سرعت اینترنت ایران با اونا بسیار اختلاف داره به هیچ وجح در ایران همچین ویروسی وارد ایران نمیشه مگر از داخل کسی اینکارو کنه نبود ؟خبر بد بازم بیارید
اخبار
Collapse
X
-
در اصل توسط amin68 پست شده است View Postسرعت اینترنت ایران با اونا بسیار اختلاف داره به هیچ وجح در ایران همچین ویروسی وارد ایران نمیشه مگر از داخل کسی اینکارو کنه نبود ؟خبر بد بازم بیارید
از طرفي همان طور که از اسم اين ويروس بر مي آيد ، DNS Changer Malware هست ، به صورت ابتدايي بخوام بگم اين هست ، زماني که ما آدرس ها رو به زبان قابل درک براي خودمان تايپ مي کنيم و اينتر مي زنيم ، اين آدرس ها به اي پي تبديل شده و قابل فهم براي کامپيوتر(روترها) مي شود که ما مي خواهيم کجا و کدام آدرس را باز کنيم
پس اين ويروس با تغيير و دستکاري آدرس ، از ورود ما به جايي که مي خواهيم به آن برسيم ،جلوگيري مي نمايد
پس نه به سرعت ربط دارد و نه به اين که ما در خارج کشور هستيم يا در داخل کشور
به آدرس زير بريد توضيحاتي در اين مورد داده شده
http://staugustine.com/salvador-rodr...e#.T_mTNpGLNcV
نظر
-
عکس منتشر نشده از پرچم امپراطوری اسلامی
بسیاری از اعراب معتقدند که مسلمانان فراموش کرده اند که روزی در تاریخ صاحب امپراطوری بوده اند، اما مردم اسپانیا هیچگاه فراموش نمی کنند که اجدادشان روزی موفق شدند امپراطوری اسلامی را به زانو درآورند ...
به گزارش شیعه آنلاین، دو روز پیش سالروز فروپاشی امپراطوری اسلامی در اندلس (اسپانیای امروز) بود. به همین مناسبت گروهی از شهروندان اسپانیایی جشنی برگزار کردند.
گفته می شود برگزار کنندگان این جشن، در مراسم خود پرچم امپراطوری اسلامی اندلس که پس از شکست مسلمانان توسط صلیبی ها (مسیحیان) به غنیمت گرفته شده، را نیز به نمایش درآوردند.
این تصویر توسط بسیاری از کاربران اینترنتی جهان عرب در صفحات مختلف سایت های اجتماعی منتشر شده و نظرات زیادی را به دنبال داشته است. بسیاری از اعراب معتقدند که مسلمانان فراموش کرده اند که روزی در تاریخ صاحب امپراطوری بوده اند، اما مردم اسپانیا هیچگاه فراموش نمی کنند که اجدادشان روزی موفق شدند امپراطوری اسلامی را به زانو درآورند از همین رو از شکست مسلمانان خوشحالند و جشن بپا می کنند.
برخی کاربران عرب زبان نوشته اند: آنان بخاطر شکست مسلمانان شادی می کنند اما ما بخاطر مسابقات فوتبال آنها شادی می کنیم از همین رو باید اینگونه توسط غربی ها خوار و ذلیل بشویم.
نظر
-
نگاهی به شاخه های قدرت در خاندان "آل سعود"
در زمان حکومت ملک فهد بن عبد العزيز بين سال هاي 1985 و 2005 ظاهر شدند و به پست های حکومتي رسيدند اما با درگذشت دو وليعهد سلطان بن عبد العزيز و نايف بن عبد العزيز، اين شاخه تا حد زيادي متحمل رنج هاي فراوان شدند.
به گزارش شیعه آنلاین - فاطمه محمدی: مرگ دو وليعهد سعودي در عرض 8 ماه گذشته، نگراني هاي بزرگي در داخل خاندان پير آل سعود به وجود آورد، به طوري که بسياري سخن از درگيري بين فرزندان و نوه هاي مؤسس عربستان سعودي "عبد العزيز آل سعود" به ميان آوردند.
آنچه در پي مي آيد نگاهي گذار به احزاب موجود در داخل خاندان آل سعود است:
شاخه اول: السديريون
آنها فرزندان ملک عبد العزيز از همسرش شاهزاده "حصه" دختر «احمد السديري» هستند. در زمان حکومت ملک فهد بن عبد العزيز بين سال هاي 1985 و 2005 ظاهر شدند و به پست های حکومتي رسيدند اما با درگذشت دو وليعهد سلطان بن عبد العزيز و نايف بن عبد العزيز، اين شاخه تا حد زيادي متحمل رنج هاي فراوان شدند.
شاخه دوم: فرزندان فيصل
چهره اصلی و سردمدار اين شاخه وزير خارجه سعودي يعني «سعود الفيصل» است که سال هاي طولاني عهده دار اين مقام بوده و نيز دو شخصيت برجسته ديگر از اين شاخه، فرزندان ملک فيصل؛ شاهزاده خالد، حاکم مکه مکرمه و شاهزاده ترکي فرمانده اطلاعات سابق در سال هاي بين 1977 و 2001 هستند. به اين افراد بايد سفير عربستان در بريتانيا و آمريکا را هم اضافه کنيم.
شاخه سوم: فرزندان ملک عبدالله
به خاطر اينکه ملک عبدالله برادري ندارد، بنابراين، نفوذش در فرزندانش بروز يافته است. فرزندان عبد الله عبارتند از: شاهزاده متعب که فرماندهي گارد ملي را عهده دار است، شاهزاده خالد عضو هيئت بيعت با پادشاهي، شاهزاده مشعل حاکم نجران، و شاهزاده عبد العزيز مشاور امور دربار سلطنتي هستند.
نگاهی به افرادي که چشم طمع به وليعهدي داشته اند
شاهزاده سلمان بن عبد العزيز: متولد 1936. وي 50 سال حاکم رياض بوده و بعد از وفات برادرش شاهزاده سلطان بن عبد العزيز متولي وزارت دفاع گرديد. پس از مرگ شاهزاده نایف هم ولیعهد سعودی شد و اکنون در این سمت قرار دارد.
شاهزاده مقرن بن عبد العزيز: متولد 1945 فرمانده اطلاعات مرکزي عربستان سعودی است. وي پيشينه زيادي در مرکز تحت امر خود دارد و احتمال مي رود به وزارت دفاع منتقل شود، ولي ممکت است همچنان در منصب خويش ابقا گردد.
شاهزاده خالد بن سلطان: متولد 1949 دستيار وزير دفاع بوده و پس از ولیعهدی شاهزاده سلمان، وزير دفاع شد.
شاهزاده بندر بن سلطان: متولد 1949 سفير سابق عربستان در آمريکا بوده است. وي در گذشته شخصيت بسيار مهمي در سياست خارجی و حتی داخلی سعودي شمار می رفت و همچنان نيز شخصيت قابل توجهي محسوب مي شود و ممکن است نقش مهمي در جريانات آينده بازي کند.
شاهزاده سعود الفيصل: متولد 1941 وزير خارجه که از شهرت جهاني برخوردار است و اکنون سخناني در مورد کناره گيري وي از وزارت خارجه شنيده مي شود، ولي اين سخنان از منطق زيادي برخوردار نيست.
شاهزاده ترکي فيصل: متولد 1945 رئيس سابق اطلاعات مرکزي و سفير سابق سعودي در بريتانيا و آمريکا که همچنان شخصيت مؤثر و مهم خود را حفظ کرده است.
شاهزاده مشعل بن عبد العزيز: متولد 1926 وزير دفاع سابق، حاکم سابق مکه، و عضور هيئت بيعت. ولي کهولت سنّ وي اجازه برعهده گرفتن مقام و منصبي را به او نمي دهد.
شاهزاده سلطان بن عبد العزيز: متولد 1941 حاکم منطقه رياض از يکسال قبل تاکنون، اين منصب اصلي وي بوده و ممکن است به مناصب بالاتري ارتقا يابد.
شاهزاده احمد بن عبد العزيز: متولد 1941 جانشين وزير کشور، جانشين حاکم مکه، وي از خوشنامي زيادي برخوردار است و ممکن است در هفته هاي آتي به منصب بالاتري نائل گردد.
شاهزاده محمد بن نايف: متولد 1959 مشاور وزير کشور، در کارنامه خود امتياز مبارزه با تروريسم و قدرت هاي اطلاعاتي را دارد و اگر پدرش نمي مرد و تاج و تخت پادشاهي را تصاحب مي کرد، احتمال داشت او به ومنصب وليعهدي برسد، ولي همچنان از رقيبان اصلي است. او نوه سديري بزرگ است هرچند همچنان جوان است.
شاهزاده خالد فيصل: متولد 1940 امير مکه است و امارت مکه به سبب مسؤؤليت هايي که دارد، از اهميت زيادي برخوردار است. وي اين منصب را از 5 سال پيش عهده دار است و يکي از نامزدهاي بزرگ از گروه نوه هاي ملک عبد العزيز مي باشد.
شاهزاده عبد العزيز بن عبد الله: متولد 1963، وي از 4 سال پيش جانشين وزير خارجه است و همچنين، عضو دانشگاه علوم و تکنولوژي ملک عبد الله مي باشد. او پسر ملک عبد الله است و فرصت اين را دارد که وزير خارجه آينده منصوب گردد.
شاهزاده عبد العزيز بن سلمان: متولد 1960 وزير نفت کنوني است که اهميت خود را داراست. منتظر مي مانيم تا ببينيم به چه مقام بالاتري مي تواند برسد.
شاهزاده متعب بن عبد الله: متولد 1953 فرمانده گارد ملّي، نامزد جدّي ولي عهدي آينده، به طوري که ممکن است ملک عبد الله او را به "جانشين دوم رئيس دولت" منصوب کند همچنان که قبلاً در سال 2009 امير نايف بن عبد العزيز را به اين منصب معين کرد و اين انتصاب، راهش را براي رسيدن به تاج و تخت پادشاهي هموار مي کند.
شاهزاده مشعل بن عبد الله: امير نجران، که از نظر استراتژيکي براي سعودي اهميت قابل توجهي دارد؛ زيرا اين منطقه مرزي با کشور يمن است و اين منطقه بخصوص در آينده توجه جهانيان را به خود جلب خواهد کرد.
شاهزاده محمد بن فهد: متولد 1951 حاکم منطقه الشرقيه، که داراي اهميت زيادي است از جت آنکه مرکز شيعيان عربستان است و در آينده بايد منتظر حوادث مهمي در اين منطقه باشيم.
نظر
-
وزير نفت : فعلا نشست اضطراري اوپک منتفي مي شود
وزیر نفت گفت: برگزاری نشست اضطراری اوپک در صورت افزایش بهای جهانی نفت خام منتفی می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی ( شانا) ، رستم قاسمی تصریح کرد: بر اساس توافق اعضای سازمان اوپک در نشست 161 چنانچه قیمت نفت به صورت غیرمنطقی کاهش یابد، جلسه اضطراری با حضور اعضا برگزار و چاره جویی لازم برای آن برگزار می شود.
وی تصریح کرد: همزمان با روند کاهشی قیمت نفت در روزهای گذشته، با پیشنهاد برگزاری اجلاس اضطراری تلاش کردیم اعضای اوپک را متوجه یک اتفاق نامبارک کنیم که خوشبختانه قیمت نفت، روال منطقی خود را پیدا کرد.
وزیر نفت تاکید کرد: به نظر می رسد برگزاری اجلاس اضطراری اوپک به دلیل روند افزایشی بهای نفت فعلا منتفی است.
قاسمی درباره ناپایبندی برخی اعضای اوپک به رعایت سقف تولید گفت: در آخرین نشست اوپک اعضا قول دادند سقف تولید را حفظ کنند، ضمن آن که تلاش های لازم برای رعایت سقف تولید انجام شده است.
وزیر نفت پیش از این اعلام کرده بود: بر اساس توافق در نشست 161 اوپک، زمانی که قیمت نفت به زیر 100 دلار برای هر بشکه کاهش یابد، وارد منطقه بحرانی قیمت ها شده ایم و بر اساس همین توافق، از دبیرکل اوپک، درخواست کرده ایم مقدمات برگزاری اجلاس اضطراری اوپک را فراهم کند.
رافائل رامیرز، وزیر نفت ونزوئلا، پیش تر احتمال داده بود در صورت باقی ماندن قیمت های جهانی نفت خام در سطوح پایین ، اوپک در سه ماه سوم سال جاری میلادی نشست فوق العاده برگزار می کند.
قیمت های جهانی نفت خام در چند ماه اخیر با افت قابل توجه همراه بوده است، به طوری که بهای نفت برنت از سطوح بالای 120 دلار ناگهان دو هفته پیش حتی به سطوح زیر 90 دلار برای هر بشکه رسید.
در بازار نیویورک در پی بهبود شرایط بازار کار آمریکا و نگرانی ها درباره تاثیر منفی شرایط اقتصادی جهان بر تقاضای نفت، بهای نفت برنت با بیش از دو دلار کاهش بار دیگر به سطوح زیر 100 دلار برای هر بشکه بازگشت.
بهای نفت خام برنت با دو دلار و 51 سنت کاهش به 98 دلار و 19 سنت و بهای نفت خام آمریکا با دو دلار و 77 سنت افت به 84 دلار و 45 سنت برای هر بشکه رسیده است.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
پس از 16 ماه حمایت لجستیکی و نظامی از تروریستهای سوریه
داود اوغلو: ترکیه در ساقط کردن نظام سوریه شکست خورد
خبرگزاری فارس: وزیر خارجه ترکیه اذعان کرد که کشورش هر چه در توان داشت به کار گرفت تا به نظام سوریه پایان بدهد اما تلاشهایش همه شکست خورد.
به گزارش فارس، احمد داود اوغلو یک هفته پس از آنکه گروهک تروریستی پ.ک.ک (حزب کارگران کردستان) کشورش را تهدید کرد که استانبول را به حمص سوریه تبدیل میکند، امروز اذعان کرد که کشورش در ساقط کردن نظام سوریه به رغم همه تلاشهایش، شکست خورده است.
خبرگزاری آناتولی ترکیه این سخنان وزیر خارجه ترکیه را منتشر کرد و به نقل از وی نوشت که کشورش «هر چه در توان داشت برای پایان دادن به نظام سوریه به کار گرفت اما متاسفانه همه این تلاشها به شکست انجامید».
این اعتراف وزیر خارجه ترکیه در زمانی مطرح میشود که 16 ماه از حمایت مالی، سیاسی، لجستیکی و رسانه ای ترکیه و متحدان غربی و عربی آن از گروههای مسلح در سوریه و مخالفان خارج نشین سوریه میگذرد و تاکنون نشست های مختلف بینالمللی و منطقه ای علیه سوریه به نتیجه نرسیده است.
داود اوغلو همچنین دولت سوریه را به کشتن مردم سوریه متهم کرد و آن را اقدامات ضد انسانی توصیف کرد.
داود اوغلو مدعی شد که ترکیه همه تلاش خود را به کار گرفت که در امور داخلی کشوری دخالت نکند، اما تلویزیون سوریه شب گذشته اعترافات دو تروریست بازداشت شده سوری را پخش کرد که اذعان کردند پس از رفتن به ترکیه برای قاچاق سلاح، تحت آموزش افسران ترک برای کار کردن با سلاح قرار گرفته و سپس دوباره به سوریه اعزام شده اند.
داود اوغلو همچنین به حادثه تجاوز هواپیمای اف-4 کشورش به حریم هوایی سوریه در 22 ژوئن اشاره کرد و مدعی شد که ساقط کردن این جنگنده و پناه آوردن 30 هزار سوری به مرز ترکیه سبب ایجاد تنش در امنیت ملی ترکیه شده است.
بشار اسد پنجشنبه گذشته در گفتوگو با روزنامه جمهوریت ترکیه اعلام کرد که سران ترکیه مناسبات برادرانه سوریه و ترکیه را به مناسبات مداخله ترکیه در امور داخلی سوریه تبدیل کردند و مرزهای ترکیه محل قاچاق سلاح و مزدور به درون سوریه شده است.
اسد تاکید کرده بود که ترکیه از تروریستهای فعال در سوریه حمایت لجستیک میکند.
همزمان با انتشار این خبر، منابع سوری از جمله پایگاه خبری شوکوماکو سوریه، اعلام کردند که ارتش سوریه با عملیات نفوذ 11 خودرو حامل افراد مسلح از ترکیه به خاک سوریه در ادلب مقابله کرده اند.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
نکته ایی که اخیرا داره در محافل داخلی علیرغم عدم وجود مطبوعات و رسانه آزاد داره اوج میگیره
و بورس هم فقط به نکات منفی اون توجه میکنه اینه که.....
دولت و دولتیان دارن جو سازی میکنن که مشکلات اقتصادی بیشتر از ناحیه تحریمها و درگیری بیرونیست....
و اصولگرایان مخالف دولت که مجلسیان بیشتر از آنان هستند....دارن داد میزنن که مشکلات اقتصادی به عملکرد ضعیف دولت ربط داره
و تحریمها تاثیر آنچنانی نداره!!!!!!!!!
منتهی هزینه رو مردم دارن میدن از جمله سهامداران ...کارگران ...وبیکاران
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
یکی دیگر از شاهزادگان سعودی مرد
یکی دیگر از شاهزادگان سعودی به دلیل بیماری از دنیا رفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الیوم السابع، دیوان سلطنتی عربستان اعلام کرد که شاهزاده محمد بن سعود بن عبدالعزیز آل سعود که به دلیل بیماری فوت کرده و فردا در ریاض پایتخت عربستان تشییع میشود.
وی پسر سوم ملک سعود بن عبدالعزیز آل سعود و متولد سال 1919 است.
این شاهزاده سعودی وزیر دفاع، هواپیمایی و بارزس کل عربستان پس از برادرش شاهزاده فهد بن سعود بن عبدالعزیز بود و در همان سال پدرش او را رئیس گارد سلطنتی عربستان کرد.
او از سال 1986 عهدهدار امارت منطقه الباحه در جنوب غرب عربستان تا سال 2010 بود.اما به دلیل بیماری بر اساس حکم پادشاه در سال 2010 از این منصب برکنار شد.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
هر کی نمیدونه بدونه
کشورهایی که ذخیره طلای بالایی دارن برای مدتی قیمت طلا رو با ریختن یک مقدار طلای محدود از ذخایر خودشون تو بازار شدیدا پایین میارن و در همین حین به صورت نا محدود از دیگر کشورها خرید میکنن
بعد از مدتی ذخایی طلای همون کشورها بیشتر شده و ارزش پول خودشون رو بالا میبرن و طلا هم میکشه بالا
آخرش کشورها و دولتهایی که از روی اجبار طلا فروختن کلی ضرر کردن
کار این کشورها مصداق این جمله است که میگه:
پول، پول میاره
نظر
-
شکست ترکیه در ساقط کردن نظام سوریه
وزیر خارجه ترکیه اذعان کرد که کشورش هر چه در توان داشت به کار گرفت تا به نظام سوریه پایان بدهد اما تلاشهایش همه شکست خورد.
به گزارش فارس، احمد داود اوغلو یک هفته پس از آنکه گروهک تروریستی پ.ک.ک (حزب کارگران کردستان) کشورش را تهدید کرد که استانبول را به حمص سوریه تبدیل میکند، امروز اذعان کرد که کشورش در ساقط کردن نظام سوریه بهرغم همه تلاشهایش، شکست خورده است.
خبرگزاری آناتولی ترکیه این سخنان وزیر خارجه ترکیه را منتشر کرد و به نقل از وی نوشت که کشورش «هر چه در توان داشت برای پایان دادن به نظام سوریه به کار گرفت اما متاسفانه همه این تلاشها به شکست انجامید».
این اعتراف وزیر خارجه ترکیه در زمانی مطرح میشود که 16 ماه از حمایت مالی، سیاسی، لجستیکی و رسانهای ترکیه و متحدان غربی و عربی آن از گروههای مسلح در سوریه و مخالفان خارجنشین سوریه میگذرد و تاکنون نشستهای مختلف بینالمللی و منطقهای علیه سوریه به نتیجه نرسیده است.
داود اوغلو همچنین دولت سوریه را به کشتن مردم سوریه متهم کرد و آن را اقدامات ضد انسانی توصیف کرد.
داود اوغلو مدعی شد که ترکیه همه تلاش خود را به کار گرفت که در امور داخلی کشوری دخالت نکند، اما تلویزیون سوریه شب گذشته اعترافات دو تروریست بازداشت شده سوری را پخش کرد که اذعان کردند پس از رفتن به ترکیه برای قاچاق سلاح، تحت آموزش افسران ترک برای کار کردن با سلاح قرار گرفته و سپس دوباره به سوریه اعزام شدهاند.
داود اوغلو همچنین به حادثه تجاوز هواپیمای اف-4 کشورش به حریم هوایی سوریه در 22 ژوئن اشاره کرد و مدعی شد که ساقط کردن این جنگنده و پناه آوردن 30 هزار سوری به مرز ترکیه سبب ایجاد تنش در امنیت ملی ترکیه شده است.
بشار اسد پنجشنبه گذشته در گفتوگو با روزنامه جمهوریت ترکیه اعلام کرد که سران ترکیه مناسبات برادرانه سوریه و ترکیه را به مناسبات مداخله ترکیه در امور داخلی سوریه تبدیل کردند و مرزهای ترکیه محل قاچاق سلاح و مزدور به درون سوریه شده است.
اسد تاکید کرده بود که ترکیه از تروریستهای فعال در سوریه حمایت لجستیک میکند.
همزمان با انتشار این خبر، منابع سوری از جمله پایگاه خبری شوکوماکو سوریه، اعلام کردند که ارتش سوریه با عملیات نفوذ 11 خودرو حامل افراد مسلح از ترکیه به خاک سوریه در ادلب مقابله کردهاند.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
روح الله حسینیان تکذیب کرد
سایت مرکزاسنادانقلاب اسلامی نوشت:
روح الله حسینیان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تکذیبهای ضمن رد شایعه پیشنهاد پست وزارت اطلاعات به وی، هر نوع مذاکرهای در این زمینه با رئیس جمهور را رد کرد.
در تکذیبه رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی آمده است:
بسمه تعالی
بعضی از سایتها و خبرگزاریها خبری را مبنی بر صحبت آقای دکتر احمدی نِژاد با ا ینجانب در مورد وزارت اطلاعات نسبت دادهاند، که هیچ مبنایی ندارد.
به صراحت اعلام مینمایم، نه آقای احمدینژاد به اینجانب پیشنهاد وزارت اطلاعات را داده است و نه اینجانب پذیرفتهام و نه اصولا آقای احمدینژاد با اینجانب مذاکرهای داشته است و نه در ماههای اخیر با ایشان ملاقاتی داشتهام.
بنابراین خبر مذکور را به شدت تکذیب و این شایعات را فتنه افراد فتنه گر میدانم.
گفتنی است عباس سلیمی نمین در گفتو گویی اظهار داشته است:با آقای روح الله حسینیان در مورد تصدی وزارت اطلاعات صحبت هایی کرده اند و متاسفانه آقای حسینیان هم نظر مثبت برای پذیرش چنین پستی را به ایشان داده اند .الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
عربستان نا آرام شد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :به دنبال حماقت نیروهای امنیتی سعودی در تیراندازی به روحانی برجسته شیعی، مناطق شرقی عربستان نا آرام و به آتشفشانی از خشم علیه آل سعود تبدیل شد.به گزارش انتخاب به نقل از مهر، پایگاه احرار القطیف گزارش داد: صدها نفر از اهالی العوامیه در حال حرکت به سوی القطیف برای شرکت در تظاهرات بزرگ در خیابان الثوره هستند.از سوی دیگر خبرها حاکی از خشم شدید مردم الاحساء در اعتراض به بازداشت و زخمی شدن شیخ النمر است.نبیل رجب فعال حقوق بشری بحرینی نیز در واکنش به بازداشت شیخ النمر و تیراندازی به وی گفت: تجاوز به شیخ النمر تجاوز به ما است، زیرا وی زبان حال محرومان در جزیره العرب است.
،علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!
نظر
-
این ممدخان که هم که کلا قاطی کرده
رسانه های عربی لحظاتی قبل گزارش دادند که محمد مرسی حکم انحلال پارلمان را کان لم یکن کرده و خواستار برگزاری جلسات آن شده است.به گزارش مهر، شبکه های العربیه و الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کردند: محمد مرسی رئیس جمهوری مصر حکم انحلال پارلمان را کان لم یکن اعلام کرده و خواستار برپایی جلسات آن شده است.شایان ذکر است دادگاه عالی قانون اساسی مصر اخیرا طی حکمی که به دبیرخانه پارلمان رسید، انحلال آن را اعلام کرده بود.علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!
نظر
-
تاجیکستان دوم میشویم، دستها در جیب یکدیگر؟!
عصرایران ؛ سید ضیاء الدین احتشام -چند سال پیش ، سفری چند روزه به تاجیکستان داشتم ؛ در کنار همه موضوعاتی که به عنوان خبرنگار بدان ها توجه داشتم ، درباره اوضاع معیشتی مردم این کشور نیز پرس و جو می کردم و متوجه شدم که سطح درآمدها و دستمزدها ، در مقایسه با قیمت ها و هزینه های زندگی بسیار پایین است. به عنوان مثال ، از یک پلیس درباره حقوق ماهانه اش پرسیدم که به پول ایران 120 هزار تومان دریافتی داشت و این در حالی بود که با قیمت های آن روز ، با این حقوق می شد کمتر از یک هفته را به طور متعارف گذران زندگی کرد.اوضاع کارمندان دولت و کارگران شهرداری و مغازه داران و ... هم کما بیش همین گونه بود و کوچکترین تناسبی بین درآمدها و هزینه ها وجود نداشت.با این حال ، زندگی در "دوشنبه" و سایر شهرهای این کشور به جای مانده از اتحاد جماهیر شوروی در جریان بود و ظاهراً هم کسی از گرسنگی نمی مرد!وقتی درباره این موضوع با ساکنان آنجا سخن گفتم پاسخی شنیدم که جالب توجه بود: " اینجا دست مردم در جیب همدیگر است ؛ دستمزدها ، آب باریکه معیشت شان است و مردم بقیه هزینه ها را از یکدیگر می ستانند. پلیس در خیابان به مردم گیر می دهد و از آنان رشوه می گیرد ، همان مردم در اداره خود ارباب رجوع را تیغ می زنند و ...! "راست هم می گفتند. خود من وقتی در بازار دوشنبه ، با دوربین خود از یک کبابی - که کباب کوبیده خاصی می پخت - تصویر می گرفتم ، یک نیروی پلیس لباس شخصی از پشت به شانه ام زد و گفت: چرا تصویر می گیری؟ با من به اداره پلیس بیا!هر چه گفتم که اینجا تابلویی مبنی بر ممنوعیت تصویربرداری وجود ندارد ، نپذیرفت و به ناچار ، به با او به اداره پلیس رفتم ، جایی که یک اتاق رنگ و رو رفته بود و چند میز قدیمی و یک نیمکت چوبی.نگاه اعضای دفتر پلیس به من ، کاملاً اسکناسی بود و کاملاً معلوم بود که خوشحال هستند که توانسته اند یک خارجی را گیر بیاورند و چند سامانی(واحد پول تاجیکستان) کاسب شوند.با این حال ، من زیر بار نرفتم و با صدای بلند به رفتارشان اعتراض کردم و گفتم که من مهمان دولت شما هستم و اگر مرا رها نکنید برایتان گران تمام می شود و از این حرف ها! کارت خبرنگاری ویژه همان سفر که از سوی دولت تاجیکستان برایم صادر شده بود را نیز به آنها نشان دادم و آنها که دنبال دردسر نبودند ، چیزهایی در گوش یکدیگر گفتند و لحظاتی بعد ، با ناامیدی ، رهایم کردند. وقتی از دفتر پلیس بیرون می آمدم ، قیافه مأموری که مرا گرفته بود ، دیدنی بود!خلاصه آن که اوضاع نابسامان اقتصادی تاجیکستان و ناهمخوانی درآمدها و هزینه ها ، باعث شده است چنین صحنه هایی در آن کشور ، اموری عادی و دست مردم همیشه در جیب یکدیگر باشد!حالا حکایت ماست و نامتوازن بودن اقتصاد و نابسامانی معیشت خانواده ها و حقوق های 500 هزار تومانی و هزینه های یک میلیونی و بالاتر! نتیجه چه می شود؟شاید به قول رئیس جمهور ، کسی گرسنه نخوابد (آن هم شاید) ولی محصول قهری چنین وضعیتی این می شود که مردم از همدیگر می خورند و دستانشان در جیب همدیگر است. بقال از وزن و زرگر از عیار می زند ،کارمند رشوه می گیرد ، پیمانکار ، قرارداد مصالح درجه یک می بندد و درجه 2 به کار می برد ، پزشک زیر میزی می گیرد ، صاحب چک ، حسابش را پر نمی کند ، صاحبخانه بر اجاره می افزاید و مستاجر، بعد از ظهرها که با ماشینش مسافرکشی می کند ، پس ندادن بقیه پول مسافران را غنیمت می شمارد و مسافر هم از کارش در کارگاه می زند و همین طور الی آخر ، ملت از جیب همدیگر می خورند تا شاید بتوانند شکاف میان هزینه و درآمد را پرکنند!در این میان البته گروهی که همچنان پایبند اخلاق هستند ، در رنجی مضاعف به سر می برند و روز به روز ، فشارها بر ایشان زیاد می شود که تعدادشان هم اندک نیست.با توجه به آنچه گفته شد ، اوضاع نابسامان اقتصادی ، فقط معیشت و دخل و خرج های مردم را تحت الشعاع قرار نمی دهد ، بلکه فراتر از آن ، نظام اخلاقی و اصول زیست اجتماعی را متلاشی می سازد و از منظر دینی ، حلال و حرام را در هم می آمیزد و لقمه های حرام و شبهه دار را به امری متداول تبدیل می کند.با این اوصاف ، اگر همین فردا ، اوضاع اقتصاد سر و سامان بگیرد ، آثار سوء سونامی اقتصاد مریض کنونی ، تا سالیان دراز بر پیکره اجتماع و اخلاقیات آن باقی می ماند و به قول عرفا ، اثرات لقمه های حرامی که حاصل وضعیت "دست در جیب همدیگر" است ، به این سادگی ها زائل نمی شود.بنابراین کوته اندیشی است که دامنه خطر وضعیت اقتصادی حاضر را در مرزهای اقتصادی محدود بدانیم و آثار مصیبت بار آن در سایر حوزه های زندگی را نادیده بینگاریم...ایران در حال تبدیل به تاجیکستان است هر چند که خیلی ها بعد از خواندن این جمله خواهند گفت: تبدیل شده است!علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!
نظر
-
در اصل توسط کافکا پست شده است View Postتاجیکستان دوم میشویم، دستها در جیب یکدیگر؟!
عصرایران ؛ سید ضیاء الدین احتشام -چند سال پیش ، سفری چند روزه به تاجیکستان داشتم ؛ در کنار همه موضوعاتی که به عنوان خبرنگار بدان ها توجه داشتم ، درباره اوضاع معیشتی مردم این کشور نیز پرس و جو می کردم و متوجه شدم که سطح درآمدها و دستمزدها ، در مقایسه با قیمت ها و هزینه های زندگی بسیار پایین است. به عنوان مثال ، از یک پلیس درباره حقوق ماهانه اش پرسیدم که به پول ایران 120 هزار تومان دریافتی داشت و این در حالی بود که با قیمت های آن روز ، با این حقوق می شد کمتر از یک هفته را به طور متعارف گذران زندگی کرد.اوضاع کارمندان دولت و کارگران شهرداری و مغازه داران و ... هم کما بیش همین گونه بود و کوچکترین تناسبی بین درآمدها و هزینه ها وجود نداشت.با این حال ، زندگی در "دوشنبه" و سایر شهرهای این کشور به جای مانده از اتحاد جماهیر شوروی در جریان بود و ظاهراً هم کسی از گرسنگی نمی مرد!وقتی درباره این موضوع با ساکنان آنجا سخن گفتم پاسخی شنیدم که جالب توجه بود: " اینجا دست مردم در جیب همدیگر است ؛ دستمزدها ، آب باریکه معیشت شان است و مردم بقیه هزینه ها را از یکدیگر می ستانند. پلیس در خیابان به مردم گیر می دهد و از آنان رشوه می گیرد ، همان مردم در اداره خود ارباب رجوع را تیغ می زنند و ...! "راست هم می گفتند. خود من وقتی در بازار دوشنبه ، با دوربین خود از یک کبابی - که کباب کوبیده خاصی می پخت - تصویر می گرفتم ، یک نیروی پلیس لباس شخصی از پشت به شانه ام زد و گفت: چرا تصویر می گیری؟ با من به اداره پلیس بیا!هر چه گفتم که اینجا تابلویی مبنی بر ممنوعیت تصویربرداری وجود ندارد ، نپذیرفت و به ناچار ، به با او به اداره پلیس رفتم ، جایی که یک اتاق رنگ و رو رفته بود و چند میز قدیمی و یک نیمکت چوبی.نگاه اعضای دفتر پلیس به من ، کاملاً اسکناسی بود و کاملاً معلوم بود که خوشحال هستند که توانسته اند یک خارجی را گیر بیاورند و چند سامانی(واحد پول تاجیکستان) کاسب شوند.با این حال ، من زیر بار نرفتم و با صدای بلند به رفتارشان اعتراض کردم و گفتم که من مهمان دولت شما هستم و اگر مرا رها نکنید برایتان گران تمام می شود و از این حرف ها! کارت خبرنگاری ویژه همان سفر که از سوی دولت تاجیکستان برایم صادر شده بود را نیز به آنها نشان دادم و آنها که دنبال دردسر نبودند ، چیزهایی در گوش یکدیگر گفتند و لحظاتی بعد ، با ناامیدی ، رهایم کردند. وقتی از دفتر پلیس بیرون می آمدم ، قیافه مأموری که مرا گرفته بود ، دیدنی بود!خلاصه آن که اوضاع نابسامان اقتصادی تاجیکستان و ناهمخوانی درآمدها و هزینه ها ، باعث شده است چنین صحنه هایی در آن کشور ، اموری عادی و دست مردم همیشه در جیب یکدیگر باشد!حالا حکایت ماست و نامتوازن بودن اقتصاد و نابسامانی معیشت خانواده ها و حقوق های 500 هزار تومانی و هزینه های یک میلیونی و بالاتر! نتیجه چه می شود؟شاید به قول رئیس جمهور ، کسی گرسنه نخوابد (آن هم شاید) ولی محصول قهری چنین وضعیتی این می شود که مردم از همدیگر می خورند و دستانشان در جیب همدیگر است. بقال از وزن و زرگر از عیار می زند ،کارمند رشوه می گیرد ، پیمانکار ، قرارداد مصالح درجه یک می بندد و درجه 2 به کار می برد ، پزشک زیر میزی می گیرد ، صاحب چک ، حسابش را پر نمی کند ، صاحبخانه بر اجاره می افزاید و مستاجر، بعد از ظهرها که با ماشینش مسافرکشی می کند ، پس ندادن بقیه پول مسافران را غنیمت می شمارد و مسافر هم از کارش در کارگاه می زند و همین طور الی آخر ، ملت از جیب همدیگر می خورند تا شاید بتوانند شکاف میان هزینه و درآمد را پرکنند!در این میان البته گروهی که همچنان پایبند اخلاق هستند ، در رنجی مضاعف به سر می برند و روز به روز ، فشارها بر ایشان زیاد می شود که تعدادشان هم اندک نیست.با توجه به آنچه گفته شد ، اوضاع نابسامان اقتصادی ، فقط معیشت و دخل و خرج های مردم را تحت الشعاع قرار نمی دهد ، بلکه فراتر از آن ، نظام اخلاقی و اصول زیست اجتماعی را متلاشی می سازد و از منظر دینی ، حلال و حرام را در هم می آمیزد و لقمه های حرام و شبهه دار را به امری متداول تبدیل می کند.با این اوصاف ، اگر همین فردا ، اوضاع اقتصاد سر و سامان بگیرد ، آثار سوء سونامی اقتصاد مریض کنونی ، تا سالیان دراز بر پیکره اجتماع و اخلاقیات آن باقی می ماند و به قول عرفا ، اثرات لقمه های حرامی که حاصل وضعیت "دست در جیب همدیگر" است ، به این سادگی ها زائل نمی شود.بنابراین کوته اندیشی است که دامنه خطر وضعیت اقتصادی حاضر را در مرزهای اقتصادی محدود بدانیم و آثار مصیبت بار آن در سایر حوزه های زندگی را نادیده بینگاریم...ایران در حال تبدیل به تاجیکستان است هر چند که خیلی ها بعد از خواندن این جمله خواهند گفت: تبدیل شده است!
این ایمیل هم برای من امده شاید جاش این جا باشد :
خاتمی و هاشمی و احمدی نژاد و … چه فرقی دارند وقتی ما خودمان مردمان آگاه و درستی نیستیم؟
یک ملت دلال مسلکِ ناآگاه ، با آن حماقت آشکار در هنگام رانندگی یا توحش علنی برای برداشتن یک شیرینی از جعبه ی تعارفی یا شهوت عجیب برای قرار گرفتن در مقابل دوربین ، با رتبه نخست جستجوی سکس در اینترنت… چرا باید در پی یک زمامدار رویایی باشد؟
من پیشنهاد می کنم ملت هشت سال انتخابات را تعطیل کنند و اجازه بدهند هر کسی که میآید همینجور ادامه دهد . بعد خودشان با حوصله این موارد را تجربه کنند :
اول : ایرانی ها لطفا روزی یک بار(یا دست کم یک روز در میان) حمام بروند.
دوم : ایرانی ها قبل از پرتاب فحش به بیرون ، دهانشان را ببندند و تا بیست بشمرند.بخصوص وقتی توی خیابان و جلوی دیگران هستند.
سوم : هر خانوادهی ایرانی هر روز یک روزنامه بگیرد ، اگر شده یالثارات!
چهارم : هر فرد ایرانی تعهد کند که هر ماه یک کتاب تازه بخواند … حتی خلاصه مبانی لوله کشی عمومی!
پنجم : رانندگان به جای فاصله ی بین شلوار و جوراب دختری در آن طرف خیابان به داشبورد جلوی چشمشان نگاه کنند و سرعت از پنجاه کیلومتر در هیچ شرایطی تجاوز نکند.
ششم : همه به خودشان تلقین کنند که این کسی که می خواهیم کلاهش را برداریم تا شب برای عزیزمان هدیه ببریم ، خودش عزیزِ یک نفرِ دیگر است.
هفتم : بفهمیم كه زرنگی ضایع كردن حق دیگران نیست بلكه با رعایت حقوق دیگران رسیدن به حقوق خودمان است .
هشتم : بفهمیم كه اگر صاحب یك بوتیك هستیم شغل ما بوتیك دار است یا اگر راننده تاكسی هستیم شغل ما راننده است . نه اینكه همه دزد و كلاهبردار باشیم و از شغلمان فقط برای راهی به رسیدن به كلاهبرداری استفاده كنیم . به شغلمان احترام بگذاریم و بگذاریم دزدی فقط برای كسی باشد كه شغلش فقط دزدی است.
نهم : يادبگيريم عشق و رابطه و آشنایی هم بازی برد و باخت و فتح قلمرو دیگران نیست.
دهم : مردها تمرین کنند که رد عبور زنی را با نگاه شخم نزنند و زنان تمرین کنند که جواب سلام مردان را با خونسردی و لبخند بدهند چون به معنای … نیست.
یازدهم : ورزشکاران ما بعد از باخت به رقیب تبریک بگویند و دهانشان را تا نیم ساعت بعد از هر باخت یا برد ببندند.
دوازدهم : ایرانیها به جای تمسخر شکل ظاهری سیاستمداران ، فکر کنند که ایراد واقعی کار آن شخص در کجاست.
سیزدهم: به نمایشگاه کتاب اگر می روند برای (کتاب)بروند.
به خیابان فرشته می روند برای (عبور) از خیابان فرشته باشد.
و در کل به هر جایی می روند برای خاطر (همان جا)باشد.
چهاردهم : این آخری از همه سختتر است و اینكه دروغنگوییم . همانطور كه فكر می كنیم عمل كنیم . فراموش نكنیم ریا كه اكنون عادت و عرف جامعه شده است درواقع یك بیماری اجتماعی است.
عزیزان کسی که این مطالب را نوشته است شاید خود نیز دچار این مشکلات است. همه ما در رفتارمان مشکلاتی داریم. ولی باید بپذیریمایران ما در حال سقوط فرهنگي است. بپذیریم اگر شرایط کنونی ایران اینگونه است همه دلیلش مدیران و بالا سری های ما نیستند و نقش اصلی را خودمان در این جایگاه ایفا می کنیم.
چرا مثلا اگر هر کدام از ما فقط برای یک ماه به خارج از کشور برویم (برای مثال به سوئد!!!) رفتارمان تغییر می کند ؟ خوب می شویم . نوبت را رعایت میکنیم! با جنبه می شویم ! فکرو نگاهمان عوض می شود و بدون رو در بایستی بگویم : آدم می شویم!( هر چند برای 1 ماه!!!!)
بپذیریم ایران می تواند بهترین باشد. ایران و ایرانی لیاقت این بهترین بودن را دارد.
بپذیریم برای اینکه ایران خوب شود بایدتغییر کنیم تا بهترین باشیم.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر