در اصل توسط ahmad پست شده است
View Post
اخبار
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postآسیاب به نوبت است برادر
دیر و زود دارد اما سوخت وسوز ندارد. مطمئن باش!قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postدوست عزیز شما اگر وزیر اطلاعات عربستان را بشناسید که فکر نکنم بشناسید چه خونها را که نریخته چه کارها که توی عراق نکرده با حمایت عراق هر روز یک عده مردم بیگناه برای رفتن به بهشت میکشند. آیا شما از ترور دانشمندان ایران خوشحالی؟ و چیزهای دیگر که بحث کردن فایده ای نداره و هر کس طبق تفکر خود چیزی میتونه بنویسه در ضمن آیند هر کشوری توسط مردمش تعیین میشه و حکومت ظالم دیر یا زود محو خواهد شد همانطور که تاریخ گواه این امر هست.
شما می توانید در اینترنت سرچ کنید و ببینید که دکتر علبمحمدی دانشمند هسته ای نبوده است ودکترای ایشان فیزیک حالت جامد بوده است .ایشان 20مقاله در isiدارند که همگی در مورد فیزیک حالت جامد است . ایشان جزو 480 استادی بوده که در انتخابات 88 بیانیه حمایت از موسوی را امضاء کرده و در راهپیمایی های بعد انتخابات به همراه دانشجویان خود شرکت کرده است . البته ایشان از چند پروزه اتمی اطلاعات خوبی داشته است که نباید میداشت! ..... و ......
نظر
-
در اصل توسط mavi_deniz پست شده است View Postاگر این دولت مردان که نزدیک به چهل سال هست بر این کشور و بر این ملت حکومت میکنند در یک کشور اروپایی به قدرت میرسیدند چندماه دوام داشتند!!؟؟؟قانون ماندن همیشگی در بورس:
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postبنده از این اتفاقات خوشحال نیستم ولی اعتقادی هم ندارم که این افراد بدست خارجی یا عوامل داخلی انها ترور شده باشند.
شما می توانید در اینترنت سرچ کنید و ببینید که دکتر علبمحمدی دانشمند هسته ای نبوده است ودکترای ایشان فیزیک حالت جامد بوده است .ایشان 20مقاله در isiدارند که همگی در مورد فیزیک حالت جامد است . ایشان جزو 480 استادی بوده که در انتخابات 88 بیانیه حمایت از موسوی را امضاء کرده و در راهپیمایی های بعد انتخابات به همراه دانشجویان خود شرکت کرده است . البته ایشان از چند پروزه اتمی اطلاعات خوبی داشته است که نباید میداشت! ..... و ......قانون ماندن همیشگی در بورس:
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postدوست عزیز بحث مان مربوط به کشورهای منطقه هست شما دم از موسوی میزنی و ارتباط های بی اساس بین افراد برقرار میکنید من نه طرفدار موسوی هستم و نه طرفدار احمدی نژاد در ضمن موسوی هم اگر یک کم شعور داشت میتونست در انتخابات پیروز شود حالا اینبار نه 4 سال دیگر با حماقتی که کرد با جان عده ای از مردم بازی کرد و خودش را از صحنه روزگار محو کرد. در ضمن انتخابات دور قبل هم کاملا درست بود چرا که بیشتر آرای احمدی نژاد از مناطق محروم بوده و این دلیل نمیشه چون موسوی در تهران ارای اون بیشتر بوده باید ریس جمهور باشد. میتونست خیلی باهوش تر عمل کند و در انتخابات این دوره از فرصت استفاده کند. در ضمن این هم صادق هست حکومتی پا برجا خواهد ماند که اکثریت مردم بخواهند حالا چه اسلامی باشد چه غیر اسلامی حالا شامل هر تفکری باشد.
اما دیگه داری اهانت می کنی، اونهم به فردی که خیلیا بهش معتقدند...
دیگه این حرفات قابل تحمل نیست.
تو اصلاً از دین و حقیقت هیچی نمی فهمی
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postتا حالا چیزهائی که نوشتی رو گفتم نظرته... هر فردی نظر خودشو داره...
اما دیگه داری اهانت می کنی، اونهم به فردی که خیلیا بهش معتقدند...
دیگه این حرفات قابل تحمل نیست.
تو اصلاً از دین و حقیقت هیچی نمی فهمیقانون ماندن همیشگی در بورس:
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postخوب عزیز حالا که قبول کردی آسیاب به نوبت الان میدانی چه کسی دار هزینه مالی محو شدن سوریه را تقبل میکنه قطر و عربستان آیا اینجا نباید تفکری داشت . چرا در مصر اینها حمایت میکردند از مبارک و یا در تونس حالا در سوریه وضعیت فرق میکنه .
حال نگویید که من طرفدار رژیم شاهنشاهی هستم ! خیر . من خودم جزو نوجوانان بسیار انقلابی 57 هستم و یک بار هم در آن زمان در تظاهرات مجروح شدم و حتی مدتی را هم زندگی مخفیانه داشتم از دست ساواک شاه.در زمان جنگ با عراق هم چند بار مجروح شدم و امروز به من می گویند برادر جانباز! ولی اینها دلیل نمی شود که ذهن خود را در اختیار اخبار و اطلاعات سراسر دروغ و بی پایه و اساس رسانه های داخلی قرار دهم و انچه را که اینها بلغور میکنند مزمزه کنم و قربان صدقه آقایانی بروم که کشورم (که الان باید بسیار جلوتر از کره جنوبی باشد ) را به ویرانه تبدیل کرده اند و با یک تفکر مالیخولیایی دم از پیشرفت و توسعه کشور می زنند و هیچ بن بستی را در کشور نمی بینند و تحریمها را نیز بی اثر می پندارند و ملت ایزان را نیز همان چند هزار نفری می بینند که شرف حضور پیدا می کنند و شعار های حمایت از حقوق مسلم ! می دهند.
نظر
-
بحث بسيار جالبيست. نظرات و اطلاعات دوستان بسيار ارزشمنده. از بعضيهاشون واقعا لذت بردم.
چند جمله هم بنظر من ميرسه كه اجازه ميخوام بيان كنم.
اونچه مسلمه اينه كه ردپاي بعضي كشورها مثل عربستان در نا آراميهاي منطقه باقي مونده. بحرانهاي يمن، عراق، بحرين و سوريه بعضي مواردي هستند كه ميشه مثال زد. هر عمليات تروريستي و انتحاري رو كه دنبال ميكني يه سرنخ به عربستان ظاهر ميشه. يكي از عمده اهدافشون هم ضربه زدن به ايرانه. واضحه كه عربستان دوست نداره موقعيت ايران، بعنوان قدرت برتر منطقه تثبيت بشه (دلايلش رو همه ميدونيم). در اين شرايط بنظر شما ايران بايد فقط نظاره گر باشه؟ مثلا اگر حكومت فعلي سوريه از هم بپاشه و يك دولت نزديك به عربستان يا اسرائيل سر كار بياد منافع ايران به خطر نميفته؟ اگه فرضا در مصر، حكامي سر كار ميومدند كه به ايران نزديكتر بودند بهتر نبود؟
مورد بعدي متاسفانه عدم وحدت رويه در كشور ماست. نظرات بسيار مختلف هستند و وحدت رويه وجود نداره. اين چندگانگي متاسفانه از بالاترين رده ها تا پايينترين سطوح اجتماع ديده ميشه. بعضا اختلاف نظرها به حدي شديده كه منجر به توهين و مجادله ميشه. هم در ادبيات سياسي و هم در مباحثه هاي معمولي مردم اين برخوردها بچشم ميان. اين آفت بسيار خطرناكه و عواقب خوبي نداره. مسلمه كه شرايط اجتماعي و اقتصادي به اين مشكل دامن ميزنه. فارغ از اينكه كدوم گروه شروع كننده هست و چه كساني به اين وضعيت دامن ميزنن، نتيجهء كار به ضرر همهء ماست. هيچكدام از ما از اين وضعيت سود نخواهيم برد بلكه نفعش به دشمنان و مضراتش به ما ميرسه. عرضم اينه كه: اميدوارم همگي آستانهء تحملمون رو افزايش بديم. اختلاف نظر وجود داره اما اميدوارم نظرات در يك چارچوب دوستانه بيان بشن. اگر روزي برسه كه همگي نظر درست رو، چه موافق چه مخالف، بپذيريم، اون روز بحثها به ثمر ميرسن و نتيجه گيري و پيشرفت شروع ميشه.آخرین ویرایش توسط ehsan3144؛ 2012/08/02, 13:34.
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postدوست عزیز بحث مان مربوط به کشورهای منطقه هست شما دم از موسوی میزنی و ارتباط های بی اساس بین افراد برقرار میکنید من نه طرفدار موسوی هستم و نه طرفدار احمدی نژاد در ضمن موسوی هم اگر یک کم شعور داشت میتونست در انتخابات پیروز شود حالا اینبار نه 4 سال دیگر با حماقتی که کرد با جان عده ای از مردم بازی کرد و خودش را از صحنه روزگار محو کرد. در ضمن انتخابات دور قبل هم کاملا درست بود چرا که بیشتر آرای احمدی نژاد از مناطق محروم بوده و این دلیل نمیشه چون موسوی در تهران ارای اون بیشتر بوده باید ریس جمهور باشد. میتونست خیلی باهوش تر عمل کند و در انتخابات این دوره از فرصت استفاده کند. در ضمن این هم صادق هست حکومتی پا برجا خواهد ماند که اکثریت مردم بخواهند حالا چه اسلامی باشد چه غیر اسلامی حالا شامل هر تفکری باشد.
دوست عزیز شما اگر وزیر اطلاعات عربستان را بشناسید که فکر نکنم بشناسید چه خونها را که نریخته چه کارها که توی عراق نکرده با حمایت عراق هر روز یک عده مردم بیگناه برای رفتن به بهشت میکشند. آیا شما از ترور دانشمندان ایران خوشحالی؟ و چیزهای دیگر که بحث کردن فایده ای نداره و هر کس طبق تفکر خود چیزی میتونه بنویسه در ضمن آیند هر کشوری توسط مردمش تعیین میشه و حکومت ظالم دیر یا زود محو خواهد شد همانطور که تاریخ گواه این امر هست.
شما مطلبی نوشتید که من در ارتباط با آن به نام موسوی اشاره کردم.
البته موسوی باندازه کافی از شعور برخوردار بوده و هست ولی متاسفانه آنهایی که باید به شعور او پی می بردند و اجازه نمی دادند وضعیت امروز بوجود آید از آن غافل ماندند و نتواستند آنرا درک کنند و متاسفانه کشور را در بحرانها و بن بست های بیشمار غوطه ور کردند و هنوز گرفتار خوی استکباری اند و حاضر نیستند به اشتباهات خود اعتراف کنند و از ملت عذر خواهی کنند و چاره کار را در حصر خانگی و زندانی کردن بی گناهان می دانند.
نظر
-
اينكه اعراب حاشيه خليج فارس با ما از اول انقلاب مشكل داشته ودارند هيچ جاي شكي نيست هر چند در زمانهايي اين تنش ها كنترل شده وگاهي هم شديد . در مورد عربستان هم همين بس كه در جنگ نه تنها از نظر مالي به عراق كمك مي كرد بلكه در جنگ نفتكش ها كشتي هاي حامل نفت عراق كه مي خواستند از تنگه عبور كنند پرچم اين كشور را بلند مي كردند و بعد كه ايران بعضي از آنها را زد اگر اشتباه نكنم 2 عدد هواپيما f4ايران را زد همچنين بلايي كه سر زائران بيت ال..ه الحرام در زمان فهد لعنت شده آورد (دوره رياست كروبي بر بعثه)از يادمان نرفته وهزاران دشمني مستقيم وغير مستقيم در لبنان و سوريه و.....
اما باز هم حرف من اين است از نظر من حكومت هاي ديكتاتوري مثل عربستان به پايان عمرشان رسيده اند ودير وزود دارد ولي سوخت سوز ندارد و غربي ها اين موضوع را به خوبي رصد كرده اند اما متاسفانه نظام هايي كه نوعا شايد خواست قريب زيادي از مردم نباشد در حال روي كار آمدن در كشور ها بعد از ديكتاتورها هستند كه الگوي نظامشان تركيه دروغين اسلامي است اميدوارم مسولين ما خطر ايدئولوژي خطرناك تركيه شبه اسلامي را براي ايدئولوژي اسلامي حاكم بر ايران درك كنند
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postن
البته موسوی باندازه کافی از شعور برخوردار بوده و هست ولی متاسفانه آنهایی که باید به شعور او پی می بردند و اجازه نمی دادند وضعیت امروز بوجود آید از آن غافل ماندند و نتواستند آنرا درک کنند و متاسفانه کشور را در بحرانها و بن بست های بیشمار غوطه ور کردند و هنوز گرفتار خوی استکباری اند و حاضر نیستند به اشتباهات خود اعتراف کنند و از ملت عذر خواهی کنند و چاره کار را در حصر خانگی و زندانی کردن بی گناهان می دانند.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postبنده از این اتفاقات خوشحال نیستم ولی اعتقادی هم ندارم که این افراد بدست خارجی یا عوامل داخلی انها ترور شده باشند.
شما می توانید در اینترنت سرچ کنید و ببینید که دکتر علبمحمدی دانشمند هسته ای نبوده است ودکترای ایشان فیزیک حالت جامد بوده است .ایشان 20مقاله در isiدارند که همگی در مورد فیزیک حالت جامد است . ایشان جزو 480 استادی بوده که در انتخابات 88 بیانیه حمایت از موسوی را امضاء کرده و در راهپیمایی های بعد انتخابات به همراه دانشجویان خود شرکت کرده است . البته ایشان از چند پروزه اتمی اطلاعات خوبی داشته است که نباید میداشت! ..... و ......قانون ماندن همیشگی در بورس:
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postشما مطلبی نوشتید که من در ارتباط با آن به نام موسوی اشاره کردم.
صحبتهای شما دقیقاً مخاطبش افرادی هستند که گوش خود را نسبت به اشتباهاتشان ناشنوا می کنند و سعی دارند که با حمله به ارزشهای جمعی، گناه و اشتباه خود را از یاد سایرین پاک کنند.
متاسفانه این طرز تفکر، در حال بسط از طریق عواملشان در جامعه است و همین جا هم میبینیم که این قضیه وجود دارد.
خداوند هیچ قومی را اصلاح نمی کند، مگر آنکه آن قوم خود بخواهد
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postنقل قول نوشته اصلی توسط hasa نمایش ارسال ها
دوست عزیز شما اگر وزیر اطلاعات عربستان را بشناسید که فکر نکنم بشناسید چه خونها را که نریخته چه کارها که توی عراق نکرده با حمایت عراق هر روز یک عده مردم بیگناه برای رفتن به بهشت میکشند. آیا شما از ترور دانشمندان ایران خوشحالی؟ و چیزهای دیگر که بحث کردن فایده ای نداره و هر کس طبق تفکر خود چیزی میتونه بنویسه در ضمن آیند هر کشوری توسط مردمش تعیین میشه و حکومت ظالم دیر یا زود محو خواهد شد همانطور که تاریخ گواه این امر هست.
شما مطلبی نوشتید که من در ارتباط با آن به نام موسوی اشاره کردم.
آقاي موسوي در بيانيه 23 خرداد، نتايج انتخابات را «بهتآور» دانسته و با هشدار به «روند موجود و تخلفات آشكار و فراوان روز انتخابات»، تاكيد كردهاند كه «تسليم اين صحنهآرايي خطرناك» نخواهند شد. بعد از اين بيانيه، ايشان طرفدارانشان را (براي گرفتن حقشان) به خيابانها فراخواندند.
اگر آقاي موسوي طبق قانون اعتراض ميكردند بايد همان روز 23 خرداد، همه 40 هزار ناظر خود در شعب اخذ راي را فرا ميخواندند، مستندات و مدارك آنها را جمعآوري ، دستهبندي و به شوراي نگهبان ارايه ميدادند.
اسناد و مدارك ارايه شده آقاي موسوي براي اعتراض به نتيجه انتخابات طبق قانون بايد چنين صورتي ميداشت و به شوراي نگهبان ارائه ميشد:
1 – در شعبات فهرست پيوست، تعداد آراي شمارش شده با تعداد تعرفههاي مصرف شده و تعرفههاي تحويل شده به شعبه سازگار نيست. اسناد مربوط به تك تك شعبات پيوست است.
2 – در شعبات فهرست پيوست ، در روز رايگيري تبليغات نامزدها در شعبه محو نشده و افرادي به غير از مسوولان اجرايي و نظارت صندوق در جريان رايگيري دخالت ميكردند. اسناد مربوط به اين تخلف در تك تك شعب نامبرده به پيوست ارايه ميشود.
3 – در شعب نامبرده در فهرست پيوست، ناظران ما كه قبلا برايشان كارت صادر شده در مراحل مختلف رايگيري از جمله شمارش آرا ، از شعبه اخراج شدهاند. اسناد مربوط به تك تك شعبات به پيوست ارايه ميشود.
4- در شعب نامبرده در فهرست پيوست، تعداد آراي اينجانب که توسط ناظر ستاد بنده ثبت شده و بعد از شمارش آرا در فرم صورتجلسه اين صندوقها ثبت شده؛ با اعداد ارائه شده از سوي وزارت کشور سازگار نيست. اساد به پيوست ارسال مي شود.
5 – در شعب نامبرده در فهرست پيوست ...
شايد تصور شود جمع آوري و ارايه اين همه اسناد و مدارك خيلي سخت و مشكل است. البته سخت است. به همين خاطر است كه نامزد انتخابات رياست جمهوري ستاد انتخاباتي تجهيز و دهها هزار ناظر بر سر صندوقها معرفي ميكند. 40 هزار ناظري كه آقاي موسوي در صندوق داشتهاند بايد چنين اطلاعاتي را – در صورت وجود – جمعآوري ميكردند و اين اطلاعات در ستادهاي منطقهاي، شهري، استاني و مركزي بررسي ، دستهبندي و طي حداكثر 3 روز براي شوراي نگهبان ارسال ميشد.
آقاي موسوي بدون طي اين مسير، در بيانهها و دو نامه بعدي به شوراي نگهبان، ايرادهايي كلي و بدون ذكر جزئيات تخلف و اينكه اين تخلف در كدام صندوق اتفاق افتاده مطرح کردند و خواستار ابطال نتيجه رايگيري شدهاند.
در واقع ادعاي آقاي موسوي درباره تقلب گسترده و تمام عيار و به تعبير ايشان «صحنهآرايي و شعبده بازي» به اين معني است که مسئولان وکارکنان صندوق ها (امضا کنندگان صورتجلسه برگزاري راي گيري و نتيجه شمارش آرا)، بطور دستجمعي براي تقلب در انتخابات با هم هماهنگ کرده بودند.
به عبارت ديگر معني فرمايش آقاي موسوي اين است که با توجه به وجود 45713 شعبه اخذ راي و 9 تا 12 نفر عوامل اجرايي و نظارت (بجز ناظران نامزدها) بر سر هر صندوق، در انتخابات22 خرداد حدود 450 هزار نفر براي تقلب به ضرر آقاي موسوي و شعبدهبازي و صحنهآرايي با هم هماهنگ بودهاند!
اين ادعاي آقاي موسوي درباره صحنهآرايي نتيجه انتخابات با مشاركت 450 هزار نفر برگزاركنندگان در سراسر كشور در شرايطي است كه اكثر اين 450 هزار نفر از معلمان و مديران مدارس، معتمدين محلي و يا اعضاء شوراهاي اسلامي محله، روستا و شهر بودهاند.
اينكه آقاي موسوي از نتيجه انتخابات متعجب و حيرتزده باشند، طبيعي است اما اينكه ادعا ميكنند 450 هزار معلم و ناظم و مدير مدرسه و عضو شوراي محل در سراسر كشور با هم دست به يكي كردهاند تا نتيجه انتخابات به شكل خاصي رقم بخورد، واقعا فرمايشي غيرمنطقي است.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر