کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام خواهر گلم
من دیروز خدمت دوستان عرض کردم مقدار زیادی بدهی من از حد اعتبار من بالا زده
چون هیت مدیره شرکت کمی زوم کرده
بنده مجبور ب مروز تا زیر سقف اعتبار بفروشم
من برای وساپا رشد خوبی متصورم اما مجبور شدم
حتی فسرب را فروختم
حتی بافق را سبک کردم
سهمهای سبد من به جرات گزیدهای از بهترینهای بازارند
اما کاری نمیشه کرد
یکی میتونه بگه جریان این افرانت چجوری شد؟! حداکثر سقف خرید آنلاین که تنها 200 سهم بود...در بودحالیکه حجم درخواستی خیلی پایین بود و رقابت سر قیمت خرید کمی مشکوک چون مشخص بود افرادی سعی در افزایش پرشی قیمت سهام دارند..ناگهان در قیمت 820 تومان و با درخواست خیلی کمی که بود کل 2.000.000 سهم معامله و نماد بسته شد !؟! یعنی 200 سهم ناقابل هم به ما نرسید ؟!؟!!!!؟!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
یکی میتونه بگه جریان این افرانت چجوری شد؟! حداکثر سقف خرید آنلاین که تنها 200 سهم بود...در بودحالیکه حجم درخواستی خیلی پایین بود و رقابت سر قیمت خرید کمی مشکوک چون مشخص بود افرادی سعی در افزایش پرشی قیمت سهام دارند..ناگهان در قیمت 820 تومان و با درخواست خیلی کمی که بود کل 2.000.000 سهم معامله و نماد بسته شد !؟! یعنی 200 سهم ناقابل هم به ما نرسید ؟!؟!!!!؟!
سلام به همگي.من اخابر را گذاشتم واسه فروش.ديگه ازش خسته شدم.امروز هيچ سهمي نخريدم هنوز.اخابرو گذاشتم روي 325 بفروشم شد شد نشد كه توي هفته آينده.
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر