خريد شبريز با توجه به شفاف سازي
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خرید سنگین جم و ورود مجدد به دی!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستعرض درود و صبح بخیر؛
اضافه کردن کسرا... تا زمانی که میانگین خریدم زیر ۳۰۰۰ تومان بمونه اضافه خواهم کردآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ ۱۳۹۲/۰۷/۰۳، ۱۰:۱۶.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سیدجان ثشاهد نمی خرید؟در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخرید سنگین جم و ورود مجدد به دی!
نظر
-
سلامدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخرید سنگین جم و ورود مجدد به دی!
بانک دی یا بیمه؟
در مورد حتوکا نظرت چیست؟كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
من با افتخار یکی از همین فروشنده های عجول بودم در تاریخ ۷/۲ هم وسپه هم وآتی .در اصل توسط yosef پست شده است مشاهده پستامان از دست این حقیقی عجول جوگیر .

آخه سهام با p/e ۳.۸ فروختن داره ، من که امروز به برکت این حقیقی های عزیز ! >:) خرید تاپیکو رو کامل کردم .ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
بانک دی در محدوده ۱۴۴ به نظرم خوبهدر اصل توسط meisam_em پست شده است مشاهده پستسلام
بانک دی یا بیمه؟
در مورد حتوکا نظرت چیست؟
حتوکا رو هنوز با سهم هستم. متاسفانه برخی بصورت وحشیانه معامله می کنند و حقوقی مفلوکی هم داره اگه نه قیمتش جای ۴۷۰ الان ۶۷۰ بودإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
رتاپ چی میگه ؟! واقعا اون رنج منفی رو کدوم ابلهی زد ؟!
روحانی به سی ان ان گفته یخها داره آب میشه و مقدمات دیدار طرفین رو دارن فراهم میکنند بعد من بیام منفی بانکی ها و رتاپ و بقیه سهمهای بنیادی و آماده جهشو باور کنم ؟!
عمرا !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
حداقل دوخط توضیح پاش میذاشتین ببینیم چرامیخریمدر اصل توسط نرگس مزنگی پست شده است مشاهده پستدوستان فقط خبهمن بخرید...زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
سید عزیزدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستبانک دی در محدوده ۱۴۴ به نظرم خوبه
حتوکا رو هنوز با سهم هستم. متاسفانه برخی بصورت وحشیانه معامله می کنند و حقوقی مفلوکی هم داره اگه نه قیمتش جای ۴۷۰ الان ۶۷۰ بود
با خرید شپدیس موافقی؟با سهم ازدواج نکنید!!!
نظر
-
امروز اصلا روز معاملاتی خوبی نداشتم. همه خرید هام رو یر به یر یا با ضرر فروختم
فقط کسرا رو نگه داشتم که اونم دیدم ۳ سالست به سهم...
تقریبا الان ۷۰ درصد سبدم رو دو سهم شپمچا و کسرا تشکیل میده که معاملات روزانشون رو هم رصد نخواهم کرد....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خوب چرا فروختی سید ؟!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستامروز اصلا روز معاملاتی خوبی نداشتم. همه خرید هام رو یر به یر یا با ضرر فروختم
فقط کسرا رو نگه داشتم که اونم دیدم ۳ سالست به سهم...
تقریبا الان ۷۰ درصد سبدم رو دو سهم شپمچا و کسرا تشکیل میده که معاملات روزانشون رو هم رصد نخواهم کرد....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر