خرید سنگین غپینو در قیمت بازگشایی و خرید شدوص از صف فروش
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postامروز ظاهراً کسی چیزی نخریده، یحتمل تو صف هستن.
خرید یه مقدار شراز
در صف اول وقت دالبر که چیزی عرضه نشده
در صف فولاد
در صف شراز برای بیشتر کردن
~~~~~~~~~~~~~~
نمردیم صف شپاس رو هم دیدیم =))در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
خرید یه پله وآتی
البته ببیشتر می خواستم بخرم که یک دفعه اینترنیم قطع شد و بعد پنج دقیقه که وصل شد صف خرید شده بود.
یه ذره هم شرانل اضافه کردمدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
-
امروز هر چی پول داشتیم و وقت گذاشتیم رو لسرما حقوقی روانی هر روز 2تا اردر 50هزارتایی میزاشت مردم بترسند گفتم که خیالمان از وپترو و کربن راحت شه حساب اینم میرسیم جالب اینه که اون حقوقی پایین میشینه اون حقیقی هم که خوب خرید کرده بود یهو 50تا میده به این حجم مبنا سهم هم که کم هست متاسفان قیمت پایانی میاد پایین فردا باید یه پیج فایرفاکس باز کنم با کد بابام وارد انلاین شم یه پیج گوگل کروم هم باز کنم با کد خودم وارد شم از اون ور 50تا بزارم رو مثبت کامل از این ور با کد خودم 50تا بخرم تا بسوزه این حقوقی کثیف :Dمرتیکه پایانی رو هی داره خراب میکنهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام چناب مرادی . من هم شخارک را کنار شیران واتی شرانول در صندوقچه انداختم . وقتش بفرمایید خارج کنم
نیکا جان
شخارک 13 خرداد مجمع داره و امکان تقسیم 650 700 داره
با دید شرکت در مجمع سهم کم ریسکیه
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
نظر