کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عرضه اولیه تاپیکو لغو شد ها ها ها از همین تریبون اعلام می کنم اون برادر گرامی که کهمدا رو تو قیمت 3030 تقدیممون کرد نزد خدا اجری عظیم دارد
خدایا چقد منو دوس داری آخه!!!
به نظرم این بازیا و اون قضیه ی 26 درصد پالایشی ها همش فیلمه ک شراز رو تا روز شنبه ی هفته بعد هر روز منفیش کنند
بنظر می رسد وقت خروج کامل از بازار است . اگر نظاره گر باشیم هر روز سرمایمون مثل برف آب می شه. با ورود دو سه نفر آخر به رقابت ریاست جمهوری وضعیت به سمت بحرانی تر شدن کشور و بهم ریختگی اوضاع پیش می رود. خدا بخیر کند تا جنگ داخلی نشود. باند کیهان و دولت بد جوری دارند شاخ و شونه می کشند.من امروز تونستم 20 درصد سبدم را بفروشم و قصد خروج کامل دارم. تاپیکو هم در عرضه ناکام ماند و این نشانه خوبی برای بازار سرمایه نیست.
دیروز خیلی از سهام ها رو فروختم الان سبدم سبک شد منتظرم ببینم اگه بازار درست نشد چندتا سهم کوچیک بگیرم بقیش رو هم دلار بخرم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر