در دانشگاه آزاد واحد تبریز، هرگونه ارتباط سفر پسر آقای هاشمی با دانشگاه آزاد را رد کرد.
                      آقای جاسبی اظهار کرده است: بنده به آقای مهدی هاشمی ماموریت ندادم و وی از طرف مدیریت دانشگاه حکم نداشته و بنده نیز حکمی به ایشان ندادم.
                      وی البته درباره سکوت یکساله مدیران دانشگاه آزاد درباره سفر مهدی هاشمی و اینکه چرا مجموعه تحت مدیریت او سفر مهدی هاشمی را کاری دانسته، توضیح نداد.
                      آقای جاسبی که گفته می شود به زودی باید با دانشگاه آزاد خداحافظی کند، اوایل امسال و در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره مسابقات بینالمللی روبوکاپ در پاسخ به این پرسش که مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی چه وقت به پایان میرسد؟ اظهار داشت: من به این سوال پاسخ نمیدهم. گفتنی است، سفر رئیس دفتر رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد به قلب انگلیس سپس طرح ادعای تحصیل در لندن، با اسکان طولانی مدت او و بی تفاوتی به درخواست های داخلی همراه شد.
                      پس از بی نتیجه بودن درخواست بخشی از فعالان سیاسی برای بازگشت مهدی هاشمی، درخواستهای مختلفی هم از آقای هاشمی رفسنجانی به منظور درخواست وی از پسرش برای بازگشت به کشور و پاسخگویی به اتهامات مطرح شده، صورت گرفت اما رئیس مجمع تشخیص مصلحت با بیان مطالبی در حمایت از فرزندش، تلویحا اعلام کرد که تلاشی برای بازگشت او از انگلیس انجام نخواهد داد.وی حتی چندی بعد اعلام کرد که به پسرش گفته است در خارج بمان و مدرکت را بگیر.

                      معاون جاسبی، فرودین 89: همچنان بیاطلاعم
                      كریم زارع معاون پارلمانی دانشگاه آزاد بار دیگر در فروردین 89 در پاسخ به این سوال كه آیا ماموریت مهدی هاشمی پایان یافته است یا خیر، اظهار داشت: در این زمینه اطلاعات جدیدی ندارم ولی اگر اطلاعاتی كسب كنم حتما ارائه خواهم داد.
                      وی در پاسخ به این سوال كه آیا همچنان اطلاعاتی در خصوص این ماموریت به دست نیاوردهاید، گفت: بنده هنوز در این زمینه اطلاعات جدیدی كسب نكردهام.
                      معاون پارلمانی دانشگاه آزاد در پاسخ به این سوال كه یعنی ماموریت مهدی هاشمی همچنان ادامه دارد؟ یادآور شد: بنده نگفتم كه این ماموریت پایان نیافته است بلكه عرض كردم اطلاعات دقیقی در این زمینه ندارم كه بخواهم آن را برای شما بیان كنم.
                      زارع در پایان در پاسخ به این سوال كه آیا گزارشی هم از این ماموریت از سوی مهدی هاشمی به مسئولین دانشگاه آزاد ارائه شده است، یا خیر؟ اظهار داشت: خیر، حداقل این است كه بنده در این زمینه اطلاعی ندارم.

                      جاسبی هم سؤال درباره مأموریت مهدی هاشمی را بیپاسخ گذاشت
                      با وجود اطلاعیه هیئت مؤسس دانشگاه آزاد درباره مأموریت مهدی هاشمی، مسئولان این دانشگاه هیچگونه اطلاعرسانی درباره موضوع مأموریت، مدت آن و ... ارائه نمیكردند. در این بین، عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس دانشگاه آزاد نیز كه فروردین 89 در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره مسابقات بینالملی روبوكاپ شركت كرده بود، در حاشیه این مراسم و در پاسخ به این پرسش كه مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی چه وقت به پایان میرسد؟ اظهار داشت: من به این سوال پاسخ نمیدهم.
                      وی با وجود اصرار خبرنگاران مبنی بر تشریح جزئیات مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی، اعلام كرد كه به این سوالات پاسخ نخواهد داد.
                      در این میان نكته حائز اهمیت این است كه چرا هیئت امنای دانشگاه آزاد تنها چند روز پس از خروج مهدی هاشمی از كشور، سفر وی را ماموریتی كاری از سوی این مجموعه دانست اما نه تنها در خصوص این ماموریت توضیحات تكمیلی را ارائه نداده و اعلام نكردند كه این ماموریت چه زمانی به پایان میرسد، بلكه اعضای هیئت امنای این دانشگاه نیز درباره این ماموریت اظهار بی اطلاعی میكنند و مشخص نیست كه چه كسانی آن اطلاعیه هیئت امنای دانشگاه آزاد را نوشته و امضاء كردند؟ و دلیل حمایت هیئت امنای دانشگاه آزاد از سفر مهدی هاشمی به لندن چه بوده است؟

                      صدور حكم جلب مهدی هاشمی
                      اما فروردین 89 روزهای پایانی خود را سپری میكرد كه اعلام خبری درباره صادر شدن حكم جلب مهدی هاشمی صحت اتهامات وارده به وی را قوت بیشتری بخشید.
                      صدور حكم جلب مهدی هاشمی در جلسه مشترك آیتالله صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه و جمعی از نمایندگان از جمله اعضای كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اعلام شد.
                      بر پایه این گزارش در این جلسه مشترك تصریح شد كه در صورت ورود مهدی هاشمی به كشور وی بر اساس این حكم دستگیر خواهد شد.
                      در این جلسه درباره احتمال عدم مراجعت مهدی هاشمی به كشور و راههای قانونی دستگیری وی نیز مطالبی عنوان شد.

                      خروج خانواده مهدی هاشمی از كشور
                      با این وجود پس از اعلام خبر صدور حكم جلب مهدی هاشمی، برخی منابع خبری اعلام كردند در اردیبهشتماه سال 89 كه خانم "فرشته هاشمی " همسر مهدی هاشمی به همراه دو فرزندش به لندن رفته و قبل از پیوستن به همسر، به برخی اطرافیان خود اعلام كرده است كه قصد بازگشت به ایران را ندارد.

                      كشف برخی قراردادهای نفت و گاز در ساختمان هیئت امنای دانشگاه آزاد
                      اما در حالی كه همچنان از عدم بازگشت مهدی هاشمی به كشور خبری نبود، به ناگاه اطلاعیهای از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران صادر و اتهامات مهدی هاشمی و پیرو آن دانشگاه آزاد را وارد فاز جدیدی كرد.
                      دادسرای عمومی و انقلاب تهران طی اطلاعیهای در خردادماه امسال، اعلام كرد كه اسنادی از طبقه ششم ساختمان محل استقرار هیأت امنای دانشگاه آزاد كشف كرده است كه این اسناد درباره برخی قراردادهای نفت و گاز، اسناد مالی غیر مرتبط با دانشگاه آزاد، اسناد محرمانه دولتی و نیز گزارشهای مرتبط با یكی از متهمان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری بوده است.
                      بدین ترتیب و با این اطلاعیه دادسرای عمومی و انقلاب ایران، صحت اتهامات وارده بر مهدی هاشمی بیش از پیش تقویت و از سوی دیگر احتمال بازگشت وی به ایران كمرنگتر از گذشته شده است.
                      اما كارشناسان و فعالان دانشگاهی در گفتوگوهایی كه در خبرگزاریهای كشور منتشر شده است، اعتقاد دارند كه با توجه به اسناد و مدارك به دست آمده و همچنین با توجه به در دست داشتن حكم جلب مهدی هاشمی، مسئولان امنیتی و انتظامی كشورمان میتوانند از طریق پلیس بینالملل اقدام به بازگرداندن مهدی هاشمی به كشور كرده و وی را در دادگاهی صالحه محاكمه كنند.
                      البته در این میان برخی نیز معتقدند با توجه به نوع اتهامات مهدی هاشمی و همچنین با توجه به خباثت دولت انگلیس، این كشور از همكاری با پلیس بینالملل برای بازگرداندن مهدی هاشمی به ایران قطعاً اجتناب خواهد كرد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #6281
                        موج تغییرات در تأمین اجتماعی/برخی انتصابها صورت گرفت

                        خبرگزاری فارس: در حکمی از سوی سعید مرتضوی مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی، بهنام پرهیزکار به سمت مشاور اجرایی و بختیار ملکی به سمت مدیرکل دفتر مدیرعامل منصوب شد.



                        به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، در شرح وظایف و اختیارات مشاور اجرایی مدیرعامل بر پیگیری اجرای برنامههای کوتاه مدت صندوق، اهتمام در طراحی و تدوین راهبردها و برنامه های میان مدت و بلند مدت از طریق به کارگیری روشهای علمی و همکاری و اخذ نظر گروه مشاورین و سایر کارشناسان صاحب نظر اعم از درون و برون سازمانی، برنامهریزی دقیق و مدبرانه همراه با صحت، سلامت و شفافیت جهت شناسایی و معرفی افراد واجد شرایط جهت تدوین برنامههای علمی و کارآمد در راستای نیل به اهداف صندوق تأمین اجتماعی و بررسی مکاتبات و درخواستهای وارده و صدور دستورات لازم و امضاء مکاتبات از طرف مدیرعامل تأکید شده است.
                        مدیر عامل تأمین اجتماعی در حکمی بختیار ملکی را نیز به سمت مدیرکل دفتر مدیرعامل منصوب کرد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

                          #6282
                          سیاست های تحریم علیه ایران داد آمریکایی ها را درآورد
                          خشم و نگرانی مردم آمریکا از ادامه روند صعودی قیمت سوخت
                          ادامه روند صعودی قیمت بنزین و سایر فرآورده های نفتی در آمریکا موجب خشم و نگرانی شدید مردم این کشور شده است .


                          به نقل از رویترز خانوارهای آمریکایی که با افزایش چشمگیر قیمت بنزین روبرو هستند ، برنامه های مسافرت خود را لغو می کنند ، ماهی گیران با کاهش شدید سود خود روبرو هستند چرا که برای پر کردن باک قایق های ماهی گیری باید پول بیشتری را بابت خرید بنزین بپردازند . بر اساس این گزارش در برخی از مناطق و شهرهای آمریکا قیمت هر گالن بنزین به بیش از 4 دلار رسیده است و به اعتقاد کارشناسان اقتصادی و انرژی این رقم تا تابستان امسال به بیش از 5 دلار نیز خواهد رسید . بر این اساس افزایش قیمت بنزین هزینه های سیاسی زیادی را برای باراک اوباما رییس جمهور آمریکا خواهد داشت و این مساله به چالش بزرگی برای وی در انتخابات ریاست جمهوری تبدیل شده است . برخی از مردم و سیاستمداران آمریکایی اوباما را عامل اصلی افزایش قیمت بنزین ارزیابی می کنند . تازه ترین نظر سنجی موسسه گالوپ نشان می دهد بیش از 85 درصد جوانان آمریکایی بر این باورند که رییس جمهور و کنگره آمریکا باید اقدامات فوری و اساسی را برای کنترل قیمت بنزین انجام دهند . نظر سنجی ماه گذشته آسوشیتد پرس نیز نشان می دهد 71 درصد مردم آمریکا بر این باورند که قیمت بنزین بسیار بالا است . برخی از مردم آمریکا نیز معتقدند تهدید ایران برای مسدود کردن تنگه هرمز تاثیر زیادی در افزایش قیمت بنزین داشته است . به نظر می رسد افزایش قیمت بنزین به مساله مهمی تبدیل شده است و رای دهندگان آمریکایی در انتخابات ریاست جمهوری توجه زیادی به این مساله خواهند داشت . میت رومنی نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هفته گذشته به شدت از سیاستهای انرژی اوباما انتقاد کرد . نیوت گینگریچ دیگر نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز قول داد اگر رییس جمهور شود، قیمت بنزین را به 2.50 دلار کاهش خواهد داد .
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #6283
                            پورمحمدی: رئیسجمهور را هم بگیریم میگویید دانه درشت نیست/تردیدی نیست که دولت از گروه آریا حمایت کرده بود
                            رییس سازمان بازرسی کل کشور: پرونده فساد اقتصادی نشان داد که هشدارها و پیگیریهای سازمان بازرسی جدی، واقع بینانه و دلسوزانه است نه برخورد سیاسی.


                            به گزارش خبرآنلاین پرونده فساد مالی بزرگ که به اختلاس 3هزار میلیارد تومانی معروف است، تاکنون سه جلسه دادگاه را پشت سرگذاشته است. در این سه جلسه حرف هایی زده شد که باورش کمی سخت است؛ از کیف های چند میلیون دلاری تا عیدی های چند صد میلیون تومانی که گروه آریا به برخی مدیران داده است. درباره این پرونده با مصطفی پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور گفتگو کردیم. او در این گفتگو داستان فرار خاوری، حمایت های رییس جمهور و اطرافیانش از گروه آریا در زمانی که به عنوان یک قهرمان صنعت شهره بود و در نهایت آسیب هایی که این فساد بزرگ به جامعه زد، گفت.


                            وقتی که همه میدانستند که این اتفاق افتاده و بانک ملی متهم است چرا اجازه مأموریت به آقای خاوری داده شد و آقای خاوری رفت و برنگشت؟


                            ببینید، ابتدا که نمیدانستند چون این قدر بیِن و آشکار نبود، اما مشخص بود تخلفاتی در بانک ملی شده است. مثلاً وزارت اطلاعات میدانست که این پرونده مشکلاتی دارد و اسم آقای خاوری هم مطرح است. این را بازپرسی فهمیده بود، ولی فکر میکردند که حالا آقای خاوری رئیس بانک ملی است و اگر بنا باشد یک دفعه دستگیر شود، یک شوک بزرگ ایجاد میکند، دولت هم حساس بود، دولت کلی مقاومت میکرد برای اینکه اصلاً پرونده مطرح نشود، علنی نشود، اینجور پیگیری جدی نشود.

                            دلیل این مقاومت چه بود؟
                            با این استدلال که نظام اقتصادی مختل میشود، نظام بانکی و پولی کشور آسیب میبیند و جبرانش سخت است؛ از این دست استدلالها که کردند و میکنند. تلقی این که ایشان ناگهان فرار کند، نبود، اگر کوچکترین اطلاعی در این جهت مطرح میشد؛ حتماً ممانعت میشد، البته ما که درگیر نبودیم، بازپرسی درگیر بود آنها باید انجام میدادند، ولی من احساسم این است که حدس نمیزدند که ایشان به این سرعت فرار کند.


                            اما آقای خاوری فرار کرد.
                            ایشان رفته بوده اهواز، سؤال جواب شده بود، حس کرده بود که دیگر سؤالات بازپرسی جدی است، و به او رسیدهاند. حتی آن موقع هم بحث این که برای وی قرار صادر شود، حتی بازداشت و ... هم بود. ولی مقامات قضایی گفتند که حالا مقداری آهسته حرکت کنید که اوضاع به هم نریزد، ما آقای خاوری را میخواهیم و دو باره بازجوییاش میکنیم در فضای آرامتری، پس از این او از اهواز که برمیگردد، نصف شب همان شب میرود، به این بهانه که من آنجا سمیناری دارم و برنامهای برای سخنرانی دارم و باید بروم، ولی ایشان بلیت داشته و ویزا داشته و همه چیزش آماده بوده، البته ویزا هم که نمیخواسته، همه چیز آماده بوده و با غافلگیری عمل کرد.


                            یعنی سیستم قضایی هنوز نمیدانسته که ایشان کنفرانسی دارد، اجلاسی دارد؟
                            نه، ظاهراً اینها را کسی نمیدانسته، البته من الآن نمیدانم دوستان بازپرس ما میدانستند یا نمیدانستند. ببینید چون ما، تازه رفته بودیم، حادثه را در بانک صادرات کشف کرده بودیم و نصفش تو بانک ملی، سؤال این بود که آیا آقای خاوری میداند؟ چقدرمی داند؟ و... اینها حرفهای اولیه بود، البته آقای خاوری از قبل پروندههای دیگری داشت، در سازمان بازرسی دراطلاعات، در حد تخلف، یا سوءاستفاده، اما این سوءاستفادهاش چقدر است، حجمش چقدر است، آیا حاضر است به خاطر این از ریاست بانک ملی برود، فرار کند؟ چون او خیز برای مقاصد بالاتر داشت، یعنی تلقی ما این بود که به خیلیها امتیاز ورانت می دهد.


                            وزارت و ریاست بانک مرکزی؟
                            حالا مقامات بالاتری در رشته خودش بتواند دست بیاورد. یعنی همچون تصوری بود از آقای خاوری. اتفاقاً من خیلی هم از این روحیه خوشم نمیآمد، میدیدم که خیلی سعی میکند هر کی هر چی از او میخواهد، بگوید چشم و همراهی کند که مثلاً موقعیت خودش را تثبیت کند، این تحلیل دیگر دوستان هم بود که بعیداست این یک دفعه این بساط را بهم بزند، ولی خب چون هنوز میزان تخلف و فساد وی کشف نشده بود، این حدس زده نمیشد که شاید به سرعت بیرون برود. او هم طبق یک اصل غافلگیری عمل کرد؛ از بازپرسی که در غروب که تو اهواز تمام شده آمده تهران، نصف شب هم از ایران خارج شده. در فاصله چند ساعت از کشور خارج شده است.


                            میزان دخالت ایشان چقدر بوده در این اختلاس، بیشتر از بانک صادرات بوده؟
                            ببینید مدیریت عالی بانک صادرات و حتی مدیریت بانک صادرات استان تا آنجا که اطلاعات فعلی ما میگوید دخیل در این پرونده نیست، شاید سهلانگاری، یا نظارت ضعیف، یامدیریت ضعیف، بوده باشد که احتمال اینها هست، ولی این که در جریان این فساد باشند و یا همکاری کرده باشند، تا الآن به صورت مشخص در این رابطه چیزی نیست. اما بانک ملی اینجور نیست، عملیاتی که انجام شده، فسادش را ما نمیدانستیم تا ان موقع چقدر است، ولی اینکه مدیریت مناطق، مدیریت ارزی، مدیر عالی بانک، در جریان است، همان زمان ما میدانستیم، حالا آیا این به طمع سود برای بانک بوده، یا فسادی بوده در کار، این حرفهایی بود که بعداً جزئیاتش در میآمد ، ولی اینکه مدیریت عالی بانک، و برخی دیگر از مدیران عالی بانک در جریانند این روشن بود، یعنی تفاوت اینچنینی در تخلفی که در این دو تا بانک اتفاق افتاد، وجود دارد.


                            یکی از متهمان، فکر میکنم رئیس شعبه یکی از شعبات بانک صادرات کیش، در دادگاه گفته بود انگار تمام کشور بسیج شده بودند که کار این آقا پیش برود، یعنی آقای خسروی تمام کارهایش پیش برود، یک همچنین اتفاقی احتیاج به ارتباطات قوی دولتی دارد، دولت و مدیران ارشد دولتی تا چه حد در این پرونده دخیل بوده. حتی نام یکی از نزدیکان رئیسجمهور هم برده شد در دادگاه.
                            اینکه دولت از این گروه حمایت کرده هیچ تردیدی نیست؛ از آقای رئیسجمهور، رئیس دفترشان، وزرا و بانکها. اینها همه روشن است یک گروه بزرگ اقتصادی بودند از حمایت دولت و رانت دولت هم استفاده کردند در این هیچ تردیدی نیست اما اینکه در فسادهای اینها و تخلفات اینها جز به جز همه در جریان هستند؟ نه. دو تا مقوله هست اینها را باید از هم جدا کرد ما سعی کردیم در جاهای مختلف اینها را توضیح دهیم یک موقع است شما میگوید اینها باید حمایت بشوند. در این تردیدی نیست اصلاً این حجم عملیات بدون این کمکها و پشتوانهها صورت نمیگیرد ولی میتواند توجیه کنند که فعال اقتصادی بوده و یک کارآفرین برجسته و نمونه بوده یک تولیدکننده موفق بوده در مجلس یکی گفت یک از آقایان مدیران گفت که ا و را به عنوان قهرمان صنعت میشناختیم خب قهرمان صنعت را همه حمایت میکنند. و نمیتوانیم به این مدیر نسبت بدهیم که تو از فساد اوخبر داشتی و با فساد او شریک بودی البته ما حرفمان این است که پرونده تخلفات را که اعلام کردیم بیتوجه از کنارش گذشتند یا مدیران زیردست شما الآن تخلفاتش مشخص شده چرا خوب نظارت نکردید و پیوسته از او حمایت کردید. در حالی که خیلی تصویر قشنگی از این آدم ارائه میدهند و البته ادعاها و شبهاتی و نسبتهایی مطرح است ولی تا ثابت نشود ما چیزی نمیتوانیم بگوییم اینها باید در مراحل بازجویی و بازپرسی و نهایتاً در دادگاه ثابت شود تا نسبتهای دیگر را بشود مطرح کرد.


                            کسانی که حمایت کردند جرم مرتکب شدهاند؟
                            ببینید کسی که حمایت کرده، اگر حمایتش غیر قانونی باشد جرم است ولی همه حمایتها غیرقانونی نیست اگر کسی تولیدکننده هست میگویم آقا کارش را زود راه بیندازید این حمایت قانونی است اگر بهش گفتند یک اعتبار غیر قانونی بدهند بدون تشریفات غیر قانونی اینجا آن حمایت میشود جرم البته برخی نامههایی که نوشته شده صحبتهایی که شده طبق آن صحبتها اگر عمل میشد این جرم است برخی کارهایی که دستور داده شده طبق ضوابط نیست. گفته که بررسی کنید و انجام دهید. آن را باید خود مقام بعدی تطبیق بدهد که اگر خلاف قانون نیست انجام دهد به هر حال حمایتهای جدی از این گروه توسط بخشی از دولت و سران دولت صورت گرفته و تأثیر جدی هم داشته اگر به قول همان رئیس بانک که فکر میکرده همه دارند از او حمایت میکنند. حداقل خود این گروه چنین القایی را داشتند که همه دارند از ما حمایت میکنند.


                            حاج آقا! دولتیها میآیند برای پاسخگویی؟ میدانید الآن اتفاقی که افتاد چه بوده؛ باور عمومی این است که 3 هزار میلیارد تومان خورده شد رفت تمام شد.
                            نه خیر اینطور نیست این حرفهایی است که شما خبرنگاران متأسفانه در کشور راه انداختهاید. ما هر کسی را هم بگیریم تا حتی رئیسجمهور مملکت هم بگیریم میگویید دانه درشت نیست حتماً پشت سر این دانه درشتهایی باید پیدا شود آخر این که نشد رسمش دانه درشتتر از یک آدم با 3 هزار میلیارد تومان تخلف. این آدم فرض کن دو تا وزیر هم به کار گرفته. با همین نفوذش با همین موقعیتش با همین رفاقتهایش این را گرفتهایم 7 ماه و نیم زندانی کردهایم. این دانه درشت نیست؟ معاون وزیر گرفته شده، این دانه درشت نیست؟ چند تا نماینده در مجلس بودند آنها را احضار کردهاند و پرونده برایشان تشکیل دادهاند. این افراد مقامات عالی در دولت هستند دیگر. مگر دانه درشت چیست؟


                            این دانه درشتها همانهایی هستند که آقای احمدینژاد میگفت؟
                            از آقای احمدینژاد باید پرسید. اما از وزیر، رییس بانک و نماینده مجلس و پولدار 3 هزار میلیاردی مگر دانه درشتتر هم پیدا میشود؟ همینها هستند. پس نظام دارد با این دانه درشتها برخورد میکند. در دنیا بالاترین دانه درشتها اینها هستند دیگر. شما زور داشته باشید یک متخلف 3 هزار میلیاردی را بگیری. خیلی تو دنیا کار بزرگی است چون کسی که سه میلیارد دلار تخلف میکند حتماً میتواند 100 میلیون دلار رشوه یدهد. با صد میلیارد تومان همه چیز را میشود جابهجا کرد در دنیا همین امروز با 100 میلیون دلار می توان خیلی چیزها را جابهجا کرد. یعنی شما هر پرونده بزرگی در دنیا داشته باشید اگر کسی حاضر شود 100 میلیون دلار خرج بکند وضعیت تغییر می کند.


                            آقای خاوری یک میلیون دلار خواسته 3 میلیون دادند!
                            با دو سه میلیون دلار مشکلش را حل کردند پس ببینید کسی سه هزار میلیارد تومان عملیات خلاف دارد حتماً حاضر است 100 میلیون دلار خرج بکند. پس این نظامی که با قدرت یقه این آدم ها را گرفته، معلوم هست خیلی قدرت دارد. سلامت نسبی دارد.این کم است؟ متهم اصلی دستگیر شده، معاون وزیر دستگیر شده، از وزیر در مجلس سئوال کردهاند. بردند و آوردهاند. رئیس بانک مرکزی را بازخواست کرده اند. چند تا رئیس بانک جابهجا شدند. همه این کارها صورت گرفته است.


                            دستور خلاف چطور؟
                            اگر دستور خلاف هم داشته باشد مجلس مسئول آن است. نهایتاً خواهید گفت که چرا آقای رئیسجمهور حمایت کرده است!؟ گر هم ثابت شود تخلفی انجام شده، مجلس مسئول تخلف است. پس ببینید همه کار شده بالاترین سطح عملیات شده شما از من میپرسید از دادستان میپرسید از قاضیاش میپرسید؛ مقامات بالا دخیل بودهاند؟ جواب می دهیم بله حمایت کردند و داریم میگوییم این را. پس دیگر کسی مصون نمانده که ما حرف نزدیم در موردش. اما میخواهید بگویید این ها مجرم هستند؟ نه نمیتوانیم این حرف را بزنیم. یا می پرسید که آیا در این فساد دخیل و شریک بوده که نمیتوانیم این حرف را بزنیم یعنی با هم تفاوت دارند. روشن هم هست من فکر میکنم در این پرونده در حد بسیار بالایی خوب کار شده و دستاورد بسیار بالایی برای نظام است.


                            اما تأثیرات بدی در جامعه داشت.
                            بله؛ این تخلف خیلی عارضه بدی بود. ما آسیب دیدیم اعتماد عمومی آسیب دید و این حجم از فساد که در جامعه مطرح شد. خب عیبی است برای ما عیب کوچکی هم نیست ولی مهم این است که انسان بتواند با عیبش برخورد کند پنهانکاری نکند فراموش نکند حاضر باشد جراحی بکند ما هم این کار را کردهایم یعنی در مدت شش ماه و نیم تمام عوامل به کار گرفته شدهاند؛ الآن سه جلسه دادگاه تشکیل شده. پروندههای بزرگ دنیا در طی سالها آماده نمیشود اصلاً حساب و کتاب مالیاش به این سرعت آماده نمیشودتا دفاتر بده بستانها تنظیم شود حسابرسیهای رسمی بیایند حساب کتابها را انجام دهند بدهکار دارد بستانکار دارد باید اینها حل شود چیز شوخی که نیست یک دعوای صد میلیونی چندسال طول میکشد آنقدر میرود و میآید کارشناس میرود میآید. حالا سه هزار میلیارد تومان پرونده است. واقعاً کار بزرگی است ما باید به همان میزان که کشف و افشای این حادثه اعتماد عمومی را جریحهدار کرد باید کار کنیم روی این موضوع که اعتماد عمومی برگردد ساخته شود تقویت شود نظام با تمام ظرفیت و قدرت خودش پای این مسئله ایستاده است و هیچ کس هم مصون نیست یعنی الآن خدایی نکرده مقامات بالاتری هم پایشان و دستشان در این پرونده ثابت شود، هیچ مانعی برای رسیدگی نیست و تا الآن یک روز هم توقف در کارش نبوده. ولی کار خیلی سنگین است. واقعاً کاری به این عظمت شوخیبردار نیست چند مجموعه ما در سازمان بازرسی درگیر این پرونده بوده اند تا کمک کنند دادسرا و بازپرسی و دادگاه کار خودشان را خوب انجام دهند دیگران هم کمک زیادی کرده اند، دادسرا و دادگاه هم زحمات طاقت فرسایی انجام داده اند.


                            کشف پرونده توسط شما بوده؟
                            ببینید پرونده چند بخش دارد. ما چند سال قبل بخشی از تخلفات را دیده بودیم که گزارش کردیم بعد ما مطلع شدیم که اینها دارند بانک ایجاد میکنند. از نظر ما بانک موضوعش مهمتر از این کشف است چون خدای نکرده اگر اینها بانک را ایجاد میکردند این کشف اصلاً اتفاق نمیافتاد و زود بدهکاریهایشان را پاس میکردند و از منابع بانک برمیداشتند و بدهیهایشان را میدادند و اصلاً کسی هم نمیفهمید و بعد هم که میفهمیدند میگفتند که ما که نخوردیم ما با سودش تعهداتمان را وفا کردیم آنقدر هم کارگر داریم آنقدر هم موسسه داریم و مردم به ما اعتماد دارند و داریم خدمت میکنیم در جامعه و دو تا اشتباه هم کردیم و معذرت میخواهیم. هر چقدر بگویید خسارت آن را میدهیم ولی ما وقتی رفتیم سراغ بانک دیدیم بانک مشکل دارد با قدرت ایستادیم و با فاصله زمانی کوتاهی دو ماه و نیم عملیات شناسایی ما روی بانک صورت گرفت و پرونده را تشکیل دادیم و گزارش اولیه دادیم 35 روز بعد از آن گزارش نهایی را تکمیل کردیم و ارائه دادیم و بانک مرکزی هم فعالیت بانک اریا را متوقف کرد.


                            چگونه تخلفات رو شد؟
                            همزمان اتفاقی که افتاد این بود جلوگیری از بانک مصادف شد با عدم تسویه بدهیهای بانکی آنها. آنها فکر میکردند چون دارند صاحب بانک میشوند، میتوانند با سرعت کارشان را پیش ببرند و از آن السیهای در بانک ملی استفاده کنند. قبلاً آهنگ حرکتیشان آرام بود تولید السی جعلی در حدی بود که بتواند پاس کنند و بعداً جابهجا کنند از آن موقع که مجوز بانک را گرفتند یعنی آخر اسفند 89 به سرعت السیهای جعلی تشدید شد گفتند تا چند ماه دیگر بانکمان راه میافتد از مردم پول جمع میکنیم میدهیم و راحت و دیگر تمام میشود و یک سال دو سال هم سود نمیخواهیم تا این بدهیهایمان را پاس کنیم و بعد دیگر مال خودمان میشود. ما وقتی جلوی بانک را گرفتیم اینجا ضربه خورند. ما هم متوجه این السیهای جعلی نبودیم. السی جعلی را خود سرپرستی اهواز فهمید. یعنی اولین کاشف السی جعلی خود سرپرستی و بازرسی بانک صادرات خوزستان است و آنها فهمیدند. مدیر عامل بانک صادرات تا متوجه شد سریع گفت که گزارش به دادستانی اهواز دهید و به اداره اطلاعات بعد از دو روز هم به ما گزارش دادند. ما چون سابقه این گروه را داشتیم و بانک آریا هم متوقف و جلویشان را هم گرفته بودیم، اشراف داشتیم به این گروه. با قوت بیشتری وارد پرونده شدیم چون سابقه این گروه را داشتیم ولی از السی جعلی خبر نداشتیم با گزارش بانک صادرات ما از این السی جعلی مطلع شدیم.


                            این گروه 15 تا 20 هزار کارمند میگویند دارد.
                            مجموعه بنگاههای اقتصادی 15 تا 16 هزار کارگر دارد.


                            تکلیف اینها چه میشود؟ برخی از کارمندان این موسسه ها میگویند 6-7 ماه است که حقوق نگرفتهاند.
                            نه اینطور نیست که حقوق نگرفته باشند اینها شرکت هستند و دارند کار میکنند و مدیریتشان را با سرپرستی دادسرا ادامه میدهند. اخیراً هم واگذار شده به بانکها بابت طلب بانکها حالا بانکها میروند مدیریت میکنند. البته بنگاهی که آسیب دیده معمولاً مشکل پیدا میکند و نمیشود به راحتی ان را اداره کرد. بالاخره روسای آن دستگیر شدهاند حساب کتابهایش توقیف شده ولی سعی بر این بوده که این مجموعه اقتصادی زمین نخورند متوقف نشوند تا این اواخر هم که تعیین مالکیتشان شد و میشوند مال بانکها بابت طلبی که بانکها دارند.



                            چه ایرادی در نظام اقتصادی ایران است که یک نفر در مدت کوتاهی از کسی که گاوداری دارد تبدیل میشود به یک قهرمان صنعت و بعد میشود سلطان رشوه.
                            اولاً فاصله 10 یا 12 سال بیشتر طول کشید. آن موقع که اینها گاوداری داشته اند سال 74 به بعد بوده است. آن موقعها که پدرشان داشته و بعد کارهای اقتصادی دیگر میکند تا سال 80. شرکتهای صنعتی کوچک داشته یعنی آب معدنی داماش و چند تا کارخانه دیگر داشته اند. خب با استعداد هستند در فضای کسب و کارحضور پیدا کردند راه کسب و کار را بلد بودند اما مزاج خلاف و تخلف و سو استفاده هم داشتهاند متأسفانه. روزنههایی که در برخی از قوانین ما و دستگاه اجرایی ما هست این بستر را برای آدمهای سواستفادهگرو فرصت طلب میتواند فراهم کند. مهمترین راه مقابله هم اجرای دقیق قوانین و ضوابط و شفافسازی و روانسازی دستگاه اداری ماست. یعنی دستگاه اداری ما اگر به قانون و ضوابط کاریشان ملتزم باشند، پیچیدگیهای اداری را کم کنیم، شفافسازی بکنیم این سه تا عامل میتواند جلوی بروز این فسادها را در شکل کوچک و بزرگش بگیرد. که حالا متأسفانه اتفاق افتاد و این حادثه هشدار بزرگی برای ما بود. یک شوک بزرگ بود. به هر حال ما میتوانیم از شکست هم برای خودمان پل پیروزی بسازیم و این پرونده و این شوکی که ایجاد شد ما را بیشتر هوشیار کرد حداقل تذکراتی که ما میدادیم در سازمان بازرسی و خیلی جدی نمیگرفتند حالا دارند جدی میگیرند پیشبینیهایی که میکردیم و آنها میگفتند فضاسازی، جوسازی و بر خورد سیاسی و تضعیف دستگاه اجرایی است. اکنون باورشان شد که ما درست میگفتیم، دقیق میگفتیم، دلسوزانه حرف میزدیم، غیر سیاسی حرف میزدیم منصفانه صحبت میکردیم و خب تلقی دیگران غیر از این بود. این پرونده و این شوک اینچنین پیامدهایی داشت و همه را هوشیار کرد به تذکرات و توجه کنند به سالمسازی دستگاه خودشان.


                            چقدر ساختار را در این فساد دخیل میدانید و چقدر نقش افراد را؟ بیشتر ساختار فسادزا بود یا نقش افراد؟


                            هر دوبا هم تبادل میکند. البته معمولاً ساختار و سیستم نقشش قویتر است تا نقش افراد یعنی حتی افراد بیانضباط فاسد و سو استفاده گر را هم ساختارها میتوانند به نظم در آورند. نه کاملاً البته؛ ولی تا حد زیادی میتواند به نظم در آورد. مثلاً اگر هر فعالیتی شفافسازی بشود یعنی من هر کاری میکنیم باید در سیستم ثبت کنیم و همه ببینند. و وقتی در یک اتاق شیشه و در یک دوربین میآییم اقدام می کنیم یا حرف می زنیم خودمان را جمع میکنیم مؤدب و مرتب و درست حرف میزنیم اما وقتی میرویم در خانه و هیچ کس نباشد به نحو دیگری است یعنی خود این ساختار و شکل، انسانها را منضبط میکند، دقیق میکند. ما حرفمان این است که کار اداری باید در اتاق شیشهای باشد تا همه ببیند. وقتی در اتاق شیشهای شد، فساد دیگر کم می شود؛ میزها باید شیشهای باشد دیگر زیر میز نباشد کمدها باید شیشهای باشد یعنی وقتی همه اینها شفاف شد یعنی همه متوجه میشوند، دیگر من نمیتوانم پرونده هارا پشت گوشم بیندازم، در اتاق پستو بیندازم. این تجربه بشری است و در بسیاری از کشورها که موفق شده اند جلوی فساد را بگیرند یا آنرا محدود کنند از این روش ها استفاده کرده اند که انشاء الله این پرونده به سلامت اداری و اقتصادی کمک کند، بیشتر بیاندیشیم و جدی عمل کنیم
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #6284
                              پیروزی بانوی پیر ایتالیا مقابل اینترتیم فوتبال یوونتوس توانست در تورین نراتزوری را در هفته بیست و نهم کالچو با شکست بدرقه کند.


                              به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته این پیکارها با انجام 8 بازی ادامه یافت. در ورزشگاه آرهنا تورین، غوغایی در حضور 34 هزار تماشاگر مشتاق برپا شد و بانوی پیر ایتالیا کوشید همچون پیکار رفت بر اینترمیلان بحران زده غلبه کند که به این هدف با پیروزی 2 بر صفر رسید.

                              بیانکونری که دیدار رفت فصل جاری 2 بر یک در میلان برنده شدند، در رقابت روز گذشته هر دو گل خود را در نیمه دوم به ثمر رساندند. شاگردان کونته در دقایق 57 و 71 توسط کاکرس و دل پیرو دو گل ارزشمند به ثمر رساندند تا بار دیگر به پیروزی برسند.

                              در دیداری دیگر لاتزیو با گل دیرهنگام مودیبو دیاکیته در دقیقه 88 بر کالیاری غلبه کرد.

                              *سایر نتایج:

                              آتلانتا 2- بولونیا صفر

                              گلها: گابادیانی 50 و تیربوچی 90

                              کیه وو یک – سیهنا یک

                              گلها: اسربی 9 برای کیه وو، ماتیا دسترو 51 برای سیهنا

                              ناپولی 2- کاتانیا 2

                              گلها: دزمالی 61، کاوانی 67 برای ناپولی، اسپولی 75 ، لانزفامه 85 برای کاتانیا

                              جنووا 2- فیورنتینا 2

                              گلها: بلوشی 21، پالاسیو 89 برای جنووا، مونتولیو31 ، ناتالی 70 برای فیورنتینا

                              چزنا 2- پارما 2

                              گلها: سانتانا 47، دل نرو 53 برای چزنا، فلوکاری 40، پلاتا 61 برای پارما

                              نووارا صفر- لچه صفر

                              هم اکنون آ.ث.میلان با 63 امتیاز صدرنشین است و یوونتوس با 59 امتیاز در رده دوم جدول جای دارد. لاتزیو، ناپولی و اودینزه به ترتیب صاحب ردههای سوم تا پنجم هستند.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #6285

                                حضور سرزده آمریکا در نشست تاجیکستان

                                لیک معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کشورهای آسیای مرکزی و جنوبی به ریاست هیئتی متشکل از مقامات سیاسی و کارشناسان و با هدف شرکت در کنفرانس 2 روزه بررسی مسائل افغانستان به تاجیکستان سفر کرده است.
                                معاون وزیر امور خارجه آمریکا به منظور شرکت در کنفرانس افغانستان که امروز در تاجیکستان برگزار میشود، وارد دوشنبه شد.

                                به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، در اطلاعیه دفتر مطبوعاتی سفارت آمریکا هدف از این بازدید از قبل اعلام نشده "روبرت بلیک" شرکت در پنجمین کنفرانس بررسی مسائل افغانستان و همچنین دیدار و مذاکرات با مقامات تاجیک عنوان شده است.

                                بنا به گفته این منبع، بلیک معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کشورهای آسیای مرکزی و جنوبی به ریاست هیئتی متشکل از مقامات سیاسی و کارشناسان و با هدف شرکت در کنفرانس 2 روزه بررسی مسائل افغانستان به تاجیکستان سفر کرده است.

                                در اطلاعیه سفارت آمریکا به این نکته نیز اشاره شده که بلیک به احتمال زیاد در حاشیه این کنفرانس علاوه بر دیدار و مذاکرات با مقامات دولت تاجیکستان، با نمایندگان رسمی از دیگر کشورهای آسیای مرکزی و مسئولان دفاتر سازمانهای مالی در منطقه و جامعه مدنی تاجیکستان نیز دیدار و گفتوگوهایی انجام میدهد.

                                این منبع همچنین افزوده است که مقام اعزامی وزارت خارجه آمریکا در پایان سفر 2 روزه خود به تاجیکستان در نشستی با اصحاب رسانه گزارشی از نتایج بازدید و مذاکرات خود را ارائه میدهد.

                                کارشناسان بازدید این مقام سیاسی آمریکا را همچنین به طرح خروج نیروهای ناتو و از جمله آمریکا از افغانستان مربوط میدانند.

                                این کارشناسان میگویند: پس از تشدید اعتراضات و عصبانیت جامعه افغانستان و کشورهای منطقه که در پی برخی اقدامات نظامیان آمریکایی صورت گرفته است، مقامات غربی با احساس خطر و تهدید قصد دارند موضوع خروج سریع بخشی از نیروهای خود از افغانستان را از طریق کمهزینهترین مسیر با مقامات عالی رتبه کشورهای منطقه بررسی کنند.

                                به گفته آنان، طی چند ماه اخیر واشنگتن درک کرده که ناگزیر از خروج هر چه زودتر نظامیان ناتو از افغانستان شده است.
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X