اخبار
Collapse
X
-
پاسخ : اخبار
در اصل توسط منیب پست شده است View Post✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
همین ترکیه پهپادهایی را تولید میکنه بنام بایراکتار که در نوع خودش بی نظیره قبلا تو جنگ آذربایجان و ارمنستان کاراییش را نشون داد و الان تو اکراین داره تانکها و کامیونهای تدارکاتی روسیه را شکار میکنند✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
یه مشت مراکز "سرّی" موساد وسط بیابونهای اربیل وجود دارند که حتی خود دولت اسرائیل هم ازشون اطلاعی نداره و فقط ارزشیهای ایران آدرسش رو بلدند :)
سپاه حمله موشکی دیشب به اربیل رو به عهده گرفته و بیانیه داده و گفته هشدار به رژیم صهیونیستی بوده !
در حالیکه اسرائیل و اربیل گفتن اسرائیل تو اربیل اصلا پایگاه نظامی نداره !!
بیچاره مارا و مارمولکای بیابونای اربيل
#أربيل
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
-
خخخ
خودشون را کردند مسخره خاص و عام
رژیم صهیونسیتی بداند که اگر یکبار دیگر دست از پا خطا کند، چارلی چاپلین و گابریل گارسیا را به هوا خواهیم فرستاد. https://t.co/AV8ncNSR9u
نظر
-
و از عکس حمله ترکیه به کردستان که واسه دو سال پیشه استفاده میکنیم و دویستهزارتومن حقالزحمه جهاد فاکتوری بودمون رو میگیرم آآآماشالااااا :))) https://t.co/zA2U47TgAc
نظر
-
نظر
-
واکنش وزارت خارجه عراق به حمله موشکی به اربیل
?وزارت خارجه عراق: ما این حمله موشکی را که منازل شهروندان در استان اربیل منطقه کردستان عراق را هدف قرار داد، محکوم می کنیم، زیرا نقض آشکار حاکمیت عراق، متزلزلکردن امنیت وثبات در منطقه کردستان و کل کشور در مرحلهای بسیار مهم و حساس است.
?این تجاوز، تعدی به امنیت عراق و ثبات مردم آن تلقی میشود و مستلزم اتخاذ موضعی واحد برای مقابله و ایستادگی قاطعانه در برابر هر اقدامی با هدف گسترش هرج و مرج است./جماران
عربهای نمک نشناس افغانی هم قبلازیادحرف مفت میزدندبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Postآدام باتلر افسر ارشد سیستم پهپادی رژیم صهیونیستی که در عملیات ترور حاج قاسم نیز حضور داشت در جریان حمله موشکی دیشب سپاه به مقر موساد در اربیل عراق به درک واصل شده است
@sepah_qudse :: سپاه قدس✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
-
نیکا نیکوبین دختر ۲۱ ساله ای که هفته پیش برای انتقام مرگ قاسم سلیمانی مردی را هنگام رابطه جنسی در آمریکا با چاقو زخمی کرد، دختر دکتر تورج نیکوبین استادیار دانشکده صدا و سیمای جمهوری اسلامی است.
نیکا نیکوبین از طریق وبسایت دوستیابی Plenty of Fish با این مرد برای ۱۴ اسفند در هتل سانست استیشن قرار گذاشته. نیکا در اتاق هنگام رابطه جنسی، چراغ را خاموش میکند، چشمهای مرد را با چشمبند میبندد و چاقویی را از کیفش بیرون کشیده و به گردنش میزند!! ??
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Postآدام باتلر افسر ارشد سیستم پهپادی رژیم صهیونیستی که در عملیات ترور حاج قاسم نیز حضور داشت در جریان حمله موشکی دیشب سپاه به مقر موساد در اربیل عراق به درک واصل شده است
@sepah_qudse :: سپاه قدس
اسامی بعضی از کشته شدگان حمله موشکی به اربیل:
۱- کاراگاه پوارو: مسئول اطلاعات اسرائیل‼️
۲- جیمبو: مسئول هواپیمایی موساد‼️
۳- سوباسا اوزارا: جاسوس پوشش اسرائیل‼️
۴- پدر ژپتو: رئیس سفارت مخفی اسرائیل‼️
۵- پینوکیو: مسئول خبرپراکنی اسرائیل‼️
۶- رابینهود: مسئول توپخانه اسرائیل‼️
جمهوری اسلامی و سپاه ادعا می کنند، ۲ مرکز پیشرفته آموزشی موساد اسرائیل است را منهدم کردند و جونی، جونز، ملیس، اسمیت را در فرودگاه اربیل کشته اند
ولی در واقعیت یک مهد کودک ،دفتر تلویزیونی کُردستان ۲۴ ، یک ویلای شخصی و یک راننده تاکسی که مجروح شده مورد هدف قرار گرفتند https://t.co/ynMwJr0w5o
با پرتاب دوازده موشک به دو کیلومتر اونورتر از یک کنسولگری خالی ماتیس، اسمیت، آدام، شاوول، ملیس، جونی، جونز، گابریل و مارک کشته شدند?? البته طبق ادعای منابع رسمی سپاه!!!!!!!!
ما میگیم زدیم، شما هم بگین زده
#أربيل
#اسرائیل
#پینوکیو https://t.co/ZXnf8Krxe1
میگم یک کم دقت و خلاقیت هم ندارند در جعل اسامی و عنوانها. خخخخ
ماتریس داتریس
جونز و جونی هم خیلی باحاله خخخخخ
این مرحوم مغفور جنت مکان آدام باتلر بالاخره افسر ارشد سیستم پهپادی و قاتل قاسمشونه یا مسوول تدارکات و ترابری و ترددات فرودگاه اربیل؟ خخخخخآخرین ویرایش توسط دودو؛ 2022/03/13, 20:17.✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
-
الان واقعا جای خالی بانوی عفیفه مجلله کاترین شکدم به شدت احساس میشه که بیاد در مورد تلفات و عناوین عوامل موساد که توسط سپاه ظفرنمونمون به هلاکت رسیدند آمار بده ..خخخخ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
نظر