استفاده از فرصت خرید فلوله
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید مجدد سدور،حجم معاملات خودش گویای همه چیز هست...;)
نظاره بر معاملات جالب مارگارین و صنعتی بهشهر!تمام سال من بی تو...
نظر
-
آقا این خبر خیلی مهم بود حیفم آمد اینجا نزارم
حالا گروه سیمانی و کاشی که دلار رو 2 هزار تومان دیدن باید منتظر جهش سود باشن الانه که بازار به این گروهها حمله کنه
سخنگوی کمیسیون تلفیق در گفتوگو با فارس خبر داد
موافقت نمایندگان با تعیین قیمت ارز به نرخ مبادلهای در بودجه 92
سخنگوی کمیسیون تلفیق با بیان اینکه نمایندگان در خصوص نرخ ارز در بودجه موافق نرخ مبادلهای هستند، گفت: در رابطه با اجرای فاز دوم و قیمت حاملهای انرژی بحثی مطرح نشده و مستندات لایحه توسط وزیر اقتصاد در کمیسیون قرائت خواهد شد.
خبرگزاری فارس: موافقت نمایندگان با تعیین قیمت ارز به نرخ مبادلهای در بودجه 92
Tweet
جعفر قادری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه عصر سه شنبه کمیسیون تلفیق، اظهار داشت: پس از گزارش وزیر نفت درباره عملکرد سال گذشته، وزیر صنعت نیز گزارشهایی را ارائه داد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا نمایندگان دولت مستندات لایحه را تقدیم کمیسیون کردند یا خیر، پاسخ داد: وزیر اقتصاد با حضور در جلسه مستنداتی را ارائه کرده است.
وی با بیان اینکه در رابطه با قیمت حاملهای انرژی در جلسه این کمیسیون بحثی نشده است، گفت: پس از قرائت مستندات وزیر اقتصاد مسائل جزئیتر از جمله قیمت حاملهای انرژی در سال 92 خواهیم پرداخت.
وی با اشاره به قیمت پیشنهادی ارز در لایحه بودجه تصریح کرد: قیمت پیشنهادی نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق با قیمت مرکز مبادلات ارزی نزدیک خواهد بود.
قادری نرخ ارز در بودجه را حدود 2 هزار و 500 تومان اعلام کرد و گفت: نرخ ارز در بودجه نزدیک به نرخ مبادلهای خواهد بود و به سوی تک نرخی شدن آن پیش خواهیم رفت.
- - - Updated - - -
در اصل توسط تمام پست شده است View Postآقا این خبر خیلی مهم بود حیفم آمد اینجا نزارم
حالا گروه سیمانی و کاشی که دلار رو 2 هزار تومان دیدن باید منتظر جهش سود باشن الانه که بازار به این گروهها حمله کنه
سخنگوی کمیسیون تلفیق در گفتوگو با فارس خبر داد
موافقت نمایندگان با تعیین قیمت ارز به نرخ مبادلهای در بودجه 92
سخنگوی کمیسیون تلفیق با بیان اینکه نمایندگان در خصوص نرخ ارز در بودجه موافق نرخ مبادلهای هستند، گفت: در رابطه با اجرای فاز دوم و قیمت حاملهای انرژی بحثی مطرح نشده و مستندات لایحه توسط وزیر اقتصاد در کمیسیون قرائت خواهد شد.
خبرگزاری فارس: موافقت نمایندگان با تعیین قیمت ارز به نرخ مبادلهای در بودجه 92
Tweet
جعفر قادری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه عصر سه شنبه کمیسیون تلفیق، اظهار داشت: پس از گزارش وزیر نفت درباره عملکرد سال گذشته، وزیر صنعت نیز گزارشهایی را ارائه داد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا نمایندگان دولت مستندات لایحه را تقدیم کمیسیون کردند یا خیر، پاسخ داد: وزیر اقتصاد با حضور در جلسه مستنداتی را ارائه کرده است.
وی با بیان اینکه در رابطه با قیمت حاملهای انرژی در جلسه این کمیسیون بحثی نشده است، گفت: پس از قرائت مستندات وزیر اقتصاد مسائل جزئیتر از جمله قیمت حاملهای انرژی در سال 92 خواهیم پرداخت.
وی با اشاره به قیمت پیشنهادی ارز در لایحه بودجه تصریح کرد: قیمت پیشنهادی نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق با قیمت مرکز مبادلات ارزی نزدیک خواهد بود.
قادری نرخ ارز در بودجه را حدود 2 هزار و 500 تومان اعلام کرد و گفت: نرخ ارز در بودجه نزدیک به نرخ مبادلهای خواهد بود و به سوی تک نرخی شدن آن پیش خواهیم رفت.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postوبانک امروز بالاخره تونست از پس 290 بربیاد و یک حجم عجیبی هم آخرش زد! حیف پول نداشتم اینو هم بخرم :(
امروز موفق شدم با تهیه نقدینگی وبانک را در 294 خرید کنم.
الان اومدم میبینم 7 میلیون حجم و 10 میل صف >:D<
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
تبدیل همه ی سفارس ها به سدور!
لا مصب قدرت خریدار سدور بدجوری تو چشمه!فکر میکنم بتونه از پس مقاومت 626 بر بیاد،به نظرم این گروهی که الان دارن سهم رو اینجور میخرن به خاطر 6 درصد سهمو نخریدن!;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
اضافه کردن فملی روی 581
منتظرم در حدود 5 درصد منفی تر خرید رو تکمیل کنم
پ.ن؟ حقوقی که در این قیمت ها فملی می فروشه از عقلانیت تهیست بطور قطع!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید قند اصفهان برای سبد دوستان ............
خرید تعدادی داسوه روی کمترین قیمت امروز ...انشالله شنبه میدم بره چون تعدادش کمه حوصله نگهداریشو ندارم///
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاضافه کردن فملی روی 581
منتظرم در حدود 5 درصد منفی تر خرید رو تکمیل کنم
پ.ن؟ حقوقی که در این قیمت ها فملی می فروشه از عقلانیت تهیست بطور قطع!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر