فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fallah
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 692

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    اوسکوله هر کی بخره ..پولوت رو بریزی تو چاه بهتره تا 17 میلیون بدی سوار حلب بشی .......من 13 میلیون ندادم بهش 17 میلیون بدم ........عمرا .......
    اره موافقم!!!!
    انشالله رو ۲۵میلیون میایم میخریم!!!!

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
      اره موافقم!!!!
      انشالله رو ۲۵میلیون میایم میخریم!!!!
      ملت نباید بخرن دیگه ............تا اینا کلا ورشکست کنن بره ..و راه خودروی های خارجی به کشور باز بشه با تعرفه پایین ......گور پدر ایران خودرو و سایپا ..........کم مردمو کشتن؟؟ باز ایران خودرو بهتر از سایپاست.اون هم به لطف پژو .....اون هم ما از بچگی اینقدر دیدیم که حالمون دیگه به هم میخوره از ریخت پژو....... ...سایپا که هیچی........

تازه الان روزهای خوش ماست ........:((
      ///

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

اوسکوله هر کی بخره ..پولوت رو بریزی تو چاه بهتره تا 17 میلیون بدی سوار حلب بشی ...سوار خر بشی باکلاس تره ....من 13 میلیون ندادم بهش 17 میلیون بدم ........عمرا .......
        واقعا موندم اون آدمایی که میان چند تیکه حلبی که 2 میلیون هم نمی ارزه را با چه فکری 17 میلیون می خرن؟!؟!!! یعنی سواری با چنین کلاه بزرگی آرزوی جوانان ایران هست ؟!
        چرا حاضرن دو دستی پولشونو بریزن دور! اصلا واقعا چطوری و بر چه مبنای فکری ماشینو سرمایه در نظر میگیرن ؟! ماشینی که در ترددها هر لحظه امکان فرسایش و تصادف و از دست دادن و کاهش ارزش را در پی دارد ؟! به خدا با تاکسی و مترو و اتوبوس و حتی با پای پیاده آدم بره شرف داره به اینکه اون پولو بریزی تو جیب دولت و حکومتی که داره یه سری قطعاتی که با چسب دوقلو به هم چسبوندن رو به اسم اتومبیل با چنین قیمتهای گزافی به آدم میندازن!
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          واقعا موندم اون آدمایی که میان چند تیکه حلبی که 2 میلیون هم نمی ارزه را با چه فکری 17 میلیون می خرن؟!؟!!! یعنی سواری با چنین کلاه بزرگی آرزوی جوانان ایران هست ؟!
          چرا حاضرن دو دستی پولشونو بریزن دور! اصلا واقعا چطوری و بر چه مبنای فکری ماشینو سرمایه در نظر میگیرن ؟! ماشینی که در ترددها هر لحظه امکان فرسایش و تصادف و از دست دادن و کاهش ارزش را در پی دارد ؟! به خدا با تاکسی و مترو و اتوبوس و حتی با پای پیاده آدم بره شرف داره به اینکه اون پولو بریزی تو جیب دولت و حکومتی که داره یه سری قطعاتی که با چسب دوقلو به هم چسبوندن رو به اسم اتومبیل با چنین قیمتهای گزافی به آدم میندازن!
          البته متاسفانه طرف دو ماه پیش پراید رو خریده 13 میلیون الان قیمتش 17.5 میلیونه !!!

یعنی 35 درصد تو دو ماه

خداییش بده کیوان جان!!

کجای دنیا رو دیدی طرف یه ماشین می خره A تومان ، 6 سالم سوارش میشه و پدر ماشینم در میاره بعد 1.5 برابر قیمت خریدش میفروشه!!!

یکی از بهترین بازدهی ها رو هم علاوه بر دلار و سکه ، خودرو داشته به خصوص خودروهای خارجی

اونوقت طرف رفته بنده خدا خودروشو فروخته آورده تو بورس که سود کنه بعدش میبینه تو بورس ضرر کرده و یا همون سرمایشه و یا سهمشو بستن و 8 ماه بعد باز میکنن ... ولی اگه خودروشو نفروخته بود الان کلی روش رفته بود

همین کارها رو میکنن که آدمو از بورس زده میکنن
          آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/01/28, 23:08.
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

راستی جواد جان یه مطلبی در مورد مجردی بهت بگم:
            یک روزی بشه که دخترا پول نداشته باشن خودشون رو ارایش کنن .......(-: بعد دیگه فکر ازدواج از سرت میزنه بیرون ......:D یوهاها .حالا شماره بدی شماره نگیرن ناز کنن ....نوبت ما هم میرسه (-:

هیچ نگران نباش جواد جان ....... خودم یک زن چینی برات میارم...فقط باید با چشماش بسازی ......هیچ خرجی هم نداره..........مهریه و سرویس طلا هم نمیخواد..... :D
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/28, 23:11.
            ///

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              البته متاسفانه طرف دو ماه پیش پراید رو خریده 13 میلیون الان قیمتش 17.5 میلیونه !!!

یعنی 35 درصد تو دو ماه

خداییش بده کیوان جان!!

کجای دنیا رو دیدی طرف یه ماشین می خره A تومان ، 6 سالم سوارش میشه و پدر ماشینم در میاره بعد 1.5 برابر قیمت خریدش میفروشه!!!

یکی از بهترین بازدهی ها رو هم علاوه بر دلار و سکه ، خودرو داشته به خصوص خودروهای خارجی
              دقیقا همینه میثم جان. اولا خداییش برو از اینایی که میخرن بپرس. 95% اونها مصرف کننده نیستند فقط دارند دلالی خرید و فروش ماشین میکنند. من موندم اون مصرف کننده لول اخر.

باور کن من از چندماه قبل تا الان بارها به این فکر کردم که کل پولمو از بورس بکشم بیرون برم یک ماشین مدل بالا بخرم با این اطمینان که میدونم به سرعت بر قیمتش افزوده میشه به همون اندازه که من به استهلاکش اضافه میکنم!! چون اینجا ایرانه و برعکس کل دنیا!! عشق و حالم رو هم با ماشینم میکنم و خلاصه از پولم لذتشو میبرم! اصلا هم نگرانی ها و استرسهای بورس خاک بر سرمونو ندارم که هر سهمی میخری باید با ترس و لرز این باشه که امشب مالمیر میخوابه صبح پا میشه عشقش میکشه فلان سهمو منفی کنه اون یکی رو ببنده و .....
              من الان باید ماشین خارجی که اول سال قیمتش A بود را با بیشتر از 2.5 برابر قیمتش بخرم!!!! حالا سرمایه من چقدر شده ؟! :((

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

راستی جواد جان یه مطلبی در مورد مجردی بهت بگم:
                یک روزی بشه که دخترا پول نداشته باشن خودشون رو ارایش کنن .......(-: بعد دیگه فکر ازدواج از سرت میزنه بیرون ......:D یوهاها .حالا شماره بدی شماره نگیرن ناز کنن ....نوبت ما هم میرسه (-:
                .. :D
                =)) الان خانومای فروم میان کتکت میزنن! :))

( این مشکل تایید پست توسط مدیر هم معضل شد واسه ماها ! حالا پست قبلیم معلوم نیست کی میاد اینجا ! :( )

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  =)) الان خانومای فروم میان کتکت میزنن! :))

( این مشکل تایید پست توسط مدیر هم معضل شد واسه ماها ! حالا پست قبلیم معلوم نیست کی میاد اینجا ! :( )
                  خوب پس بحث رو عوض کنیم .....

نقل قول از کاظم نادر علی :

شركتهاي بزرگ بازار يا كانال صعودي دارند از پايين ميشكنند يا ترند صعودي 3-4ماهه را اماده ميشن بشكنند .
                  نظر من اينه شاخص تا34700طي2ماه اتي اصلاح خواهد شد
                  در اين اصلاح ذوب اهن حداقل تا284و تحت شرايطي حتي تا245تومن اصلاح ميشه
                  فولاد مباركه هدف377را در اين اصلاح ميتونه ببينه يا فملي تا600-585اصلاح بشه
                  شپديس بطرف4700-شيراز تا770-كرمانشاه حداقل فعلا855تومن و...
                  ...

============

کیوان جان نظرت در مورد نظر نادرعلی چیه؟
                  ///

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

اوسکوله هر کی بخره ..پولوت رو بریزی تو چاه بهتره تا 17 میلیون بدی سوار حلب بشی ...سوار خر بشی باکلاس تره ....من 13 میلیون ندادم بهش 17 میلیون بدم ........عمرا .......
                    آقا سریع برین پیکان دست چندم بگیرین میگن نون خوبی توشه
                    دوستم 1 ماه قبل یه پیکان در حد لگن گرفت 2.5 میلیون امروز فروخت 4 میلیون :-?
                    بریم یه 20-30 تایی بگیریم نمایشگاه اتومبیل بزنیم=))

نظر

• mehranmehr
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 26

فکر کنم این مشت محکمی که قرار بوده دهه فجر به دهان دلار زده بشه رو آپرکات زدن. دلار داره میره بچسبه به سقف.

خوب البته بعدش سقوط میکنه. :)
                      آخرین ویرایش توسط mehranmehr؛ 2013/01/28, 23:39.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط mehranmehr پست شده است View Post
                        فکر این مشت محکمی که قرار بوده دهه فجر به دهان دلار زده بشه رو آپرکات زدن. دلار داره میره بچسبه به سقف.

خوب البته بعدش سقوط میکنه. :)
                        با سلام

بابا کدوم سقوط!!

اینا دلار رو از 3200 می برن 3700 بعد سقوط میکنه میاد مثلا" رو 3400

بعدش میگن دلارو ارزون کردیم

سری قبلی 2800 بود شد 3200

این دفعه 3200 بود ، بعد سقوطش میشه 3400

خلاصه دلار 4 و 5 هزار تومانی تا چند وقت دیگر اصلا" هم دور از ذهن نیست

اینا دلار رو میکشن بالا که اگه مثلا" ارز مرجع رو بخوان بکنن 2500 تومن همه به به و چه چه کنن

خداییش من مطمئن بودم سکه تا عید میشه 1.500 ولی ظاهرا" با این وضعیت میخواد 1.700 هم تاچ کنه
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                          آقا سریع برین پیکان دست چندم بگیرین میگن نون خوبی توشه
                          دوستم 1 ماه قبل یه پیکان در حد لگن گرفت 2.5 میلیون امروز فروخت 4 میلیون :-?
                          بریم یه 20-30 تایی بگیریم نمایشگاه اتومبیل بزنیم=))
                          جدا الان باید از این کارا کنیم ....درامدش سریع تر و بهتر از بورسه ........یک تاپیک جدا باید بزنیم به نام دلالی های پر سود .....تا ببینیم الان نون تو چیه ........

جدا عجب کشوری داریم ...به جایی طوری بارمون میاوردن تو مدارس و دانشگاه ها که به فکر علم و تحصیل و کار و تلاش باشیم و الان هممون سر یه کار درست بودیم .....باید به چه چیز هایی فکر کنیم (-:

کسی هم که اهل درس و علم این چیزا بوده .........فکرش خود به خود میاد سراغ این کارهای پر سود .....اون هم از علم اموزی میوفته .......وقتی یه چوپان رو میبینه که یه عالمه دارایی داره ...دیگه نمیره دنبال علم و دانش ...=))
                          ///

نظر

• mehranmehr
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 26

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            با سلام

بابا کدوم سقوط!!

اینا دلار رو از 3200 می برن 3700 بعد سقوط میکنه میاد مثلا" رو 3400

بعدش میگن دلارو ارزون کردیم

سری قبلی 2800 بود شد 3200

این دفعه 3200 بود ، بعد سقوطش میشه 3400

خلاصه دلار 4 و 5 هزار تومانی تا چند وقت دیگر اصلا" هم دور از ذهن نیست

اینا دلار رو میکشن بالا که اگه مثلا" ارز مرجع رو بخوان بکنن 2500 تومن همه به به و چه چه کنن

خداییش من مطمئن بودم سکه تا عید میشه 1.500 ولی ظاهرا" با این وضعیت میخواد 1.700 هم تاچ کنه
                            یادمه یه زمانی دلار بانکی بود ۳۰۰ تومان، و هیچ کس هم حق نداشت غیر از این قیمت، دلار خرید و فروش کنه.
                            خوب طبیعتا صرافی با این قیمت دلار نمیفروخت، هر کی دلار میخواست باید میرفت چهار استانبول از دلال ۸۰۰ تومان میخرید.
                            فکر کنم اگه دلار ۵۰۰۰ رو رد کنه قطعا خرید و فروشش مثل اون موقع ممنوع میشه.

نظر

• look20

با سلام
                              دوستان من تازه کارم میشه بگید چی میشه چرا آنلاین تریدینگ من بلوکه شده میکنن من در سیستم اخلال ایجاد کردم آخه با دو میلیون سهم چه اخلالی
                              حالا کسی میدونه چیکار باید بکنم

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط look20 پست شده است View Post
                                با سلام
                                دوستان من تازه کارم میشه بگید چی میشه چرا آنلاین تریدینگ من بلوکه شده میکنن من در سیستم اخلال ایجاد کردم آخه با دو میلیون سهم چه اخلالی
                                حالا کسی میدونه چیکار باید بکنم
                                سلام کدوم کارگزاری؟ چه مشکلی پیش اومده؟روی چه سهمی ؟
                                ما یکی از بچه ها بود انلاینش رو بستن .....ایا انلاینتو بستن؟ یا میتونید وارد انلاین بشید ولی نمیتونید معامله کنید؟
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X