اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35710

    #41161
    پاسخ : اخبار

    ثبت نخستین افزایش هفتگی بورس‌های جهان در سال 2016


    بازارهای سهام سراسر جهان با افزایش قیمت هر بشکه نفت به بالای 32 دلار، نخستین رشد هفتگی در یک ماه گذشته را ثبت کردند.

    به گزارش ایسنا، پس از هفته‌ها ضرر سنگین، سرمایه گذاران اواسط هفته گذشته به بازار هجوم بردند و بخشهایی از بازار سهام که سنگین‌ترین ضرر را در روزهای نخست سال 2016 متحمل شدند مانند تولیدکنندگان انرژی و بعضی از شرکتهای فناوری موفق شدند رشد چشمگیری را تجربه کنند.

    در وال استریت شاخص داوجونز اینداستریال اوریج روز جمعه 1.3 درصد صعود کرد و به 16093.51 واحد رسید. شاخص استاندارد اند پورز 500 با دو درصد صعود، به 1906.90 واحد رسید و نزدک کامپوزیت با 2.7 درصد افزایش، در 4591.18 واحد ایستاد.

    در هفته گذشته داوونز 0.7 درصد، استاندارد اند پورز 1.4 درصد و نزدک کامپوزیت 2.3 درصد صعود کردند که نخستین رشد هفتگی این سه شاخص از هفته منتهی به 24 دسامبر به این طرف بود.

    قیمت نفت هم روز جمعه برای دومین روز افزایش یافت و قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا با 9 درصد افزایش، به 32.19 دلار رسید. بهبود قیمت نفت که ارزش سهام تولیدکنندگان انرژی را افزایش داد، کمک کرد روند نزولی بازارها معکوس شود.

    افت یک ماهه قیمت نفت، ابهام درباره شدت کندی اقتصادی چین و نگرانی‌ها نسبت به احتمال گسترش آن به آمریکا و همچنین محدود ماندن نرخ رشد اقتصاد آمریکا از ابتدای سال نو بازارهای سهام را با ریزشهای سریالی روبرو کرده بود.

    بازارهای سهام آمریکا روز جمعه صعود بازارهای سهام سراسر جهان را دنبال کردند که از احتمال گسترش تدابیر محرک مالی بانکهای مرکزی در اروپا و ژاپن دلگرمی پیدا کرده اند.

    شاخص استاکس 600 اروپا سه درصد جهش کرد و با متوقف کردن روند نزولی سه هفته ای، 2.6 درصد رشد هفتگی را برای خود ثبت کرد.

    شاخص نیک‌کی 225 ژاپن پس از افت چشمگیری که در طول هفته داشت، روز جمعه 5.9 درصد صعود کرد. سرمایه گذاران پس از اینکه دستیار نخست وزیر ژاپن اعلام کرد شرایط برای گسترش سیاست تسهیلی فراهم شده دلگرم شده و اکنون انتظار دارند تدابیر محرک مالی بیشتری از سوی بانک مرکزی این کشور اعلام شود.

    ماریو دراگی، رییس بانک مرکزی اروپا هم با اعلام اینکه این بانک آماده می‌شود در نشست آتی خود در مارس اقدامات محرک مالی را گسترش دهد، سرمایه گذاران را تشویق کرد. اگرچه بانک مرکزی اروپا در نشست پنج شنبه گذشته در نرخهای بهره اصلی و برنامه خرید اوراق قرضه 1.5 تریلیون یورویی خود تغییر نداد اما دراگی تمایل دارد در صورت ادامه ریزش قیمت نفت و آشفتگی بازار که تهدیدی برای اقتصاد ضعیف منطقه یورو خواهد بود، برنامه محرک مالی را گسترش دهد.

    در سایر نقاط آسیا، شاخص شانگهای کامپوزیت در سرزمین اصلی چین 1.3 درصد در روز جمعه افزایش یافت و با 0.5 درصد رشد هفتگی، به روند نزولی خود در سه هفته گذشته پایان داد.

    بازارهای سهام در هند، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، لهستان، ترکیه، مجارستان، جمهوری چک و فیلیپین روز جمعه حداقل دو درصد صعود کرد. شاخص مایسکس روسیه هم 1.8 درصد رشد کرد.

    بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، با اینهمه برخی از تحلیلگران هشدار داده اند شرایطی که به نوسانات اخیر بازارها منتهی شده بود همچنان وجود دارند.

    یورو روز جمعه 0.7 درصد در برابر دلار آمریکا کاهش یافت و 1.0799 دلار معامله شد. دلار در برابر ین ژاپن 0.9 درصد افزایش یافت و 118.77 ین معامله شد.

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35710

      #41162
      پاسخ : اخبار

      گزارش «نسیم آنلاین» از پیام‌های سفر رئیس‌جمهور چین به ایران

      از برجام آمریکایی تا واردات چینی

      رئیس‌جمهور چین بعنوان بزرگترین کشور صادرکننده کالا به ایران اولین میهمان بلندپایه پسابرجامی دولت روحانی است



      با رفع تحریمها این انتظار وجود داشت که کشوری برای روابط اقتصادی با ما پیش قدم شود، که امکان ارتباط با آن در دوران تحریمها میسر نبود نه کشوری که مناسبات تجاری بالایی در دوره تحریم با ایران داشته است

      گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: شاید تیرماه امسال که قرارداد برجام بین ایران و کشورهای 5+1 به مراحل آخر خود رسید، اگر از هر کسی سوال می کردید که بعد از اجرای برجام، ابتدا کدام رئیس دولت به ایران می آید، کمتر کسی نام کشور چین را مطرح می کرد.

      اما با نزدیک شدن به زمان اجرای برجام، خبری عجیب از سوی منابع خبری منتشر شد که حکایت از سفر رئیس جمهور چین به عنوان نخستین رئیس دولت بعد از اجرای برجام، به کشورمان داشت؛ عجیب بودن این اتفاق بیشتر از آن جهت است که بسیاری از دولتمردان رده بالای دولت یازدهم - از شخص رئیس جمهور گرفته تا وزرای اقتصاد و نفت و صنعت و حلقه اقتصادی دولت- بارها در مذمت واردات کالاهای چینی مواضع سختی گرفته اند، اما حالا اولین میهمان برجسته دولت در دوره پسابرجام، رئیس جمهور چین است.

      دیشب در حالی رئیس جمهور بزرگترین کشور صادرکننده جهان به کشورمان آمد که این کشور طی دهه های گذشته و به خصوص در سالهای اوج گرفتن تحریمها بزرگترین شریک تجاری ایران بود. آمار گمرک نشان می دهد که ایران به عنوان یکی از مهمترین مقاصد صادراتی کشور چین طی سالهای اخیر به شمار می رفته است.

      بنابرآمار، بخش زیادی از تجارت خارجی کشورمان طی سالهای گذشته را نیز چینی ها به خود اختصاص داده اند، به طوری که به راحتی می توان ادعا کرد که رفع تحریمها و یا تداوم آنها، تاثیری بر روابط تجاری و اقتصادی ما با چینی ها نداشته است.

      با رفع تحریمها این انتظار وجود داشت که کشوری برای روابط اقتصادی با ما پیش قدم شود، که امکان ارتباط با آن در دوران تحریمها میسر نبود. بنابراین از این نظر می توان گفت سفر دیشب " شی جین پینگ " به تهران کاملا غیر منتظره و عجیب به نظر می رسد.

      چرا دولتمردان یازدهم در دوران پساتحریم هم راضی به حضور چین در اقتصاد ایران هستند؟

      اما عملکرد اقتصادی و تجاری دولتمردان تدبیر و امید در 900 روز گذشته نشان داده که آنها علی رغم شعارهای زیادی که در خصوص ایجاد تنوع در شرکای تجاری ما داده اند، چندان از سفر رئیس جمهور چین به تهران ناخوشایند نیستند.

      دولتمردان روحانی در دو سال و نیم گذشته - باوجود اظهارات نامهربانانه درباره مناسبات اقتصادی با چین- روابط تجاری خود را با این کشور به شدت گسترش داده اند و شرایطی را فراهم کرده اند که برای اولین بار طی دهه های گذشته تراز تجاری ما با چشم بادامی ها به سود این کشور تمام شود. این یعنی میزان واردات از چین در دو سال و نیم گذشته به شدت افزایش یافته و در برابر آن صادرات غیر نفتی ما با چشم بادامی ها، نه تنها افزایش پیدا نکرده، بلکه کاهش هم داشته است.

      به گزارش نسیم آنلاین، در این بین مقایسه عملکرد تجارت خارجی دولت روحانی با دولت قبل، نتایج تامل برانگیری را به دنبال دارد. طبق آمار گمرک میانگین ارزش واردات از چین در هشت سال فعالیت دولتهای نهم و دهم 5 میلیارد و 58 میلیون دلار بوده است. این در حالی است که در دو سال حضور حسن روحانی در راس قوه مجریه به طور میانگین سالانه 11 میلیارد و 174 میلیون دلار کالا از کشور چین به مرزهای ایران راه پیدا کرده است.

      بررسی وزنی واردات از چین هم نشان می دهد که کفه ترازو در دولت حسن روحانی سنگین تر از دولتهای گذشته است. طبق اعلام گمرک به طور میانگین در هشت سال فعالیت دولتهای نهم و دهم 2 میلیون و 732 هزار تن کالا از سوی چینی ها به ایران وارد شده است. اما در دو سال فعالیت دولت تدبیر و امید 4 میلیون و 947 هزار تن کالا از چین به ایران راه یافته است.

      همچنین بررسی آمار واردات از چین نتایج تامل برانگیزی را نیز به دنبال دارد. طبق آمار گمرک در سال 93 کشور ما با 12.7 میلیارد دلار واردات از چین، رکورد واردات از این کشور طی دهه های اخیر را شکست.

      این وضعیت درشش ماه اول سال جاری هم ادامه داشته و رکورد دیگری از میزان واردات از چین را به جا گذاشته است. طی شش ماه نخست امسال در یک اتفاق نسبتا کم نظیر 5.9 میلیارد دلار کالا از سوی چشم بادامی ها وارد کشور شده است. بنابراین در نیمه اول سال جاری واردات کالا از چین یک پنجم کل واردات کشور را تشکیل می دهد.

      آیا سفر رئیس جمهور چین به تهران برابر است با تداوم واردات کالاهای چینی؟

      بررسی این آمار نشان می دهد که سفر رئیس جمهور چین به ایران و تفاهمنامه هایی که به دنبال این سفر منعقد خواهد شد، تفاهمنامه هایی برای واردات بیشتر کالاهای مصرفی خواهد بود و ذائقه چشم بادامی چندان با سرمایه گذاری در کشورمان سازگار نیست.

      رئیس دولت بزرگترین کشور صادرکننده کالا به ایران در شرایطی دیشب وارد تهران شد، که سابقه مراودات تجاری ما با این کشور نشان می دهد که ما همواره مواد خام خود را به آنها صادر می کردیم و مجبور بودیم همان مواد را با ارزش افزوده بالاتر از چین وارد کنیم. این یعنی چینی ها با برنامه و یک نقشه راه عملیاتی در دوران پسابرجام به بازار ایران چشم دوخته اند.

      اما از سوی دیگر رویه دولتمردان یازدهم نشان می دهد که بعد از برجام هم تغییری در روند تجارت خارجی ما با دنیا ایجاد نخواهد شد و کشور ما همچنان بازار کالاهای مصرفی بعضا بنجل چشم بادامی ها خواهد بود و علی رغم شعارهای روحانی و یارانش، خبری از ورود کشورهای دیگر برای سرمایه گذاری در اقتصاد ایران نخواهد بود.

      حدود دو سال پیش رئیس جمهور در بیان گزارش عملکرد 100 روزه خود اعلام کرد که دولت قبل با واردات گسترده از چین، برای جوانان چینی اشتغال ایجاد کرده است. معاون اول رئیس جمهور هم چند ماه بعد همین ادعا را تکرار کرد. اما حالا آمار تجارت خارجی کشور در دو سال و نیم گذشته و همچنین تمایل دولت به حضور چینی ها در اقتصاد ایران حتی در دوران پسا برجام، خلاف این گفته ها را نشان می دهد.

      دوران پسا برجام می تواند فصلی نو در مناسبات اقتصادی ایران با دیگر کشورها باشد، اما با توجه به این که سیاستگذاران اقتصادی کشور در دوران پسابرجام، همان سیاستگداران دوران تحریم هستند، نمی توان امید چندان زیادی به تغییر در روند مناسبات اقتصادی ایران با دیگر کشورها از جمله چینی ها داشت. باید دید سیاستگذارانی که در دو سال نیم گذشته تمایل زیادی به واردات کالاهای مصرفی و بعضا بنجل چینی ها به کشورمان را داشتند، در دوران پسابرجام می توانند پای سرمایه گذاران خارجی و واردات کالاهای صنعتی و تکنولوژی چینی ها را به ایران وارد کنند و یا همچنان هم آش و همان کاسه در مناسبات تجاری ما با چشم بادامی ها حکمفرما خواهد بود.

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #41163
        پاسخ : اخبار

        ناگفته های مطهری از ماجرای سوال از احمدی نژاد





        تاریخ انتشار : شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۳۲


        نماینده مردم تهران در مجلس نهم گفت: هیات رئیسه ابتدا حاضر به پذیرش سوال از احمدی نژاد نبود و پس از تلاش‌های بسیار بالاخره آقای احمدی‌نژاد به مجلس احضار شد.

        به گزارش پایتخت ، علی مطهری در حاشیه مراسم رونمایی کتاب بازیگران و بازیگردانان مجلس که با حضور تعدادی از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی در موسسه اطلاعات برگزار شد اظهار داشت: مهم‌ترین موضوع این کتاب سیر بررسی صلاحیت‌ها است و اینکه در جمهوری اسلامی از مجلس اول تا مجلس نهم چه تحولاتی روی داده است.

        نماینده مردم تهران با بیان اینکه روشن است که به مرور زمان دموکراسی مورد قبول قانون اساسی ما محدود شده است، یادآور شد: در واقع با این نوع بررسی صلاحیت‌ها بخشی از انتخاب مردم به عهده مراجع قانونی قرار گرفته و به نظرم این آسیبی است که نظام به آن دچار شده و باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود.

        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: ریشه این تفکر، ترس بی‌جایی است از اینکه مردم رشد اجتماعی کافی نداشته و فریب می‌خورند که معتقدم این ترس، ترس بی‌جایی است.

        مطهری اضافه کرد: اگر این بررسی‌ها در خصوص فساد سیاسی، اقتصادی و مسائلی از این دست انجام شود کافی خواهد بود، اما از لحاظ دیگر مسائل مطمئنم مردم هیچگاه چنین اشتباهی را مرتکب نمی‌شوند که افراد مخالف نظام را وارد مجلس کنند.

        او با اشاره به بخشی از صحبت‌های الهه کولایی درباره مجلس ششم، یادآور شد: بخشی از این ترس‌ها ناشی از تبلیغات گسترده و منفی است. مجلس ششم فارغ از بحث تحصن، مجلس کارآمدی بود و واقعیت این است که این مجلس در اجرای احکام فصل سوم قانون اساسی گام‌های بلندی برداشته است.

        نماینده مردم تهران در مجلس نهم همچنین با اشاره به نامه دسته‌جمعی نمایندگان مجلس ششم به رهبری خاطرنشان کرد: مسائلی که درباره نامه نمایندگان مجلس ششم به رهبری مطرح می‌شود تا حدودی متاثر از تبلیغات منفی است و واقعیت این است که این نامه محتوای بدی ندارد و بسیاری از مسائلی که در این نامه توسط نمایندگان مجلس ششم پیش‌بینی شده، امروز تحقق یافته است.

        او با اشاره به اینکه این ترس بیجاست و باعث می‌شود مردم رشد اجتماعی پیدا نکنند، گفت: شهید مطهری در سال ۴۸ با تاکید بر این مهم می‌گوید که تحمیل وکیل، ولو صالح باعث می‌شود مردم هیچگاه رشد اجتماعی برای دستیابی به خواسته‌های خود را پیدا نکنند و اگر صد بار هم مردم اشتباه کنند، باز باید در انتخاب خود آزاد باشند.

        مطهری در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به حضور خود در دو دوره مجالس هشتم و نهم و اینکه هر دو دوره مجلس‌های هشتم و نهم را باید اصولگرا خواند، اظهار کرد: نقطه آغاز فعالیت‌های سیاسی من از‌‌ همان مجلس هشتم بود و تا پیش از آن صرفاً به نوشتن مقاله‌ها و یادداشت‌های سیاسی می‌پرداختم، اما از مجلس هشتم عملاً وارد فعالیت سیاسی در حوزه اصولگرایی شدم.

        او ادامه داد: منظور من در آن زمان از اصولگرایی چیز دیگری بود و آنچه باعث شد به عنوان یک اصولگرا وارد مجلس شوم، تصوری بود که در این خصوص داشتم اما در عمل متوجه شدم اصولگرایی واقعی وجود ندارد.

        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم اضافه کرد: آغاز بحث‌های ما در این خصوص با بحث وزارت مرحوم کردان مطرح شد و آقای کردان برگه‌ای را در اختیار نمایندگان قرار داد و ادعا کرد مدرک دکتری از دانشگاه آکسفورد دارد، اما بعد‌ها مشخص شد اینگونه نبوده است.

        او اضافه کرد: در ابتدا ما می‌گفتیم حالا که آقای کردان وزیر شده‌اند، بهتر است از استعلام مدرک او خودداری کنیم و از این موضوع بگذریم. اما بعد از آنکه مسئله رسانه‌ای شد، فکر کردیم نمی‌شود در برابر این دروغ در نظام جمهوری اسلامی سکوت کنیم و از آنجا که بحث اخلاقی و احتمال ترویج دروغ در جامعه اسلامی پیش آمده بود، روی استیضاح کردان پافشاری کردیم.

        مطهری با اشاره به جلسه سه‌ساعته با احمدی‌نژاد در خصوص استیضاح کردان گفت: آقای احمدی‌نژاد تاکید داشت که این موضوع را‌‌ رها کنیم و می‌گفت باتوجه به وجود این همه مدارک جعلی تحصیلی، نباید به مدرک آقای کردان ایراد بگیرید. اما ما اصرار کردیم و در ‌‌نهایت همانطور که دیدید آقای احمدی‌نژاد اصلاً در جلسه استیضاح کردان حضور پیدا نکرد و در ‌‌نهایت بدون حمایت رئیس جمهور، آقای کردان از وزارت عزل شد.

        نماینده مردم تهران در مجلس‌های هشتم و نهم ادامه داد: بحث دیگری که در مجلس هشتم مطرح شد موضوع سرپیچی رئیس جمهور وقت از اجرای قانون بود. در آن زمان ما می‌گفتیم مجلس نمی‌تواند در چنین مسئله‌ای سکوت کند ولی برخی اصرار داشتند این دولت مورد حمایت رهبری است و باید از اشتباه‌های دولت چشم‌پوشی کنیم اما در ‌‌نهایت و پس از یک سال تلاش مجلس را با وجود اینکه در ابتدا به هیچ عنوان آمادگی طرح سوال از رئیس جمهور را نداشت، قانع کردیم تا این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

        مطهری خاطرنشان کرد: در جریان سوال از آقای احمدی‌نژاد به دلیل مخالفت‌های مجلس، بنده از نمایندگی استعفا کردم چراکه هیات رئیسه در ابتدا حاضر به پذیرش نبود و پس از تلاش‌های بسیار بالاخره آقای احمدی‌نژاد به مجلس احضار شد.

        مطهری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی اصولگرایان برداشت غلط از اصل ولایت فقیه است. ولایت فقیه هیچ تکلیفی را از گردن ما ساقط نمی‌کند. اینکه کسی بگوید من وظایفم را انجام نمی‌دهم، چراکه نظر ولی فقیه را می‌دانم، درست نیست.

        این نماینده اصولگرای مجلس با اشاره به حواشی انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ یادآور شد: در پایان انتخابات ریاست جمهوری به دلیل همین تخلف‌های دولت احمدی‌نژاد تلاش کردیم همه اصولگرایان را به اجماع‌نظر روی آقای ولایتی متقاعد کنیم. اصولگرایان در حالی که در جلسات مختلف با این تصمیم موافقت می‌کردند، اما در ‌‌نهایت در انتخابات ریاست جمهوری دهم نیز از احمدی‌نژاد حمایت کردند.

        مطهری در پایان با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس دهم در اسفندماه پیش رو و با تاکید بر لزوم رعایت قانون در برگزاری انتخاب‌های مختلف خاطرنشان کرد: رهبری در انتخابات‌ مختلف هیچگاه نظرشان را تحمیل نمی‌کنند و آن را نمی‌گویند. در سال ۸۸ نیز نقطه آغاز مشکلات از این بود که عده‌ای در کشور راه افتادند و گفتند نظر آقا به احمدی‌نژاد نزدیک‌تر است و همین مسئله منجر به به وجود آمدن مشکلات در کشور شد.
        مرجع : خبرگزاری ایلنا
        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #41164
          پاسخ : اخبار

          ایرباس فردا برای فروش هواپیما به ایران می‌آید



          دبیر اجلاس هوانوردی ایران 2016 از سفر مسئولان ایرباس به ایران برای فروش هواپیما خبر داد و گفت: به دلیل مشکلات مربوط به ویزا بوئینگ به ایران نمی آید.


          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #41165
            پاسخ : اخبار

            درگیری لفظی ظریف و شاهزاده سعودی





            خبرگزاری رویترز گزارش داد که در جلسه میان وزیر خارجه ایران و یک شاهزاده سعودی در داووس طرفین با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند.
            مقامات ارشد عربستان و ایران در جلسه خصوصی خود در اجلاس داووس درباره فرآیند صلح در سوریه با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند.

            به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، درگیری لفظی میان ترکی الفیصل، شاهزاده سعودی و محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران که در جلسه روز چهارشنبه رخ داد بیانگر تنش جدی میان ایران و عربستان است که در سوریه، عراق و یمن درگیر جنگ نیابتی هستند.

            به گزارش رویترز، هرچند طرفین در خارج از اتاق با یکدیگر دست دادند و این تصویر این صحنه توسط یک عکاس شکار شد اما عکس مذکور پخش نشد و اختلافات طرفین پس از حضور در جلسه با مقامات سازمان ملل و دیگر شخصیت‌های برجسته دوباره علنی شد.

            یکی از افراد حاضر در این جلسه که نخواست نامش فاش شود گفت: این جلسه‌ای بود که هیچ یک از طرفین به صحبت‌های طرف مقابل توجه نمی‌کرد.

            این گزارش درحالی منتشر شده که محمد جواد ظریف هرگونه جلسه محرمانه با ترکی الفیصل، رئیس سابق اطلاعات عربستان و سفیر این کشور در سازمان ملل را رد کرد. وی در کنفرانس خبری همان روز درباره شرکت در جلسه با مقامات سعودی در داووس نیز گفت: جلسه محرمانه‌ای در کار نخواهد بود.

            از سوی دیگر ترکی الفیصل در گفتگو با رویترز حضور در جلسه‌ای با ظریف را تایید کرد اما با اشاره به غیر رسمی بودن جلسه از ارائه جزئیات بیشتر در این باره امتناع کرد.

            طبق این گزارش در جلسه مذکور استفان دی میستورا، نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، کوفی عنان، دبیرکل سابق سازمان ملل، عمر موسی، دبیرکل سابق اتحادیه عرب و وزرای خارجه ایتالیا، اتریش و مقامات ترکیه و برخی کشورهای دیگر نیز شرکت داشتند.


            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35710

              #41166
              پاسخ : اخبار

              نشست مشترک با همتای چینی:
              روحانی: فصل نوین همکاری ایران و چین آغاز شده است

              رئیس جمهور کشورمان در نشست مشترک با رئیس جمهور چین گفت: سفر رئیس جمهور چین به ایران یک رویداد مهم تاریخی است و با این سفر فصل نوینی از همکاری ایران و چین آغاز شده است.


              به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام حسن روحانی در نشست خبری مشترک با رئیس جمهور چین گفت: خوشحالم که رئیس جمهور چین به دعوت این جانب پاسخ مثبت داده و امروز میزبان این مهمانان عزیز هستیم.

              وی با بیان اینکه رابطه با چین برای ما حائز اهمیت است گفت: این اهمیت هم به دلیل تاریخی است که این روابط یک پشتوانه ۲۰۰۰ ساله به همراه دارد و هم نزدیکی افکار دو دولت نسبت به مسائل جهانی و همکاری های وسیعی که میان دو کشور وجود دارد.

              رئیس جمهور افزود: این سفر در یک نقطه تاریخی و مناسبتی آن هم در شرایط پسابرجام و پساتحریم تحقق می افتد و امیدوارم امروز بتوانیم سند همکاری نهایی میان دو کشور را امضا کنیم.

              روحانی با اشاره به ۴ مذاکره گذشته روسای جمهور ایران و چین گفت: این پنجمین مذاکره است که بعد از دو سال و نیم مذاکرات مفصلی که در بیشکک، شانگهای، جاکارتا و نیویورک داشتیم. امروز در جلسه عمومی و خصوصی همه مسائل دو جانبه منطقه ای و بین المللی را مرور کردیم.

              وی افزود: در این مذاکرات پیرامون مسائلی همچون روابط راهبردی میان دو کشور، تنظیم یک سند جامع ۲۵ ساله و ارتقای سطح روابط دو جانبه در ظرف ۱۰ سال آینده تا ۶۰۰ هزار میلیارد دلار بحث کردیم.

              رئیس جمهور ادامه داد: مسائل مالی و بانکی اعتبارات مورد نیاز سرمایه گذاری سرمایه داران دو کشور در یکدیگر، مباحث مربوط به قراردادهای بلند مدت در زمینه انرژی و همچنین در زمینه سرمایه گذاری در راه آهن، معادن، صنعت، گردشگری و شهرک فناوری را در جلسات عمومی و خصوصی مورد بحث قرار دادیم.

              روحانی با بیان اینکه علاوه بر مسائل اقتصادی در زمینه علمی نیز دو طرف مذاکراتی داشتند، گفت: در زمینه مسائل علمی، فناوری های نوین، فرهنگی، گردشگری و در مسائل امنیتی و دفاعی نیز در مذاکرات دو جانبه و عمومی مذاکراتی داشته ایم.

              وی تاکید کرد: موضوع تروریسم مبارزه با افراطی گری، خشونت و مبارزه با اختلافاتی که دامنگیر منطقه شده از دیگر موارد مورد تاکید و بحث در دیدار دو جانبه بود.

              رئیس جمهور تصریح کرد: ایجاد ثبات و امنیت در منطقه خاورمیانه، رایزنی و کمک در زمینه های کشورهایی که امروز گرفتار تروریسم شده اند از جمله افغانستان، عراق، سوریه و یمن و همچنین کمک های فکری و عملیاتی که در زمینه مبارزه با تروریسم باید با یکدیگر داشته باشیم از جمله موارد مورد بحث بود.

              روحانی گفت: بحث یک جانبه گرایی آینده جهان و منطقه، تهدیداتی که در آینده میان مدت باید مدنظر قرار گیرد و اهداف بلند مدتی که در منطقه میان ایران و چین وجود دارد جزو مواردی بود که به بحث بررسی پرداختیم.

              وی در پایان خاطرنشان کرد: من سفر مهم رئیس جمهور خلق چین به ایران با هیات بلندپایه همراهش را یک رویداد مهم تاریخی می دانم و مطمئنم از امروز به بعد فصل نوین روابط ایران و چین آغاز شده است.

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #41167
                پاسخ : اخبار

                طباطبایی: حیله کردند که در مجلس هفتم رئیس روحانی نباشد

                احمدی‌نژاد یک بنگاه را هم نمی‌تواند اداره کند/ او اصلا رجل سیاسی نبود





                نماینده ادوار مجلس گفت: اگر به احمدی نژاد یک بنگاه معاملاتی هم بدهیم، نمی تواند اداره کند، چه برسد به اداره یک مملکت. او اصلا رجل سیاسی نبود.
                صراط: نماینده ادوار مجلس گفت: اگر به احمدی نژاد یک بنگاه معاملاتی هم بدهیم، نمی تواند اداره کند، چه برسد به اداره یک مملکت. او اصلا رجل سیاسی نبود.

                مراسم رونمایی از کتاب بازیگران و بازیگردانان مجلس به تالیف نسرین وزیری و به همت وبسایت تاریخ ایرانی در موسسه اطلاعات برگزار شد.

                در این مراسم حجت الاسلام سیدمهدی طباطبایی به عنوان نماینده مجلس هفتم سخن گفت. او در ابتدا تاکید کرد که به چهار اصل معتقد و پایبند است و به سه اصل از آنها اشاره کرد که شامل حفظ نظام جمهوری اسلامی، حفظ مقام معظم رهبری و حفظ دستاوردهای انقلاب است.

                احمدی‌نژاد یک بنگاه را هم نمی‌تواند اداره کند/ او اصلا رجل سیاسی نبود

                طباطبایی سپس با تاکید بر اینکه همه مجالس دستاوردهایی داشتند و دستاوردهای نظام را نباید نادیده بگیریم، اظهار کرد: زمینه‌ای که مجلس ششم به وجود آورد، خودبه‌خود مجلس هفتم ساخته شد. اول جوی که در مجلس هفتم مطرح می شد، جو حاکم علیه مجلس ششم بود.

                وی ادامه داد: اولین شعار آبادگران ساده زیستی بود. می گفتند با آش رشته جلسه برگزار می کنیم و من اولین آخوند مخالف با این روند بودم.

                طباطبایی با بیان اینکه مجلس ششم خیلی مقاوم بود که جلوی تغییر را گرفت اما تغییر در مجلس هفتم شروع شد، اظهار کرد: در مجلس هفتم به هیچ وجه حاضر نبودند ریاست مجلس را یک روحانی به دست بگیرد. البته من در رابطه با خودم نمی گویم چراکه هیچوقت پستی را که مزاحم منبرم باشد، قبول نمی کنم، اما آقای فاکر در آن مجلس حضور داشتند که خب حیله هایی به کار رفت که روحانی رئیس نباشد، خیلی بد بود. آنها آنچه در اخلاق نمی گنجید، انجام دادند تا بتوانند رئیس را غیرمعمم بگذارند و موفق شدند.

                وی ادامه داد: موضوع ساده زیستی مطرح شد و من مخالفت کردم. به یک خبرنگار گفتم که در ناهار مجلس دو خورشت است، یک کوبیده و دو نوع برنج وجود دارد، همان مجلسی که ساده زیستی می خواست.

                وی تاکید کرد: مجلس هفتم از راس امور بودن خارج شد و تبدیل به یک مجلس تابع شد. نمی خواهم بگویم که اخلاق ماکیاولی داشتند اما شبیه این اخلاق را به کار بردند، به حدی که شورای نگهبان را هم متزلزل کرد و کسی را به عنوان رجل سیاسی مطرح کرد که الفبای سیاست را نمی دانست.

                نماینده ادوار مجلس ادامه داد: آنها هزینه رهبری را بالا بردند، می گفتند همه کارها را باید رهبری بگوید و تصور می کردند که هر مخالفتی با رئیس جمهور مقابله با رهبری است. آنقدر می گفتند که آدم را خسته می کردند.

                وی گفت: در مجلس هفتم سکوت و بی تفاوتی نسبت به عملکرد دولت وجود داشت. دولت خلاف می کرد و کاری نمی کردند. آنها بسیاری از مشکلات با دولت را از طریق رهبری حل می کردند.

                طباطبایی تاکید کرد: تغییرات کلی سیاسی در کشور به وجود آمد و حتی حرف شنوی از پیرها هم نداشتند. ایجاد تقابل بین حکومت و مردم و روحانیت در مجلس هفتم انجام شد. تغییرات سیاسی در ایران از مجلس هفتم به وجود آمد. اول انقلاب امام خواست برود قم و خواست برخی شخصیت ها کشور را اداره کنند اما گفتند نمی شود و خواستند خودشان قدرت را در دست بگیرند.

                وی تصریح کرد: آقای احمدی نژاد رجل سیاسی نبود و کاری که با این مملکت کرد تا 10 سال دیگر هم جبران نمی شود. اگر به او بنگاه معاملاتی هم می دادند به دردش نمی خورد. اما می بینید که جامعه با همه قدرتش اغفال می شود.

                طباطبایی در پایان تاکید کرد: فتنه 88 را محکوم می کنم و دیگر کسی از این موضوع سوء استفاده نکند.
                منبع: خبرآنلاین
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #41168
                  پاسخ : اخبار

                  همزمان با سخنرانی اخیر روحانی



                  رسانه های دلواپسان: آقای رییس جمهور به معیشت مردم بپردازید مجلس مال ماست ! + تصویر





                  همزمان با اظهارنظر اخیر "حسن روحانی" رییس جمهوری ایران که همان گونه که انتظار می رفت و نیروهای مستقل و اصلاح طلب توقع داشتند در حمایت از حقوق مسلم ملت و در دفاع از لزوم تایید صلاحیت نامزدهای مردمی بود رسانه های دلواپسان به شکلی سازمان دهی شده حملات علیه روحانی را آغاز کرده اند. روزنامه کیهان با انتشار مطلبی تحت عنوان "مردم در انتظار عمل به وعده ها؛ دولت در سودای بهارستان" اظهارات اخیر روحانی را "به حاشیه رفتن و ریل عوض کردن" قلمداد کرده است.



                  سرویس سیاسی خرداد: همزمان با اظهارنظر اخیر "حسن روحانی" رییس جمهوری ایران که همان گونه که انتظار می رفت و نیروهای مستقل و اصلاح طلب توقع داشتند در حمایت از حقوق مسلم ملت و در دفاع از لزوم تایید صلاحیت نامزدهای مردمی بود رسانه های دلواپسان به شکلی سازمان دهی شده حملات علیه روحانی را آغاز کرده اند.



                  به گزارش خرداد، روزنامه کیهان سردمدار رسانه های دلواپسان با انتشار مطلبی تحت عنوان "مردم در انتظار عمل به وعده ها؛ دولت در سودای بهارستان" اظهارات اخیر روحانی را "به حاشیه رفتن و ریل عوض کردن" قلمداد کرده و در این باره می نویسد:" معمولا هنگامی به کار می‌رود که یک چهره سیاسی با وعده‌های رنگارنگ موفق به جلب رای موافق مردم بشود ولی هنگام عمل به وعده‌ها، با روش‌های عجیب و غریب، از زیر بار عمل به وعده‌ها شانه خالی کند و در عوض، هر روز در موضوعی که اساسا مردم در خصوص آن هیچ توقع و انتظاری از او ندارند، دخالت کند! برخی معتقدند نتیجه‌ای که از آن سخنان در ذهن هر شنونده‌ای نقش می‌بندد این است که اکنون و پس از سی ماه از شکل‌گیری دولت یازدهم، برخی با فراموشی وعده‌ها و چشم انتظار گذاشتن مردم، در سودای فتح بهارستان و شکل‌دهی مجلسی با عده‌ای «وکیل‌الدوله » است! گرچه این برداشت را نمی‌پسندیم و به جد امید داریم که چنین نباشد و دولت به رفع مشکلات مردم کمر بسته باشد، اما بازخوانی بخش‌هایی از سخنان رئیس جمهور، تردیدهای تلخی را در ذهن ایجاد می‌کند: « این روزها زمان بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات است و البته باید همه کاندیداها به دین و آیین خود متعهد و ملتزم به قانون اساسی و ولایت فقیه باشند اما آیا همه التزام آنان باید به همین مسایل باشد؟ پس محیط زیست، صنعت، توسعه، رفع رکود، بیکاری و رونق اقتصادی چه می‌شود؟... ما به عنوان دولت اعتدال که باید قانوناً بی‌طرف باشیم، اما دلمان می‌خواهد معتدلین به مجلس بروند" !







                  کیهان در ادامه با بی اهمیت خواندن تلاش های تیم دیپلماسی دولت برای توافق هسته ای با اشاره به بی تاثیر بودن توافق می نویسد:" چه خواندید،شمه‌ای کوتاه و تلخ از عملکرد ضعیف و ناموفق در حوزه‌هایی است که اتفاقا رئیس جمهور محترم در مقام طلبکاری از دیگران برآمد. تورق جزئی‌تر کارنامه برخی بخش‌های دولت،حقایق تلخ تری را آشکار می‌کند که اکنون نه به صلاح دولت است و نه برای مردم امید ایجاد می‌کند. اما نباید از نظر دور داشت که مردم در انتظار عمل به وعده ها،گشایش اقتصادی،چشیدن طعم شیرین وعده صد روزه و ... هستند و برای هیچ کس پذیرفتنی نیست که دولت،ناکارآمدی و ضعف‌های خودش را با حمله به دیگران جبران کند. بیش از سی ماه است که ایام تبلیغات انتخاباتی و بیان سخنان پر حرارت گذشته و امروز ،وقت پاسخگویی است نه طلبکاری"!



                  اتاق فکر مشترک رسانه های دلواپسان سبب شد تا روزنامه تندرو "وطن امروز" نیز با مطلبی تحت عنوان "فرار از معیشت به سیاست" ضمن فرافکنی و فراموش کردن این موضوع که دولت وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قانون اساسی را برعهده دارد و باید نسبت به تخلفات صورت گرفته از سوی سایر نهادها هشدار و تذکر دهد مقام رییس جمهوری را تنها به رسیدگی به امور معیشتی مردم تقلیل داد و نوشت:"حمله بی‌سابقه علیه قانون! این تفسیر واقع‌بینانه‌ای از اظهارات روز پنجشنبه حسن روحانی در جمع نمایندگانش در استان‌ها بود. روحانی بی‌سابقه‌ترین اظهارنظرها را درباره سازوکار انتخاباتی در کشور به زبان آورد. او که خود برآمده از همین ساختار انتخاباتی است؛ در اعتراض به نتیجه بررسی صلاحیت‌ها در هیات نظارت بر انتخابات، نهادهای نظارتی را متهم به تلاش برای ایجاد یک مجلس تک حزبی کرد. او البته نه‌تنها شورای نگهبان را متهم به دخالت در انتخابات و سیاسی‌کاری کرد؛ بلکه مبانی احراز صلاحیت را نیز زیر سوال برد. او با مطرح کردن دوگانه‌سازی‌های غیرمنطقی، به‌گونه‌ای سخن گفت که التزام به شرع مقدس اسلام در مقابل کارآمدی قرار می‌گیرد! ... ما اظهارات بی‌سابقه حسن روحانی علیه نهادهای نظارتی را برخی کارشناسان به گونه‌ای دیگر هم ارزیابی کرده‌اند. در کنار موضوع دخالت در امر انتخابات، کارشناسان معتقدند حسن روحانی اکنون و پس از اجرای برجام، در معرض مستقیم مطالبات جامعه در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی است. با هزینه‌های هنگفتی که نظام به خاطر برجام داده، اکنون رئیس‌جمهور دیگر هیچ عذر و بهانه‌ای درباره وضعیت معیشتی جامعه ندارد. بر همین اساس شاید حاشیه‌سازی‌های سیاسی مفری برای موضوع پاسخگویی در حوزه معیشتی باشد".









                  رسانه های دلواپس در حالی از بدتر شدن وضعیت اقتصاد می گویند که نخست آن که در زمان مصیبت های اقتصادی دوران احمدی نژاد نه تنها سکوت کرده بودند بلکه با او همراه بودند و دوم آن که آمار و ارقام و بررسی های تمام نهادهای اقتصادی بین المللی نشان می دهند روحانی در مدت زمانی کوتاه توانسته پیشرفت چشمگیری در مهار تورم و رکود اقتصادی داشته باشد.



                  روزنامه "جوان" وابسته به سپاه نیز در خط مشابهی از اظهارات اخیر روحانی تحت عنوان "اتهام زنی بی سابقه رییس جمهوری به شورای نگهبان" یاد کرد و نوشت:" حملات بي‌سابقه رئيس‌جمهوري به شوراي نگهبان در نوع خود و از اين جايگاه بي‌سابقه است. اتهام «عمل سليقه‌اي» و «حذف يك جناح» به ناظر و مفسر قانون اساسي اتهام كمي نيست. به همين دليل بايد علت سست كردن جايگاه نهادهاي حافظ سلامت سياسي كشور را فراتر از سلايق و ناراحتي‌هاي زودگذر فهميد. رئيس‌جمهور در حالي شوراي نگهبان را به حذف يك جناح متهم مي‌كند كه هيچ سازوكار قانوني براي ثبت‌نام جناحي يا رد جناحي وجود ندارد. اما علت حملات رئيس‌جمهور به شوراي نگهبان چه مي‌تواند باشد؟ قطعاً دلايل آن يك سويه و تك عاملي نيست اما رئيس‌جمهوري از عمق فاجعه‌اي كه مي‌آفريند بي‌خبر نيست. چنين مواضعي صرفاً از يك روشنفكر دور از قدرت و راديكال ميسر است نه يك عضو عالي حاكميت كه از قضا هويت امنيتي آن بر همه هويت‌هاي ديگر مي‌چربد".








                  جوان در ادامه می نویسد:" اين جملات رئيس‌جمهور حكايت از بي‌نتيجه بودن رايزني‌هاي پشت پرده دارد. ابتدا قدري احتياط صورت گرفت اما گويي شوراي نگهبان بر سر مواضع اصولي خود ايستاده است و سكولارها از بازنگري نااميد شده‌اند. روي ديگر سخن فوق اين است كه رئيس‌جمهور مي‌داند با حملات مذكور نظام عقب نخواهد نشست و تن به مطالبات غيرقانوني نخواهد داد. روحاني مي‌داند كه شوراي نگهبان با رجزخواني و حملات رسانه‌اي از فهم خود عدول نخواهد كرد. انتخابات مجلس هفتم و رياست‌جمهوري 1388 همچون آيينه‌اي است كه نشانگر عدم عقب‌نشيني نظام از قوانين است. حالا چرا رئيس‌جمهور دست به اين حملات مي‌زند؟ گويي رئيس‌جمهور با يك تير چند نشان را هدف گرفت".



                  جوان معتقد است که روحانی برای رهایی از دین خود به آنان که این روزنامه "تجدیدنظرطلبان" می خواند سخنرانی اخیر را ایراد کرد.



                  سایت "رجانیوز" نزدیک به جبهه پایداری نیز که یکی از تندترین سایت ها محسوب می شود روحانی را با بنی صدر مقایسه کرد و نوشت:"او به به دوگانه تعهد – تخصص بنی صدر بازگشته و با ترسیم دوگانه قنبر – زیاد بن ابیه این کار را انجام می دهد".



                  رجا نیوز می افزاید:" فارغ از اینکه چرا یک هفته پس از «انتقادات به مخالفت استاندار فارس با تشییع شهدا» در این استان، آقای روحانی «انتصاب زیاد بن ابیه به استانداری فارس توسط امیرالمومنین» را مطرح می‌کند، اگر ایشان به حافظه تاریخی خود مراجعه کند به یادخواهد آورد که دوگانه تعهد-تخصص توسط بنی‌صدر و برای تضعیف نیروهای ارزشی و مکتبی مطرح می‌شد. از قضا آقای روحانی نیز آن روزها در جبهه مخالف بنی‌صدر حضور داشته است".
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

                    #41169
                    پاسخ : اخبار

                    براساس گزارش تفریغ بودجه ۹۳ کل کشور

                    تراز منفی عملیاتی در قوانین بودجه روند افزایشی داشته است

                    افزایش تراز منفی از ۱۵ به ۸۵ درصد


                    براساس گزارش خلاصه تفریغ بودجه نشان می‌دهد، طی سال‌های ۸۹ تا ۹۳ تراز منفی عملیاتی در قوانین بودجه روند افزایشی داشته است.


                    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، خلاصه گزارش تفریغ بودجه 93 کل کشور که امروز در جلسه مجلس شورای اسلامی قرائت شد، نشان می‌دهد، طی سال‌های 1389 تا 1393 تراز منفی عملیاتی در قوانین بودجه روند افزایشی را طی کرده به طوری که مبلغ آن از 22 هزار میلیارد تومان در سال 89 به بیش از 49 هزار میلیارد تومان در سال 93 افزایش یافته است.

                    بار مالی جبران تراز عملیاتی در این مدت از محل منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای عمدتاً از فروش نفت و بخشی از دارایی‌های مالی بوده است.

                    براساس این گزارش، تراز عملیاتی یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد بودجه به شمار می‌رود که عبارت است از تفاوت بین درآمد منابع عمومی دولت و هزینه جاری دولت است.

                    ارقام بودجه در گزارش تفریغ در سال‌های 89 تا 93 نشان می‌دهد شاخص تراز عملیاتی کشور منفی بوده است یعنی دولت نتوانسته از محل درآمدها هزینه جاری خود را تأمین کند و برای جبران این کسری ناچار شده دارایی سرمایه‌ای و مالی خود را واگذار نماید. این در حالی است که طبق قانون باید اتکای هزینه جاری دولت به نفت در طول برنامه پنجم باید سالی 10 درصد کاهش پیدا کند.

                    براساس گزارش تفریغ بودجه، تراز عملیاتی در سال 89 بیش از 17 هزار میلیارد تومان منفی بوده که این کسری در سال 93 به 44 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

                    براساس این گزارش، نسبت منفی تراز عملیاتی بودجه از 15 درصد سال 89 به 25 درصد در سال 90، سپس 28 درصد در سال 91 و بعد 30 درصد در سال 92 و در نهایت 85 درصد در سال 93 رسیده است که این امر نشان از بی‌انضباطی مالی طی 5 سال اخیر دارد.

                    متن کامل گزارش تفریغ بودجه ۹۳ را از اینجا گزارش تفریغ بودجه ۹۳ دریافت کنید.

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #41170
                      پاسخ : اخبار

                      سید حسن خمینی: به ظلم راضی نشویم






                      کد خبر: ۵۶۲۸۸۷
                      تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۳ - 23 January 2016
                      یادگار امام (ره) گفت: سعی کنیم در زندگی نه ظلم کنیم و نه به ظلم راضی شویم.

                      به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار جمعی از مردم میانه در حرم مطهر امام خمینی، با تأکید بر اینکه نمی توان از حقوق بزرگ مردان و زنان غیور آذربایجان نسبت به سرزمین ایران غفلت کرد، به نقش تاریخی مردم این منطقه در مقاطع مختلف تاریخی و از جمله ایستادگی آنان در دوران استبداد صغیر اظهار داشت: درس بزرگ ایستادگی ستارخان در تبریز که منجر به پیروزی مجدد مشروطه شد، این است که هیچ گاه نباید ناامید شد و می توان حتی در محدوده یک خانه هم مقاومت کرد و پیروز شد.

                      وی با اشاره به غائله فرقه دموکرات در آذربایجان و تأثیر وفات مرجع بزرگ شیعه آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی در حفظ آذربایجان یادآور شد: به عقیده اغلب تاریخ نگاران یکی از بزرگترین عوامل حفظ آذربایجان به عنوان قطعه ای از خاک ایران، شکوه پیوند دین و مردم در این منطقه است که نمود آن در تکریم و گرامیداشت مرحوم آیت الله اصفهانی پس از وفاتشان نقش می بندد.

                      یادگار امام یادآور شد: پیوند دین با مردم و آذربایجان با ایران و حق هر کدام از این ها نسبت به یکدیگر در سوگواری این مرجع بزرگ تقلید مشخص است و از همین رو یکی از بهترین نمادهای دین خواهی آزادیخواهانه یا آزادیخواهی دین دارانه مردم آذربایجان هستند.

                      وی در ادامه سخنان خود به بیان روایتی از معصومین(ع) در خصوص ضرورت پرهیز از ظلم کردن پرداخت و یادآور شد: امام باقر(ع) فرموده اند که پدر بزرگوار و اجداد ایشان امام حسین(ع) و امیرالمؤمنین(ع)، در واپسین لحظات زندگی توصیه کرده اند که «فرزندم بپرهیز از ستم بر کسی که جز خدا یاوری بر تو نمی یابد». بنابر این روایت، ظلم به کسی که هیچ پناهگاهی جز خدا ندارد به سرعت به ظالم برمی گردد.

                      سید حسن خمینی تصریح کرد: این امر بدان معنا نیست که به سایر انسانها ظلم کنیم، گرچه ممکن است ستم کردن به آنان دستاوردهای ظاهری داشته باشد؛ اما باید به یاد داشته باشیم که ظلم کردن به کسی که هیچ کمک و یاوری غیر از خدا ندارد به شدیدترین و سریع ترین وجه به سوی ظالم برمی گردد. همانگونه که در روایات متعددی از معصومین(علیهم السلام) ذکر شده است که دعای مظلوم به سرعت از آسمان ها عبور می کند و به خدا می رسد و ظلمِ ظالم قبل از رسیدن به مظلوم به خودش باز می گردد.

                      وی با توصیه به اینکه سعی کنیم در زندگی نه ظلم کنیم و نه به ظلم راضی شویم، یادآور شد: تاریخ آذربایجان از مشروطه تا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تاریخ عدالت خواهی است و از افتخارات این خطه تداوم همین خط است.

                      در این دیدار که پدر شهیدان اسماعیلی نیز حضور داشت، دکتر شورچی از فعالان سیاسی شهرستان میانه در سخنان کوتاهی بر نیاز جامعه به درک معنا و استفاده از اندیشه امام خمینی تأکید کرد.
                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

                        #41171
                        پاسخ : اخبار

                        این 12 نفر با مردم و نظام جمهوری اسلامی چه خواهند کرد؟!








                        اجرای برجام، که هنوز در گام های نخستین آن هستیم، فصل جدیدی را در تاریخ معاصر ایران رقم زده است و اگر مخالفان این توافق تاریخی، در کارشکنی هایشان موفق نشوند، تحولات بسیار ارجمندی در انتظار ایران، منطقه و جهان خواهد بود.

                        درباره ایران، آنچه بسیار مورد تأکید قرار می گیرد، آثار مثبت اقتصادی برجام، از جمله رفع تحریم ها و گشوده شدن درهای اقتصاد ایران به روی جامعه جهانی است.

                        این، هر چند دستاورد بسیار بسیار بزرگی است، اما بزرگ و راهبردی تر از آن، اعاده "مشروعیت جهانی ایران" است که در طول سال های گذشته، با برخی ندانم کاری ها از داخل و عداوت ها از خارج، به شدت آسیب دیده بود.

                        واقعیت این است که شأن کشوری با چنین عظمت، تاریخ و تمدنی، بسیار بالاتر از آن است که نزد افکار عمومی جهان در ردیف کشورهای دست چندم جهان قرار گیرند و مثلاً نام ایران را در کنار سودان و سومالی و لیبی و نظایر آنها قرار گیرد. البته هر کدام از این کشورها و ملت هایشان، محترم هستند ولی قاعده عقلی و تاریخی این است که هر کسی باید در جای خود باشد که بحث در این باره را به مجالی دیگر وامی گذاریم.

                        حرکت ایران به سمت جایگاه واقعی خود در مناسبات جهانی، به حدی مهم و راهبردی است که نگرانی وزیر خارجه سابق اسرائیل را نیز در پی داشته است. این سخن تزیپی لیونی را بخوانید: "ایران در حال بازگرداندن مشروعیت جهانی خود است، این در حالی است که اسرائیل در حال از دست دادن مشروعیت خود است."
                        بدیهی است هر چه جایگاه جهانی یک کشور بالاتر باشد،همه مؤلفه های قدرت آن کشور نیز از اقتصاد و فرهنگ گرفته تا سیاست و نظامیگری، تقویت خواهند شد و این، مهم ترین عامل شادمانی ایرانیان میهن دوست و اصلی ترین دلیل ناراحتی دشمنان یا رقبای ایران از "برجام" است.

                        در این میان، اتفاق بسیار مهمی در شرف وقوع است که می تواندنقش کاتالیزور را ایفا و روند رو به رشد مذکور را تسریع کند یا برعکس، در حکم سنگی باشد که در مسیر حرکت جدید ملت ایران قرار می گیرد و آن "انتخابات هفتم اسفند" است.

                        این دوره از انتخابات، به دلیل همزمانی با شرایط جدید ایران ، بسیار مهم تر از اکثر دوره های قبلی است و عامل مهمی که تعیین می کند انتخابات هفتم اسفند، همراستا با افزایش مشروعیت جهانی و ارتقای قدرت ملی عمل می کند یا برعکس آن، میزان مشارکت مردم ایران است.

                        از همین روست که رهبر انقلاب با تأکید ویژه بر مشارکت حداکثری در انتخابات هفتم اسفند تصریح کردند که این انتخابات متعلق به ملت و ایران و نظام است و بر همین مبنا، خواستار حضور کسانی که حتی رهبری و نظام را هم قبول ندارند در انتخابات شدند.
                        ایشان ادبیات مشابهی را نیز در آستانه انتخابات 24 خرداد 92 بیان داشتند که نتیجه "حضور اثربخش مردم" نیز شکست تندروها و پیروزی جریانی بود که بیش از سایر رقبا، مطالبات عمومی را نمایندگی می کرد.

                        عامل بسیار مهم در میزان مشارکت نیز، بالا بودن تعداد گزینه هایی است که مردم می توانند به عنوان نمایندگان خود در مجلسین شورا و خبرگان، داشته باشند. هر چه شورای نگهبان در تأیید صلاحیت ها ، مدبرانه تر عمل کند، به همان میزان ، تعداد گزینه های پیش روی ملت بیشتر می شود و مشارکت بالاتر می رود.

                        با این اوصاف، ثمره سال ها مقاومت و رنج مردم ایران در پرونده هسته ای و تحریم ها، اینک در دستان شورای نگهبان است.

                        اگر یک مشارکت 70 الی 80 درصدی در انتخابات صورت گیرد و نمایندگان مردم با آرای بالایی به مجلس بروند و مثلاً نماینده اول تهران به جای 800 هزار رأی با 2 میلیون رأی به مجلس برود، آنچه حاصل خواهد شد، فراتر از برنده شدن این شخص و آن جناح، افزایش مشروعیت جهانی جمهوری اسلامی و قدرت ملی است.

                        حال باید دید آیا شورای نگهبان، با نادیده گرفتن منافع جناح های خاص، زمینه مشارکت بالای مردم و تقویت جمهوری اسلامی را فراهم خواهد ساخت یا به اشتباه استراتژیک هیأت های نظارت در رد صلاحیت های گسترده دامن می زند و نظام را با یک مشارکت حداقلی، تنها می گذارد؟!

                        منبع: عصر ایران
                        زندگی بدون تحریم سلام....

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35710

                          #41172
                          پاسخ : اخبار

                          رئیس جمهور پس از ۳۱ ماه وجود رکود کشنده در اقتصاد را پذیرفت

                          روحانی فروردین۹۴: کشور در سال ۹۳ از رکود خارج شد ؛

                          روحانی بهمن ۹۴: امروز مشکل اصلی و ساختار ما بیکاری و رکود است


                          گروه اقتصادی - رجانیوز: حسن روحانی پس از ماه ها نقد کارشناسان، وجود رکود سنگین در اقتصاد کشور و عدم برنامه مشخص ازسوی دولت برای خروج از آن را پذیرفت.

                          به گزارش رجانیوز؛ رئیس جمهور بالاخره به حاکم شدن رکود بر اقتصاد کشور در همایش "اجرای برجام؛ فصل نو در اقتصاد ایران" در ۲۹ دیماه ۹۴ اذعان کرد و گفت:

                          « در شرایط امروز، اقتصاد مهمترین اهداف ملی ایران است و اقتصاد مقاومتی که رهبری بران تاکید و مجلس روی آن حساب و دولت هم برای ان ستاد فرماندهی تشکیل می دهد، اهمیت آن رامی رساند زیرا مشکل اصلی و ساختار ما، بیکاری و رکود است.
                          امروز مشکل اصلی ما بیکاری و رکود است و مشکل اصلی ما نبود رونق است و خیلی از مشکلات ساختاری و اقتصادی است.»

                          این در حالیست که با وجود تاکید بسیار زیاد کارشناسان اقتصادی از رکود و آثار مخرب سیاست های غلط اقتصادی دولت در تعطیلی صنایع و کسب و کار، و از بین رفتن رونق در بازار حسن روحانی از ابتدای سال تا قبل از این سخنرانی، ۱۴ بار خبر عبور کشور از رکود داده بود و مشورت های دلسوزانه کارشناسان را نشان از کم سوادی آن ها دانسته و تمامی آن ها را رد کرد.

                          مروری می کنیم بر اظهارات که دکتر روحانی در خصوص عبور از رکود اقتصادی در سال ۱۳۹۴ داشته است:

                          ۱- نشست روساي هيات امناي مناطق آزاد در قشم (۹ فروردين ۱۳۹۴ )

                          امروز اقتصاد کشور از دوره رکود خارج شده است.

                          ۲- ديدار نوروزي با مسئولان و مديران قوه قضائيه (دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ )

                          هدف دولت در سال گذشته خروج از رکود و مهار تورم فزاينده بود که به فضل الهي دولت در هر دو زمينه توفيقاتي داشته است و بعد از اينکه کشورمان در هشت فصل داراي رکود و رشد منفي بود در سال ۹۳ از رشد مثبت برخوردار شد و نرخ تورم از ۳۵ درصد ابتداي سال گذشته نيز به حدود ۱۵ درصد رسيد.

                          ۳- اجتماع بزرگ مردم استان گيلان در رشت (۲۶ فروردين ۱۳۹۴ )

                          بحمدالله گام هاي سريع تري را در اين مسير برداشته ايم، ما به شما قول داديم که از رکود کشور را خارج مي‌کنيم. کشور در سال ۹۳ از رکود خارج شده امسال به شما وعده مي‌دهيم سال سال رونق اقتصادي خواهد بود.

                          ۴- جلسه توسعه و سرمايه گذاران استان گيلان (۲۶ فروردين ۱۳۹۴ )

                          ما از رکود عبور کرديم و بايد به رونق برسيم

                          ۵- دکتر روحاني پيش از عزيمت به اندونزي (۱ ارديبهشت ۱۳۹۴)

                          سال همدلي و همزباني است که با توجه به عبور از رکود، در اين سال به دنبال رونق اقتصادي و رشد اقتصادي قابل قبول هستيم

                          ۶- اجتماع بزرگ مردم استان فارس (۹ اردیبهشت ۱۳۹۴)

                          دولت تدبير و اميد هم تورم را توانست مهار بکند و هم توانست رشد توليد را آغاز بکند و از رکود خارج شود

                          ۷- جلسه توسعه و سرمايه گذاران استان فارس (۹ ارديبهشت ۱۳۹۴)

                          امروز ما از دوره رکود که معضل بزرگي در کشور بود، عبور کرده‌ايم و در بخش‌هاي مختلف رشد را تجربه کرده‌ايم

                          ۸- رييس جمهوري در جلسه شوراي اداري استان فارس (۱۰ اردیبهشت ۹۴)

                          مهار تورم و خروج از رکود در شرايط تحريم انجام شد

                          ۹- اجتماع مردم غرب استان تهران (۵ خرداد ۹۴)

                          رييس جمهوري با اشاره به اينکه همين حضور و اميد شما مردم در ۲۱ ماه گذشته باعث شده در مسايل فرهنگي، رفاهي و شکستن رکود اقتصادي قدم‌هاي موفقي برداريم.

                          ۱۰- جلسه هيات دولت (۲۷ خرداد ۱۳۹۴ )

                          دولت افتخارش اين است که در شرايط تحريم با رکود و تورم مبارزه کرد و موفق شد.

                          ۱۱- مراسم افطار مسوولان نظام با مقام معظم رهبري (چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ )

                          همان شرايط تحريم بود که ما توانستيم با کمک و حضور مردم، تورم را مهار کنيم و از رکود هم خارج شويم،

                          ۱۲- متن نامه به معاون اول دکتر جهانگیری (۱۳ تیر ۹۴)

                          در دو سال گذشته بيشتر فعاليت‌هاي اين دولت به‌ويژه تلاش‌هاي خستگي‌ناپذير براي رفع تحريم‌ها و بهسازي روابط خارجي، بر اين هدف متمرکز بوده و به موازات تلاش‌هاي انجام شده در حوزه سياست خارجي، گام‌هاي مؤثري نيز براي ثبات‌بخشي به حوزه اقتصاد کلان کشور برداشته شده است که خروج غيرتورمي از رکود در سال ۱۳۹۳، از دستاوردهاي آن به شمار مي‌رود.

                          ۱۳- ديدار رمضاني هيات وزيران با رهبر معظم انقلاب اسلامي (۲۴ تیر ۹۴)

                          رييس ‌جمهوري در عرصه‌ي اقتصادي، عبور از رکود، تبديل رشد منفي اقتصادي به رشد مثبت، کنترل تورم، کاهش واردات گندم و افزايش صادرات غير نفتي را از دستاوردهاي دولت دانست.

                          ۱۴- گفت وگوي تلويزيوني (۱۲ مرداد ۱۳۹۴)

                          از روز اول به مردم گفتيم که تا پايان ۹۲ ما تورم را به ۳۵ درصد مي‌رسانيم، آغاز سال مي‌گفتيم تا پايان سال تورم را به ۲۵ درصد که عملاً به ۱۵ درصد رسانديم ما به مردم گفتيم در سال ۹۳ از رکود خارج مي‌شويم و رشد اقتصادي خواهيم داشت ما در اوايل ۹۳ رشد سه درصد خواهيم داشت و رسيديم.

                          این اظهار نظرها نشان می دهد که رئیس جمهور تاکنون به هر دلیلی علاقه ای به پرداخت و بیان واقعیت اقتصاد ایران نداشته است و به نظر می رسد ارائه آدرس غلط به اقتصاد ایران و گره زدن مشکلات اقتصاد به برقراری توافق، امروز دیگر تاثیر چندانی نداشته و همین امر رئیس جمهور را به نگاهی واقع بینانه تر به مسائل اقتصاد ایران وادار کرده است.

                          شاید ۳۱ ماه از در اختیار گرفتن صندلی ریاست جمهوری، پذیرش و اعلام رکود کشنده در اقتصاد ایران، خیلی دیر باشد،اما باز هم این امید را شکل خواهد داد که بتوان با برنامه های عینی و نه محاسباتی غیر واقع بینانه و مبتنی بر ورد سرمایه هایی که قرار نیست وارد شود، بتوان به اقتصاد سر و سامانی داد و شرایط را به سمت گشایش پیش برد که تاخیر بیش از این آفتی بزرگ برای دولت و نظام خواهد بود.

                          http://www.rajanews.com/news/232609

                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #41173
                            پاسخ : اخبار

                            مرکل به تهران می آید

                            عسگراولادی در برنامه تیتر امشب از سفر قریب‌الوقوع صدراعظم آلمان بهمراه تیم صدنفره اقتصادی جهت سرمایه گذاری در خودرو و داروسازی به ایران خبر داد
                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #41174
                              پاسخ : اخبار

                              مقام صندوق بین المللی پول: ایران می تواند به یک اقتصاد نوظهور تبدیل شود







                              «مارتین کریسولا» رئیس میز ایران در صندوق بین المللی پول گفت: ایران با تداوم ثبات ایجادشده در اقتصاد خود، بهبود چارچوب سیاست های اقتصادی و تقویت ترازنامه کارخانه ها و بانک ها، می تواند گامی سرنوشت ساز به سوی تبدیل شدن به یک اقتصاد نوظهور با رشد سریع اقتصادی بردارد.
                              به گزارش تارنمای رسمی این صندوق، «مارتین کریسولا» درباره چشم انداز رشد اقتصاد ایران گفت: اصلاحات جامع برای حفظ ثبات در اقتصاد کلان کشور و ایجاد یک رشد اقتصادی همه جانبه، راه را برای بهره برداری کامل از فضای پساتحریم هموار خواهد کرد.
                              وی خاطر نشان کرد: تلاش های مستمر در کاهش یارانه های سوختی و نیز کسب درآمد های مالیاتی داخلی می تواند به مهار و کاهش کسری بودجه در سال های پیش رو منجر شود.
                              «کریسولا» همچنین گفت: بانک مرکزی ایران باید سرعت اشتغال زایی و رشد اقتصادی را افزایش دهد.
                              تارنمای صندوق بین المللی پول نوشت: پیش بینی می شود رشد اقتصاد ایران در سال 2017-2016 به 'چهار' تا 'پنج و نیم' درصد افزایش یابد.
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #41175
                                پاسخ : اخبار


                                مذاکره سازمان هواپیمایی برای راه اندازی خط هوایی ایران و آمریکا







                                وزیر راه و شهرسازی از مذاکره سازمان هواپیمایی کشوری برای راه اندازی خط هوایی ایران-آمریکا خبر داد و گفت: سازمان هواپیمایی برای راه اندازی خط هوایی ایران -آمریکا مذاکره خواهد کرد.
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                وزیر راه و شهرسازی از مذاکره سازمان هواپیمایی کشوری برای راه اندازی خط هوایی ایران-آمریکا خبر داد و گفت: سازمان هواپیمایی برای راه اندازی خط هوایی ایران -آمریکا مذاکره خواهد کرد.

                                به گزارش «انتخاب»، "عباس آخوندی" در حاشیه اجلاس کاپا 2016 در پاسخ به سوالی اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشوری برای راه اندازی خط مستقیم هوایی ایران- آمریکا مذاکرات را در دستور قرار داده است.

                                وی با اشاره به اینکه هم اکنون 256 هواپیما در ناوگان هوایی داریم تصریح کرد: از این تعداد 156 هواپیما عملیاتی که عمر طولانی دارند این مسئله باعث شده هزینه‌های تعمیر و نگهداری این هواپیماها افزایش یابد.

                                وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه برای نوسازی ناوگان به 100 فروند هواپیما بردکوتاه نیاز داریم تأکید کرد: برای مسیرهای برد میانی و بلند نیز 400 فروند هواپیما نیاز داریم که در این رابطه مذاکراتی را با بوئینگ داشته ایم.

                                وی در پاسخ به زمزمه‌های خرید هواپیمای سوخو گفت: این اخبار فقط شایعه است و هرگونه خرید هواپیمایی توسط سازمان هواپیمایی انجام می‌شود.
                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X