اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

    #12376
    جزئياتي از نامه عجيب 15 دولتمرد سابق به رهبر انقلاب
    ماجراي ارسال نامه جمعي از دولتمردان سابق به رهبر معظم انقلاب كه در آن خواستار تشكيل گروهي از نخبگان و صاحبنظران براي پي گيري اموري شده بودند كه مطابق قانون در حوزه ماموريت و مسئوليت دولت است، نه تنها واكنش برخي از فعالان سياسي و رسانهاي كشور را به دنبال داشت، بلكه با اعتراض شديد تعداد ديگري از اعضاي سابق دولت كه گرايش و هم سويي بيشتري با احمدي نژاد دولت نهم داشتند، روبرو شد.
    به گزارش رجانيوز، ماجرا از آنجا آغاز شد كه خبر ارسال اين نامه با محوريت منوچهر متكي و مصطفي پورمحمدي وزراي پيشين امور خارجه و كشور در رسانهها منتشر شد.

    در حالي كه منوچهر متکی با يادآوري مثال "خسن و خسین دختران معاویهاند" ارسال نامهاي با موضوع "سلب اختیارات دولت" را پر از ایراد دانسته و تلویحا آن را تکذیب کرد، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال با تاييد این نامه به محتواي آن نيز اشاره كرد و گفت: در این نامه خواسته شده بود که ستاد فراقوهای برای برگزاری انتخابات تشکیل شود و رئیس این ستاد میتواند رئیس جمهور باشد.

    واكنش متكي به اين خبر كه رسانهها از آن به عنوان "تكذيب تلويحي" ياد ميكردند با اظهار نظر جديد وزير خارجه بركنار شده، وارد فاز جديدي شد. اين عضو جبهه پيروان خط امام و رهبري در در جمع ائمه جماعت و روحانیون شهرری به جزئيات بيشتري از اين نامه اشاره كرد و گفت: طی یکسال و نیم گذشته جمعی از اعضای سابق دولتهای نهم و دهم با برپایی جلساتی به بررسی مسائل مختلف و کلان کشور میپردازند، حاصل جلسات فوق براساس یک تصمیم جمعی تحت عنوان یک نامه توسط تیمی 5 نفره از وزرای سابق به همراه راهکارهای پیشنهادی نگارش و تدوین شد و با امضای حدود 15 نفر از اعضای این جلسه برای مقام معظم رهبری ارسال شد.

    منوچهر متكي تاكيد كرد: در هیچ کجای نامه از رئیس جمهور و یا خلع ید وی از نوع ادعاهای مطرح شده سخنی به میان نیامده و تفسیرهای گوناگون مانند ستاد فرا قوهای که عمدتاً از سر بیاطلاعی بیان شده، در این نامه ذکر نشده است.

    متكي در حالي موضوع "خلع يد از رييس جمهور" و "تشكيل ستاد فراقوهاي" در نامه مذكور را انكار كرد كه حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه كيهان با انتقاد شديد از اين نامه نوشت: ساز و كارهاي پيشنهادي دلسوزان نظام و مردم اگر واقعاً دلسوزانه باشد، الزاماً بايستي در بستر دولت دنبال شود. نكته اي كه متأسفانه چند هفته قبل از سوي برخي مسئولان قبلي دولت، به غفلت ناديده گرفته شده و با ارسال نامه اي خواستار تشكيل گروهي از نخبگان و صاحبنظران براي پي گيري اموري شده بودند كه مطابق قانون در حوزه ماموريت و مسئوليت دولت است. نويسندگان نامه كه متاسفانه ارسال آن را رسانهاي كردند! به اين نكته بديهي توجه نداشته اند كه نامه مورد اشاره، نفي آشكار صلاحيت دولت تلقي مي شود كه از يكسو بيرون از جايگاه نويسندگان نامه بوده است و ديگر آن كه دولت پيشاني نظام است و از اين روي بدون كمترين ترديدي، نامه ياد شده را مي توان و بايد، بازي ناخودآگاه نويسندگان در ميدان دشمن ارزيابي كرد كه با نقد دلسوزانه- كه ضروري و سازنده است- فاصله فراواني دارد.

    نامه دلسوزانه يا بيانيه سياسي؟!

    در همين زمينه خبرنگار رجانيوز از يك منبع مطلع كسب اطلاع كرد كه پنج وزير سابق مورد اشاره متكي، علاوه بر خودش، "مصطفي پورمحمدي"، "داوود دانش جعفري"، "سيد محمد جهرمي" و "عليرضا طهماسبي" بودند و اين نامه توسط دولتمرداني به امضا رسيده است كه در دولت نهم به غير احمدي نژادي بودن مشهور بوده و از آنها به عنوان وزراي سهميهاي ياد ميشد.

    به گفته وي افرادي همچون "منوچهر متكي"، "مصطفي پورمحمدي"، "عليرضا طهماسبي"، "سید کاظم وزیری هامانه"، "غلامحسین نوذری"، "داوود دانش جعفري"، "سيد محمد جهرمي"، "محمدمهدي زاهدي"، "پرویز کاظمی" ، "محمود فرشیدی" كه به ترتيب سابقه تكيه بر كرسي اول وزارتخانههاي وزير امور خارجه، كشور، صنايع، نفت، امور اقتصادي و دارايي، کار و امور اجتماعی، علوم تحقيقات و فناوري، رفاه و تامین اجتماعی، آموزش و پرورش را داشتهاند، اين نامه را امضا كردهاند.

    اين منبع مطلع تصريح كرد: همچنين در اين نامه امضاي حسین دهقان معاون رئيس جمهور ورئيس سابق بنياد شهيد وامورايثارگران و مشاور عالي كنوني قاليباف شهردار تهران نيز به چشم ميخورد.
    همچنين سايت خبرانلاين از امضاي اين نامه توسط فرهاد رهبر رييس دامشگاه تهران و رئيس سابق رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي خبر داد ، كه اين خبر از سوي فرهاد رهبر تكذيب نشده است.

    افرادي همچون مسعود ميركاظمي وزير سابق بازرگاني و نفت و همچنين عليرضا علياحمدي وزير آموزش و پرورش دولت نهم از جمله دولتمرداني بودند كه نويسندگان اين نامه تلاش زيادي براي گرفتن امضاي از آنها كردند كه با پاسخ منفي و اعتراض گونه آن دو روبرو شدند.

    يكي از وزيران سرشناس دولت نهم با ابراز تاسف از نگارش و انتشار اين نامه، آن را بيانيه سياسي توصيف كرد و گفت: جداي از محتوا، ماهيت و نفس اين نامه غلط است، اينكه دور هم جمع شوند و عليه دولت آن هم در اين شرايط فعلي، نامهاي بنويسند و خودشان مطبوعاتي كنند، شيطنت آميز است.

    وي با بيان اينكه چه بسا بعضي از امضا كنندگان خودشان متوجه نبودند و فريب خوردند، افزود: آقاي پورمحمدي و اقاي متكي جلساتي داشتند كه بسياري از اعضاي سابق دولت نهم و دهم را به اين جلسات دعوت نمي كردند.

    اين وزير سابق دولت نهم افزود: افرادي هم چون دكتر الهام، دكتر سليماني، دكتر ميركاظمي، دكتر لنكراني، آقاي صفار هرندي و علياحمدي از جمله وزيران سابقي هستند كه از اين اقدام بسيار ناراحتند و آن را اقدام زشتي ميدانند.

    نظر

    • پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

      #12377
      روز دانشجو ....روز پاسخگویی دانشجو هست ....جالبه ...نفتم که به کل ضرره ..ملت یه چیزی هم باید دستی پرداخت کنن..این هم پول نفت بر سر سفره ..


      تصور اشتباه از درآمد میلیونی نفت توقعات جامعه را افزایش میدهد
      کارشناس مسائل اقتصادی با تاکید بر اینکه تصور اشتباه از درآمد میلیونی نفت، توقعات جامعه را افزایش میدهد، گفت: هر مقدار تصور بالاتر از واقعیت باشد به همین میزان توقع هم بالاتر خواهد بود.




      به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، محمدحسن قدیری ابیانه در جلسه «گفت و گوی روز» طرح ضیافت اندیشه دانشجویان دانشگاههای قم، با اشاره به اینکه مردم بسیاری از جامعه فکر میکنند میزان سهم ماهانه هر ایرانی از صادرات نفت رقم میلیونی است، اظهار کرد: با فرض صدور دو میلیون و 300 هزار بشکه نفت در هر روز که معادل 69 میلیون بشکه در هر ماه میشود، اگر این عدد تقسیم بر 75 میلیون جمعیت تقسیم شود، به هر نفر کمتر از یک بشکه میرسد.

      وی با تاکید بر اینکه این آمار در منابع داخلی و خارجی ذکر میشود، تصریح کرد: تنها غلطی که در این آمار وجود دارد این است که نمیتوانیم تمام این دو میلیون و 300 هزار بشکه را صادر کنیم و به عنوان مثال مخالفین و منتقدین بودجه دولت میگویند این بودجهای که به فرض صادرات حداکثری نفت ارائه شده، توهمی است به دلیل اینکه شما پیش از این و در شرایط بدون تحریم هم نتوانستهاید این مقدار از نفت را صادر کنید.

      این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: اگر بودجه عمومی کل کشور را هم در نظر بگیریم که درآمد نفت در آن 570 هزار میلیارد ریال است و آن را به 75 میلیون جمعیت و بر 12 ماه تقسیم کنیم رقمی که به دست میآید 63 هزار تومان میشود.

      قدیری ابیانه با اشاره به اینکه اگر در بودجه سال 1389 این تقسیمها صورت گیرد به درآمد 48 هزار تومانی خواهیم رسید، اضافه کرد: از این 48 هزار تومان، 33 هزار تومان صرف امور عمرانی و 13 هزار تومان صرف بودجه آموزش و پرورش بود و فقط دو هزار تومان از درآمد نفتی میماند و این در حالی است که 9 هزار تومان فقط بودجه وزارت بهداشت بوده و حالا بماند که این رقم فقط میزان صادرات بوده و بایستی میزان هزینهها را از آن کم کرد.

      وی با تاکید بر اینکه تصور اشتباه از درآمد میلیونی نفتی توقعات جامعه را افزایش میدهد، اظهار کرد: هر مقدار تصور بالاتر از واقعیت باشد به همین میزان توقع هم بالاتر خواهد بود و به همین میزان نارضایتی و بدبینی نسبت به مدیریت پیش میآید.

      عضو شورای بینالملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه مقدار هزینه برای هر دانشجو در کشور حدود سه میلیون تومان در سال است، تصریح کرد: معنی این حرف آن است که دولت پول نفت را از چند نفر گرفته و هزینه تحصیل دانشجویان میکند.

      قدیری ابیانه با اشاره به اینکه «روز دانشجو» روز مطالبات دانشجویان نیست، خاطرنشان کرد: دانشجویان در این روز باید پاسخگو باشند با این هزینهای که دولت و خانواده برای آنها کردهاند چه مقدار بازدهی داشتهاند و با این پولی که صرف شده است خوب درس خواندند یا اینکه چه دردی را از کشور میتوانند برطرف کنند.

      وی با تاکید بر اینکه پول نفت برای همه ملت است و تخصیص آن به دانشجویان به معنی گرفتن پول چند نفر دیگر و دادن آن به دانشجویان است، تصریح کرد: بر این اساس دانشجویان دانشگاه آزاد هم دارند پول تحصیل خودشان و هم بخشی از پول تحصیل دانشجویان دولتی را پرداخت میکنند.

      عضو شورای بینالملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه دانشجویان تحصیل میکنند تا برای مشکلات این کشور راهکار پیدا کنند، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما در دانشگاهها این است که دانشجویان خودشان را بخشی از راه حل نمیدانند، بلکه بخشی از صورت مسئله میدانند که دیگران باید بیایند و مشکلات آنها را حل کنند.

      قدیری ابیانه تصریح کرد: دانشجویان ما پس از فارغالتحصیلی دنبال پیدا کردن کار هستند در حالی که باید به دنبال تولید کار برای خود و کسانی که پشت کنکور ماندهاند باشند./ج

      نظر

      • پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

        #12378
        پیام خشکسالی امریکا برای ما ایرانیان


        ۱۶:۲۲ (دوشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۱)
        اخبار مرتبط


        نسخه چاپی نسخه چاپی

        تازه ترین نقشه های وضعیت خشکسالی در ایالات متحده امریکا که توسط مرکز پایش خشکسالی آن کشور - US Drought Monitor - در چهاردهم آگوست (۲۴ مرداد) ۲۰۱۲ منتشر شده است، نشان می دهد که ممکن است شدت رخداد خشکسالی، چنان شتاب گرفته و کارمایه های تولیدی آن کشور در بخش کشاورزی را به نحوی متاثر کند که ابعاد فاجعه و خسارت به مراتب بزرگ تر از خشکسالی مشهور و چهار ساله امریکا در آغازین سال های شروع هزاره سوم - بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ - شود.

        وضعیت به گونه یی است که فقط چیزی در حدود ۱۰ درصد از خاک ایالات متحده امریکا در سال ۲۰۱۲ از ریزش های آسمانی نسبتا مطلوبی برخوردار بوده و از اثرات خشکسالی متاثر نشده است.

        حتی در ایالت همواره پرآب شمالی، یعنی آلاسکا هم، آثار خشکسالی بر منابع آب و خاک یک سوم از این سرزمین پهناور اثر گذاشته است. بدترین وضعیت را البته در این میان، ایالت های مرکزی و شرقی امریکا، به ویژه ایلینویز، آیووا، میسوری، ایندیانا، آرکانزاس، کانزاس و نبراسکا دارند که حدود ۵۰ تا ۹۰ درصد از وسعت شان، دچار شدیدترین نوع خشکسالی شده و میزان ریزش های آسمانی شان به نسبت میانگین درازمدت منطقه، تا ۸۰ درصد کاهش یافته است: رخدادی که کاهش معنی دار محصولات زراعی و متعاقب آن، افزایش قیمت جهانی این اقلام زراعی، به ویژه ذرت و گندم را در پی داشته است.

        حتی برای صرفه جویی بیشتر و مقابله با کمبود شدید منابع آب، بسیاری از برنامه ها و پروژه های بلندپروازانه امریکا در گردشکده مشهور این کشور - لاس وگاس- متوقف شده: واقعیتی که کاهش رونق ساخت و ساز و قیمت مسکن و زمین در آن نواحی را در پی داشته است. به ویژه آنکه یکی از بالاترین نرخ های افت سطح آب زیرزمینی و نشست زمین، اینک از آن منطقه و نواحی مجاورش در کالیفرنیا گزارش می شود.

        پرسش اصلی این است که چرا امریکا با استناد به قدرت فناوری خیره کننده خود و با استفاده از تکنیکی به نام بارورسازی ابرها، نتوانسته است این بحران را مهار کند؟ همچنین، چرا دولت مقتدر و مغرور مرکزی قادر نیست از روش های تغییردهنده اقلیم چون هارپ به نفع خود سود جوید؟ در عوض با برگزاری و تقویت چندین نوع از اتاق های فکر و جلب نظر تصمیم سازان داخلی و مردم محلی، می کوشد با تبیین روش های غیرسازه یی و اعمال مدیریت بر مصرف درست و اصولی آب، ابعاد نگران کننده این بحران را به کمینه برساند.

        شگفت آور آنکه با وجود آشکار شدن چنین ناتوانی مهمی در ساختار اجرایی بدنه دولت امریکا برای مهار غول خشکسالی و کاهش اثرات سوءجریان بیابان زایی، همچنان پیام ها و مصاحبه هایی از مقامات تصمیم گیر کشورمان منتشر می شود که صراحتا وضعیت خشکسالی چندساله در جنوب خوزستان و دیگر نواحی جنوبی کشور را دسیسه غرب به رهبری امریکا برای ربایش ابرهای باران زا عنوان می کنند و از سوی دیگر، می خواهند مجددا با استفاده از بارورسازی ابرها، مشکل دریاچه ارومیه را حل کنند! درصورتی که با وجود ادعاهای وزارت نیرو مبنی بر ورود دو میلیارد مترمکعب آب به محوطه دریاچه در سال جاری و افزایش ۱۵ درصدی میانگین ریزش های آسمانی در اثر بارورسازی ابرها، تازه ترین بررسی ها نشان می دهد که ابعاد خشکسالی در دریاچه ارومیه در ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ به مراتب فاجعه بارتر از سال های پیش از آن در چنین روزی بوده است، به نحوی که برای نخستین بار، ماهیت جزیره های دریاچه ارومیه کاملا از میان رفته و به یکدیگر متصل شده اند.

        روزنامه اعتماد: امید که پیام و زنهار بحران خشکسالی در امریکا را به درستی درک کرده و باور کنیم، برای مقابله با بیابان زایی و کاهش اثرات خشکسالی، بهترین کار مدیریت تقاضا بر بنیاد آموزه مدیریت به هم پیوسته منابع آب به تفکیک حوضه های آبخیز کلان کشور است و بدترین کار، متهم کردن آسمان به کم کاری(!) یا کشورهای غربی به دزدی ابر و عوض کردن مسیر باد غالب است.

        نظر

        • پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

          #12379
          هزاران آواره سوري بلاتكليف در مرزهاي ترکیه
          » سرویس: بين الملل - آسيا،خاورميانه
          کد خبر: 91060703781
          سهشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰
          akhbarelyom-2.jpg

          در حالي كه بیش از 7000 آواره سوری در مرزهای ترکیه متوقف شدهاند احتمال میرود که جلوگیری از ورود پناهجویان به تركيه به ایجاد منطقه امن در سوریه کمک کند.

          به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از بي بي سي، در پی درگیریهای خونین و کشتارهای دستهجمعی در جنوب دمشق موج تازهای از آوارگان سوری به سوی مرزها سرازیر شده است.

          به گفتهی یک مرزبان لبنانی، طی چند ساعت بیش از 6000 تن از آوارگان از مرز این کشور گذشتهاند.

          سازمان ملل نيز اعلام کرد که تاکنون ۵۱ هزار پناهجوی سوری را در لبنان ثبت کرده است.

          به گفتهی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، از ماه مارس سال ۲۰۱۱ تا کنون، دستکم ۲۰۰ هزار سوری به کشورهای همسایه گریختهاند. تنها در هفتهی گذشته ۳۰ هزار تن به ترکیه، عراق، لبنان و اردن پناه برندهاند.

          آدریان ادواردز، سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت" احتمال میدهيم که تعداد پناهجویان سوری در کشورهای منطقه بیشتر از آمار ارائه شده باشد.

          او به خبرگزاری رویترز گفت: به دلیل مشکلاتی که در برخی از کشورها از جمله لبنان برای شمارش و ثبت پناهجویان داریم، تعداد پناهجویان با دقت کامل ثبت نمیشود.

          همچنين 80 هزار تن از آوراگان در ترکیه به سر میبرند. خبرگزاری "رویترز" روز جمعه گزارش داد که طی ۲۴ ساعت دستکم 3500 شهروند سوری از این کشور فرار کرده و خود را به خاک ترکیه رساندهاند. مرکز "مدیریت بحران و فاجعه" در آنکارا میگوید این رقم یکی از بالاترین ارقام فرار سوریها به ترکیه در ۱۶ ماه گذشته است.

          در اين راستا رسانههای ترکیه گزارش دادند که این کشور آمادگی پذیرش پناهجویان بیشتر را ندارد.

          یک مقام دولتی نیز این خبر را تایید کرد، اما از اعلام جزییات این اقدام خودداری نمود.

          در حال حاضر بیش از 7000 آوراه سوری در مرزها منتظر مجوز ورود به ترکیه هستند. برخی مفسران ترک احتمال میدهند که جلوگیری از ورود پناهجویان به ترکیه نخستین اقدام برای ایجاد منطقه امن در سوریه باشد.

          چندی پیش آنکارا اعلام کرده بود که نمیتواند به بیش از یکصدهزار آوارهی سوری پناه بدهد و خواستار آن شده بود که در خاک سوریه، مانند آنچه در لیبی در زمان حکومت معمر قذافی، ديكتاتور سابق ليبي اتفاق افتاد، منطقهی امنی ایجاد شود.

          همچنين یک فیلمبردار تركيهاي که در حلب دستگیر شده است در تلویزیون دولتی سوریه ظاهر شد و گفت که او هنگام دستگیری همراه افرادي از چچن، لیبی، عربستان سعودی و قطر بوده است.

          به گزارش خبرگزاری آلمان چهرهی فیلمبردار نشان میداده که مورد شکنجه قرار گرفته است. شورشیان پیشتر اعلام کرده بودند که نیروهای دولتی فیلمبردار ترکيهاي را کشتهاند.

          نظر

          • پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

            #12380
            اولاند خواستار تشکیل دولت موقت از سوی مخالفان در سوریه شد
            رئیس جمهوری فرانسه خواستار تشکیل دولت موقت از سوی مخالفان دولت بشار اسد شد.

            به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یاهو نیوز، فرانسوا اولاند، روز گذشته در سخنانی از آمادگی فوری کشورش برای به رسمیت شناختن دولت انتقالی در صورت تشکیل آن خبر داده و در عین حال هشدار داد در صورتیکه حکومت بشار اسد از سلاح های شیمیایی علیه مخالفان استفاده کند، جامعه بین المللی در سوریه دخالت نظامی خواهد کرد.

            اولاند که در جمع دیپلمات های فرانسوی صحبت می کرد، خواستار تشدید تلاش ها برای انتقال قدرت سیاسی در سوریه شد و از مخالفان حکومت بشار اسد خواست تا دولت انتقالی فراگیری را تشکیل دهند.

            وی گفت: در صورت تشکیل این نهاد، می تواند نماینده مشروع سوریه جدید باشد.

            رئیس جمهوری فرانسه گفت: ما به همراه هم پیمانان عرب مان در حال تسریع این گام هستیم.

            اظهارات اولاند برای ترغیب مخالفان بمنظور تشکیل دولت موقت و انتقالی در حالی است که ویکتوریا نولند سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیشتر اعلام کرده که مخالفان قبل از تشکیل دولت انتقالی، باید با شهروندان سوری در داخل و خارج هماهنگی کرده و مسیر و برنامه دموکراتیکی برای انتقال قدرت تدوین کنند.

            رئیس جمهوری فرانسه همچنین خاطر نشان کرد: ما به همراه متحدانمان همچنان وضعیت را زیر نظر خواهیم داشت تا مانع استفاده از سلاح های شیمیایی توسط حکومت اسد شویم، چنین اقدامی برای جامعه بین المللی دلیل مشروعی برای دخالت مستقیم خواهد بود.

            اولاند همچنین خبر داد که فرانسه به همراه دیگر کشورهای همراه در بحران سوریه در حال بررسی ایجاد یک منطقه امن در سوریه برای اسکان آواره گان هستند تا به این ترتیب مانع از سرازیر شدن سیل پناهندگان سوری به کشورهای همسایه شوند.

            اظهارات اولاند در یک هفته گذشته درباره سوریه پس از آن صورت گرفت که وی از سوی مخالفان به انفعال در امور سیاسی خاورمیانه متهم شد.

            مخالفان او را متهم کرده بودند که با انفعال خود در تحولات سوریه رهبری فرانسه در این باره را زیر سؤال برده است.

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #12381
              در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              هزاران آواره سوري بلاتكليف در مرزهاي ترکیه
              » سرویس: بين الملل - آسيا،خاورميانه
              کد خبر: 91060703781
              سهشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰
              akhbarelyom-2.jpg

              در حالي كه بیش از 7000 آواره سوری در مرزهای ترکیه متوقف شدهاند احتمال میرود که جلوگیری از ورود پناهجویان به تركيه به ایجاد منطقه امن در سوریه کمک کند.

              به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از بي بي سي، در پی درگیریهای خونین و کشتارهای دستهجمعی در جنوب دمشق موج تازهای از آوارگان سوری به سوی مرزها سرازیر شده است.

              .
              یه منطقه تحت نظر سازمانهای بین المللی درست میکنن.....و بعد...

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #12382

                رئیس شبکه هپاتیت ایران در گفتوگو با فارس:
                ۳۰ درصد ایرانیها کبد چرب دارند


                رئیس شبکه هپاتیت ایران گفت: بیماریهای کبد منشا مختلف دارند که مصرف الکل، رفتارهای پرخطر و مصرف غذاهای پرچرب از جمله آن است و میتوان گفت ۳۰ درصد مردم کشورمان کبد پرچرب دارند.

                سید موید علویان در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد شایعترین عوامل بیماریهای کبدی اظهار داشت: بیماریهای کبدی انواع مختلف دارند که منشأ برخی از آنها مانند انواع هپاتیت ویروس است و کبد دچار التهاب میشود.

                وی ادامه داد: در این بین نوع هپاتیت b و c اهمیت بیشتری پیدا می کند و معمولاً از راه تماس با خون فرد آلوده منتقل میشود. رعایت بهداشت، پرهیز از رفتارهای پرخطر، پرهیز از اعتیاد و زدن واکسن هپاتیت میتواند از ابتلا به این بیماری پیشگیری کند.

                عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله مصرف الکل را در بروز بیماری های کبدی موثر دانست و افزود: عملکرد کبد افرادی که زیاد الکل مصرف میکنند مختل میشود و پس از مدتی عوارض بیماری کبدی خود را نشان میدهد.

                رئیس شبکه هپاتیت کشور افزود: مهمترین علت بیماریهای کبدی در ایران و در دنیا کبد چرب غیر الکلی است که در دنیا بالاترین آمار بیماریهای کبدی را به خود اختصاص داده و در ایران حدود 30 درصد مردم دچار درجاتی از کبد چرب هستند.

                علویان چاقی، کم تحرکی، مصرف فست فود و خوردن غذهای چرب را عامل اصلی کبد چرب عنوان کرد.

                این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: مصرف نابجای دارو نیز به کبد آسیب میزند زیرا کبد نقش کارخانه سم زدایی را ایفا میکند و مصرف بیش از حد داروهای هورمونی، داروهایی که برای بدنسازی استفاده میشود و حتی برخی مسکنها برای سلامت کبد مضر است.

                وی در مورد علائم بیماریهای کبد توضیح داد: اغلب بیماریهای کبد علامت ندارند یا علامت آن غیر اختصاصی است و بسته به شدت بیماری و میزان آسیب دیدگی کبد بروز میکنند.

                علویان خاطرنشان کرد: خستگی، ضعف، زرد شدن چهره یا زردی چشم و ورم میتواند علائمی باشد که فرد برای کنترل سلامت کبد خود مراجعه کند.

                وی گفت: باور غلطی بین مردم وجود دارد که اگر فردی سیاهی دور چشم و یبوست داشته باشد آن را به مشکل کبدی نسبت میدهند در صورتی که هیچ ارتباطی بین اینها نیست.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #12383
                  ایران برای انتقال نفت خود با بیمه و نفتکش های ایرانی اعلام آمادگی کرد

                  جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تحریم های نفتی و بیمه ای آمریکا و اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کرد که خریداران نفت ایران می توانند با نفتکش و بیمه ایرانی محموله های خود را انتقال دهند.

                  سید محمدعلی خطیبی، مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران، در سخنانی که خبرگزاری ایرنا آن را منتشر کرده است، گفت که «کشورهای خریدار نفت ایران می توانند با کشتی و بیمه خود نفت خریداری شده از ایران را تحویل بگیرند و یا اینکه نفت را با استفاده از نفتکش و بیمه های ایرانی انتقال دهند.»

                  اقدام اخیر جمهوری اسلامی ایران در بیمه نفتکش ها و انتقال آن با کشتی های متعلق به خود پس از آن صورت می گیرد که اتحادیه اروپا از اول ژوئیه سال جاری-۱۱ تیرماه- ارائه خدمات بیمه به کشتی های حامل نفت ایران در سراسر جهان را ممنوع کرد. کشورهای این اتحادیه ۹۵ درصد از بیمه نفتکش های جهان را انجام می دهند.

                  این تصمیم که با تحریم های مشابه ایالات متحده آمریکا همراه شده، باعث کاهش بی سابقه معاملات نفتی جمهوری اسلامی ایران با خریداران عمده نفت خود شده است.

                  بروز این وضعیت، صادرات نفت خام ایران به مشتریان اصلی خود یعنی چین، هند، ژاپن، ترکیه و کره جنوبی را دچار اختلال کرده است.

                  بر اساس برآوردهای برخی سازمانهای جهانی مانند سازمان مطالعات بینالمللی انرژی و اداره اطلاعات انرژی آمریکا و همچنین خبرگزاریهای بلومبرگ و رویترز، هم اکنون «صادرات» نفت ایران با کاهشی ۵۲ درصدی نسبت به متوسط صادرات نفت آن در سال ۲۰۱۱، به رقم یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه رسیده که به نوبه خود ماهانه سه و نیم میلیارد دلار زیان را به تهران تحمیل کرده است.

                  برای مقابله این تحریم ها، مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران روز هفتم مردادماه از اختصاص پیدا کردن «چند میلیارد دلار» اعتبار از سوی دولت جمهوری اسلامی برای بیمه نفتکشهای حامل نفت ایران خبر داد.

                  خبرگزاری فارس نیز از قول «یک مقام آگاه در صنعت بیمه» نوشت که اعتبار جدید چند میلیارد دلاری مصوب دولت برای بیمه نفتکشهای ایرانی در اختیار بیمه مرکزی میگیرد و تاکنون ۱۰ درصد آن نیز پرداخت شده است.

                  برخی گزارش ها حاکی است که ایران برای تضمین فروش نفت خام خود با قیمت های توافقی در حال مذاکره با خریداران آسیایی است. شرکت های چینی در این زمینه از تهران خواسته اند تا تخفیف های ویژه ای برای واردات نفت خام از ایران در نظر گرفته شود.

                  اما آقای خطیبی روز دوشنبه، ششم شهریورماه، گفت که فروش نفت ایران بر مبنای قیمت های رسمی و «او اس پی» انجام می شود که این قیمت هر ماه با توجه به شرایط بازار و در چارچوب مطالعات تعیین می شود.

                  وی بازار فعلی نفت را «متعادل» توصیف کرده و گفته است که «در سه ماه اول و دوم سال جاری میلادی دو میلیون تا دو میلیون و ۳۸۰ هزار بشکه در روز مازاد عرضه نفت خام در بازار وجود داشت اما هم اکنون مازاد عرضه نداریم.»

                  این مقام وزارت نفت ایران به آمارهای تازه سازمان کشورهای صادر کننده نفت، اوپک، اشاره کرده و گفت که بنابر تازه ترین گزارش ماهانه اوپک، آخرین رقم تقاضای جهانی نفت در سه ماهه سوم سال جاری میلادی ۸۶ میلیون ۶۲۰ هزار بشکه در روز بوده و سهم عرضه غیر اوپکی ها ۵۲ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه برآورد شده است.

                  وی سهم اوپک در تولید نفت جهانی را ۳۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه اعلام کرده است که به گفته آقای خطیبی نشان می دهد «اوپک اکنون مازاد عرضه ندارد.»


                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #12384
                    «گروگانهای ایرانی درلیبی به زودی آزاد میشوند»

                    رییس مجلس لیبی در گفتگوی تلفنی با علی لاریجانی همتای ایرانی خود تصریح کرده که گروگانهای ایرانی در لیبی سالم هستند و به زودی آزاد میشوند.
                    خبرگزاری ایسنا مینویسد که محمد یوسف المقریب از ربوده شده جمعی از کارکنان هلال احمر ایران در لیبی ابراز تاسف کرده و به لاریجانی گفته که شخصا این موضوع را پیگیری میکند.
                    المقریب افزوده که دولت لیبی تمام تمهیدات را برای آزادی هرچه سریعتر اتباع ایرانی اندیشیده است. امدادگران سازمان هلال احمر ایران هفت نفر هستند که حدود یک ماه پیش در حالیکه میهمان رسمی هلال احمر لیبی بودند، از سوی گروههای مسلح ربوده شدند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #12385
                      جنگندههای اسرائیلی مناطق پرتاب موشک در نوار غزه را بمباران کردند

                      در پی پرتاب موشک از نوار غزه به سوی خاک اسرائیل، نیروی هوایی اسرائیل نقاطی از سواحل دریای مدیترانه را هدف حملات خود قرار داد.
                      بنا به اعلام ارتش اسرائیل در تلآویو، در شامگاه دوشنبه (۲۷ اوت) جنگندههای اسرائیلی یک کارگاه تولید اسلحه و یک انبار تسلیحاتی را زیر آتش حملات خود گرفتند.
                      به گزارش خبرگزاری آلمان، از نوار غزه خبر رسیده که در مجموع سه هدف در شمال و جنوب بمباران شدهاند. گفته میشود در پی آن دو غیرنظامی جراحت سطحی برداشتهاند.
                      از روز یکشنبه گذشته چندین موشک کوچک از نوار غزه به سوی اسرائیل پرتاب شده بود. این موشکها به ساختمان یک کارخانه آسیب رساندند ولی خسارت جانی نداشتند.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #12386
                        آمادگی فرانسه برای بهرسمیت شناختن دولت انتقالی در سوریه

                        رییسجمهور فرانسه اعلام کرد، در صورت تشکیل دولت موقت فراگیر در سوریه که تمامی گروههای سیاسی را نمایندگی کند، دولت فرانسه آن را به رسمیت خواهد شناخت. وی همچنین نسبت به استفاده رژیم اسد از سلاحهای شیمیایی هشدار داد.
                        فرانسوا اولاند، رییسجمهور فرانسه، روز دوشنبه (۲۷ اوت/۶ شهریور) در تازهترین واکنش نسبت به تحولات سوریه از مخالفان حکومت بشار اسد خواست اقدام به تشکیل دولتی موقت و فراگیر کنند.

                        اولاند این درخواست را روز گذشته در همایش سفیران فرانسه در کاخ الیزه مطرح کرد. وی همچنین تاکید کرد، به محض اینکه تمامی گروههای سیاسی در دولت انتقالی حضور داشته باشند، پاریس از این دولت حمایت خواهد کرد و آن را بهرسمیت خواهد شناخت.

                        فرانسه پیشتر نیز خواستار ایجاد منطقه "پرواز ممنوع" بر فراز بخشی از آسمان سوریه شده بود؛ درخواستی که مورد تایید ایالات متحده آمریکا قرار گرفت و حمایت ترکیه را نیز در پی داشت.

                        "استفاده از سلاحهای شیمیایی زمینهساز مداخلهمستقیم در سوریه"

                        رییسجمهور فرانسه که در جمع دیپلماتهای این کشور سخن میگفت همچنین اعلام کرد اگر حکومت بشار اسد از سلاح شیمیایی استفاده کند، زمینه مداخلهی مستقیم در سوریه فراهم خواهد شد.

                        این هشدار پیشتر از سوی باراک اوباما، رییسجمهوری ایالات متحده آمریکا و دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا نیز مطرح شده بود.

                        گروهی از کودکان آواره سوری در ترکیه. بیش از ۲۰۰ هزار نفر از مردم سوریه به خارج از مرزهای گریختهاند. شمار پناهجویان به ترکیه به بیش از ۸۰ هزار نفر رسیده است.

                        با این حال رهبران آلمان و فرانسه در دیداری که به تازگی در برلین داشتند سخنی از بهرسمیت شناختن دولت احتمالی برآمده از اپوزیسیون سوریه در آینده به میان نیاوردند.

                        در محافل دیپلماتیک این گمانهزنی مطرح است که نیروهای مخالف بشار اسد از یکپارچگی لازم برای تشکیل دولت موقت برخوردار نیستند و نمیتوانند مردم سوریه را به طور همهجانبه نمایندگی کنند.

                        ایالات متحده آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که قبل از تشکیل دولت توسط نیروهای مخالف بشار اسد، آنها میبایست با مردم سوریه در داخل و خارج از این کشور هماهنگ شوند و مسیر و برنامه دمکراتیکی برای انتقال قدرت طراحی کنند.

                        گفته میشود نیروهای مخالف سوریه در تلاش برای ارائه جدول زمان بندی برای اداره کشور در زمان پس از سرنگونی رژیم اسد هستند.

                        همایشهای "بنیاد دانش و سیاست" آلمان با شرکت مخالفان سوری

                        از جمله از ماه ژانویه تاکنون بیش از ۴۰ تن از مخالفان بشار اسد در برلین دیدار داشتهاند. این همایشها از سوی "بنیاد دانش و سیاست" در آلمان سازماندهی میشوند.

                        موریل آسبورگ از مسئولان این بنیاد در گفتوگویی با دویچه وله در ارتباط با اهداف برگزاری نشست نیروهای مخالف بشار اسد به پروژه "فردای بعد از این: پشتیبانی از گذار دموکراتیک در سوریه" اشاره کرد و گفت: «این پروژه از سوی شماری از نیروهای سوری در تبعید به راه افتاده است و هدف از آن بررسی چالشهای در پیش رو به هنگام تغییر رژیم در سوریه است. این نیروها میخواهند آن دسته از مردم سوریه را که تاکنون به تغییر رژیم در کشورشان به دیدهی تردید مینگریستند، در مورد انتقال قدرت در سوریه متقاعد کنند.»

                        وی همچنین یادآور شد که این گروه از نیروهای اپوزیسیون با یکدیگر توافق دارند که در حکومت پس از اسد میبایست تمامی مردم در مقابل قانون یکسان باشند؛ بیآنکه دین و قومیت آنها در این باره نقش تعیینکنندهای ایفا کنند.

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #12387
                          با حضور رئیس جمهور /
                          8 دارو و کیت آزمایشگاهی رونمایی شد
                          هشت دارو و کیت آزمایشگاهی با فناوری بالا امروز در مراسمی با حضور رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رونمایی شدند.
                          به گزارش خبرنگار مهر، واکسن کونژوگه هموفیلوس آنفولانزا تیپ b، فاکتور 8 ویژه درمان بیماران هموفیلی، داروی هرزاکس ویژه بیماران مبتلا به سرطان سینه، داروی سینوپار ویژه بیماران مبتلا به پوکی استخوان، داروی سینال اس ویژه درمان ناباروری در مردان و زنان، داروی پگاژن ویژه درمان عوارض ناشی از شیمی درمانی، داروی آل تدرل ویژه درمان آرتریت روماتوئید، داروی لوپ رومر ویژه درمان سرطان های بدخیم پروستات داروهایی است که در مراسم امروز رونمایی شدند.
                          همچنین هشت کیت شامل کیت آلایزا اچ سی وی برای تشخیص آنتی بادی های ویروس هپاتیت سی، کیت آلایزا اچ تی ال وی برای تشخیص آنتی بادی های ضد ویروس اچ تی ان وی، کیت آلایزا سفلیس برای تشخیص آنتی بادی های ضد سفلیس، کیت آلایزا سی ام وی برای تشخیص آنتی بادی های ضد سایتو مگالو ویروس، کیت آلایزا اف اس اچ برای تشخیص کیفی غلظت هورمون محرکه فولیکولی، کیت آلایزا ال اچ برای تشخیص کیفی غلظت هورمون لوته اینه، کیت آلایزا اچ سی جی برای تشخیص کیفی غلظت هورمون گنادوتروپین و کیت آلایزا پرولاکتین برای تشخیص کیفی غلظت هورمون پرولاکتین نیز در این مراسم رونمایی شدند.
                          به گزارش مهر، رئیس مرکز طرح های کلان ملی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، روز گذشته در گفتگو با خبرنگار مهر، تولید داروهای وارداتی را از جمله پروژه های معاونت علمی ریاست جمهوری نام برد و افزود: طرح کلان ملی کسب دانش فنی و تولید داروها و مواد اولیه وارداتی با همکاری دانشگاه و صنعت در سال 88 از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف و اجرایی شد.
                          حسین رحیمی تولید داروها و مواد اولیه وارداتی با بهره گیری از توانمندی داخلی برای رفع نیازهای داخل کشور و همچنین صادرات به کشورهای همجوار را از اهداف اجرای این طرح ملی ذکر کرد.

                          وی ادامه داد: این داروها شامل داروهای هورمونی، کیت های تشخیصی و واکسن است. همچنین داروهای عرضه شده در درمان برخی سرطانها و بیماریهای خونی کاربرد دارند.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #12388
                            حداقل هزینه ماهانه سکونت در تهران




                            به گزارش زلال نیوز به نقل از جام جم آنلاین حداقل هزینه ماهانه خانوارهای ساکن تهران، رقمی معادل یک میلیون و ۲۱۶ هزار تومان است؛ به طوری که هزینه سالانه خانوارهای مناطق شهری تهران حداقل ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برآورد شده است که ۱۲ میلیون آن را هزینه های غیرخوراکی و مابقی را خوراکی تشکیل می دهد.

                            روابط عمومی شهرداری تهران نوشت: بر این اساس، سهم هزینه تامین مسکن شامل اجاره بها یا قیمت خرید، بخش قابل توجهی از هزینه های غیرخوراکی را به خود اختصاص می دهد.

                            نتایج بررسی های شهرداری تهران همچنین درباره کیفیت زندگی و اوضاع اقتصاد مسکن در پایتخت نشان می دهد:
                            گرایش متقاضیان مسکن به سمت واحدهای مسکونی با متراژ کمتر از ۱۰۰ متر افزایش پیدا کرده است، به طوری که عمده تهرانی ها تمایل به اجاره یا خرید آپارتمان های ۵۰ تا ۷۰ مترمربعی با حداقل دارای دو اتاق را دارند که همین گرایش هم اکنون باعث افزایش واحدهای مسکونی با تعداد دو اتاق در سطح شهر تهران شده است.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #12389
                              نرخ های جدید مکالمات بین الملل


                              شرکت ارتباطات زیرساخت تعرفه جدید مکالمات بین الملل از طریق دوصفر مخابرات را با هدف مدیریت پویای تعرفه مکالمات بین الملل به تمامی اپراتورهای ثابت و همراه کشور ابلاغ کرد.





                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #12390
                                رستم دولت، در يک قدمي استيضاح!

                                رئيس کمسيون شوراها و امور داخلي کشور گفت: استيضاح وزير نفت بعد از تعطيلات نمايندگان مجلس به صورت جدي پيگيري خواهد شد.


                                همراهان نیوز : امير خجسته نماينده مردم همدان با اشاره به طرح استيضاح وزير نفت گفت: استيضاح رستم قاسمي وزير نفت بعد از تعطيلات مجلس به صورت جدي پيگيري خواهد شد.


                                وي در ادامه تصريح كرد: مدارك لازم براي استيضاح وزير نفت جمعآوري شده و كماكان پيگيري اين موضوع در دستور كار طراحان قرار دارد.


                                رئيس كميسيون شوراها با بيان اينكه تحت هيچ شرايطي در خصوص احقاق حقوق ملت كوتاهي نخواهيم كرد، اظهار داشت: در خصوص اعلام نهايي نتيجه استيضاح متعاقبا اطلاعرساني خواهيم كرد.


                                وي در پايان خاطرنشان كرد: تذکر قرائت شده در صحن علنی مجلس در سطح ملی به وزیر نفت بود مبنی بر اینکه این وزارتخانه باید با خارجکردن نیروهای ضعیف در زیرمجموعه خود، از نیروهای توانمند، اثرگذار و بدون مشکل بهره گیرد، در غیر این صورت با شروع به کار مجلس استیضاح وزیر در دستور کار قرار خواهد گرفت.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X