امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

سلام
    نشستم و آب شدن سهامهای خودمو نگاه کردم.
    یک هفته است میگم خوب میشه ولی انگار نه انگار.
    یکم سیمان داشتم که بهم یکم حال داد واله پالایشگاه و پتروشیمی هام اشکم را درآورده است.
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
      یه مقدارم شپاس خردیدم از صف فروش واسه نوسانگیری،ببینم فردا رو سفیدمون میکنه
      انشالله رو اعصابت راه نره
      من نظرم این است تو بازار منفی از سهم در حال سقوط خرید نکنم.
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• یولداش
        عضو عادی
        • May 2013
        • 101

خرید تعداد کمی ثغرب در 2061
        خرید تعداد کمی کرمان در 1030
        همچنان 75% نقد

نظر

• satyr
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1229

صادرات اضافه شد

نظر

• Hamid Broker
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 460

فروش کامل خراسان. لعنت چندین و چند باره به این تامین با این عرضه های اولیش. بیخود نیست که تاپیکو اصلاً مشتری نداشت
            به نظر من علت منفی بودن بازار فقط و فقط 26% سهم صندوق هستش که 2/3 رای نماینده ها رو میخواد.
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            من تدریجاً به سوی نقد شدن پیش میرم.
            در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

با سلام
              دوستان خوبم بازار وقتي خوب خواهد شد كه سازمان بورس بتواند پول را به خوبي جذب كند حتي بهترين سهم نيز در شرايط بحراني و بي اعتمادي خواهد شكست اگر اعتماد من و دوستانم جلب نشود ما تصميم داريم 10000ميليارد تومان تا يك ماه آينده از بورس خارج كنيم.
              دلايل:1-شفاف نبودن اطلاعيه هاي شركت ها 2-شفاف نبودن حسابرسي هاي سازمان 3- رانت خواري 4-تغييرات شديد سود شركت ها 5- بي اعتمادي كامل
              6-جو سياسي كشور 7-دزدي هاي بزرگ در شركت ها و هزاران دليل ديگر كه كارشناسان بنده متذكر شدند.
              يك نمونه: بعضي سهم ها يك روز بسته مي شوند و روز بعد با 100درصد تعديل منفي باز مي شوند و دو ساعت بعد بسته مي شوند و روز بعد با 100درصد تعديل مثبت اعلام مي شوند. كجاي دنيا چنين گزارشاتي داده مي شود . من در تمام بورس هاي دنيا سهام دارم با خيل راحت سودمو ميگيرم وكيفشو ميبرم ولي توي ايران با وجود سود 800درصدي هيچ نوع احساس آرامشي ندارم.
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                با سلام
                دوستان خوبم بازار وقتي خوب خواهد شد كه سازمان بورس بتواند پول را به خوبي جذب كند حتي بهترين سهم نيز در شرايط بحراني و بي اعتمادي خواهد شكست اگر اعتماد من و دوستانم جلب نشود ما تصميم داريم 10000ميليارد تومان تا يك ماه آينده از بورس خارج كنيم.
                دلايل:1-شفاف نبودن اطلاعيه هاي شركت ها 2-شفاف نبودن حسابرسي هاي سازمان 3- رانت خواري 4-تغييرات شديد سود شركت ها 5- بي اعتمادي كامل
                6-جو سياسي كشور 7-دزدي هاي بزرگ در شركت ها و هزاران دليل ديگر كه كارشناسان بنده متذكر شدند.
                يك نمونه: بعضي سهم ها يك روز بسته مي شوند و روز بعد با 100درصد تعديل منفي باز مي شوند و دو ساعت بعد بسته مي شوند و روز بعد با 100درصد تعديل مثبت اعلام مي شوند. كجاي دنيا چنين گزارشاتي داده مي شود . من در تمام بورس هاي دنيا سهام دارم با خيل راحت سودمو ميگيرم وكيفشو ميبرم ولي توي ايران با وجود سود 800درصدي هيچ نوع احساس آرامشي ندارم.
                ....این یکی رو باش...:D:D..چه جیگریه....فک و فامیل بیل گیتس نیستی....
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

اطلاعيه فايرا روي كدال اومده و سود 91 را 1582 اعلام كرده درحالي بنده به 3تاكارشناسم ماهي يك ميليون ميدم كه برام بطور دقيق سود شركتها را حتي با دقت يك ريال بررسي كنند و نتيجه را به من بدهند كه هر سه كارشناسم سود فايرا را در حدود 3726ريال اعلام كردند خوب من به چه كسي بايد اعتماد كنم ، اختلاف تا چه اندازه،چقدر ؟؟؟ همين جا به دست اندر كاران بورس اعلام مي كنم اين كارها درست نيست!!
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                    با سلام
                    در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                    ....این یکی رو باش...:D:D..چه جیگریه....فک و فامیل بیل گیتس نیستی....
                    نه دکی چون. خود بیل گیتسه
                    یا شایدم راک فلر
                    اصلا خود خود خاوریه
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

امروز از کلیه سهامها موقت خارج میشم و البته بجز فاذر که میخوام بازم اضافه کنم
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

نمی دونم ایراد از هسته معاملاته یا آنلاین ها قطع شده ؟!
                        به گمانم میخوان هیجان فروش را با قطع و وصل کردن آنلاینها و مرکز معاملاتی کنترل کنند !
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• DJANGO
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1701

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                          نمی دونم ایراد از هسته معاملاته یا آنلاین ها قطع شده ؟!
                          به گمانم میخوان هیجان فروش را با قطع و وصل کردن آنلاینها و مرکز معاملاتی کنترل کنند !
                          اره سایت مفید اصلا نمیاره.دوستان هم همین مشکل رو دارن؟
                          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

در اصل توسط django پست شده است View Post
                            اره سایت مفید اصلا نمیاره.دوستان هم همین مشکل رو دارن؟
                            با سلام به اطلاع کاربران محترم می رساند بنا بر اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت امروز مورخ 29 اردیبهشت پهنای باند اینترنت به دلیل پارهای از تغییرات با اختلالاتی روبه رو خواهد بود، لذا توصیه می شود پیشگیری های لازم در این خصوص صورت پذیرد.
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• محمدسعید
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 263

آنلاین مفید اصلا بالا نمی یاد که ما بخواهیم کاری کنیم:D
                              دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• محمد راد
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 53

من میتونم از دوستان یه خواهش بکنم و اونم اینکه این تاپیک بیل گیتس رو نرند و وقتشون رو الکی با چرت و پرتهای این آدم تلف نکنند؟؟فکر میکنه چه خبر شده نمیدونه که سهمی رو راجع بهش داره حرف میزنه خلیج فارسه یه نگاه به تعداد سهامش بندازه متوجه میشه ..میفهمه که در مقابل عظمت فارس و شبندرو ... پشه ای بیش نیست..

نظر

در حال کار...
                                X