در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوست عزیز سلام
باید اعتراف کنم در سکارون خودم هم متعجبم
نمیگم خرید اشتباهی بوده
اما سهم در بین دو قیمت 250 تا 265 نوسانی شده
نه زیر 250 میاد که بفروشیم نه بالای 265 میره که ذوق کنیم
دوستان چون روی سود یا ضرر زیادی نیستند و اگر درگیر استرس شده اند میتونند سهم را بفروشند و سهم بهتر جایگزین کنند اما مهم اون سهم جایگزینه
اما ارین همه بازیش برای حق استفاده نشده است
این سهم از اول هم گفتم سبد بلند مدت
حالا اگر شما با دید بلند مدت خریدید چرا میخواهید بفروشید
اگر با دیدکوتاه مدت خرید کرده اید
چرا این سهم را خریده اید؟
منتظر گزارش تعدیل سکارون باشید
باید عرض کنم این شرکت صادرات هم داره ;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدوستان سیمانی ها سهمای شارپ نیستن کمی صبر کنید بازدهی مناسبی کسب میکنید
منتظر گزارش تعدیل سکارون باشید
باید عرض کنم این شرکت صادرات هم داره ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postداش باربد شما گلی
یه مقدار پول لازم دارم نقد شدم
یکمم واسه تپمپی
ولی غاذر متعادل شد دیگه ..یعنی فردا هم +4 خرید و فروش میشه؟تپمپی جاش خریدم.یه زیر خاکی با یه زیرخاکی
غاذر بار پیش نتوانست عبور کنه
تپمپی هم یک بار به این مقاومت گیر کرده
نکته مهم اینه هر دو پتانسیل رشد را دارند اما توان عبور از این دو محدوده مهمه
در کل من فردا غاذر و کمک میکنم رد کنه
مهرانم تپمپی را کمک میکنه
در صورت عبور قیمتهای بعدی بسیار جالبند
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postجالبه هر دو سهم با مقاومت فردا درگیرند
غاذر بار پیش نتوانست عبور کنه
تپمپی هم یک بار به این مقاومت گیر کرده
نکته مهم اینه هر دو پتانسیل رشد را دارند اما توان عبور از این دو محدوده مهمه
در کل من فردا غاذر و کمک میکنم رد کنه
مهرانم تپمپی را کمک میکنه
در صورت عبور قیمتهای بعدی بسیار جالبند
امروز 111000 را دوستان نوسانگیر که اکثرشون رو 260- 270 خریده بودند با سود 10-12 % فروختند سهامدار عمده هم که خدا رو شکر بی جنبه بازی در نیاورد احتمالا حداقل 70-80 تا فروش امروز کار بچه های همین سایته <بنده و دوستانم 1 دونه هم نفروختیم> سهم پتانسیله بالایی برای رشد داره ..
ناقلا این چه تقسیم بندی ایه سهم با حجم مبنای 80 تارو دادی من 4 تاییه رو خودت برداشتی:( <این قسمتش شوخی بود>
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postباربد جان باید دید جو چگونه است......
امروز 111000 را دوستان نوسانگیر که اکثرشون رو 260- 270 خریده بودند با سود 10-12 % فروختند سهامدار عمده هم که خدا رو شکر بی جنبه بازی در نیاورد احتمالا حداقل 70-80 تا فروش امروز کار بچه های همین سایته <بنده و دوستانم 1 دونه هم نفروختیم> سهم پتانسیله بالایی برای رشد داره ..
ناقلا این چه تقسیم بندی ایه سهم با حجم مبنای 80 تارو دادی من 4 تاییه رو خودت برداشتی:( <این قسمتش شوخی بود>
تو هر دو سهم سهامدار عمده فروشنده بوده
تو غاذر سهامدار عمده فقط برای فلش قرمز فروخته این یعنی تو کار ما دخالت نکنید
تو تپمپی هم 3 برابر میزان معمول فروخته
اما هر دو غافلند این دو سهم سر از زیر خاک بیرون اوردند
در ضمن مهران جان اون 4 تایی تا 25 برابر حجم مبنا میتونه عرضه داشته باشه
نظر
-
فروش بترانس هایی که باهاشونن رفتم مجمع افزایش سرمایه!!
البته ازحق نگذریم که مجمع پرباری داشت و بقول آقای کبیری مدیر عامل شرکت که گفت:" ما اصفهانی هستیم نمیزاریم کسی پولمون را بخوره"
حق تقدم ها را هم که نگه دارم سود خوبی خواهم کرد چون دیر یا زود مطالباتشون را طی سه مرحله از دولت خواهند گرفت.[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
شاراک را هم با گارانتی یه نفر خریدم که اگه جواب نده میره پیش شاراک هایی که از سال 86 خریدم میمونه.... شایدم یه روزی پوسیدن:))
دوستان رانفوری هم که مجمع 88و 89 را با هم رفتن امروز وقت گرفتن سوده!!!
شرکت سود هر دو سال را بصورت تجمیعی از 4مرداد در کلیه شعب بانک صادرات پرداخت میکنه!!
(سند یا اعلامیه خرید و فروش+مدرک شناسایی)
انصافا که سهم شیرینی بوده و هست ما که یه زنبیل پر از رانفور داریم...;);)آخرین ویرایش توسط آرتمیس؛ 2011/07/26, 09:24.[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
خرید حتایدبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
جناب باربد من آنلاین روی 538.5 خریدم مرقامو.ممنون از راهنمائی تون.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
من اخابر را نگه داشتم.وپارسم هم که صف خریده.عالیه امروز بازار به نظرم.آفرین برشما.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
نظر