اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : اخبار

نوبخت: ۲۳ درصد بودجه به نفت وابسته است/دلار جهانگیری حذف شود، یارانه ۳ برابر می‌شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه:
    ?سال‌های گذشته بیش از ۵۰ درصد بودجه به نفت متکی بود که امسال این به ۲۳ درصد رسیده است.

?۱۶ هزار میلیارد تومان برای رفع فقر در نظر گرفته شده است و یارانه ۴۵ هزار تومانی در سال ۱۴۰۰ نیز پرداخت می‌شود.

?دلار ۴۳۰۰ تومانی برای تامین کالا‌های اساسی در نظر گرفته شده، اما چنانچه شرایط طوری باشد که این ارز حذف شود، یارانه‌ها ۲ تا ۳ برابر می‌شود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4927

یعنی میخواهند بگویند این 5الا 10 درصدکه در بعضی جاها به علت گرانی بیش از اندازه و بدون مشتری بودن ان اتفاق افتاده برنامه اینها بوده است اگر برنامه داشتید که نمیگذاشتی این حبابهای شکل بگیرد عجب بی........هستند

معاون وزیر راه و شهرسازی:
      برای کنترل قیمت مسکن برنامه داریم

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه اصلی ما این است که سفته بازی و سوداگری را از بازار مسکن خارج کنیم و برای ثبات قیمت در بخش مصرفی، تولید مسکن را افزایش دهیم.

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3142

فضاحت اختصاص بودجه ۸.۵ میلیاردی بنیاد قاسم سلیمانی و "بخشش سخاوتمندانه" زینب سلیمانی، بالا گرفت.

این بودجه به سپاه تعلق داشته و دارد!!!

دولت:

«بودجه بنیاد شهید قاسم سلیمانی را به سپاه می‌داده‌ایم نه خانواده ایشان»

? «همین امسال هم «بنیاد فرهنگی شهید سلیمانی»، ۱۰میلیاردتومان بودجه گرفته»

۱. «بنیاد قاسم سلیمانی» که در بودجه سال آینده ۸.۵میلیاردتومان بودجه داشت

و زینب سلیمانی، دختر سلیمانی، از مسوولان خواست آن بودجه را حذف کنند، همین امسال ۱۰میلیاردتومان بودجه می‌گرفته.

۲. حالا سازمان‌ برنامه‌وبودجه هم اطلاعیه داده که با نام «شهید سلیمانی» همین امسال دو ردیف بودجه وجود دارد؛

یکی «طرح شهید سلیمانی» (ویژه آبادانی منطقه‌های محروم) و یکی هم همین «بنیاد شهید قاسم سلیمانی»

و هردو هم به ستاد مشترک سپاه پاسداران پرداخت شده است.

..

نظر

• parsianbourse.ir
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 64

روحانی رئیس جمهور بعد از مدت ها سکوت در مورد بورس که 50 تا 70% ریزش را برای سهامداران در این مدت به همراه داشت؛ در هیئت دولت گفت:

علاقه مندیم دولت بازهم سهام خود را در بازار عرضه کند .این باعث می شود مردم وارد اقتصاد شوند و مدیریت به تدریج به مردم واگذار شود . مالکیت سریعا به مردم واگذار می شود . فروش سهام به عنوان یکی از منابع درامدی ما هست در حدی که مورد نیاز هست . اوراق هم همینطور

بورس و سهام و واگذاری ها بخشی از درامد های اصلی ما را تشکیل میدهد . در سال بعد سعی میکنیم بیش از2.3 میلیون بشکه نفت و میعانات را به فروش برسانیم .

نظر

• azad22
            عضو عادی
            • Dec 2016
            • 45

پاسخ : جــــو بــــازار

نظر

• QARTAL
              Banned
              • Sep 2020
              • 544

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط azad22 پست شده است View Post
              یه باره بگو فیلم پورن میخوان بسازند دیگه

نظر

• parsianbourse.ir
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 64

در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت درمقایسه با روز گذشته، ۰.۱ درصد (۱۱هزار تومان) افزایش یافت.

نظر

• جان اسنو.
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2020
                  • 1992

صادرات چین در ماه نوامبر رکورد سه ساله را زد!

?آمارهای گمرک چین امروز نشان داد ارزش کالاهای صادراتی چین در ماه گذشته میلادی به 268 میلیارد دلار رسیده است که 21 درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد. این رقم بالاترین حجم ماهانه صادرات این کشور به شمار می رود و بالاترین نرخ رشد از فوریه 2018 را به خود اختصاص داده است.

?به علت تقاضای بالا برای اقلام مرتبط با ویروس کرونا نظیر تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی، ماه نوامبر، پرمنفعت ترین ماه برای صادرات چین به شمار می‌رود

ویروس بندازو حکومت کن /.:biggrinsmiley.:/:">
                  @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• جان اسنو.
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2020
                    • 1992

پاسخ صادق خرازی به شایعات درباره وضعیت سلامت رهبر معظم انقلاب:برای جلسه‌ای در بیت ایشان بودم؛ حال ایشان عالی و سرشار از انگیزه و انرژی هستند
                    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4927

مقایسه تورم ایران با دیگر کشورها+ نمودار - صدای بورس

به گزارش صدای بورس، سازمان برنامه و بودجه در گزارش مبانی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و برنامه سالانه دستگاه‌های اجرایی بودجه سال ۱۴۰۰ به تحلیل نرخ تورم پرداخت.

طبق جزئیات تورم ایران در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۳۴.۲ درصد و همچنین برای سال ۲۰۲۱ با اندکی کاهش ۳۳.۵ درصد پیش بینی کرده است. این درحالی است که تورم اروپا در همین سال‌های کمتر از یک درصد در نظر گرفته شد.

نرخ تورم جهان و کشورهای منتخب در جدول نشان می‌دهد برای سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ از ۳ درصد کمتر در نظر گرفته شد

نظر

• parsianbourse.ir
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 64

امروز شاهد ورود 192 میلیارد تومان پول حقیقی (یا خروج حقوقی) به (از) بازار بودیم. (سهام و حق تقدم به صورت خرد)
                        لازم به توضیح است که امروز در بخش خرید، 88 درصد خرید ها توسط حقیقی ها و 12 درصد توسط حقوقی ها انجام شد.
                        در بخش فروش، 87 درصد فروش ها توسط حقیقی ها و 13 درصد توسط حقوقی ها انجام شد.
                        parsianbourse.com

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4927

شما که رفتید بیت رهبری وانجا ناهار خوردید خدمت حضرت اقا میرسیدید چرا دیگه با نزدیکان حضرت اقا سلام واحوالپرسی کردید

اقتصاد۲۴ - صادق خرازی در پی انتشار برخی شایعات در مورد وضعیت سلامت رهبر انقلاب در حساب کاربری‌اش در اینستاگرام نوشت؛

«به نام خدا من معمولا سعی کرده‌ام سکوت اختیار کنم ساختار و تشکیلات رهبری سیستم اطلاع رسانی خود را دارد و دلیلی ندارد فردی مثل من اظهارنظری کند، اما به دلیل انبوه تماس‌هایی که با من گرفته شد این پست را می‌گذارم.

امروز برای جلسه‌ای در بیت معظم‌له بودم و نهار را در آنجا صرف کردم و با یکی از نزدیکان حضرت آقا صحبت داشتم،
                          بحمدلله حال مبارک ایشان عالی و سرشار از انگیزه و انرژی هستند. به شایعات دروغ و فرافکنی‌ها توجهی نشود کل سناریو ساخته و پرداخته شایعه افکنانه و دروغ پردازان خارجی است و بس.»

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            شما که رفتید بیت رهبری وانجا ناهار خوردید خدمت حضرت اقا میرسیدید چرا دیگه با نزدیکان حضرت اقا سلام واحوالپرسی کردید

اقتصاد۲۴ - صادق خرازی در پی انتشار برخی شایعات در مورد وضعیت سلامت رهبر انقلاب در حساب کاربری‌اش در اینستاگرام نوشت؛

«به نام خدا من معمولا سعی کرده‌ام سکوت اختیار کنم ساختار و تشکیلات رهبری سیستم اطلاع رسانی خود را دارد و دلیلی ندارد فردی مثل من اظهارنظری کند، اما به دلیل انبوه تماس‌هایی که با من گرفته شد این پست را می‌گذارم.

امروز برای جلسه‌ای در بیت معظم‌له بودم و نهار را در آنجا صرف کردم و با یکی از نزدیکان حضرت آقا صحبت داشتم،
                            بحمدلله حال مبارک ایشان عالی و سرشار از انگیزه و انرژی هستند. به شایعات دروغ و فرافکنی‌ها توجهی نشود کل سناریو ساخته و پرداخته شایعه افکنانه و دروغ پردازان خارجی است و بس.»
                            پس یعنی خود رهبر را ندیده؟
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4927

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              پس یعنی خود رهبر را ندیده؟
                              انشالله بزودی خود رهبر را میبیند

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4927

یعنی خدایی عجب کمدینهایی در حاکمیت ما هستند اخه بنده شیطان ایران بزرگ !!! همین ایران را هم میترسم با این گرانی وبی ارزش کردن پول ملی و نارضایتی گسترده تبدیل به 15 کشور کوچک کنید

محسن رضایی | ایران بزرگ بوجود بیاید ۱۵ کشور به ایران وصل می‌شوند
                                دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ما تا حالا رئیس‌جمهور داشته‌ایم امّا رئیس‌دولت نه، گفت: لیست وزرا و فرمانداران را دانشجویان پیشنهاد دهند.

نظر

در حال کار...
                                X