فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1471

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
    تا ۲۲ پایین بیاد برای من کافیه خخخخ
    چیزی حدود هشت میلیارد تومن سهام دارم که آخرین دارایی من توی ایرانه میفروشم و دلارش میکنم و خارجش میکنم
    تا به 32 نرسيده خارجش كن

اينجا ايرانه ازاين خبرانيست

هرچي خبره اونوره

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
      تا ۲۲ پایین بیاد برای من کافیه خخخخ
      چیزی حدود هشت میلیارد تومن سهام دارم که آخرین دارایی من توی ایرانه میفروشم و دلارش میکنم و خارجش میکنم
      دودو جان حالا رفتی ترکیه خوبه خوش باشی... اما مواظب این لیر هم باش به توان ایکس از ریال بدتر هست و سابقه کاهش ارزش اون نیز باز بیشتر از ریال هست شما کتابهای مرخوم عزیز نسین هم که بخونی میفهمی که 50سال پیش هم بهمین شکل کاهش ارزش داشته

در ترکیه همیشه کاهش ارزش لیر و تورم داشته ایم بشکل بی وقفه!! فرقش با ایران این هست ریال گاهی تا 5سال نیز کاهش ارزشش متوقف میشده اما لیر چنین سابقه ای ندارد!!
      هر دو کشور نیز فساد سیستماتیک دارند با این تفاوت که ریال ایران پشتوانه خوبی از نفت و گاز دارد که لیر ندارد چند بار هم صفرها را برداشتند باز هم بر میدارند در اینده!!

18ماه گذشته کاهش ارزش ریال متوقف شده که در لیر ادامه داشته اگر توافق شود احتمالا وارد همان دوره 4تا5ساله برای ریال میشویم
      آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/03/01, 23:27.
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

قیمت دلارازروی مظنه طلا25738تومان
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

یه احتمال کم بدهیم به اینکه قرار نیست به این زودی توافق شود و یا توافق بهم بخورد واسه همین دلار نمیاد زیر 25و یه اصلاح کند تا کف مورد نظر ما که بالای 20تومان نیز هست

و یه احتمال با درصد بالا تر هم بدهیم که قرار هست توافق بشود برودی و دلار هم زیاد پایین نمیاد فعلا؟؟؟!!!

دلار نقدی خیلی دوست داره بیاد پایینتر اما تتر اجازه نمیده!! و باز اختلاف این دو به بیش از 500تومان رسیده تتر هم اکنون در 26288تومان در حال معامله است و بارها در این ایام به حمایت 26تومان رسیده و نتوانسته است بشکند قیمت دلار 25660 کلوز امشب
          شکست این حمایت تتر بسیار عالی است برای فرض کردن توافق نزدیک و همچنین افزایش ارزش ریال

اگر خواستیم فرض بگیریم بر توافق نزدیک باید این فرض نیز بگیریم که با احتمال توافق نیز باز خرید دلار و بخصوص تتر برای ریال داران جذاب هست

و نشاندهنده این مسئله میتواند باشد که در صورت قطعی شدن توافق نیز باز دلار به ریال پایین چندان ندارند

احتمالا بخشی نیز از این هجوم تقاضا بطرف تبدیل ریال به تتر ناشی از همین جنگ پوتین با اوکراین هست که در صورت توافق انها میتواند سرعت کاهش دلار نیز کمی بیشتر کند

تتر همیشه معادل یک دلار هست با هر حجمی که خریدار بخرد یا بفروشد همین یک دلار بازار گردانی میشود

ممکن هست برخی بخاطر مسئله پولشویی یا برای خروج نقدینگی از کشور یا تبدیل دارایی به دلار با در نظر گرفتن اینکه همانند خرید دلار فیزیکی ردیابی نمیشود و همچنین از ترس جنگ روی به این ارز دیجیتال اورده باشند

ناگفته پیداست که بدین شکل که برخی انتظار دارند هم نیست که در صورت شکست مذاکرات دلار بلافاصله بیاد مقاومت سقف خودش را در 32تومان بشکند

شکست این مقاومت به این راحتی نیست و نیاز به تحریمهای جدید و فشرده تر و نظارت بیشتر بر تحریمها و نهایتا منفی شدن ترازنامه تجاری کشور دارد که ماهها زمان خواهد برد
          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/03/02, 23:24.

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

با وضعیتی که بیشتر سهم ها الان دارن، یا دلار و خودرو و مسکن و کالاها باید قیمتشون نصف بشه یا این سهم ها قیمتشون دو برابر بشه
            بالاخره بالانس ایجاد خواهد شد...

نظر

• مگنوس کارلسن
              Banned
              • Jan 2022
              • 1647

باتعرفه 30درصدی روسیه ممکنه به زیان رمز ارزها بشه

نظر

• liverno
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1742

باید کم کم برای سال جدید رکود مسکن را بعد از اوج گرفتن بی منطق شاهد باشیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
                  باید کم کم برای سال جدید رکود مسکن را بعد از اوج گرفتن بی منطق شاهد باشیم
                  هر کس این چند وقت گذشته ملکی مازاد داشت و فروخت برنده است
                  ملک تا سالها رفت تو کما
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                    یه احتمال کم بدهیم به اینکه قرار نیست به این زودی توافق شود و یا توافق بهم بخورد واسه همین دلار نمیاد زیر 25و یه اصلاح کند تا کف مورد نظر ما که بالای 20تومان نیز هست

و یه احتمال با درصد بالا تر هم بدهیم که قرار هست توافق بشود برودی و دلار هم زیاد پایین نمیاد فعلا؟؟؟!!!

دلار نقدی خیلی دوست داره بیاد پایینتر اما تتر اجازه نمیده!! و باز اختلاف این دو به بیش از 500تومان رسیده تتر هم اکنون در 26288تومان در حال معامله است و بارها در این ایام به حمایت 26تومان رسیده و نتوانسته است بشکند قیمت دلار 25660 کلوز امشب
                    شکست این حمایت تتر بسیار عالی است برای فرض کردن توافق نزدیک و همچنین افزایش ارزش ریال

اگر خواستیم فرض بگیریم بر توافق نزدیک باید این فرض نیز بگیریم که با احتمال توافق نیز باز خرید دلار و بخصوص تتر برای ریال داران جذاب هست

و نشاندهنده این مسئله میتواند باشد که در صورت قطعی شدن توافق نیز باز دلار به ریال پایین چندان ندارند

احتمالا بخشی نیز از این هجوم تقاضا بطرف تبدیل ریال به تتر ناشی از همین جنگ پوتین با اوکراین هست که در صورت توافق انها میتواند سرعت کاهش دلار نیز کمی بیشتر کند

تتر همیشه معادل یک دلار هست با هر حجمی که خریدار بخرد یا بفروشد همین یک دلار بازار گردانی میشود

ممکن هست برخی بخاطر مسئله پولشویی یا برای خروج نقدینگی از کشور یا تبدیل دارایی به دلار با در نظر گرفتن اینکه همانند خرید دلار فیزیکی ردیابی نمیشود و همچنین از ترس جنگ روی به این ارز دیجیتال اورده باشند

ناگفته پیداست که بدین شکل که برخی انتظار دارند هم نیست که در صورت شکست مذاکرات دلار بلافاصله بیاد مقاومت سقف خودش را در 32تومان بشکند

شکست این مقاومت به این راحتی نیست و نیاز به تحریمهای جدید و فشرده تر و نظارت بیشتر بر تحریمها و نهایتا منفی شدن ترازنامه تجاری کشور دارد که ماهها زمان خواهد برد

چقدر خبر مذاکرات مثبت شده تا این حد نداشتیم خبر مثبت مذاکرات اما تاثیری رو تتر نذاشته و همچنان بالای 26هزار و در 26300 معامله میشود 3دلیل عمده میتواند داشته باشد احتمال کم اینکه خبرهای توافق را بازار باور ندارد احتمال قویتر بخاطر بحران روسیه و اکراین هست و انتظار گسترش جنگ و احتمال بعدی هم اینه که در صورت توافق نیز باز دلار پایین زیادی ندارد

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

تا دیروز برخی ایدی ها از عدم توافق و دلار ۳۵ تا پایان سال میگفتند و الان میگن ما میدونستیم توافق میشه ؟؟؟!!!بابا تحلیلگر ، حرفه ای ....
                      تو شاخص ۱۶۰۰ چند ماه پیش تشویق به خرید و یهو ایدی تغییر کرد و با نام جدید در همه جا هستند و مطلب هم کپی از تالارها و توییتر و حرفهای تحلیلگران کارگزاری ها مثل بهنام صمدی ، بررسی کنید متوجه میشید چقدر کلمات شبیه هست...
                      چه ضررهایی زدند به مقلدان خودشون که عاشقانه پیروی و پست هاشون لایک میکنند و تقریبا ۲۰ تا ۵۰ درصد در ضرر ..
                      بریم سراغ این بازار یعنی طلا و ارز :
                      در بازار ارز نکته ای که به نظر شاید برای دوستان سهامدار مهم باشه این هست که بازارگردان (بانک مرکزی)خرید داره در محدوده در کانال ۲۵هزار تومان ??
                      حباب سکه هم به کمترین مقدار خودش در محدوده 100هزار تومان رسیده که هنیشه عرف 300 هزار رو داشتیم .
                      با دلار 25600 و انس 1960 سکه در محدود 11.970.000 معامله میشه

‏با فرض نفت بالای 100 دلار و صادرات نزدیک به 2 میلیون بشکه در روز در کنار صادرات فرآورده و میعانات گازی و بازگشت ارز حاصل از صادرات، درآمد ارزی کشور به سادگی به بالای 100 میلیارد دلار خواهد رسید آن هم در کنار آزاد شدن منابع ارزی قدیمی که صحبت از ۱۲۰ میلیارد دلار میباشد

حالا دلار چقدر پایین میاد؟

هر دوستی بر اساس پرتفوی ملک و زمین و سهام و طلا کف برای دلار تعیین میکنه ??
                      آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2022/03/04, 20:36.

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

بورس باز قهار دروغگو

ببین شما یه درغگویی اگر نروی فقط یه پست از من بیاری که گفته باشم دلار سقف 32 را میشکند!!! در بدترین وضعیت خبرهای منفی امدم گفتم دلار امسار زیر سقف خودش بسته میشود

تو یه دروغگوی بزرگی اگر نروی فقط یه پست از من بیاری که گفته باشم توافق نمیشه همیشه گفته ام نهایتا توافق میکنند

تو یه دروغگویی چون در شاخص یک و ششصد تنها کسی بودم که در اوج مثبت امدم و گفتم کدهای بزرگ خارج شدند و خروج سرمایه داریم

میثم صمدی کیه؟؟ من نه در کانلش هستم نه در اینستا نه در واتساپ تنها تلگرام دارم خبرهایی که میارم منبع اش مشخصه یا مینویسم نقل و قول بقیه خودم مینویسم اگر انهایی که مینویسم مشابهش پیدا کردی شک نکن که از من کپی کرده من خودم رفرنس هستم!!

کف شاخص هم خودم اعلام کردم چند هفته هست داد میزنم

مقلدها نمیدونم کی بوده زیان کرده قطعا مقلد هر جا باشد زیان میکند جز اینکه اموزش کند خودش تحلیل یاد بگیرد بجای زیان انداختن گردن دیگران علت زیان پیدا کند تا روبرا شود

در ضمن من خودم نیز در دوماه گذشته زیان کردم چه رسد به مقلد اوایل سال هم بگو که کف شاخص را گفتیم 22مجمع نقدی معرفی کردیم همه موفق و پرسود!!

خب مرد حساب مجبوری دروغ بگی که روزی 2کیلو طلا خرده فروشی میکنی انهم در شیفت صبح که من بگم نمیشه خیلی محترمانه پاسخ دادم چرا دیگه عقده ای شدی؟؟

راهش اینه دست از دروغ برداری

موضوع اینکه برای خرده فروشی طلا در دوکیلو که من مطلب نوشتم اگر این مطلب مال بهنام صمدی هست بقیه اش هم هست!!!!!:D

[
                        درود

این صدگرم تا 200 گرم خوبه و نورمال هست برای یه ویترین متوسط

اما این 2کیلو را چه جوری میفروختی در یه روز؟؟!!!

برای فروش 2کیلیو طلا بشکل خرده باید حداقل یه بساط 20کیلویی داشت که 10درصد کارها که باز درصد زیادی هم گفتم بتونی بفروشی !!با مغازه 3دهنه ای و 5تا فروشنده

که بساط کردن این حجم نیز خودش چند ساعت زمان میبرد فقط!!! متوسط بساط اکثر ویترین دارها 6کیلیو هست

اگر متوسط خرید هر مشتری 20گرم هم بگیریم که برای متوسط مقدار زیادی هم گفتم حداقل باید صد مشتری واقعی را راه انداخت!!! بیش از صد تا مشتری بغیر از همراه نیز میاد که خرید نمیکنند
                        برای همین عرض شد که مغازه 3دهنه ای با 5تا فروشنده و 20کیلو بساط لازم هست....
                        درود
                        اکثرا که صندوق اسانسوری ندارند اما داشته باشند باز برای ویترین روبرو و انگشترها و گوشواره ها و گردنبندهای پشت سر و برخی سرویسها باید با دست بساط کرد

سود هم بیش از 150میلیون میشه برای 2کیلو طلای خرده فروشی اگر چنین فروشی در کار باشد!!!!

بخصوص اگر شکن از دست مشتری خریده باشی که مقداری زیر تابلو میخری و قیمت تابلو همیفروشی!! رو اجرتها هم باز یه خورده اضافه میکشی این حلقه های نامزدی هم که سود قهقرایی داره بخاطر کور بودن اجرتش و نگینها که 2کیلو خرده فروشی حد اقل 10تا 20جفت فروش این حلقه ای نیز جزء اش هست حالا گیریم برخی تخفیف هم بگیرند از 7درصد باز نهایتا بالای 10درصد متوسط سودش فروشش هست!!!

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

یورو داره به فنا میره
                          در نتیجه جنگ اوکراین ،اختلاف ارزش دلار و یورو به زیر ۱۰ درصد رسیده و با این فرمان اگر پیش بریم، احتمالا در ماههای آینده دلار و یورو هم فیمت شوند.

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

مات و مبهوت که با ۱۰ تا ایدی سهامدار بیچاره رو بدبخت کردی و ایدی هی عوض میکنی دروغگو تویی و جد و ابادت
                            اگر تو درست و حسابی بودی چرا ایدیتتو عوض کردی ایدی محمد۱۳۷ ، احسان و چندین ایدی دیگه که همش مال خودته
                            تو فکر کن من در مورد طلا دروغ گفتم عددی نیستی توصیح بدهم و گفتم جواب نمیدم نیاز به توصیح نیست بیا بازار تهران بهت بگم کی دروغ میگه بچه ....
                            اصلا میدونی طلا چیه ، برای یک طلا فروش بزرگ و خانوادگی با چندین مغازه وزن تعیین میکنی ؟؟؟؟؟
                            بشین سرجات

تو اگه حرفی داری از سیگنال های بورسی که ۵۰ درصد ضرر زدند حرف بزن ؟؟
                            از تمام تحلیلای کمی کاری و اشتباه حرف بزن

من کلا دروغگو ولی به کسی ضرر نزدم و بهترین کار رو انجام دادم ....اما تو ...

متاسفانه

سوزش تو میدونی از کجا هست که دستتو رو کردم
                            من سعی میکنم اطلاعاتی بدهم از این بازار ، مثلا من بگم که طلافروشم چه چیزی به من اضافه شده سعی کن از تحربیات استفاده کنی
                            تا دیروز که دلار ۳۵ میدونستی ، برجام نمیشه ، الان میگی میشه
                            سهام رو تو سقف معرفی میکنی و کلا تو همه گروه ها هم با چند ایدی هستی

دیگه هم کسی که با چند ایدی مینوسه حق نداره ریپلای کنه ، من پاسخی به چرت و پرت های تو ندارم
                            آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2022/03/04, 21:39.

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

بورس باز قهار دروغگو

ببین شما یه درغگویی اگر نروی فقط یه پست از من بیاری که گفته باشم دلار سقف 32 را میشکند!!! در بدترین وضعیت خبرهای منفی امدم گفتم دلار امسار زیر سقف خودش بسته میشود

تو یه دروغگوی بزرگی اگر نروی فقط یه پست از من بیاری که گفته باشم توافق نمیشه همیشه گفته ام نهایتا توافق میکنند

تو یه دروغگویی چون در شاخص یک و ششصد تنها کسی بودم که در اوج مثبت امدم و گفتم کدهای بزرگ خارج شدند و خروج سرمایه داریم

میثم صمدی کیه؟؟ من نه در کانلش هستم نه در اینستا نه در واتساپ تنها تلگرام دارم خبرهایی که میارم منبع اش مشخصه یا مینویسم نقل و قول بقیه خودم مینویسم اگر انهایی که مینویسم مشابهش پیدا کردی شک نکن که از من کپی کرده من خودم رفرنس هستم!!

کف شاخص هم خودم اعلام کردم چند هفته هست داد میزنم

مقلدها نمیدونم کی بوده زیان کرده قطعا مقلد هر جا باشد زیان میکند جز اینکه اموزش کند خودش تحلیل یاد بگیرد بجای زیان انداختن گردن دیگران علت زیان پیدا کند تا روبرا شود

در ضمن من خودم نیز در دوماه گذشته زیان کردم چه رسد به مقلد اوایل سال هم بگو که کف شاخص را گفتیم 22مجمع نقدی معرفی کردیم همه موفق و پرسود!!

خب مرد حساب مجبوری دروغ بگی که روزی 2کیلو طلا خرده فروشی میکنی انهم در شیفت صبح که من بگم نمیشه خیلی محترمانه پاسخ دادم چرا دیگه عقده ای شدی؟؟

راهش اینه دست از دروغ برداری

موضوع اینکه برای خرده فروشی طلا در دوکیلو که من مطلب نوشتم اگر این مطلب مال بهنام صمدی هست بقیه اش هم هست!!!!!:D

[
                              من نگفتم که حتما دروغگویی یه بار دیگه بخون گفتم اگر اثبات نکنی که من گفتم دلار میاد 35تا اخر سال یا اثبات نکنی که گفته باشم مخالف برجامم یا توفق نمیشه یا در شاخص یک و ششصد هشدار عدم خرید اگر ندادم و خروج سرمایه اعلام نکردم دروغ گویی!!

حالا هم نتونستی اثبات کنی و توهین میکنی که دروغگر جد و ابادت هست!!!

یه پیشنهاد دیگه دارم اگر اثبات نکنی ایدیت رو عوض کن بذار بورس باز دروغگو یا اینم خوب نیست چون اسم بورس داره بذار دروغگوی قهار

از تجربیاتت در طلا استفاده کنم!!!!!!!!!!! من زمانیکه پوشک میشدی چند تا مغازه از اینا داشتم وگرنه از کجا فهمدیم داری دروغ میگی و اون جزییات کار رو نوشتم؟؟؟

نظر

• بورس باز قهار
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 1979

از تجربیاتت در طلا استفاده کنم!!!!!!!!!!! من زمانیکه پوشک میشدی چند تا مغازه از اینا داشتم وگرنه از کجا فهمدیم داری دروغ میگی و اون جزییات کار رو نوشتم؟؟؟
                                اخه بچه جون ، اینطور حساب کردم ۱۲۰ سال سن داری
                                تو اندازه چند تا مغازه تو بازار تهران هستی ؟اصلا میدونی چقدر پولش میشه ؟ اصلا تو کلا ۱۰ هزار تا سهم میخری و ۲۴ ساعته تو تاپیکش سیگنال میدی تا بندازی به کسی
                                اصلا میدونی معازه چیه که طلا فروشی چیه ؟
                                رفتی از تو طلا فروش سر خیابونتون پرسیدی که فکر کردی ما مثل اونها هستیم خخخخ
                                داری خالی میندی نمیدونی چه جوری حرفاتو درست کنی خخ???

خالی بستی بد .... چندین مغازه طلا فروشی چه جوری اداره میکردی

کلا ایدی که عوض میکنی و با چند ایدی مینویسی هر دقیقه
                                ادمین ها رسیدگی کنند ۶ تا ایدی داره ایشون
                                گفتم من دروغگو هستم و دارم میگم تو چرا که ادعای پیغمبری و ادعا داری از سیگنال های بورسی و دلار ۳۵ هزاری و جنگ و سهام با ۵۰ درصد ضررتو بگو استفاده کنیم .

نظر

در حال کار...
                                X