...خوبه.....دوستان بیشتری لطفا اعلام امادگی کنند...روز 4 شنبه من شماهر رو برای دوستانی که اعلام امادگی کرده اند پی ام میکنم.....
پالايش نفت لاوان ( شاوان )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postهمين الان مدير عامل لاوان کانال يک صحبت مي کرد
خبرهاي خوبي در راه است
باسلام
بله یک داشت شرکت لاوان رو نشون می داد
چقدر طرح و توسعه چقدر افزایش تولید
افزایش تولید بنزین نزدیک به دو برابر افزایش تولید نفت گاز - افزایش تولید نفت کوره و....
من یاد عرضه اولیه افتادم که همین مدیر عامل ... می گفت بیش از 250 تومان نمی ارزه
حالا می بینیم شاید بهترین پالایشگاه خواهد بود مبارک سهامدارانش باشه ما که اون موقع از دستش دادیم
به نظر من در صورت بازگشائی می تونه به راحتی 3000 تومان رو ببنیه
پالایشگاهی ها روزهای طلائی در پیش دارند
نظر
-
به نقل از سایت همسایه قسمت vip
جهت بي تأثير كردن تحريم و ......................
تماسي با ناشران بورس داشتيم كه اعلام شد به احتمال فروان امروز اطلاعات شبندر و شاوان بر روي كدال قرار خواهد گرفت
خودمونيم اگر اين موضوع درست باشه چه ركبي سازمان ميزنه به اين استكبار جهاني
اونوقته كه استكبار جهاني با شنيدن اخبار رشد و شكوفايي بورس ايران و شكستن پي در پي شاخص كل و .... حساب كار دستش مياد كه بابا جان اينجا ايرانه
اينجا شاه بندر رو زندوني ميكنن و روز تحريم شما آزادش ميكنن تا روي شما رو كم كنن
آره بابا
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postباسلام
بله یک داشت شرکت لاوان رو نشون می داد
چقدر طرح و توسعه چقدر افزایش تولید
افزایش تولید بنزین نزدیک به دو برابر افزایش تولید نفت گاز - افزایش تولید نفت کوره و....
من یاد عرضه اولیه افتادم که همین مدیر عامل ... می گفت بیش از 250 تومان نمی ارزه
حالا می بینیم شاید بهترین پالایشگاه خواهد بود مبارک سهامدارانش باشه ما که اون موقع از دستش دادیم
به نظر من در صورت بازگشائی می تونه به راحتی 3000 تومان رو ببنیه
پالایشگاهی ها روزهای طلائی در پیش دارند
جناب شفاف سازي گويا قيمتهاي بازگشايي به مراتب بالاتر از قيمتهاي 3000 هست و براي همينه كه مالمردم گير حسابي
به لاوان گير داده ...طبق خبر هاي جسته گريخته لاوان برا سال 92 تعديل 1500 درصدي داده ....
به نظر شخصي خودم لاوان 5000 تا پايان سال دور از ذهن نخواهد بود .....
نظر
-
اگر خواسته باشيم اي پي اس لاوان را براي سال 92 با شراز مقايسه کنيم. و با توجه به اينکه لاوان روزانه 10 هزار بشکه بيشتراز شراز پالايش ميکندو همچنين حدف 26% و مزيتهاي صاداراتي فراوان. و بهره برداري از طرحهاي توسعه ان و توليدات جديد ........لاوان بايد حداقل.برا ي اولين پيشبيني92 حدود 420 اي پي اس اعلام کنه و تا.700 هم جا براي تعديل هاي اينده دارد .......اعلام سود حداقلي 420 تومني لاوان مساوي است با تعديل 1000درصدي
حال پيشبيني قيمت بازگشايي با احتساب سود احتمالي 92 با دوستان
نظر
-
با سلام دوستان پالايشگاهی یه موج راه بندازين متن زير را در لینک زیر درج کنين تا یه پیگیری از وزيرصورت بگیره
جمعی از سهامداران سهام پالايشگاهی در بورس هستيم
سوال از وزير اقتصاد: برای شفاف سازی گره کور تعیین تکلیف وجوه مالیات بر ارزش افزوده پرداختی شرکتهای پالایشگاهی پرداختی به خزانه و شرکت پالايش و پخش فرآورده های نفتی و نحوه تهاتر آنها و برگشت در حساب های شرکتهای پالايشی چه اقدامی انجام داده ايد؟ و آيا تاخيردر تعيين تکليف مذکور باعث رانت خواهی برخی نمیگردد؟
نظر
-
سلام اتا جان
فکر میکنی سازمان فردا سهم رو باز میکنه ؟ یا تا گزارش 92 صبر میکنه؟[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط mahdipourmehr پست شده است View Postسلام اتا جان
فکر میکنی سازمان فردا سهم رو باز میکنه ؟ یا تا گزارش 92 صبر میکنه؟
نکته ظریف این گزارش اینه که لاوان در اصل سال 91 150 تومان سود ساخته ولی سهم صندوق توسعه کسر شده که برای 92 از صندوق خبری نیــــــست
نظر
نظر