کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توي اين دوسه روزه 50درصد شبندر را با شپنا شيفت كردم
منفي بودن مذاكرات خطر بسيار بزرگي براي پالايشگاه بندرعباس داره زيرا موقعيت جغرافيايي بسيار خطرناكي داره.بازار بورس ايران از نظر تحليل موقعيت بسيار ضعيف مي باشد وبه ديدگاه من كه 5 ميليون از اين سهم را دارم (با قيمت 114) امروز بايد صف فروش سنگيني مي داشت نه صف خريد. خطر جنگ در پيشه و سهامداري شبندر توصيه نمي شود بلكه شيفت آن به شپنا بسيار كار معقولانه اي است.
اين را از من داشته باشيدكه طرفدار پروپاقرص شبندر هستم حتي در جنگ .(50درصد را نگه ميدارم)پر سود باشيد.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
خرید مارون قبل از صف خرید - خرید تقدم بهشهر - فروش تقدم پارسان بعلت پایان مهلت پذیره نویسی / اگر تمدید شد دوباره میخریم. (( انشاا... کسی که امروز از ما خرید فردا سود کند ))
توي اين دوسه روزه 50درصد شبندر را با شپنا شيفت كردم
منفي بودن مذاكرات خطر بسيار بزرگي براي پالايشگاه بندرعباس داره زيرا موقعيت جغرافيايي بسيار خطرناكي داره.بازار بورس ايران از نظر تحليل موقعيت بسيار ضعيف مي باشد وبه ديدگاه من كه 5 ميليون از اين سهم را دارم (با قيمت 114) امروز بايد صف فروش سنگيني مي داشت نه صف خريد. خطر جنگ در پيشه و سهامداري شبندر توصيه نمي شود بلكه شيفت آن به شپنا بسيار كار معقولانه اي است.
اين را از من داشته باشيدكه طرفدار پروپاقرص شبندر هستم حتي در جنگ .(50درصد را نگه ميدارم)پر سود باشيد.
دوستان این آیدی شبندر قبلا خالی بندیش لو رفته بود یه مدت نبود دوباره برگشت
همون موقع که لو رفت ایشون و یه آیدی که اسم خانوم بود یکی بودن!:D
حالا بعد از چند ماه برگشته و خالی بندی رو شروع کرده
نکن این کارا رو دوست من
زشته به خدا:p
نظر