کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
از ملت همیشه حاضر در صف خرید اول صبح متشکریم فروش 25% پارسان در 880 تومان و فروش مپنا در درصد مثبت
از ملت همیشه حاضر و آماده برای صف فروش نیز در ادامه بازار متشکریم خرید شیران - واتی - شتران در منفی کامل
چه سهم هایی رو می فروشند و باچه قیمتی از خریداران اول صبح و فروشندگان در منفی کامل نهایت سپاس رو داریم امدواریم همیشه در تمام عرصه های زندگی حضور فعال داشته باشند
بازار شایعات و تکذیب آن بسیار داغ شده. فعلا نقد ماندیم تا زمانی که اوضاع سیاسی و اقتصادی ثبات نسبی پیدا کنند. همیشه حفظ اصل سرمایه از اوجب واجبات سرمایه گذار بوده و هست
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
امروز همه از ترس نتیجه رد صلاحیتها فروشنده شدن ولی کسی به بازار ارز توجه نکرد بازار ارز همیشه از بازار بورس باهوش تر بوده در صورتی که قرار بود خبر بدی بشه رشد میکرد ولی نکرد به نظر من شنبه تمام دوستان فروشنده امروز پشیمان میشن و میشینن توی صف خرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ای قانونمدار
ای ملاک تشخیص فتنه
حداقل این قانون کوچک را رعایت میکردی و دراین تاپیک که ربطی به سیاسی نداره بحث سیاسی نمیکردی !!!
یک تاپیک سیاسی بزن ..در خدمتتم
بله حرف شما درسته که بحث سیاسی جاش اینجا نیست اما آدم گاهی حرفهایی میشنوه که واقعاً نمیتونه ساکت بمونه. مثل همین بحث فتنه!!!
ضمناً کارشناس تشخیص فتنه شخص شخیص ... هستند به این دلیل که بصیرتشون بالاترین حد ممکن در بین 75 میلیون ایرانیه=))
از همه دوستان و مدیران عذرخواهی میکنم بابت پست غیرمرتبط
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
خرید پله اول ولغدر حدود 80000 تا ، پله های بعدی ان شا... شنبه و یکشنبه اگر 4 درصد پایین تر دادند . سه ماهه 11 تومان پوشش داده که واقعا عالیه در ضمن تقسیم سود سال گذشته هم هست ، زمانی که گزارشش در کدال قرار گرفت فکر می کردم بالای 100 تومان باز بشه خودم تعجب می کنم که چطور تونسنم 68 تومان بخرم .
خرید پله اول خبهمن 20000 عدد قیمت 151 ، تقسیم سود بکنه میشه پی به ای 2 . خیلی جالبه بیشتر پرتفوی زیر مجموعه های بهمن شامل پارسان و گروه پتروشیمی هست ولی با گروه خودرو حرکت میکنه .
6000 عدد هم بکاب خریدم به دلیل کاهش چشمگیر قیمت جهانی مس .
نقدینگی که برای تاپیکو کنار گذاشته بودم 50 درصدش با خریدهای فوق به اتمام رسید.
خرید کمی ثغرب به خاطر نزدیکی به قیمت روز عرضه و کف قیمتی سهم و اینکه بیش از نیمی از سهام عرضه شده در روز اول در این چند روز دست به دست شده و فروشندگان به سمت زیان خواهند رفت
خرید کمی پسهند به خاطر جو مثبت گروه و به خاطر تعدیل بسیار عالی پکویر ( دستمان که به پکویر نرسید )و نزدیکی به مجمع و احتمالا تا 600 تومان قبل از مجمع بیاد بالا
کمی هم کنور برداشتم در حداقل قیمت 40850 چون کنور را خیلی دوست دارم منفی احتمالی شنبه با قیمت خرید امروز من زیاد تفاوتی نخواهد کرد .ولی اگر افزایش سرمایه اش بیاد رو کدال و این حقوقی که هر روز عرضه میکنه عرضه هایش تموم بشه سهم گیر کسی نمیاد.
به خاطر مسائل انتخابات و مصوبات مسخره نمایندگان محترممان در مجلس خیلی دست به عصا خرید می کنم هنوز 80% نقدم
تصمصم داشتم تا بعد از انتخابات خریدهایم را شروع کنم ولی مثل اینکه این بورس ما رو مسخ کرده . هر چه به خودم فشار آوردم نشد از حداقل زمان اینترنتی که داشتم استفاده کردم و خریدهای بالا را انجام دادم .
نیم نگاهی هم به شتران و شبندر داشتم ولی جرات خرید نداشتم .
موفق باشید و پایدار
نظر