اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیان
    کاربر فعال
    • May 2012
    • 634

    #11686
    احسنت به هوش و درایت بهمنی!

    صرفه جویی در اخبار!

    فرزين گفت: «فعلا تصميمي براي اجراي گام دوم هدفمندي نداريم.»؛ البته ایشان نگفت چه تصمیمی برای انجام چه گامی دارند؟! و آیا اصولا می خواهند گامی بردارند یا خیر؟!

    در همین راستا یکی از آگاهان گفت: «بهتر است دولتی ها بروند و در ورزش سه گام شرکت کنند؛ زیرا آنها گام اول هدفمندی را آنقدر بلند برداشتند که به اندازه سه گام نتیجه اش را در قیمت ها و تورم دیدیم!»

    رئیس کل بانک مرکزی هم گفت: «دولت برای تغییر نرخ ارز مرجع برنامهای ندارد.»؛ یکی از آگاهان در این خصوص گفت: «دولت اینقدر برنامه دارد که نداشتن برنامه در یک مورد زیاد به چشم نمی آید!»

    یکی دیگر از کارشناسان نیز در این خصوص گفت: «لطفا برای آنکه در انتشار اخبار صرفه جویی کنیم، از این پس به جای آنکه بگویید دولت چه "تصمیمی" ندارد و یا چه "برنامه ای" ندارد؛ بگویید دولت در چه مواردی برنامه داشته و چه تصمیماتی گرفته است!».........

    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

    نظر

    • amir888
      Banned
      • May 2012
      • 132

      #11687
      هشدار عربستان به اسرائيل در مورد استفاده از حريم هوايي عربستان براي حمله به ايران


      روزنامه اسرائيلي يديعوت آخرونوت نوشته است که دولت عربستان سعودي به اسرائيل هشدار داده است که جنگنده هاي اسرائيلي براي حمله احتمالي به تاسيسات اتمي ايران اجازه عبور از حريم هوايي عربستان را ندارند.

      براساس اين گزارش، عربستان در اين پيام که اخيرا از طريق مقامات آمريکايي براي مقامات اسرائيلي ارسال شده تهديد کرده است که ضدهوايي سعودي با هواپيماهاي اسرائيلي که به حريم هوايي عربستان وارد شوند مقابله خواهد کرد.

      يديعوت آخرونوت افزوده است که چهار مسير براي رسيدن جنگنده هاي اسرائيلي به ايران وجود دارد: مسير جنوبي از فراز عربستان، مسير شمالي از فراز سوريه و ترکيه، مسير مرکزي از فراز اردن و عراق و مسير طولاني از فراز بحر احمر (درياي سرخ) که مستلزم ورود به حريم هوايي کشور ثالث نيست.

      نظر

      • amir888
        Banned
        • May 2012
        • 132

        #11688
        درگيري فيزيکي مردم با گشت ارشاد در ميدان درکه تهران



        بامداد خبر : شب گذشته، ميدان درکه در شمال تهران، شاهد درگيري و زد و خورد نيروهاي پليس گشت ارشاد و گروهي از مردم و جوانان بود.

        به گزارش بامدادخبر، حدود ساعت 12 شب چهارشنبه (18 مرداد)، پس از آنکه برخورد گشت ارشاد با دختري به بهانهي بدحجابي، با اعتراض و مقاومت او و برادرش روبهرو شد، ماموران سعي کردند که اين دختر را به زور از ماشين بيرون بکشند که اين موضوع منجر به مداخلهي مردم حاضر در محل و درگيري ميان آنان و نيروهاي پليس شد.

        يک شاهد عيني که در محل درگيري حضور داشت، به بامدادخبر گفت که «جمعيتي نزديک به 500 نفر در حالي که فرياد ميزدند با مامورها درگير شدند و به شدت آنها را کتک زدند.» اين شاهد عيني ادامه داد: «مردم شيشه ماشين پليس را شکاندند. پليس مجبور به تيراندازي هوايي شد اما مردم پراکنده نشدند و در نهايت ماموران، تعداد زيادي از دختراني را که به جرم بدحجابي پيش از اين دستگير کرده بودند از ماشين ون تخليه کردند و در ميان هو کردنهاي مردم با صورتهايي زخمي درکه را ترک نمودند.»

        به گفتهي وي، بعد از حدود نيم ساعت، تعداد زيادي از نيروهاي پليس ضد شورش به منطقهي درکه وارد شدند، عدهاي را دستگير و پس از بستن تمامي رستورانها و مجموعههاي پذيرايي، محل را ترک کردند.

        گفتني است در ماههاي اخير، برخورد پليس با جوانان و دختران به بهانهي بدحجابي و نوع پوشش در چند مورد با مقاومت مردم روبهرو شده است. بيست روز قبل در اواخر تيرماه، سايتهاي خبري از درگيري مشابهي ميان گروهي از مردم و پليس گشت ارشاد در شرق تهران خبر دادند. روز هشتم تيرماه نيز در منطقهي صفائيه شهر قم، مقاومت مردم در برابر پليس گشت ارشاد منجر به آزادي دستگيرشدگان از سوي اين پليس شده بود.

        نظر

        • ehsan3144
          عضو عادی
          • Jun 2012
          • 62

          #11689
          در اصل توسط کیان پست شده است View Post
          با تقدیم احترام

          امریکا یک کشور نیست. امریکا یک فرهنگه....

          به نظر من هدفش خیر خواهانه بوده.
          به همون دلیلی که ما کورش بزرگ رو ستایش میکنیم برای ازاد کردن 27 ویا به روایتی29 ملت از زیر یوغ حکام مستبد توسط جنگ و حمله به اون کشورها

          جنگهای صدر اسلام و .. دلایل دیگری که جای مناسبی برای پرداختن به اونا نیست
          کوروش کبیر هیچ وقت به قصد آزاد کردن ملتهای دربند به جایی حمله نکرده. درسته که در جریان حمله به بابل یهودیانی که اونجا اسیر بودن
          و بعضا بردگی میکردن رو آزاد کرده، اما انگیزهء حمله این نبوده. تمام دنیا کوروش کبیر رو ستایش میکنن بخاطر احترام به عقاید مردم، بخاطر
          حکومت بسیار عادلانه بر تقریبا نصف دنیا. بیانیهء 14بندی کوروش کبیر، که بعد از فتح بابل صادر کرد علت ستوده شدنش در کل دنیاست.
          کوروش یکتاپرست بوده و هیچوقت هیچ ظلمی به ملت یا قومیتی نکرده. جنگهایی که کرده همه بخاطر دفاع از سرزمینش بوده.

          نظر

          • اسد-ص
            ستاره دار(5)
            • Feb 2011
            • 690

            #11690
            در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
            مگر خدا بوده ؟
            عذر خواهی میکنم .

            نمیدونم چرا ستایش را با پرستش اشتباه گرفتم .

            نظر

            • اسد-ص
              ستاره دار(5)
              • Feb 2011
              • 690

              #11691
              در اصل توسط کیان پست شده است View Post
              سی ان ان ترک:
              آمبولانس های ترکیه مهمات به سوریه می برند ، زخمی می آورند / انتشار اولین تصاویر از جنگجویان ترک در سوریه

              http://www.asriran.com/fa/news/22675...B1%DB%8C%D9%87
              اگر مردم سوریه مخالف بشاراسد هستند ودراکثریت . پس جنگجویان دیگر کشورها ( مزدوران) آنجا چه میکنند ؟

              نظر

              • parham 82
                Banned
                • Sep 2011
                • 259

                #11692
                در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                عذر خواهی میکنم .

                نمیدونم چرا ستایش را با پرستش اشتباه گرفتم .

                برای اینکه مثل همیشه زود قضاوت می کنی
                و توجهی به حرف طرف مقابل نداری
                و بجای انتقاد پذیری سریعاً به فکر حمله به طرف مقابل هستی

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #11693
                  رسانه های غربی گزارش دادند:
                  مخالفت بانکداران انگلیسی با توطئه بانکی آمریکا علیه ایران
                  رسانه های غربی در مقاله ای با پرداختن به موضوع متهم کردن بانک انگلیسی "استاندارد چارترد" به نقض قوانین مالی آمریکا، می نویسند: این موضوع باعث ایجاد نزاع در دو طرف اقیانوس اطلس شده و بانکدارن بریتانیایی از این موضوع خرسند نیستند.
                  به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه استاندارد اتریش در نسخه چاپی خود می نویسد: اداره امور مالی ایالت نیویورک اخیرا اعلام کرده که این بانک در مورد ۶۰ هزار مبادله مالی با " نهادهای مالی ایران" که مشمول تحریم های اقتصادی آمریکا بوده اند مخفی کاری کرده و در طول حدود یک دهه، در پولشویی مبلغ ۲۵۰ میلیارد دلار با ایران "همدستی" کرده است.
                  این در حالی است که استاندارد چارترد روز چهارشنبه، از ناظران مالی نیویورک بخاطر طرح اتهام همدستی این بانک با ایران برای پولشویی انتقاد کرد و آن را اتهامی یکجانبه توصیف کرد.
                  به گزارش آسوشیتدپرس، همچنین رئیس امور اجرایی این بانک در لندن، اتهام "نقض سیستماتیک تحریمهای امریکا علیه ایران" را رد کرد.

                  وزارت خزانه داری آمریکا طی نامه ای به دولت انگلیس، گفته است که نقض تحریم های مالی علیه ایران را "فوق العاده جدی" تلقی می کند و در خصوص همدستی بانک استاندارد چارترد انگلیس با ایران تحقیقاتی را انجام می دهد.
                  آدم سوزبن، رئیس دفتر کنترل دارایی های خارجی در وزارت خزانه داری آمریکا طی نامه ای به تاریخ ۸ اوت، ۱۸ مرداد، که یک نسخه از آن به دست خبرگزاری رویترز رسیده، به وزارت دارایی بریتانیا گفته است که آمریکا هم موضوع مبادلات مالی بانک بریتانیایی با ایران و هم احتمال نقض تحریم های آمریکا توسط این بانک را بررسی خواهد کرد.

                  وی تصریح کرده است که نقل و انتقال پول با سیستم برگشت پذیر از سال ۲۰۰۸ لغو شده است، سیستمی که بانک استاندارد چارترد متهم شده است که در چهارچوب این سیستم ۲۵۰ میلیارد پول برای ایران منتقل کرده است.

                  به گزارش روزنامه استاندارد اتریش، یکی از مقامات بلندپایه بانک " استاندارد چارترد" انگلیس نیز در پاسخ به این اتهامات و در گفتگو با نشریه اقتصادی فایننشیال تایمز اظهار داشت: اگر ما در مقابل این حملات آمریکاییها از خودمان دفاع نکنیم، این بحران می تواند تبعات زیادی به همراه داشته باشد.

                  همچنین یک مقامات ارشد این بانک در این باره خطاب به آمریکایی ها می گوید: " شما آمریکایی ها کی هستید که تصور می کنید می توانید معاملات تجاری ما با ایران را ممنوع کنید ".

                  لازم به ذکر است بانک استاندارد چارترند یکی از بزرگترین بانک های بین المللی کشور انگلستان می باشد که در بسیاری از کشورهای دنیا دارای شعبه است .

                  رویترز نیز در این باره نوشت: ناظران مالی ایالت نیویورک نیز ۱۷ مرداد ماه اعلام داشتند که شعبه این بانک بریتانیایی در آمریکا، در چهارچوب معاملات در سیستم نقل و انتقالات برگشت پذیر، U-Turn، با حواله پول به حساب بانکی ایرانیها در بریتانیا و برخی کشورهای خاورمیانه، رد نام ایران را پاکسازی کرده اند، بطوری که ایران نه منبع و نه مقصد مبلغ انتقال داده شده است.

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #11694
                    خیلی وضع اقتصادیه خودمون جالبه

                    آخه نه اینکه ما ایرانیها ظاهرا" به هیچ وجه مشکلات اقتصادی نداریم !!!


                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #11695
                      شورای موقت ليبی قدرت را به کنگره ملی کشور تحويل داد

                      شورای موقت ليبی بطور مسالمت آميز قدرت را به نخستين ارگان انتخابی کشور، تحويل داد.

                      مصطفی عبدالجليل رييس شورای موقت ليبی قدرت را در مراسمی در روز چهارشنبه در هتلی در طرابلس به محمد علی سليم رهبر سنی مجمع انتخابی، تحويل داد.

                      آقای عبدالجليل گفت اين ارگان انتخابی که «کنگره ملی عمومی» خوانده می شود اکنون «نماينده قانونی مردم ليبی است.»

                      کنگره ملی متشکل از ۱۲٠ کرسی مستقل و ۸٠ کرسی حزبی است. محمود جبرييل نخست وزير ائتلاف ليبرال دوران جنگ بيشترين تعداد رأی را در انتخابات ماه گذشته کسب کرد و بدين طريق ٣۹ کرسی کنگره ملی را از آن خود کرد.

                      کنگره ۲٠٠ نفره بايد اکنون رييس جديد انتخاب کند و ليبی را پس از تدوين قانون اساسی برای انجام انتخابات پارلمانی، هدايت کند
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #11696
                        شجونی: حضور هاشمی رفسنجانی در عرصه سیاسی جز گناه برای او چیز دیگری ندارد


                        فارس نوشت:

                        حجت الاسلام جعفر شجونی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، با اشاره به ادعای آقای هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه جامعه و مردم خواهان حضور بیشتر وی در عرصه سیاسی هستند، گفت: بنده نزدیک به شصت و پنج سال است آقای هاشمی را میشناسم؛ از پانزده سالگی هم مباحثهای بودیم و البته دوستی نزدیکی با یکدیگر داشتیم لذا امروز حسرت میخورم که چرا آن دوست من امروز حرفهایی میزند که هیچ عاقلی نمیتواند آنرا بپذیرد.

                        وی با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی در فتنه 88 مردود شد، افزود: حضور هاشمی در عرصههای سیاسی جز گناه برای او و خرسندی برای دشمنان انقلاب اسلامی چیز دیگری ندارد. مردم از ایشان توقعی جز خانهنشینی و تمکین از نظر حضرت آقا ندارند. مردم هیچ توقعی از هاشمی برای ورود به عرصههای سیاسی ندارند؛ مگر اینکه این توقع را موسوی خوئینیها، مجید انصاری و عبدالله نوری داشته باشند که اینها نه مردم هستند و نه با مردم.
                        شجونی گفت: دنیا و آخرت هاشمی با حضور در عرصههای سیاسی تامین نمیشود چون ورود به عرصههای سیاسی فهم و بصیرت سیاسی لازم دارد. آقای هاشمی با حضور خود در عرصه، خواسته یا ناخواسته آب به آسیاب دشمن میریزد.
                        وی خطاب به هاشمی رفسنجانی گفت: بنده به شما که دوست نوجوانی بنده هستید، توصیه میکنم به جای اینکه خودت را تحویل بگیری، پسرت را تحویل دادگاه بده تا مردم راضی شوند، چراکه من هر جای ایران که میروم، توقع مردم این است که آقای هاشمی پسر و دخترش را تحویل قانون دهد، والا کسی توقع ندارد هاشمی به نماز جمعه یا نماز شنبه! برگردد.
                        وی با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی نظام و انقلاب را فدای بچهها و خانواده خودش کرده است، خطاب به وی گفت: آقای هاشمی! به دخترت بگو بعد از المپیک برگردد و به سزای عملش برسد؛ اصلاح طلبان شما را تحریک میکنند تا در آستانه انتخابات باز هم ابزار آنها شوید لذا بهتر است در خانه بنشینی و برای عاقبت بخیری خودت دعا کنی

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #11697
                          رئیس دفتر بشاراسد به صف مخالفان پیوست

                          محیالدین مسلمانی، رئیس دفتر ریاست جمهوری بشاراسد، به صف مخالفان دولت این کشور پیوست.

                          شبکه تلویزیونی العربیه به نقل از یک فرمانده ارتش مخالفان دولت سوریه اعلام کرد که محیالدین مسلمانی هنوز در خاک سوریه است و در چند روز آینده ویدئویی از طرف او در همین رابطه منتشر خواهد شد.

                          چند روز پیش نیز ریاض فرید حجاب، نخست وزیر سوریه، به صف مخالفان دولت این کشور پیوست.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #11698
                            سعید جلیلی خواستار افزایش همکاریهای امنیتی با عراق شد

                            سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، خواستار افزایش همکاریهای امنیتی میان ایران و عراق شد.

                            جلیلی با فالح فیاض، دبیر شورای امنیت ملی عراق و ابراهیم جعفری، رئیس ائتلاف ملی در پارلمان این کشور دیدار و گفتوگو کرد.

                            به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با همتای عراقی خود بار دیگر در ارتباط با ربایش ایرانیان در سوریه بر مسئولیت کشورهایی که او "کشورهای حامی تروریستها در سوریه" نامید تاکید کرد.

                            این دو پس از گفتوگو در یک مصاحبه مشترک مطبوعاتی شرکت کردند.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #11699
                              احتمال از سرگیری خرید نفت ایران از سوی کره جنوبی


                              مقامهای کرهای اعلام کردهاند که مذاکره با مقامهای ایرانی آغاز کردهاند تا در صورت یافتن راهی برای بیمه محمولههای نفتی، خرید نفت را از سر بگیرند. کره جنوبی از ماه ژوئیه خرید نفت از ایران را متوقف کرده بود.
                              پالایشگاههای کره جنوبی در حال مذاکرهاند تا واردات نفت از ایران را که به واسطه تحریمها علیه جمهوری اسلامی متوقف کرده بودند، بار دیگر از سر بگیرند. مقامهای کرهای روز پنجشنبه (۱۹ مرداد، ۹ اوت) این خبر را اعلام کردند. کره جنوبی از ماه ژوئیه خرید نفت از ایران را متوقف کرده بود.

                              گفته میشود این کشور درصدد است تا با بهرهگیری از نفتکشهای ایرانی برای انتقال محمولههای نفت، بخشی از نیازهای خود را از ایارن تامین کند.

                              به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامهای کمپانیهای بزرگ نفتی کره جنوبی و نیز وزیر اقتصاد این کشور اعلام کرده است که مذاکرات با مقامهای تهران اکنون در جریان است، اما هنوز جزئیات بیشتری درباره آن منتشر نشده است.

                              همزمان تحریمهای گسترده اتحادیه اروپا و قطع کامل واردات نفت کشورهای اروپایی از ایران، بیمهکنندگان اروپایی از بیمه کردن محمولههای نفتی متعلق به ایران خودداری میکنند و همین مساله خریداران نفت ایران را با مشکلات متعددی مواجه کرده است. بازار بیمه محمولههای نفتی در تسلط کمپانیهای اروپایی است.

                              شرکتهای کرهای برای بیمه کردن محمولههای نفتی خود کاملا متکی به کمپانیهای اروپاییاند، اما حالا سخنگوی کمپانی هیوندای اویلبنک، به خبرگزاری فرانسه گفته است «ما هنوز در حال بحث بر سر جزئیاتیم و معامله با ایران نهایی نشده است، اما به نوعی از ایران میخواهیم که مسئولیت بیمه نفتکشها را خود بر عهده بگیرد.»

                              کره جنوبی سال گذشته ۴/ ۹ درصد از نفتخام مورد نیاز خود را از طریق واردات از ایران تامین کرد، اما در ماههای گذشته میزان واردات نفتاش از ایران بهطور محسوسی کاهش داده است. یکی از مقامهای وزارت اقتصاد کره جنوبی در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه گفته «هنوز هیچ قرار دقیقی تعیین نشده و کمپانیها همچنان در حال بحث بر سر جزئیات قرارداد احمالیاند.»

                              کره جنوبی از مهمترین همپیمانان ایالات متحده در آسیا است و تا کنون به همراهی با تحریمهای گسترده آمریکا متعهد بوده، اما از سوی دیگر ایران سومین بازار بزرگ مصرف محصولات کرهای است. مقامهای جمهوری اسلامی در ماه ژوئن هشدار داده بودند که در صورت قطع واردات نفت ایران از سوی کره جنوبی، در روابط با این کشور تجدید نظر خواهند کرد.

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #11700
                                مخالفان مسلح مجبور به ترک برخی مناطق حلب شدهاند

                                به گفته مخالفان، نیروهای ارتش آزاد سوریه از محله صلاحالدین در حلب عقبنشینی کرده و سربازان اسد در حال پیشروی در این منطقه هستند. همزمان رسانههای عربی خبر دادند که رئیس دفتر بشار اسد به مخالفان پیوسته است.
                                رسانههای عربی گزارش دادند که محیالدین مسلمانی، رئیس دفتر ریاستجمهوری سوریه به مخالفان پیوسته است. یکی از سخنگویان ارتش آزاد سوریه در گفتوگویی با شبکه تلویزیونی العربیه گفت که «مسلمانی از بشار اسد جدا شده و به کمک ارتش آزاد سوریه به محل امنی منتقل شده است.»
                                ریاض حجاب نخستوزیر سوریه نیز پیشتر به اردن گریخت و اعلام کرد که خواهان پیوستن به مخالفان رژیم بشار اسد است. تا کنون تعداد زیادی از مقامات نظامی و سیاسی رژیم سوریه با اعلام جدایی از بشار اسد به صفوف مخالفان پیوستهاند.
                                عقب نشینی مخالفان از محله صلاحالدین در حلب
                                مخالفان مسلح در حلب اعلام کردند که «به صورت تاکتیکی تمام نیروهای خود را از محله صلاحالدین در حلب بیرون کشیدهاند.»

                                یکی از فرماندهان ارتش آزاد سوریه در تماسی تلفنی ضمن تایید این خبر به خبرگزاری فرانسه گفت: «با خروج مخالفان مسلح، ارتش اسد در این مناطق دست به پیشروی زده است.»
                                ارتش سوریه در هفتههای گذشته با تمرکز نیروهای زرهی خود در اطراف حلب کوشید که حلقه محاصره را تنگتر کند. گفته میشود که در یورش اخیر حدود ۲۰ هزار سرباز ارتش سوریه شرکت داشتهاند. شورشیان مسلح تنها با ۶ تا ۸ هزار نفر که اغلب به سلاحهای سبک مجهز هستند، به مقاومت در شهر حلب ادامه میدهند.
                                "برقراری منطقه پرواز ممنوع در سوریه بعید نیست"
                                همزمان با بمباران حلب از طریق هوا و زمین یک مقام ارشد آمریکا از امکان برقراری منطقه پرواز ممنوع در بخشی از حریم هوایی سوریه خبر داد. شورای ملی سوریه، به عنوان بزرگترین گروه مخالفان تا کنون بارها از جامعه جهانی خواسته است که برای جلوگیری از کشتار بیشتر مردم در سوریه دست به ایجاد منطقه امن در سوریه زند که لازمه آن ممانعت از پرواز هواپیماها و هلیکوپترهای رزمی ارتش سوریه است.
                                خبرگزاری رویترز به نقل از جان برنن، مشاور ارشد اوباما در مبارزه علیه تروریسم مینویسد: «دولت آمریکا همواره با توجه به شرایط، سناریوهای مختلفی را در نظر داشته و منطبق با آن تصمیم میگیرد که چه برنامهای میتواند در یک وضعیت معین بکار گرفته شود.»

                                مشاور رئیسجمهور آمریکا در روز چهارشنبه (۸ اوت/۱۸ مرداد) گفت: «مطمئن باشید که گزینههای متفاوتی که در رسانهها بدان اشاره میشود و حتی برخی اوقات از آنان حمایت میشود مورد برسی دولت آمریکا قرار گرفته و پیامدهای مثبت و منفی آن ارزیابی میشوند.»
                                برنن که در کمیسیون روابط خارجی آمریکا حضور داشت در پاسخ به این پرسش که نظر دولت آمریکا برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه چیست، تصریح کرد که «رئیسجمهور هیچ گزینهای را منتفی ندانسته است.»
                                آمریکا تا کنون کمکهای خود به مخالفان مسلح را به ارسال وسایل ارتباطی و خدمات پزشکی محدود کرده است. هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه و لئون پانهتا، وزیر دفاع آمریکا تصریح کردهاند که در حال حاضر آمریکا هیچگونه کمک تسلیحاتی به مخالفان نمیکند.
                                سارکوزی خواهان مداخله جامعه جهانی در سوریه است
                                جمهوریخواهان در آمریکا بارها از سیاست انفعالی دولت اوباما در سوریه انتقاد کرده و خواهان قاطعیت بیشتر ایالت متحده در قبال رژیم اسد هستند.

                                نیکلا سارکوزی، رئیسجمهور پیشین فرانسه نیز از سیاست کشور خود در قبال بحران سوریه انتقاد کرد. سارکوزی و عبدالباسط سیدا، رئیس شورای ملی سوریه در پی گفتوگویی تلفنی به این نتیجه رسیدهاند که «شرایط کنونی سوریه مشابه لیبی است و جامعه جهانی باید دست به عمل فوری زند.»
                                در مقابل لورنت فابیوس، وزیر امورخارجه فرانسه گفت: «من تعجب میکنم که سارکوزی بدینگونه با مسئلهای بغرنج برخورد میکند. برای همگان روشن است که وضعیت سوریه مشابه لیبی نیست. تا کنون هیچ کشور دیگر خواهان مداخله نظامی در سوریه نشده است.»



                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X